סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת העתודה 2018
הודעהפורסם: א' יולי 15, 2018 11:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
גרמניה אגב מנצחת 82-76 את היוונים.
מחר ישראל מול יוון בקרב על המקום השני ומפגש בשמינית מול שוודיה, במקום איטליה. איטליה ניצחו רק ב-14 במשחק ביניהן, אז לא בטוח שזה הבדל כזה ענק, אבל על הנייר שוודיה חלשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 12:55 am 
Sophomore

יוון אמנם לא נראים קבוצה מאוד חזקה, אבל יש להם שני שחקנים בהחלט מוכשרים: הרכז מוראיטיס (1.90), והגארד/פורוורד קאלאיצאקיס. שניהם קלעים טובים, אבל קאלאיצאקיס בעיקר מרשים עד עכשיו. גודל, אתלטיות טובה, קליעה, וגם ראיית משחק. כל מה שזוסמן אמור להראות ולא ממש הראה עד עכשיו. נקווה לניצחון, כי רבע גמר מול שבדיה בכל זאת נשמע הרבה יותר טוב. למסורת יש גם תפקיד בטורנירים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 11:51 am 
Hall of Famer

היום ב1900 בערוץ 5 ישראל מול יוון על המקום ה2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 7:38 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
הרבה מזלזלים בשיטה הנוכחית של פיב"א, ואולי בצדק. אז הלכתי לבדוק עד כמה יש באמת משמעות למיקומים השונים. המדגם דיי קטן כי יש רק את ששת הטורנירים משנה שעברה (עתודה, נוער וקדטים, גברים ונשים), אבל עדיין רציתי לראות. במשחקים בשלב שמינית הגמר המאזן בין מקום 1 למקום 4 הוא 22-2. במשחקים בין מקום 2 למקום 3 המאזון הוא 12-12.
גם בבית חזק כמעט תמיד יש קבוצה אחת שהיא מהחלשות יותר בטורניר, אז המאזן בין מקום 1 ל-4 לא מפתיע, אם כי ראיתי שהיו כמה משחקים שמקום 1 ניצחה בקושי. מקום 2 מול 3 כבר אפשר לראות שסטטיסטית (אבל שוב, מדגם קטן מאוד) אין הבדל. הסיכוי לעלות לרבע גמר הוא אותו סיכוי.

ראשית תודה על הסקירה המעניינת
אבל הנתונים הללו לא באמת מראים "עד כמה יש באמת משמעות למיקומים" , אלא שהנבחרות החזקות ביותר בטורניר ( מקום 1 ) נוטות לנצח באופן יחסי את החלשות יותר ( מקום 4 ) . זה הרי לא אומר שאם תיקח נבחרת ממוצעת ותשים אותה איכשהו במקום ראשון , יהיו לה למעלה מ-90% לצלוח את השלב הבא ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 7:42 pm 
Junior

53-28 לישראל, 3 דק' למחצית.
משחק מביך של היוונים שלא מצליחים לעבור את החצי מבלי לאבד שוב ושוב.
רוינה ופליישר לוקחים ריבאונדים בהתקפה מעל הראש של היוונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 8:09 pm 
Sophomore

היוונים באמת מביכים, אבל זו נבחרת שרק אתמול הייתה צמודה לגרמנים עד הסוף. במילים אחרות, קצת קרדיט לישראל: המחצית הכי טובה/דומיננטית שזכורה לי מנבחרת עתודה (מודה שלא בדקתי בקפידה לקמפיין של 2000). 33 הפרש ולא על רומניה, אלא על יוון, אלופת אירופה לעתודה, שבבוגרים יכולה די בקלות להעמיד שלוש נבחרות יותר טובות משלנו. כלומר, גם אם חלק מהשחקנים המובילים של היוונים לא כאן (לא נראה לי שהרבה מדי מהם), זה עדיין מרשים. זוסמן, אחרי עוד פתיחה נוראית, הגיע סוף סוף לאליפות הזו. מושקוביץ נראה כמו השחקן שהוא יכול להיות -- קומבו פורוורד עם יכולות מגוונות. רוינה עם אגרסיביות נהדרת בשני הצדדים (יש לו ניידות מצויינת שמתאימה מאוד למשחק המודרני). בני ובריסקר קולעים את השלשות שלהם. וכמובן אבדיה מראה שוב את הפוטנציאל. רק קרביץ נראה קצת לא שייך.

ומעבר לזה, הגנה פשוט נהדרת ואגרסיבית, הרבה בגלל היכולות של רוינה, מושקוביץ ואבדיה להחליף ביעילות בפיק אנד רול, לצאת לקלעים מהר, אבל גם לתת גוף בצבע. שווילי לא ברוטציה היום, ובצדק. לא הראה שהוא יכול כרגע לתת גוף כמו האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 9:19 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
ודים כתב:
הרבה מזלזלים בשיטה הנוכחית של פיב"א, ואולי בצדק. אז הלכתי לבדוק עד כמה יש באמת משמעות למיקומים השונים. המדגם דיי קטן כי יש רק את ששת הטורנירים משנה שעברה (עתודה, נוער וקדטים, גברים ונשים), אבל עדיין רציתי לראות. במשחקים בשלב שמינית הגמר המאזן בין מקום 1 למקום 4 הוא 22-2. במשחקים בין מקום 2 למקום 3 המאזון הוא 12-12.
גם בבית חזק כמעט תמיד יש קבוצה אחת שהיא מהחלשות יותר בטורניר, אז המאזן בין מקום 1 ל-4 לא מפתיע, אם כי ראיתי שהיו כמה משחקים שמקום 1 ניצחה בקושי. מקום 2 מול 3 כבר אפשר לראות שסטטיסטית (אבל שוב, מדגם קטן מאוד) אין הבדל. הסיכוי לעלות לרבע גמר הוא אותו סיכוי.

ראשית תודה על הסקירה המעניינת
אבל הנתונים הללו לא באמת מראים "עד כמה יש באמת משמעות למיקומים" , אלא שהנבחרות החזקות ביותר בטורניר ( מקום 1 ) נוטות לנצח באופן יחסי את החלשות יותר ( מקום 4 ) . זה הרי לא אומר שאם תיקח נבחרת ממוצעת ותשים אותה איכשהו במקום ראשון , יהיו לה למעלה מ-90% לצלוח את השלב הבא ...

כן, ברור. מסכים לגמרי.
בגלל זה גם לא באמת התייחסתי לזה בסיכום, אלא רק לעניין המקומות 2-3 ולכך שבעיני זה מחזק את יתרונות השיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 9:58 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
33 הפרש ולא על רומניה, אלא על יוון, אלופת אירופה לעתודה, שבבוגרים יכולה די בקלות להעמיד שלוש נבחרות יותר טובות משלנו.

וזה בדיוק מזמין את השאלה המתבקשת :
איך זה המצב בקרב בני ה-20 , ואילו ברמת שחקנים סביב גיל 25 ( שמהווים לא מעט מנבחרת היוונית הנוכחית שהיא למעשה ב' או ג' כזה ) ראינו מהם הפרשי הרמות ( אל מול נבחרת א'-מינוס שלנו לצורך העניין ) .
ואם אני צריך להמר , אין לי יותר מדי ספק שגם אותם החבר'ה ממש שהיו היום על המגרש ( ויוונים אחרים בני גילם ) יהיו בעוד כעשור עדיפים על מקביליהם הישראלים .
או ברמה הכללית יותר ( ולא ספציפית בהשוואה ליוון ) , איך כבר כמה וכמה שנים לא באמת גדלים פה שחקנים ברמה אירופית סבירה , כאשר יש שנתונים שכן מראים איכות ברמת הנבחרות הצעירות ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 10:07 pm 
Sophomore

כי להראות הצלחה שנה-שנתיים זה טוב ויפה, אבל מביא לך בדיוק 3-4 שחקנים.
הנבחרות הצעירות שמייצרות שחקנים טובים לבוגרת באופן רציף, הן אותן נבחרות שנשארות בטופ לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 10:16 pm 
מנהל פורום

דיברנו על זה כבר בטורנירים קודמים.
חשוב לציין, שלפחות לפי היכולת וההישגים באליפויות אירופה לגילאים הצעירים (קדטים, נוער ועתודה) יש עובדתית הבדלי רמות גדולים בין החבר'ה שהיום הם בני 23-25 לבין השנתונים שעכשיו בני 21-17. אותם בני 23-25 זה השנתונים שבהם ירדנו בכל הגילאים לדרג ב' ואחר כך היינו בינוניים פלוס בדרג ב'. השנתונים הצעירים יותר הם בפירוש ברמת דרג א' ואפילו רמה טובה בדרג א'. וכן, אני יודע שנבחרת הנוער של 98 ירדה לדרג ב', אבל זה היה סגל חסר בגלל הדחייה וגם כתוצאה מהשיטה, ושנתון 99 לא הצליח לעלות שנה שעברה גם כי זה שנתון שהוא יחסית קצת נפילה לעומת 2000 ו-98 וגם יש שם כמה LATE BLOOMERS כמו צ'צ'שוילי ואביבי.
זאת אומרת, אם יש לזה משמעות כלשהי, אז עוד כמה שנים נראה הרבה יותר חבר'ה צעירים משתלבים יותר טוב בליגת העל ובנבחרת הבוגרת וסוגרים את החורים שהשאירו השנתונים הקודמים.

ובקשר לנבחרת העתודה היוונית - הפעם דווקא אין את ה"תירוץ" ששחקן בכיר כזה או אחר כבר לא בעתודה, כמו ששנה שעברה היה עם צרפת וליטא אותן ניצחנו. היוונים הגיעו בסגל הכי טוב שלהם, פשוט מסתבר שרוב הסגל שלהם הוא מהשנתון הצעיר יותר, שלמעשה שיחק שנה שעברה בדרג ב' מול יריבות חלשות. כלומר פשוט עניין של שנתון חלש, מה שקורה גם לנבחרות כמו יוון.
ספרד אגב סיימה את הבית שלה במקום האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 11:07 pm 
Junior

ודים כתב:
דיברנו על זה כבר בטורנירים קודמים.
חשוב לציין, שלפחות לפי היכולת וההישגים באליפויות אירופה לגילאים הצעירים (קדטים, נוער ועתודה) יש עובדתית הבדלי רמות גדולים בין החבר'ה שהיום הם בני 23-25 לבין השנתונים שעכשיו בני 21-17. אותם בני 23-25 זה השנתונים שבהם ירדנו בכל הגילאים לדרג ב' ואחר כך היינו בינוניים פלוס בדרג ב'. השנתונים הצעירים יותר הם בפירוש ברמת דרג א' ואפילו רמה טובה בדרג א'. וכן, אני יודע שנבחרת הנוער של 98 ירדה לדרג ב', אבל זה היה סגל חסר בגלל הדחייה וגם כתוצאה מהשיטה, ושנתון 99 לא הצליח לעלות שנה שעברה גם כי זה שנתון שהוא יחסית קצת נפילה לעומת 2000 ו-98 וגם יש שם כמה LATE BLOOMERS כמו צ'צ'שוילי ואביבי.
זאת אומרת, אם יש לזה משמעות כלשהי, אז עוד כמה שנים נראה הרבה יותר חבר'ה צעירים משתלבים יותר טוב בליגת העל ובנבחרת הבוגרת וסוגרים את החורים שהשאירו השנתונים הקודמים.

ובקשר לנבחרת העתודה היוונית - הפעם דווקא אין את ה"תירוץ" ששחקן בכיר כזה או אחר כבר לא בעתודה, כמו ששנה שעברה היה עם צרפת וליטא אותן ניצחנו. היוונים הגיעו בסגל הכי טוב שלהם, פשוט מסתבר שרוב הסגל שלהם הוא מהשנתון הצעיר יותר, שלמעשה שיחק שנה שעברה בדרג ב' מול יריבות חלשות. כלומר פשוט עניין של שנתון חלש, מה שקורה גם לנבחרות כמו יוון.
ספרד אגב סיימה את הבית שלה במקום האחרון.

אני מקווה שאתה צודק והשנתונים שיבואו יחפו על השנתונים שמעל ויביאו את הליגה והנבחרת לימים יותר טובים - אם כי גם בתרחיש האופטימי הזה אנחנו עוד צפויים ללא מעט שנים שחונות.
עם זאת, אני חושב שזו ראייה קצת אופטימית מדי. זה לא שנתון מקרי, זה בעצם עשור שלם - מאז המחזור של כספי, מקל ואוחיון ועד למחזור של העתודה של השנה שעברה. עשור שלם שבו אף שחקן לא באמת פרץ והגיע אפילו קרוב לרמה של המחזור של כספי (או של אליהו, הלפרין ולימונד). עשור שלם זה כבר משהו שמעיד לדעתי על תופעה רחבה יותר מחולשה או חוזקה של מחזור ספציפי.
בנוסף, המחזור המוצלח של העתודה בשנה שעברה לא הצליח לתרגם את זה להצלחה בליגה. בגיל 21 כספי כבר היה ב-NBA, בגיל 20 אליהו כיכב ביורוקאפ ושנה אחר כך נתן עונה טובה ביורוליג, בגיל 21 הלפרין הוביל את לובליאנה לאליפות. כרגע מהנבחרת המבטיחה של הקיץ קיבלנו 20 דקות של תמיר בלאט בתור רכז מחליף בחולון - ובעוד זוסמן לפחות קיבל הזדמנות אני באמת תוהה לאן נעלם קופרברג. ארצי והובר לא נראים אפילו בכיוון של שחקני חמישייה בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 11:12 pm 
Junior

שמואליקי, נסה לחפש את האשמה גם במעמד מאמן חלש (קטש גם התייחס לזה). וכבר כתבתי על שיבק ונמרוד לוי, שיבק ויונתן מור, רחימי וקופרברג, ברנר ויניב סולומון.

מה קרה לנמרוד לוי השנה אצל גרינברג? שום קסם זה אותו שחקן. פשוט שם אותו בעמדה שלו ושרד כמה משחקים בינוניים איתו כדי לקצור את הפירות בהמשך. זה תקף גם לזרים אגב (קטש עם הנרי לפני שנתיים, נס צי עם בראון רמירז השנה).

והנה שנה באה ועוד נחשול מתאזרחים שוטף את הליגה. איפה וייס, סינגר וההוניגים למיניהם? נעלמו לאן שבאו כנראה. השנה יש לנו נחשול חדש. והיחידים שהיו שווים משהו כנראה עזבו.

לגבי המשחק עצמו.. כל הכבוד לרוינה. לא ידעתי שיש לו את זה.

מייק שמיץ בטוויטר משבח כהרגלו את אבדיה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 11:14 pm 
Junior

למה אתה תוהה? קופרברג נעלם לתוך התקף החרדה של רחימי וארצי היה קבור אחרי הכשרון העולה של טראוויס ווריק! 5 נקודות ב29 אחוז מחוץ לקשת, שחקן בן 27.. וכמובן שהוא היה ההחתמה הראשונה של ב"ש הקיץ.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2018 11:58 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:
כי להראות הצלחה שנה-שנתיים זה טוב ויפה, אבל מביא לך בדיוק 3-4 שחקנים.

איפה אותם 3-4 שחקנים בכדורסל הישראלי ( אחרי עידן כספי/מקל ) ?

ודים כתב:
חשוב לציין, שלפחות לפי היכולת וההישגים באליפויות אירופה לגילאים הצעירים (קדטים, נוער ועתודה) יש עובדתית הבדלי רמות גדולים בין החבר'ה שהיום הם בני 23-25 לבין השנתונים שעכשיו בני 21-17. אותם בני 23-25 זה השנתונים שבהם ירדנו בכל הגילאים לדרג ב' ואחר כך היינו בינוניים פלוס בדרג ב'. השנתונים הצעירים יותר הם בפירוש ברמת דרג א' ואפילו רמה טובה בדרג א'.

ובהמשך למה שכתב דניאל , מה עם נניח גילאי 26-29 ? כיצד היו הביצועים שלהם בגילאי נוער בעבר ?
אלו עובדתית שנתונים לא ממש קיימים מבחינת הטופ של הכדורסל הישראלי כיום .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2018 12:07 am 
Junior

שכחתי לציין שבית הלחמי כמובן צדק לגמרי עד עכשיו עם שבת על חשבון עבו. די מפתיע הנס ציונאי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2018 12:50 am 
Sophomore

החתול יובב כתב:
שכחתי לציין שבית הלחמי כמובן צדק לגמרי עד עכשיו עם שבת על חשבון עבו. די מפתיע הנס ציונאי הזה.

נכון עקרונית, רק שדווקא היום היה לו משחק די חלש. הלך כמה פעמים עם הראש בקיר ואיבד לא מעט עם מסירות חסרות אחריות. ועדיין, מייצר לחץ הגנתי יפה ודוחף את הכדור קדימה מהר. באמת הנבון של הטורניר הזה עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2018 1:02 am 
Sophomore

לגבי אבדיה, מעניין כמה ששמיץ אוהב אותו. הוא רואה בו פוטנציאל סיבוב ראשון (אולי אפילו לוטרי) עם מעט מאוד חורים במשחק שלו. איכשהו, עם כל הרצון, אני מתקשה להיות כזה אופטימי. לגבי חורים במשחק, העונשין לא יציב וגם הקליעה מרחוק אבל את זה אפשר לשפר. גם הגישה הלא תמיד פרודוקטיבית תשתפר עם הזמן אני מאמין.

מה שיהיה קשה לשפר משמעותית זה את האתלטיות ובעיקר המהירות של הצעד הראשון בהתקפה העומדת. לא קל לאבדיה מול שומרים מהירים ופיזיים (וראו את זה גם היום). אני מדמיין איך הוא היה נראה מול הגארדים/פורוורדים של הנבחרת האמריקאית עד גיל 17, זו שזכתה עכשיו באליפות העולם (או אפילו מול אלו של הנבחרת הצרפתית). נראה לי שהם היו אוכלים אותו אם היה מנסה להוביל כדור מולם או לעבור אותם בכדרור. בקיצור, עדיין נראה לי שאבדיה יכול להיות כדורסלן יורוליג מצויין, אבל לדעתי ב-נבא יהיה לו קשה מאוד להשתלב (בטח כשחקן רוטציה משמעותי). מאוד מקווה שהסקאוט המנוסה צודק ואני טועה במקרה הזה. אולי משהו בסגנון של התפקיד שכספי מצא לעצמו כקומבו פורוורד ייעודי מהספסל עם קליעה וריבאונד טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2018 11:16 am 
מנהל פורום

אני חייב להודות הקריירה של כספי עצובה מאוד
אם אני שחקן כדורסל, אני מעדיף קריירה של אליהו מאשר של כספי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2018 11:21 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני חייב להודות שאלה שטויות במיץ. צר לי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2018 11:32 am 
מנהל פורום

זה לא ממש קשור לכדורסל, יותר להשקפת עולם
לא בטוח שזה הפורום הנכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2018 11:35 am 
מנהל פורום

סאבוניס כתב:
לגבי אבדיה, מעניין כמה ששמיץ אוהב אותו. הוא רואה בו פוטנציאל סיבוב ראשון (אולי אפילו לוטרי) עם מעט מאוד חורים במשחק שלו. איכשהו, עם כל הרצון, אני מתקשה להיות כזה אופטימי. לגבי חורים במשחק, העונשין לא יציב וגם הקליעה מרחוק אבל את זה אפשר לשפר. גם הגישה הלא תמיד פרודוקטיבית תשתפר עם הזמן אני מאמין.

מה שיהיה קשה לשפר משמעותית זה את האתלטיות ובעיקר המהירות של הצעד הראשון בהתקפה העומדת. לא קל לאבדיה מול שומרים מהירים ופיזיים (וראו את זה גם היום). אני מדמיין איך הוא היה נראה מול הגארדים/פורוורדים של הנבחרת האמריקאית עד גיל 17, זו שזכתה עכשיו באליפות העולם (או אפילו מול אלו של הנבחרת הצרפתית). נראה לי שהם היו אוכלים אותו אם היה מנסה להוביל כדור מולם או לעבור אותם בכדרור. בקיצור, עדיין נראה לי שאבדיה יכול להיות כדורסלן יורוליג מצויין, אבל לדעתי ב-נבא יהיה לו קשה מאוד להשתלב (בטח כשחקן רוטציה משמעותי). מאוד מקווה שהסקאוט המנוסה צודק ואני טועה במקרה הזה. אולי משהו בסגנון של התפקיד שכספי מצא לעצמו כקומבו פורוורד ייעודי מהספסל עם קליעה וריבאונד טובים.

מה שמעניין במקרה של אבדיה, לפחות אותי, זה שהוא באמת מזכיר בסגנון ובנתונים את דונצ'יץ'. יכול להיות שפוטנציאל ה"היבחרות" שלו יושפע בין השאר מהצלחה, או אי הצלחה, של דונצ'יץ'.
מן הסתם סביר להניח שאבדיה יבוא לדראפט בלי רשימת ההישגים הקבוצתיים המדהימה של לוקה, שזה חלק גדול מהסיבות שהוא נבחר כה גבוה ונחשב לשחקן כל כך טוב, אבל אי אפשר לא לראות את קווי הדמיון.
אגב, חלק גדול מהחסרונות שיש לאבדיה כרגע נובעים מהעובדה שהוא לא באמת אותגר: בגיל 16, כאשר כבר צמח לאזור ה-2 מטר, שיחק למעשה רק בקבוצת הנערים של מכבי, מול בני גילו. שזה אומר מול קבוצות שהסנטרים שלהם היו נמוכים ממנו, בעוד שהוא משחק כרכז.
השנה שיחק בתכלס רק בקבוצת הנוער, שגם שם ראו, כולל בסדרת גמר הליגה, שהוא משחק בחצי כוח ועדיין קולע 20+ נק' וכמעט טריפל דאבל.

ועוד הערה לגבי הדראפט העתידי - לדעתי יש לו סיכוי להיבחר יותר גבוה אם יצליח למתג עצמו כרכז לכל דבר. בתור פוורוורד איטי ולא ממש אתלטי ברמות ה-NBA אין לו שום יתרון מיוחד, אבל בתור רכז הוא אולי עדיין יהיה יחסית איטי, אך לפחות תהיה לו יכולת לייצר לאחרים וגם לקלוע מעל שומרים נמוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2018 11:39 am 
Hall of Famer

זה אולי לא הוגן כי הוא בעצם היה נער פוסטר בקבוצה הבוגרת במכבי, אבל בדקות שראיתי אותו משחק עם הבוגרים הוא נראה לא שייך. בעיקר הוא נראה מבוהל, יותר מהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2018 11:42 am 
Junior

uriel17 כתב:
אני חייב להודות הקריירה של כספי עצובה מאוד
אם אני שחקן כדורסל, אני מעדיף קריירה של אליהו מאשר של כספי

זכותך לחשוב שעדיף לכדורסלן לשחק באירופה על פני ה-nba, אבל אתה צריך להבין שאתה פחות או יותר היחיד בעולם שחושב ככה. כספי שיחק עם השחקנים הכי טובים בעולם, הרוויח יותר כסף ממה שהיה מרוויח באירופה והגשים פחות או יותר את כל החלומות של כל ילד שמתחיל לשחק כדורסל איפשהו על פני כדור הארץ. אבל על כל זה הוא היה צריך לוותר כדי להיות ליאור אליהו. באותה מידה אפשר לטעון שעדיף היה לאורי אלון להיות טכנאי מחשבים בקרית מוצקין, או לגל גדות להיות שחקנית בתאטרון הילדים של אורנה פורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2018 11:47 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
זה לא ממש קשור לכדורסל, יותר להשקפת עולם
לא בטוח שזה הפורום הנכון

כמובן, אם השקפת העולם שלך היא לשאוף לפחות, ללכת למקום הפחות קשה והפחות אינטנסיבי (ואם גם זה לא מספיק אז מוותרים לך על אימונים) שבו יש לך מעמד אוטומטי של כוכב בלי להתאמץ יותר מדי - אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2018 11:55 am 
Senior

ובעיקר, כספי היה יכול בכל שלב בקריירה שלו לוותר על המסלול שבו הלך וללכת ב'מסלול אליהו', לחזור לזירה המקומית ולשכשך בביצה. היו לו את היכולת, הפוטנציאל, ההערכה ויחסי הציבור כדי לעשות את זה והוא בחר לא.
האם אליהו היה יכול לבחור בקריירה של כספי? לא נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: