סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת העתודה 2018
הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:22 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
stambody כתב:
תהליכי תודעה, ספורט הוא רק כלי לעיצוב תודעה ושיח לאומי/חברתי/פוליטי.

אם נראה לכם שזה סתם צירוף מקרים שישראל באותה שנה זוכה באירוויזיון, לוקחת אליפות אירופה לעתודה בכדורסל, וארה"ב מכריזה על העברת שגרירותה לירושלים, אז אתם עסוקים בלנתח עצים מבלי לראות את היער, אני יודע שזה פורום של כדורסל, אבל גם הספורט משחק תפקיד בתודעת ההמונים מעבר לפאן המסחרי/מקצועי גרידא, תקחו את זה לאן שתרצו לקחת את זה.

סוף סוף סיבה להוציא את כובע האלומיניום מהבוידעם, ועוד בפורום סלניוז! תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:25 pm 
מנהל פורום

הסתיימה אליפות אירופה לעתודה בכדורסל, נפתחה אליפות ישראל הפתוחה לטרמפיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
stambody כתב:

אם נראה לכם שזה סתם צירוף מקרים שישראל באותה שנה זוכה באירוויזיון, לוקחת אליפות אירופה לעתודה בכדורסל, וארה"ב מכריזה על העברת שגרירותה לירושלים, אז אתם עסוקים בלנתח עצים מבלי לראות את היער, אני יודע שזה פורום של כדורסל, אבל גם הספורט משחק תפקיד בתודעת ההמונים מעבר לפאן המסחרי/מקצועי גרידא, תקחו את זה לאן שתרצו לקחת את זה.

ב-77' קבוצה ישראלית לקחה את התואר הכי חשוב בכדורסל מחוץ ל-NBA ונחתם שלום עם האויבת הכי גדולה ומסוכנת שלנו. שנה אחרי זה לקחנו אירוויזיון בפעם הראשונה ומיד אחר כך גם בפעם השנייה. איך לא ראינו את זה בא כבר אז? עיוורים שכמונו...
אבל עכשיו לפחות אני מבין מאיפה באה האופטימיות הקוסמית שלך כל שנה לגבי מכבי. זה פשוט התהליכים.

אליפות מרשימה מאד, שחקנים שהתעלו וקבוצה מחוברת להפליא.
אבדיה לדעתי קצת מנופח יותר מדי, אני מקווה שאני טועה אבל אני חושב שהוא מפומפם בצורה מוגזמת. הוא כנראה ייבחר בדראפט ויגיע ל-NBA כי ההייפ ודיבורי ה"אפסייד" עושים את שלהם, יש לי תחושה שזה ייגמר כמו מקרה בנדר.
מייקל בריסקר וגיל בני לדעתי היו הגדולים באליפות הזו יחד עם זוסמן.

ואני יודע שקל להיסחף באופוריה, אבל דווקא ההפרש והדומיננטיות, גם הפיזית וגם מבחינת כדורסל, שישראל הראתה כל האליפות הזו - בדרגות מעל האחרות - וכל זה עם נבחרת שכמעט כולה שחקני ליגה שנייה בישראל... זה לא נראה קצת טוב מכדי להיות אמיתי? אנחנו באמת כאלה גדולים על היבשת בדור הזה?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' יולי 22, 2018 10:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:30 pm 
Freshman

מאיפה המנהג הבזוי הזה שיש לאנשים להדביק תוויות למי שכותב משהו טיפה פחות בנאלי וצפוי ומעלה בסה"כ אפשרות שיש פרספקטיבה רחבה יותר לנושא מדובר מסוים? במקרה הזה ספורט/כדורסל. כאילו מה הבעיה? פגעתי בך אישית בדעה הזו שאתה מגחך עליי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:34 pm 
Sophomore

JEWS TAKE EUROPEAN GOLD
מצלצל טוב

רק עכשיו שמתי לב שבלוגו של התחרות מופיע... קרל מרקס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:35 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
ואני יודע שקל להיסחף באופוריה, אבל דווקא ההפרש והדומיננטיות, גם הפיזית וגם מבחינת כדורסל, שישראל הראתה כל האליפות הזו - זה לא נראה קצת טוב מכדי להיות אמיתי? אנחנו באמת כאלה גדולים על היבשת בדור הזה?

שלא יגידו שאני "הורס שמחות" וחייב לבאס... אבל שאלו אז עונים - כן ולא.
מול צרפת בהרכב המלא שלה לא בטוח שהיינו מנצחים, ובטח לא בהפרש כזה. גרמניה שניצחה אותנו חסרה שני שחקנים ששלטו ברמות האלה של אליפויות אירופה. ספרד חסרו את הסקורר המוביל שלהם מהשנתונים האלה. ליטא, שיחד עם צרפת, שלטה בעבר בשנתונים 99-98 הגיעה בלי 3 שחקנים מובילים.
דווקא הקרואטים היו כן בהרכב כמעט מלא הפעם (שחקן טוב אחד משנתון 99 לא זומן, אבל אולי מבחירה) ודווקא כי אין להם פה אף פוטנציאל חזק ל-NBA, כי שהיה להם בכמויות בשנתונים הקודמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:37 pm 
מנהל פורום

stambody כתב:
מאיפה המנהג הבזוי הזה שיש לאנשים להדביק תוויות למי שכותב משהו טיפה פחות בנאלי וצפוי ומעלה בסה"כ אפשרות שיש פרספקטיבה רחבה יותר לנושא מדובר מסוים? במקרה הזה ספורט/כדורסל. כאילו מה הבעיה? פגעתי בך אישית בדעה הזו שאתה מגחך עליי?

ההודעות שלך דורשות את זה, מה לעשות.
אגב, לא ראיתי שהודבקו תוויות. בואו נחזור לנושא של הנבחרת וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:37 pm 
Freshman

נבחרת כל כך מרגשת... ברבע השלישי כשהקרואטים הורידו את ההפרש ל-2 בלבד ולשחקנים קצת רעדו הידיים - בריסקר היה שם עם כמה פעולות גדולות כדי להחזיר את הנבחרת חזרה על המסלול ומשם כבר השאירו לקרואטים אבק.

מעולם לא הייתה לנו נבחרת כל כך דומיננטית, פשוט אליפות מדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:38 pm 
Hall of Famer

stambody כתב:

כי זו דעתי על מה שכתבת, אתה יכול לעשות עם זה מה שאתה רוצה.
ואתה רשאי לגחך עלי בחזרה, תרגיש חופשי. לא ראיתי את היער ב-77' ועברו מאז יותר מ-40 שנה! וגם עכשיו אני לא רואה, כסומא בארובה.
לקחנו אליפות גילאים וזה יפה מאד, לעשות מזה איזה חלק מתהליך קוסמי... תהייה בריא. איפה התהליך הזה היה באליפות אירופה האמיתית, איפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:40 pm 
Junior

stambody כתב:

מה שמצחיק כאן זה שההודעה הזו אפילו לא נכנסת לטופ 10 הודעות הזויות שלך.
אה וכן, נראה לי שזה סתם צירוף מקרים ואין מישהו בשמים שיושב וקובע שנזכה באליפות אירופה עד גיל 20 או באירוויזיון.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

נערך לאחרונה על ידי Chauncey בתאריך א' יולי 22, 2018 10:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:41 pm 
Junior

stambody כתב:

אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות, תסביר אתה לאן לדעתך צריך לקחת את זה.
אם אתה רוצה להגיד שהנצחון של ישראל באירוויזיון והעברת השגרירות לירושלים ועכשיו הזכייה באליפות הם חלק מאיזה יער, שאנו לא מסוגלים לראות, אבל אתה לכאורה כן, אז בא תאיר את עינינו, אחרת אל תתפלא שמגחכים על מה שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:42 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ואני יודע שקל להיסחף באופוריה, אבל דווקא ההפרש והדומיננטיות, גם הפיזית וגם מבחינת כדורסל, שישראל הראתה כל האליפות הזו - זה לא נראה קצת טוב מכדי להיות אמיתי? אנחנו באמת כאלה גדולים על היבשת בדור הזה?

מול צרפת בהרכב המלא שלה לא בטוח שהיינו מנצחים, ובטח לא בהפרש כזה. גרמניה שניצחה אותנו חסרה שני שחקנים ששלטו ברמות האלה של אליפויות אירופה. ספרד חסרו את הסקורר המוביל שלהם מהשנתונים האלה. ליטא, שיחד עם צרפת, שלטה בעבר בשנתונים 99-98 הגיעה בלי 3 שחקנים מובילים.
דווקא הקרואטים היו כן בהרכב כמעט מלא הפעם (שחקן טוב אחד משנתון 99 לא זומן, אבל אולי מבחירה) ודווקא כי אין להם פה אף פוטנציאל חזק ל-NBA, כי שהיה להם בכמויות בשנתונים הקודמים.

גם אם זה המצב, הפרש הרמות והפיזיות היה כל כך גדול שאפשר להניח שנגיד היו באים כל החסרים - אז ישראל לא הייתה טובה יותר ב-80 דרגות מהאחרות, רק ב-8. אולי חוץ מהצרפתים שלפי מה שאתה מתאר באו ממש עם סגל ב' שלהם (נדמה לי שכתבת איפשהו שהם באו בלי איזה 8 שחקנים או משהו).
אם ישראל עושה בית ספר ב-80 דרגות על כולם עם נבחרת שרובה שחקני ליגה שנייה - כנראה העתיד עגום מאד בכל אירופה...

בעיקר הקרואטים - איפה האתלטיות והגובה? זו מסורתית נבחרת של אתלטים גבוהים וחזקים, זה פשוט הגנים של העם שם. איפה כל זה? מול ישראל הם נראו כמו ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:46 pm 
Sophomore

stambody- שנה אחרי שנה, אתה מתאמץ לחבר את הסגל של מכבי באופן מלאכותי ולא הגיוני שתואם את המחשבה שמכבי חייבת להיות קבוצת צמרת. שנה אחרי שנה אתה מתעקש לראות את היער דרך עדשה ורודה באופן מוטה ולא תואם מציאות. עזוב את היער וכל מני קונספירציות, תתחבר למציאות ודבר על כדורסל.

אתה הופך שולחנות פיקניק לעצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:50 pm 
Junior

טורניר מופרע לחלוטין של הנבחרת הזו. לא ראיתי הרבה מהמשחקים ואיכשהו מה שראיתי לא סחף אותי במיוחד, אבל מה שחזרו ואמרו בערוץ הספורט פשוט נכון. כזה דבר לא היה...

לגבי הנושא המרכזי של הערב: אני יכול להבין, בדוחק, את הטענה לגבי האירוויזיון והעברת השגרירות. שניהם אירועים שמושפעים מהאופן שבו ישראל נתפסת בעולם ואולי אולי גם משפיעים עליו. אבל מה הקשר לטורניר הזה? מילא זה שכמות האנשים בכל אירופה שמודעים בכלל לכך שהאליפות התקיימה שווה בערך לרייטינג של האירוויזיון בחלק הטורקי של קפריסין. אבל אולי בכלל הטענה הפוכה? ישראל לא היתה מצליחה בטורניר הזה אם השינוי התודעתי בעולם כבר לא היה מתחיל? גדול עליי. גם אני לא רואה את היער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:53 pm 
Sophomore

זה מצחיק ממש כמה שזה מטופש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:55 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
ודים כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

גם אם זה המצב, הפרש הרמות והפיזיות היה כל כך גדול שאפשר להניח שנגיד היו באים כל החסרים - אז ישראל לא הייתה טובה יותר ב-80 דרגות מהאחרות, רק ב-8. אולי חוץ מהצרפתים שלפי מה שאתה מתאר באו ממש עם סגל ב' שלהם (נדמה לי שכתבת איפשהו שהם באו בלי איזה 8 שחקנים או משהו).
אם ישראל עושה בית ספר ב-80 דרגות על כולם עם נבחרת שרובה שחקני ליגה שנייה - כנראה העתיד עגום מאד בכל אירופה...

בעיקר הקרואטים - איפה האתלטיות והגובה? זו מסורתית נבחרת של אתלטים גבוהים וחזקים, זה פשוט הגנים של העם שם. איפה כל זה? מול ישראל הם נראו כמו ילדים.

אי אפשר להשוות יותר למצב של לפני 20 שנה שכוכבי העתודה כבר היו משחקים בליגת העל מגיל 18. יחסית לשנים האחרונות, ואולי גם יחסית לשאר השחקנים בטורניר, מדובר בשחקנים עם הרבה ניסיון ודק' משחק בבוגרים. אף אחד, חוץ מזוסמן, לא בליגת העל, וחלק אפילו רק בליגה ארצית, אבל רובם משחקים בקבוצות שלהם וחלקם אף שחקנים מרכזיים. זוסמן עצמו אגב כבר הספיק להיות שחקן מוביל בליגה הלאומית. באיזה רמה הליגה הקרואטית שבה, לפי צוות השידור, משחקים כל הקרואטים? וכמה דק' הם משחקים שם? בסגל הספרדי הפעם לא היה אף שחקן שמשחק בליגה הראשונה, רק שחקנים שמשחקים בקבוצות המילואים של המועדונים הגדולים שמשחקות בליגות השלישית והרביעית בספרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:56 pm 
Junior

מודה שראיתי רק את החצי ואת הגמר, אבל למה לא מדברים על בריסקר כשחקן שיכול להיות לכל הפחות רכז מצויין ברמות של הליגה בארץ? שמעתי יותר מפעם אחת שמדברים עליו כשחקן שלכל היותר יככב בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 10:58 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אבדיה לדעתי קצת מנופח יותר מדי, אני מקווה שאני טועה אבל אני חושב שהוא מפומפם בצורה מוגזמת. הוא כנראה ייבחר בדראפט ויגיע ל-NBA כי ההייפ ודיבורי ה"אפסייד" עושים את שלהם, יש לי תחושה שזה ייגמר כמו מקרה בנדר.

אני דווקא לא חושב שהייפ מוגזם. זה שחקן של פעם בדור שיש לו את כל הכלים להפוך לכוכב יורוליג. צריך לזכור שהוא צעיר מכולם בשלוש שנים. זה מטורף.
אם מישהו חושב שזו הביאה השניה של לוקה דונצ'יץ' והאיש הולך לטייל לו לאנ.באי.איי, אז כן זה מוגזם מאוד, אבל באופן כללי במושגים ישראלים מדובר בטופ של הכשרונות שהיו פה אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 11:01 pm 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אני דווקא לא חושב שהייפ מוגזם. זה שחקן של פעם בדור שיש לו את כל הכלים להפוך לכוכב יורוליג. צריך לזכור שהוא צעיר מכולם בשלוש שנים. זה מטורף.
אם מישהו חושב שזו הביאה השניה של לוקה דונצ'יץ' והאיש הולך לטייל לו לאנ.באי.איי, אז כן זה מוגזם מאוד, אבל באופן כללי במושגים ישראלים מדובר בטופ של הכשרונות שהיו פה אי פעם.

בדיוק! אפשר לחשוב כמה בנדרים היו לנו. הסיבה היחידה שמשתמשים פה בבנדר כבדיחה זה נטו הייפ ממש ממש מוגזם שהיה סביבו. סך הכל הוא כן יהיה שחקן רוטציה ב-NBA או לחילופין שחקן טוב ביורוליג, אם יחזור. בגיל 18 הוא היה שחקן לגיטימי בליגת העל ועוד כזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 11:13 pm 
Junior

פה איבדת אותי.
בנדר שחקן חלש מאוד. הוא בחיים לא יהיה שחקן רוטציה באנ.בי.איי וגם באירופה אני בספק אם יצליח.
והוא ממש לא היה פה זר לגיטימי בגיל 18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 11:18 pm 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
פה איבדת אותי.
בנדר שחקן חלש מאוד. הוא בחיים לא יהיה שחקן רוטציה באנ.בי.איי וגם באירופה אני בספק אם יצליח.
והוא ממש לא היה פה זר לגיטימי בגיל 18.

האמת שאני בעצמי דיי קוטל את בנדר בשנתיים האחרונות, אבל כנראה שלא ידעתי עד כמה הוא גרוע ב-NBA. חשבתי שאולי בחיים הוא לא יצדיק את הבחירה הגבוהה, אבל כן יהיה שחקן סביר.
אין לי מספיק מידע עדכני בשביל לטעון אחרת, אז אסכים איתך.
לגבי איך הוא היה פה בגיל 18 - לא התכוונתי שהוא נתן תמורה של זר ממוצע, אבל הוא כן היה שחקן ברמת ליגת-העל, עד כמה שהמושג הזה קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 11:21 pm 
Sophomore

אני חושב שאבדיה הרבה, אבל הרבה, יותר מוכשר מבנדר. יש לו הרבה כדורסל לילד הזה, הוא עירני, הוא מבין את המשחק בנוסף להכל.

אבדיה ובריסקר הכי מסקרנים אותי. אבדיה יכול להיות שחקן נבא נחמד מאוד אולי אם הדברים יסתדרו באופן אידיאלי, ובטוח שחקן יורוליג טוב.

בריסקר הרשים אותי מאוד. אני מאמין שהוא גם יכול להיות שחקן ליגת על טוב ואם ימשיך להשתפר אולי גם יורוליג.

זוסמן לא מכדרר מספיק טוב, עם נטייה להיעלם. לא שחקן התקפי עם נוכחות מי יודע מה... השאלה אם ההגנה שלו יכולה להיות כל כך משמעותית גם בבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 11:32 pm 
Junior

אני די בהלם ממה שרוינה עשה בטורניר הזה, במיוחד אחרי מה שראיתי ממנו בקיץ שעבר ומהמשחק הראשון של הטורניר ציפיתי לעוד מאותו דבר.

לפני שבועיים יצאה כתבה שאילת לא חושבת שבריסקר מוכן הגנתית לליגה הראשונה ..אפשר עוד היה לקבל את ההנחה המוטעית הזאת באופן כלשהו. אבל מדובר באותה קבוצה שבאותם רגעים בחרה כשלד ישראלי מוביל את בן שימול - שולדי - זלמנסון שכל אחד מהם בערך הוא המגן הכי גרוע בעמדה שלו.

מעבר לשמות הברורים [אבדיה, זוסמן, בריסקר] ועוד שני רול פליירס בפוטנציה [בני,רוינה] יש עוד שני כשרונות ששנה הבאה באליפות בארץ הם "ויילדקראדס"[לפי מה שודים כתב..תודה אגב] ויכולים לתת פריצה. צ'צ'שוילי שחקן מיוחד [מזכיר לי את ליאור אליהו] והכל תלוי בהתפתחות הגופנית שלו. שחקן שכבר ממש, אבל ממש התפתח גופנית הוא נועם אביבי. תשוו את התמונה שלו במנהלת בבני הרצליה שנה שעברה [נראה כמו צ'אצא] לאיך שהוא נראה השנה. שחקן עם מידות גוף כאלה וקליעה נקייה מבחוץ זו נקודת פתיחה טובה - מעניין יהיה לעקוב מה ייתן שנה הבאה בלאומית ובאליפות גילאים הבאה.

ומזכיר שיש עוד מחזור נוער מוכשר עוד יותר בדרך..ותיכף נוכל לדון עליו לקראת משחקים גורליים מול אריות דרג ב' שונות.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 11:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שבהחלט סתמבאדי ראוי להגדרה של "כותב פחות בנאלי".

אבל כרגיל אתם מתמקדים בישראל ומפספסים את התמונה הגדולה - נבחרת קרואטיה מפסידה בגמר מונדיאל ובגמר אליפות אירופה לגיל 20. זה נראה לכם צירוף מקרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 22, 2018 11:49 pm 
Hall of Famer

הישג מדהים
מבחינתי זה לא רק הזכייה עצמה , אלא עצם העובדה שערב אחרי ערב אנחנו דורסים מעצמות כדורסל אדירות ( ספרד , צרפת , יוון , קרואטיה ... ) בהפרשים גדולים .
מה שעוד יותר מפליא זה שכל זה נעשה כאמור עם אחוזי עונשין לא טובים , והמון החטאות של ליי-אפים ( כך לפחות שמעתי תחת כל עץ רענן , לא ראיתי מספיק בעצמי בעיניים או איזו סטטיסטיקה מדויקת לכך ) .

והתוודות אישית
לפני כחמש שנים לערך החזקתי בדעה שאריאל בית-הלחמי הוא אחד ממאמני הליגה החלשים ביותר . פשוט לא היה משפיע בכלל על המשחק , ותמיד היה עם אותן רוטציות קבועות וללא שום מעוף .
אבל מה שרואים כאן ובשנים האחרונות בגליל/גלבוע - זה כשהוא בונה את הקבוצה עליה הוא מופקד ב"צלמו" ( וגם את הנבחרת הוא סוג של בנה עם הויתור על עבו למשל ) , ומשחק בה את הכדורסל שלו ( למשל עם גבוהים שמשחקים הרבה עם פנים לסל ולא בהכרח גופות גדולים שחופרים בצבע , ופייטרים בקו האחורי - כפי שגם רואים בגליל ) אז זה בהחלט תאווה לעיניים , חממה לגידול שחקנים - וכל סופרלטיב אחר . שאפו ענק .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot] ו 71 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: