סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 10:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צ'מפיונס 2018/19
הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 12:54 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
ופואנלבראדה וקבוצה מהמוקדמות. בית שהפועל צריכה לעלות ממנו כמובן, אבל לחלוטין עשויה גם לא

למה היא צריכה....? מי מבין ההחתמות עד עכשיו מראה שהיא צריכה לעלות מהבית הזה ? דווקא לי נראה שיש מצב טוב שנוכל ליבחון את השאלה המעניינת שראי שעל הקיר שאל בת'רד אחר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 12:57 pm 
Senior

צריכה לעלות כי בסופו של דבר כרגע אנחנו בוחנים לפי תקציב ושאיפות ואין מצב לדבר על ציפיות לעונה הקרובה מבלי שלעבור שלב לא תהיה אחת מהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 12:58 pm 
Hall of Famer

אז זהו, שבהגרלה קשה מאוד כזאת , לא נראה שעם הסגל הנוכחי הפועל פייבוריטית לעלות , אלא אם כן תפציץ בשני הזרים האחרונים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 1:00 pm 
Junior

לפני שנדבר על האם הפועל צריכה או לא צריכה לעלות מהבית הזה, שווה לדבר על הסגלים של שאר היריבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 1:02 pm 
Junior

לא חושב שמדובר בבית כזה קשה. כמה עולות מכל בית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 1:02 pm 
Freshman

חולון בבית עם טנריפה, ונציה, בון, פאוק סלוניקי, אוסטרבה ושתי עולות מוקדמות שכרגע הסבירות שיהיה מדובר בנאנטר ובסקאריה הטורקית.

מקום 4 ריאלי לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 1:03 pm 
Junior

כל קבוצה והמזל שלה
חולון יכולה לעלות גם מהמקום השני או השלישי אם תפגע בול בזרים

אחלה בית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 1:05 pm 
Senior

תכלס הקבוצה מהמוקדמות תהיה סביר להניח אחת מבין קאנטו ופוניבז'.
כלומר, עם קבוצה כמו זו שהייתה להפועל בעונה שעברה, אולי היינו מסיימים גם אחרונים בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 1:08 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
לא חושב שמדובר בבית כזה קשה. כמה עולות מכל בית?

4 הראשונות
ובהחלט יהיה מאתגר לעלות ממנו

אא"ק - מחזיקת הגביע הנוכחית של המפעל
באמברג קבוצת יורוליג
והאלופה הצ'כית הבלתי מעורערת, נימבורק, של אורן עמיאל
אלו לדוגמה 3 קבוצות שעל הנייר לא רואות אותנו ממטר.

על אחת כמה וכמה עם מוח הכדורסל, קטש, בצוותא עם בן טיפוחיו

אז מי אמרנו שמשחק ביורופקאפ? :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:00 pm 
Junior

כמה שטויות, השם ישמור. גם אני חושב שהזלזול של אוהדי הפועל במפעל שתכל'ס תפור למידותינו הוא קצת משונה, אבל מפה ועד מה שאתה מציג כאן המרחק גדול.

באמברג היתה קבוצת יורוליג כל עוד היתה ביורוליג. אין שום סיבה שיבנו קבוצת יורוליג בשביל הצ'מפיונס.

נימברוק "לא רואה אותנו ממטר"? על סמך מה בדיוק?

לא חושב שהפועל פייבוריטית בבית הזה, ותמיד אפשר להתבזות ולהפסיד לכל קבוצה, אבל זה בהחלט בית שגם אפשר לנצח בו כל קבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:07 pm 
כמדומני לפני כמה שנים הפועל נפגשה עם נימבורק ביורוקאפ והפסדנו לפחות באחד המשחקים. קבוצה ספרדית גם מתחתית הטבלה בספרד, זה תמיד משחק לא קל, גם בבית. ומשחק חוץ בטורקיה הוא בעייתי גם כן.
בקיצור, אם השיקול לעבור למפעל של פיבא הוא כדי שתהיה הצלחה מקצועית גדולה יותר בתקציב נמוך יותר, אז הוא הולך להתגלות כשיקול מוטעה לחלוטין.
אין כאן אמנם קבוצה כמו באירן שגדולה עלינו אבל בקלות בסגל הנוכחי אפשר להפסיד כמעט לכל קבוצה בבית וקשה לנצח כמעט כל קבוצה בחוץ. מאד ריאלי יהיה לגמור במאזן דומה לחולון שנה שעברה

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:09 pm 
מנהל פורום

מצד שני. מקום ראשון ריאלי לגמרי
מהמר על מקום שני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:13 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
מצד שני. מקום ראשון ריאלי לגמרי
מהמר על מקום שני

לא ראיתי את ההודעה של הנביא
מסכים עם הנביא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:18 pm 
מאד תלוי בשני הזרים שנותרו להשלמת הסגל. כרגע אני לא רואה שהפועל טובה יותר מחולון של השנה שעברה שכזכור לא עברה שלב.
אבל הלוואי והנביא יתגלה בסוף כנביא

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נו, כמה שטויות. העיקר שאחרי זה תוכלו להגיד שזה הישג שעליתם...
במברג לפי אוהדים שלה בפורומים האירופים הולכת לקצץ בין רבע לשליש מתקציב השחקנים שלה אחרי ההדחה מהיורוליג. נימבורק, מה בדיוק בהישגים שלה עושה אותה לקבוצה חזקה? גם בשיאה הייתה קבוצת רבע-שמינית גמר יורוקאפ, והיא ממש לא בשיאה למרות האליפויות בשרשרת בליגה חלשה מאד. פואנלברדה מקבלת פה הילה בעיקר כי היא מגיעה מאזור גאוגרפי הידוע בשם ספרד... אבל היא קבוצת חלק תחתון בליגה, והליגה הספרדית, למרות שמה הטוב שנוצר בעיקר בגלל קבוצות הצמרת שלה, היא לא מקשה אחת ויש בה הבדלי רמות מאד גדולים. על דיז'ון גם אין מה לדבר הרבה.
קבוצה בתקציב של 8-9 מיליון דולר אמורה לעבור את הבית הזה ואפילו די בקלות. למעשה היא אמורה להתחרות על פיינל פור במפעל הזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:25 pm 
Junior

יוניק כתב:
כמדומני לפני כמה שנים הפועל נפגשה עם נימבורק ביורוקאפ והפסדנו לפחות באחד המשחקים. קבוצה ספרדית גם מתחתית הטבלה בספרד, זה תמיד משחק לא קל, גם בבית. ומשחק חוץ בטורקיה הוא בעייתי גם כן.
בקיצור, אם השיקול לעבור למפעל של פיבא הוא כדי שתהיה הצלחה מקצועית גדולה יותר בתקציב נמוך יותר, אז הוא הולך להתגלות כשיקול מוטעה לחלוטין.
אין כאן אמנם קבוצה כמו באירן שגדולה עלינו אבל בקלות בסגל הנוכחי אפשר להפסיד כמעט לכל קבוצה בבית וקשה לנצח כמעט כל קבוצה בחוץ. מאד ריאלי יהיה לגמור במאזן דומה לחולון שנה שעברה

כלומר, לפי ההגיון הזה להפועל כדאי להיות או במפעל כמו היורוקאפ שבו היא לא יותר טובה מאף קבוצה או במפעל כמו היורופקאפ/צ'אלנג' שבו היא אמורה להיות הקבוצה הכי טובה. מפעל עם קבוצות ברמה שלנו זה שיקול מוטעה לחלוטין.

בכל מקרה, במקרה הזה אני לא יכול להתגלות כנביא כי אין לי שום הערכה איפה הפועל תסיים את הבית. לא מכיר את הסגלים של הקבוצות, כולל הסגל של הפועל שעדיין לא ברור כמה הוא חזק, אבל מבחינת גודל של מועדונים ותקציבים, ברור לי שזה לא בית עם קבוצות ש"לא רואות אותנו ממטר" כמו שנאמר כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:27 pm 
Junior

די לגניבות הדעת.
גם שנה שעברה הפועל הנוצצת הייתה אמורה לדלג על שלב הבתים הקליל ביורוקאפ, לא?

אתם חיים בסרט. כבוד אדמין הפורום אתה בכלל משהו מיוחד. :D

אני לא זוכר מה הימרת שנה שעברה אבל אני מנחש שגם שנה שעברה טענת שנעפיל מהמקום השני בבית שלנו ביורוקאפ, אחרי באיירן מינכן - אם יש למישהו כוח שיבדוק...אתה תמיד אופטימי בקיצור. כיאה למעריץ של מנקו.

שלב הבתים בעונה שעברה
באיירן מינכן (גרמניה), גלאטסראיי (טורקיה), רג'ו אמיליה (איטליה), פוניבז' (ליטא) ובודוצ'נוסט (מונטנגרו).

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יולי 11, 2018 2:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:30 pm 
Junior

אז בתור לוחם אמיץ בגניבות הדעת, בוא תסביר לנו למה נימבורק לא רואה את הפועל ירושלים ממטר? זה עניין של תקציב? סגל שחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:36 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אז בתור לוחם אמיץ בגניבות הדעת, בוא תסביר לנו למה נימבורק לא רואה את הפועל ירושלים ממטר? זה עניין של תקציב? סגל שחקנים?

כי בשנה שעברה נימבורק היו רחוקים נקודה בודדה אחת להעיף את אא"ק אתונה בשמינית גמר...שבסוף לקחה את המפעל.

כי הם קבוצה הרבה יותר טובה ומאומנת. אני לא יודע מי מהשחקנים נשאר מהעונה האחרונה; מודה. אבל בשנים האחרונות עושים שם עבודה מעולה בבניית הסגל.

כי בשנה שעברה הם סיימו את שלב הבתים שלהם במקום השני (עם אותו מספר נקודות, נצחונות והפסדים כמו הקבוצה במקום הראשון; בשיקטאש).

כבר למדנו שהתקציב לא אומר כלום אז לא אני לא רואה סיבה לדבר עליו בכלל ו/או להכניסו למשוואה. הפועל כבר 4 שנים עם תקציב לא רע בכלל ליורוקאפ/ליגת האלופות אבל למעט עונת פיאניג'אני לא ראינו אותה מתקדמת הלאה למרות התקציב המרשים. תן את התקציב הזה לדנשה ומקבלי ההחלטות בחולון והם מגיעים לפיינל פור של ליגת האלופות עם סל התקציב שעומד לרשותם, אבל מה לעשות שלנו יש את הראל & קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:42 pm 
מנהל פורום

בעונה שעברה הימרתי על זה שנסיים 2-3 ואם צריך להמר שוב זה היה ההימור שלי.
אין סיבה לא על הנייר ולא על פי ההסטוריה של התמודדות בין הקבוצות ברשימה לא לכוון למקומות 1-3. אני די בטוח שנהיה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:50 pm 
Hall of Famer

הישגי האימפריה נימבורק באירופה בשנים האחרונות:
14-15: נפלה בשלב הראשון במוקדמות היורוליג, תנחשו נגד מי.... ואז נפלה בשלב הבתים השני (32 קבוצות) ביורוקאפ המורחב שהיה באותה שנה.
15-16: מה תגידו, נפלה כבר בשלב הבתים במפעל המגוחך שהיה היורופ-קאפ של פיב"א בעונתו הראשונה, עם הקבוצה המומצאת מאירלנד וכל זה.
16-17: עברה את שלב הבתים בצ'מפיונס אבל במקום שהצריך אותה לשחק בשלב "הזדמנות אחרונה" לפני הטופ-16 ונפלה שם.
17-18: נפלה בשלב הפלייאוף הראשון בצ'מפיונס (אם כי בדרמה גדולה כפי שהאדום ציין).

בקיצור, די כבר עם גניבת הדעת. קבוצה שברמה האירופית לא באמת קיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:52 pm 
Junior

עכשיו תעשה אותו דבר על האימפריה הפועל. ותגלה שמאזן הכוחות במקרה הטוב שווה אם כי לטעמי נוטה לכיוון נימבורק.

בכל אופן, אתם לוקחים את הפרשנות שלי כאילו אני חושב שנסיים מקום אחרון בבית. אז ממש לא.
אני חושב שיש לנו סיכוי לא רע ואפילו סביר לעלות מהמקום הרביעי. אולי השלישי.

אני פשוט טוען שזה לא יהיה קל בכלל ומספיק כמה הפסדים טיפשיים לקבוצות, איך ראי כינה אותן - מומצאות, על מנת להיכנס להיסטרית חישובים ואולי אי העפלה מביכה לשלב הבא.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יולי 11, 2018 2:55 pm, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 2:54 pm 
Hall of Famer

בסדר, אז הם כשלונרים כמוכם. ממש לא אימפריה שלא רואה מישהו ממטר (אני אגב חושב שהמאזן נוטה דווקא לטובתכם. ניצחתם אותם במוקדמות היורוליג, עשיתם חצי גמר יורוקאפ פעם אחת, בזמן שהם נפלו בשלב הראשון ביורוצ'לנג' המוחלש שהיה היורופקאפ בעונה הראשונה שלו)
לקבוצה עם תקציב כמו שלכם, להציג עליה מהבית הזה כאיזה הישג - זו גניבת הדעת האמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 4:19 pm 
Junior

בתיאוריה הפועל י-ם לא צריכה להתקשות לעלות מהבית הזה ואפילו להצליח בשלבים המתקדמים, אבל יש כמה משתנים: הפועל נמצאת כרגע בפוסט טראומה ומשבר מול האוהדים, שלדעתי יצוץ במהלך העונה הבאה, כמות המנויים הולכת לצנוח משמעותית ושלא תסתמכו על המספרים שהפועל מוכרים לכם, זה לא מתקרב למציאות ולא אתפלא אם כמות המנויים בקושי תגרד את ה-4,000. דבר שני יש להפועל מאמן שלא הוכיח שהוא מסוגל להצליח ברמה אירופאית כלשהי, גם לא ברמה כביכול בינונית של פיב"א ולא בטוח גם שיש לו מוטיבציה להצליח במסגרת האירופאית. מקווה להתבדה אבל גם אם בסופו של דבר נעלה מהבית הזה(דבר סביר בהחלט) זה יגמר הרבה לפני השלבים המכריעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 4:29 pm 
Hall of Famer

הבתים האחרים:
בית A - לודוויגסבורג, אוולינו, לה מאן, בנוויט, ולוצלאבק, ונטספילס, שתי עולות מהמוקדמות.
בית D - נפטונאס, סטרסבורג, פרומיתאס פטראס, וירטוס בולוניה, בשיקטאש, אוסטנד, אולימפיה לובליאנה, עולה מהמוקדמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: