סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 6:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 62  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות המנש, החדש
הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2018 10:38 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
הקנס על חריגה חוזרת הוא 400%??? (שזה אגב 149 מיליון ולא 159, אלא אם זה יותר מ 400%).
וואו.

שיעור הקנס הוא אינקרמנטלי. עבור Repeat offender, מה שהת'אנדר יהיו העונה, הקנס הוא כדלהלן:
עבור 5 מיליון דולר הראשונים מעל התקרה, הקנס הוא 2.5 דולר על כל דולר.
עבור ה-5 מיליון הבאים, הקנס הוא 2.75 על כל דולר.
כלומר, אם קבוצה עוברת את התקרה ב-10 מיליון, היא משלמת 2.5 דולר על כל אחד מה-5 מיליון הראשונים, ו-2.75 דולר על כל אחד מה-5 מיליון השניים.
המדרגה השלישית היא 3.5 דולר על כל דולר.
המדרגות הבאות הן 4.25, 4.75, 5.25, 5.75 וכו'.

בגלל שהת'אנדר נמצאים כל כך עמוק במס המותרות, החיסכון של המשכורת של כרמלו תחסוך להם גם את המדרגות העצומות של 5 ו-6 דולר קנס על כל דולר מעל התקרה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 1:36 am 
Hall of Famer

מדהים איך לפני כמה שנים הם לא רצו להכנס לכמה מיליונים של מס מותרות וכעת הם פאקינג 30 מיליון בפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 5:25 am 
Freshman

לפי הדיווחים, לא היתה קבוצה אחת שהציעה לקאזינס חוזה מלבד ניו אורלינס שהציעה חוזה נמוך ומעליב של 1+1 כשהאופציה של הקבוצה, הצעה שמרמזת שגם הם לא רוצים אותו. הם העדיפו להחתים את רנדל. הוא בעצמו התקשר לגולדן סטייט והציע להגיע לעונה על המיד לבל והם פשוט הסכימו. הם יכולים לקחת את ההימור הזה, יכולים לתת לו להשתקם עד פברואר-מרץ ללא שום בעיה ולא צריכים ממנו תפוקה גבוהה, זה לא יפגע בהם כמעט גם אם בכלל לא יחזור לשחק כל העונה הבאה, הם עדיין הקבוצה הכי טובה בליגה ביי פאר והפייבוריטים הברורים לזכות גם בעונה הקרובה, אחרי שיוסטון איבדו את אריזה וקאפלה בסימן שאלה.

שום קבוצה לא רצתה לגעת בו, אפילו לא ניו אורלינס. אף קבוצה לא הרימה את הטלפון והתקשרה אליו מאז הראשון ליולי. כמובן שזה שקלול של הפציעה עם האופי הבעייתי שלו.
אבל זו אולי הפציעה הכי קשה שאפשר לעבור בכדורסל, במיוחד לביג מן ועוד אחד שאתלטיות וניידות זה לא הצד החזק שלו. לא מכיר דוגמאות של שחקנים באנביאי שעברו את הפציעה הזאת וחזרו לאותה תפוקה או יותר, בטח לא אולסטארים ומעלה. הדוגמא היחידה שאני מכיר זה דומיניק ווילקינס, שחזר לשחק ברמה של סופרסטאר, אבל הוא גם אחד האתלטים הגדולים בתולדות הליגה.

הדוגמא שהכי מתאימה לבוגי מבחינת העמדה והגיל זה אלטון ברנד, היה שחקן של 25 ו-10 שנתיים לפני הפציעה ושחקן של 20 ו-10 בעונה לפני שנפצע, בגיל 28. בעונה המלאה ששיחק לאחר שחזר מפציעה העמיד 13 ו-6, אחריה הבליח עם 15 ו-8, אבל אז הגיעה ירידה חדה כל עונה. מעולם לא חזר להיות אותו שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 6:33 am 
Hall of Famer

לגבי דומיניק, דווקא העובדה שהוא אחד האתלטים הגדולים בתולדות הליגה אמורה לעמוד לו לרועץ בפציעה שפוגעת בעיקר באתלטיות. בניגוד למשחק שעליו קאזינס מבוסס. למעשה, קשה לי לראות עד כמה המשחק של קאזינס שממש לא מתבסס על אתלטיות ייפגע.
דיברת על בראנד, אבל בראנד הצעיר היה לגמרי מבוסס אתלטיות (בעיקר בגלל חוסר בס"מ, למרות שנדמה לי שהיה לו חתיכת ווינגספאן מרשים).

בכל מקרה, זה לא משנה. אם קאזינס הוא רק 60% מהשחקן שהוא היה, הוא עדיין סנטר טופ 10 בליגה שזה יותר ממה שהיה לקבוצה עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 6:56 am 
Junior

קיירי ובאטלר מתכננים לשחק ביחד:
https://chicago.suntimes.com/sports/jim ... -the-east/

קיירי סירב להארכת חוזה בבוסטון ובאטלר לא מרוצה מטאונס ומהאופי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 7:17 am 
Freshman

נורטון כתב:
לגבי דומיניק, דווקא העובדה שהוא אחד האתלטים הגדולים בתולדות הליגה אמורה לעמוד לו לרועץ בפציעה שפוגעת בעיקר באתלטיות. בניגוד למשחק שעליו קאזינס מבוסס. למעשה, קשה לי לראות עד כמה המשחק של קאזינס שממש לא מתבסס על אתלטיות ייפגע.
דיברת על בראנד, אבל בראנד הצעיר היה לגמרי מבוסס אתלטיות (בעיקר בגלל חוסר בס"מ, למרות שנדמה לי שהיה לו חתיכת ווינגספאן מרשים).

בכל מקרה, זה לא משנה. אם קאזינס הוא רק 60% מהשחקן שהוא היה, הוא עדיין סנטר טופ 10 בליגה שזה יותר ממה שהיה לקבוצה עד היום.

זו בדיוק הנקודה שלי, דומיניק היה אתלט כ״כ יוצא דופן וגם מוכשר, שזה עדיין אפשר לו לחזור לשחק ברמה גבוהה, אבל בכל מקרה הוא אנומליה.
קאזינס מראש לא אתלט ברמה גבוהה, כך שהוא סביר להניח יאבד עוד ממה שיש לו וכאן הבעיה. המשחק שלו אמנם מבוסס על כוח וכיום גם הרבה על קליעה משלוש אבל הוא עדיין גם מבוסס לא מעט על זריזות, אם זה בפוסט, ואם זה בחדירות לסל.

אני ממש לא אומר שקאזינס גמור, יש לו סיכוי לחזור לשחק ברמה גבוהה, הוא רק בן 27, הוא אומר שיהיה מוכן כבר בנובמבר-דצמבר (מה שסביר להניח לא יקרה), והוא עדיין מביא למשחק דברים שאפשר לבנות עליהם אחרי פציעה קשה כי הוא מגוון, אני רק מדגיש שמצד שני יש מצב שהוא יחזור להיות חצי שחקן ואפילו גרוע מכך, וכשמשקללים את כל זה יחד עם העובדה שהוא הדקייס ושחקן הגנה לא משהו (שומר לא רע כשהוא רוצה, בדר״כ לא רוצה), אי אפשר לומר מראש ששאר הקבוצות מטומטות והוא גניבה של גולדן סטייט ועכשיו הם קבוצה של 5 אולסטארים.

ההיסטוריה של הפציעה הזאת לא פועלת לטובתו, והעובדה שאף קבוצה באנביאי לא רצתה אותו ולא התקשרה אליו (כולל גולדן סטייט) מדליקה נורה אדומה גדולה, הרבה יותר בוהקת ממה שהיה נדמה לפני הפרי אייג׳נסי. גולדן סטייט פחות או יותר הקבוצה היחידה שיכלה לקחת הימור כזה כי עבורה זה הימור קטנטן (אלא אם כן ירעיל להם את חדר ההלבשה, מה שאני לא חושב שיקרה, כי הוא שיחק איתם בטים USA), הם הכי טובים ביי פאר, יש להם גיבוי, הם לא תלויים בתפוקה שלו ויסתדרו מצוין גם אם לא יחזור לשחק כלל ב2018-2019.
בסט קייס סינריו, הוא יחזור להיות דומה למה שהיה לפני, ואז ידרוש חוזה מקסימום או קרוב לכך, וכזה הווריורס גם ככה לא יוכלו להציע לו (אא״כ קליי או דוראנט יעזבו בשנה הבאה - סביר מאד להניח לא יקרה, סיכוי קטנטן לדוראנט), גם לא עם האולם החדש בעוד שנתיים, אלא אם כן באמת בעל הבית ישתגע. אני לא חושב שיש יותר מדי אנשים שישימו את הכסף שלהם על כך שהבסט קייס סינריו באמת יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 7:18 am 
Freshman

picknroll כתב:
קיירי ובאטלר מתכננים לשחק ביחד:
https://chicago.suntimes.com/sports/jim ... -the-east/

קיירי סירב להארכת חוזה בבוסטון ובאטלר לא מרוצה מטאונס ומהאופי שלו.

כן, הכתבה הזאת הובאה פה קודם (ולדעתי אלה שטויות בדיוק כמו כמה כתבות מלפני כמה שבועות על זה שהוא אולי יחתום בניקס). היה ברור מראש שקיירי לא יאריך השנה לא בגלל שהוא לא רוצה להישאר בסלטיקס אלא בגלל שזה לא הגיוני מבחינה פיננסית. ההבדל בין הארכת חוזה עכשיו לבין חוזה חדש בסלטיקס בקיץ הבא הוא בערך 80M בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 9:33 am 
Sophomore

אם קאזינס יכול לרוץ ריצה קלה הוא עדיין אחד הסנטרים הטובים בליגה ופעם נוספת, התקפית הוא פיט מעולה לכל קבוצה שלא תסתמך עליו כאופציה ראשונה ושנייה.
הוא מוסר מחונן וקלעי טוב. בגודל שלו זה מלא.

הגנתית באמת יש סימן שאלה, אבל אני חושד שדווקא בגולדן סטייט ידעו לנצל את הגודל שהוא נותן ולהסתיר את יתר המגרעות.

שנים שהם מוציאים די הרבה מסנטרים בינוניים במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 5:31 pm 
Hall of Famer

פילי ממשיכה את הקיץ חסר ההשראה שלה עם עוד מהלך חביב שלא מזיז את המחט. בייליצ'ה עוזב את הקור המינסוטי לטובת פילי. 4.4 מיליון לעונה. אני מעריך שאחבב אותו במדי הקבוצה.

אמיר ג'ונסון חתם לעוד עונה, על הווט מינימום.
עוד החתמה סבירה. אישית, אני חושב שהם היו יכולים למצוא סנטר מחליף טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 5:42 pm 
Junior

קטונתי ממחטך, אבל אני כועס על יוטה שלא נתנו לו mle
הוא מרגיש לי כמו סאריץ למעמד הביניים ויכל הועיל בערבים שצריך יותר קליעה

גונסון סנטר שלישי (אחרי הולמס) ודמות חיובית לחדר הלבשה
זה שווה מינימום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 5:48 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שהולמס צריך לשחק סנטר. הוא לא מגן על הטבעת. בנוגע לג'ונסון, שנה שעברה הוא שיחק כסנטר מחליף ובתפקיד הזה, הוא לא מספיק טוב בעיניי (מה גם שאמביד עדיין שחקן שעלול להפסיד משחקים רבים).

בייליצ'ה הוא החתמה טובה בסך הכל כ-4 מחליף (בהנחה ששאריץ' יישאר). סתם מבואס מהקיץ של פילי כמכלול.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' יולי 05, 2018 5:58 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 5:57 pm 
Hall of Famer

בייליצה הוא החתמה מעולה ומחליף יותר מטוב לפונקציונליות של איליאסובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 5:59 pm 
Hall of Famer

אני לא אומר שלא. מחבב אותו כשחקן ומאמין שהוא, כמו חלק גדול מהספסל של מיני, היה אנדרייטד ולא השתמשו בו מספיק. אני רק אומר שפילי נשארת פחות או יותר הפילי של שנה שעברה. לא משהו מרגש במיוחד :)

פילי הגיעה לקיץ כאחת הקבוצות היחידות בליגה עם קאפ ספייס, ללא ספק הקבוצה הטובה מביניהן, כאשר יש לא מעט קבוצות שהיו משלמות לא מעט על הקלה בקאפ שלהן ויש מספר רסטריקדים מעניינים שמחכים להצעה. סופרסטארים כמו לברון וקוואי גם היו בתמונה בשלב מסוים. בסופו של דבר, היא יצאה עם שלל של וילסון צ׳נדלר, רדיק, בייליצה, אמיר ג׳ונסון ובחירת סיבוב שני. זה בכלל לא מלהיב ולא משפיע על התמונה של פילי בעתיד ב-כ-ל-ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 6:57 pm 
Junior

אני לא יודע כמה לברון היה בכלל אופציה ומבחינתי לפחות, אני שמח שהוא לא הגיע. קוואי עדיין יכול להגיע, אבל בעיני זו תהיה טעות, אלא אם כן משיגים אותו תמורת נזיד עדשים משום שהסיכוי שיישאר אחרי העונה הזו קטן וזה לא שהוא מה שיהפוך את פילי למועמדת לאליפות כבר העונה.
את מי היה צריך להביא מתוך הרסטריקטד כדי שתתרגש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 7:20 pm 
Hall of Famer

בעיניי זה קיץ מעולה. רדיק ובייליצה בנוסף לסאריץ' ממשיכים את הריווח. שניהם החתמות לא מובנות מאליהן כלל. צ'נדלר זו בכלל תוספת מבורכת, אני מאד אוהב את השחקן, ויחד עם קובינגטון יש שם צמד סמול פורוורדים מהמעולים בליגה.
אמיר ג'ונסון הוא לא מאור הגולה אמנם, אבל הוא סולידי ועושה את העבודה. את מי היית מעדיף לראות במקומו? ברוק לופז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 7:36 pm 
Junior

idansha כתב:
קטונתי ממחטך, אבל אני כועס על יוטה שלא נתנו לו mle
הוא מרגיש לי כמו סאריץ למעמד הביניים ויכל הועיל בערבים שצריך יותר קליעה

גונסון סנטר שלישי (אחרי הולמס) ודמות חיובית לחדר הלבשה
זה שווה מינימום

יוטה משלמים לפייבורס ולקראודר ב4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 8:51 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
באורח מסתורי, בול קורע את המיניסקוס בדיוק בזמן שמדברים על אפשרות שיעבירו אותו בטרייד :)

ובאופן לא מפתיע, מתברר שבול דאג להדליף את הידיעה על הפציעה לתקשורת כדי לטרפד טרייד פוטנציאלי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 9:39 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
בעיניי זה קיץ מעולה. רדיק ובייליצה בנוסף לסאריץ' ממשיכים את הריווח. שניהם החתמות לא מובנות מאליהן כלל. צ'נדלר זו בכלל תוספת מבורכת, אני מאד אוהב את השחקן, ויחד עם קובינגטון יש שם צמד סמול פורוורדים מהמעולים בליגה.
אמיר ג'ונסון הוא לא מאור הגולה אמנם, אבל הוא סולידי ועושה את העבודה. את מי היית מעדיף לראות במקומו? ברוק לופז?

קיץ מעולה הוא קיץ שבו אתה מוסיף כוכב.
צ'נדלר הוא בעיקר סלארי דאמפ יעיל של דנבר.
אני מחבב אותו וגם את רדיק וגם את בייליצה (ובטח את קובינגטון ושאריץ') אבל לפילי חסרים שחקנים שמסוגלים ליצור וחסר מחליף חזק לאמביד + הם פתרונות לטווח קצר.

בסנטר, במקום אמיר הייתי מעדיף את מקגי, לן, נואל, אפילו את לוני.
To name a few. למעשה, הייתי מעדיף שני סנטרים חביבים ולא רק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 10:33 pm 
Hall of Famer

שחקנים שאני מחבב ועוד פנויים/רסטריקד (בלי קשר לפילי):
מונטראז הראל
אלינגטון
לאווין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 11:00 pm 
Junior

אבל אף אחד מהשמות שאתה מזכיר הוא לא הכוכב שרצית שיחתימו.
בפרי אג׳נטס וברסטריקטד אין כרגע כוכבים ומי שהיו ויכלו לכאורה להביא, לא רצו כנראה להגיע לפילי.

בינתיים נראה לי שההתנהלות של פילי מוכיחה שהם רוצים למצוא כוכב שלישי ולא מתפתים להציע חוזים ארוכים לשחקנים בינוניים שיעמיסו יותר מדי על הפיירול. מעבר לכך, עדיין יתכן שיעשו טרייד שיביא כוכב ויש לפילי נכסים שיאפשרו לה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 3:07 am 
Hall of Famer

אתה צודק.
בגלל זה כתבתי שאין להודעה קשר לפילי

אני חושב שניתן היה לצאת מהקיץ הזה עם יותר אבל עיקר הטענות שלי הן למהלכים שנעשו לפני כן שהובילו למצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 11:43 am 
Junior

Att כתב:
פילי הגיעה לקיץ כאחת הקבוצות היחידות בליגה עם קאפ ספייס, ללא ספק הקבוצה הטובה מביניהן, כאשר יש לא מעט קבוצות שהיו משלמות לא מעט על הקלה בקאפ שלהן

לא הבנתי - קבוצה בכירה ואתה רוצה שהיא תשתמש בקאפ ספייס בשביל להשיג בחירת דראפט?

את קוואי עוד אפשר להשיג ואת לברון אי אפשר היה להשיג, כי הבחירה שלו לא הייתה על בסיס הקבוצה שתיתן לו את מירב הסיכויים לאליפות

בסופו של דבר היא הצליחה להשתמש בקאפ כדי לשפר את הסגל - צ'נדלר+ביילצה עדיפים על בלינלי+איליאסובה
שלא להזכיר את שני הרוקיס עם פונטציאל גבוה, לפחות סמית והבחירה של מיאמי

הקיץ גם לא נגמר. זה שהם על 17 חוזים מובטחים מסמן שכנראה הם מתכננים עוד משהו
Att כתב:
אני חושב שניתן היה לצאת מהקיץ הזה עם יותר אבל עיקר הטענות שלי הן למהלכים שנעשו לפני כן שהובילו למצב הזה.

אה היית אומר מראש שאתה סתם מנצל הזדמנות עם הקשר קלוש לנגח את קולאנג'לו, משל היית סאטריאני\פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 11:58 am 
Junior

אנשי הלייקרס מדברים על זה שלא צריך להשקיע בטרייד על קוואי כי יגיע שנה הבאה כשחקן חופשי.
בינתיים כתבים ב-LA מדברים על זה שקוואי אמר שהוא רוצה לשחק ב-LA והלייקרס זה רק חצי מהאפשרויות.
הטענה היא שקוואי רוצה להוביל קבוצה ב-LA והחתימה של לברון בלייקרס רק מרחיקה אותו והוא מעדיף את הקליפרס.

להבנתי צריך לחכות חודש אחרי החתימה כדי להעביר בטרייד רוקי שחתם על חוזה
אז אם עסקה של טובי האריס, בחירת דראפט ו-2 הרוקיס תספק את הספרס היא תיגרר לאוגוסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 3:26 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
Att כתב:
פילי הגיעה לקיץ כאחת הקבוצות היחידות בליגה עם קאפ ספייס, ללא ספק הקבוצה הטובה מביניהן, כאשר יש לא מעט קבוצות שהיו משלמות לא מעט על הקלה בקאפ שלהן

לא הבנתי - קבוצה בכירה ואתה רוצה שהיא תשתמש בקאפ ספייס בשביל להשיג בחירת דראפט?

חד משמעית. השכרה לשנה אחת של וילסון צ׳נדלר לא שווה בחירת דראפט באזור הלוטרי.
הייתי מעדיף לקבל את קנת׳ פאריד ובחירת סיבוב ראשון.
זה לא קרוב להיות שקול בעיניי.

אגב, אני לא מבין מה זה אומר קבוצה בכירה. פילי היא קבוצה צעירה מאוד שעדיין רחוקה מלהיות קונטנדרית.
הם בהחלט צריכים לחשוב על בחירות דראפט ועל העתיד.

האם חשבת שהם צריכים לשלוח את בחירת הדראפט שלהם השנה תמורת שחקן כמו צ׳נדלר?
אני מניח שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 7:02 pm 
Hall of Famer

מגמת החוזים לשנה אחת נמשכת עם אוקווין שמצטרף לפייסרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: