סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 11:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 62  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות המנש, החדש
הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 1:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
המקבילה לזה שלברון רוצה לשחק יחד עם קאווי (השומר הכי טוב שלו שלקח על חשבונו פיינלס MVP) זה כמו שג'ורדן היה מבקש לשחק יחד עם דרקסלר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 1:43 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שזה לא נתפס כך משום מה, אולי בגלל שמולו דוראנט שחבר לקארי וחבר מרעיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 2:25 pm 
Junior

אני מקצין, אבל אני לא מוציא מכלל אפשרות שעוד ארבע - חמש שנים זה יכול להתקרב לשם.

קוואי ולברון אמנם נראים "קצת" יותר טוב מפירס וגארנט. אבל הראשון, בן 28, חוזר מפציעה לא ברורה ולמעלה משנה שהוא מחוץ למשחק תחרותי. לברון ביוני והכל אבל נכנס לעוד שנה בליגה בגיל 33-34 - מתישו הירידה תגיע. יש פה חלון של שנה-שנתיים במקרה הטוב. החלון הזה במקרה עדיין במסגרת שהגולדנים בשיאם וליוסטון יש קבוצה שרצה ביחד כבר שנה. כלומר, כנראה שלא יוביל לכלום ושום דבר ממש כמו ברוקלין של שנת 2013-2014.

מבחינתי כל טרייד שבו הלייקרס מאבדים לפחות שני נכסים צעירים ובמיוחד קוזמה, הוא בגדר של זריקה של העתיד עבור חלון בקושי פתוח. ימכרו חולצות, יגיעו לחצי גמר מערב ואם מה יישארו עוד שנתיים (מי יודע כמה האגו מניאק יחתום בכלל)?

מעניין מה קורה שם בדיונים בין מג'יק ופלינקה. מן הסתם הראשון להוט כוכבים, פלינקה ממד שני נראה לי בחור פיקח במיוחד מעניין כמה הם הולכים לשלם.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 2:35 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
אני מקצין, אבל אני לא מוציא מכלל אפשרות שעוד ארבע - חמש שנים זה יכול להתקרב לשם.

קוואי ולברון אמנם נראים "קצת" יותר טוב מפירס וגארנט. אבל הראשון, בן 28, חוזר מפציעה לא ברורה ולמעלה משנה שהוא מחוץ למשחק תחרותי. לברון ביוני והכל אבל נכנס לעוד שנה בליגה בגיל 33-34 - מתישו הירידה תגיע. יש פה חלון של שנה-שנתיים במקרה הטוב. החלון הזה במקרה עדיין במסגרת שהגולדנים בשיאם וליוסטון יש קבוצה שרצה ביחד כבר שנה. כלומר, כנראה שלא יוביל לכלום ושום דבר ממש כמו ברוקלין של שנת 2013-2014.

מבחינתי כל טרייד שבו הלייקרס מאבדים לפחות שני נכסים צעירים ובמיוחד קוזמה, הוא בגדר של זריקה של העתיד עבור חלון בקושי פתוח. ימכרו חולצות, יגיעו לחצי גמר מערב ואם מה יישארו עוד שנתיים (מי יודע כמה האגו מניאק יחתום בכלל)?

מעניין מה קורה שם בדיונים בין מג'יק ופלינקה. מן הסתם הראשון להוט כוכבים, פלינקה ממד שני נראה לי בחור פיקח במיוחד מעניין כמה הם הולכים לשלם.

אני מאוד מאוד אוהב להסתכל על העתיד וקבוצות שבונות עם מחשבה ברורה לכיוונו ואני מאוד מחבב את קוזמה, אבל יש כאן שני סופרסטארים שנמצאים עדיין בשיא שלהם (בהנחה שקוואי חוזר לעצמו - ואני מאמין שהוא בסדר, לברון משום מה עדיין בשיא כושרו). ברור שהמו״מ צריך להיות קשוח וצריך לוותר על כמה שפחות אבל אם העסקה נופלת על קוזמה וקוואי הולך לפילי למשל, הלייקרס מהמרים ביג טיים ולדעתי עושים טעות קשה.

זה לא אומר שהלייקרס צריכים לוותר על בחירות לא מוגנות, אגב.
זה להיות הנטס/קינגס/קולאנג׳לו/פיניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 4:52 pm 
Hall of Famer

מה גם שבעיניי התקרה של קוזמה לא מאד גבוהה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 5:12 pm 
Hall of Famer

לא יודע למה החלטת שקבוצה בהובלת לברון וקוואיי לא תוביל לשום דבר.
בעיני במצב כזה יש לקבוצה מאל.איי סיכוי. לא יודע אם גדול, תלוי מה יהיה מסביב. אבל סיכוי.
אתה יודע מספיק פציעה של דוראנט או קארי ופתאום הסיכויים לאליפות גדלים.
המקרה של הנטס היה שונה מאד. גם גארנט וגם פירס היו אחרי השיא, גארנט הרבה אחרי השיא. נכון שהנטס ויתרו על נכסים שעצרו לחלוטין את תהליך בניה מחדש, אבל הבעיה העיקרית של העסקה הזאת שהנטס פשוט לא היו טובים. לא רק שגארנט ופירס גמרו את הסוס, גם ההימור השלישי דרון וויליאמס כבר לא היה על הסוס והם הוסיפו לכך מאמן בשנה הראשונה כמו ג'ייסון קיד. מראש היו סימני שאלה גדולים כמה ההימור יכול להצליח ולהצליח אני מדבר על מישהו שתוכל להגיע לגמר מזרח בשביל להפסיד למיאמי לא על קונטנדרית לאליפות.
הטרייד נכשל בגדול לא רק בגלל שהם משכנו את העתיד, אלא בגלל שהמשכנתה בהווה הייתה מחורבנת. המשכנתא שהלייקרס יקחו לשנתיים הקרובות נראית בתנאים ללא תחרות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 5:36 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
מה גם שבעיניי התקרה של קוזמה לא מאד גבוהה

קשה לדעת. יש לו את החוצפה המתאימה והוא מאוד מוכשר אבל:
* הוא היה רוקי יחסית מבוגר ובשל.
* הוא משחק רק בצד ההתקפי כרגע.

אני נוטה לחשוב שאתה צודק והוא יהיה טופ10 בעמדה שלו, אולי אפילו טופ20 בליגה (למרות שלא סביר), אבל הוא לא יהיה סופרסטאר. לא לתת שחקן כזה ולהסתכן לאבד את החיבור של קוואי ולברון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 5:47 pm 
Sophomore

כשהשחקן הטוב בליגה + שחקן שכשהוא בריא הוא טופ 4 בעולם רוצים להגיע אליך(ואולי גם פול ג'ורג') אתה לא דוחה זאת על הסף עקב מחשבה של בנייה מחדש, בטח כשמדובר באחד הפרנצ'ייזים המפורסמים בעולם כמו הלייקרס. אם אני הלייקרס אני מוותר בכיף על קוזמה וגם על בול/אינגרם תמורת קוואי אם זה גם יביא את השניים האחרים שציינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 5:58 pm 
Hall of Famer

פוציץ' כתב:
כשהשחקן הטוב בליגה + שחקן שכשהוא בריא הוא טופ 4 בעולם רוצים להגיע אליך(ואולי גם פול ג'ורג') אתה לא דוחה זאת על הסף עקב מחשבה של בנייה מחדש, בטח כשמדובר באחד הפרנצ'ייזים המפורסמים בעולם כמו הלייקרס. אם אני הלייקרס אני מוותר בכיף על קוזמה וגם על בול/אינגרם תמורת קוואי אם זה גם יביא את השניים האחרים שציינתי.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 6:01 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:

אני מאמין שגם פלינקה יודע, בהיותו בחור פיקח, שכוכבים ויותר מכך סופרסטארים (=טופ5 בליגה), הם לרוב התשתית לאליפויות. הלייקרס הלכו במוצהר על האסטרטגיה הזו ואני מאמין שהם יתמידו בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 6:40 pm 
Sophomore

קוואי סופרסטאר בן 27. לברון בן 34. החלון של לברון, אם קיים, הוא באורך שנה שנתיים. השאיפה צריכה להיות שני כוכבים שמגיעים לשיאם או קרובים אליו ויש להם 5-7 שנים לתת - קוואי, פול ג'ורג', ג'ימי באטלר, בוגי אם הוא באמת בריא - ליד הליבה הנוכחית של הלייקרס שלפחות אחד ואולי שניים ממנה יתפתחו, בתקווה, לאולסטארים (קוזמה ואינגרם אבל גם בול ורנדל) והשאר סתם שחקנים טובים וסולידיים (גם הארט בקבוצה הזו).

הלייקרס צריכים להימנע מלאבד יותר מדי נכסים בשביל לברון אם הם מעריכים שהסיכוי שקוואי יגיע השחקן חופשי הוא אמיתי.

ללייקרס אין סיבה לשלם מחיר מלא על קוואי. בוסטון ופילי לא יציעו את הנכסים המשמעותיים שלהם (טייטום, סימונס ואמביד) ובגלל שלא, ההצעה לא תהיה אטרקטיבית יותר מנניח רנדל ושתי בחירות סיבוב ראשון, או משהו בסגנון, וזה המקסימום שהייתי מציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 7:11 pm 
Hall of Famer

סבבה
רק שלקוואי תמיד יש את האופציה גם להישאר בסן אנטוניו ולקחת את הכסף

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 8:17 pm 
Junior

הכי כיף זה להציע את השחקן שאין לו חוזה
תהיה נדיב, תזרוק גם את ברוק לופז פנימה

זאת שאלה מעניינת - אורך החלון של לברון.
הבנאדם משקיע בגוף שלו יותר מכל שחקן NBA אי פעם
והרגע סיים עונה כמוביל מבחינת מספר הדקות בכל הליגה.
אני חושב שבקבוצה ששווה 50 ניצחונות גם בלעדיו (בוסטון, פילי) הוא יכול לתת 4-5 עונות פלייאוף מצוינות בכיף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 11:32 pm 
Junior

Wtf. מסכים מאוד עם מה שכתבת על לברון.

לגבי שאר הדברים.. ממש לא. אין מצב שביופורד ופופ לא יוצאים מהטרייד על קוואי מול פילי, בוסטון או הלייקרס עם פחות משני נכסים צעירים.

די ברור, בעקבות הדראפט, שברט בראון הולך all in על טרייד לקוואי. פילי יכולה להציע את שאריץ, פולץ, סמית' ואת הבחירה של ההיט.. זה הרבה יותר טוב מרנדל ושתי בחירות דראפט נמוכות.

בוסטון יכולה להציע את בראון, רוזייר/קיירי, הבחירה של סקרמנטו, הבחירה של ממפיס - זה גם הרבה יותר טוב מרנדל ושתי בחירות נמוכות.

בינתיים בוסטון לפי דיווחים לא מוכנה לשים את בראון בפנים. אבל גם חבילה סביב קיירי, מוריס ובחירות הדראפט טובה מזו של החבילה שהצעת.

לגבי מה שעמוס כתב. הייתי שם את הז'יטונים על אי בריאות בגזרת קוואי, גורדון וקיירי לצערי מאשר החברה של גולדן. קשה לי לראות איך קוואי עם המצב הבריאותי העלום שלו פלוס לברון מצליחים תוך שנה לחבר קבוצה שיכולה לאיים על אחת משושלות הכדורסל הגדולות בהיסטוריה. כמו ש wtf כתב הייתי מוכר את העתיד שלי עבור שחקן בן25-27 ולא על שחקן בעונה ה16 וה17 שלו בליגה.

ולהביא את לברון גם בלי לוותר על שחקן זה למשכן את העתיד שלך. קוזמה ואינגרם לידו לא יצליחו להתקרב למקסימום שלהם.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 11:40 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
בוסטון יכולה להציע את בראון, רוזייר/קיירי, הבחירה של סקרמנטו, הבחירה של ממפיס - זה גם הרבה יותר טוב מרנדל ושתי בחירות נמוכות.

לא בטוח שהבנתי
אתה טוען שזו הצעה אפשרית של בוסטון ?
זה לא הרבה יותר מדי ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 11:43 pm 
Junior

בטח שזה יותר מידי, רק מראה ל wtf מה בוסטון יכולה להציע גם בלי לזרוק את טייטום בפנים.

אגב, בתור אוהד בוסטון. אני מתחיל לחשוב שנכון להעיף את קיירי 1) לא סומך עליו שיישאר 2) יש לי הרגשה שכל עוד הוא בקבוצה, טייטום לא ייקח את המושכות. כמו שהוא צריך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 28, 2018 11:57 pm 
Hall of Famer

אז אני לא מבין את הפירוש של "יכולה להציע"
כל קבוצה יכולה להציע הרבה יותר מדי
השאלה היא מה סביר שבוסטון יניחו על השולחן

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 1:53 am 
Sophomore

לפי דיווחים של הדקות האחרונות בתמורה לקוואי הלייקרס מציעים לספרס את קוזמה, אינגרם, הארט ועוד שתי בחירות סיבוב ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 4:19 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
וואו. זה המון. ממש יותר מדי. קצת מזכיר את טרייד כרמלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 7:57 am 
Sophomore

בוסטון לא יציעו את כל האופציות שנכתבו פה תמורת שנה אחת של שחקן שאמר שרוצה להיות לייקר. הם יכולים להציע את קיירי, סופרסטאר פצוע עם חוזה לשנה על סופרסטאר פצוע עם חוזה לשנה, אבל למה? קיירי נראה לי כמו פיט יותר טוב ובניגוד לקוואי סביר יותר שישאר בבוסטון. לפי הדיווחים הם לא מוכנים לכלול את בראון, שאמור להיות הסנטר פיס בטרייד, ובראון בעיני הוא טאלנט פחות טוב מאינגרם או קוזמה, אם כי לא רחוק.

פילי? את פולץ הם לא הציעו וגם אם יציעו, הערך שלו מתחת לרצפה כרגע. הבחירה של מיאמי תהיה סוף לוטרי, במקרה הטוב, וזאהיר סמית.. שוין. שוב, לא המון ערך.

הלייקרס לא הציעו את כל זה ואני מקווה שלא יציעו. הדיווחים שאני קראתי זה שזה מה שהספרס ביקשו. הלייקרס הציעו את אינגרם ובחירה אחת. לדעתי בקרוב הספרס יבינו שאין להם שוק באמת וירימו את הטלפון.

ואגב, רנדל שחקן חופשי מוגבל, אז לגמרי אפשר להציע סיין אנד טרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 10:34 am 
Senior

נראה לי שאתה נופל שנה אחרי שנה לקונספציה הזו של 'רוצה להיות לייקר'.
אני כבר זוכר לא מעט פעמים איך שמענו פה על זה ש'בעונה הבאה' בלייקרס ישחקו ראסל ווסטברוק, דמרכוס קאזינס וקליי תומפסון/דרוזן, וכשאני כותב 'בעונה הבאה' אני מדבר על 2015, 2016 ולמען האמת יש סיכוי שכבר ב2012 ו2013.
אני לא חושב שקוואי ימהר לברוח ללייקרס אם הוא ימצא את עצמו בבוסטון ועושה שם עונה מוצלחת.

עם כל הכבוד לשוק הגדול של הוליווד וLA, שיכול להכריע אצל לא מעט שחקנים, הרבה פעמים סיטואציה עדיפה תנצח, ואם הלייקרס לא יביאו את קוואי בקיץ הזה, סיכוי טוב שהוא כבר לא יגיע לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 11:02 am 
Sophomore

אולי, אבל הלייקרס חוזרים ומצהירים שהם לגמרי מוכנים למשוך עוד שנה (לקיץ של קליי, באטלר, קוואי, קיירי). אני לא אבכה אם כל מה שיקרה הקיץ זה, נניח, חוזה של 50 ל-3 לרנדל וחוזה של 20 לשנה לבוגי. ביחד עם השיפור הטבעי בצוות הקיים ובחירות הדראפט, השנה הלייקרס יעשו פלייאוף. ככה אם בוגי חוזר לעצמו אפשר להוסיף כוכבים לידו, ואם לא, אז במקומו.

מצד שני, הניחוש שלי הוא שלברון כבר מזמן סגור הלייקרס ואולי גם ג'ורג', ושהסיבה לרוב הפרסומים האחרים שיוצאים היא שהלייקרס חוששים שלספרס יהיה קשה להעביר את קוואי כדי לסגור ללייקרס סופר טים, או סתם כי הם חושבים שזה יוריד את המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 11:30 am 
Junior

אז הלייקרס ייתנו את קוזמה ואינגרם ושתי בחירות דראפט בתמורה לקוואי וגם יביאו את לברון? עם לונזו בול עדיין שם? לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 11:31 am 
Junior

הבעיה שלברון נהיה כל כך מלא בעצמו שכבר אין לידו מקום על המגרש. הוא צריך לקטון קצת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 3:22 pm 
Hall of Famer

WTF כתב:
בוסטון לא יציעו את כל האופציות שנכתבו פה תמורת שנה אחת של שחקן שאמר שרוצה להיות לייקר. הם יכולים להציע את קיירי, סופרסטאר פצוע עם חוזה לשנה על סופרסטאר פצוע עם חוזה לשנה, אבל למה? קיירי נראה לי כמו פיט יותר טוב ובניגוד לקוואי סביר יותר שישאר בבוסטון. לפי הדיווחים הם לא מוכנים לכלול את בראון, שאמור להיות הסנטר פיס בטרייד, ובראון בעיני הוא טאלנט פחות טוב מאינגרם או קוזמה, אם כי לא רחוק.

פילי? את פולץ הם לא הציעו וגם אם יציעו, הערך שלו מתחת לרצפה כרגע. הבחירה של מיאמי תהיה סוף לוטרי, במקרה הטוב, וזאהיר סמית.. שוין. שוב, לא המון ערך.

הלייקרס לא הציעו את כל זה ואני מקווה שלא יציעו. הדיווחים שאני קראתי זה שזה מה שהספרס ביקשו. הלייקרס הציעו את אינגרם ובחירה אחת. לדעתי בקרוב הספרס יבינו שאין להם שוק באמת וירימו את הטלפון.

ואגב, רנדל שחקן חופשי מוגבל, אז לגמרי אפשר להציע סיין אנד טרייד.

בראון רמה מעל קוזמה וזה לא קרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 79 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: