סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 3:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 2:19 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
לא מאמין שאמארה יירשם רק לאירופה. מה הטעם ?

חוץ מזה , אני מניח שבטח יחתימו עוד איזה סנטר זר זול סטייל שון ג'ונס כזה.

נראה לי לשמור על הברכיים שלו, בשילוב עם לא לשרוף רישום של זר שישי, בשילוב עם התובנה שהליגה לא מעניינת בכמה חודשים הראשונים שלה.
בכל מקרה אני חושב שאפילו גיא הראל אמר את זה איפשהו, שאמארה יירשם בשלב הראשון רק לאירופה.

ואם בנוסף לאמארה ותומאס תביא עוד שון ג׳ונס, אתה עם 3 סנטרים + תומאס ואליהו, זה קצת פקק בצבע, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 2:23 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
כן, יש מצב..... אם כך אז יחתימו עוד אחד לעמדה 4 שדי יתומה עד עכשיו, ויסגרו את עמדה חמש בליגה עם תומאס ואלכס, ובאירופה אמארה יחזק (ובסופו של דבר גם יירשם בליגה, בעיקר כשיראו שהקו הקדמי לא משהו גם בליגה).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 2:25 pm 
Hall of Famer

אני בספק כמה זרים ירושלים תוכל להחתים ובאיזו איכות . הרי התקציב הכללי קטן לעומת השנה שעברה , בעוד שכר הישראלים ( בהנחה שהאוול נשאר ) לא ממש ( נניח שבלאט וצ'וברביץ' עולים כמו הלפרין לערך ) .
בכל מקרה , 4 גארדים כבר יש ועוד יגיע גארד זר נוסף . 4 גבוהים ( כולל האוול ) גם כן כבר יש , ויבוא גבוה זר נוסף ( מה שכבר יהיה עמוס - ולכן אני די פוסל על הסף תסריט של גבוה זר נוסף לצד אמארה ) .
צריך להיות באמת מוכשר בכדי להחתים 6 ישראלים שאף אחד מהם לא יכול לשחק אפילו דקה בעמדה מס' 3 ( בייחוד שכרגע יש רק זר אחד על משבצת זו , ולא מן הנמנע שזה אף יישאר כך ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 2:28 pm 
Sophomore

stavs כתב:
נו, נניח שצ׳וברוביץ׳ בסדר, אבל למה להחתים אותו לשנתיים?
איך זה מסתדר עם הרצון להצעיר את הסגל? אני מרגיש שעושים את כל הטעויות האפשריות. הסגל הישראלי המבוגר זה לגמרי אחת מהן.

כרגע מסתמן שבשביל לשחק עם הרכב 3 גארדים זרים הפועל תצטרך לשחק עם אליהו וצ׳וברוביץ׳ ביחד. איזו נפילה.
מתוך 5 החתמות של קטש, 3 לא טובות.

מעניין איזה גבוה ישלים את הקו הקדמי - אני מהמר על סטרץ׳ 4 שהוא עלה נידף ועם רגליים כבדות.
מי יש שהוא כזה ועם עבר בליגה הישראלית?

אף אחד לא תכנן באמת להצעיר את הסגל. כמו בנבחרת זה רק ספין שזרקו כדי לקנות תקופת שקט ולתרץ מראש את הכשלונות שבוא יבואו כביכול בשביל אותה הצערה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 2:30 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
גמליאל כתב:
לגבי כל אלו שממהרים להחליף אותו, הייתי שמח לשמוע שמות אמיתיים של שחקנים שהייתם מביאים עד 350K במקומו (לדעתי לא טריוויאלי בכלל למצוא סט תכונות כזה). דרישות התפקיד -
1. שומר ברמת טופ יורוקאפ (כי הוא מורכב בקו אחורי שכולל את בראון ששומר בינוני מינוס, טימור ששומר רע ובלאט ששומר רע מאד).
2. סקורר התקפי שיודע לייצר נקודות לעצמו לפחות כמו שדייסון עשה (כלומר אל תביאו איזה מקי במקומו).
3. ווינר שמגיע למשחקים גדולים. רק על התכונה הזאת דייסון היה שווה לנו המון בשנתיים שלו פה (אמנם בראון יוכל להתגלות כווינר אבל גם יכול מאד שלא)
חוצמזה הכל בונוס (ניהול משחק, חדירה, מניעת איבודים).

2. סקורר התקפי ? ייצור נקודות ? במגרש פתוח בוודאי , במגרש עומד ( וקו העונשין ) - ממש ממש לא .
3. שחקן שמגיע למשחקים גדולים אבל לא מביא את הקבוצה שלו לשם ( למשל בשנה שעברה ) - לא עוזר יותר מדי .

בינתיים הקיץ הזה נראה רע מאוד מבחינת ירושלים , אם כי כמובן הכל יכול עוד להשתנות .
יש המון שחקנים כבר ( 4 לצורך העניין ) בעמדות 1-2 , אבל עדיין חסרה שם איכות רבה . בור מסורתי בעמדת הסמול המחליף , ואם האוול עוזב תהיה גם פארסה רצינית בעמדות הגבוהים ( לא שאיתו מובטחת הצלחה או משהו ) .

ועדיין התעלמת מהנקודה העיקרית. תן בבקשה שם של שחקן שהיית מביא עכשיו במקומו במחיר של עד 300K ואז אפשר יהיה לדבר על יתרונות וחסרונות. עד אז אתה משווה שחקן אמיתי אל מול פנטזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 2:32 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני בספק כמה זרים ירושלים תוכל להחתים ובאיזו איכות . הרי התקציב הכללי קטן לעומת השנה שעברה , בעוד שכר הישראלים ( בהנחה שהאוול נשאר ) לא ממש ( נניח שבלאט וצ'וברביץ' עולים כמו הלפרין לערך ) .
בכל מקרה , 4 גארדים כבר יש ועוד יגיע גארד זר נוסף . 4 גבוהים ( כולל האוול ) גם כן כבר יש , ויבוא גבוה זר נוסף ( מה שכבר יהיה עמוס - ולכן אני די פוסל על הסף תסריט של גבוה זר נוסף לצד אמארה ) .
צריך להיות באמת מוכשר בכדי להחתים 6 ישראלים שאף אחד מהם לא יכול לשחק אפילו דקה בעמדה מס' 3 ( בייחוד שכרגע יש רק זר אחד על משבצת זו , ולא מן הנמנע שזה אף יישאר כך ) .

לא רואה סיכוי בעולם שהאוול נשאר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 3:13 pm 
Senior

כן, הוואל בחוץ גם לדעתי.
יש שתי אופציות, איך שאני רואה את זה: (בהנחה שאמארה יהיה בהפועל על תקן זר שישי)
או שיגיע עוד זר בעמדה 4 ומצבת הגבוהים תסגר. ואז אני מאוד אשמח אם יהפכו אבנים ויהמרו קצת כדי לנסות למצוא את הטרנס מוריס הבא (כלומר, שחוץ מקליעה ל3 גם יעשה הגנה).
או שיביאו את ג'ו אלכסנדר, ואז עוד יתכן שיוחתם סנטר זר וצ'וברוביץ' יהיה על תקן אליאספור - לא מאמין שזה יקרה.

זר בעמדה 2 יגיע והייתי רוצה להאמין שגם ישראלי בעמדה 3 במקום אחד הגארדים הישראליים, אבל אני מאוד פסימי לגבי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 3:18 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
צריך להיות באמת מוכשר בכדי להחתים 6 ישראלים .........

מי זה הישראלי השישי ? :nez-nayu:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 3:24 pm 
Hall of Famer

צריך לומר את האמת - בנתיים הבנייה על הפנים.... אלא אם כן מביאים גארד ו-4 זרים תותחים (או שכריס ג'ונסון יתגלה ככזה) , הולכת להיות עונה על הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 3:38 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הרסי הוקינס כתב:
לדעתי לא החתמה רעה. ואני חושב שצ׳וברביץ׳ לא מקבל סכומים שירושלים לא יכולה לעמוד בהם. אני זוכר אותו מדבר עם אוהדים על זה שהמשכורת שלו כשהיה באילת היא פח.

לפי פרסום שקראתי הוא קיבל באשדוד 111000 דולר כשרוב שכרו בא כהשלמה של חולון. לא נשמע לי כזה פח, ובהתחשב בזה שהוא קיבל עכשיו שידרוג כפול, כי ירושלים שידרגה את ההצעה הראשונה שלה כדי לקחת אותו מב"ש, הוא כנראה מקבל סכום לא פעוט במיוחד.

אז כנראה שהוא סתם בכיין

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 4:02 pm 
Freshman

stavs כתב:
כן, הוואל בחוץ גם לדעתי.
או שיגיע עוד זר בעמדה 4 ומצבת הגבוהים תסגר. ואז אני מאוד אשמח אם יהפכו אבנים ויהמרו קצת כדי לנסות למצוא את הטרנס מוריס הבא (כלומר, שחוץ מקליעה ל3 גם יעשה הגנה).
או שיביאו את ג'ו אלכסנדר, ואז עוד יתכן שיוחתם סנטר זר וצ'וברוביץ' יהיה על תקן אליאספור - לא מאמין שזה יקרה.

זר בעמדה 2 יגיע והייתי רוצה להאמין שגם ישראלי בעמדה 3 במקום אחד הגארדים הישראליים, אבל אני מאוד פסימי לגבי זה.

יגיע עוד 4/5 עם קליעה בסגנון טרנס מוריס, זה מה שמחפשים.

אלכס החתמה סבירה פלוס.

אנשים נוטים לשכוח , אבל האוול זו כלוב של זהב, כביכול ישראלי בכיר, אבל... לא באמת גבוה - הוא 198 לא יותר, לא קופץ, לא שומר, לא ישראלי, חצי מהאימונים הוא לא מתאמן,

ללא כל אימפקט הגנתי כאמור, די לוזר, וכל זה במשכורת עתק.

צריך להבין לא סתם הוא שוחרר מנהריה - וזאת לאחר שאלדה אמינו חגג עליו ברבע גמר הפליאוף עם אילת, היה שם נוק אאוט,

וגם בהפועל ת"א קלטו את הבלוף מתישהוא. נקווה שגם בנבחרת. גם בתיה כבר קלטה מזמן את הבלוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 4:29 pm 
Freshman

ג'רוד אברם כתב:
stavs כתב:
כן, הוואל בחוץ גם לדעתי.

יגיע עוד 4/5 עם קליעה בסגנון טרנס מוריס, זה מה שמחפשים.

אלכס החתמה סבירה פלוס.

אנשים נוטים לשכוח , אבל האוול זו כלוב של זהב, כביכול ישראלי בכיר, אבל... לא באמת גבוה - הוא 198 לא יותר, לא קופץ, לא שומר, לא ישראלי, חצי מהאימונים הוא לא מתאמן,

ללא כל אימפקט הגנתי כאמור, די לוזר, וכל זה במשכורת עתק.

צריך להבין לא סתם הוא שוחרר מנהריה - וזאת לאחר שאלדה אמינו חגג עליו ברבע גמר הפליאוף עם אילת, היה שם נוק אאוט,

וגם בהפועל ת"א קלטו את הבלוף מתישהוא. נקווה שגם בנבחרת. גם בתיה כבר קלטה מזמן את הבלוף...

בדיוק
כזר אף קבוצה (לפחות לא מהחלק העליון של הטבלה) לא הייתה מחתימה את האוול, וכישראלי הוא בכיר כי שאר הישראלים פח, מה שהוביל לשכר המנופח שלו.
בשיקולי עלות תועלת כלכליים הוא בוודאי לא שווה את השכר שהוא היה אמור לקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 4:34 pm 
Junior

מה שונה מכל שאר הישראלים שמקבלים שכר מנופח בגלל החוק הרוסי? אוחיון מצדיק 300? רפי מנקו 150 אלף? שון דוסון 220 אלף? כאדם משעור 330 אלף?

ואתם קצת ממעיטים בערכו של הוואל לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 4:46 pm 
Freshman

אדום88 כתב:
מה שונה מכל שאר הישראלים שמקבלים שכר מנופח בגלל החוק הרוסי? אוחיון מצדיק 300? רפי מנקו 150 אלף? שון דוסון 220 אלף? כאדם משעור 330 אלף?

לא ממעיטים בכלום, פשוט מבינים שהערך (העיקרי) שלו נובע מהיותו ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 4:59 pm 
Sophomore

רפאל כתב:
אדום88 כתב:

נו בסדר וזה נכון לכל ישראלי... ברור שבתור זר הוא לא באיזור חיוג שלנו אבל אין שום ישראלי בליגה חוץ מטיוס שהייתי שוקל כזר (גם לא דוסון ודיברתולומאו).

ועדיין הוא לא זר אלא ישראלי וככזה הוא בהחלט בין ה-2-3 הטובים בליגה וכן שווה שכר גבוה (כמה גבוה זה עניין יחסי לכמה כסף יש, אבל הוא אמור להרוויח מעל משעור, יוגב, ברטימור, ליאור ויותם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 5:44 pm 
מנהל פורום

אני גם לא מת על האוול, חולה בכמה מחלות שאני לא סובל אצל שחקן כדורסל בלי קשר ללאום אליו הוא שייך
מעדיף בעמדה שלו נגר ישראלי זול ממנו שיכול להשתלב בחמישיה
בעונה הבאה צריך רק ישראלי 1 בחמישיה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 5:45 pm 
Junior

אוריאל:

לאחר השביתה הוחלט כי בעונה הבאה יהיו שישה זרים והחוק הרוסי יישאר על כנו, כלומר המאמנים יחויבו לשתף שני שחקנים ישראלים בחמישייה בכל זמן נתון. קבוצה שתחזיק בארבעה זרים תקבל מענק של 250 אלף שקלים. קבוצות שיחזיקו שישה זרים יספגו קנס שייקבע בוועדה בראשות מנכ”ל משרד הספורט ומוערך בחצי מיליון שקלים.

לגבי העונה שלאחר מכן (2019/20) יבוטל החוק הרוסי והקבוצות יוכלו לשתף מקסימום ארבעה זרים בחמישייה. כמו כן, ועדה של משרד הספורט תקבע את גובה המענקים ותדון בסוגיית הזרים. האפשרויות: שיתוף של שלושה זרים וקבלת בונוס כספי של 750,000-800,000 שקל/שיתוף ארבעה זרים ללא קבלת בונוס כספי/שיתוף חמישה זרים וקנס של חצי מיליון שקלים. הוועדה תגיש את המלצותיה עד חודש אוגוסט 2019.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 5:54 pm 
מנהל פורום

או קיי
אז אני מעדיף זרים טובים יותר בכסף שיחסך על האוול ושהישראלים יהיו רוליפליירס
אני לגמרי בסדר עם אי ההחתמה של האוול
מסוג השחקנים שהסטט שלהם מטעה ברוב המשחקים
כן, יש משחקים שהוא ממש מביא את הניצחון אבל יש יותר שהוא מפסיד.
תצחקו אבל בעיני יותם שחקן יותר חשוב לשורה התחתונה של הקבוצה מאשר האוול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 6:28 pm 
Junior

uriel17 כתב:
תצחקו אבל בעיני יותם שחקן יותר חשוב לשורה התחתונה של הקבוצה מאשר האוול

טוב, זה ברור, השורה התחתונה זה בעצם הספסל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 7:04 pm 
Junior

גמליאל כתב:
רפאל כתב:
אדום88 כתב:

נו בסדר וזה נכון לכל ישראלי... ברור שבתור זר הוא לא באיזור חיוג שלנו אבל אין שום ישראלי בליגה חוץ מטיוס שהייתי שוקל כזר (גם לא דוסון ודיברתולומאו).

ועדיין הוא לא זר אלא ישראלי וככזה הוא בהחלט בין ה-2-3 הטובים בליגה וכן שווה שכר גבוה (כמה גבוה זה עניין יחסי לכמה כסף יש, אבל הוא אמור להרוויח מעל משעור, יוגב, ברטימור, ליאור ויותם).

לא הבנתי, האוול זה לא זר באזור החיוג שלכם אבל פאקינג טיישון תומאס כן?
וקצת מצחיק הזלזול פה בהאוול. נכס אדיר בתור ישראלי עם מניות לא מעטות באליפות שנה שעברה.
הפסד גדול לירושלים אם הוא עוזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 7:10 pm 
Freshman

הוקיץ' כתב:
גמליאל כתב:
רפאל כתב:
אדום88 כתב:

לא הבנתי, האוול זה לא זר באזור החיוג שלכם אבל פאקינג טיישון תומאס כן?
וקצת מצחיק הזלזול פה בהאוול. נכס אדיר בתור ישראלי עם מניות לא מעטות באליפות שנה שעברה.
הפסד גדול לירושלים אם הוא עוזב.

הוקיץ' אתה חוזר על מה שכבר נאמר. האוול לגמרי נכס, אך ורק בגלל שהוא ישראלי.
מצד שני, בשנה הבאה הוא אמור להשתכר הרבה יותר וגם בלי קשר לאורי אלון יש כאן שיקולי עלות / תועלת, וכנראה שהחליטו ללכת על סגל ישראלי מעובה בעמדות הגארדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 7:22 pm 
Junior

הבנתי את השיקולים (בטח בהתחשב בירידה הצפויה בתקציב), אני רק טוען שזו מכה מקצועית עבור ירושלים בניגוד לתמונה שחלק מהמשתמשים פה מנסים לצייר.
אגב, כפי שכתבתי כבר, דווקא העזיבה של דייסון בעיני לא עד כדי כך נוראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 7:38 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
ועדיין התעלמת מהנקודה העיקרית. תן בבקשה שם של שחקן שהיית מביא עכשיו במקומו במחיר של עד 300K ואז אפשר יהיה לדבר על יתרונות וחסרונות. עד אז אתה משווה שחקן אמיתי אל מול פנטזיה.

אני לא עד כדי כך בקיא בשוק רמות הביניים באירופה / סין / ארה"ב וכו' .
אבל ירושלים עצמה הצליחה להביא בשנים האחרונות בסכומים בסדר הגודל הזה את ג'רלס , קינזי ( עמדה ותפקיד מעט שונה - אני מבין ) , רולנד , ג'נינג ( שוב תפקיד שונה ) , ברייסי רייט וכו' . אז המציאות מראה שזה בהחלט אפשרי , ובפרט שממילא אנחנו לא מחזיקים במיוחד מהסקאוטינג של ירושלים בתקופת אורי אלון וגיא הראל .
יודע מה , מבחינתי אפילו לא הייתי פוסל להחתים את דאוסן ושמחון ביחד ( במקום בלאט וצ'וברוביץ' למשל ) ולהסתמך על זר בודד בעמדות 2-3 . אני מבין את סוגיות המיסוי של הישראלים , אבל מבלי להחתים ישראלים מסוג זה לכמה שנים קדימה - ירושלים אפילו תתקשה לשמר את מעמדה הנוכחי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 8:04 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
גמליאל כתב:

אני לא עד כדי כך בקיא בשוק רמות הביניים באירופה / סין / ארה"ב וכו' .
אבל ירושלים עצמה הצליחה להביא בשנים האחרונות בסכומים בסדר הגודל הזה את ג'רלס , קינזי ( עמדה ותפקיד מעט שונה - אני מבין ) , רולנד , ג'נינג ( שוב תפקיד שונה ) , ברייסי רייט וכו' . אז המציאות מראה שזה בהחלט אפשרי , ובפרט שממילא אנחנו לא מחזיקים במיוחד מהסקאוטינג של ירושלים בתקופת אורי אלון וגיא הראל .
יודע מה , מבחינתי אפילו לא הייתי פוסל להחתים את דאוסן ושמחון ביחד ( במקום בלאט וצ'וברוביץ' למשל ) ולהסתמך על זר בודד בעמדות 2-3 . אני מבין את סוגיות המיסוי של הישראלים , אבל מבלי להחתים ישראלים מסוג זה לכמה שנים קדימה - ירושלים אפילו תתקשה לשמר את מעמדה הנוכחי .

אל תערפל. גארדים בעמדות 1-2 בבקשה... מכל מי שציינת היחדיים שבכלל אפשר להתייחס אליהם -
1. ג'רלס - בגדול הוא שחקן של מיליון $. היה סופר מציאה בזמנו כי חזר מפציעה מאד קשה. אם יש לך אחד כזה אז סבבה אבל בד"כ אין.
2. רולנד - באמת נראה לך שהוא טוב יותר מדייסון? הוא מרכז טיפה יותר טוב אבל מקבל החלטות רעות בדיוק כמו דייסון, קולע רע מאד מבחוץ ושומר הרבה פחות טוב מדייסון.
3. ברייסי רייט - לא שומר בכלל, קליעה בעייתית מבחוץ.
4. ג'נינג - משוכנע שהוא מרוויח הרבה יותר מ-300K ובכלל משחק ביורוליג ולא רואה מה יש לו לחפש אצלנו. חוץ מכל זה לדעתי שחקן שפחות מתאים לנו מדייסון כי הוא סופר חד גוני וגם לא שומר.

רוצה לאמר, לא ברייסי ולא רולנד עדיפים מבחינתי על דייסון. וכן הסקאוטינג שלנו זוועתי וגם את זה צריך לקחת בחשבון. גם אם תקווה לרולנד יש מצב מצויין שתקבל לוקאס באותו מחיר...

ולהחתים את דאוסן ושמחון זה בכלל הזייה בטח בהינתן שיש לנו כבר ישראלים חתומים בעמדות הגארד (ברטי, יוגב, בלאט). עם מיסי הישראלים שלהם דאוסן + שמחון יעלו עוד יותר מהזרים שציינתי ויתנו תרומה הרבה הרבה יותר נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 8:07 pm 
Junior

ממוצעים של אלכס צ'וברביץ' בארבעת השנים האחרונות

14-15 חיפה: 20.1 דקות, 7.2 נקודות, 47.7% ל-2, 64% עונשין, 5.8 ריב'.
15-16 חיפה: 22.1 דקות, 8.6 נקודות, 46.5% ל-2, 61% עונשין, 5.1 ריב'.
16-17 חולון: 15.6 דקות, 6 נקודות, 59.8% ל-2, 55.1% עונשין, 4 ריב'.
17-18 אשדוד: 18.9 דקות, 5.5 דקות, 38.3% ל-2, 56.5% לעונשין, 4.8 ריב'.

ממוצעים של ריצ'רד הוואל בשלושת השנים האחרונות (ליגה בלבד)

15-16 נהריה: 30.2 דקות, 15 נקודות, 57.6% ל-2, 54.2% עונשין, 9.6 ריב'.
16-17 תל אביב/הפועל: 27.6 דקות, 13.1 נקודות, 51.4% ל-2, 67.6% עונשין, 8 ריב'.
17-18 הפועל: 25.2 דקות, 10.8 נקודות, 51.3% ל-2, 54% עונשין, 6.6 ריב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, עופר האדום ו 162 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: