סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 10:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 11:09 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
הלוואי שהייתה מביאה את ג'וש קארטר........ אתה מתכוון לבן קרטר.

כמובן כמובן. סליחה אני מסטול קמעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 11:15 am 
Junior

כל כך נכון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 11:38 am 
Junior

---

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יולי 18, 2018 11:43 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 11:40 am 
Hall of Famer

נורא רלוונטי לת'רד על הפועל ירושלים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 8:53 pm 
Hall of Famer

ג'וש אוונס חתם לשנתיים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 10:15 pm 
Senior

כבר דיברתי על זה, אבל בגדול - אוונס שחקן משלים על הכיפאק, רגליים זריזות, ניתור נהדר, יכולת סיום טובה - זה סוג השחקנים שטוב שיש לך בכדורסל של היום.
עם זאת, ההחתמה הזו תישפט לפי הגבוה (או הגבוהים?) שיסגור את הקו הקדמי.
בהנחה שאמארה עדיין בתכנית כזר רק לאירופה - אני לא אוהב את הקו הדמי הזה, הוא מורכב משני זרים מאוד אפורים, מצ'וברוביץ' שהוא בסה"כ גוף גדול, ומאליהו שאני באמת כבר לא מצפה ממנו לכלום.
שום קליעה מבחוץ, יכולת מאוד מעטה לייצור נקודות, ולא הרבה בשר בצבע.
מצד שני, אם יבוא 4 מוכשר התקפית, זה כבר יותר לעניין בעיני - זה עדיין אומר קו קדמי קטן שיטחן בריבאונד והרבה דקות של תומאס בסנטר, אבל זו כבר בנייה יותר הגיונית.
אם שני אלו בתכניות (וזה מה שרועי כהן טוען בספורט 5), והולכים על שבעה זרים, אז זה חתיכת קו קדמי רחב - לא רע על פניו, אבל אני גם ממש לא בטוח כמה זה נחוץ (ובעיקר יגיד שאליהו יכול להשאר בסלון ביתו במשחקים בצ'מפיונס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 10:18 pm 
Hall of Famer

לפי וואלה גם ג'בארי בראון בדרך , והשאלה שלי אם הוא לא דורך בול על הבראון השני שכבר חתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 10:42 pm 
Junior

טוב, מה נאמר? קבוצה שמזכירה מבחינת האיכות את ימי דני קליין העליזים. תוסיפו לכך ישראלים שבעים, יקרים וחסרי תועלת כמו אוחיון ואליהו, ועוד אחד שיהיה כזה בעוד שנה שנתיים (בלאט) וכן מאמן שמעולם לא הצליח בקבוצה עם טיפה יותר לחץ מאשר גליל גלבוע ותקבלו מתכון בטוח לעונה שכולה כישלון מפואר אחד.
היתרון היחיד של הקבוצה הזאת היא שהציפיות ממנה כ"כ נמוכות כך שמכאן היא יכולה רק להפתיע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 10:58 pm 
Junior

שטויות, במחילה. מה לעשות שהפועל תקעה את עצמה עם 3 חוזים של שחקנים בהרבה כסף שהיא לא רצתה? אם זה לא היה המצב, אני מניח שכמעט כל הסגל הישראלי היה מוחלף בסגל זול ורעב שהיה מפנה יותר כסף ומקום לזרים יותר איכותיים. גם ככה, צריך היה לדעתי לבנות סגל יותר קצר עם שחקנים יותר טובים וחוצמזה, יש עוד כמה בעיות בבנייה ועדיין, הדיבורים על "מתכון בטוח" לכשלון מוקדמים מאוד. בארץ, אם המטרה היא להגיע לשני גמרים, ברור שאפשר להכשל אבל גם אין שום סיבה להניח כרגע שיש קבוצה יותר טובה מהפועל שהיא לא מכבי. ואותו דבר גם באירופה - הסגל המסתמן בהחלט יכול לעוף בסיבוב הראשון או השני, אבל באותה מידה יכול להגיע הרבה יותר רחוק מזה. הכל שאלה של איך הקבוצה הזו תתחבר וזה, כאמור, מאוד מוקדם כדי לקבוע.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ד' יולי 18, 2018 11:12 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 11:05 pm 
Junior

אם לאורי אלון הייתה טיפת הוגנות, הוא היה מממן את אליהו מחוץ לתקציב של הפועל ומאפשר לקבוצה להשתחרר מהמשקולת הזאת, אבל מסתבר שהוא עבד על כולם בעיניים והפועל הייתה רק אמצעי על מנת שיכירו אותו גם בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 11:20 pm 
Hall of Famer

עזוב, אם היתה לו טיפת הוגנות הוא היה מעביר לחשבון הבנק הפרטי שלך חצי מיליון שקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 18, 2018 11:41 pm 
Sophomore

stavs כתב:
כבר דיברתי על זה, אבל בגדול - אוונס שחקן משלים על הכיפאק, רגליים זריזות, ניתור נהדר, יכולת סיום טובה - זה סוג השחקנים שטוב שיש לך בכדורסל של היום.
עם זאת, ההחתמה הזו תישפט לפי הגבוה (או הגבוהים?) שיסגור את הקו הקדמי.
בהנחה שאמארה עדיין בתכנית כזר רק לאירופה - אני לא אוהב את הקו הדמי הזה, הוא מורכב משני זרים מאוד אפורים, מצ'וברוביץ' שהוא בסה"כ גוף גדול, ומאליהו שאני באמת כבר לא מצפה ממנו לכלום.
שום קליעה מבחוץ, יכולת מאוד מעטה לייצור נקודות, ולא הרבה בשר בצבע.
מצד שני, אם יבוא 4 מוכשר התקפית, זה כבר יותר לעניין בעיני - זה עדיין אומר קו קדמי קטן שיטחן בריבאונד והרבה דקות של תומאס בסנטר, אבל זו כבר בנייה יותר הגיונית.
אם שני אלו בתכניות (וזה מה שרועי כהן טוען בספורט 5), והולכים על שבעה זרים, אז זה חתיכת קו קדמי רחב - לא רע על פניו, אבל אני גם ממש לא בטוח כמה זה נחוץ (ובעיקר יגיד שאליהו יכול להשאר בסלון ביתו במשחקים בצ'מפיונס).

רועי כהן מדווח בספורט 5 שמתוכננת החתמת שחקן נוסף לעמדות 3-4, ואם השמועות על עזיבה של טימור נכונות חייב להגיע ישראלי נוסף. אני לא אתפלא אם ההכרעה בנוגע לטימור תתקבל רק אחרי שיהיה ברור מה קורה עם דוסון.
יש בקו הקדמי שנבנה כמה שחקני פיקנרול טובים, במיוחד אם גם אמארה יבוא. מצד שני, אין משחק פוסט, אין קליעה, ומלבד אמארה גם אין חוסמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 12:06 am 
Junior

גם אם אמארה יבוא, דובר על זה שבשלב הראשון לפחות הוא לא ישחק בליגה, אז אפילו חוסמים לא ממש יהיו.
אם טימור יעזוב, יכול להיות שיחליטו להשאיר את הלפרין והוא יהיה הישראלי הנוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 3:32 am 
Junior

אני לא מבין מה זה כל הדיבורים על בר טימור ועזיבה.
ביינתים רק ynet פרסמו את זה. וכעת 'שינו' לכך שסטו דאגלס בכלל מתקרב לתל אביב..

דייויד בסן, מנהל המועדון, כבר הגיב לשמועות הללו שהפיצו: Next.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 9:04 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
לפי וואלה גם ג'בארי בראון בדרך , והשאלה שלי אם הוא לא דורך בול על הבראון השני שכבר חתום.

ג'בארי בראון היה לרגע מלפפון מכביסטי לפני עונה או שתיים. אאז"נ הוא שחקן התקפה מוכשר עם אחלה סייז לsg אבל לא ממש עושה משהו חוץ מלקלוע ולא מתלהב למסור או לעשות הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 9:49 am 
Junior

שנה שנייה או שלישית ברציפות שירושלים לא מביאה ישראלי בעמדה 3 ו"מוותרת" על שחקנים כמו שמחון ובלייזר שלדעתי יכלו להתאים מאד. לא יודע אם דאוסון רלוונטי ובכלל אני לא בטוח שהוא האופציה הכי טובה.
בכלל, מאז שהלפרין ואליהו חתמו לפני 5 שנים טימור שנה אחר כך, הפועל לא הביאה אף שחקן ישראלי קיץ שהיה באמת שדרוג של הסגל הישראלי. הוואל הייתה הברקה (או פוקס) אבל אני לא מבין איך בקיץ לא מצליחים לבנות מחדש של הסגל הישראלי. עם כל הכבוד לבלאט ולצ'וברביץ' אלו לא החתמות משמעותיות מבחינת הסגל הישראלי. אם לפני כמה שנים היה לירושלים קייס חזק לסגל הישראלי הכי טוב, אני חושב שכרגע אין לירושלים אף ישראלי שהוא בטופ 10 של השחקנים בליגה (אפילו בלי לספור את כספי, מקל, אלכסנדר והוואל שמשחקים בחו"ל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 9:56 am 
Junior

נורטון כתב:
עזוב, אם היתה לו טיפת הוגנות הוא היה מעביר לחשבון הבנק הפרטי שלך חצי מיליון שקל

אוויל משריש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 10:09 am 
מנהל פורום

דניאל, הנקודה היא שקטש מאמין (כנראה באופן מוטה ומשוחד גם אם הוא לא מודע לזה) שבלאט הוא הדבר הבא הכדורסל הישראלי, הוא העוגן שממנו בוחרים זרים וישראלים משלימים
אני וכנראה גם אתה חושבים שהוא טועה אבל זה מה שהוא חושב, ככה שהטענה שגם הקיץ לא החתימו אף ישראלי משמעותי עם מבט קדימה לא נכונה
לגבי, עמדה שלוש אתה כמובן צודק, מנקו, שמחון ובלייזר שלושה סמולים מצויינים לרמות שלנו וכולם היו בהישג יד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 10:32 am 
Junior

והייתה יכולה להצטרף למלחמת הבידינג על קולשוב. 3 הפכה להיות העמדה הכי עמוסה בכדורסל הישראלי.

בלייזר לא 3.

אבל מה שצריך להיות יותר מטריד עבור ירושלים, ואולי האליפות עתודה נוכחי מדגימה את זה, שיש עכשיו דורות יותר מוכשרים שצומחים בכדורסל הישראלי ואף אחד מהם לא בתחום שליטתה. מכבי תל אביב מחזיקה בזכויות של שחקנים הכי מוכשרים בארץ לוי-זוסמן-אבדיה וכאלה שהם פחות מוכשרים כגוו זלמנסון ואלטיט ועליהם ירושלים לא תשים יד. מחלקת הנוער שלהם לא מייצרת בדל שחקן לבוגרים וכל שחקן שיפרוץ בעתיד בקבוצה קטנה ירושלים תצטרך כנראה לשלם הרבה יותר מידי כסף כדי להעביר אותו אליה.

אפילו לגלבוע גליל יש את: שוכמן (שעליו תקבל דמי השבחה שנה הבאה מירושלים), ארצי, נבון ומהנוער אולי יגיעו בשנים הבאות עוד שחקנים מוכשרים מאוד עם פוטנציאל בוגרים כגון חנוכי וחיון.

מוזר שקבוצה בעלת אמצעים ודלה במחלקת נוער ולנוכח השליטה האבסולוטית של יריבתה בכדורסלן הישראלי לא מצליחה לנפק החתמות ארוכות טווח יותר חכמות מרועי הובר (אם זכרוני אינו מטעני) וקרטר הבן.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 10:37 am 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:

אבל מה שצריך להיות יותר מטריד עבור ירושלים, ואולי האליפות עתודה נוכחי מדגימה את זה, שיש עכשיו דורות יותר מוכשרים שצומחים בכדורסל הישראלי ואף אחד מהם לא בתחום שליטתה. מכבי תל אביב מחזיקה בזכויות של שחקנים הכי מוכשרים בארץ לוי-זוסמן-אבדיה וכאלה שהם פחות מוכשרים כגוו זלמנסון ואלטיט ועליהם ירושלים לא תשים יד. מחלקת הנוער שלהם לא מייצרת בדל שחקן לבוגרים וכל שחקן שיפרוץ בעתיד בקבוצה קטנה ירושלים תצטרך כנראה לשלם הרבה יותר מידי כסף כדי להעביר אותו אליה.

דווקא אם אתה מסתכל על אליפות אירופה לעתודה , אפשר גם להזכיר את האליפות הקודמת לפני שנתיים כשהשחקן שהיא כן החתימה נתן טורניר מדהים , סחב את הנבחרת לגמר וגם נכנס לחמישייה הראשונה או השנייה של האליפות אם אני זוכר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 10:51 am 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
אפילו לגלבוע גליל יש את: שוכמן (שעליו תקבל דמי השבחה שנה הבאה מירושלים), ארצי, נבון ומהנוער אולי יגיעו בשנים הבאות עוד שחקנים מוכשרים מאוד עם פוטנציאל בוגרים כגון חנוכי וחיון.

זה ממש ככה בשוליים, אבל רק אציין שחיון עבר הקיץ למחלקת הנוער של מכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 11:06 am 
Senior

הפועל מתנהלת זוועה בכל הנוגע לשוק הישראלי כבר כמה שנים טובות.
למעשה, מאז בר טימור ההחתמה של בר טימור (במקור, כשחזר מגרמניה), הצעד הטוב היחיד שנעשה בערך היה ההחתמה של האוול באמצע העונה וגם הוא היה מזל (וגם הייתה חתמה של ד'אור פישר באמצע, שלא צלחה, אבל גם לא ממש אהבתי אותה בזמן אמת).
הבור בעמדה 3, חוסר היכולת להביא צעירים מוכשרים (לצד חוזים ארוכי טווח לצעירים שלא ישחקו 10 דקות במדים של הקבוצה), ההחתמה של אוחיון וטימור ביחד בקיץ הקודם, כשיש על השולחן ישראלים מלא ישראלים ובשלל עמדות אחרות וקיץ אח"כ להביא לצידם את תמיר בלאט - אלו לא טעויות נקודתיות, אלא ממש טעויות מגמתיות שחוזרות על עצמן כמה שנים ברצף.
אני חושב שזו אחת הנקודות הכי מאכזבות בעידן אורי אלון (ופוסט-אלון), מבחינת התפתחות כמועדון.

אולי באמת כשהחוזים של אליהו ואוחיון יגמרו בעונה הבאה נראה איזו למידה, אבל ההחתמה של בלאט כשיש כבר שני ישראלים על העמדה שלו והויתור (המסתמן) על שמחון, דוסון וקלושוב פשוט הורגים אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 11:33 am 
Sophomore

אני חושב שהטעות הכי גדולה של ירושליים , היתה החתמתו של כהן ל 3 שנים ואז משום מה וויתרו עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 11:35 am 
Hall of Famer

על פי וואלה הס.גארד בראון קרוב לחתימה
על פי סהר בירושלים מתלבטים בין זר לעמדות הפנים שאמארה מועמד בכיר ל אלכסנדר המתאזרח שאם יחתום זה יהיה על חשבון זר בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 19, 2018 11:50 am 
Junior

uriel17 כתב:
דניאל, הנקודה היא שקטש מאמין (כנראה באופן מוטה ומשוחד גם אם הוא לא מודע לזה) שבלאט הוא הדבר הבא הכדורסל הישראלי, הוא העוגן שממנו בוחרים זרים וישראלים משלימים
אני וכנראה גם אתה חושבים שהוא טועה אבל זה מה שהוא חושב, ככה שהטענה שגם הקיץ לא החתימו אף ישראלי משמעותי עם מבט קדימה לא נכונה
לגבי, עמדה שלוש אתה כמובן צודק, מנקו, שמחון ובלייזר שלושה סמולים מצויינים לרמות שלנו וכולם היו בהישג יד

גם אם נניח שקטש צודק לגבי הדבר הבא, זה לא מצדיק ש-4 הישראלים האחרים יהיו כל כך חלשים, כולל שניים שהם כארדים כלומר על אותה העמדה כמו הדבר הבא.
חוץ מזה שבקדנציה הקודמת שלו קטש התעקש על ליאור חכמון, אז לוקח את הדעה שלו בערבון מוגבל. ומכיוון שאז הוא התעקש להחתים זרי ליגה כמו ג'ייסון ריץ', סם קלנסי וכמובן דיון דאוול, אז אני גם מאד לא רגוע עם ההחתמות של תומאס ואוונס.

בכלל, יש לי הרגשה שאנחנו הולכים לעונה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: