סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת העתודה 2018
הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2018 10:17 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
sir charles כתב:
אני מאוד מקווה שרוינה ימשיך לשחק כpf ולא כסנטר. יש לו גודל סביר ואתלטיות טובה ל4, הוא שומר טוב בפוסט ובP&R והוא בעיקר צריך להוסיף קליעה מחצי מרחק (ואם אפשר גם מ3). כסנטר הוא פשוט נמוך מדי ולא מסיים מספיק טוב.

לא יודע... כשראיתי אותו משחק בעתודה אמרתי לעצמי "וואלה, ככה צריך לשחק הסנטר המודרני".
כאשר ה-4 שלך הוא שחקן כמו אבדיה או מושקוביץ'.

נכון שזו אולי לא באמת רמה גבוה, אבל כן הסתדרו טוב עם ה-2.10 הרחב של הקרואטים ועם הגבוהים הגרמנים.
אז אתה יכול לקרוא לו 4, אבל כזה שמשחק בהרכב שאין בו 5, או 5 נמוך, אבל זה הכיוון שהכדורסל הולך אליו, לא?
לדעתי הבעיה היא שהוא לא באמת מספיק אתלט לרמות של ליגת העל ולא יהיה מסוגל לשמור על גארדים בסוויץ' ועוד להספיק לחזור אחר כך לריב', כפי שעשה בעתודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 1:17 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אגב, סתם לידע כללי, היום חיים אוחיון אמר בלי למצמץ בתוכנית הרדיו של ערוץ הספורט שהם אלה שפנו לזוסמן, בלי לדבר עם מכבי, והציעו לו לחתוך אליהם. הוא גם אמר שזו לא פעם ראשונה שהם עושים את זה ("גם למקל וכספי היה חוזה במכבי והבאנו אותם אלינו"). גם הוא וגם המראיינים שלו דיברו על זה כעל דבר טבעי לגמרי.
אני מצפה לת'רד מלא פאתוס של אדום88...
סתם. עדיף שכולם ישתקו.

ובלי קשר, לא הייתי משאיל את זוסמן בשום אופן. על אחת כמה וכמה כל עוד חוק הצעירים קיים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' יולי 24, 2018 1:21 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 1:20 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אגב, סתם לידע כללי, היום חיים אוחיון אמר בלי למצמץ בתוכנית הרדיו של ערוץ הספורט שהם אלה שפנו לזוסמן, בלי לדבר עם מכבי, והציעו לו לחתוך אליהם. הוא גם אמר שזו לא פעם ראשונה שהם עושים את זה ("גם למקל וכספי היה חוזה במכבי והבאנו אותם אלינו"). גם הוא וגם המראיינים שלו דיברו על זה כעל דבר טבעי לגמרי.
אני מצפה לת'רד מלא פאתוס של אדום88...
סתם. עדיף שכולם ישתקו.

אתה יודע אבל למה לא מדברים על זה, ואיך יש הבדל מסוים בתפיסה בין שחקן מוביל שפונה אליו קבוצה אחרת, לישראלי צעיר ו"מסכן" שמיובש עונה שלמה ופונה אליו קבוצה אחרת כדי "להציל" אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 1:22 am 
Hall of Famer

רק בישראל 14 דקות למשחק זה מיובש. שיקחו את אחד השחקנים שכל הקבוצות האחרות בליגת העל אפילו לא מצאו להם מקום בסגל.

התפיסה לא מעניינת, זה שחקן תחת חוזה. אם אסור אז אסור לכולם, אם מותר מותר לכולם. אז שכל אלה עם התפיסה ישתקו מעכשיו והלאה...
ספציפית לגביו, אני לא מכיר הרבה שחקנים בגילו שקיבלו 14 דקות למשחק בליגת העל, ואין למכבי שום סיבה להשאיל אותו שחייבים צעירים בסגל.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' יולי 24, 2018 1:26 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 1:24 am 
Sophomore

אין לך מה לשכנע אותי, לדעתי מכבי הייתה בסדר גמור עם יובל זוסמן. הוא ממש לא היה מקרה דגן יבזורי או משהו בסגנון הזה. פשוט לא היה מוכן לרמות האלה ופגע בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 9:30 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מתוך הטור של אבי סגל הבוקר בביביתון:
ציטוט:
ודאי היה לו לא קל להגיע לטורניר אחרי עונה שבה כמעט לא שיחק

אתם מבינים, שחקן צעיר שקיבל 491 דקות בליגה ובפלייאוף + 112 דקות ביורוליג + לא יודע כמה דקות בגביע, וזו נחשבת עונה בה כמעט לא שיחק.

אבל זה מילא, המשפט הבא באמת הביא לי את הסעיף:
ציטוט:
האספקט היחיד בו לא היה טוב מספיק <באליפות העתודה> ויתכן שזה בא כתוצאה מהעונה האחרונה,
הוא הקליעה לשלוש (29%). זוסמן חייב להפוך לשחקן של 40% לשלוש.

טוב שהוא לא כתב שמכבי חייבת להפוך את זוסמן לשחקן של 40% לשלוש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 9:58 am 
Junior

14 דקות זה אולי לא שחקן "מיובש" אבל גם רוב הסיכויים שזה לא יספיק לו כדי להתפתח לשחקן משמעותי במיוחד (בטח כשמדובר ב"שאריות" של דקות, לא ברגעים הקריטיים של המשחק).
בנוסף, לא נשכח שמדובר בדקות משחק בליגה הישראלית. ועם כל הכבוד למכבי, אם כבר ליגה ישראלית אז עדיף לזוסמן ללכת למקום שיתן לו 25 דקות איכותיות (כלומר לא רק ברגעים שבהם אתה יכול להרשות לעצמך לזרוק אותו למגרש) לערב.

מקווה מאוד מאוד שהוא יעשה את המעבר הזה. במכבי לא יצא ממנו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:02 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
התפיסה לא מעניינת, זה שחקן תחת חוזה. אם אסור אז אסור לכולם, אם מותר מותר לכולם. אז שכל אלה עם התפיסה ישתקו מעכשיו והלאה..

אה סבבה.
ברור שפניה לשחקן הכי טוב של היריבה שלך היא שוות ערך לפניה של מכבי קרית שקר כלשהי לרגב פנאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:05 am 
Hall of Famer

לא הבנתי, יש התניה לאילו שחקנים תחת חוזה מותר לפנות ולאילו אסור?
(כלומר, יש. אני יודע מה היא באמת...)

עניינית, שחקן צעיר שיכול לתרום 14 דקות למשחק הוא לא מיובש ולא נעליים, ובתנאי חוק הצעירים הוא גם יתרון גדול. אני מקווה שלמכבי יהיה שכל וביצים להגיד לו שהוא תחת חוזה, הוא לא הולך לשום מקום, ושגלבוע עם כל הכבוד לה תיקח, אם היא רוצה כל כך לקדם מישהו, את אחד משחקני העתודה שמסתובבים בליגה השנייה כי אף קבוצה אחרת חוץ ממכבי לא חשבה שיש לשחקני עתודה מקום בסגל שלה בכלל.
אה, ושגם תתן לו 25 דקות מובטחות ואת המפתחות לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:15 am 
Junior

אני חולה על זה שאתה אוהב כ"כ להיצמד לפורמליקה שבמקרים רבים היא פשוט חסרת ערך לחלוטין.

אז כן, יש חוקים "לא כתובים" למי אפשר לפנות ולמי לא אפשר. אם אתה מייבש שחקן (לאו דווקא מדבר על זוסמן שאפשר להתווכח על מידת התועלת שמכבי מפיקה ממנו) וקבוצה אחרת יכולה להנות משירותיו - פניה אליו תהא בבחינת "זה נהנה וזה לא חסר", ואז למרות שעומדת לך זכות מסויימת אתה ככל הנראה תבחר למחול עליה. לעומת זאת, כשמדובר בפניה לשחקן משמעותי בקבוצה היריבה, ברור לחלוטין שהיריבה לא תשתוק על כך, כי מעבר למצב החוזי יש פה גם פגם מוסרי-אתי מובהק. וגם אם תישבע לי שלא - ברור לי ב-100% שהנושא הזה מובן לך לחלוטין.

ביחס לשאר הדברים שאמרת, פשוט אין לי דרך רצינית להגיב אליהם. כאילו ששחקנים שמידת התאמתם לליגת העל מוטלת בספק רב זהים באיכותם לכאלה שנחשבים לפוטנציאל NBA/יורוליג. אבל גם ביחס לכך ברור לי שהדבר ברור לך לחלוטין.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ג' יולי 24, 2018 10:42 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:17 am 
Hall of Famer

ראי, מעבר למוטיב של להראות לכולם, למה בדיוק אתה חושב שכדאי לזוסמן להישאר במכבי?
גם אם הוא יקבל יותר דקות במכבי, אני לא חושב שבכלל יש ספק שהתפקיד שלו יהיה משרתם של אדונים, כלומר הזרים של הקבוצה. סביר להניח שנראה אותו עדיין משוטט בפינות ומחכה לשלשה הפנויה וזהו בערך. אם מכבי תשאיל אותו לקבוצה אחרת שבה ייעדו לו תפקיד יותר מרכזי בהתקפה, בעיני כולם ירוויחו. אני חושב שמכבי רק הרוויחה מכך ששחקנים צעירים עשו את הסטאז' בקבוצות אחרות לפני שעברו אליה. כספי בגליל, הלפרין בליובליאנה (לפני כן במכבי הוא היה הילד המפוחד שהקהל צועק לו זרוק, זרוק), אליהו בגליל. בורשטיין הגיע למכבי בגיל צעיר, אבל אחרי 2 עונות בהרצליה, האחרונה כשחקן המוביל, כמובן עודד קטש עם העונות ברמת גן וגליל. אני לא זוכר שחקן צעיר במכבי שהחל בגיל צעיר בבוגרים והתפתח לשחקן משמעותי מאז... חן ליפין???

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:20 am 
Hall of Famer

אז אני טוען שזה ודאי לא מקרה של "זה נהנה וזה לא חסר". בטח ובטח בתנאי חוק הצעירים. אולי אם לא היה את חוק הצעירים אפשר היה לדבר אחרת, אולי. אבל בתנאי חוק הצעירים שחקן צעיר שאשכרה תורם משהו הוא יתרון גדול.
אם מותר לפנות אז מותר לפנות, פורמליסטיקה או לא. בשביל זה קוראים לזה "חוזה".
ואני מקווה שמכבי תשלח את חיים אוחיון לכל הרוחות, ותגיד לזוסמן שהוא אצלה ולא הולך לשום מקום. יש לו מלאי של 8-10 שחקני עתודה שמסתובבים בליגה השנייה וצריך לקדם אותם, ולהבטיח להם 25 דקות בליגה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:21 am 
Junior

עמוס לב כתב:

נובע בדיוק מאותו מקום שבו הוא עורך השוואה פאתטית בין פניה לרגב פנאן ובין פניה ללברון ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:23 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
גם אם הוא יקבל יותר דקות במכבי, אני לא חושב שבכלל יש ספק שהתפקיד שלו יהיה משרתם של אדונים, כלומר הזרים של הקבוצה. סביר להניח שנראה אותו עדיין משוטט בפינות ומחכה לשלשה הפנויה וזהו בערך. אם מכבי תשאיל אותו לקבוצה אחרת שבה ייעדו לו תפקיד יותר מרכזי בהתקפה, בעיני כולם ירוויחו. אני חושב שמכבי רק הרוויחה מכך ששחקנים צעירים עשו את הסטאז' בקבוצות אחרות לפני שעברו אליה. כספי בגליל, הלפרין בליובליאנה (לפני כן במכבי הוא היה הילד המפוחד שהקהל צועק לו זרוק, זרוק), אליהו בגליל. בורשטיין הגיע למכבי בגיל צעיר, אבל אחרי 2 עונות בהרצליה, האחרונה כשחקן המוביל, כמובן עודד קטש עם העונות ברמת גן וגליל. אני לא זוכר שחקן צעיר במכבי שהחל בגיל צעיר בבוגרים והתפתח לשחקן משמעותי מאז... חן ליפין???

עמוס, נדמה לי שעניתי. הוא שחקן של 14 דקות בליגה ו-11 בפלייאוף, מיובש הוא לא, וזה לפני שהוא התבגר בעוד שנה ולפני האליפות של העתודה. מעבר לזה, יש בליגה חוק צעירים. לא מכבי קבעה אותו, למעשה הוא נחקק נגדה כפי שהתוודה אחד מהוגיו ומולידיו, אבל בתנאים האלה שחקן צעיר שיכול לתרום בליגה יש יתרון גדול. אין סיבה שמכבי לא תהנה ממנו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' יולי 24, 2018 10:24 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:24 am 
Junior

זה כן אני כתב:
14 דקות זה אולי לא שחקן "מיובש" אבל גם רוב הסיכויים שזה לא יספיק לו כדי להתפתח לשחקן משמעותי במיוחד (בטח כשמדובר ב"שאריות" של דקות, לא ברגעים הקריטיים של המשחק).
בנוסף, לא נשכח שמדובר בדקות משחק בליגה הישראלית. ועם כל הכבוד למכבי, אם כבר ליגה ישראלית אז עדיף לזוסמן ללכת למקום שיתן לו 25 דקות איכותיות (כלומר לא רק ברגעים שבהם אתה יכול להרשות לעצמך לזרוק אותו למגרש) לערב.

מקווה מאוד מאוד שהוא יעשה את המעבר הזה. במכבי לא יצא ממנו כלום.

זוסמן פתח בחמישיה במחזורים 3-6, 12, 13, 16-18, 23, 25.
רק במחזור 24 הוא לא קיבל דקות בכלל, שזה דיי נדיר ביחס לכל שחקן בליגה.
עד מחזור 7 הוא שיחק כמעט בכל משחק מעל 20 דקות.
בתמורה, וביחס הפוך לחלוטין לכמות הדקות שהוא קיבל (רביעי בישראלים, ראשון מבין הצברים) הוא תרם את מדד האיכות הכי נמוך בקבוצה.

לגבי ה"לא נשכח שמדובר בדקות משחק בליגה הישראלית". שים את זה בפרופורציה. יתר ידידיו לנבחרת העתודה קיבלו את הדקות שלהם בליגה הלאומית בכלל, וההמלצה פה בפורום היא שיעבור לקבוצת ליגה אחרת ממכבי תל אביב, בה אף אחד לא מבטיח לו יותר או אותה כמות דקות ובוודאות מבטיחים לו רמת אימון נמוכה יותר. בקבוצה הישראלית האחרת הוא גם בודאות לא יקבל דקות יורוליג, מה שבהחלט ניתן לו במכבי תל אביב. איזו סיבה יש לחשוב שהוא לא יקבל יותר דקות העונה במכבי תל אביב בליגה? איזה ישראלי עדיף מכבי תל אביב החתימה בעמדה שנותנת לו תחרות? אם הוא הולך ומתבגר, הולך ומשתפר, למה לא להעריך שהוא יקבל במכבי תל אביב יותר דקות בעונה הקרובה?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:36 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
בתמורה, וביחס הפוך לחלוטין לכמות הדקות שהוא קיבל (רביעי בישראלים, ראשון מבין הצברים) הוא תרם את מדד האיכות הכי נמוך בקבוצה.

לגבי ה"לא נשכח שמדובר בדקות משחק בליגה הישראלית". שים את זה בפרופורציה. יתר ידידיו לנבחרת העתודה קיבלו את הדקות שלהם בליגה הלאומית בכלל, וההמלצה פה בפורום היא שיעבור לקבוצת ליגה אחרת ממכבי תל אביב, בה אף אחד לא מבטיח לו יותר או אותה כמות דקות ובוודאות מבטיחים לו רמת אימון נמוכה יותר. בקבוצה הישראלית האחרת הוא גם בודאות לא יקבל דקות יורוליג, מה שבהחלט ניתן לו במכבי תל אביב. איזו סיבה יש לחשוב שהוא לא יקבל יותר דקות העונה במכבי תל אביב בליגה? איזה ישראלי עדיף מכבי תל אביב החתימה בעמדה שנותנת לו תחרות? אם הוא הולך ומתבגר, הולך ומשתפר, למה לא להעריך שהוא יקבל במכבי תל אביב יותר דקות בעונה הקרובה?

זה בדיוק העניין, אני לא מאשים את מכבי. היא רוצה להיות הכי טובה שאפשר וזה לא תמיד בא יחד עם פיתוח שחקנים. נכון, הוא קיבל דקות אבל כמו שעמוס אמר מאוד קשה לבוא לידי ביטוי כשכולם מסביבך שחקנים הרבה יותר בכירים ואתה למעשה מעין שוליה (סוליה) שלהם. בקבוצה אחרת סביר להניח שתהיה יותר סבלנות אליו גם ברגעים פחות טובים כי פשוט אין יותר מידי ברירות.

ושוב, ההשוואה בינו ובין שאר שחקני נבחרת העתודה היא אחלה דמגוגיה. מדובר פה על פוטנציאל להיות שחקן יורוליג לגיטימי בעוד השאר אם יצליחו להיות שחקנים לגיטימיים בליגה הישראלית זו תהיה הצלחה עבורם (מכל מיני סיבות, בעיקר ענייני גודל).

ואיזה שחקנים ישראלים כ"כ מוצלחים היו במכבי שנה שעברה שלא היה מקום לתת לו לשחק יותר? אותו הדבר.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ג' יולי 24, 2018 10:38 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:36 am 
Junior

שמח שכולם מדברים על דקות משחק וזה באמת חשוב.

השאלה (ומכאן והלאה יש תהיות והנחות ולא שיפוטיות כלפי מכבי) היא האם אותן דקות הן דקות אמיתיות בהן הקבוצה משחקת תחת לחץ שמקדם שחקנים ?
שאלה נוספת היא כמה פעולות עושה השחקן באותן הדקות , 15 דקות שבהן אתה משחק פיקאנרול , מקבל תרגיל לבידוד ומייצר אינן 15 דקות שאתה עומד בפינה ומחכה לכדור.

את הירידה באחוזי הקליעה של זוסמן לעומת הקיץ הקודם קל בהרבה להסביר ואין שום קשר לעונה שעברה עליו , יש פער גדול בין להיות השחקן הרביעי בחמישייה כאשר אתה עומד ומביט פנוי לסל לבין להיות שחקן המפתח שמייצר לאחרים וגם לוקח זריקות פחות טובות. הקליעה של זוסמן מכדרור סבירה ומטה , שלשות מתפיסה הוא קולע טוב בהרבה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:41 am 
Junior

זה כן אני כתב:
הרסי הוקינס כתב:

זה בדיוק העניין, אני לא מאשים את מכבי. היא רוצה להיות הכי טובה שאפשר וזה לא תמיד בא יחד עם פיתוח שחקנים. נכון, הוא קיבל דקות אבל כמו שעמוס אמר מאוד קשה לבוא לידי ביטוי כשכולם מסביבך שחקנים הרבה יותר בכירים ואתה למעשה מעין שוליה (סוליה) שלהם. בקבוצה אחרת סביר להניח שתהיה יותר סבלנות אליו גם ברגעים פחות טובים כי פשוט אין יותר מידי ברירות.

ושוב, ההשוואה בינו ובין שאר שחקני נבחרת העתודה היא אחלה דמגוגיה. מדובר פה על פוטנציאל להיות שחקן יורוליג לגיטימי בעוד השאר אם יצליחו להיות שחקנים לגיטימיים בליגה הישראלית זו תהיה הצלחה עבורם (מכל מיני סיבות, בעיקר ענייני גודל).

ואיזה שחקנים ישראלים כ"כ מוצלחים היו במכבי שנה שעברה שלא היה מקום לתת לו לשחק יותר? אותו הדבר.

אותו דבר + שנה של ניסיון ליגה באלופת המדינה ויורוליג (אם כי מוגבל מאוד) + "תעודת" מצטיין אליפות אירופה לנבחרות עתודה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:44 am 
Junior

שנה שעברה הוא הגיע מפוזיציה דומה לאחר שהיה אחד השחקנים הבולטים באליפות אירופה והגיע לגמר.
עזוב, בעידן של כמות הזרים הנוכחית אם אתה לא כישרון ברמה של דונצ'יץ' או קרוב לזה, אין לך מה לעשות במכבי בגילאים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:44 am 
Junior

beatla כתב:
שמח שכולם מדברים על דקות משחק וזה באמת חשוב.

השאלה (ומכאן והלאה יש תהיות והנחות ולא שיפוטיות כלפי מכבי) היא האם אותן דקות הן דקות אמיתיות בהן הקבוצה משחקת תחת לחץ שמקדם שחקנים ?
שאלה נוספת היא כמה פעולות עושה השחקן באותן הדקות , 15 דקות שבהן אתה משחק פיקאנרול , מקבל תרגיל לבידוד ומייצר אינן 15 דקות שאתה עומד בפינה ומחכה לכדור.

את הירידה באחוזי הקליעה של זוסמן לעומת הקיץ הקודם קל בהרבה להסביר ואין שום קשר לעונה שעברה עליו , יש פער גדול בין להיות השחקן הרביעי בחמישייה כאשר אתה עומד ומביט פנוי לסל לבין להיות שחקן המפתח שמייצר לאחרים וגם לוקח זריקות פחות טובות. הקליעה של זוסמן מכדרור סבירה ומטה , שלשות מתפיסה הוא קולע טוב בהרבה.

צר לי, אבל אני לא רואה שום קבוצה בליגה שלוקחת את זוסמן ובונה תרגיל סביבו. מי בדיוק הקבוצה שלא תשים אותו כשחקן מספר 5 בהיררכיה? מי תחתים אותו בדיוק כישראלי הבכיר המוביל שלה (וגם אז הוא בדרך כלל #4 בחשיבות בכל חמישיה נתונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:45 am 
Junior

אגב, ביחס לחוק הצעירים - אני בטוח שמכבי יכולה למצוא דרך למלא את החלל שישאיר זוסמן בשחקן אחר שגם ככה לא יראה דקות. זה לא שהיא לא עשתה את זה עד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:45 am 
Junior

זה כן אני כתב:
שנה שעברה הוא הגיע מפוזיציה דומה לאחר שהיה אחד השחקנים הבולטים באליפות אירופה והגיע לגמר.
עזוב, בעידן של כמות הזרים הנוכחית אם אתה לא כישרון ברמה של דונצ'יץ' או קרוב לזה, אין לך מה לעשות במכבי בגילאים האלה.

נכון, ועכשיו הוא מגיע לשנה הקרובה עם עוד חיזוק לקייס שלו כמצטיין רסמי, עוד ניסיון ועוד יכולת. וגם בשנה שעברה הוא קיבל צ'אנס הוגן מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:49 am 
Junior

כישרונות בגילאים האלה לא צריכים "צ'אנס הוגן", הם צריכים דקות משחק נקודה ( לא סתם במדינות הבלקן צומחים כ"כ הרבה שחקנים טובים). גם כשהם פחות טובים הם צריכים להישאר על הפרקט זמן רב. וכן, ברור לי שלמכבי זה לא מתאים ואני האחרון שיאשים אותה בכך, אבל בקבוצות אחרות זה כן יכול להתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:49 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
אגב, ביחס לחוק הצעירים - אני בטוח שמכבי יכולה למצוא דרך למלא את החלל שישאיר זוסמן בשחקן אחר שגם ככה לא יראה דקות. זה לא שהיא לא עשתה את זה עד היום.

כן, אני מניח שתמיד אפשר למצוא איזה עציץ שישחק בכרטיס כפול או משהו, אבל יש לה שחקן צעיר שיכול לתרום, אז למה לה?
נשאיר את תפקיד מגדלי העציצים לקבוצות האחרות שלא נתנו צ'אנס לאף שחקן בגילו של זוסמן, אבל עכשיו מאד רוצות אותו כי "אצלן יש לו 25 דקות מובטחות ואת המפתחות לקבוצה". יה רייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:51 am 
Junior

כי ככה.
ועכשיו ברצינות - אם גם ככה התועלת שמכבי תפיק ממנו היא נמוכה (ואני מוכן להתערב על כך, אם כי אשמח לאכול את הכובע בסוף העונה) אז עדיף לה להביא עציץ לא מועיל אחר ואת זוסמן להשאיל לקבוצה אחרת. מה יוצא מכך למכבי? סיכוי טוב יותר לקבל אותו שנה שנתיים אח"כ שחקן טוב יותר שיכול להשתלב בכבוד גם ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יואי ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: