סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 1:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 62  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות המנש, החדש
הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 2:29 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מלו ביוסטון על המינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 6:02 am 
Junior

ובאופן משעשע למדי, בעקבות החתימה של מלו, סיכויי האליפות של יוסטון נפגעו בחלק מהמקומות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 9:30 am 
מנהל פורום

מלו, זה לא השחקן שבגללו ד'אנטוני עף מניו יורק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:11 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אז מה נשאר לנו צפוי אבל מעניין בשוק השחקנים הפנויים?
1. קוואי לאונרד - מה יהיה עם הסאגה של הבחור שרק לפני שנה נחשב לכל מה שטוב באן.בי.איי וכרגע מצטייר כנושא הדגל של כל מה שרע אצל כוכבי האן.בי.איי? יישאר עוד שנה בספארס? יחבור ללברון למרות הסיטואציה הנוראית שבה הוא עוד עלול להגיע רחוק בפלייאוף אן.בי.איי אבל הקרדיט לא יהיה שייך לו? יעבור לקבוצה אחרת ויברח ממנה תוך שנה?
2. נכון לרגע זה רוטציית הסנטרים של הלייקרס מכילה את השחקנים הבאים - מקגי, כנראה השחקן הכי טוב בעולם מתחת ל-10 דקות משחק, צ'נינג פריי בן ה-35, איביצ'ה זובק והרוקי מוריץ ווגנר. איכשהו זה נראה לי לא מספיק ואיכשהו זה לא יישאר כך. כמובן שהכול גם תלוי במה יקרה עם נקודה מספר 1, אבל אותי מאד מעניין איך יראה הסגל של הלייקרס בפתיחת העונה.
3. לאן יילך דניס שרודר. ההוקס מחוייבים לבחור עם 45 מיליון לשלוש השנים הבאות, אבל הם כבר נטשו את הנישואים הללו והשיגו פילגש צעירה וחתיכה בשם טרה יאנג. יש לי הרגשה שהולך להיות טרייד מפגר שבו ההוקס הולכים לקבל נכסים עתידיים לא מבריקים ואילו קבוצה שממש לא צריכה את שרודר תקפוץ על העגלה. איכשהו החשודים המיידיים הם כמובן הקינגס, אבל גם בפיניקס יכולים להחליט שעם צמד ווטרנים כמו צ'נדלר ואריזה חלון ההזדמנויות הולך ונסגר וחייבים לעשות מהלך גדול.
4. הלייקרס מאד מעניינים הקיץ הזה. אבל הפעם העניין הוא בשחקן שלא ימשיך באל.איי. לאן יילך אייזיאה תומאס? רק לפני שנה וצ'ופצי'ק האיש היה על גג העולם ואני מניח שהוא כבר תכנן להעלות באש איזה סטיפה של 200 אלף דולר סתם בשביל הכיף עם חוזה המקס' שהוא הולך לקבל. האם כעת הוא יקבל יותר מאשר 5 מיליון בלחץ לעונה? ווטרן מינימום? האם הוא יכול לחזור ליכולת של בוסטון? אולי בכלל הוא יחזור לבוסטון כתעודת ביטוח לקיירי? הכול פתוח ותומאס שבעבר בנה את הקריירה שלו על המוטיבציה להוכיח לכולם מה הוא שווה חזר למשבצת מספר 1 מהבחינה הזאת.

כולם מוזמנים להוסיף את הנק' שמעניינות אותם וכמובן לספר לי כמה שטויות כתבתי.

טוב, אז הכותבים האחרים לא ממש עניין אותם כנראה לספר מה מעניין אותם בשוק החופשי ועיקר התגובות באופן טבעי התמקדו בשטויות, אבל עבר שבוע וחצי ונראה שהתהיות שלי נענו.

1. לא צפוי, אבל בראפטורס.

2. לי זה נראה מוזר קצת, אבל נראה שהלייקרס סגרו את הבאסטה והולכים למלחמה עם הברגים הרעועים של מגי, זובק והרוקי ווגנר. בעמדה 4 יחלקו כנראה קוזמה, אינגרם ולברון. לא מספיק בעיני, אבל כנראה שגואטה צדק וההכנות לספייס ג'אם 2 הרימו הילוך.

3. אז בסוף היה איזה טרייד מפגר. אוק.סיטי עם חורים בעיני מפה ועד הודעה חדשה בקבוצה הלכו והביאו רכז מחליף בכיר לראסל ווסטברוק שרק משחק 36 דקות למשחק. ההוקס בעיקר קיבלו הנחה כספית על החוזה של שרודר. עסקה מגעילה שכל המוטיבציה שלה הייתה להיפטר מחוזים מגעילים.

4. אז אייזיאה תומאס באמת שוב פעם הימר על עצמו עם 2 מיליון דולר לעונה אחת בדנבר. דווקא מעניין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 12:55 pm 
Junior

מה שמשעשע בעסקה של OKC אטלנטה זה ששתי הקבוצות עשו סאלארי דאמפ ביחד

לא יודע אם זה "איזייה שוב הימר על עצמו" כמו שהוא הלך למי שהייתה מוכנה להמר עליו
אני מבין שהוא גם אמר שהוא יזם פנייה לבוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 1:11 pm 
Hall of Famer

אף קבוצה לא הציעה לתומאס יותר מהמינימום, אחרת הוא היה לוקח את זה.
אני מעריך שהסוכן שלו הוא זה שיזם את הפנייה לדנבר והם נענו.
הוא ממש לא היה בעמדה של לקבל הצעות ולדחות אותן.

אני האמנתי שהלייקרס יישארו כמו שהם בעמדת הסנטר ואכן זה מה שמסתמן.
קוואי בטורונטו זו התפתחות סמי מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 2:31 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
מה שמשעשע בעסקה של OKC אטלנטה זה ששתי הקבוצות עשו סאלארי דאמפ ביחד

לא יודע אם זה "איזייה שוב הימר על עצמו" כמו שהוא הלך למי שהייתה מוכנה להמר עליו
אני מבין שהוא גם אמר שהוא יזם פנייה לבוסטון

ממה ששמעתי-יזם פניה לדני איינג' ואיינג' הודיע לו שהוא פתוח לרעיון של להחזיר אותו לקבוצה, אבל לא יעשה שום צעד לפני שיתברר אם מרקוס סמארט נשאר או לא. תומאס העדיף לא לחכות וחתם בדנבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 3:17 pm 
Hall of Famer

זה אכן הסיפור שמסופר אבל אני מניח שאיינג׳ אמר בשיחה ההיא (או שתומאס הבין זאת בעצמו) שהוא לא יכול להבטיח לו דקות ושיש שני רכזים סופר מוכשרים לפניו + סמארט. אם תומאס רוצה להעלות את הערך שלו (לא פשוט בכלל), דנבר כנראה יותר מתאימה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 5:43 pm 
Junior

מה לא פשוט בכלל? להעלות את הערך שלו מ2 מיליון לעונה? זה שחקן שאין שום סיבה שלא יקבל 15 מיליון לעונה ואין גם שום סיבה שלא יוכיח את זה השנה.
אם הוא בריא ונשאר בריא זה מה שהוא שווה בשנה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 7:43 pm 
Hall of Famer

במהלך קצת מפתיע, קליבלנד משאירה את לאב (ולא פחות מפתיע לאב נשאר בקליבלנד). 120 מיליון ל-4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 8:23 pm 
Junior

לא חושב שזה צריך להפתיע שלאב הסכים להצעה הזו. הוא חודשיים מגיל 30. להמר שבקיץ הבא הוא יקבל חוזה של 120 מיליון דולר עד גיל 35 זה די מופרך.
את ההימור של קליבלנד אני מבין ולא ממש אוהב. אם יש קבוצה בליגה שצריכה ללכת למיני-מוד הינקי זה בדיוק הם. היה נראה הגיוני יותר למכור את לאב למרבה במחיר ולצאת לשנתיים של בניה. עכשיו החוזה של לאב לא סחיר ויש להם שתי עונות של סגל יקר בטירוף שקווין לאב הוא הכוכב הגדול שלו, ועם כל הכבוד, במצב הזה פסגת השאיפות שלהם היא הדחה בסיבוב ראשון בפלייאוף. למעשה אפשר להגיד שכל העתיד של הקאבס בנוי עכשיו על הכתפיים של סקסטון. אם הוא לא מתפתח תוך שנתיים לכוכב, הם מגיעים לקיץ 2020 עם הרבה כסף פנוי (כנראה), אבל שום דבר להציג לפרי אייג'נטס מלבד קווין לאב בן 32.
אטלנטה כנראה מאוד שמחים היום כי הבחירה של קליבלנד שמוגנת 1-10 כנראה תעבור אליהם בדראפט הבא.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 8:38 pm 
Hall of Famer

תוהה רק למה עצרו ב-120... סכום הזוי לחלוטין לשחקן שכולם מבינים מה הוא שווה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 10:27 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
לא חושב שזה צריך להפתיע שלאב הסכים להצעה הזו. הוא חודשיים מגיל 30. להמר שבקיץ הבא הוא יקבל חוזה של 120 מיליון דולר עד גיל 35 זה די מופרך.
את ההימור של קליבלנד אני מבין ולא ממש אוהב. אם יש קבוצה בליגה שצריכה ללכת למיני-מוד הינקי זה בדיוק הם. היה נראה הגיוני יותר למכור את לאב למרבה במחיר ולצאת לשנתיים של בניה. עכשיו החוזה של לאב לא סחיר ויש להם שתי עונות של סגל יקר בטירוף שקווין לאב הוא הכוכב הגדול שלו, ועם כל הכבוד, במצב הזה פסגת השאיפות שלהם היא הדחה בסיבוב ראשון בפלייאוף. למעשה אפשר להגיד שכל העתיד של הקאבס בנוי עכשיו על הכתפיים של סקסטון. אם הוא לא מתפתח תוך שנתיים לכוכב, הם מגיעים לקיץ 2020 עם הרבה כסף פנוי (כנראה), אבל שום דבר להציג לפרי אייג'נטס מלבד קווין לאב בן 32.
אטלנטה כנראה מאוד שמחים היום כי הבחירה של קליבלנד שמוגנת 1-10 כנראה תעבור אליהם בדראפט הבא.

צודק, לא הייתה סיבה לקווין לאב לסרב לחוזה כזה.
סתם היה נראה לי שהוא לא נהנה במיוחד שם אבל זה לא רלוונטי, בייחוד בקליבלנד נטולת לברון.

בנוגע לשאר - אני כמובן מסכים. ריביליד וטר-דאון מתבקש, בטח בהתחשב בבחירה שהם חייבים לאטלנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 11:03 pm 
Sophomore

הסכום מופרך, אבל לא משפיע על העתיד של קליבלנד. קליבלנד תפסיד מספיק משחקים גם עם קווין לאב. וגם התמריץ להינקיזם יורד מהדראפטים הבאים. מצד שני, לאב ייתן נוכחות חיובית בחדר ההלבשה. אני אוהב את ההחתמה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 11:25 pm 
Hall of Famer

הבעיה שהבחירה שלהם מוגנת טופ 10 לשתי עונות הבאות (עוברת להוקס) ואחרי זה הופכת לסיבוב שני.
לכן ריביליד לא אפשרי עם בחירה ממש גבוהה. לא ייתן להם כלום להסריח ולהעביר להוקס בחירה מקום 5. עדיף להם להיות באיזור הלוטרי ולקבל בחירה 12-15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 11:39 pm 
Hall of Famer

העניין הוא שלמרות שחסה בצל לברון בשנים האחרונות, הוא הראה בארבע שנים הקודמות לכך שיתכן שהוא הפאוור הגדול של דורנו.
מצד שני, גם יתכן שלא (וברור שאנתוני דייויס, שהוא כבר קצת דור אחר, גדול ממנו), אבל יש לו כמה שנים להוכיח עכשיו שהוא טוב יותר וחשוב יותר מבלייק גריפין או למרקוס אלדרידג', לכל הפחות. ואם יעשה זאת (ולדעתי, אם לא פציעות, הוא יעשה זאת), אז קליבלנד תמשיך להיות לפחות קבוצה סבירה. גם בלי "ריבילדינג" וכדו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2018 11:57 pm 
Hall of Famer

הגדול בדורנו...חחחח. דור זה שנה אחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2018 12:06 am 
Junior

satriani כתב:
הבעיה שהבחירה שלהם מוגנת טופ 10 לשתי עונות הבאות (עוברת להוקס) ואחרי זה הופכת לסיבוב שני.
לכן ריביליד לא אפשרי עם בחירה ממש גבוהה. לא ייתן להם כלום להסריח ולהעביר להוקס בחירה מקום 5. עדיף להם להיות באיזור הלוטרי ולקבל בחירה 12-15.

בשורה הראשונה אתה כותב שהבחירה מוגנת טופ 10, בשורה הבאה אתה כותב על בחירה 5. כנראה שלא הבנת את הקונספט. מוגנת טופ 10 אומרת 1-10 נשאר אצל קליבלנד, 11-30 הולך לאטלנטה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2018 12:13 am 
Hall of Famer

חחחח. מה משעשע אותך כל כך.
ילידי 82-92. עובד?

תרצה לקרוא לי שרירותי, תקרא לי. אבל לצורך העניין, כל התקופה שמתחילה בכריס בוש ומסתיימת בדריימונד גרין, בערך, וזה כולל לא מעט פאוור פורוורדים טובים בדרך (בוש, בוזר, אלדרידג', בלייק גריפין, דייויד לי, מילסאפ, קווין לאב, פייבורס, איבקה, דריימונד גרין ועוד כמה שבטח שכחתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2018 12:17 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני גם הייתי קצת בשוק מההגדרה הזו. בכל אופן אין לי מושג מה חלוקת הדורות אבל בפרפראזה על גראוצ'ו מרקס, כל קטגוריזציה ששמה בראשה את קווין לאב כX הגדול בדורנו היא חסרת משמעות לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2018 12:41 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
satriani כתב:

בשורה הראשונה אתה כותב שהבחירה מוגנת טופ 10, בשורה הבאה אתה כותב על בחירה 5. כנראה שלא הבנת את הקונספט. מוגנת טופ 10 אומרת 1-10 נשאר אצל קליבלנד, 11-30 הולך לאטלנטה.

ולכן כתבתי שלא עדיף להם לעשות טנקינג כי בחירה גבוהה (למשל חמישית) תעבור להוקס. מעל 10 זה אצלם ולכן יש להם אינטרס לא להיות כל כך גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2018 12:56 am 
Junior

satriani כתב:
Chauncey כתב:
satriani כתב:

ולכן כתבתי שלא עדיף להם לעשות טנקינג כי בחירה גבוהה (למשל חמישית) תעבור להוקס. מעל 10 זה אצלם ולכן יש להם אינטרס לא להיות כל כך גרועים.

וואי. תקרא מה כתוב. בחירה חמישית נשארת אצלהם. מעל 10 הולכת לאטלנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2018 12:59 am 
Hall of Famer

סטריאני, אתה מתבלבל. ההגנה על הבחירה עובדת בדיוק הפוך ממה שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2018 1:04 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
העניין הוא שלמרות שחסה בצל לברון בשנים האחרונות, הוא הראה בארבע שנים הקודמות לכך שיתכן שהוא הפאוור הגדול של דורנו.
מצד שני, גם יתכן שלא (וברור שאנתוני דייויס, שהוא כבר קצת דור אחר, גדול ממנו), אבל יש לו כמה שנים להוכיח עכשיו שהוא טוב יותר וחשוב יותר מבלייק גריפין או למרקוס אלדרידג', לכל הפחות. ואם יעשה זאת (ולדעתי, אם לא פציעות, הוא יעשה זאת), אז קליבלנד תמשיך להיות לפחות קבוצה סבירה. גם בלי "ריבילדינג" וכדו'.

לא נראה לי שלהיות קבוצה סבירה (נניח שארלוט) זה דבר טוב, ששווה לשאוף אליו. אם כל מה שאתה יכול לעשות זה להגיע לאזור המקום העשירי באזור שלך זה אומר שאתה בערך במקום ה-20 מתוך 30. למעשה עקפת אולי 2-3 קבוצות ליגה שנמצאות במצב עגום דומה. כל השאר בונות מחדש או יותר טובות משמעותית.

לגבי קווין לאב, הוא לרוב באזור הטופ5 אבל לא נראה לי שאפשר להכריז עליו כגדול בדורו ואני ממש בספק אם מאבק בין מה שנותר ממנו למה שנותר מגריפין ואולדריג' יכריע משהו בחשיבות ההיסטורית של החבר'ה האלו, שהם בסופו של דבר שחקנים טובים מאוד שיכולים להיות או היו השחקן השלישי בחשיבותו בקבוצה אלופה, אבל לא יותר מזה. אישית אני מעדיף את בוש וכנראה שגם את ההגנה והטירוף החיובי של גרין.

צריך גם לזכור שאנתוני דייוויס כבר משחק אי אילו שנים בליגה. הדור שאתה מדבר עליו הוא כנראה שנתיים-שלוש בלבד.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' יולי 25, 2018 1:10 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2018 1:06 am 
Hall of Famer

Att כתב:
סטריאני, אתה מתבלבל. ההגנה על הבחירה עובדת בדיוק הפוך ממה שכתבת.

צודקים. אם כך הם מפגרים כי הם צריכים לעשות טנקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1539 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: