סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 6:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 261 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 04, 2018 1:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
עיניים לצפון.... עזה זה הנשנושים של לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 20, 2018 8:11 am 
Hall of Famer

צהל בימים האחרונים התחיל להפציץ יעדימטרור כתגובה לעפיפוני תבערה החמאס הלילה שיגר 45רקטות.מלחמת התשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 8:55 am 
Hall of Famer

סוף סוף סיכול ממוקד של בכיר בזרוע הצבאית של חמאס שהגיב בירי רקטות לעוטף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 9:56 am 
מנהל פורום

זה לא סיכול ממוקד, רק הרסו את הרכב (אין נפגעים בתקיפה).
וזה לא בכיר, זה מפקד שטח זוטר.

שני הצדדים כרגע לא רוצים לעשות שום דבר משמעותי שיגרור תגובה.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 48,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 11:44 am 
Hall of Famer

זה סיכול לרכב לא בכיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2018 12:00 pm 
מנהל פורום

פיג'ו 206

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 3:03 pm 
Hall of Famer

צריך להצדיע לחמאס על זה שהוא עושה בית ספר לממשלת הסמרטוטים של ישראל..... חצי דרום כבר שרוף, והביטחוניסטים של הימין עדיין מורתעים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 3:21 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
צריך להצדיע לחמאס על זה שהוא עושה בית ספר לממשלת הסמרטוטים של ישראל..... חצי דרום כבר שרוף, והביטחוניסטים של הימין עדיין מורתעים.

זו תגובה שאני פשוט לא מצליח להבין כשהיא מגיעה משמאלנים. ספר לנו בבקשה מה לדעתך היו עושים ה"בטחוניסטים" של השמאל או איך לדעתך צריך להתמודד עם המצב הנוכחי? זה באמת מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 02, 2018 11:01 pm 
Hall of Famer

צודק, לא צריך לעשות כלום. צריך לתת להם להמשיך לשרוף לנו את כל המדינה. מזל שיש לנו ממשלת ימין לאומית וחזקה שתשמור על ביטחון ישראל.

אה, ומה צריך לעשות? אולי להתחיל להוריד מחבלים ששולחים למדינת ישראל בלוני ועפיפוני תבערה? אפשר להתחיל משם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2018 8:28 am 
Junior

עופר האדום כתב:
צודק, לא צריך לעשות כלום. צריך לתת להם להמשיך לשרוף לנו את כל המדינה. מזל שיש לנו ממשלת ימין לאומית וחזקה שתשמור על ביטחון ישראל.

אה, ומה צריך לעשות? אולי להתחיל להוריד מחבלים ששולחים למדינת ישראל בלוני ועפיפוני תבערה? אפשר להתחיל משם.

אין לך ויכוח איתי על זה. אבל זה נחמד. הרי מה ששומעים מהשמאל (לפחות מהשמאל המובהק) כל הזמן הוא שצריך להימנע מפעולות שעשויות להסלים את המצב. אם תוריד את המחבלים שמשגרים את העפיפונים סביר להניח שיתחילו ליפול כאן רקטות, ואז תגובה ישראלית הולמת. בקיצור, מבוא למבצע נרחב.
חוץ מזה אנחנו זוכרים יפה מאוד את הרפיסות בתקופת ברק, כך שאין שום סיבה להניח שהשמאל היה פועל אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2018 10:11 am 
Hall of Famer

אני חושב ש"השמאל" עשה לא פחות ממבצעים מהימין , ואפילו יותר נרחבים לדעתי. זה נכון שהימין תמיד מדבר הרבה יותר ועושה פוזות , לא הרבה יותר מזה. אני מצפה ממשלת ימין הלאומית והחזקה שתגן על ביטחון מדינת ישראל , בנתיים זה לא ממש קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2018 10:38 am 
Junior

אתה מדבר על הימים בהם השמאל החזיק בתפיסה די דומה לימין המתון היום. אין שום סיבה להניח שמפלגת העבודה היתה עושה יותר. ואם אתה בכלל ממצביעי השמאל הקיצוני (מרצ), אז על אחת כמה וכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2018 10:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה שבטוח הוא שלא היית שומע אותם אומרים שכשהם יהיו בשלטון אז אם יעוף טיל אחד על ישראל להנייה יש 48 שעות לחיות, ואחרי זה נותנים לו לשרוף חופשי את כל הדרום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2018 11:08 am 
Junior

סביר להניח.
אבל לא על זה הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2018 12:35 pm 
Hall of Famer

שמעתי בחדשות שהגיעו 2 בלוני תבערה לאיזה מושב באזור בית שמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2018 2:04 pm 
מנהל פורום

יש שמועות שיש הצתות רגליות שמנסים להסוות כאילו בלונים הגיעו רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2018 2:18 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
סביר להניח.
אבל לא על זה הדיון.

אם הימין מתגאה ב"השמאל היה עושה בדיוק אותו דבר" אז זה כן הדיון. זה מה שיש לשלטון להגיד אחרי כל המילים הגדולות? שאתם עושים אותו דבר כמו שהם היו עושים? תעשו מה שאמרתם קודם, נראה אתכם גיבורים.
וגם אני חושב שמי שמפריח כלי תבערה דינו מוות, אגב. אין שום סיבה שלא. מפחדים מהסלמה? אז מי מרתיע את מי פה בדיוק, שוב, גיבורים גדולים בדיבורים? גם הצד השני לא מת על הסלמה, אני בטוח. מי שמנסה לשרוף בישראל צריך להרוג אותו, ואם זה לא היה תושבי עוטף עזה המרוחקים והדפוקים אלא תושבי ירושלים למשל - זה גם מה שהיה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2018 2:23 pm 
Hall of Famer

זה בדיוק הימין של היום........ אוהבים את רגב וחזן כי הם "מעצבנים את השמאלנים" , מאשימים את "פושעי אוסלו" בנרצחי טרור הסכינים והדריסה עשרים ומשהו שנה אחרי , בוחרים בביבי כי "אין אלטרנטיבה", ומסבירים את הרפיסות שלהם ב"השמאל היה עושה אותו דבר". ויש אפילו טרנד לאחרונה לשמוח לאידם של תושבי עוטפי עזה כי הם "שמחו וצהלו כשפינו את תושבי גוש קטיף".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2018 4:06 pm 
Hall of Famer

נעשה תרגיל קלאסי:
- מה ביבי וליברמן מהאופוזיציה היו אומרים על ביבי רה"מ וליברמן שר הבטחון בהתייחס לטרור ההצתות מהרצועה?

כמובן שהדבר הזה תקף לעוד לא מעט דברים אחרים, כמו: מה שלמה בן עמי מהאופוזיציה היה אומר על שלמה בן עמי שר בטחון הפנים במהומות אוקטובר 2000? מה בגין יו"ר האופוזיציה היה אומר על הויתור על סיני של בגין רוה"מ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 8:54 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
זה כן אני כתב:
סביר להניח.
אבל לא על זה הדיון.

אם הימין מתגאה ב"השמאל היה עושה בדיוק אותו דבר" אז זה כן הדיון. זה מה שיש לשלטון להגיד אחרי כל המילים הגדולות? שאתם עושים אותו דבר כמו שהם היו עושים? תעשו מה שאמרתם קודם, נראה אתכם גיבורים.
וגם אני חושב שמי שמפריח כלי תבערה דינו מוות, אגב. אין שום סיבה שלא. מפחדים מהסלמה? אז מי מרתיע את מי פה בדיוק, שוב, גיבורים גדולים בדיבורים? גם הצד השני לא מת על הסלמה, אני בטוח. מי שמנסה לשרוף בישראל צריך להרוג אותו, ואם זה לא היה תושבי עוטף עזה המרוחקים והדפוקים אלא תושבי ירושלים למשל - זה גם מה שהיה קורה.

שוב, לא קלטת שהויכוח שלך הוא לא מולי. אני לא מצביע ליכוד וחושב בדיוק כמוך שהמצב הנוכחי הוא ביזיון.
מצד שני, משעשע אותי שתומכי מרצ למינהם מתלוננים על ההתמודדות עם אותם משגרי עפיפונים, כאילו שככל ונציגיהם היו בשלטון ההתמודדות מול הטרור היתה שונה. הרי ברור שאם תהיה הסלמה (שאני לא חושש ממנה ובכל מקרה סבור שלפלסטינים תמיד יש הרבה יותר מה להפסיד) כתוצאה מחיסול המשגרים, יבואו השמאלנים והעופרים למיניהם בתלונות ויארגנו הפגנות ענק בכיכר רבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 9:38 am 
Hall of Famer

לא, לא ברור כלל וכלל. אולי "השמאלינים הרבה יותר מעופר", אולי, אבל הם לא מספיקים כדי להוציא "הפגנות ענק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 9:49 am 
Hall of Famer

וואללה , לא אירגנתי אף פעם הפגנת ענק....אגב גם מעולם לא הצבעתי מרצ או שמאלה ממנה, סתם לידיעה כללית. חוץ מזה , איפה הפגנות הענק של הימין נגד הממשלה שמפקירה את בטחון המדינה (לא חייבים להוציא את הפוסטרים של מדי האס. אס. הפעם) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 11:45 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
זה כן אני כתב:
סביר להניח.
אבל לא על זה הדיון.

שאלה אגבית, סתם מתוך סקרנות: האם גם יהודי שמצית שדה בישראל להנאתו מתוך נטיות פירומניות צריך להרוג? ואם התשובה השלילית - איזה פעולות נשארו לערבי לעשות נגד יהודי שלא מצדיקות את ההרג שלו? נערה ששרטה מישהו עם מספריים כבר הרגו ואבנים (שערבים זורקים, אבנים שיהודים זורקים הן אחרות לגמרי) כידוע הורגות ולכן מותר ורצוי לירות גם על מיידי אבנים, באום אל חיראן הסתבר שגם ערבי שנוסע בלי אורות מותר להרוג ולאחרונה גילינו שגם כשערבי לא חמוש מתקרב לגבול זה מצדיק ירי צלפים ועולה השאלה - מה לגבי ערבי שנוהג באלימות מילולית? ערבי שתופס חניה ליהודי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 3:32 am 
Hall of Famer

תשובה אגבית, יהודי שירים בלון תבערה כדי שינחת איפשהו בלי אבחנה וישרוף משהו בלי אבחנה, הוא בעיני סכנה בטחונית ומצידי שיעצרו אותו בכל דרך, ואם צריך גם יהרגו אותו.
שאלה אגבית בחזרה, מה האלטרנטיבה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 7:12 am 
Hall of Famer

"נערה ששרטה מישהו עם מספריים".
עם מספריים אתה יכול לפצוע קשה מאוד וגם להרוג. טוב מאוד שהרגו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 261 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 74 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: