סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 7:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 62  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות המנש, החדש
הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 1:56 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה דווקא לא היה מעודד בכלל. התחמקו באופן מכוון מלהראות אותו זורק. ברור שיש לו איכויות אחרות אבל הקריירה שלו תיקבע על פי הזריקה מרחוק. פשוט מחביאים אותו. אין סיבה שלא ישחק בליגת הקיץ... וגם כאן, לא הראו אותו באופן גלוי זורק. מה שכן קצת מעודד זה שנראה על פניו שהוא עובד קשה ושפילי עדיין מאמינים בו.

(טייטום אגב נהדר. אחד על אחד מרשים מול אמביד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 7:09 am 
Junior

ממש לא הייתי מתרגש מזה שלא הראו אותו זורק, הרי ברור שהזריקה שלו עדיין לא מושלמת ואתה כמאמן האישי שלו בודאי לא רוצה להראות חצי עבודה. מה שמעודד מאוד זה לדעת שפולץ עובד, וכנראה מאוד קשה כדי לשפר את הקליעה שלו (וחבל שהוא לא הביא איתו את סימונס שיעבוד גם הוא על הקליעה שלו). חוץ מזה, למאמן שלו, דרו הנלן, יש לא מעט קבלות, בינהן כמובן אמביד וטייטום, והוא עצמו התבטא בימים האחרונים בצורה מאוד ברורה על כך שהקליעה של פולץ משתפרת ושפולץ מתקדם הרבה יותר מהר ממה שהוא ציפה. אפשר כמובן להגיד שזה חלק מיחסי הציבור של הנלן, אבל כמי שכל היוקרה וההערכה המקצועית שלו מבוססות על מידע ששחקנים מעבירים ביניהם, נראה לי שאם הוא לא היה כל כך בטוח הוא לא היה יוצא בהצהרות כאלה, ולכן דווקא יש כאן סיבה לצאת מעודדים ולא להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 8:04 am 
מנהל פורום

לא הראו אותו זורק, כי הוא עדיין לא זורק, המאמן שלו עובד איתו מאפס, שמעתי באיזשהו פודקאסט לא מזמן שהם התחילו את הבניה המחודשת של הקליעה מזריקות של פחות ממטר מהסל ומעלים את המרחק בהדרגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 9:11 am 
Hall of Famer

אכן מעודד. תודה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 9:13 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
לא הראו אותו זורק, כי הוא עדיין לא זורק, המאמן שלו עובד איתו מאפס, שמעתי באיזשהו פודקאסט לא מזמן שהם התחילו את הבניה המחודשת של הקליעה מזריקות של פחות ממטר מהסל ומעלים את המרחק בהדרגה.

אז מה הוא עושה ממרחק של מטר שעוד עולה בהדרגה? משליך?

גם הוא עומד במרחק של מטר מהסל הוא עדיין צריך לזרוק לסל כדי לעבוד על הזריקה, ואם הוא משפר את הטכניקה והמכניקה של הזריקה ממרחק מטר, זה מן הסתם משפיע גם על הטכניקה והמכניקה ממרחקים יותר גדולים. ולפי מה שהמאמן האישי שלו אומר, נשמע שהוא כבר מזמן לא עומד מטר מהסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 9:21 am 
Sophomore

אפילו במעט שהמצלמה קולטת רואים שהטכניקה עדיין משונה. לא מבין מה הרעיון לנסות לשנות לבנאדם את הקליעה מ-0. זה תהליך, יש דגשים שאפשר לתת... עם השנים זה יכול להתפתח. אבל פשוט לשנות ככה?

מאוד מעניין
(וגם תמוה. זה להתייחס לקליעה כאילו זה איזה מתכון שעושים ולא פעולה שהשחקן עשה כבר עשרות אלפי פעמים מזוויות שונות, במהירויות שונות.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 10:14 am 
מנהל פורום

אולי זה יפתיע אתכם אבל אני לא מאמן קליעה אלא עורך סרטים כושל, אבל נראה לי שיש הגיון בזה שמאמני קליעה טובים יוגעים יותר טוב מאיתנו למה הם עובדים כמו שהם עובדים ומתי, אם בכלל, צריך לשנות זריקה לשחקן.
ספציפית לגבי פולץ, מה שאני שמעתי זה שהיתה לו מכניקה סבבה לגמרי, ואז בגלל סדרת פציעות מינוריות היא השתנתה לו, ואז התלבש על היסוד המנטלי, והרעיון הוא לבנות לו את הפורמה הקודמת מחדש ואת הבטחון מחדש, יכול להיות שזו גם הסיבה שלא משחררים ווידיואים שלו, כדי להשאיר את הכל בתנאי מעבדה ככל הניתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 11:29 am 
Junior

וידאו יחסי ציבור לכל דבר ועניין. כולל הדגמת אחד על אחד של הלקוחות הכי מוצלחים של הנלן.

אני תוהה לגבי צורת העבודה ועד כמה השחקנים מרגישים שהיא באמת יעילה. מספר השעות והרגשת פס הייצור.

החלק הקומי היה המטופל הראשון מאיירס לאונרד. בשוט האחרון הנלן ממש דוחף את הספסטי עם ה40 מיליון דולר כדי שיבצע את האנדר הזה מהר.

טייטום קובר את הפייד אווי האלה על אמביד והזריקה המטורפת על במבה. איזו עבודת רגליים יש לו. לא ייאמן.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 11:57 am 
Hall of Famer

די מדהים כמה רחוק הבחור הזה הגיע (ובכלל, אני תוהה מי בעצם יודע ללמד תנועות כדורסל ובאיזו רמה וכמה הדבר הזה יפגוש את העולם הטכנולוגי בקרוב). בטוח שחלק מזה זה יחסי ציבור ממש טובים אבל אני מניח שהשחקנים שלו מרגישים שיפור.

* לקארי יש שיעור ברשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2018 1:17 pm 
Sophomore

דווקא אני מאוד אוהב את רוח העבודה. ונראה שהם עובדים קשה שם.

הכל מהמעט שרואים.

הזריקה של פולץ אף פעם לא הייתה מדהימה. אפשר לראות בקליפים שלו לפני הדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 12:28 am 
Hall of Famer

אז מה נשאר לנו צפוי אבל מעניין בשוק השחקנים הפנויים?
1. קוואי לאונרד - מה יהיה עם הסאגה של הבחור שרק לפני שנה נחשב לכל מה שטוב באן.בי.איי וכרגע מצטייר כנושא הדגל של כל מה שרע אצל כוכבי האן.בי.איי? יישאר עוד שנה בספארס? יחבור ללברון למרות הסיטואציה הנוראית שבה הוא עוד עלול להגיע רחוק בפלייאוף אן.בי.איי אבל הקרדיט לא יהיה שייך לו? יעבור לקבוצה אחרת ויברח ממנה תוך שנה?
2. נכון לרגע זה רוטציית הסנטרים של הלייקרס מכילה את השחקנים הבאים - מקגי, כנראה השחקן הכי טוב בעולם מתחת ל-10 דקות משחק, צ'נינג פריי בן ה-35, איביצ'ה זובק והרוקי מוריץ ווגנר. איכשהו זה נראה לי לא מספיק ואיכשהו זה לא יישאר כך. כמובן שהכול גם תלוי במה יקרה עם נקודה מספר 1, אבל אותי מאד מעניין איך יראה הסגל של הלייקרס בפתיחת העונה.
3. לאן יילך דניס שרודר. ההוקס מחוייבים לבחור עם 45 מיליון לשלוש השנים הבאות, אבל הם כבר נטשו את הנישואים הללו והשיגו פילגש צעירה וחתיכה בשם טרה יאנג. יש לי הרגשה שהולך להיות טרייד מפגר שבו ההוקס הולכים לקבל נכסים עתידיים לא מבריקים ואילו קבוצה שממש לא צריכה את שרודר תקפוץ על העגלה. איכשהו החשודים המיידיים הם כמובן הקינגס, אבל גם בפיניקס יכולים להחליט שעם צמד ווטרנים כמו צ'נדלר ואריזה חלון ההזדמנויות הולך ונסגר וחייבים לעשות מהלך גדול.
4. הלייקרס מאד מעניינים הקיץ הזה. אבל הפעם העניין הוא בשחקן שלא ימשיך באל.איי. לאן יילך אייזיאה תומאס? רק לפני שנה וצ'ופצי'ק האיש היה על גג העולם ואני מניח שהוא כבר תכנן להעלות באש איזה סטיפה של 200 אלף דולר סתם בשביל הכיף עם חוזה המקס' שהוא הולך לקבל. האם כעת הוא יקבל יותר מאשר 5 מיליון בלחץ לעונה? ווטרן מינימום? האם הוא יכול לחזור ליכולת של בוסטון? אולי בכלל הוא יחזור לבוסטון כתעודת ביטוח לקיירי? הכול פתוח ותומאס שבעבר בנה את הקריירה שלו על המוטיבציה להוכיח לכולם מה הוא שווה חזר למשבצת מספר 1 מהבחינה הזאת.

כולם מוזמנים להוסיף את הנק' שמעניינות אותם וכמובן לספר לי כמה שטויות כתבתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 12:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איכשהו נקודה 2 מתייחסת לסוגיית הביקוש אבל אין נקודה שתשלים אותה מבחינת ההיצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 12:32 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
1. קוואי לאונרד - מה יהיה עם הסאגה של הבחור שרק לפני שנה נחשב לכל מה שטוב באן.בי.איי וכרגע מצטייר כנושא הדגל של כל מה שרע אצל כוכבי האן.בי.איי? יישאר עוד שנה בספארס? יחבור ללברון למרות הסיטואציה הנוראית שבה הוא עוד עלול להגיע רחוק בפלייאוף אן.בי.איי אבל הקרדיט לא יהיה שייך לו? יעבור לקבוצה אחרת ויברח ממנה תוך שנה?
2. נכון לרגע זה רוטציית הסנטרים של הלייקרס מכילה את השחקנים הבאים - מקגי, כנראה השחקן הכי טוב בעולם מתחת ל-10 דקות משחק, צ'נינג פריי בן ה-35, איביצ'ה זובק והרוקי מוריץ ווגנר. איכשהו זה נראה לי לא מספיק ואיכשהו זה לא יישאר כך. כמובן שהכול גם תלוי במה יקרה עם נקודה מספר 1, אבל אותי מאד מעניין איך יראה הסגל של הלייקרס בפתיחת העונה.
3. לאן יילך דניס שרודר. ההוקס מחוייבים לבחור עם 45 מיליון לשלוש השנים הבאות, אבל הם כבר נטשו את הנישואים הללו והשיגו פילגש צעירה וחתיכה בשם טרה יאנג. יש לי הרגשה שהולך להיות טרייד מפגר שבו ההוקס הולכים לקבל נכסים עתידיים לא מבריקים ואילו קבוצה שממש לא צריכה את שרודר תקפוץ על העגלה. איכשהו החשודים המיידיים הם כמובן הקינגס, אבל גם בפיניקס יכולים להחליט שעם צמד ווטרנים כמו צ'נדלר ואריזה חלון ההזדמנויות הולך ונסגר וחייבים לעשות מהלך גדול.
4. הלייקרס מאד מעניינים הקיץ הזה. אבל הפעם העניין הוא בשחקן שלא ימשיך באל.איי. לאן יילך אייזיאה תומאס? רק לפני שנה וצ'ופצי'ק האיש היה על גג העולם ואני מניח שהוא כבר תכנן להעלות באש איזה סטיפה של 200 אלף דולר סתם בשביל הכיף עם חוזה המקס' שהוא הולך לקבל. האם כעת הוא יקבל יותר מאשר 5 מיליון בלחץ לעונה? ווטרן מינימום? האם הוא יכול לחזור ליכולת של בוסטון? אולי בכלל הוא יחזור לבוסטון כתעודת ביטוח לקיירי? הכול פתוח ותומאס שבעבר בנה את הקריירה שלו על המוטיבציה להוכיח לכולם מה הוא שווה חזר למשבצת מספר 1 מהבחינה הזאת.

לנארד ושרודר לא חופשיים.
פריי חופשי ולא קשור כעת ללייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 12:44 am 
Hall of Famer

ואיפה בדיוק רשמתי שלאנרד ושרודר חופשיים? להיפך, הם המועמדים הכי ברורים לטרייד שיכולים להיות, בגלל שהם לא שחקנים חופשיים.
צודק לגבי פריי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 12:54 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:

1. הספרס בינתיים לוקחים את הזמן. אני חושב שפילי עדיין אופציה ברמה מסוימת, הקליפרס גם. יותר סביר שיילך ללייקרס, כמובן.
2. לא חושב שזה מאוד רלוונטי. עוד החתמה של שחקן על מינימום והם סוגרים את העמדה. מקגי - אם לא ייפצע - ישחק שם הרבה יותר מ-10 דקות. מצד שני, הם תמיד יכולים להמר על קאפלה.
3. אני לא חושב שמישהי תיקח את שרודר. אולי שארלוט? אני בספק... נראה לי שאטלנטה יישארו תקועים איתו לבינתיים.
4. לא מעניין אותי במיוחד אבל בכל זאת, מקרה הווארד2. כוכב לשעבר שעסוק בעצמו. מינימום או קצת יותר מזה לעונה אחת, בקבוצת ביניים עם שאיפות. יש מעט מאוד כאלו... כך שתומאס די תקוע...

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' יולי 12, 2018 1:22 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 1:00 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ואיפה בדיוק רשמתי שלאנרד ושרודר חופשיים? להיפך, הם המועמדים הכי ברורים לטרייד שיכולים להיות, בגלל שהם לא שחקנים חופשיים.
צודק לגבי פריי.

כתבת פנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 1:14 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
עמוס לב כתב:
צודק לגבי פריי.

כתבת פנויים.

זה סתם ניטפוק, סטריאני. אתה יכול יותר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 3:31 am 
Sophomore

יהיה מעניין לראות אם בוסטון תעביר בטרייד את אירווינג או רוז'ייר. לשניהם נגמר החוזה בסוף השנה הבאה, ואירווינג, מעבר לפציעה לא נראה כמי שמתחייב להישאר שנה הבאה בהכרח (שמועות על ניקס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 8:53 am 
Hall of Famer

כתבה חביבה שמסכמת את החוזים הכי גרועים/תמוהים שנחתמו הקיץ:
https://hoopshype.com/2018/07/09/nba-wo ... ee-agency/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 9:55 am 
מנהל פורום

שמח לראות שלא רק אני חושב שהחוזה לנורקיץ' לא גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 12:42 pm 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

הדיבור היה שאכן התחילו לבנות לו מחדש את הקליעה, אבל כבר בסוף 2017, לא עכשיו.

החתול יובב כתב:
וידאו יחסי ציבור לכל דבר ועניין. כולל הדגמת אחד על אחד של הלקוחות הכי מוצלחים של הנלן.

אני תוהה לגבי צורת העבודה ועד כמה השחקנים מרגישים שהיא באמת יעילה. מספר השעות והרגשת פס הייצור.

החלק הקומי היה המטופל הראשון מאיירס לאונרד. בשוט האחרון הנלן ממש דוחף את הספסטי עם ה40 מיליון דולר כדי שיבצע את האנדר הזה מהר.

טייטום קובר את הפייד אווי האלה על אמביד והזריקה המטורפת על במבה. איזו עבודת רגליים יש לו. לא ייאמן.

בכל התעשייה הזו יש כל כך הרבה יחסי ציבור, שבאמת לא ברור מי ממש יודע לעבוד ומי רק אשף פרסום.
זה ששחקנים הולכים אליו, וממשיכים ללכת אליו, זה לא בהכרח אומר שהוא איזה גאון כדורסל. מספיק שהוא גורם להם להרגשה טובה, ואפילו מספיק שכבר יצא לו שם, אז זה גורם לעוד ועוד שחקנים לבוא אליו ולהצטלם שהם כביכול עובדים עם המומחה מס' 1 וכך הוא עוד יותר מחזק את השם שלו וכך הלאה. מן כדור שלג של יחסי ציבור.

היום הרבה חשוב לפרסם תמונה או וידאו באינסטגרם שיראה טוב, מאשר באמת להשקיע בלשפר שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 1:26 pm 
Junior

למה בדיוק איזייה תומאס לא מקבל כסף? כי הוא היה פצוע? אם לא היה לנו כבר אלף גארדים נמוכים הייתי מאוד שמח לקבל גם את איזייה תומאס, גם את שרדר, שני שחקנים מעולים מבחינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 3:23 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
שמח לראות שלא רק אני חושב שהחוזה לנורקיץ' לא גרוע

הטענה לא הייתה שהוא גרוע אלא שניתן היה להשיג אחד טוב יותר, בהינתן השוק לסנטרים רסטרקיטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 3:31 pm 
Junior

נורקיץ' אחד הסנטרים הטובים בליגה, בשני הצדדים של המגרש. לא באליטה האליטיסטית ביותר אבל בחלק העליון של סנטרים פותחים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2018 4:05 pm 
Junior

הסאגה של קוואי מסתבכת כש-GM לא מתלוננים על הספרס אלא דווקא על קוואי
נותן למקורב (הדוד שלו?) לייצג אותו כך שה-GM לא יודעים מי זה ואין להם בטחון שלא יהיו תרגילים
והשחקן והסוכן לא מראים תיק רפואי ולא מדברים עם אף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: