סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 495 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עונת 18\19 , מלפפונים
הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 11:19 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
רוזנפלט עוזב.

אילת מתארגנים עם היו"ר החדש מהר מאוד ביחס לשנים קודמות.

לדעתי גם עמית עבו בדרך החוצה. היו"ר החדש הוא אבא של גארד מהנוער וכבר העלה תהיות איך עבו קיבל דירה ותנאים מפליגים לעומת שחקני נוער אילתיים. נראה שהוא יצטרך למצוא לו יעד אחר.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 11:39 am 
Junior

החתול יובב כתב:
ההמשכיות תלויה עם מי ממשיכים. עם טוריאן גרין וחלילסביץ' זה רעיון רע. עם אדריאן זה רעיון מעולה.

מוזר כי כתבו שעוזב וגם בגלל הבחירה, של אחד משחקני הפנים הדומיננטיים שהיו פה בשנים האחרונות, לקשור את עתידו ואת שנותיו הטובות האחרונות עם מועדון צנוע ואפור ועוד אחרי שנה שעטפו אותו בסגל הזרים הכי כושל בליגה.

נהריה קיבלו החלטה טובה שנפטרו משולדי, הציוות שלו עם נסטרנקו לא משהו. שניהם איטיים מאוד. ושולדי גם יקר יותר. עדיף להשקיע את המטבעות בגבוה מסוג אחר.

נס ציונה גם ממשיכים עם בראון רמירז שהשתבח ככל שהשנה התקדמה.

לגבי ההמשכיות, טוב ויפה שאנחנו באותו הראש, אבל מצדדי המדיניות של ההמשכיות לרוב מהללים אותה בגלל השמירה על המרקם הקבוצתי, השיטה ושאר קלישאות. במבחן התוצאה ראינו את הדבר הזה נופל לגמרי עם הרצליה וישנן עוד דוגמאות "יפות".

לגבי ההפתעה שבהשארה של אדריאן, אני הייתי מתפלא אם הייתי שומע על התעניינות ממועדונים אחרים והישארות שלו למרות זאת. אבל אני חושב שקבוצות לא כל כך מתעניינות בו, אולי בגלל האופי, אולי בגלל הלייף סטייל וזה מה שמאפשר להרצליה "לגנוב" אותו לכאלו פרקי זמן.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 4:49 pm 
Sophomore

אם כבר מדברים על הרצליה-

https://sports.walla.co.il/item/3170917

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 5:02 pm 
Junior

לא יודע איזה עוד "בעייתיות" מוצמדת לאדריאן. האפיזודות היו לפני מספר שנים מכובד (על פי תיאורן מאפיינות השפעה כימיקלית מסויימת) מאז אין שום בדל של ידיעה על מעשה שלא במקום ולפחות על המגרש מאז שיבק הוא היה ממש המנהיג של הרצליה בשפת גוף ובביצועים על המגרש.

יותר סביר שקבוצות צמרת בארץ ובאירופה עושות טעות או שהרצליה משלמת לו כסף ממש טוב (חס וחלילה שזה יופיע בידיעה).

לגבי גייב, נראה שאנחנו עומדים בפתחו של גל מתאזרחים חדש. מעניין אם מישהו מהם יהיה שווה משהו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 5:23 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:
לא יודע איזה עוד "בעייתיות" מוצמדת לאדריאן. האפיזודות היו לפני מספר שנים מכובד (על פי תיאורן מאפיינות השפעה כימיקלית מסויימת) מאז אין שום בדל של ידיעה על מעשה שלא במקום ולפחות על המגרש מאז שיבק הוא היה ממש המנהיג של הרצליה בשפת גוף ובביצועים על המגרש.

יותר סביר שקבוצות צמרת בארץ ובאירופה עושות טעות או שהרצליה משלמת לו כסף ממש טוב (חס וחלילה שזה יופיע בידיעה).

לגבי גייב, נראה שאנחנו עומדים בפתחו של גל מתאזרחים חדש. מעניין אם מישהו מהם יהיה שווה משהו.

אבל לאן הרצליה הגיעו עם אדריאן?? לכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 5:31 pm 
Junior

הרצליה לא הגיעה לכלום בגלל שמישהו בחר ארסנל זרים של: תיימס, קנאסביץ, ארצ'י, קמפטון, טריש וטוריאן גרין שהוא הגרוע מכולם. זאת הייתה קבוצה של שני שחקנים רוב העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 5:49 pm 
Junior

יואי כתב:
אם כבר מדברים על הרצליה-

https://sports.walla.co.il/item/3170917

להתרשם? כי בידיעה זה נשמע מרשים

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 5:51 pm 
Junior

החתול יובב כתב:

מה הכוונה ״עושות טעות״? לא מכירות אותו? שוגות בתפיסה שלהן לגביו?

חוצמזה שאתה בעצמך אומר שהוא פורח מאז ששיבק הגיע. ופה אתה רומז שהוא ממש לא פרח עם מאמן אחר. אז למה שקבוצה נורמאלית לא תחשוש משחקן שהביצועים שלו כל כך משתנים בין מאמן למאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 6:09 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:

מה זה מספר שנים מכובד, למשל פברואר 2016 בו הוא נעצר בפעם השלישית בתוך חודשיים, במקרה הזה בגלל שהוא החליט לא לעצור לשוטרים. במקרים האחרים הוא תקף מאבטח במועדון וכמובן אי אפשר לשכוח את הטיול שהוא ערך במרצדס שהוא גנב משרת חניה במלון. כל הארועים הללו, בתוספת ציוצים שהעידו על מצבו הנפשי המעורער משהו הובילו אותו להרצליה.
בהרצליה הוא היה המנהיג של הקבוצה, אבל במשחקים שאני ראיתי היה ברור שלאדריאן לא ממש יש חשק לשחק 40 דקות. הוא בדרך כלל הסתפק בין 15 ל - 20 דקות של משחק בדר"כ במחצית השניה. בשאר הזמן הוא לא ממש ניסה לעשות משהו. אין לי מושג מה הוא עשה בזמנו החופשי, אבל זה לא שחקן שהייתי בונה עליו. ואנחנו מדברים על אדריאן של תקופת שיבק, כן? השנה אצל גורקה הוא לא הופיע אפילו לאותן 15 דקות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 6:22 pm 
Junior

ג'ף אדריאן הוא שחקן בעייתי גם היום, כשמצבו הנפשי נראה יציב יחסית. זה בעיקר מתבטא בקבלת החלטות מוזרה לפעמים וכל מיני ירידות חשק תוך כדי משחק.
זה בסדר כשאתה סופרסטאר, אבל כשאתה סתם שחקן טוב הרבה קבוצות לא ירצו לגעת.

אגב, אם אני זוכר נכון היה דיבור שהרצליה משלמים לו 170 לעונה. זה המון במושגי הליגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 6:25 pm 
Junior

אם נתחיל לתלות שחקנים סמיילי עצוב על המקרר בגלל שוני ביכולת בין מאמנים באמת כל דלת של פריג'ידר תהיה עמוסה. הוא נתן מספרים יפים בעידן גורקה, לקראת סופה נראה מדוכא וקשה להאשים אותו. מאז שיבק לקח את הקבוצה על הכתפיים מנהיגותית (ודוסון גם השתפר מאוד בהגנה מאז שיבק). זו נקודה לזכותו, לא לרעתו.

חוצמזה, הוא כבר שנתיים משחק בהרצליה בהתקפה שבלונית ומזעזעת שעיקרה כדרור ארוך מידי ואלתור שמסתיים בזריקה רעה. ללא רכז טבעי ועם טוריאן גרין. לדעתי הוא שחקן הפנים הטוב בארץ, כולל זאק לידיי. ככזה מגיע לו קבוצה גדולה יותר וחוזה יפה. לא ברור לי למה זה לא קורה.

לגבי מה שעמוס כתב, זכרתי שזה היה לפני זמן רב יותר משום מה. אבל גם שנתיים נקיות (שהיו יותר בגדר הביזאר) היו מספיקות לי לבטוח בשחקן מחדש. בדיוק כמו שאריק גריפין ניקה את עצמו. מאז אדריאן הסתובבו פה מיני טיפוסים כגוו טוני מיטשל, אפרבאה, ג'ף אלן וכמובן רייס בכבודו ועצמו. רמת הזרים רק תלך ותרד וגם ההימורים על זרים עם עבר בעייתי תעלה בהתאם. לאור הרקורד הנקי בשנתיים האחרונות והיכולת על המגרש (שיהיה 20 דקות מצידי) הייתי לוקח אותו לקבוצה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 6:53 pm 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
רוזנפלט עוזב.

לדעתי גם עמית עבו בדרך החוצה. היו"ר החדש הוא אבא של גארד מהנוער וכבר העלה תהיות איך עבו קיבל דירה ותנאים מפליגים לעומת שחקני נוער אילתיים. נראה שהוא יצטרך למצוא לו יעד אחר.

עבו בכלל אמור לחזור לאילת? אני שמעתי שהוא בא להיבחן בבאר-שבע.
והיו"ר אכן בין השאר גם הורה לבוגר טרי של מחלקת הנוער, אבל הבן לא רלוונטי בכלל לליגת העל (וגם לא ללאומית), אז לא הבנתי איך זה קשור. מה גם שעבו לא הגיע בתור שחקן נוער לאילת, אילת הוחתם כשחקן בוגרים, אומנם שחקן צעיר, אבל שחקן בוגרים והתנאים שלו צריכים להיבחן ביחס לשחקני בוגרים אחרים ולא שחקני הנוער... שהם כולם מאילת או מהקיבוצים ליד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 7:16 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
החתול יובב כתב:

מה זה מספר שנים מכובד, למשל פברואר 2016 בו הוא נעצר בפעם השלישית בתוך חודשיים, במקרה הזה בגלל שהוא החליט לא לעצור לשוטרים. במקרים האחרים הוא תקף מאבטח במועדון וכמובן אי אפשר לשכוח את הטיול שהוא ערך במרצדס שהוא גנב משרת חניה במלון. כל הארועים הללו, בתוספת ציוצים שהעידו על מצבו הנפשי המעורער משהו הובילו אותו להרצליה.
בהרצליה הוא היה המנהיג של הקבוצה, אבל במשחקים שאני ראיתי היה ברור שלאדריאן לא ממש יש חשק לשחק 40 דקות. הוא בדרך כלל הסתפק בין 15 ל - 20 דקות של משחק בדר"כ במחצית השניה. בשאר הזמן הוא לא ממש ניסה לעשות משהו. אין לי מושג מה הוא עשה בזמנו החופשי, אבל זה לא שחקן שהייתי בונה עליו. ואנחנו מדברים על אדריאן של תקופת שיבק, כן? השנה אצל גורקה הוא לא הופיע אפילו לאותן 15 דקות.

בהרצליה היו איתו אפס בעיות, לפחות ככל שידוע לנו. זה שהם החתימו אותו לעוד שנתיים נוספות כנראה אומר שהם מרוצים ממנו גם בפן הזה (זה גם מה ששמעתי). מה הוא עשה לפני כן פחות רלוונטי אם במשך שנתיים בהרצליה הוא בסדר גמור.

ואדריאן בתקופת שיבק נתן את המספרים הבאים - 19.2 נקודות למשחק ב-56% ל-2, חצי שלשה למשחק ב-44%, קרוב ל-5 קליעות מהקו ב-72%, 9.6 ריבאונדים, חטיפה וחסימה למשחק ב-33 דקות. שחקן הפנים הכי פרודוקטיבי בליגה, בהפרש די גדול (רק זאק לידיי נותן לו תחרות והוא יהיה שחקן יקר בעונה הבאה). מאוד מרשים לשחקן שמסתפק ב-15 עד 20 דקות של משחק. אני קונה בשתי ידיים שחקן שמסתפק ב-15 עד 20 דקות של משחק ונותן תפוקה כזאת.

אני לא יודע כמה הרצליה משלמים לו, יכול להיות שהם החתימו אותו על חוזה ממש גדול ואז יכול להיות שהוא לא שווה את זה. יכול להיות שהוא גם לא ייתן את התפוקה שהוא נתן בעונה שעברה, בכל זאת הוא כבר קצת זקן. אבל בכל הקשור לתפוקה שהוא נתן עד עכשיו, אין בכלל סימני שאלה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 8:58 pm 
Hall of Famer

אתה מסתכל על מספרים, אני הסתכלתי על משחקים. במשחקים שאני ראיתי, בחלק גדול מהדקות, בעיקר בהתחלת המשחק אדריאן השתדל לא להתאמץ, ממש לא לקבל כדורים בצבע ובאופן כללי להיות פאסיבי. בחלק השני של המשחק כשהוא התעניין, אז הוא באמת נתן דקות מעולות והיה מאד דומיננטי. אז דבר ראשון אם אדריאן נתן 19 נק' בתקופת שיבק, זה אומר שאם הוא היה מפוקס כל המשחק זה היה נגמר עם 25-28 נק' למשחק. דבר שני, הדקות המתות כמובן שהשפיעו על הרצליה והתוצאות של הקבוצה.

הויכוח הוא לא האם אדריאן מתאים להרצליה, בוודאי שכן. הויכוח הוא האם לקחת אותו לקבוצה גדולה. מי שחושב שלדקות המתות אין השפעה על התוצאות בסיום קצת משלה את עצמו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 10:27 pm 
Sophomore

אני מניח שהסתכלתי על המשחקים לא פחות ממך, המספרים הובאו כדי לתמוך בטענה שלי. מצטער, להגיד ששחקן שעושה 19 נקודות למשחק משחק 15-20 דקות למשחק זה לא הגיוני. להגיד שהוא היה עושה 25-28 נקודות זה מופרך בכל קנה מידה, בהתחשב בכך שאף שחקן בעשור האחרון לא התקרב למספרים האלה (למעט חצי עונה של גלן רייס) או עבר את איזור ה-20 נקודות במשחק, כולל שחקנים טובים ומוכשרים מאדריאן בהרבה, שהיו "מפוקסים כל המשחק".

אדריאן בתחילת העונה נראה כמו צל של עצמו והיה בינוני, אבל בתקופת שיבק הוא היה נהדר ועקבי בצורה יוצאת דופן (גם בין משחק למשחק וגם תוך כדי משחקים), והשאיר בליגה קבוצה שחוץ מדוסון הייתה מחורבנת לעילא ולעילא.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 11:10 pm 
Junior

ודים כתב:
החתול יובב כתב:
רוזנפלט עוזב.

עבו בכלל אמור לחזור לאילת? אני שמעתי שהוא בא להיבחן בבאר-שבע.
והיו"ר אכן בין השאר גם הורה לבוגר טרי של מחלקת הנוער, אבל הבן לא רלוונטי בכלל לליגת העל (וגם לא ללאומית), אז לא הבנתי איך זה קשור. מה גם שעבו לא הגיע בתור שחקן נוער לאילת, אילת הוחתם כשחקן בוגרים, אומנם שחקן צעיר, אבל שחקן בוגרים והתנאים שלו צריכים להיבחן ביחס לשחקני בוגרים אחרים ולא שחקני הנוער... שהם כולם מאילת או מהקיבוצים ליד.

https://www.ereverev.co.il/article.asp?id=36471

יש לי פשוט פטיש למדורי לילה בעיתונים מקומיים. רק לאחרונה גיליתי שיש שם מדור ספורט.

עבו הוחתם על ידי אמסלם לשלוש שנים. אני מניח שהשריף החדש שיחרר אותו מההתחייבות הנ"ל ונראה שהם גם לא ממהרים להביא את בריסקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 1:17 pm 
Junior

הגארד-פורוורד האוקראיני בוגדן בליזניוק (23, 1.98 מ') חתם על חוזה ארוך טווח בהרצליה
http://basket.co.il/news.asp?id=19132

ציטוט:
בני "רב בריח" הרצליה שמחה להודיע על צירופו של בוגדן בליזניוק, גארד-פורוורד אוקראיני בן 23 שמתנשא לגובה 1.98 מ' ויכול לשחק בכל עמדות החוץ. הקבוצה החתימה את השחקן לחוזה ארוך טווח עם אופציות להמשך ההתקשרות עד שנת 2021. הוא מצטרף בסגל לג'ף אדריאן וגייב לוין שחתמו מוקדם יותר השבוע.

בליזניוק נולד בעיר לוצק בצפון-מערב אוקראינה, אבל לאחר מות אביו בתאונת דרכים, עברה המשפחה להתגורר בפרברי סיאטל. הוא כיכב בתיכון המקומי, קיבל מספר הצעות למילגת כדורסל ובסופו של דבר בחר לשחק באוניברסיטת איסטרן וושינגטון, בה נשאר לארבע שנים.

בשתי העונות האחרונות הוביל הסווינגמן את קלעי האוניברסיטה עם למעלה מ-20 נקודות בממוצע למשחק ואשתקד נבחר לשחקן העונה במחוז הביג סקיי עם ממוצעים של 21.2 נקודות, 6.8 ריבאונדים, 3.9 אסיסטים, 40% לשלוש ו-90% מהקו ב-35 דקות בממוצע. הוא סיים את קריירת המכללות שלו עם 2,169 נקודות, שמדרגות אותו כמלך הסלים של הקונפרנס בכל הזמנים. הוא ניפץ מספר שיאי מכללה וקונפרנס ואפילו קבע שיא NCAA מדהים של 77 קליעות עונשין רצופות.

בשישה משחקים שונים בעונה החולפת הוא קלע למעלה מ-30 נקודות, כולל שיא עונתי של 40 נקודות (15 מ-18 מהשדה!) בניצחון על סקרמנטו סטייט. כמו כן הוא רשם שישה דאבל-דאבלים: חמישה של נקודות וריבאונדים ואחד של נקודות ואסיסטים. את שיא הקריירה שלו קלע בניצחון על פורטלנד סטייט בעונתו השלישית: 45 נקודות, לצד 10 ריבאונדים ו-9 אסיסטים.

בעקבות הצטיינותו, הוא נבחר למשחק האולסטאר של המכללות שנערך במסגרת הפיינל פור, אליו מוזמנים 20 הסיניורים הטובים ביותר, ואף פתח בו בחמישייה לצידו של גייב לוין שחתם בהרצליה אתמול. לאחרונה הצטיין הסקורר האוקראיני בטורניר קדם הדראפט היוקרתי בפורטסמות', עם 15.3 נקודות, 40% לשלוש, 100% מהקו, 4.3 ריבאונדים, 3.3 אסיסטים ו-2.0 חטיפות. החל ממחר הוא ישחק במדי לוס אנג'לס קליפרס בליגת הקיץ בלאס וגאס.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך א' אוגוסט 12, 2018 6:36 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 1:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאד מעניין. על אירופים אני מזכיר משלמים מס של 25% (וזו הסיבה שלא רואים אותם פה, מעדיפים אמריקאים זולים שלא משלמים עליהם מס בכלל). אמריקאים בשכר של אדריאן גם נושאים מס של 25%. הרצליה מוכנה לספוג את זה.

אני לא מבין מספיק בכדורסל מכללות, אבל ההודעה על משחק האולסטאר של המכללות נשמעת לי הזויה על גבול גניבת הדעת. אני צודק באינטואיציה שלי? שני שחקני חמישיה מ"20 הסיניורים הטובים ביותר" מגיעים לפאקינג בני הרצליה? משהו פה לא מסתדר. עכברי המכללות בטח יוכלו לסדר את העניין.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 1:47 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מאד מעניין. על אירופים אני מזכיר משלמים מס של 25% (וזו הסיבה שלא רואים אותם פה, מעדיפים אמריקאים זולים שלא משלמים עליהם מס בכלל). אמריקאים בשכר של אדריאן גם נושאים מס של 25%. הרצליה מוכנה לספוג את זה.

אני לא מבין מספיק בכדורסל מכללות, אבל ההודעה על משחק האולסטאר של המכללות נשמעת לי הזויה על גבול גניבת הדעת. אני צודק באינטואיציה שלי? שני שחקני חמישיה מ"20 הסיניורים הטובים ביותר" מגיעים לפאקינג בני הרצליה? משהו פה לא מסתדר. עכברי המכללות בטח יוכלו לסדר את העניין.

שתי החתמות של אותו סוכן. ריח חריף של גזירת קופונים אבל לך תדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 1:49 pm 
Hall of Famer

לוין מגיע להרצליה בתור ישראלי .נתן יופי של מספרים בncaa סגנון משחק דומה לג'ק כהן .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 1:55 pm 
Hall of Famer

אני לא מכיר משחק אולסטאר של המכללות. בכל מקרה משחק שבו משחקים שחקנים מלונג סטייט ביץ' ומאיסטרן וושינגטון זה לא ממש משחק אולסטאר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 1:57 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

צריך לבדוק את נקודת המוצא שלך. אולי אם הוא היגר לארהב בגיל צעיר הוא בכלל נחשב גם אמריקאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 1:58 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

אני לא בטוח שהוא לא נחשב אמריקאי לענייני מס. הוא גר שם כבר הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 2:00 pm 
Hall of Famer

אם הוא קיבל שם אזרחות ומשלם מס לרשויות האמריקאיות אז מן הסתם כן. אם לא אז לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 2:01 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני לא מכיר משחק אולסטאר של המכללות. בכל מקרה משחק שבו משחקים שחקנים מלונג סטייט ביץ' ומאיסטרן וושינגטון זה לא ממש משחק אולסטאר.

זה נראה חשוד מלכתחילה. גניבת דעת מוחלטת. אני גם רואה בהודעה, בלי שהתכוונו כנראה, שמדובר בקונפרנס ששולח רק את האלופה שלו לטורניר הגדול בזכות המקום האוטומטי, כלומר אחד הקונפרנסים החלשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 495 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: