סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת העתודה 2018
הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 2:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבדיה, בכל הכבוד לו, לפחות בדקות שראיתי אותו בשנה שעברה - ברמת בוגרים הוא עדיין בגדר עציץ. אם כבר, אותו הייתי משאיל - אבל כמדומני אבא לא רוצה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 2:23 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ובתור ישראלי שישי ברוטציה, זה באמת כל כך משנה? הרי אם יהיה עוד גארד במקום זוסמן פתרת את בעיית הגארדים, ודרך אגב, גם כרגע אבדיה הוא הישראלי השישי ברוטציה, כך שמבחינת הרישום שלו אין שום משמעות, אא"כ מכבי רוצה את זוסמן כישראלי השישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 2:24 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אהוד כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אז הנה, הראיתי שגם מנבחרת ספרדית שירדה לדרג ב' יצאו כוכב NBA, כוכב יורוליג ששיחק גם ב-NBA, ועוד שחקן אירופי משמעותי באופן עקבי כבר הרבה שנים.

מבלי להיכנס חס וחלילה לתיזה שלך - לפי הסגל כאן שניים מהשחקנים שציינת לא היו חלק מהאליפות:
http://www.fibaeurope.com/compID_UIfgjy ... D_362.html

https://archive.fiba.com/pages/eng/fa/t ... index.html
זה הסגל האמיתי, אתה יכול גם להקליק על כל שחקן ולראות שהוא אכן שיחק שם.

ממה שבדקתי, אתה מתייחס לשלב המוקדמות שנערך ב-2003:
https://archive.fiba.com/pages/eng/fa/e ... edule.html
ולכן כנראה שבלינק שאני הבאתי מופיע הסגל האמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 2:27 pm 
Hall of Famer

כנראה אתה צודק.
מה שזה אומר זה שהספרדים כנראה שלחו לשלב הגמר של אותה אליפות נבחרת חלשה בהרבה ממה ששלחו למוקדמות... במוקדמות, עם ההרכב הזה, הם הביסו את ישראל שהייתה בהרכב מלא עם כל הכוכבים של אז.
קצת שם דברים בפרופורציה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 2:34 pm 
Junior

Equilibrium כתב:
זה כן אני כתב:
כישרונות בגילאים האלה לא צריכים "צ'אנס הוגן", הם צריכים דקות משחק נקודה ( לא סתם במדינות הבלקן צומחים כ"כ הרבה שחקנים טובים). גם כשהם פחות טובים הם צריכים להישאר על הפרקט זמן רב. וכן, ברור לי שלמכבי זה לא מתאים ואני האחרון שיאשים אותה בכך, אבל בקבוצות אחרות זה כן יכול להתאים.

באילו קבוצות בדיוק?

בערך בכל קבוצה בארץ שהיא לא מכבי או ירושלים.
אתה רוצה להגיד לי שממאמן שנתן קרדיט בלתי נגמר לשחקן צעיר ומוגבל כמו בלאט, לא ניתן לצפות שהיה נוהג אותו הדבר עם שחקן בעל פוטנציאל גבוה יותר? וזה עוד בקבוצה שבמשך מרבית העונה טרפה את הליגה לחלוטין. מעבר לכך, אני בטוח שבקבוצות כמו גלבוע, הרצליה וכו' הוא יתפתח לשחקן הרבה יותר טוב ממה שהוא אי פעם יצליח להיות כל עוד הוא במכבי בשלב הזה של הקריירה. אין מה לעשות, פיתוח שחקנים זה פשוט לא ב DNA של הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 2:38 pm 
Hall of Famer

תשובתו של לאומית בעוד 3... 2... 1...

אפרופו זוסמן וגלבוע - הם די עמוסים בעמדות 1-3. שוכמן סקוורר ארצי נבון והזר החדש. אפשר גם לספור את קרפלס. ויש לי תחושה שיבוא עוד זר לעמדות 2-3.
זוסמן באמת מאד בטוח שהוא יקבל שם 25 דקות מובטחות ו/או את המפתחות לקבוצה?
ונניח שכן (אני כלל לא בטוח), מי מהצעירים האחרים "יוקרב" עבורו? אין מספיק דקות לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 2:58 pm 
Hall of Famer

ולמה מעניין מי מהצעירים "יוקרב"?
השאלה שאני מדבר עליה מה המהלך הטוב מבחינת מכבי לפתח את זוסמן. ואם הדקות של טל קרפלס ילכו לאיבוד זה מעניין אותי כי...?
למעט שוכמן, סביר להניח ששאר השחקנים יהיו בסטטוס נמוך מזה של זוסמן. אבל זה לא משנה. היעד לא צריך להיות בהכרח גלבוע יש עוד 9 קבוצות נוספות בליגה. אפשר גם למצוא לו מקום באיזה חממה אירופאית, סטייל הלפרין וליובליאנה, אם לא רוצים אותו בביצה שלנו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 3:05 pm 
Senior

נתעלם רגע מארצי ונבון שאף אחד מהם לא בונה מן הסתם על מעל 10 דקות למשחק, שני זרים, שוכמן, סקוורר וזוסמן זה חמישה שחקנים על 120-160 דקות (בהתחשב בסמול בול המקובל בליגה). לא נראה לי בעייתי בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 3:15 pm 
Hall of Famer

אם אני לא טועה נתנאל ארצי היה אחד מכוכבי העתודה של שנה שעברה שהגיעה לגמר. למה אתה חושב שהוא לא בונה על מעל 10 דקות משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 3:21 pm 
Sophomore

האם הסיכוי של זוסמן לקבל תפקיד משמעותי זהה בגלבוע ובמכבי?

מעבר לכך, כמו שאמרו לפני, יש עוד קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 5:08 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
תשובתו של לאומית בעוד 3... 2... 1...

אפרופו זוסמן וגלבוע - הם די עמוסים בעמדות 1-3. שוכמן סקוורר ארצי נבון והזר החדש. אפשר גם לספור את קרפלס. ויש לי תחושה שיבוא עוד זר לעמדות 2-3.
זוסמן באמת מאד בטוח שהוא יקבל שם 25 דקות מובטחות ו/או את המפתחות לקבוצה?
ונניח שכן (אני כלל לא בטוח), מי מהצעירים האחרים "יוקרב" עבורו? אין מספיק דקות לכולם.

בגלבוע באמת כבר עמוס מדי - בראשון היה מקבל הרבה דקות (גם באשדוד אגב).
לדעתי אם מכבי עדיין רוצים את קולשוב, ראשון צריכה להתעקש על זוסמן תמורתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 5:47 pm 
Hall of Famer

אתה לא טועה, ארצי היה אחד מהשחקנים המובילים של העתודה בשנה שעברה. למה תומר וגם אני חושבים שלא בונים עליו מעל 10 דקות? כי ראינו אותו משחק כבר לפחות 2 עונות בליגת העל. כוכבות באליפות עתודה לא הופכת אותך אוטומטית לשחקן. לפרטים אתה מוזמן לפנות ללא מעט שחקנים מנבחרות העתודה בעבר. אפילו אילן קדוש ידע לספר לך שמלכות סלים באליפות נוער לא מבטיחה לך שום דבר לקריירה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 6:50 pm 
Junior

למיטב זכרוני גם אלון שטיין היה נחשב לסוג של כוכב על בגילאים הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 7:03 pm 
Junior

תגידו אתם רציניים? ארצי נער הפוסטר של הכדורסלן הישראלי שנדפק על ידי המתאזרחים הבינוניים שהאוזמן מאוהב בהם. בחיפה על ידי בורדיון ובאשדוד אחרי הכשרון של ווריק. קיבל חמש דקות זבל בממוצע באשדוד והיה קבור ברוטציה אחרי אריאל וווריק, אפילו גרינברג אמר באמצע העונה שהוא מצטער שהוא לא יכול למצוא בשבילו יותר דקות. לא קיבל צ'אנס.

גליל החתימו אותו לשלוש שנים. מן הסתם התכנון אמור להיות שיקבל עשר דקות צפונה. אפילו 14 דקות של ספוט אפ שוטינג בשבילו יהיה חלום רטוב. שחיים אוחיון מדבר ככה על זוסמן זה קצת לדפוק את ארצי בפעם השלישית.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 7:49 pm 
Hall of Famer

בשלב זה (בניגוד לתחילת הקיץ) אני לא חושב שיש יותר מדי קבוצות שיתאימו למה שהחברים בו "מייחלים" עבור זוסמן : 20-25 דקות קבועות כשחקן מרכזי.
כמובן שלא בהפועל ת"א וירושלים, לא בחולון (שמחון,הרוש ופניני), גליל כבר די עמוסה כמו שנכתב פה (וסביר ששוכמן ואלטיט יהיו שחקני החמישייה בכל מקרה), באילת כבר יש 3 ישראלים "בכירים" ושני מתאזרחים, נהריה זה מלחמה על דקות מול יבזורי (ולכן לא בטוח שהקבוצה בכלל תרצה את זוסמן), בהרצליה אני מניח בונים על משעור/זליקוביץ' ואז אין ממש מקום, לראשון כבר 4 ישראלים + ספק קולשוב.
נס ציונה זו אופציה אני מניח (נניח על המשבצת של אלעד הופמן) אבל הגארדים הזרים שם מאוד דומיננטיים, ובאר שבע זה אולי הפיתרון המתבקש כקבוצה חדשה לגמרי, אבל לחץ של עולה חדשה (וגם רמי הדר שאני לא יודע מה היחסים איתו).

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ד' יולי 25, 2018 1:22 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 8:15 pm 
Sophomore

ארצי בכלל לא באותה עמדה כמו זוסמן. זוסמן הוא 2-3. ארצי 3-4, ובליגה הישראלית הנטייה לדעתי היא ל-4 (יכול לשים גוף על שחקנים ולתת דקות יפות כסטרץ').

לגבי זוסמן, לא ברור למה ש"לא יהיה לו מקום" ל-25 דקות משמעותיות ברוב הקבוצות. אלטיט שחקן חמישייה לפניו? לא רואה את זה, וגם אם כן, כמה דקות כבר אלטיט מקבל? מלחמה מול יבזורי או זליקוביץ'? זוסמן כבר עכשיו טוב יותר, ולא רק בהסתכלות עתידית. ומעבר לזה, 80 דקות מובטחות בכל קבוצה לשחקנים ישראלים (המינימום; אפשר גם יותר). ברצינות אתה טוען שמואליקי שיהיה קשה למצוא 25 לזוסמן? לדעתי הוא שווה את זה ב-כ-ל קבוצה שהיא לא מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 8:58 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
תגידו אתם רציניים? ארצי נער הפוסטר של הכדורסלן הישראלי שנדפק על ידי המתאזרחים הבינוניים שהאוזמן מאוהב בהם. בחיפה על ידי בורדיון ובאשדוד אחרי הכשרון של ווריק. קיבל חמש דקות זבל בממוצע באשדוד והיה קבור ברוטציה אחרי אריאל וווריק, אפילו גרינברג אמר באמצע העונה שהוא מצטער שהוא לא יכול למצוא בשבילו יותר דקות. לא קיבל צ'אנס.

גליל החתימו אותו לשלוש שנים. מן הסתם התכנון אמור להיות שיקבל עשר דקות צפונה. אפילו 14 דקות של ספוט אפ שוטינג בשבילו יהיה חלום רטוב. שחיים אוחיון מדבר ככה על זוסמן זה קצת לדפוק את ארצי בפעם השלישית.

"אפילו גרינברג אמר שהוא מתחרט", באמת? זה מנצח כל טיעון. אתה באמת קונה את הדיבור הזה של גרינברג? לא קונה דיבור של מאמנים שנועד רק לרצות את מי שאמור לשמוע באותו רגע, וזה מה שזה. תחשוב בהגיון, הרי אם הוא אמר את זה באמצע העונה - מה הפריע לו לתקן את "המעוות" בחצי השני של העונה?

אני אומר אחרת. הדיון על ארצי הוא רק סימפטום, אין באמת דיון רציני ולא שואלים שאלות כאלה על אף אחד משחקני העתודה בשנתיים האחרונות, כולל הכוכבים הגדולים - למעט אלה שבאו ממכבי (ובלאט, שתיכף אדבר עליו). אף אחד לא שואל למה אף קבוצת ליגת על לא מצאה אפילו מקום בסגל שלה, ולו לכמה דקות, לגיל בני. אף אחד לא שואל למה מירון רוינה העדיף להישאר בליגה השנייה למרות שהיו לו הצעות מליגת העל. אף אחד לא שואל את אילת, שרבה עכשיו עם רעננה על מייקל בריסקר, אם היא מתחייבת לתת לו 20-25 דקות ואת המפתחות לקבוצה. על מי כן דנים? על השחקן היחיד בנבחרת הזו שאשכרה קיבל דקות בליגת העל, ודקות דו ספרתיות כולל בפלייאוף ובפיינל פור.
למעשה השחקן היחיד בשתי הנבחרות האלה שלא ממכבי ושיש עליו איזשהו דיון הוא תמיר בלאט, שבמקרה שלו הדיון הוא הפוך, אם הוא לא מקבל יותר מדי קרדיט (בגלל הייחוס המשפחתי או בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 9:12 pm 
Sophomore

וגם השחקן הכי מוכשר בשנים האחרונות (עד אבדיה), וזה אפילו לא קרוב. זוסמן הוא היחיד מכל אלו שיש לו פוטנציאל להיות שחקן יורוליג ונבחרת בוגרת מוביל. כל האחרים כאמור אפילו לא קרובים. אז כן, ברור שמדברים עליו, אבל זה לא קשור למכבי, זה קשור לרצון שלנו (של רובנו מסתבר) לראות אותו מממש את הפוטנציאל ולא מתקבע בתור שחקן רוטציה שולי.

ואגב, בהחלט יש לי ביקורת על מה שנעשה למשל עם קופרברג. אבל שוב, זו לא אותה רמה של פוטנציאל כמו זוסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 9:40 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
ארצי בכלל לא באותה עמדה כמו זוסמן. זוסמן הוא 2-3. ארצי 3-4, ובליגה הישראלית הנטייה לדעתי היא ל-4 (יכול לשים גוף על שחקנים ולתת דקות יפות כסטרץ').

לגבי זוסמן, לא ברור למה ש"לא יהיה לו מקום" ל-25 דקות משמעותיות ברוב הקבוצות. אלטיט שחקן חמישייה לפניו? לא רואה את זה, וגם אם כן, כמה דקות כבר אלטיט מקבל? מלחמה מול יבזורי או זליקוביץ'? זוסמן כבר עכשיו טוב יותר, ולא רק בהסתכלות עתידית. ומעבר לזה, 80 דקות מובטחות בכל קבוצה לשחקנים ישראלים (המינימום; אפשר גם יותר). ברצינות אתה טוען שמואליקי שיהיה קשה למצוא 25 לזוסמן? לדעתי הוא שווה את זה ב-כ-ל קבוצה שהיא לא מכבי.

העמדות של הישראלים הן לא הדבר היחיד שחשוב , הרי בסופו של דבר יש כ-100 דקות ( במקרה הטוב ) לחלק ביניהם .
אלטיט עובדתית פתח כגבוה ( לצד שוכמן ושלושה זרים ) בקבוצה של גליל אשתקד שרצה יפה מאוד . אני במקום המאמן ממשיך עם אותה תבנית .
יבזורי וזליקוביץ' כבר תרמו דבר או שניים בליגה . הראשון אולי כבר שחקן גמור - את זה נראה העונה . בכל מקרה , לצד למשל זליקוביץ' ( אליו התייחסת , אולי בכלל יהיה משעור ... ) וחנוכי - לא צפויות לטעמי דקות מרובות מדי לזוסמן במספרים אותם ציינת .
וכן , אני טוען ברצינות שבמרבית הקבוצות זוסמן לא יקבל 25 דקות למשחק בסגלים המסתמנים ( שעדיין לא סופיים , ועוד יתרחבו מן הסתם ) , ואחזיר בשאלה האם לדעתך יש לו מקום לקבל 25 דקות באם חו"ח ותיאורטית בלבד הוא יעבור לירושלים , הפועל ת"א , וחולון ?

אגב , אני לא בדעה הזאת ספיציפית לגבי זוסמן . גם על שגב נאמר שמכבי מייבשת אותו והוא שחקן מוביל במרבית קבוצות בליגה , אז הבה נראה ...
ואותו טיעון נשאר בגדול בתוקף עבור שחקנים צעירים שטרם הוכיחו עצמם יותר מדי בליגת העל .

בהודעתי הקודמת אגב שכחתי ( שלא במכוון , באמת ) את אשדוד , שם באמת על פי העונה שעברה יש סיכוי לקבל הרבה דקות ובמה .

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ד' יולי 25, 2018 12:45 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:04 pm 
Junior

מה ששמוליק אמר. למעשה הוא הקדים אותי, כי רציתי גם לעשות את הפירוט הזה לפי קבוצות.

עוד נקודה חשובה - בניגוד למכבי תל אביב, לאף אחת מהקבוצות השואלות אין אינטרס להשקיע בפיתוח של זוסמן. הדרך היחידה שבה הוא יקבל את מכסת הדקות שלו בקבוצות הללו היא אם הוא אכן יהיה ברמה שמצדיקה אותן. אין להן שום צורך קונקרטי לפתח שחקן שלא חתום אצלן. בניגוד לכך, במכבי תל אביב יש לזוסמן את הסיכוי הכי גבוה להמשיך לקבל דקות למרות שהוא לא טוב ממספר סיבות:
1. זה קרה בעונה שעברה. כמו שהראתי, הוא הצבר שקיבל הכי הרבה דקות בקבוצה, למרות שהחזיר בתמורה את המדד הכי נמוך.
2. הקבוצה רוצה לפתח אותו ויש לה אינטרס להמשיך לתת לו קרדיט גם אם יסריח בחלק מהשלבים את המגרש כדי לבנות לו ביטחון וניסיון (כפי שעשתה בעונה שעברה).
3. מכבי תל אביב היא הקבוצה שיש לה פוטנציאלית את הסגל הכי טוב, כלומר, גם אם זוס' יהיה גרוע, היא עדיין יכולה להוציא את עצמה מהבור שהוא עלול ליצור לה, בניגוד לקבוצות אחרות שפשוט ימחקו אותו אם יהיה חלש.
4. במקרה שיהיה חלש אפילו רק בחלק מהעונה, ובנפח שיגרום לקבוצה הקולטת לספסל אותו עד שיוכיח את עצמו מחדש, מכבי תל אביב מפסידה פעמיים - היא גם שמה אותו במסגרת בה הוא לא יקבל דקות, וגם תוקעת אותו ברמת אימון ומסגרת פחות מקצועית.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:09 pm 
Sophomore

כן, גם בירושלים, הפועל וחולון. בהנחה שבאמת מדובר באיזור ה-100 דקות למשחק, ארבעה שחקני רוטציה ישראלים יכולים כל אחד לקבל בערך 20-25 דקות למשחק (עם שאריות ליתר). לאיזו קבוצה יש 4 שחקנים שחייבים בבירור להיות לפניו ברוטציה? אולי להפועל. אז אוקיי, שלא יעבור דווקא אליה (כאילו שבכלל יש סיכוי ממכבי). ברוב הקבוצות, אין לי ספק בכלל שהוא צריך להיות שחקן רוטציה בכיר ולקבל הזדמנות, אפילו כשחקן פותח. אם מנקו הפחות מוכשר קיבל את זה בגלבוע בערך באותו גיל (גם כשלא ממש הוכיח את עצמו), למה זוסמן לא יכול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:37 pm 
Hall of Famer

נתחיל עם הרסי
1. לא הבנתי את העניין של הצבר שקיבל הכי הרבה דקות. למה שאת זוסמן זה אמור לעניין מי צבר או לא? לעצם העניין זוסמן התחרה לאורך העונה עם משעור ואיתי שגב מי יהיה השחקן העשירי ברוטציה של מכבי תל אביב. זה היה המעמד שלו, שחקן 10-11. עם התקדמות העונה גם הדקות שלו ירדו, כמובן כפונקציה של היכולת. למה שזה לא יקרה גם העונה? מעבר לכך, איתי שגב ומשעור שהתחרו איתו על דקות עזבו, אבל הגיע נמרוד לוי וגם דני אבדיה מצטרף למאבק השנה על הדקות. כך שגם היום המעמד שלו הוא של השחקן הישראלי הרביעי בקבוצה ושני שחקנים מתחרים איתו על מעמד זה.
2. הקבוצה רוצה לפתח איתו, אבל גם שנה שעברה היה את האינטרס הזה. בסופו של דבר מכבי שילמה מס שפתיים לפיתוח ויתנו לו את אותו תפקיד של שנה שעברה, זה שזורק כשהוא פנוי ואם הוא לא יוכיח את עצמו, הדקות יעלמו.
3. למכבי תל אביב יש את הסגל הטוב ביותר, כלומר אם זוסמן יהיה חלש, יש מספיק אלטרנטיבות, כולל עוד נסיך בדמותו של אבדיה. בקבוצות אחרות האלטרנטיבות לא ממש קורצות, כך שזוסמן עדיין יקבל דקות, כי כמה שיהיה חלש, התחליפים כנראה לא ישפרו את המצב.
4. זה נכון, מצד שני עוד עונה כמו העונה האחרונה ומכבי תל אביב גם תפסיד אולי פעמיים. עוד שנה אבודה בבוגרים ושחקן שיכול לפתח גישת גל מקל למכבי ולדרוש לעזוב. כבר עכשיו פורסמה כתבה בוואן על כך שזוסמן דורש השאלה.

שמואליקי, אלטיט פתח כגבוה שנה שעברה. אז מה? אתה אומר שכמאמן היית מעדיף לפתוח עם שחקן פחות טוב רק בגלל ששנה שעברה עם סגל שונה לחלוטין זה עבד טוב? אז שנה שעברה היה את זאק לידיי כשחקן דומיננטי שהעלים את האנמיות של אלטיט. והשנה אתה תמצא עוד לידיי? דרך אגב, עובדתית אלטיט פתח, אבל קיבל 18 דקות בלבד. סקוור קיבל 25 דקות, טל קרפלס קיבל 16 דקות, ספנסר ווייס קיבל 15 דקות. ברור שהמהלך הנכון מצד בית הלחמי זה לפתוח עם שוכמן ועם זוסמן, להביא זרים בעמדות קצת שונות ולא לפתוח עם אלטיט, כי זה עבד בשנה שעברה, ללא קשר ליכולת של אלטיט, שלא הייתה גבוהה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2018 1:01 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
כן, גם בירושלים, הפועל וחולון. בהנחה שבאמת מדובר באיזור ה-100 דקות למשחק, ארבעה שחקני רוטציה ישראלים יכולים כל אחד לקבל בערך 20-25 דקות למשחק (עם שאריות ליתר). לאיזו קבוצה יש 4 שחקנים שחייבים בבירור להיות לפניו ברוטציה? אולי להפועל. אז אוקיי, שלא יעבור דווקא אליה (כאילו שבכלל יש סיכוי ממכבי). ברוב הקבוצות, אין לי ספק בכלל שהוא צריך להיות שחקן רוטציה בכיר ולקבל הזדמנות, אפילו כשחקן פותח. אם מנקו הפחות מוכשר קיבל את זה בגלבוע בערך באותו גיל (גם כשלא ממש הוכיח את עצמו), למה זוסמן לא יכול?

הבה נפרוט את זה (עד כדי שצריך לראות איך ייראו הסגלים , בפרט איפה ישחק אלכנסדר וכו')
בחולון אשתקד (כחצי עונה ומרבית הפלייאוף עם 3 זרים, וגם קליין הצטרף רק תוך כדי העונה) אפילו בלאט המיוחס קיבל "רק" 21.5 דקות בממוצע (וכזכור נשמעו על כך טענות רבות), הרוש וקולמן 15 כ"א, קליין 10.
עם 4 זרים מתפקדים לאורך מרבית העונה ועמית שמחון שהצטרף (שחקן בכיר יותר בערך על אותה העמדה) - אני לא הייתי הולך לשם בכלל במקום זוסמן.

לירושלים דווקא הוא התאמה לא רעה כ-3 מחליף (עמדה 2 מפוצצת בשחקנים יותר מתאימים ממנו לסגנון של משחק הגארדים של קטש), אבל זה כמובן לא סדרי גודל של 25 דקות.

אותה גליל של מנקו שציינת הייתה עם סגל ישראלי מאוד צעיר, וספק אם תמצא לכך מקבילה בליגה נוכחית: מנקו , שגב , טישמן , שוכמן (כל אלה היו בני 23 ומטה) ועודד ברנדווין אחד. אבל אני בהחלט מקבל שגליל (אצל בית הלחמי) ולמעשה גם אשדוד של גרינברג הן האופציות הסבירות יותר להתפתחות אמיתית של שחקנים - זו פשוט המציאות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2018 1:17 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
שמואליקי, אלטיט פתח כגבוה שנה שעברה. אז מה? אתה אומר שכמאמן היית מעדיף לפתוח עם שחקן פחות טוב רק בגלל ששנה שעברה עם סגל שונה לחלוטין זה עבד טוב? אז שנה שעברה היה את זאק לידיי כשחקן דומיננטי שהעלים את האנמיות של אלטיט. והשנה אתה תמצא עוד לידיי? דרך אגב, עובדתית אלטיט פתח, אבל קיבל 18 דקות בלבד. סקוור קיבל 25 דקות, טל קרפלס קיבל 16 דקות, ספנסר ווייס קיבל 15 דקות. ברור שהמהלך הנכון מצד בית הלחמי זה לפתוח עם שוכמן ועם זוסמן, להביא זרים בעמדות קצת שונות ולא לפתוח עם אלטיט, כי זה עבד בשנה שעברה, ללא קשר ליכולת של אלטיט, שלא הייתה גבוהה.

אתה מתאר כאילו הקבוצה בהכרח תיבנה סביב זוסמן
סקוורר שיחק יותר מ-30 דקות אצל בית-הלחמי לפני שנתיים, אז לגיטימי וסביר באותה מידה לבנות את הקבוצה סביבו וסביב שוכמן (שהוא הבאנקר מן הסתם) כשחקנים הפותחים והמובילים. אלטיט בכל מקרה יקבל אני מניח את ה-15-20 דקות שלו כגבוה הישראלי היחיד.
אגב , במקרה כבר נכנסתי לפרופיל של אלטיט (לא כישרון ברמה של זוסמן - אני מבין, אבל כגבוה ישראלי אולי דווקא בעל ערך מוסף גדול יותר לאור תחליפי העמדה), ולאחר שתי עונות בהן לא הרבה לשחק במכבי הוא עבר לקבל 11 דקות שלמות למשחק בקרית גת (בגיל 23 כבר). כך שהעזיבות הללו לא תמיד מניבות את התוצר הרצוי לפחות בעונה העוקבת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2018 9:20 am 
Hall of Famer

עכשיו אתה סתם מתווכח בשביל להתווכח.
איזה סיבה יש לבית הלחמי לייעד תפקיד יותר גדול לסקוורר מאשר לזוסמן, שברור שהוא פוטנציאל ברמה אחרת, למעשה ברמה יותר גבוהה מאשר שוכמן? אז נכון, הוא צעיר, הוא לא הוכיח עדיין את עצמו. סבבה. אז אתה מייעד לו תפקיד חשוב, אחד משני הישראלים המובילים, אבל אתה בונה לו גם רשת ביטחון במקרה של חוסר הצלחה. בדיוק הסיטואציה בגליל.
אם כבר הסיפור שלך על אלטיט מראה משהו. גבוה ישראלי שדי נשכח, לא קיבל דקות במכבי כמעט בכלל, עבר לקבוצה אחרת ומיד היה חלק מהרוטציה. אז מה לגבי מי שנחשב לכישרון הכי גדול שצמח פה לפחות בחמש השנים האחרונות?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 456 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: יואי ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: