סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 4:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 8:17 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מצטרף לאלו שחושבים שהוואל זה קצת מלכודת דבש. הוא שחקן טוב וחוץ מטיוס אין אף ישראלי שאני יכול לומר בודאות שטוב ממנו ובודדים בכלל שווים איזשהו דיון על זה.
עם זאת, אם הוא דורש שכר של 400 אלף דולר, אז זו עלות מטורפת בשביל שחקן ברמתו, ויש מצב שזה לא שווה את הערך המוסף שהת.ז שלו נותנת. בעיקר בהתחשב בעובדה שיש לו הרבה חסרונות, בעיקר בצד ההגנתי, אבל גם ביכולת שלו ליצור מול גבוהים אירופאים.

מצד שני, כשכרגע מסתמן שאת עמדה 5 שלנו יחזיקו טיישון תומאס ואלכס צ'וברוביץ', זו לגמרי נפילה, אפילו ביחס לצירוף של האוול וסנטר זר זול מהמכללות.

בנוגע לדיון על עמדה 2 - לדעתי אפשר למצוא שחקן ברמה דומה, אבל יותר מתאים ופחות בלאגניסט (ויותר יציב) מדייסון באותו המחיר. אפשר גם למצוא שחקנים טובים ממנו בסכומים כאלו, אבל זה מן הסתם מצריך עבודת חיפוש יסודית וקצת מזל, ובאותה מידה גם אפשר ליפול על מישהו פחות טוב ומתאים ממנו.
ליד ג'קובן בראון, בכל אופן, אני לא חושב שדייסון הוא ממש מה שאנחנו צריכים.
לא יודע לגבי שמות ממש, אבל בשלוף - מי שנראה לי כמו אופציה מעניינת זה קיי סי ריברס. נתן סיום חלש יחסית לעונה בפאו', אין לו חוזה לעונה הבאה ואמר בראיון שהוא רוצה להמשיך (ומצד שני עדיין לא חידש חוזה ולא ברור כמה מעוניינים בו), נשוי לישראלית לדעתי - מה שבטח לא יקנה לו אזרחות לעונה הקרובה אבל אולי יכול לגרום לו לרצון להגיע.
יש מצב שהוא רוצה יורוליג או יותר כסף, אבל אם רוצים כן לעשות החתמה אחת בסגנון הידוע של שחקן מהיורוליג שהמניה שלו קצת צנחה, זה יכול להיות אחלה צ'אנס.
(עריכה: ניסיתי לבדוק משהו לגביו והוא בכלל לא נשוי לישראלית, שזה קצת מוזר כי לפני שנתיים היה על זה איזה קטע בכמה אתרים בארץ ומצד שני לא ממש מפתיע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 9:16 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
אל תערפל. גארדים בעמדות 1-2 בבקשה... מכל מי שציינת היחדיים שבכלל אפשר להתייחס אליהם -
1. ג'רלס - בגדול הוא שחקן של מיליון $. היה סופר מציאה בזמנו כי חזר מפציעה מאד קשה. אם יש לך אחד כזה אז סבבה אבל בד"כ אין.
2. רולנד - באמת נראה לך שהוא טוב יותר מדייסון? הוא מרכז טיפה יותר טוב אבל מקבל החלטות רעות בדיוק כמו דייסון, קולע רע מאד מבחוץ ושומר הרבה פחות טוב מדייסון.
3. ברייסי רייט - לא שומר בכלל, קליעה בעייתית מבחוץ.
4. ג'נינג - משוכנע שהוא מרוויח הרבה יותר מ-300K ובכלל משחק ביורוליג ולא רואה מה יש לו לחפש אצלנו. חוץ מכל זה לדעתי שחקן שפחות מתאים לנו מדייסון כי הוא סופר חד גוני וגם לא שומר.

רוצה לאמר, לא ברייסי ולא רולנד עדיפים מבחינתי על דייסון. וכן הסקאוטינג שלנו זוועתי וגם את זה צריך לקחת בחשבון. גם אם תקווה לרולנד יש מצב מצויין שתקבל לוקאס באותו מחיר...

ולהחתים את דאוסן ושמחון זה בכלל הזייה בטח בהינתן שיש לנו כבר ישראלים חתומים בעמדות הגארד (ברטי, יוגב, בלאט). עם מיסי הישראלים שלהם דאוסן + שמחון יעלו עוד יותר מהזרים שציינתי ויתנו תרומה הרבה הרבה יותר נמוכה.

לא יודע איך להתייחס לזה שג'רלס שחקן של מיליון דולר , אבל היות שהוא היה בירושלים שנה וקצת ( וקיבל הרבה פחות ) , אז זה מראה שאפשרי גם לקלוט שחקנים שכאלו ( אולי בזכות הבאת מאמן בכיר כסימונה ?! ) .
רולנד לדעתי בהחלט רמה או שתיים מעל דייסון , ולדעתי גם נתן תצוגות ביורוקאפ בהתאם . אני מעדיף גם את רייט ( שאם יש לו "קליעה בעייתית מבחוץ" - אז מה נגיד בהקשר לדייסון ?! ) על דייסון , אבל מבין שאפשר לחלוק על כך ( יהיה מעניין לשמוע דעות על השוואות אלו משאר החברים כאן ) .
ג'נינג כמובן לא רלוונטי בשלב הנוכחי בקריירה שלו - אני מנסה להראות שכן אפשר להנחית פה שחקנים בקליבר הזה ( עובדה , הם היו פה ) .

שכחתי את רוצ'סטי כמובן ( מה איתו בשנה הבאה באמת ? ) , שהוא סיפור מעט שונה ( לחיוב ) בעקבות דרכונו .

מן הסתם החתמת שמחון ודאוסן היא לא בנוסף לבלאט וצ'וברוביץ' ( זאת אף ציינתי בהודעתי הקודמת ) , וסביר שבמקביל לניסיון להשתחרר מלפחות אחד מהחוזים של אוחיון ואליהו . ברור שכרגע זה כבר לא רלוונטי , ולכן אני חושב שירושלים במצב לא פשוט כעת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 9:34 pm 
Sophomore

ג'רלס חתם בהפועל אחרי פציעה ב-300K בערך. גם לפני הפועל וגם אחרינו הוא שיחק בקבוצות יורוליג/טופ יורוקאפ מאד עשירות והרבה מעל הלוול הנוכחי שלנו (קבוצת פיב"א קאפ בחייאת) ואני מניח שבמילאנו הוא מקבל הרבה הרבה יותר כסף. שורה תחתונה אם לא היה אחרי פציעה קשה בחיים לא הייה מגיע אלינו מלכתחילה. אז אם הרעיון שלך הוא להביא שחקן שעבר פציעה קשה ולקוות שיחזור לכושר הקודם שלו זאת אסטרטגיה מפוקפקת לדעתי.

לגבי רולנד, אני לא בטוח מאיפה אתה מביא את זה שהוא נתן תצוגות ביורוקאפ יותר מדייסון הוא בעיקר חירב לנו שם משחקים (ובכל מקרה את החיסרון הגדול ביותר של דייסון, משחק חסר אחריות בהתקפה, יש לרולנד בכמויות לא פחות גבוהות). אתה אוהד הפועל ירושלים/עקבת אחרי המשחקים שלנו באירופה באותה שנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 9:37 pm 
Hall of Famer

איני אוהד ירושלים , וממילא איני זוכר היטב מלפני כמה שנים .
אבל סלידתי מדייסון ידועה כבר אני מניח .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2018 10:27 pm 
Sophomore

זה מסביר כמה דברים..

בכל מקרה הנקודה שלי היא, כשמורידים את זה לקרקע בהינתן התקציב המאד מוגבל, המפעל העלוב שאנחנו משחקים בו בשנה הבאה ומחלקת הסקאוט העלובה שלנו ומנסים להבין בתוחלת איזה סוג של מחליף לדייסון כן נראה פה, אני כבר מעדיף לקחת את דייסון. בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 9:47 am 
Junior

בקשר לדייסון - קאליף וויט לדעתי שחקן טוב ממנו, קרלון בראון שעבר בהפועל ת"א היה טוב ממנו, להזכירכם גם שחקנים כמו ג'רמי פארגו ובריאן רוברטס (שבוודאי לא סופרים אותו ממטר) עברו פה בכסף מאוד קטן. דייסון בגיל 31 הוכיח בעיקר שהוא שחקן שלא מתאים לקבוצות גדולות. עם כל הכבוד ליכולות ההגנה שלו, בסופו של דבר צריך גם משחק התקפי. והוא שחקן די טיפש עם קליעה לא יציבה בעליל, לא מצטיין באחד על אחד (בניגוד לג'רלס למשל) ובאופן כללי שחקן שלא היה לי כיף לראות. זה שהזכירו את השם שלו ליד ברייסי רייט זו הזיה לדעתי.

זה שאני לא מכיר את שוק השחקנים היום לא אומר שאלו שכן צריכים להכיר לא יכולים להביא שחקן טוב ממנו ב-300 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 10:06 am 
Hall of Famer

שוב , תלוי מה ההגדרה ל"קבוצות גדולות"........ די ברור לכולם שהוא לא שחקן "טופ-יורוליג" , אבל בכל זאת הוא היה גורם משמעותי (אם לא הכי משמעותי) כשלקח אליפויות באיטליה ובישראל , דברים שלמשל קאליף וואיט וגם קארלון בראון לא עשו וספק אם יעשו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 10:49 am 
Senior

האגדה של דייסון קצת יצאה מפרופורציות בכל הנוגע לאליפויות שהוא זכה בהן.
נכון, הוא נתן משחקים גדולים במאני טיים גם בהפועל וגם בססארי, אבל לפחות בהפועל הוא רחוק היה מלהיות השחקן המוביל של הקבוצה באותה העונה, זה לא שהוא סחב קבוצה לאליפות ולעונה מוצלחת באירופה, פשוט הפציץ ברגע הנכון.

גם בנוגע להופעה שלו לשמחקים הגדולים, ראינו אותו נעלם יפה מאוד בחצי הגמר מול חולון גם בגביע וגם בפיינל פור - זה לא הופך אותו ללוזר או צ'וקר, מן הסתם, אבל גם לא שובר את הקו הזה של החוסר יציבות ושאי אפשר לדעת ממש מה תקבל מדייסון במשחק נתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 11:11 am 
Junior

אני לא חושב שקאליף וויאט טוב ממנו, להיפך.
קרלון בראון לא ראה אותו ממטר ובכלל היה הופך בעיני לשחקן טופ יורוליג בקלות אלמלא היה מסיים את הקריירה כל כך מוקדם. די עצוב.
דייסון בסופו של דבר הוא שחקן ליגה ישראלית. שחקן ליגה מצוין ואחד הטובים שבהם, אבל רק שחקן ליגה ישראלית. לא טופ יורוקאפ או משהו בסגנון (בעיני לפחות) ולכן לא מדובר באבידה כל כך קשה עבור ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 11:25 am 
Junior

עופר האדום כתב:
שוב , תלוי מה ההגדרה ל"קבוצות גדולות"........ די ברור לכולם שהוא לא שחקן "טופ-יורוליג" , אבל בכל זאת הוא היה גורם משמעותי (אם לא הכי משמעותי) כשלקח אליפויות באיטליה ובישראל , דברים שלמשל קאליף וואיט וגם קארלון בראון לא עשו וספק אם יעשו.

קבוצה גדולה מבחינה תקציבית ובמובן הזה שיש לה כמה שחקנים מצויינים ולא רק אחד או שניים כאלה בעוד כל השאר משלימים וחביבים. דייסון בקבוצה שבונה עליו כסקורר הבלעדי? יכול להיות מעולה, אבל בד"כ קבוצות כאלה לא מגיעות רחוק. בהפועל ירושלים שבנויה יותר לרוחב הוא הוכיח לי מעבר לכל ספק שזה פשוט לא זה, לפחות לא בתור שחקן חמישייה מוביל. הוא הרבה פעמים יוצא מהשטף של המשחק הקבוצתי והאמת? כשיש לך יכולות כ"כ גבוהות זה עוד בסדר (ע"ע וויל סולומון וג'רלס), אבל כשהיכולות שלך בכל מקום שהוא לא הליגה הישראלית הן מאוד בינוניות זה כבר הופך לבעייתי.

ירושלים זכתה באליפות איתו כמו קבוצה קטנה קלאסית. כזו שמסיימת במקום נמוך בליגה ומתפוצצת בשני משחקים, כאשר תוסיף לזה את המזל שהיה לה בכך שמכבי עפה על ידי קבוצה אחרת (עם כל זה שמכבי היתה קבוצה מחורבנת, לדעתי היא עדיין היתה מנצחת את ירושלים).
והאליפות שלו באיטליה במדי אחת הקבוצות הכי מחורבנות שאי פעם שיחקו ביורוליג בעיקר מלמדת על הרמה של הליגה האיטלקית באותה עונה.

אז כן, אני מעריך את המאמצים שלו ואת ההגנה שלו, אבל עדיין מדובר באחד השחקנים שהכי פחות נהנתי לראות בירושלים של עידן אורי אלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 1:01 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שכולכם צודקים בויכוח על דייסון, כמו שכל ויכוח על שחקן טוב עם חסרונות יעלה.

בעיני הנקודה המשמעותית היא שמדובר באמת באחד הלבבות הכי גדולים ששיחקו בהפועל, ונדיר לראות שחקן מהסוג הזה שכל כך בנוי על סגנון סוליסטי מתנהג ככה. הוא באמת נתן מעצמו הכל על המגרש ובאמת תמיד הראה שאיכפת לו. בעיני זה הקריטריון המנצח לשיפוט של שחקן. לא שאני טוען שזה היה ריאלי להשאיר אותו (או שאני סומך על שיקול הדעת של מקבלי ההחלטות בהפועל...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 3:13 pm 
Junior

לא היה ריאלי, אבל לא רק בגלל שהוא קיבל הצעות יותר גבוהות. אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שקטש ויתר עליו מראש כי הוא לא שחקן פיקנרול.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 5:42 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
ממוצעים של אלכס צ'וברביץ' בארבעת השנים האחרונות

14-15 חיפה: 20.1 דקות, 7.2 נקודות, 47.7% ל-2, 64% עונשין, 5.8 ריב'.
15-16 חיפה: 22.1 דקות, 8.6 נקודות, 46.5% ל-2, 61% עונשין, 5.1 ריב'.
16-17 חולון: 15.6 דקות, 6 נקודות, 59.8% ל-2, 55.1% עונשין, 4 ריב'.
17-18 אשדוד: 18.9 דקות, 5.5 דקות, 38.3% ל-2, 56.5% לעונשין, 4.8 ריב'.

ממוצעים של ריצ'רד הוואל בשלושת השנים האחרונות (ליגה בלבד)

15-16 נהריה: 30.2 דקות, 15 נקודות, 57.6% ל-2, 54.2% עונשין, 9.6 ריב'.
16-17 תל אביב/הפועל: 27.6 דקות, 13.1 נקודות, 51.4% ל-2, 67.6% עונשין, 8 ריב'.
17-18 הפועל: 25.2 דקות, 10.8 נקודות, 51.3% ל-2, 54% עונשין, 6.6 ריב'.

איך זה מסתדר עם המניפסט של רועי כהן?

"בסביבת הקבוצה מספרים כי השחקנים שירושלים בודקת צריכים לעבור רף של לפחות 75% מהקו עבור שחקני חוץ, ולא פחות מ-67% לשחקני פנים. פחות מהקריטריונים האלה וירושלים לא רוצה לשמוע. "

גם לגבי הגיל - אלכס כמדומני בן 31

"הכוונה בירושלים היא שלמעט מקרה אמארה סטודמאייר, לא יוחתמו שחקנים חדשים מעל גיל 30, או כאלה שסוחבים פציעות כרוניות. "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 5:51 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי גם את הקטע של להשוות בין האוול לבין צ'וברוביץ'.... די ברור שלא יהיה להם את אותו התפקיד בקבוצה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 6:06 pm 
Junior

Equilibrium כתב:

"בסביבת הקבוצה מספרים כי השחקנים שירושלים בודקת צריכים לעבור רף של לפחות 75% מהקו עבור שחקני חוץ, ולא פחות מ-67% לשחקני פנים. פחות מהקריטריונים האלה וירושלים לא רוצה לשמוע. "

"הכוונה בירושלים היא שלמעט מקרה אמארה סטודמאייר, לא יוחתמו שחקנים חדשים מעל גיל 30, או כאלה שסוחבים פציעות כרוניות. "

אני משער שלשחקן שמחליף את רם אליאספור ולא עתיד לשחק כל כך הרבה, אם בכלל, זה די שולי
מה גם, לך תביא סנטר ישראלי במקום אליאספור, שכל כך מצטיין מהקו. אנחנו עדיין לא במקום שבו כל 10 שחקני הרוטציה יהיו כל כך בכירים

בקיצור, בוא נחכה לראות את הרשימה הסופית של שחקני הרוטציה המשמעותיים של הפועל - כדי לנתח את המניפסט של כהן. אני לא חושב שיש עניין בלהכניס את הנגר הנכנס אשר מחליף את הנגר היוצא למשוואה שלו...

עופר, ההשוואה נעשתה למען אלו שחשבו שלא כדאי להשקיע בהוואל את הסכומים שהוא דורש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 6:12 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
Equilibrium כתב:

אני משער שלשחקן שמחליף את רם אליאספור ולא עתיד לשחק כל כך הרבה, אם בכלל, זה די שולי
מה גם, לך תביא סנטר ישראלי במקום אליאספור, שכל כך מצטיין מהקו. אנחנו עדיין לא במקום שבו כל 10 שחקני הרוטציה יהיו כל כך בכירים

בקיצור, בוא נחכה לראות את הרשימה הסופית של שחקני הרוטציה המשמעותיים של הפועל - כדי לנתח את המניפסט של כהן. אני לא חושב שיש עניין בלהכניס את הנגר הנכנס שמחליף את הנגר היוצא למשוואה...

אתה ממשיך לספר לעצמך ששחקן שמקבל משכורת של 6 ספרות הגיע ל5 דק' בערב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 6:17 pm 
Freshman

זה שאתם חושבים/מקווים שהוא יהיה המחליף של אליאספור לא אומר שזה מה שיקרה בפועל. הוא לא איזה ישראלי שמרוויח גרושים ולא וויתר על תפקיד גדול יותר בקבוצה קטנה כדי לשחק בגארבז' טיים. סיכוי לא רע שהוא לא הלך לבאר שבע בגלל שקטש הבטיח לו מקום ברוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 6:19 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שאלכס יקבל 5 דקות במשחק, אבל מהצד השני הוא לא יהיה במעמד של האוול כישראלי הבכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 6:33 pm 
Senior

כרגע מסתמן שהוא יהיה על תקן אליהו ואליהו יהיה על תקן האוול מבחינת חשיבות ודקות.
זה גם אולי לא ממש מדויק כי אני מתאר לעצמי שעם ה25 דקות שיהיו שמורות לבלאט כל ערב יש סיכוי שנראה יותר דקות עם שני גבוהים זרים על המגרש ממה שראינו בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 7:27 pm 
Junior

אם צ׳וברביץ׳ שיחק 18 דק לערב באשדוד יהיה הגיוני לנחש שבירושלים הוא יקבל בערך סדר גודל של 10 דקות. אולי בליגה יותר ובאירופה פחות.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 7:56 pm 
Junior

צ׳וברביץ׳ לא מקבל בהפועל 6 ספרות.

בשנה בעברה הוא קיבל ככה רק כי חולון מימנו 70 ואשדוד 40. דיל מהסרטים לא?

אתם יכולים לכבות את הטלוויזיה ולצאת מהסרט. הוא רחוק מ-6 ספרות. וזו הסיבה גם שהוא חתם לשנתיים. הוא אוטוטו חוגג 33, רחוק מהשיא שלו, והיחידה שהראתה רצינות לגביו זו העולה החדשה מהלאומית- מאמין שזה אומר הרבה, בנוסף הממוצעים הלא מחמיאים שלו אומרים הכל.

אם הוא היה שווה כל כך כמו שאתם טוענים אז גם חולון, תל אביב, ועוד קבוצות בכירות היו משוחחות עמו. וכנראה שהיה לו זמן לחשוב ולראות מה ההצעה הכי טובה עבורו.

גם אייזק רוזפלט חתם פה כדי לחמם את הספסל ולעלות לזמן דקות חד ספרתי בממוצע. לא צריך להיבהל כל כך, דברים כאלה קורים (שישראלי שהיה רגיל לשחק לפחות 15 דקות בליגה, יורד לחצי מזה בקבוצה קצת יותר גדולה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 8:25 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
בקשר לדייסון - קאליף וויט לדעתי שחקן טוב ממנו, קרלון בראון שעבר בהפועל ת"א היה טוב ממנו, להזכירכם גם שחקנים כמו ג'רמי פארגו ובריאן רוברטס (שבוודאי לא סופרים אותו ממטר) עברו פה בכסף מאוד קטן. דייסון בגיל 31 הוכיח בעיקר שהוא שחקן שלא מתאים לקבוצות גדולות. עם כל הכבוד ליכולות ההגנה שלו, בסופו של דבר צריך גם משחק התקפי. והוא שחקן די טיפש עם קליעה לא יציבה בעליל, לא מצטיין באחד על אחד (בניגוד לג'רלס למשל) ובאופן כללי שחקן שלא היה לי כיף לראות. זה שהזכירו את השם שלו ליד ברייסי רייט זו הזיה לדעתי.

זה שאני לא מכיר את שוק השחקנים היום לא אומר שאלו שכן צריכים להכיר לא יכולים להביא שחקן טוב ממנו ב-300 אלף דולר.

החלטה צריכה להיבדק בהינתן המידע שהיה בזמן קבלתה ולא בדיעבד. לא מספיק להראות הימור שהצליח צריך להראות מה היה הסיכוי שהימור כזה יצליח והאם כדאי לחזור על הימור כזה פעמים רבות.

למשל לתת את פארגו כדוגמא זה אומר לבחור כוכב ליגה ישראלית אבל בן 23 עם עונה אחת בלבד בבוגרים כשלושה הכי מאתגרת שהוא שיחק בה זו הליגה הישראלית. יכול לצאת לך פארגו אבל מאד מאד סביר שייצא לך איזה דיאנג׳לו הריסון (או דייסון עצמו שנתן פה עונה של כמעט 20 למשחק ועד היום אוהדי חולון מאוהבים בו). לא היה בזמן אמת שום דרך לדעת אם פארגו יוכל לשחק מול הגנות יאירופיות, יוכל לשמור, ידע לרסן את המשחק השכונתי שלו וכו.

מדייסון לרמות של הפועל ירושלים בארץ ובאירופה אני יודע מה אני אקבל וזה הרבה מאד לדעתי אבל יותר חשוב מזה זה מובטח לי בסבירות גבוהה בלי שונות/סיכון ליפול על איזה לוקאס. נוכל לבדוק אך זה בקלות כשנראה איזה מחליף יביאו במקומו, מה הוא נותן ולא נותן לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 9:00 pm 
Junior

ורד כהן יקירת המערכת חושפת: בקצרה, מכבי מנעה מזלמנסון לשחק בהפועל, שהעדיפו אותו על פני השחקן שמקבל "6 ספרות".
שימו לב שאין שום ציטוט רשמי בהודעה לכן אפשר להתייחס לזה כאל עובדה מוצקה או עוד אחת מהכתבות הממוצאות של יקירת המערכת...
כל אחד יחליט מה שהוא רוצה
https://sports.walla.co.il/item/3172293

ציטוט:
הפועל ירושלים הודיעה אתמול (שני) על צירופו לסגל של אלכס צ'וברביץ', אבל כעת מסתבר שהסנטר שחתם ממש לא היה בעידפות הראשונה מבחינת החבורה מהבירה. מאחורי הקלעים התקיימה בימים האחרונים דרמה לא קטנה, בה הייתה מעורבת מכבי תל אביב, שלמעשה הצליחה להשפיע על עיצוב הסגל של יריבתה המרה.

השחקן שהפועל ירושלים קיוותה להחתים היה עידן זלמנסון, וביום שישי האחרון שני הצדדים הגיעו לסיכום. המאמן עודד קטש לחץ על ההנהלה שלו לצרף את הפורוורד/סנטר ששיחק בעונה החולפת במכבי ראשון לציון והחוזה אפילו הוכן לחתימה, אבל המהלך טורפד. הסיבה? ירושלים קבע לזלמנסון דדליין, תאריך יעד להשגת כרטיס השחקן שלו, ששייך למכבי תל אביב. זלמנסון ניסה להשיג את השחרור, אולם באופן לא מפתיע הצהובים לא ששו להעניק לו את הכרטיס ולתת לו ללכת לירושלים. בסופו של דבר היא ויתרה על שירותיו, וכך חתם צ'וברביץ' על חשבונו. ירושלים הגיבה לידיעה: "אנחנו מאוד שמחים על ההצטרפות של אלכס"

אם ככה - נראה שזלמנסון יגיע לחולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 9:08 pm 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
כי זלמנסון זה איזה נשק יום דין? מזיז למכבי תל אביב את הביצה השלישית.

ציטוט:
"מכבי ת"א טרפדה את מעברו של זלמנסון לירושלים"

https://sports.walla.co.il/item/3172293

כדאי לבדוק מה שלום הביצה השלישית שם ביד אליהו.

זאת הסיבה שירושלים הסתפקו בצוברוביץ. שוב כמו בלאט, הכל עניין של אופציות.

נקודה מעניינת בהנחה שהוואל לא נשאר, יש בסגל חמישה ישראלים כרגע, בלי אף מתאזרח. זה מפתיע בתוך מהפכת המתאזרחים של השנתיים האחרונות, ולטעמי סימן גרוע בהתחשב בכך ששתי הקבוצות המצליחות ביותר שנה שעברה החזיקו שלושה מתאזרחים (חולון ומכבי) וגם אשדוד שהצליחה מאד באופן יחסי החזיקה בשלושה כאלה אאל"ט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2018 9:10 pm 
Sophomore

ואם אינני טועה החוזה עם בנק יהב מסתיים הקיץ. אם זה נכון אולי ישתקווה שאחרי שימצא ספונסר חדש יהיה כסף לזרים אטרקטיביים קצת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: G, Google [Bot], uriel17 ו 140 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: