סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 7:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 495 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עונת 18\19 , מלפפונים
הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 2:07 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
השוו אותו כאן לג'ייק כהן, נובמת. המכללה של כהן היא אחת הטובות דווידסון, נדמה לי שסטף קארי הגיע משם.
בכתבה שתלו איזה סיפור שהוא היה מבוקש על ידי מכללה גדולה אבל "בחר" להשאר בקטנה, עוד יותר חשוד. אבל הוא שחקן כדורסל יהודי, מתאזרח אז למה לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 2:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני רק מזכיר אילו מספרים דפק ישראל שיינפלד במכללה קטנה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 3:04 pm 
מנהל פורום

מכללת הוואי, זה היה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 3:08 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
יואי כתב:
אם כבר מדברים על הרצליה-

https://sports.walla.co.il/item/3170917

להתרשם? כי בידיעה זה נשמע מרשים

אז הבנתי. לא להתרשם.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 3:09 pm 
Junior

הקטע המוזר הוא שזה נראה כמו משהו שמישהו בהרצליה באמת מאמין בו. כאילו, אם גייב יכול להיחשב כגניבה כי הוא ישחק כישראלי, על האוקראיני הם כנראה באמת חושבים דברים טובים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 3:21 pm 
מנהל פורום

תשמע, גייב מגיע עם נתוני פתיחה לא גרועים מאלה של ג'ונדי...ככה שלך תדע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 4:58 pm 
Hall of Famer

ראי, סניורים- קרי, שחקנים שלא היו מוכשרים מספיק להיבחר בשלוש השנים הקודמות שלהם. לא מרשים במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 7:37 pm 
Junior

רוב השחקנים שהגיעו ממכללות חלשות יחסית עם מספרים כאלה התגלו כשחקנים שבמקרה הטוב יכולים לתרום כמה דקות בליגה שלנו, אבל לא הרבה מעבר לזה. מצד שני, תמיד יש את היוצאים מהכלל כמו ברתולומיאו שכבר הזכירו כאן, ששיחק במכללה מהדויז׳ון השלישי ובליגה שלנו הוא בהחלט שחקן מצוין, בטח ובטח כישראלי. הסיכוי לכן שגייב לוין יצליח לתת אפילו חצי מהמספרים שהוא נתן במכללה שלו בליגה שלנו קטן מאוד, אבל עדיין קיים. בסופו של דבר אני מניח שבסכום שהוא מקבל ולאור זאת שבשנה הראשונה עלות המס שלו קטנה יותר, זה לא הימור כל כך גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 8:42 pm 
Junior

כאמור, עם גייב יש אפסייד סביר עד חיובי פלוס, אבל האוקראיני יהיה זר, מה שמראה שהם ממש מאמינים במהלכים הללו (או שהסוכן תפר אותם עם עיסקת חבילה, כפי שרמזו כאן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2018 8:58 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
השוו אותו כאן לג'ייק כהן, נובמת. המכללה של כהן היא אחת הטובות דווידסון, נדמה לי שסטף קארי הגיע משם.
בכתבה שתלו איזה סיפור שהוא היה מבוקש על ידי מכללה גדולה אבל "בחר" להשאר בקטנה, עוד יותר חשוד. אבל הוא שחקן כדורסל יהודי, מתאזרח אז למה לא

אוריאל, המכללה של ג'ייק כהן ממש לא גדולה, מכללה די קטנה שסטפ קארי שם אותה על המפה. כל השנים עד 2015 היא שיחקה בקונפרנס קטנטן, סאות'רן שמוציא רק נציגה אחת לטורניר. רק ב-2015 היא עברה לקונפרנס בינוני ה - A-10. בשנות השישים דייווידסון דווקא הייתה כוח עם הופעות בטורניר, אבל מ-1970 עד 2006 שנת הפרשמן של קארי, דיווידסון הגיעו סה"כ 3 פעמים לטורניר במעל ל-30 שנה. ב-2008 הייתה הפעם הראשונה שדייווידסון עברו את הסיבוב הראשון מאז 1969. סטפ קארי הוא השחקן היחידי מדייוידסון שעשה משהו באן.בי.איי. גם קארי לא הגיע לדייווידסון מבחירה. הוא רצה להתקבל למכללות הגדולות של צפון קרוליינה, כמו דיוק או צפון קרוליינה או אפילו צפון קרוליינה סטייט. אף אחד לא רצתה להמר עליו, אז הוא הלך לדייווידסון במקום.

שיינפלד שיחק ברייט סטייט. מי ששיחק בהוואי היה שמענוביץ'.

לגבי סיניורים, זה נכון שמדובר על שחקנים שסיימו 4 שנים, אבל גם פה כמובן יש הבדלי רמות. יש סיניורים שמסיימים 4 שנים במכללות גדולות כמו למשל ג'וש הארט שהוביל את וילנובה לאליפות מכללות לפני שהמשיך עוד שנה ונבחר בסוף הסיבוב הראשון, או דבונטה גרהאם שסיים 4 שנים בקנזס השנה והיה אחד השחקנים הכי טובים בכדורסל המכללות והרבה אחרים ויש סיניורים שמסיימים 4 שנים בקולג'ים זניחים, לא מופיעים על שום סקאוט ריפורט של קבוצות אן.בי.איי. נחש לאיזה קבוצה שייכים החבר'ה של הרצליה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 12:43 am 
Hall of Famer

בעקבות החתימה של האוקריאני הסתכלתי על מלכי הסלים של הקונפרנסים השונים בכל הזמנים. מעניין.
קודם כל באופן די מובהק מלכי הסלים של הקונפרנסים הגדולים הם משנות השמונים והתשעים המוקדמות. פשוט מאמצע שנות התשעים הרוב המוחלט של הכשרונות הגדולים חתכו לאן.בי.איי אחרי שנתיים מקס'. זה כמובן לא מספיק בשביל להיות מלך הסלים. עד שנות השישים, אם אני לא טועה, בשנה הראשונה פרשמנים לא שיחקו בנבחרת של האוניברסיטה, נדמה לי שאפילו קארים לא הורשה, כך שהקריירה נמשכה 3 שנים. בקונפרנסים הקטנים יש גם מובילים מהשנים האחרונות.
שמות מעניינים -
- מלך הסלים של ה - SEC והשחקן שקלע הכי הרבה נק' בתולדות המכללות באופן מפתיע מחזיק בשיא הרבה שנים. מדובר בפיסטול פיט ששיחק ב - LSU בין השנים 67 עד 70.
- מסתבר שאלפונזו פורד לא היה רק סקורר ברמת היורוליג, אלא גם מלך הסלים של כל הזמנים של הקונפרנס שלו ומקום 3 בכל הזמנים מבחינת נק'. במקום השני ליונל סימונס שנבחר הרבה יותר מדי גבוה בשביל הכישרון שלו ולא עשה כלום באן.ביאיי.
- הרשי הוקינס אהובי הוא מלך הסלים של המיזורי וואלי קונפרנס. מבין מלכי הסלים של הקונפרנסים הוא במקום הרביעי, מפתיע בשביל קונפרנס שידוע בכדורסל ההגנתי.
- דני מנינג שחקן קולג'ים עצום וגם הוביל את קנזס לאליפות מפתיעה. אבל לא ידעתי כמה הוא היה סקורר במכללה. הוא מלך הסלים של אחד הקונפרנסים הגדולים - הביג 8, שהיה קיים עד 96 ואז התרחב והפך לביג 12.
- ומי הוא מלך הסלים של ה - ACC? ברור שלא מייקל ג'ורדן, בכל זאת 3 שנים בלבד וגם שיחק בצפון קרוליינה, ועל תקופת הקולג'ים שלו נאמר שהמאמן היחידי שהצליח לעצור את ג'ורדן על פחות מ-20 נק' היה דין סמית', המאמן שלו בקולג'ים. לא זכרתי מי זה היה ואם הייתי צריך הייתי מהמר על ג'יי.ג'יי רדיק. אבל הייתי טועה. דווקא היריב מצפון קרוליינה טיילר הנסברו הוא מלך הסלים של הקונפרנס האיכותי מכולם.
- שאר מלכי הסלים מהקונפרנסים הגדולים? טרוי בל, אולי בחירת הדראפט הכי גרועה של ג'רי ווסט מוביל את הביג איסט, דון מקלין, לא הזמר, אלא השחקן מיו.סי.אל.איי הוא מלך הפאק-12. את הביג 10 מוליך קלברט צ'ייני, נפילת דראפט מאינדיאנה. את הביג 12 מוליך באדי הילד.
- סטפ קארי בוודאי שמוליך את הקונפרנס שלו. חשבתם אחרת?
- שמות מוכרים שעברו באירופה? בו מקאלב (הייתם מאמינים שהוא היה סקורר?), הנרי דומרקנט, קיילב גרין, טרנס רנצ'ר של הרצליה.
- דיוויד רובינסון היה בצי וגם היה מלך הסלים של הקונפרנס שלו.
- רג'י לואיס, ג'ו דומארס, בונזי וולס, סי.ג'יי מקאלום הראו סימנים בקונפרנסים הקטנים שלהם את העתיד לבוא. בימבו קולס קצת פחות, אבל עדיין עשה קריירה באן.בי.איי.
- אני מאושר שהאנק גאת'רס מלך הסלים של הקונפרנס שלו. שישאר כך לעולם וזה יעזור לזכור את הטרגדיה שלו.
- אותי זה הפתיע, אבל יותר משני שליש ממלכי הסלים של הקונפרנסים הם שמות סופר מוכרים, גם אלו שלא הצליחו באן.בי.איי, כדוגמת ג'ימר פרדט. או אלפונזו פורד שהפך להיות אגדה אירופאית. נראה שאם אתה נותן עונות היסטוריות, גם בקונפרנס קטנטן, זה אינדיקציה לא רעה לגבי ההמשך.
- האוקריאני של בני הרצליה כמובן בין הכי אלמונים שיש מבין מלכי הסלים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 1:42 am 
Hall of Famer

נדמה לי שהיה סיפור השנה על שיא של האנק גאת'רס שהיה יכול להישבר על ידי מישהו שבחר באופן אצילי לא לשבור אותו. אבל עכשיו שכחתי מה היה השיא. (ואולי זה בכלל לא היה גאת'רס אלא מנוח מכללות אחר).
מישהו זוכר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 6:36 am 
Junior

נורטון כתב:
נדמה לי שהיה סיפור השנה על שיא של האנק גאת'רס שהיה יכול להישבר על ידי מישהו שבחר באופן אצילי לא לשבור אותו. אבל עכשיו שכחתי מה היה השיא. (ואולי זה בכלל לא היה גאת'רס אלא מנוח מכללות אחר).
מישהו זוכר?

נראה לי שאתה מתכוון לזה. שחקן שהיה יכול לשבור את שיא הקליעות הרצופות מהעונשין של המכללה שלו ובחר לו לעשות זאת כדי שכריס סטריט המנוח ימשיך להחזיק בשיא.
https://www.cbssports.com/college-baske ... cord-book/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 8:31 am 
Junior

או, תודה שיש את עמוס בעולם.

כמה מהשמות עשו קריירה של 4 שנים במכללות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 9:39 am 
Junior

בכל זאת נציין שהאוקראיני הרביץ הופעות בפורטסמות' שבעקבותיהם ישחק בליגת הקיץ, ממה שאני מבין, עם הקליפרס.

מכללה קטנה, אבל רק שנה שעברה יצא משם שחקן ששיחק באנ. בי. איי אפילו כמה משחקים.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 9:39 am 
Junior

http://m.one.co.il/Mobile/Article/18-19 ... tml?ref=hp

ג׳רלד לי לנס ציונה.

החתמה טובה בעיניי לאור הרצון לשחק באירופה (ניסיון, סייז). עם זאת הם חייבים עוד זר גבוה, כי מבחינת ייצור נקודות ממש לא מדובר בשווה ערך לזאנה, וכדיר, פיטשון ודן כבר ראינו שבכלל לא מספיקים (אלא אם אתם צריכים שיבנו לכם מערכת ארונות מטבח בזמן שיא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 9:44 am 
Junior

גם קוק שחקן פציע בלשון המעטה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 9:45 am 
Hall of Famer

החתמה טובה מאוד שלהם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 9:49 am 
Junior

זאנה שחקן נהדר אגב. מעניין אם בתכניות של מועדונים גדולים יותר מבחינה כלכלית. השחקן הכי אנדרייטד בליגה שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 11:36 am 
Junior

עוז בלייזר בדרך לראשל"צ
http://www.israelhayom.co.il/hp_splash? ... cle/569373

ציטוט:
עוז בלייזר במגעים מתקדמים עם מכבי ראשל"צ, כך נודע ל"ישראל היום", והוא צפוי להצטרף בקרוב לקבוצה החדשה והמסקרנת שבונה צביקה שרף בעיר היין.
הכתומים הסכימו לשלם למכבי חיפה 50 אלף דולר דמי השבחה וגם נענו למרבית דרישותיו הכלכליות הגבוהות של בלייזר, שיחבור לאיתי שגב ולאדם אריאל, שכבר חתמו בקבוצה, ולנמרוד טישמן, שסיכם את תנאיו.

בלייזר (25, 1.99 מ') רצה בתחילה לשחק רק בקבוצה שתשתתף במפעל אירופי, אך לאחר שכל האופציות ירדו מהפרק הוא הסכים להצטרף לראשל"צ.
כחלק מהחריש העמוק שעושה המאמן הוותיק בקבוצה, אבי בן שימול צפוי לעבור להפועל אילת, עידן זלמנסון חזר למכבי ת"א וגם ניצן חנוכי (האוהדים דורשים להשאירו), אייל שולמן ויניב סולומון לא ימשיכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 11:46 am 
Hall of Famer

וצ'וברוביץ' בדרך לבאר שבע .

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 11:47 am 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:

אבל אין פה ים באזור, איך הוא ידוג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 12:40 pm 
Sophomore

ודים כתב:
עופר האדום כתב:

אבל אין פה ים באזור, איך הוא ידוג?

למה אתה סתם?
יש את "חוף הים" ליד התיאטרון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 12:46 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
עוז בלייזר בדרך לראשל"צ
http://www.israelhayom.co.il/hp_splash? ... cle/569373

ציטוט:
עוז בלייזר במגעים מתקדמים עם מכבי ראשל"צ, כך נודע ל"ישראל היום", והוא צפוי להצטרף בקרוב לקבוצה החדשה והמסקרנת שבונה צביקה שרף בעיר היין.
הכתומים הסכימו לשלם למכבי חיפה 50 אלף דולר דמי השבחה וגם נענו למרבית דרישותיו הכלכליות הגבוהות של בלייזר, שיחבור לאיתי שגב ולאדם אריאל, שכבר חתמו בקבוצה, ולנמרוד טישמן, שסיכם את תנאיו.

בלייזר (25, 1.99 מ') רצה בתחילה לשחק רק בקבוצה שתשתתף במפעל אירופי, אך לאחר שכל האופציות ירדו מהפרק הוא הסכים להצטרף לראשל"צ.
כחלק מהחריש העמוק שעושה המאמן הוותיק בקבוצה, אבי בן שימול צפוי לעבור להפועל אילת, עידן זלמנסון חזר למכבי ת"א וגם ניצן חנוכי (האוהדים דורשים להשאירו), אייל שולמן ויניב סולומון לא ימשיכו.

אריאל שגב ובלייזר באותה קבוצה, זו לא קצת דריכה אחד על האצבעות של השני? כרגע צביקה החתים שלושה פורוודים ישראלים ורבע גארד (טישמן). קצת לא מאוזן בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2018 12:55 pm 
Junior

החתול יובב כתב:
בכל זאת נציין שהאוקראיני הרביץ הופעות בפורטסמות' שבעקבותיהם ישחק בליגת הקיץ, ממה שאני מבין, עם הקליפרס.

מכללה קטנה, אבל רק שנה שעברה יצא משם שחקן ששיחק באנ. בי. איי אפילו כמה משחקים.

הטורניר פורטסמות' הוא אינדיקציה לא רעה לליגה שלנו. רבים מהזרים שמגיעים לפה משתתפים בטורניר.
רק בעונה שעברה זאק לידיי נבחר לנבחרת הטורניר (אם כי גם ג'אקורי וויליאמס והוא פחות הצליח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 495 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 104 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: