סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 9:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 62  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות המנש, החדש
הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 12:27 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני רוצה לתמרץ גם את הקבוצות הגרועות לנצח כמה שיותר. אם מבין הקבוצות שלא נכנסות לפלייאוף זו בעלת המאזן הטוב ביותר תזכה בבחירה גבוהה יותר (כלומר, בסיכוי לבחירה גבוהה יותר) אז גם לקבוצות החלשות יהיה תמריץ לנצח, כי גם אם לזכות באליפות אין להן סיכוי, לטפס במעלה הטבלה יש סיכוי גם עם קבוצה חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 1:46 am 
מנהל פורום

טמפל מסקרמנטו לממפיס
מקלמור ועוד אחד שאני לא מכיר + כסף מממפיס לסקרמנטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 2:05 am 
Freshman

דאאאם אייזאה תומאס חתם לשנה בדנבר תמורת- 2 מיליון!?
עוד דאאאם
היברט פרש בן 31

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 11:00 am 
מנהל פורום

דיווחים על קוואי לנארד לטורונטו תמורת דרוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 11:47 am 
Junior

היו גם דיווחים שהסלטיקס הציעו רק חבילה של בחירות דראפט ולא שחקנים, לפחות לא הבכירים.
אני לא בטוח שהכיוון של להעדיף את דרוזן הוא נכון. זה כנראה יאפשר לספרס לעשות עוד עונה בפלייאוף אבל אין שום סיכוי שהם יהיו קונטנדרית עם דרוזן ואלדריג' (שחוגג 33 מחר). אני חושב שחבילה של בחירות דראפט הייתה יותר נכונה מבחינת הבנייה שלהם קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 12:12 pm 
מנהל פורום

אם מדובר בבחירות דראפט או דרוזן וכו
הייתי מעדיף לתקוע את השחצן הזה על הספסל כל העונה ובעונה הבאה הוא שחקן חופשי בכל מקרה
המסורת של המועדון והמסר לשחקנים יותר חשוב מדרוזן או בחירות דראפט שלך תדע מה יצא ממנה
יש סטייטמנטים שמועדון צריך לעשות לפעמים
לדוגמא הלייקרס שרפו לפחות שתי עונות בלי להגיע לפלייאוף ובלי לזכות בבחירות דראפט גבוהות רק מתוך ריספקט לקובי בראיינט (חוזה שסתם תקרה, דקות בלי קשר ליכולת וכו) ולדעתי הלייקרס כמועדון רק הרוויח מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 12:21 pm 
Hall of Famer

הוא אמנם אתלט שמקבל מיליונים לעשות את מה שהוא הכי אוהב אבל אני קצת מרחם על דמאר היום.
שחקן שהשקיע את כל מה שיש לו כדי להשתפר והיה הסמל של הקבוצה, הביע רק נאמנות לקבוצה שאף אחד לא ממש רצה להיות חלק ממנה ועכשיו הוא נשלח תמורת כוכב שלא רוצה בכלל להיות שם, למה שסביר להניח תהיה השכרה לשנה אחת.
מסתבר שהבטיחו לו הקיץ שהוא לא יישלח בטרייד :roll:

אם אכן יקרה, זה קיץ שני ברציפות שאני לא מבין מה יוג׳ירי עושה.
זה מהלך של ייאוש? זה ניסיון לבנות מחדש אחרי השנה הזו? הוא מנסה לזרוק למעשה את החוזה של דרוזן?
יוג׳ירי בכלל מסוגל לבנות מחדש?

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' יולי 18, 2018 12:32 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 12:22 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
היו גם דיווחים שהסלטיקס הציעו רק חבילה של בחירות דראפט ולא שחקנים, לפחות לא הבכירים.
אני לא בטוח שהכיוון של להעדיף את דרוזן הוא נכון. זה כנראה יאפשר לספרס לעשות עוד עונה בפלייאוף אבל אין שום סיכוי שהם יהיו קונטנדרית עם דרוזן ואלדריג' (שחוגג 33 מחר). אני חושב שחבילה של בחירות דראפט הייתה יותר נכונה מבחינת הבנייה שלהם קדימה.

ספרס פשוט עושים ממפיס. רוצים להגיע לפלייאוף וזהו, פחות או יותר.

ספציפית, אם הם רוצים להמשיך להיות רלוונטיים בשנתיים-שלוש הקרובות, דרוזן הוא כנראה הכי טוב שהם יכלו לקבל על השאלה של קוואי.

אבל זו כן אשמתם שהוא עוזב. הדרך שבה קוואי עושה את זה היא דוחה אבל אני לא מתפלא שהוא רוצה לעזוב את הקבוצה.
פאטי מילס ופאו גאסול בן ה-200 זה לא חיזוק ראוי כדי לדהור לאליפויות, פופ כנראה בסוף דרכו כמאמן. אין הרבה מה לחפש בספרס לפי קבלת ההחלטות שלהם בקייצים האחרונים.
מקווה שקוואי ייהנה בזמן שלו בגלות הקנדית לפני שהוא עובר לל״א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 12:35 pm 
Senior

מקווה שהוא יסבול שם כהוגן, האמת.
קוואי כבר שנה שלמה מתנהג כמו ורוקה סול מצרלי בממלכת השוקולד.
עם כל הפרצופים שהוא עשה, אני שמח שזרקו אותו כמה שיותר רחוק מל.א.. חבל שלא שלחו אותו לקליבלנד של פוסט-לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 1:04 pm 
Hall of Famer

אני גם חושב שהבחירות של בוסטון עדיפות לספרס על דרוזן, אבל אם אני הסלטיקס אני מעדיף שלא לזרוק את הנכסים שלי על עוד ווינג (אלא אם כן בכלל הולכים על מהפכה, מביאים את קוואי תמורת בחירות דראפט ואז מעבירים אחד או שניים מהווינגים תמורת גבוה בכיר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 1:17 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
מקווה שהוא יסבול שם כהוגן, האמת.
קוואי כבר שנה שלמה מתנהג כמו ורוקה סול מצרלי בממלכת השוקולד.
עם כל הפרצופים שהוא עשה, אני שמח שזרקו אותו כמה שיותר רחוק מל.א.. חבל שלא שלחו אותו לקליבלנד של פוסט-לברון

קליבלנד היה יכול להיות רעיון מעולה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 1:34 pm 
Junior

יש לו כל הזמן את אותו פרצוף.. הפרצוף הג'ט לגי של טים דאנקן

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 1:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא ברור מה יצא לאף אחת מהקבוצות מטרייד כזה. קוואי לא רוצה להיות בטורונטו אז הם יוותרו על השחקן הטוב ביותר שלהם תמורת שום דבר. הספרס עם דרוזן ואלדריג' גם לא יגיעו ליותר מדי, עדיף להם כבר צעירים ובחירות דראפט מבוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 1:55 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אם הראפס עושים את זה, זה טרייד מפגר ברמות איזייאה/בילי קינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 1:58 pm 
Junior

בסופו של דבר, הקונטקסט משנה.
פופ בדרך לפרישה והספרס לא יראו לו את הדלת לפני שהוא רוצה ולא יעבירו אותו תחילת תהליך של בנייה מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 2:01 pm 
Hall of Famer

זה לא טרייד מפגר ברמות בילי קינג, כי בילי קינג הזיק לקבוצה שלו ובמקביל עזר ליריבה שלו להתחזק, הטרייד הזה פשוט גרוע לשתי הקבוצות, לא רק שקוואי לא רוצה לעבור לטורונטו, גם דרוזן כנראה מאוד רוצה להישאר בטורונטו ואפילו ביקש (וכנראה קיבל) הבטחה שלא יעבירו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 2:01 pm 
Junior

rony כתב:
אני גם חושב שהבחירות של בוסטון עדיפות לספרס על דרוזן, אבל אם אני הסלטיקס אני מעדיף שלא לזרוק את הנכסים שלי על עוד ווינג (אלא אם כן בכלל הולכים על מהפכה, מביאים את קוואי תמורת בחירות דראפט ואז מעבירים אחד או שניים מהווינגים תמורת גבוה בכיר).

מסכים שהסלטיקס צריכים גבוה, ולכן לדעתי המטרה מספר אחת של איינג' היא עדיין אנתוני דיוויס. דיוויס זה שחקן שגם אם הסלטיקס ישלמו מחיר גבוה מאד עבורו (נניח הופורד, בראון, רוזייר וכל בחירות הדראפט העתידיות) הם עדיין יהיו חזק בתמונה לאליפות.
אבל לא ברור אם דיוויס אופציה, ולפחות עד להיום קאווי היה במידה מסויימת רלוונטי. קאווי בריא נותן לך סיכוי אמיתי לאליפות השנה, ואם המחיר זה בחירות דראפט הייתי הולך על זה.
לאיינג' המון נכסים אבל הם לא מאוזנים מבחינת זמן. עד שהשחקנים שיבחרו בבחירות דראפט יהפכו לרלוונטיים הורפורד כבר יהיה מבוגר מאד וגם בראון וטייטום כנראה יסיימו את חוזה הרוקי. הרבה יותר חכם מבחינת איינג' למנף את הבחירות לנכסים עכשויים שגם יגרמו לקיירי להשאר ולאחרים אולי להסכים לחוזים נמוכים יותר כדי להיות חלק מקבוצה אלופה. ג"ס זו הוכחה טובה לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 2:06 pm 
Junior

רוני, מה עם טאונס?
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=ybtkpzwc (וכל הבחירות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 2:16 pm 
Hall of Famer

כשחושבים על זה, אם טורונטו (שלא ברור מה לעזאזל הם עושים) רוצים בסוף השנה לבנות מחדש, אז לכאורה הם יכולים כבר עכשיו לעשות עסקה משולשת עם בוסטון.
הם כנראה באמת מאמינים שיש סיכוי שקוואי יישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 2:16 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
קודם כל, בקשר לדרוזן, זו כבר ה-סיבה לטורונטו לשמור עליו בצמר גפן. איזה סטאר בדיוק רוצה להישאר בטורונטו ? שנים הם נאבקו בדיוק בבעייה שכל כוכב שגדל שם רוצה לעזוב בשנייה הראשונה שהוא יכול (מקריידי, וינס, בוש..)

דבר שני - בקשר לצד השני - יש פה זלזול מסויים בפופ. הקבוצות שלו כמעט תמיד אובראיצ'ביות יחסית לחומר השחקנים שלהן, אני לא ממליץ לזלזל פה בCORE של למארקוס ודרוזן + וואטרבר רוליפליירים מסביבם תחת פופוביץ'. למעשה זו עוד סיבה להזהר בטרייד על קוואי. פופ "משדרג" שחקנים והם נראים פחות טוב שהם עוזבים (ע"ע ג'ורג היל, גארי ניל) יש מצב שהוא נראה כמו שחקן טופ-5 בליגה רק בגלל שהוא שיחק שם, ויכול להיות שהוא "סתם" אולסטאר, עם בריאות מפוקפקת, חוסר רצון לשחק בשום מקום חוץ מל"א, ושנה על החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 2:26 pm 
Junior

לא צריך לזקק את הנכסים של הסלטיקס לטיימליין מזוקק ומוגדר. הם בנויים טוב כבר עכשיו, עם סיכויי אליפות, גם עם הורפורד - קיירי - גורדון הצעירים והבחירות. ועוד 5-10 שנים הם ימשיכו להיות בצמרת עם טייטום - בראון - הבחירות אולי רוז'ייר וכו.

הדבר היחיד שאיינג צריך לעשות זה להיות עם יד על הדופק על הטירלולים של קיירי והפנטזיות שלו על הקמת סופרטים עם הבאדיז שלו. אם כן, הוא צריך להיפטר ממנו כמה שיותר מוקדם.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 2:31 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
rony כתב:

מסכים שהסלטיקס צריכים גבוה, ולכן לדעתי המטרה מספר אחת של איינג' היא עדיין אנתוני דיוויס. דיוויס זה שחקן שגם אם הסלטיקס ישלמו מחיר גבוה מאד עבורו (נניח הופורד, בראון, רוזייר וכל בחירות הדראפט העתידיות) הם עדיין יהיו חזק בתמונה לאליפות.
אבל לא ברור אם דיוויס אופציה, ולפחות עד להיום קאווי היה במידה מסויימת רלוונטי. קאווי בריא נותן לך סיכוי אמיתי לאליפות השנה, ואם המחיר זה בחירות דראפט הייתי הולך על זה.
לאיינג' המון נכסים אבל הם לא מאוזנים מבחינת זמן. עד שהשחקנים שיבחרו בבחירות דראפט יהפכו לרלוונטיים הורפורד כבר יהיה מבוגר מאד וגם בראון וטייטום כנראה יסיימו את חוזה הרוקי. הרבה יותר חכם מבחינת איינג' למנף את הבחירות לנכסים עכשויים שגם יגרמו לקיירי להשאר ולאחרים אולי להסכים לחוזים נמוכים יותר כדי להיות חלק מקבוצה אלופה. ג"ס זו הוכחה טובה לזה.

אם הסלטיקס מביאים את דיוויס הם חייבים לתת את אירווינג בתמורה כי שניהם חתומים על חוזה "דריק רוז" (מאפשר לקבוצה לתת לשחקן שסיים חוזה רוקי 30% מהתקרה במקום 25% אם אותו שחקן זכה ב-MVP, נבחר לשני אולסטאר או נבחר פעמיים לאחת מחמישיות העונה במהלך חוזה הרוקי שלו) ולכל קבוצה מותר להחזיק רק שחקן אחד תחת חוזה כזה.

לגבי טאונס, אני מאוד מאוד אוהב אותו, אבל הטרייד שהצעת לא ממש מלהיב אותו בגלל וויגינס. אני הייתי מציע למינסוטה משהו כזה:

http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=ycuvnxjw

מבחינת הסלטיקס, זה רווח מאוד ברור, גם משיגים את טאונס וגם מאחדים את באטלר וקיירי שמאוד רוצים לשחק ביחד. מבחינת מינסוטה, באטלר לא ממש רוצה להיות שם והייוורד ובראון הם תחליף מצוין שגם מייתר את וויגינס. וחוץ מזה, הם נפטרים מהחוזה הגרוע שהם נתנו לדיינג ומקבלים בחזרה ערימה יפה של בחירות דראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 3:44 pm 
Junior

כל הטרייד הזה מרגיש לי כמו אמירה מאוד חזקה של הספארס לקוואי, ולשאר המעוניינות בו. אתה אולי בעל הבית של עצמך בעוד שנה, אבל נמאס לנו שמשתינים עלינו. תהנה בפריזר הקנדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 4:10 pm 
Hall of Famer

פריזר קנדי, מיסים גדולים ורחוק מהשוק האמריקני (משדרים פחות טורונטו) וכך ירידה במותג שלו. הספרס לא קיבלו כלום רציני עד כה אז דרוזן זה הכי טוב שיכלו.
גם ככה שלמרכוס מסיים חוזה הם בדרך ל12 נצחונות אז למרכוס ודרוזן ינסו למשוך עוד שנתיים עד לביג טנקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 4:32 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
קודם כל, בקשר לדרוזן, זו כבר ה-סיבה לטורונטו לשמור עליו בצמר גפן. איזה סטאר בדיוק רוצה להישאר בטורונטו ? שנים הם נאבקו בדיוק בבעייה שכל כוכב שגדל שם רוצה לעזוב בשנייה הראשונה שהוא יכול (מקריידי, וינס, בוש..)

דבר שני - בקשר לצד השני - יש פה זלזול מסויים בפופ. הקבוצות שלו כמעט תמיד אובראיצ'ביות יחסית לחומר השחקנים שלהן, אני לא ממליץ לזלזל פה בCORE של למארקוס ודרוזן + וואטרבר רוליפליירים מסביבם תחת פופוביץ'. למעשה זו עוד סיבה להזהר בטרייד על קוואי. פופ "משדרג" שחקנים והם נראים פחות טוב שהם עוזבים (ע"ע ג'ורג היל, גארי ניל) יש מצב שהוא נראה כמו שחקן טופ-5 בליגה רק בגלל שהוא שיחק שם, ויכול להיות שהוא "סתם" אולסטאר, עם בריאות מפוקפקת, חוסר רצון לשחק בשום מקום חוץ מל"א, ושנה על החוזה.

לא מזלזל בפופ בכלל אבל דרוזן + למארקוס + פופ שווה יותר מסיבוב שני? אני ממש בספק.
מסכים בכל הקשור לדרוזן. לא הייתי משליך אותו כך. זה בדיוק ההיפך מאיך שראוי להתייחס אליו, בייחוד טורונטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: