סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 12:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יואי כתב:
ראובן, במקרה של האוול אנחנו יודעים שהוא נותן תפוקה של זר. למען האמת אותי יותר מטרידה הרוטציה באירופה. ללא ישראלי חזק אחד לפחות זה אומר לשחק שם עם רוטציה סופר קצרה.

באופן כללי ישראלי טוב, ברמה של הלפרין ואליהו בזמנם הוא יתרון עצום, גם מבחינת הרחבת הרוטציה הבכירה, וגם לליגה. לא הייתי מוותר על זה בקלות.

קטש ילך על אלכסנדר לדעתי.
הלפרין במגעים עם ראשלצ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 2:09 pm 
Senior

קטש הולך חזק מאוד על תמיר בלאט, איזו זוועה.
אחרי כל מה שהיה בעונה האחרונה, זו המסקנה שהתקבלה בקבוצה? שאין לנו מספיק שחקנים ישראלים שלא מסוגלים לשמור על שום דבר ולא לקלוע?
שהקבוצה סובלת מקשיחות יתר? מה לעזאזל עושים שם?

לא שעל החתמה שלו תקום ותיפול העונה, אבל זה מלמד דברים כל-כך גרועה על החשיבה בבניית הקבוצה והסקת המקנות מהעונה הקודמת שאני באמת מרגיש שאני צריך להתחיל לחפש תחביב אחר, איזה ייאוש. כאילו פאקינג אלי סהר מקבל החלטות מקצועיות בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 2:14 pm 
Hall of Famer

לא מסוגלים לשמור זה ברור , אבל לא מסוגלים לקלוע? דווקא אחד מהדברים היחידים שתמיר בלאט יודע לעשות זה לקלוע מבחוץ.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 2:21 pm 
Senior

לקלוע במובן של לשים נקודות על הלוח.
בלאט זה עוד שחקן ישראלי שאם תגיע להצלבה באירופה יקבל מההגנה היריבה פחות תשומת לב מהנער שמוכר פופקורן ביציע וגם יעניש פחות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 6:27 pm 
Sophomore

Stars אני מסכים איתך ואוף כמה שהמצב הזה מייאש ומעצבן.

לגבי בלאט, חייבים להוריד את הכובע מולו הוא כישף לא סתם את אלי סהר אלא אך כל מקבלי ההחלטות בכדורסל הישראלי כולל קטש, דנשה, אברהמי (ע"פ אוהדי הפועל ת"א ששמעתי) וכו...

ולגבי האחרים שענו פה. אף אחד לא אמר שצריך ״ישראלי מוביל״ בטח שלא במובן של לשים נקודות על הלוח בעצמו. מה שצריך זה ישראלי שיכול לשחק דקות משמעותיות באירופה בלי להיות נזק מוחלט בשום צד של המגרש וזה לא מעט. תן לי שחקנים כמו יוגב, שגב, שוכמן ואז שים לידם זרים שיודעים לייצר נקודות ויש לך סיכוי. תנסה ללכת על ישראלים צברים שעאלק יודעים לייצר משהו (דוסון, לנדסברג, אליהו) ותשלם פי 4 בשביל שחקן שלא יגיע לרמה של דייסון אפילו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2018 8:18 pm 
Sophomore

גמליאל כתב:
Stars אני מסכים איתך ואוף כמה שהמצב הזה מייאש ומעצבן.

לגבי בלאט, חייבים להוריד את הכובע מולו הוא כישף לא סתם את אלי סהר אלא אך כל מקבלי ההחלטות בכדורסל הישראלי כולל קטש, דנשה, אברהמי (ע"פ אוהדי הפועל ת"א ששמעתי) וכו...

ולגבי האחרים שענו פה. אף אחד לא אמר שצריך ״ישראלי מוביל״ בטח שלא במובן של לשים נקודות על הלוח בעצמו. מה שצריך זה ישראלי שיכול לשחק דקות משמעותיות באירופה בלי להיות נזק מוחלט בשום צד של המגרש וזה לא מעט. תן לי שחקנים כמו יוגב, שגב, שוכמן ואז שים לידם זרים שיודעים לייצר נקודות ויש לך סיכוי. תנסה ללכת על ישראלים צברים שעאלק יודעים לייצר משהו (דוסון, לנדסברג, אליהו) ותשלם פי 4 בשביל שחקן שלא יגיע לרמה של דייסון אפילו...

בדיוק. הישראלים חייבים להיות רולפליירס. אין היום בשוק ישראלים שאינם מתאזרחים שיכולים לתת תפוקה סבירה ברמות הגבוהות באירופה. בלאט מקצועית ואליהו מנטלית לא יכולים להתאים למשבצת השחקן המשלים.גם דאוסון זאת שמועה רעה. קולשוב אולי כן יכול להתאים כשחקן משלים. ודווקא יוגב תיאורטית מתאים. אבל בתנאי שהמאמן לא מתאהב בו ונותן לו 30 דק'. הבעיה היא שכל המאמנים נופלים ברשת שלו כמו נערים בתיכון אחרי השווה של השכבה.
ומה שהכי מבאס אותי בדיבורים על בלאט זה, שכנראה רוצסטי לא על הפרק. שווה מבחינתי גם ויתור על זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 1:17 am 
Freshman

אהיה פרקליטו של השטן.
לא אוהב את אבא שלו. היה לי מאד נוח ומתאים הנרטיב של האובררייטד גולדן בוי לאורך העונה, אבל איפשהו לקראת סופה כשרייס וולדן כבר לא היו בתמונה, נאלצתי להודות שהוא בן זונה של רכז.
מבחינת ריכוז במובן הישן והטוב של המילה, ולגילו, לא היו פה כאלה דברים.
דווקא מעניין אותי לראות מה יוכל להיות אתו בהפועל של קטש, אם לשם שינוי יחתום ויישאר לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 10:02 am 
Sophomore

זה נכון. בכל הקשור לשליטה בכדרור, ראיית משחק ויכולת קבלת החלטות הוא באמת מצויין. יש לו גם קליעה מהמקום מהרבה טורחים מה שהופך אותו למסוכן בפיק אני רול.

הבעייות שלו הן -
1. היא שהוא לא שומר בכלל בכלל. אפילו אם מנסים להחביא אותו בשמירה על ישראלי מוגבל בצד השני (נגיד ברטי) אז עדיין רואים שהשחקן שלו חוגג. באירופה יהרגו אותו...
2. הוא כל כך לא פיזי ואתלטי שגם אך משחק ההתקפה שלו אפשר לבטל כשמתחילים ברמות פיזיות ואתלטיות גבוהות יותר. לא סתם במשחקי הנוק אאוט הוא היה פחות טוב. באירופה כל הקבוצות שומרות ככה ולכן בעיה נוספת.

המדאיג אצלו שלא ברור אם יש בכלל אופק לשיפור שתי הבעיות שהעליתי כי הן נובעות מנתונים פיזיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 10:51 am 
מנהל פורום

לא ברור על מה מבזבזים בירושלים כסף, אבל זה בטח לא על שחקנים חדשים ואיכותיים:

https://www.instagram.com/p/BkhO0LtHw2H ... .instagram

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 11:38 am 
Junior

http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 96&lang=HE

ממש כמו ברצח רבין, עוד 20 שנה נשאל את עצמנו איפה היינו שתמיר בלאט הכריע בין נאנטר לירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 11:39 am 
Junior

גמליאל כתב:
זה נכון. בכל הקשור לשליטה בכדרור, ראיית משחק ויכולת קבלת החלטות הוא באמת מצויין. יש לו גם קליעה מהמקום מהרבה טורחים מה שהופך אותו למסוכן בפיק אני רול.

הבעייות שלו הן -
1. היא שהוא לא שומר בכלל בכלל. אפילו אם מנסים להחביא אותו בשמירה על ישראלי מוגבל בצד השני (נגיד ברטי) אז עדיין רואים שהשחקן שלו חוגג. באירופה יהרגו אותו...
2. הוא כל כך לא פיזי ואתלטי שגם אך משחק ההתקפה שלו אפשר לבטל כשמתחילים ברמות פיזיות ואתלטיות גבוהות יותר. לא סתם במשחקי הנוק אאוט הוא היה פחות טוב. באירופה כל הקבוצות שומרות ככה ולכן בעיה נוספת.

המדאיג אצלו שלא ברור אם יש בכלל אופק לשיפור שתי הבעיות שהעליתי כי הן נובעות מנתונים פיזיים

הכל נכון, חוץ מהייאוש המוחלט לגבי ההגנה. זה נכון שאין סיבה לצפות לאיזשהי קפיצה אתלטית ותמיר בלאט כנראה כבר אף פעם לא יגע בטבעת בלי עזרה, אבל בגיל שלו עדיין מתחזקים, ובהחלט יש תסריט שבגיל 23-28 הוא יצליח להתמודד פיזית, בהגנה ובהתקפה, הרבה יותר טוב ממה שהוא הראה עד היום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 12:24 pm 
Hall of Famer

לא לשכוח שטימור ואוחיון יושבים על חוזים לא זולים בירושלים יחד עם בלאט יהיו 3 ישראלים בעמדות הגארד אלא אם כן רוצים לשחרר את אוחיון ולשלם חלק משכרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 12:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Shiver כתב:

לא זמין לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 12:55 pm 
מנהל פורום

הבעיות של בלאט בהגנה (ובהתקפה) הן לא בעיות של נתונים פיזיים בלבד, הן בעיות של שחקן כדורסל גרוע ולא חכם עם אופי מחורבן על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 1:32 pm 
Junior

אני לא חושב שאפשר להגיד שבלאט לא חכם בהתקפה ובלי קשר, מה שאתה אומר רק מחזק את הדעה שלי שיש לו עוד לאן להשתפר. רק שחלילה לא יובן אחרת: אני מאוד לא אוהב את תמיר הפריבילג בן פריבילג ויקח לי הרבה זמן להצליח לחבב אותו אם יחתום בהפועל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 2:38 pm 
מנהל פורום

ראובן כתב:
Shiver כתב:

לא זמין לי...

הם הורידו את זה.
זה היה איזו הפקת וידאו לא ברורה ומטופשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 2:57 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
אני לא חושב שאפשר להגיד שבלאט לא חכם בהתקפה ובלי קשר, מה שאתה אומר רק מחזק את הדעה שלי שיש לו עוד לאן להשתפר. רק שחלילה לא יובן אחרת: אני מאוד לא אוהב את תמיר הפריבילג בן פריבילג ויקח לי הרבה זמן להצליח לחבב אותו אם יחתום בהפועל..

עןבדה הצלחתי להגיד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 3:02 pm 
Hall of Famer

לא אמרת את זה , כתבת את זה. תנסה להגיד ממש , תראה שזה ממש קשה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 3:29 pm 
Junior

אני מציע שנפסיק להתעסק בשטויות ונתרכז במשק כנפי ההיסטוריה. בעוד שעות, זה כנראה קורה: I've decided to take my talents to.... West Paris? South katamonim?

יש שמועות שהוכנו שני סרטונים וההחלטה תשודר בספיישל מיוחד של התכנית של אמנון לוי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 6:03 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
לא אמרת את זה , כתבת את זה. תנסה להגיד ממש , תראה שזה ממש קשה.

ניסיתי, האמת? מתגלגל על הלשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 7:59 pm 
Junior

אז נאנטר תאלץ לעבור סיבוב מוקדמות בצ'מפיונס ולכן אני מניח שבלאט בירושלים בשנה הבאה. אוי כמה אתם הולכים לסבול ממנו 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 8:07 pm 
Senior

כולה סיבוב אחד היא תצטרך לעבור. היה סיכוי שהיא תקבל כרטיס ישירות לשלב הבתים?
(חשבתי שהdecision 2.0 יוכרע לפי אם נאנטר תצטרך לעבור סיבוב אחד או שניים)

תשכנע אותו שהם הולכים לעבור, לאומית בחייאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 11:52 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
גמליאל כתב:

הבעייות שלו הן -

הכל נכון, חוץ מהייאוש המוחלט לגבי ההגנה. זה נכון שאין סיבה לצפות לאיזשהי קפיצה אתלטית ותמיר בלאט כנראה כבר אף פעם לא יגע בטבעת בלי עזרה, אבל בגיל שלו עדיין מתחזקים, ובהחלט יש תסריט שבגיל 23-28 הוא יצליח להתמודד פיזית, בהגנה ובהתקפה, הרבה יותר טוב ממה שהוא הראה עד היום...

הבעייה שלו היא פחות כוח (שאפשר לשפר) אלא יותר תנועת רגליים סופר איטית שגורמת לזה שגם שחקנים כמו בר טימור מבקשים עליו אופן ופשוט עוברים אותו בצעד ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 12:24 am 
Junior

גם נכון, למרות שאפילו בנושא המהירות, 1. כמו שנאמר פה, קריאה יותר אינטליגנטית של המשחק יכולה לפצות על הרבה ובהגנה, ממה שראיתי מבלאט, עדיין אין לו את זה. ו-2. גם זה משהו שאפשר לשפר (נראה לי שמדברים על גיל 26-27 כגיל שבו הגוף בדרך כלל מגיע לשיא האתלטיות, כולל זריזות רגליים). באופן כללי, נראה לי שלתמיר הקטן לא יזיק לבקר קצת יותר בחדר כושר ולהראות קצת יותר כמו ספורטאי מקצועי בן 21 ופחות כמו הוביט שמנמן בגיל העמידה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 8:49 am 
Sophomore

מכל מה ששמעתי על בלאט (עם* בגלל שאולי גם זה היה חלק מהקמפיין התקשורתי שלו) עצלן הוא לא. זה גם מאד מתחבר עם האופי של אבא שלו שהוא לא רק שלא עצלן אלא יותר בכיוון של וורקוהוליק...

אם אדם שאיננו עצלן מראה בגיל 21 כזאת רמת אתלטיות נמוכה (גם לעומת בני גילו. תשווה אותו למשל לתום מעיין או ליפתח זיו או ליוגב אוחיון כשהיו בגילו) אז זה כנראה תולדה של נתונים וכמו שהוא יכול להתקדם כך גם הם. כלומר אין סיבה להאמין שהוא יתקדם כל כך הרבה יותר משחקנים אחרים ויסגור את הפער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, uriel17, דניאל ו 163 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: