סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 8:59 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
עידן שגיב כתב:
מקווה שאוהדי ירושלים צפו בזוועה הזו הערב, כי ככה הפועל ירושלים הולכת להיראות בגדול.
קטש חולה על בלאט, וחולה על מנקו. אדושם יודע איך ולמה. וחוץ מזה הוא מנהל משחק רע, והולכת להיות עונה מסריחה במיוחד שאיכשהו תיגמר בפלייאוף ובקטש-הגאון-איך-מוציא-מים-מהסלע

לרשותו של קטש הולכים לעמוד חמישה זרים שהזהות של ארבעה מהם עדיין לא ידועה. בנוסף, מתוך הסגל ששיחק הערב, היחיד שיהיה בהפועל בוודאות בעונה הבאה זה בר טימור, אז לא נראה לי שאפשר להסיק מזה משהו על הפועל של העונה הבאה. ברור שזה יהיה מדכדך אם תמיר בלאט יחתום ויקבל 25 דק׳ למשחק ובטח ובטח שיש אופציה שהקבוצה תהיה מסריחה גם בעונה הבאה, אבל הקביעה שכל קבוצה שקטש מאמן תיראה כמו שהנבחרת נראתה הערב, פשוט לא נכונה עובדתית..

קטש מאמין שבלאט הוא הביאה השניה של ינאקיס והוא לוחץ עליו שיבוא. הבעיה היא שמסיבה שאיש טרם הצליח לפצח, הוא גם מאמין ברפי מנקו ולוחץ על ההנהלה להביא גם אותו (מידיעה). אלא אם ההנהלה תעמוד על הרגליים האחוריות, השניים יהיו בירושלים. ובהינתן העובדה שהמנהל המקצועי בהפועל הוא גיא הראל, אדם נורא נחמד ומסור אבל בונה קבוצות מחריד, לא הייתי בונה על כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 9:00 am 
מנהל פורום

נו, לפחות נחסוך כסף גם השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 10:26 am 
Senior

סליחה על ההשתלטות על הת'רד, אבל אני עם עידן פה.
כל צפייה בנבחרת אני פשוט מקבל תחושה שככה הולכת להראות הקבוצה שקטש יבנה בשנה הקרובה.
לצורך העניין נושא תמיר בלאט, יש שיאמרו שיצא פה קצת מפורפורציות, כי בסה"כ מדובר על מי שאמור לבוא בתור גארד רביעי, כמה משמעותי הוא יהיה?
אבל העניין הוא שקטש או מאוהב בו לגמרי, או מתחנף לאבא שלו (ואני דווקא חושב שזה פחות העניין), שאין לי ספק שהוא מיעד לו 25 דקות לערב, בקלות.
ואם לא הוא, אז יוגב אוחיון עוד יתפקד כרכז הראשון של הקבוצה, כאילו הוא לא היה נורא בעונה החולפת (וקטש ממש דיבר על זה בראיון סוף העונה בחמישיות - על איך הוא נאלץ לעשות התאמות ופשרות בגלל שאוחיון היה פצוע).
גם מנקו - אני לא ממתנגדיו הגדולים, אבל אם בזמן שדוסון, קולושוב (שעשוי להיות וואחד פלופ, אבל לפחות יש לו את הפוטנציאל ל3&D הכל-כך נחוץ משחקן ישראלי) ושמחון זמינים, זה השחקן שהקבוצה הולכת עליו, אז אנחנו נתונים לחסידיו של מאמן עם פטישים מוזרים.

אם קטש לא ידע לשנות את ההרגלים האלו שלו, אין סיכוי שהקבוצה תנצח יותר מ3-4 משחקים באירופה השנה.
בנוגע לנבחרת, אני לא חושב שזו אשמתו ממש, זה באמת מה שיש, אבל אני חושב שבראד גרינברג יהיה קלאסי כמאמן לנבחרת כזו, אם יסיים את תפקידו בנבחרת קוסובו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 10:53 am 
Sophomore

בדיוק כמו בקדנציה הקודמת של קטש כשהוא התעקש לשחרר את שרון ששון ולהביא במקומו את מזרחי, התעקש לתת דקות לחכמון במקום לקוקייה וכו'.

כשקטש הוחתם במקום מודי, הדבר שהכי הפריע לי ואמרתי כבר אז זה שמאד סביר שהוא יהרוס לנו גם את העונה הבאה ולכן אם לא ייקח אליפות שלא ימשיך (וגם זה רק כי לא סביר לפטר מאמן שלקח אליפות). הטענה ממול הייתה שזה לא הוגן לשפוט אותו על בסיס הישגים בקבוצה שהוא לא בנה ולכן צריך לתת לו עוד עונה בכל מקרה. אבל אם אכן זה הצורה שבה הוא בונה קבוצות (מנקו, בלאט), אז נראה שזה עוד היה עושה איתו חסד לשפוט אותו על קבוצה שלא הוא בנה...

דבר נוסף, זה שוב מראה כמה קטש לא מתאים כמאמן לאירופה. עצם המחשבה שאפשר לשחק עם בלאט מראה כמה הוא חושב בתרחישים של ליגה ישראלית שבה אפשר להחביא אותו בהגנה על איזה ישראלי דחליל אחר וגם בהתקפה הוא לא פוגש שומרים אתלטיים ואגרסיביות כמו שיש באירופה. המזל שלו זה שירדו לפיב"א קאפ מה שקצת יקל עליו אבל עדיין לדעתי זה ייראה שם רע מאד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 11:23 am 
Junior

הנבחרת נראית ככה כי הקבוצות בליגה משחקות עם יותר מדי זרים. הגיע הזמן לשנות את החוקים, שניים-שלושה זרים ועוד מתאזרח בכל קבוצה. שהשחקנים הישראלים יוכלו גם לשחק בליגה הישראלית שעוותה לגמרי בשביל שמכבי תל אביב תייצג אותנו באירופה בהרכב של חמישה זרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 11:44 am 
Junior

כל הדיון הזה מיאש. כולם היו גרועים. ואם סטפסג מתלהב מהאסל של הנבחרת ביום שהיא מקבלת בבית 98 נקודות מנבחרת יוון, שמסורתית משחקת בסקורים נמוכים, אז זה אומר הכל.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 1:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קיופיפלו כתב:
הנבחרת נראית ככה כי הקבוצות בליגה משחקות עם יותר מדי זרים. הגיע הזמן לשנות את החוקים, שניים-שלושה זרים ועוד מתאזרח בכל קבוצה. שהשחקנים הישראלים יוכלו גם לשחק בליגה הישראלית שעוותה לגמרי בשביל שמכבי תל אביב תייצג אותנו באירופה בהרכב של חמישה זרים...

למרות שאתה טרול, אז בהיעדר מונח יותר טוב - פחחחחחחחח....
עכשיו תספור כמה זרים משחקים בליגה של הנבחרת שנתנה לנו בראש עם ההרכב השלישי שלה, והאם יש לה את החוק שעדיין נקרא בטעות "חוק רוסי".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 1:12 pm 
Junior

המסקנה המתבקשת מהמשחק הזה היא שאין כדורסל ישראלי בלי זרים ומתאזרחים, וכמה שיותר.

רק לחשוב שכל שבוע היינו רואים 3-4 ישראלים בחמישיה גורם לי חלחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 2:27 pm 
Junior

אז יופי תמשיך לעודד את הnbdl לעניים. מה זה מעניין לראות אמריקאים מהדרג השלישי משחקנים כדורסל, כל העניין הוא ההזדהות האישית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 3:25 pm 
Sophomore

קיופיפלו כתב:
אז יופי תמשיך לעודד את הnbdl לעניים. מה זה מעניין לראות אמריקאים מהדרג השלישי משחקנים כדורסל, כל העניין הוא ההזדהות האישית
עם איתי שגב. ;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 29, 2018 3:38 pm 
Sophomore

פרסום ראשון ובלעדי השחקנים ההישראלים שוב רוצים לשבות , ולחוקק חוק חדש שאסור לנבחרות אחרות לנצח אותנו,
ניר אלון בתגובה : נעשה הכל שלא יביסו אותנו אין דבר כזה נעשה הכל שהחוק יעבור , מה אנחנו פראירים ? ''ניתאמן כל השבוע ובסוף נובס'' ? לא ניתן לזה יד , ונעביר את החוק הזה
שחקן ישראלי בכיר בתגובה: וואלק כל השבוע התאמנתי כל יום במשך שעה וחצי ביום ובסוף להפסיד ? לא מקובל עליי חייב להעביר חוק !
פרטים נוספים בהמשך !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2018 9:46 am 
Junior

יוניק כתב:
קיופיפלו כתב:
עם איתי שגב. ;;-)))

איתי שגב הוא בדיוק דוגמא לזה. שחקן ברמה הכי גבוהה ששיחק אצל מאמן שהעדיף לשחק עם זרים ושלקח לו שנה שלמה לזהות את הכישרון שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2018 9:49 am 
Junior

קיופיפלו כתב:
יוניק כתב:
קיופיפלו כתב:
עם איתי שגב. ;;-)))

איתי שגב הוא בדיוק דוגמא לזה. שחקן ברמה הכי גבוהה ששיחק אצל מאמן שהעדיף לשחק עם זרים ושלקח לו שנה שלמה לזהות את הכישרון שלו
מי שלא עוקב אחרי הפורום ורק נכנס פעם ב עוד יחשוב שאתה רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2018 11:54 am 
Junior

אני כל הזמן רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2018 10:16 pm 
Sophomore

מחר בגלאזגו (מה שמזכיר לכולם שבריטניה איננה רק אנגליה), ישראל מול בריטניה.
לגבי העליה, זה נראה לדעתי די סגור. צריך לקרות משהו מאד מפתיע ולא כ"כ הוגן כדי שיוון תפסיד לאסטוניה במשחק המוקדם (ב19:00. הזוי שהבשורה של משחקים מקבילים עדיין לא הגיע לפיב"א), בפרט שהניקוד ממשיך לשלב הבא. אז בהנחה שיוון מנצחת, ישראל צריכה להפסיד ביותר מ20 נק' כדי שלא לעלות. מצד שני אם רוצים תחושה שיש מה לעשות בשלב הבא צריך לנצח מחר (היוונים יגיעו כנראה עם 6 נצחונות הגרמנים עם 6/5 והסרבים 4/5. לנו כרגע יש 2 נצחונות). בכל זאת יש הבדל בין להפסיד בלי סיכוי ובין להפסיד כשיש לך סיכוי.
צריך לזכור שהבריטים בבית ניצחו את אסטוניה שבוע שעבר וגררו את יוון למשחק צמוד מאד (95:92). לא כ"כ רואה שאנחנו מצליחים לנצח שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 8:49 pm 
Sophomore

שוב היוונים באו ברבע האחרון.
מה זה באו ? באבו-אבוה באו - 8-22 ליוונים ברבע האחרון כשהאסטונים קולעים רק שתי נק' ב-5 הדקות האחרונות.
חייבים לנצח את האנגלים כדי שיהיה איזשהו סיכוי להפתיע בשלב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 9:02 pm 
Sophomore

em28 כתב:
שוב היוונים באו ברבע האחרון.
מה זה באו ? באבו-אבוה באו - 8-22 ליוונים ברבע האחרון כשהאסטונים קולעים רק שתי נק' ב-5 הדקות האחרונות.
חייבים לנצח את האנגלים כדי שיהיה איזשהו סיכוי להפתיע בשלב הבא.

מצד שני התוצאה טובה לנו. צריך להפסיד ב21 הפרש בשביל לא לעלות. ולבריטים מספיק ניצחון בכל תוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 9:12 pm 
Junior

בין אם מנצחים ובין אם מפסידים בעד 21 הפרש עולים לשלב הבא עם נצחון אחד ושלושה הפסדים.
הבריטים לעומת זאת חייבים נצחון כדי לעלות ולכן לא אופתע אם המשחק ייגמר בנצחון של הבריטים אבל בהפרש קטן מ 21.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 9:52 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
בין אם מנצחים ובין אם מפסידים בעד 21 הפרש עולים לשלב הבא עם נצחון אחד ושלושה הפסדים.
הבריטים לעומת זאת חייבים נצחון כדי לעלות ולכן לא אופתע אם המשחק ייגמר בנצחון של הבריטים אבל בהפרש קטן מ 21.

רק המשחקים עם הנבחרות שעולות נחשבים בשלב הבא? אם כדבריך, אז באתר של המנהלת טועים בגדול. מביך למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 9:58 pm 
Junior

יוניק כתב:
מנחם כתב:

רק המשחקים עם הנבחרות שעולות נחשבים בשלב הבא? אם כדבריך, אז באתר של המנהלת טועים בגדול. מביך למדי.

טעות שלי. זה מה שקראתי באיזשהו מקום, אבל עכשיו בדקתי באתר של פיבא ובאמת כל התוצאות נחשבות, כולל של הקבוצות שלא עלו לשלב הבא ולכן חשוב לנצח היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 10:18 pm 
Junior

מתגעגע לראות כדורסל.. אבל המשחק הזה קצת מעביר את הגעגוע.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 10:49 pm 
Junior

נראה לי ששורש הבעיה הוא שאתה בכלל מגדיר את הדבר הזה ככדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 11:18 pm 
Hall of Famer

איזה נצחון. עלינו שלב. איזה הישג. הציעו נא כותרת למאמר המשתפך של עידו אשד מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 11:26 pm 
Junior

לפני עידו אשד [פיספסתי משהו ?] גל מקל. סופסוף הופיע למשחק.

טימור היה צריך לקבל את הדקות של בלאט בסוף ורפי מנקו אמנם סגר את המשחק בשלשה, אבל הוא חסר תועלת לגמרי. במידה וכספי חוזר ושמחון כבר לא פצוע. אין שום סיבה שהוא יראה מגרש.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 11:38 pm 
Hall of Famer

כנראה פספסת את המאמר המופלא שלו אחרי הנצחון האו כה מרגש הקודם על הנבחרת האתלטית, המדויקת, החזקה והמופלאה של האימפריה הבריטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 148 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה