סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 9:50 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
https://www.kolhair.co.il/sport/hapoel-jerusalem/61143/

ירושלים מחפשת להעיף את טימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 10:12 pm 
Junior

הייתי לוקח את הידיעה הזו בעירבון מוגבל. מאוד.

אבל אם נועם שרפלר לשם שינוי באמת כותב משהו אמיתי במקמון הזה, אז א' - עצוב שקטש עושה ניקוי אורוות בשביל הבייבי שלו.
ב'- ברור שבר יילך לחולון. תפור עליהם.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יולי 04, 2018 10:14 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 10:13 pm 
Junior

איזו בדיחה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 10:27 pm 
Sophomore

אני גם לא מתחבר להחתמה של בלאט, אבל שאלתי את עצמי אם קטש מחפש רכז ישראלי עם קליעה במקום יוגב או כהשלמה שלו. מי יש לו בשוק? בפרט אם הפועל עדיין לא רוצה להציף עצמה במתאזרחים ומעדיפה מתאזרח בעמדות הפנים ואולי גם אמארה אז זה כבר שני מתאזרחים, ושלושה לטעמי זה באמת יותר מדי, אבל גם בלי זה. עברתי על הקבוצות בליגה, במכבי הגארדים הישראלים חתומים (גונדי וזוסמן) בחולון שיחק רכז ישראלי מיודענו בלאט וקולמן שהוא לא באמת אופציה וגם זקן ומתאזרח, בהפועל ת"א לימונד ובנקס שג"כ מבוגר ומתאזרח בגליל שוכמן שהוא לא רכז ולא רוצה לעזוב וסקוורר שפצוע ולא טוב יותר מבלאט. בראשון בן שימול וחנוכי בני 33 גם אם נחשוב שאב"ש מספיק ברמה, באילת ניסים וברקוביץ, גוט ושרון מנ"צ בוודאות לא טובים יותר מבלאט. באשדוד בעיקר מתאזרחים, בהרצליה תום מעיין בחיפה בנדויין.. נותרנו אולי אם יפתח זיו מנהריה. איך לומר, בינו לבין בלאט אני ממש לא סגור על זה שאני לא לוקח את בלאט. אז מי אני רוצה שיביאו במקום בלאט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 10:31 pm 
Junior

אני שייך למיעוט הנרדף שחושב שמבלאט יכול לצאת שחקן, אבל בהחלט קיימת תחושה של רב הנסתר על הגלוי בכל הסיפור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 10:47 pm 
Junior

לאורך כל השנה חשבתי שהירידות על בלאט מוגזמות, אבל מצד שני זה לא אומר שהוא לא שחקן מוגבל ובסופו של דבר אם לא ישתפר בהגנה ולא ישפר את היכולת שלו לחדור ו/או לקלוע מחצי מרחק, הוא לא יוביל אותנו רחוק. כנראה שקטש, כמו הנביא, חושב שמבלאט יכול לצאת שחקן - נקווה רק שהוא יצליח להשתיל אצלו כמה מהיכולות שהיו לו כשחקן.
עם זאת, כמו שיוניק כתב כאן, כמה אופציות אחרות כבר יש היום בשוק, במיוחד אם קטש מתעקש שהוא רוצה מישהו שידע לעשות פיק אן רול כמו שצריך.
מעבר לכך, בעיני היה עדיף לנסות למצוא קבוצה אחרת לאוחיון ולא לטימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 11:05 pm 
Junior

זיו שחקן עדיף בהרבה על בלאט, אבל הוא ממש לא רכז פיק אנד רול, ואם זה מה שקטש רוצה לשחק...אז בלאט זה מה שיש.

יוניק, חבל שתחפש בקבוצות אחרות. חוץ מזיו ובלאט אין רכז ישראלי ברמה נורמלית. מאז מקל עברו שבע שנים עקרות שהסתכמו בתום מעיין (שלא ממש שב לעצמו אחרי הפציעה). עובדה שטישמן מקבל הזדמנות שנייה בראשון למרות שהוא לא שחקן ליגת על. גם אוהדי הפועל תל אביב שאוהבים לסנוט בבלאט קיבלו דקות איכותיות מאייל שולמן כתחליף שנה שעברה ואוהדי חולון יהנו מרועי הובר השנה.

ואפשר להמשיך ולהדגים את המכתש בעמדה עם שני מתאזרחים מעליבים כמו סינגר והוניג שקיבלו דקות יפות שנה שעברה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 11:12 pm 
Senior

מה זה כמה אופציות אחרות כבר יש לו? יש לו שני רכזים ישראלים, מאחד מהם הוא לא יצליח להיפטר גם אם הפועל תסכים לקחת על עצמה חצי מהמשכורת שלו, והוא הרגע ייבש שחקן שנותן גם כן קצת יכולת מסירה, קליעה מ3 ואפס הגנה.
למה צריך להביא עוד אחד מלכתחילה? יש חורים כל-כך הרבה יותר גדולים בסגל הישראלי שלך.
ואישית, לעונה הקרובה, אם הוא בריא - אני מעדיף את סקוורר ל10 דקות של הגנה וקליעה מבחוץ כשהוא פנוי על 25 דקות של בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 11:27 pm 
Junior

סקוורר חתום בגליל. אם הוא יעזוב את בית הלחמי, אני לא ערב לשלמותו הנפשית של האחרון. בנוסף, לטעמי שחקן שתפקידו בהתקפה מסתכם בלהעלות את הכדור לחצי השני ואז הולך לתפוס תנומה עד סוף השעון שבמקרה הכדור יחזור אליו.. מזיק לקבוצה שלו לא פחות מגארד שלא שומר.

טימור הוא סוג של יחזקאל סקוורר יקר.

אני גם אישית הייתי שומר את הכסף לשלוש ישראלי. אבל גם האלטרנטיבה סבירה. אפשר לחשוב איזה אוצר גדול היה טימור בשנים האחרונות. שינוי סיטואציה, אם יבוא, יכול להיות לטובת כל הצדדים.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 7:14 am 
Sophomore

יובב - לא 3 ישראלי ולא רכז שני ישראלי. את הכסף הייתי שומר לזרים שבאמת עושים שינוי. למשל להביא את לידיי/גריפין ולא את תומאס....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 9:35 am 
Junior

כפי שחשבתי, שרפלר כתב המצאות פרי דימיונו. הוא באמת הכתב הכי זול שיש....

דיוויד בסן, מנהל הקבוצה, צייץ בטוויטר:
ציטוט:
יוגי ובר נשארים בהפועל. Next

https://twitter.com/bassan_d/status/1014611478270369792

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 10:06 am 
Senior

החתול יובב כתב:
סקוורר חתום בגליל. אם הוא יעזוב את בית הלחמי, אני לא ערב לשלמותו הנפשית של האחרון. בנוסף, לטעמי שחקן שתפקידו בהתקפה מסתכם בלהעלות את הכדור לחצי השני ואז הולך לתפוס תנומה עד סוף השעון שבמקרה הכדור יחזור אליו.. מזיק לקבוצה שלו לא פחות מגארד שלא שומר.

טימור הוא סוג של יחזקאל סקוורר יקר.

אני גם אישית הייתי שומר את הכסף לשלוש ישראלי. אבל גם האלטרנטיבה סבירה. אפשר לחשוב איזה אוצר גדול היה טימור בשנים האחרונות. שינוי סיטואציה, אם יבוא, יכול להיות לטובת כל הצדדים.

קודם כל, כבר דיברנו על זה, אבל מצחיק אותי שאתה מדבר על הנזק לקבוצה ששחקן פסיבי מהווה ואתה אומר את זה לטובת תמיר בלאט כשבפועל הוא מאיים על הסל עוד פחות מברטימור ואפילו פחות מסקוורר.

דבר שני, לא שאני חושב שבר טימור הוא עילוי, אני כן חושב שהוא טוב מבלאט ומתאים ממנו לכדורסל בוגרים, אבל גם זה לא ממש העניין.
העניין הוא שברטימור הוא לא שחקן שקטש מאוהב בצורה חסרת תקנה ומעוררת חשד גם, ברטי הוא מהשחקנים שאם יתנו משחק טוב באירופה יקבלו 25 דקות ואם יתנו משחק רע או לא יבואו בטוב לקטש יקבלו 5 דקות (וסקוורר בכלל, יעלה ככה או ככה ל10 דקות ויתן בהם את התחת).
התחושה לגבי בלאט היא שקטש הולך לתת לו המון דקות, לא משנה מה, זה מה שקורה גם בנבחרת. וכשבלאט יחטוף על הראש סל אחרי סל ולא יחזיר בהתקפה, זה פחות יפריע לי כשזה יבוא על חשבון בר טימור או יוגב אוחיון, זה יפריע לי כי זה גם יבוא על חשבון דקות לזרים.

אני לא אומר שקטש יפסיד משחקים כדי להתחבב על דיוויד בלאט, אבל הוא מסונוור מתמיר בלאט - אולי כי הוא 'שחקן של מאמן', אולי כי הוא אוהב את הפיקנרול שלו, אולי כי הוא לא יחדור לסל על שני שומרים, לא יודע מה זה בדיוק, אבל בפועל אני רואה אותו בנבחרת מקבל הרבה יותר מדי דקות, אני רואה את ההתעקשות עליו כשכל מה שיש לקבוצה בגזרה הישראלית זה שני שחקנים על העמדה שלו ואני מרגיש שאין מצב שיצא משהו טוב לקבוצה ממערכת היחסים הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 10:40 am 
Junior

stavs-
כנרת בלאט, אמו של תמיר, היא שותפה עסקית בפרויקט "שחקן אמיתי", שמספקת שירותי אימונים אישיים ומחנות קיץ לכדורסלנים, תמיר הוא התוצר הבולט שלהם. עודד קטש, משמש המנהל המקצועי של החברה, וזה ברור כשמש שזו הסיבה המרכזית שבגינה קטש מעדיף את הילד הבינוני למרות שיש אופציות הרבה הרבה יותר איכותיות בשוק (כולל בר טימור מן הסתם).

קרדיט ליעקב מאיר: http://www.israelhayom.co.il/article/569063

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 10:47 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא מת על ההחתמה הזו משום בחינה (למעט אולי חוק הצעירים שמחייב החתמות כאלה), אבל הקונספירציה כאן מאוד מוזרה.

איך העובדה שקטש מחתים את תמיר בלאט מסייעת מקצועית או עסקית לפרוייקט הזה? אז תמיר בלאט הוא בוגר שלו. זה לא סוכנות שחקנים שמקבלת עמלה על החתמה של שחקן, ואם נניח שהמהלך נעשה כדי לפאר ולרומם את הפרוייקט הייתי מצפה שקטש יספר על זה בעצמו ושזה לא יתגלה כחשיפה של עיתון שנועדה להביך אותו.

(ברור שיש בעיה בניגודי העניינים למיניהם ואם כבר יש ניגוד עניינים הרבה יותר גדול בכך שקטש הוא גם מאמן הנבחרת וגם מאמן קבוצה. כאן לא השתכנעתי שזה משמעותי במיוחד אבל אשמח לשמוע טיעונים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 10:50 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ראובן, בלי קשר לדעתי על תיאוריית קונספירציה באופן כללי ועל זו בפרט - ברור שבוגר שלך שמצליח מקדם את הפרוייקט. טוברוק בכדורגל זו דוגמה טובה, תראה כמה עניין עושים מנהלי הפרוייקט מהבוגרים שלהם שהצליחו (יחסית לכדורגלן ישראלי כמובן) ואיך שלמה שרף מקדם אותם ומפרשן לטובתם (לפחות פעם, אני לא יודע אם הוא עדיין שותף בפרוייקט).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' יולי 05, 2018 10:51 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 10:51 am 
Junior

ראובן כתב:
איך העובדה שקטש מחתים את תמיר בלאט מסייעת מקצועית או עסקית לפרוייקט הזה?

לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין איך וגם לא צריך לעסוק בשיווק כדי להבין את המשוואה הפשוטה - תמיר בלאט הולך לקבל 30 דקות בממוצע למשחק בעונה הבאה ולמעשה 'להוביל' את הפועל הן בליגה והן באירופה.

על ידי כך יהיה אפשר להראות שוואלה- מהפרויקט יוצאים רכזים מובילים באחת מ2 הקבוצות הבכירות בכדורסל הישראלי כבר בגיל 21-22.
ואם בטעות נגיע לפיינל פור בצ'מפיונס או משהו כזה ואולי אולי אולי זכייה, זה בכלל ישחק לטובתו של הפרויקט.

איך הטכניון מוכיח שהוא האוניברסיטה הבכירה בארץ למעט מחקרים ותגליות שהוא מפרסם? כתבות שיווקיות שמראות שכל הבוגרים שלהם עובדים במקומות הכי חזקים בתעשייה ומרוויחים את הסכומים הכי גבוהים.

איך יחידת 8200 או סיירת מטכל מוכיחות שהן היחידות הכי טובות בצבא (נגיד, לא משנה זה לא הדיון) למעט מבצעים שהם מקיימים? מראים, וזה ידוע לכל, שהבוגרים של היחידות הללו 'מסתדרים בקלות' באזרחות מיד אחרי השחרור.

בקיצור - אני לא מבין מה כל כך מוזר לך שהחתימה של בלאט בהפועל מקדמת מאוד את הפרויקט הזה.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ה' יולי 05, 2018 10:54 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 10:52 am 
Hall of Famer

ראובן , אם אני לא טועה כבר ביטלו את חוק הצעירים.

חוץ מזה , בלאט יקבל הרבה פחות מ-30 דקות למשחק בהפועל בעונה הבאה. אם בנבחרת ללא זרים הוא קיבל סה"כ עם כל הרוח והצלצולים 20 דקות בממוצע , בהפועל עם זרים גארדים הוא יקבל פחות מזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ה' יולי 05, 2018 11:00 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 10:54 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מתי ביטלו אותו? אלא אם פיספסתי משהו, רק הקלו בו (צעיר אחד עד 22 במקום שניים).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 10:56 am 
Senior

אני לא חובב קונספירציות מעבר לרמה האנקדוטלית ולא חושב שקטש ייתן לו דקות פשוט כדי לקדם את פרויקט שחקן אמיתי.
אני כן חושב שהחיבה שלו לבלאט מסמאת אותו מלראות שהילד הוא לא כזה פרוספקט והאינטרסים שלו לא מזיקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 11:01 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מתי ביטלו אותו? אלא אם פיספסתי משהו, רק הקלו בו (צעיר אחד עד 22 במקום שניים).

צודק.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 11:01 am 
Junior

עופר האדום כתב:
חוץ מזה , בלאט יקבל הרבה פחות מ-30 דקות למשחק בהפועל בעונה הבאה. אם בנבחרת ללא זרים הוא קיבל סה"כ עם כל הרוח והצלצולים 20 דקות בממוצע , בהפועל עם זרים גארדים הוא יקבל פחות מזה.

אולי הגזמתי, אבל ממש לא הרבה פחות, אני מהמר על מינימום של 25.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 11:03 am 
Junior

העניין פחות כנרת בלאט ויותר עידן אבשלום שהוא נאמנו, יד ימינו, חברו הטוב של עודד קטש. היה עוזר מאמן שלו באילת אפילו.

רק אזכיר שבמקור בלאט היה אמור לעבור לאילת בשנה שעברה ולא לחולון אבל אז קטש החליט לא להמשיך שם. מחוסר ברירה פנה לפרוטקציה השניה של דן שמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 11:34 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אדום88 כתב:
ראובן כתב:
איך העובדה שקטש מחתים את תמיר בלאט מסייעת מקצועית או עסקית לפרוייקט הזה?

לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין איך וגם לא צריך לעסוק בשיווק כדי להבין את המשוואה הפשוטה - תמיר בלאט הולך לקבל 30 דקות בממוצע למשחק בעונה הבאה ולמעשה 'להוביל' את הפועל הן בליגה והן באירופה.

על ידי כך יהיה אפשר להראות שוואלה- מהפרויקט יוצאים רכזים מובילים באחת מ2 הקבוצות הבכירות בכדורסל הישראלי כבר בגיל 21-22.
ואם בטעות נגיע לפיינל פור בצ'מפיונס או משהו כזה ואולי אולי אולי זכייה, זה בכלל ישחק לטובתו של הפרויקט.

איך הטכניון מוכיח שהוא האוניברסיטה הבכירה בארץ למעט מחקרים ותגליות שהוא מפרסם? כתבות שיווקיות שמראות שכל הבוגרים שלהם עובדים במקומות הכי חזקים בתעשייה ומרוויחים את הסכומים הכי גבוהים.

איך יחידת 8200 או סיירת מטכל מוכיחות שהן היחידות הכי טובות בצבא (נגיד, לא משנה זה לא הדיון) למעט מבצעים שהם מקיימים? מראים, וזה ידוע לכל, שהבוגרים של היחידות הללו 'מסתדרים בקלות' באזרחות מיד אחרי השחרור.

בקיצור - אני לא מבין מה כל כך מוזר לך שהחתימה של בלאט בהפועל מקדמת מאוד את הפרויקט הזה.

אני לא טוען שזה לא מקדם את הפרוייקט. אני טוען שאם מטרת ההחתמה היתה לקדם את הפרוייקט אז היתה מוטיבציה לנוגעים בדבר לספר עליו. העובדה היא ששמעתי על זה לראשונה מהכתב (שבעליל התייחס לכך כאל סקופ חושף שחיתויות).

בכל אופן אם בלאט ישחק 25 או 30 דקות אני קוגלגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 11:36 am 
Senior

בכל כתבה שמספרת על מועמדות/סיכום של בלאט כתוב שהוא היה חלק מהפרויקט של קטש ועידן אבשלום, ראובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 11:54 am 
Hall of Famer

יותר הגיוני שיקבל 20 דקות למשחק.טימור כאמור ישחק הרבה יותר בעמדה 2 .אוחיון יהיה הנפגע המרכזי לדעתי בכמות הדקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, דניאל, מנחם ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: