עמוס לב כתב:
החתול יובב כתב:
לא יודע איזה עוד "בעייתיות" מוצמדת לאדריאן. האפיזודות היו לפני מספר שנים מכובד (על פי תיאורן מאפיינות השפעה כימיקלית מסויימת) מאז אין שום בדל של ידיעה על מעשה שלא במקום ולפחות על המגרש מאז שיבק הוא היה ממש המנהיג של הרצליה בשפת גוף ובביצועים על המגרש.
מה זה מספר שנים מכובד, למשל פברואר 2016 בו הוא נעצר בפעם השלישית בתוך חודשיים, במקרה הזה בגלל שהוא החליט לא לעצור לשוטרים. במקרים האחרים הוא תקף מאבטח במועדון וכמובן אי אפשר לשכוח את הטיול שהוא ערך במרצדס שהוא גנב משרת חניה במלון. כל הארועים הללו, בתוספת ציוצים שהעידו על מצבו הנפשי המעורער משהו הובילו אותו להרצליה.
בהרצליה הוא היה המנהיג של הקבוצה, אבל במשחקים שאני ראיתי היה ברור שלאדריאן לא ממש יש חשק לשחק 40 דקות. הוא בדרך כלל הסתפק בין 15 ל - 20 דקות של משחק בדר"כ במחצית השניה. בשאר הזמן הוא לא ממש ניסה לעשות משהו. אין לי מושג מה הוא עשה בזמנו החופשי, אבל זה לא שחקן שהייתי בונה עליו. ואנחנו מדברים על אדריאן של תקופת שיבק, כן? השנה אצל גורקה הוא לא הופיע אפילו לאותן 15 דקות.
בהרצליה היו איתו אפס בעיות, לפחות ככל שידוע לנו. זה שהם החתימו אותו לעוד שנתיים נוספות כנראה אומר שהם מרוצים ממנו גם בפן הזה (זה גם מה ששמעתי). מה הוא עשה לפני כן פחות רלוונטי אם במשך שנתיים בהרצליה הוא בסדר גמור.
ואדריאן בתקופת שיבק נתן את המספרים הבאים - 19.2 נקודות למשחק ב-56% ל-2, חצי שלשה למשחק ב-44%, קרוב ל-5 קליעות מהקו ב-72%, 9.6 ריבאונדים, חטיפה וחסימה למשחק ב-33 דקות. שחקן הפנים הכי פרודוקטיבי בליגה, בהפרש די גדול (רק זאק לידיי נותן לו תחרות והוא יהיה שחקן יקר בעונה הבאה). מאוד מרשים לשחקן שמסתפק ב-15 עד 20 דקות של משחק. אני קונה בשתי ידיים שחקן שמסתפק ב-15 עד 20 דקות של משחק ונותן תפוקה כזאת.
אני לא יודע כמה הרצליה משלמים לו, יכול להיות שהם החתימו אותו על חוזה ממש גדול ואז יכול להיות שהוא לא שווה את זה. יכול להיות שהוא גם לא ייתן את התפוקה שהוא נתן בעונה שעברה, בכל זאת הוא כבר קצת זקן. אבל בכל הקשור לתפוקה שהוא נתן עד עכשיו, אין בכלל סימני שאלה.
הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.