סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 12:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
הכל אותו חרא.

בהצלחה לבלאט, אבל הוא החתמה נוראית ובדיוק מהסוג שהייתי מצפה שנבין שכדאי להימנע ממנו בשלב הזה.
במידה מסוימת כמו ההחתמה של קטש לעונה וחצי.

בראון יהיה הרכז הפותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 1:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לפחות הוא לא יכחיש שהוא חתם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 2:13 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
איך רמת אשדוד , אם הם הגיעו מחולון...? רמת חולון אם כבר.

שחקנים חלשים בחולון. את תומאס הם לא היו משאירים לדעתי ואת בלאט היו משאירים בגלל הפטיש המוזר של שמיר.
אלה שחקנים שמתאימים לקבוצת ליגה בינונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 2:18 pm 
Hall of Famer

שחקנים חלשים או לא, הם היו חלק מהפועל חולון..... חוץ מזה תומאס ממש לא "שחקן חלש".

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 2:20 pm 
מנהל פורום

אפרופו הפטיש של קטש לבלאט...יש שמועות שהוא מעורב עם אמא של בלאט בסוכנות קידום שחקנים כזו או אחרת
מישהו עוד מכיר את השמועה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 2:21 pm 
Hall of Famer

עם דיוויד לדעתי. ועדיין, אף בן אדם שמכבד את המקצוע היה מקריב את הקריירה שלו בשביל דברים כאלה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 2:25 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אפרופו הפטיש של קטש לבלאט...יש שמועות שהוא מעורב עם אמא של בלאט בסוכנות קידום שחקנים כזו או אחרת
מישהו עוד מכיר את השמועה הזו?

בעיקר קטש חבר טוב, ממש אחוק של עידן אבשלום שהוא המנהל האישי של בלאט.

בקיצור תהנו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 2:31 pm 
מנהל פורום

זה לא שחור לבן. הוא לא מקריב קריירה אבל משפיע על שיקולים
לי קשה להבין איך קבוצה שיש לה כבר יותר מ500 אלף דולר נטו על עמדות 1-2 ישראלים מוסיפה על זה עוד התחייבויות
אז הוא לא מושחת אבל מוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 2:35 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

יש עוד סיכוי שיותר יישאר בירושלים?
כי בגזרת ראשל"צ-יותם שקט בימים האחרונים, והתחושה היא שדי ירדו מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 2:35 pm 
Junior

כמה סימבולי שביום שעמית שמחון חותם בחולון אנחנו מקבלים את בלאט ג'וניור
רק מראה על הפער התהומי בין הניהול המקצועי בין 2 המועדונים

איפה חולון ואיפה הפועל.

גלעד כתב:
יש עוד סיכוי שיותר יישאר בירושלים?

יחד עם יוגב, בר ובלאט מה יש לו לחפש בארנה? הלוואי ויישאר אבל בעונה הקודמת הוא קיבל בליגה 17 דקות בממוצע למשחק.
לא רואה איך הוא מקבל אפילו 75% מזה יחד עם שלושתם.

אלא אם מתכננים שיוגי יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 3:20 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
שחקנים חלשים או לא, הם היו חלק מהפועל חולון..... חוץ מזה תומאס ממש לא "שחקן חלש".

לא הבנתי את הנקודה שלך. קבוצות טועות ומחתימות שחקנים שלא מתאימים לרמה שהן מכוונות אליה. זה קורה כל עונה. בעיני אלה לא שחקנים שמתאימים לרמה של קבוצת צמרת בארץ, גם אם במקרה הם שיחקו בכזאת.
ותומאס הוא שחקן בינוני מינוס. זר שלא מתאים להפועל חולון. אולי לאשדוד כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 4:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יורוהופס מדווח שריצ'רד האוול בדרך לדרושפאקה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 4:03 pm 
Junior

עופר האדום כתב:

״רמת חולון״ בהנחה שאתה הולך להקיף אותם ברייס, טו הולוואי, אלכסנדר והמילטון. הרי כל יתר הסגל של חולון עסק בעיקר בשינוע הכדור והשגתו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 4:16 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
עופר האדום כתב:

״רמת חולון״ בהנחה שאתה הולך להקיף אותם ברייס, טו הולוואי, אלכסנדר והמילטון. הרי כל יתר הסגל של חולון עסק בעיקר בשינוע הכדור והשגתו.

נו בוא נגזים..... תומאס עשה באירופה 14 + 6 , לא בדיוק סטטיסט שעוסק בשינוע כדורים (לסל אולי כן). אני מבין את הצורך הטבעי להקטין כל החתמה של הפועל כאילו החתימו עכשיו את אמיר בינו (הי ראי) , אבל לא להיסחף. הוא לא כוכב ענק , אבל הוא שחקן משלים סביר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 4:40 pm 
Junior

נראה לי שאפשר להניח את תסביך הרדיפה בצד. אין לי שום צורך להקטין את ההחתמות של ירושלים.
לצורך העניין, אם הפועל היו מחתימים את תומאס הייתי מתבאס על ההחתמה. בהינתן פערי התקציב בין ירושלים להפועל, משובר בהחתמה חלשה מאוד בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 4:41 pm 
Sophomore

קבוצה על תנאי :!:
רכז ישראלי אחד חתום (בלאט) ושלושה ישראלים על תנאי (בתנאי שיקבלו את מעמדם החדש/יסכימו לקיצוץ בשכר).
ורכז זר אחד חתום (בראון) ושלושה זרים על תנאי (בתנאי שלא ימצאו קבוצה ב-NBA/יעברו את הבדיקות הרפואיות).

עופר האדום הגדיר את תומאס כשחקן משלים סביר בהחלט.
זו בדיוק הבעיה של הבניה של הפועל בינתיים:
חוץ מבראון מדובר על אוסף של שחקנים משלימים סבירים בהחלט, ועד שיוכח אחרת על הישראלים גם את זה קשה לומר.

אתם רואים פה את הדאנטה/ג'רלס/דייסון שהולכים אליו כשהכל תקוע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 5:28 pm 
מנהל פורום

אולי כריס ג'ונסון כזה עשוי להתברר כ go to guy, גם ג'קובן בראון עשוי להתברר ככזה
לא מבין את הגעגועים לדונטה וג'רלס. את האליפות הראשונה לקח דווקא ברייסי רייט, את האליפות השניה לקח יותר סימונה ודייסון מאשר ג'רלס, בין לבין דונטה הפסיד את האליפות של 2016 בחסות דני פרנקו פטרונו.
למה החלטת ששלושת הישראלים האחרים על תנאי? מישהו הכריז שמבקשים מהם קיצוץ בשכר? לא זוכר שראיתי פרסום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 5:46 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
הרסי הוקינס כתב:
עופר האדום כתב:

נו בוא נגזים..... תומאס עשה באירופה 14 + 6 , לא בדיוק סטטיסט שעוסק בשינוע כדורים (לסל אולי כן). אני מבין את הצורך הטבעי להקטין כל החתמה של הפועל כאילו החתימו עכשיו את אמיר בינו (הי ראי) , אבל לא להיסחף. הוא לא כוכב ענק , אבל הוא שחקן משלים סביר לגמרי.

תומאס הוא זר רביעי-חמישי בחולון בדיוק כמו שהוא היה יכול להיות באשדוד. למעשה, באשדוד היה מקאולי שהוא יותר מנוסה ונותן מספרים יותר טובים. אם אשדוד הייתה מחתימה את תומאס כשחקן רביעי הייתי אומר שזו החתמה בסדר, אבל אין באמת הבדל ביניהם מבחינת מעמד ושהקבוצה פחות או יותר שומרת על הרמה. וזהו בערך.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 6:15 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אולי כריס ג'ונסון כזה עשוי להתברר כ go to guy, גם ג'קובן בראון עשוי להתברר ככזה
לא מבין את הגעגועים לדונטה וג'רלס. את האליפות הראשונה לקח דווקא ברייסי רייט, את האליפות השניה לקח יותר סימונה ודייסון מאשר ג'רלס, בין לבין דונטה הפסיד את האליפות של 2016 בחסות דני פרנקו פטרונו.
למה החלטת ששלושת הישראלים האחרים על תנאי? מישהו הכריז שמבקשים מהם קיצוץ בשכר? לא זוכר שראיתי פרסום

נו באמת, גם אם רייט ודייסון היו טובים יותר במשחק כזה או אחר, מי שעשו את הקבוצות האלו והביאו אותן לגבהים שהגיעו אליהן היו דונטה וג'רלס.
מה שווה קבוצה שבנויה סביב ג'רום דייסון ראינו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 6:52 pm 
Senior

זה נכון.
בכל מקרה, אני מקווה ומאמין שלעמדה 2 עוד יגיע שחקן עם יכולות סקורינג טובות.
הייתי שמח אם זה יהיה אחד שיותר מתמחה בלייצר מההתקפה העומדת מאשר דייסון שהוא יותר איש של מגרש פתוח.
גם ג׳קובן בראון צריך להיות שדרוג לעומת לוקאס מהבחינה הזו ולא נופל מטיי מקי או קיצ׳ן מבחינה התקפית.
בעמדות הפנים המצב עוד פחות ברור כי חסר ישראלי וזר. רועי כהן כמה שמחפשים 4 זר עם קליעה מ3, אבל אני לא יודע כמה זה רעיון טוב אם הוואל הולך.

מתאר לעצמי שמלאכת יצירת הנקודות תיפול בעיקר על הקו האחורי - בראון, הsg שיגיע, קצת עזרה מג׳ונסון והרבה יותר מדי כדרורים לרוחב מצד תמיר בלאט את אוחיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 8:07 pm 
Junior

הולך למוניטור - הבלוג של רועי כהן

והפעם:
קו מנחה: מה עומד מאחורי הבנייה של הפועל ירושלים?
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 56&lang=he

ציטוט:
שוק ההעברות בליגת העל נכנס אט אט לקצב, עם כמה מהלכים מעניינים: איתי שגב ואדם אריאל במכבי ראשל"צ, ג'ף אדריאן שחתם על חוזה ארוך טווח בבני הרצליה, הפועל אילת שמשאירה את פרדריק בורדיון ודימיטריוס טרידוול וצירפה היום את יהונתן שולדבראנד, ועמית שמחון שרק הבוקר חתם בהפועל חולון. אבל הקבוצה היחידה שכבר קרובה להשלמת הסגל שלה לעונה הקרובה, היא דווקא זו שנכוותה הכי הרבה בעונה שעברה - הפועל ירושלים.

בחינה ראשונית של הסגל שעודד קטש בונה בבירה, מגלה כמה עקרונות מנחים שבאו אחרי הפקת לקחים מהשורה הארוכה של הכשלים בעונה הקודמת: כרגע זו מסתמנת כקבוצה יותר צעירה ופחות פציעה, בחירת השחקנים מרמזת על רצון לקחת כמה שפחות סיכונים מקצועיים, ואפשר לראות נחישות לפתור את סוגיית קליעות העונשין שבמובן מסוים הפסידה לירושלים תארים בעונות האחרונות, ויש מענה גם לבעיית האינטנסיביות.

זה כן הגיל
הפועל ירושלים היתה בעונה שעברה הקבוצה המבוגרת ביותר בליגה, עם גיל ממוצע של 30.6. אבל זה לא רק הגיל: שחקנים מבוגרים סוחבים איתם גיליון פציעות ארוך והשלכות נוספות שבאות עם הוותק. וכך יצא שטרנס קינזי החמיץ כמעט חצי עונה בגלל הבעיות בגב, יותם הלפרין התקשה להתמודד הגנתית וליאור אליהו נראה כמו שחקן שבע ששיאו כבר מאחוריו.

הכוונה בירושלים היא שלמעט מקרה אמארה סטודמאייר, לא יוחתמו שחקנים חדשים מעל גיל 30, או כאלה שסוחבים פציעות כרוניות. בעבר ירושלים העלימה עין עם דרווין קיצ'ן, עם קינסי וגם עם רונלד רוברטס, שקטש היה דווקא שמח לראות אותו ממשיך, אך הוא סובל מבעיה כרונית בברכיים למרות שהוא רק בן 27.

מבט מהיר על הרכש שהגיע, מגלה שטיישון תומאס רק בן 25 עם גיליון פציעות נקי, כריס ג'ונסון בן 28 ללא פציעות מיוחדות בעברו, ג'ייקובן בראון בן 28 ואולי נוטה להיפצע, אבל לא משהו שחורג מהנורמה ותמיר בלאט בסך הכל בן 21. בשקלול השחקנים שנשארים - בר טימור, יוגב אוחיון וליאור אליהו - ממוצע הגיל בירושלים כרגע יורד ל-27.4, מה שצפוי, לפחות על הנייר, לתת בסיס צעיר ובטוח יותר, ותור קצר יותר לחדר הפיזיותרפיסטים.

ללכת על בטוח
במסגרת "עידן הצניעות" שאחרי אורי אלון, הבעלים אייל חומסקי והמנכ"ל גיא הראל הודיעו כי ההחלטות שיתקבלו יהיו זהירות ומחושבות יותר. המשמעות בשטח היא פחות הימורים על הזרים ויותר הליכה אל המוכר והידוע.

ג'ייקובן בראון הוכיח את עצמו כסקורר בגלבוע והיה כזה גם בשנותיו בטורקיה וביוון; טיישון תומאס הוכיח את עצמו כשחקן המשלים האולטימטיבי בעונה החולפת בחולון; ואין שחקן שקטש מכיר יותר מתמיר בלאט ולכן העניין בו. ה"סיכון" היחידי שירושלים לקחה, בהקשר של שחקן שעדיין לא שיחק בישראל, הוא כריס ג'ונסון, אך מדובר בשחקן מוכר שאמנם אולי מתקשה לשמור על עקביות לאורך זמן בעונה שלמה, אך האיכויות שלו ידועות וגם הוא מגיע כשחקן משלים.

יהיה מעניין לראות את ההחלטות שירושלים על הזרים בעמדות 2 ו-4, כאשר בעמדה 4 האדומים ינסו להנחית שחקן עם קליעה אבסולוטית משלוש. כפי שדיווחנו בעבר, ירושלים צפויה להחתים לפחות שישה זרים העונה, אך לרשום רק חמישה לליגה, כשהכוונה היא שלפחות בשלב הראשון של העונה אמארה סטודמאייר ישחק בעיקר באירופה.

עונשין, לא עונש
האלופה היוצאת היתה בעונה שעברה קבוצת העונשין הגרועה ביותר ביורוקאפ (66.3%) והשנייה הכי גרועה בליגה (64.6%) אחרי נס ציונה. בבירה כבר הפסיקו לספור כמה משחקים הם הפסידו בגלל האחוזים המזעזעים מהקו, כולל כמובן שתי החטאות קריטיות של ריצ'ארד האוול בחצי גמר הפיינל פור נגד הפועל חולון.

גם כאן אפשר לראות שינוי מגמה: ג'ייקובן בראון עומד על 85.7% מהקו בכל הקריירה, כריס ג'ונסון רשם 83.5% בשנותיו ב-NBA, טיישון תומאס קלע בעונה שעברה בחולון 72.3% סבירים מהקו, וסטודמאייר הוא שחקן של 76.1%. בהקשר הזה, אחת הסיבות שבירושלים לא ימשיכו ככל הנראה עם ג'רום דייסון, כך על פי הערכות, היא היכולת הקטסטרופלית שלו מהקו - 62.4% בעונה שעברה, שזה אחוז מזעזע במיוחד לגארד.

בסביבת הקבוצה מספרים כי השחקנים שירושלים בודקת צריכים לעבור רף של לפחות 75% מהקו עבור שחקני חוץ, ולא פחות מ-67% לשחקני פנים. פחות מהקריטריונים האלה וירושלים לא רוצה לשמוע.

מהמספרים האלה יש להחריג את בלאט, שקלע בעונה שעברה בחולון 70% מהקו, אבל בשנתיים הקודמות בהפועל ת"א קלע 80% ו-77% בהתאמה, וקטש לא מודאג מיכולת הקליעה שלו מהקו.

זרוק ורוץ לקחת
אלמנט נוסף שקטש הדגיש כי הוא רוצה להשריש בקבוצה הנבנית הוא מימד האינטנסיביות. ירושלים בעונה שעברה היתה קבוצה רכה שעד בואו של רונלד רוברטס היתה קבוצת הריבאונד הגרועה בליגה. היא נמצאה בתחתית הטבלה גם בביצוע עבירות ובחסימות. כל אלה מהווים אינדיקציה לרמת אינטנסיביות של קבוצה.
בהחתמות החדשות אפשר לראות הפקת לקחים: כריס ג'ונסון הוא גארד/פורוורד שאוהב להסתער על ריבאונד ההתקפה ובעונה החולפת בצרפת רשם כמעט 1.5 ריבאונד התקפה למשחק, לצד היותו ריבאונד סולידי גם בהגנה; טיישון תומאס רשם גם הוא כמעט 1.5 ריבאונד התקפה למשחק אשתקד, ואמארה סטודמאייר הוריד כמעט 2 ריבאונדים בהתקפה בממוצע בקדנציה הקודמת בירושלים.

לסיכום, ניתן להצביע על כיוונים מעניינים בבנייה של ירושלים עד כה, אבל ראוי להזכיר: גם בעונה שעברה ירושלים העלתה את רף הציפיות בקיץ, וקצרה מחמאות רבות, כולל מכותב שורות אלה, על הבנייה הנכונה. בפועל, זה הסתיים בעונה הגרועה ביותר מאז שהבעלות החדשה השתלטה על הקבוצה לפני חמש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 8:50 pm 
Senior

אני יוצא מנקודת הנחה שזה טור שהוא כותב בתור כתב שעוקב אחרי הקבוצה ושומע פה ושם דברים ואת השאר משלים בעצמו, ושזה לא איזה משהו מוזמן כדי להצדיק את ההחתמות האחרונות.
אז קודם כל, הגיל זו מגמה יפה, אבל מי שהרגיש לי העונה הרבה יותר עייף היה הישראלים המבוגרים מאשר הזרים המבוגרים - הבעיה הזו עדיין לא נפתרה.
מעבר לזה, אני מקווה שהכלל הזה של 'כולם מתחת 30 חוץ מאמארה' זה לא באמת החלטה קשיחה שהתקבלה, כי לגמרי יש היגיון בלפחות זר אחת עם קצת ניסיון בסגל לליגה.

דבר שני שהוא בעיני לא אישיו גדול, אבל מאוד סמלי זה השורה הזו של
ציטוט:
'בסביבת הקבוצה מספרים כי השחקנים שירושלים בודקת צריכים לעבור רף של לפחות 75% מהקו עבור שחקני חוץ, ולא פחות מ-67% לשחקני פנים. פחות מהקריטריונים האלה וירושלים לא רוצה לשמוע.

מהמספרים האלה יש להחריג את בלאט, שקלע בעונה שעברה בחולון 70% מהקו, אבל בשנתיים הקודמות בהפועל ת"א קלע 80% ו-77% בהתאמה, וקטש לא מודאג מיכולת הקליעה שלו מהקו.'

לא מוכנים לשמוע על גארד שקולע פחות מ75%, אבל בלאט יוצא מן הכלל - זה לא אישיו בעיני שהוא קולע 'רק' ב70% מהקו, אבל היחס הזה של קטש לתמיר בלאט - ההתעקשות עליו, הדקות הכ"כ רבות בנבחרת - אני לא אוהב את זה, זה מרגיש לי מוטה בגלל האבא וזה פשוט לא פרופורציונלי לפוטנציאל שלו.

דבר אחרון, שהוא זה שבאמת הפריע לי, הוא נושא ההליכה על בטוח. זו באמת הבעיה שהייתה לקבוצה בשנים האחרונות? שהזרים היו הימורים נועזים מדי? שאלו היו שחקנים לא מוכרים ולא מוכחים?
נו באמת, אפשר לחשוב כמה ה'ללכת על המוכר והבטוח' הזה עבד בעונה השנייה של קטש בקדנציה הקודמת.
ואיך אפשר בכלל להגיד שרוצים ללכת על בטוח ולהתחרות חזק באירופה ואז להעדיף ללכת על שחקנים כמו תומאס ובראון כי זה 'יותר ללכת על בטוח' מאשר שחקנים כמו קינזי, דייסון, או אפילו אומיץ'?

הפסקה הזו היא כבר משהו שאני באמת רוצה להאמין שמגיע לגמרי כפרשנות של כתב ולא כמשהו שהוא שומע מגורמים מקצועיים בקבוצה, כי אם באמת חוץ מג'ונסון כל השאר זה חבר'ה מוכרים מהליגה, זו חתיכת אסטרטגיה מטופשת לבנייה.
את ההליכה על המוכר והידוע עדיף לעשות כשיש לך את התקציב להביא את מי שאתה יודע שיהיה טוב, כשהתקציב נחתך הסיכוי לשמור על רמה גבוהה הוא בדיוק בלהמר קצת ולחפש מתחת לאבנים - דרושפאקה עושה את זה מצוין גם אחרי הליכה של הספונסר הגדול, חולון ניצחו אותנו העונה בדיוק בגלל שהם ידעו להעיז ולהמר ולהיות יצירתיים עם השחקנים שהם החתימו.

אולי אני סתם אוהד כדורסל משועמם בימי הקיץ חסרי הכדורסל שרוצה קצת ריגוש של שמות חדשים ומעניינים, אבל עם שחקני הליגה שנשארו היום בשוק אני אתאכזב קשות אם שני הזרים הנותרים יהיו מהליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 9:05 pm 
Sophomore

STAVS אני חולק את הדאגה למעמד ההזוי של תמיר בלאט. מה שכן אני דווקא חושב שההליכה על בטוח/הליכה על זרים מהליגה כאסטרטגיה היא דבר חכם מאד.

בסופו של דבר גם אחרי הקיצוץ בתקציב יש לנו סוג של מעמד על בליגה. חוץ ממכבי ומי שמכבי רוצה, אנחנו עדיין יכולים לקחת כמעט כל זר מכל קבוצה (שמסיים חוזה כמובן :)). בליגה שלנו מסתובבים המון שחקנים וביניהם יש מציאות שיפרצו בשנים הבאות. מצד שני יש לך המון מידע עליהם (על ומחוץ למגרש, אופי, עמידה בלחץ וכו) גם בלי מחלקת סקאוט מהוללת.

אם יש לך את הפריבילגיה לבחור שחקנים ששיחקו פה ועומדים בסט של קריטריונים שתקבע אפשרי לבנות יופי של קבוצה. מצד שני דווקא ההליכה על זרים שלא מהליגה הביאה אחוזי הצלחה מאד נמוכים וזה עוד כשהיה לנו הרבה יותר כסף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 9:08 pm 
Hall of Famer

את האמת, אני לא מודאג מהאחוזים של בלאט מהעונשין. כששחקן זורק בממוצע בשלוש העונות האחרונות קצת פחות מזריקת עונשין למשחק זה לא כזה חשוב מה האחוז.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 9:25 pm 
Senior

גמליאל כתב:
STAVS אני חולק את הדאגה למעמד ההזוי של תמיר בלאט. מה שכן אני דווקא חושב שההליכה על בטוח/הליכה על זרים מהליגה כאסטרטגיה היא דבר חכם מאד.

בסופו של דבר גם אחרי הקיצוץ בתקציב יש לנו סוג של מעמד על בליגה. חוץ ממכבי ומי שמכבי רוצה, אנחנו עדיין יכולים לקחת כמעט כל זר מכל קבוצה (שמסיים חוזה כמובן :)). בליגה שלנו מסתובבים המון שחקנים וביניהם יש מציאות שיפרצו בשנים הבאות. מצד שני יש לך המון מידע עליהם (על ומחוץ למגרש, אופי, עמידה בלחץ וכו) גם בלי מחלקת סקאוט מהוללת.

אם יש לך את הפריבילגיה לבחור שחקנים ששיחקו פה ועומדים בסט של קריטריונים שתקבע אפשרי לבנות יופי של קבוצה. מצד שני דווקא ההליכה על זרים שלא מהליגה הביאה אחוזי הצלחה מאד נמוכים וזה עוד כשהיה לנו הרבה יותר כסף...

אני לא מסכים שההליכה על זרים שלא מהליגה הביאה אחוזי הצלחה גרועים יותר מאשר על זרים שכן מהליגה. היא אולי הביאה נפילות גדולות יותר (כי אתה רוב הזמן לא תביא שחקן מהליגה בלי לדעת מראש שהוא יודע לכדרר, וגם זה לא תמיד - ע"ע נואל פליקס), אבל היא גם הביאה כמה הצלחות, אני לא בטוח בכלל שהתוחלת של הבאת זרים מבחוץ לא יותר גבוהה.

בכל מקרה, אין ספק שבליגה יש לך את הפריבילגיה לראות מקרוב ולזהות שחקנים לפני פריצה לפני קבוצות אחרות במעמדך באירופה, אבל - א. אתה צריך לעשות עבודה טובה בלזהות במי יכול לעשות טוב את המעבר מקבוצה 'קטנה' לקבוצה 'גדולה' שמשחקת גם באירופה. לא כל זר טוב הוא מי ששווה להמר עליו ולא תמיד יש אפילו 5 כאלו בעמדות שונות בכל הליגה.
ב. זו אסטרטגיה טובה לחפש בה מציאות שכמו שאמרת - יש לך גישה טובה אליהן גם בלי מערך סקאוטינג מיוחד, זו לא שיטה להסתמך עליה ולבנות עליה את כל מערך הזרים שלך. בסוף רוב הסיכויים שתצא עם יותר 4 דיון דאוולים וג'ייסון וולסים ואיזה טימי באוורס אחד, ואחת למלא זמן תצליח גם ליפול על איזה קלי מקארתי או וויל קלייברן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], נביא בעירו ו 48 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: