סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 219 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת הנוער 2018
הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 1:33 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עד כה לפי מה שאני רואה גם לוינסון וגם אבדיה לא בעניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 1:42 pm 
מנהל פורום

Equilibrium כתב:
עד כה לפי מה שאני רואה גם לוינסון וגם אבדיה לא בעניינים.

לוינסון לא בעניינים כי הוא פשוט לא שחקן כדורסל מספיק טוב. אבדיה דווקא פתח טוב ועשה פעולות טובות, אבל אחר כך באו גם כמה החלטות טיפשיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 1:52 pm 
Sophomore

כשישראל מפסידה בהאסל זה סימן רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 2:03 pm 
מנהל פורום

42-35 לצ'כיה במחצית.

הבלוק שלוינסון חטף... הבעיה איתו, מעבר לבחירת זריקות ולאיטיות בהגנה, היא שהוא פשוט לא משחק כמו 2.06. הוא לא מנתר, נראה שיש לו ראש וצוואר ארוכים ואני מוכן להתערב שהריץ' שלו הוא בערך כמו של שחקן ממוצע בגובה 1.95.

לגבי ההאסל - אכן. זה כמובן לא עניין שאפשר להאשים בו שחקן אחד כזה או אחר, אבל שמתי לב שאצל אלבר עניין ההאסל לא קיים. פעמיים הוא יכל היה לקחת כדור על הרצפה וויתר. פעם אחת סתם עמד ובהה בשחקן צ'כי קולע סל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 2:09 pm 
Junior

לוינסון נורא לצפיה. הוא לא מעיז להכניס את היד לשום מאבק. הוא לא מצליח להתכופף להרים כדור, או לקפוץ להטביע או לחסום. נראה שהוא לא יודע לעשות כלום חוץ מלזרוק מחצי מרחק.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 2:11 pm 
Hall of Famer

אני רואה קטעים ממשחקי נוער בממוצע פעם בשנתיים-שלוש (אף פעם לא תהיה לי סבלנות לראות משחק שלם), והרמה הירודה שראיתי בכמה דקות ברבע השני לא גורמת לי לשנות את דעתי בהרבה. עד כמה שאפשר היה להתרשם:

1) לוינסון-באמת כל הכבוד שנסע לקרואטיה להשתפר, מעניין מה היה לפני קרואטיה כי גם אחרי השיפור הוא שחקן בינוני-מינוס במקרה הטוב.

2) עידן אלבר-אני מבין מה רואים בו, אבל שמישהו יספר לו שיש בגוף אדם נורמלי 2 ידיים, אחת מהן היא שמאל ומותר להשתמש בה. דיברו פה על גארדים שמאוהבים בכדרור, זה גארד שמקסימום מכדרר פעמיים עד שהוא עוצר ומנסה לחשוב מה לעשות.

3) דני אבדיה-הידוע בכינוי "בודירוגה", מתאם נמוך מאד בין כשרון גדול שרואים שיש עליו לבין תשוקה למשחק שמזכירה את תשוקתו של אלן אייברסון לאימונים. עם קצת יותר האסל הוא היה כבר בדו-ספרתי בנקודות, שלא לדבר על הגנה.

4) נווה בן שמן-נראה גולם מוחלט, אבל עשה נקודות ביעילות מפתיעה.

מה שמאד ניכר לעין זו אינטיליגנציית משחק נמוכה וחוסר במנהיג ברור. מניח שאבדיה אמור להיות המנהיג אבל הוא פשוט לא הטיפוס. מצד שני ראיתי דקות שים מדר לא היה בהן על המגרש (לפי הסטטיסטיקה משחק רע גם שלו), אז אולי זה התפקיד שלו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 2:16 pm 
מנהל פורום

אכן אין כל כך מנהיג. דני הוא ה"בוס" אבל הוא לא אחד שיוביל את כולם אחריו בהאסל והגנה ואנרגיות, כדוגמת גיל בני בעתודה.
שוב, אנחנו אולי עושים קצת עוול בהשוואות לנבחרת המיוחדת בעתודה. גם שם אגב לפרקים היו החטאות לייאפים מצמררות ורמה כללית לא משהו, כפי שאנשים פה טענו. הכל עניין של ציפיות.
אני למשל הייתי מצפה מהמאמן לשחק יותר בהרכבים נמוכים, בלי ברירה. אם ננקין ואבדיה בתור הגבוהים. בגארדים לא לזרוק סתם שחקן ל-3 דק' ולהוציא, אלא לקבוע רוטציה ושהיא תתבסס בעיקר על ההגנה כי בהתקפה אין כזה הבדל גדול.

נווה בן שמן אכן קצת גולם. לא לבנות עליו שהוא ימשיך לקלוע ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 2:38 pm 
Sophomore

הבעיה היא בדיוק שדני אבדייה לא הבוס. רוב הזמן הגארדים עושים שטויות.

ובכלל, תומר לוינסון לא שחקן טוב. אני לא מבין את ההייפ לגביו (ככל שישנו, או היה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 2:40 pm 
מנהל פורום

61-55 בסיום רבע שלישי. כל פעם שיכולים להתקרב ולהשוות, אז בועטים בדלי. אי אפשר לבנות על נס כמו מול הולנד. הפעם כנראה נצטרך להתפלל שהצ'כים ינצחו גם את הולנד ואז פוגשים את סלובניה בהצלבה.
או שפשוט לא נעלה... גם לא נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 2:45 pm 
Junior

אם אני סקאוט אז לוינסון היום זה שחקן שאני מוחק מהמחברת שלי לצמיתות. אפ סייד של יריב עמירם באמאשלי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 3:14 pm 
Junior

לא כיף לראות את הנבחרת שלנו.

לא יהיה אסון אם לא נעלה דרג (ואנחנו קרובים מאד שלא לעלות אפילו לרבע הגמר כרגע) אבל פשוט לא כיף.
ההפך הגמור מנבחרת העתודה.

ובאופן אירוני יש פה כנראה יותר שחקנים שיוכלו לשחק בליגת העל , אבל החיבור שלהם יחד יוצר מראה לא נעים לעיניים ואני לא יודע כמה מזה באשמת המאמן.
לא לקחו אפילו שחקן אחד בסגנון עידו שבת (גיל בני) שתפקידו ללחוץ על הכדור , להכניס פלפל הגנתי , לעשות משהו אחר. גם בעמדות 10-12 לקחו עוד קלעי ועוד שחקנים שמביאים את מה שמביאים שחקני המפתח רק פחות טובים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 3:32 pm 
מנהל פורום

beatla כתב:
לא כיף לראות את הנבחרת שלנו.

לא יהיה אסון אם לא נעלה דרג (ואנחנו קרובים מאד שלא לעלות אפילו לרבע הגמר כרגע) אבל פשוט לא כיף.
ההפך הגמור מנבחרת העתודה.

ובאופן אירוני יש פה כנראה יותר שחקנים שיוכלו לשחק בליגת העל , אבל החיבור שלהם יחד יוצר מראה לא נעים לעיניים ואני לא יודע כמה מזה באשמת המאמן.
לא לקחו אפילו שחקן אחד בסגנון עידו שבת (גיל בני) שתפקידו ללחוץ על הכדור , להכניס פלפל הגנתי , לעשות משהו אחר. גם בעמדות 10-12 לקחו עוד קלעי ועוד שחקנים שמביאים את מה שמביאים שחקני המפתח רק פחות טובים.

אם כבר ההפך, הכניסו יחסית ברגע האחרון שחקן לסגל (עמית אלון) רק כי ניסו להעתיק את הנוסחה של העתודה. אבל מה לעשות שלא כל שנה יש שחקן ברמה של גיל בני או אפילו עידו שבת. מהמשחקים עד עכשיו ניכר שסתם ביזבזו מקום בסגל, כי אותו אלון לא תורם שום דבר מיוחד, ויכלו לפחות להביא את מושקוביץ' או חיון. אגב, גם אלון דרוקר נמצא בעיקרון על המשבצת הזאת והוא כן מצליח לעשות משהו בהתקפה וגם ללחוץ טוב, בניגוד לעמית אלון, אבל לא מקבל מספיק קרדיט בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 3:51 pm 
Junior

נכון שברמה שלנו שחקן שמביא את כל מה שהביא גיל בני אין כל שנה.

לכן הלכתי דווקא על הרכז המחליף ושחקנים כמו עידו שבת (ואני מאד אוהב אותו ומעריך אותו) ניתן להשיג.

כשיש לך בהרכב את אבדיה ואת אלבר ואת לווינסון שכל אחד מהם נבנה ככוכב בגילאים הללו צריך קצת פועלים שעושים עבודה מלוכלכת.
אופק מלכה ועמית אלון (ממש לא פייר להפיל עליו בטורניר הבינלאומי הראשון שלו) הם קלעים שיכולים להביא נקודות אבל פחות בהגנה.

מלבד ננקין , ים מדר וגיא פלאטין אין בנבחרת מישהו שיכול לעצור ב1 על 1 שחקן אחר ליותר משני כדרורים , וגם שלושתם הם שחקנים שמסתדרים יותר טוב על קלעים מאשר על חודרים.

אני חושב שבמצב הזה ובהינתן שזה כבר הסגל שנסע חייבים לעבור לשמור הרבה יותר אזורית.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 3:53 pm 
Sophomore

רגע אז לא לצפות לכתבות של שמעון אמסלם ואריה מליניאק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 3:56 pm 
Junior

לא הבנתי את העקיצה. תסביר...

וכמו שכתבתי - לדעתי מנבחרת הנוער הזאת יצאו יותר שחקני ליגת על ונבחרת בוגרת מאשר מנבחרת העתודה.
כרגע ביחד הם נראים לא טוב.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 3:56 pm 
Sophomore

beatla כתב:
כשיש לך בהרכב את אבדיה ואת אלבר ואת לווינסון שכל אחד מהם נבנה ככוכב בגילאים הללו צריך קצת פועלים שעושים עבודה מלוכלכת.

אולי זו הבעיה של לוינסון, שהוא נבנה ככוכב בגילאים האלה. כי הוא ממש לא. גם סגנון המשחק שלו הוא של כוכב בגילאים האלה, למרות שהוא ממש לא.

ים מדר מזכיר לי קצת את יוגב אוחיון בטורנירי הגילאים הבינלאומיים בזמנו, שחקן נוער אדיר בליגה הישראלית, אבל תמיד איכשהו כשהגיע לנבחרת לא הצליח להגיע לרבע ממה שהוא הראה בליגה. זה היה בוטה במיוחד בכיתה יב', כשהוא פירק את הליגה לנוער ואת ליגת העל לתיכונים, אבל היה בינוני מאוד בנבחרת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 3:59 pm 
Junior

Bozzy כתב:
beatla כתב:

אולי זו הבעיה של לוינסון, שהוא נבנה ככוכב בגילאים האלה. כי הוא ממש לא. גם סגנון המשחק שלו הוא של כוכב בגילאים האלה, למרות שהוא ממש לא.

ים מדר מזכיר לי קצת את יוגב אוחיון בטורנירי הגילאים הבינלאומיים בזמנו, שחקן נוער אדיר בליגה הישראלית, אבל תמיד איכשהו כשהגיע לנבחרת לא הצליח להגיע לרבע ממה שהוא הראה בליגה. זה היה בוטה במיוחד בכיתה יב', כשהוא פירק את הליגה לנוער ואת ליגת העל לתיכונים, אבל היה בינוני מאוד בנבחרת ישראל.

קטונתי מלפתור את כל הבעיות של לווינסון , יש מי שאחראי על זה בסביבתו. דבר אחד בטוח - הוא לא זה שיביא לנבחרת את הפעולות המלוכלכות שמנצחות משחקים כמו מירון רוינה בעתודה. הוא מוכשר יותר ויש לו סט יכולות גדול יותר. ולמרות גילו הצעיר הוא כבר מחזיק בדעות עצמאיות איזה עמדה הוא צריך לשחק והכל טוב והכל בסדר ואני מאחל לו באמת רק הצלחה.

ים מדר לא התקרב למידת ההשפעה של יוגב אוחיון בליגת הנוער , ודווקא גם בטורניר שוויצר וגם ממה שראיתי עד כה הוא עומד בציפיות ובוודאי הוא לא החוליה המרכזית שלא עומדת בציפייה.
וצריך גם לזכור שיוגב אוחיון שיחק לאורך כל הדרך בדרג א.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 4:06 pm 
Sophomore

beatla כתב:
Bozzy כתב:
beatla כתב:

קטונתי מלפתור את כל הבעיות של לווינסון , יש מי שאחראי על זה בסביבתו. דבר אחד בטוח - הוא לא זה שיביא לנבחרת את הפעולות המלוכלכות שמנצחות משחקים כמו מירון רוינה בעתודה. הוא מוכשר יותר ויש לו סט יכולות גדול יותר. ולמרות גילו הצעיר הוא כבר מחזיק בדעות עצמאיות איזה עמדה הוא צריך לשחק והכל טוב והכל בסדר.

ים מדר לא התקרב למידת ההשפעה של יוגב אוחיון בליגת הנוער , ודווקא גם בטורניר שוויצר וגם ממה שראיתי עד כה הוא עומד בציפיות ובוודאי הוא לא החוליה המרכזית שלא עומדת בציפייה.
וצריך גם לזכור שיוגב אוחיון שיחק לאורך כל הדרך בדרג א.

בוודאי, כמובן שלא התכוונתי לומר שלמדר הייתה את אותה רמת השפעה כמו יוגב בליגה לנוער (בכל זאת, יוגב אוחיון היה עושה טריפל דאבל בליגה לנוער . הכוונה הייתה, שהוא מצטייר לי מסוג השחקנים שמציגים יכולת מעולה בליגה הישראלית, אבל לא מצליחים לתרגם אותה לנבחרת. וכמובן שלא הוא החוליה המרכזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 4:11 pm 
Sophomore

הסגל הזה פחות או יותר מארח שנה הבאה את אליפות העתודה בארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 5:10 pm 
מנהל פורום

בילטא, אם התכוונת שבכללי צריך יותר מישהו שיעשה עבודה שחורה, ולא בהכרח שחקן "מהדגם" של גיל בני, אז סבבה.
זאת תמיד השאלה בגילאים האלה - האם לבנות קבוצה כמו שבונים קבוצת בוגרים, או לקחת את השחקנים עם הכי הרבה פוטנציאל כדי לפתח אותם לעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 5:12 pm 
מנהל פורום

יוניק כתב:
הסגל הזה פחות או יותר מארח שנה הבאה את אליפות העתודה בארץ?

לא ממש. חלקית.
חצי מהסגל הנוכחי של העתודה ממשיך שנה הבאה. אליהן יצטרפו עוד כמה שחקנים משנתון 99, שהשנה לא היה מקום עבורם, ואת הסגל ישלימו השחקנים הבאמת טובים מהנבחרת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 5:12 pm 
Sophomore

בשנה הבאה יהיה לנבחרת את צ'אצ'יאוילי ונקווה שגם את חנוכי. בהחלט לא תוספות שצריך לזלזל בהן לאור החולשה הבלתי נתפסת של הקו הקדמי באליפות הנוכחית. היום, מול נבחרת נטולת גבוהים מאיימים, הנבחרת הראתה היעדר מוחלט של יכולת חסימה, רכות אדירה בצבע, ונחיתות משמעותית בריבאונד. בסופו של דבר זה בעיקר מה שהפסיד לנו את המשחק וגם מול הולנד זה בלט מאוד. בשנה הבאה יהיו גם שחקנים כמו שבת, שיכולים לתת קצת יותר האסל. אבל כן, באופן כללי, לאור החולשה של דור ילידי 1999, לא צריך לצפות ליותר מדי מהנבחרת של שנה הבאה לדעתי. האליפות אמנם בארץ, אבל לא סביר שניתן יהיה לשחזר את מה שקרה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 5:48 pm 
Sophomore

יהיו להם גם שתי משקולות גדולות על הכתפיים. האחת של עתודת השנה בצבע זהב, והשניה של עתודת השנה שעברה, בצבע כסף.
יהיה להם ממש פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 6:09 pm 
Hall of Famer

ורק נסגור את הסיפור שהפסדנו לצ'כים ב - 11 הפרש. 74-85.
דני אבדיה שהיה צריך לקרוע את הדרג הזה תוך כדי פיהוק וגירוד באוזן שמאל עם משחק חלש של 14 נק', 5-15 מהשדה, 2-7 מהשלוש ו - 2-7 מביך מהקו. 5 אס' זה יפה, אבל 6 איב' זה מאד לא יפה.
עידן אלבר סיים עם 16 נק' גם הוא באחוזים רעים - 6-15.
תומר לווינסון המושמץ הוביל את הנבחרת עם 19 נק', אבל האחוזים, שוב האחוזים והפעם לשחקן הפנים שלנו - 4-13 מהשדה, כש -12 זריקות בתוך הקשה. העונשין גם טעון שיפור אמיתי - 11-17. כמו כן ראוי לציון יחס אינסוף של איב'/אס'. 5 איב' על 0 אס'.
על ים מדר נראה שעבר משחק אנמי במיוחד. 2 נק', 5 זריקות מהשדה

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2018 9:04 pm 
Sophomore

לגבי לוינסון, הסטטיסטיקה באמת לא מספרת הכל כאן, למרות שחמשת האיבודים הם חלק מהעניין וגם האחוזים החלשים. כמו שודים אמר, הוא משחק הרבה יותר נמוך מהגובה שלו. לא מנתר, נחסם בקלות (מוטת ידיים קצרה), מסיים בלי אגרסיביות, ובעצם כל מה שיש לו להציע זה יד רכה. אם בהתקפה זה עוד נסבל (בעיקר בהיעדר אופציות אחרות), בהגנה זה כבר ממש מביך. לא קופץ, לא נותן גוף, ריבאונדר חלש, וגם לא נלחם. הפסקתי באיזשהו שלב לספור את מספר הפעמים שבהן יריבים לקחו אליו ריבאונד ועשו לו סל על הראש, עשו עליו סבסוב פשוט לקרש קל, או פשוט קלעו כשהוא עומד לידם בלי לנסות בכלל. על מטריה אוירית בכלל אין מה לדבר. איזה הבדל בינו לבין רוינה (בשני צידי המגרש אגב).

ושוב, הבעייה זה לא לגמרי הוא. הבעיה היא שזה כנראה הכי טוב שיש לנו להציע בגבוהים ושהוא כמעט לא יורד מהמגרש בגלל זה. אני לגמרי עם ודים -- הייתי משחק דקות ארוכות עם ננקין (הפתעה חיובית בטורניר), אבדיה, ושלושה גארדים (אלבר ומדר ריבאונדרים לא רעים. פלטין נותן קצת גודל ופיזיות). לא חושב שזה היה נראה יותר רע בריבאונד הגנה או שהצבע היה פרוץ יותר. נראה שזו הייתה טעות לא להכניס את שיר מוראידי לסגל הסופי. היה יכול לספק עוד אופציה למשחק בסגנון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 219 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen ו 119 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: