סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 6:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 30, 2018 8:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז לעשות צריך, אבל בניגוד לשנים קודמות, יהיה פה הרבה פחות מלל, אלא בעיקר דירוג. עניין של אנרגיה וזמן. נראה איך ייצא.

נתחיל ב HM:
- דניס שרודר עבר לאוקלהומה שם יהיה במובהק רכז שני. בסופו של דבר, יכולות התקפיות יש לו, למרות שרכז או שומר גדול הוא לא.
19.2 נק', 6.2 אס', 3.1 ריב'. הבעיה העיקרית היא 29% מהשלוש, והעובדה שהמספרים שלו הם בוואקום המוחלט של אטלנטה.

- שחקן ספסל אחר הוא טרי רוזייר שנשאר בבוסטון והוכיח את עצמו כשומר טוב, ריבאונדר מצוין ושחקן שיכול לקלוע, אבל כזה שחסר בעיניי את הברק שיש למישהו ששייך באמת לחמישייה, והוא גם לא באמת רכז. בצמרת הגבוהה של רכזי הספסל כמובן
11.3 נק, 4.7 ריב', 2.9 אס', 38% מהשלוש, אבל רק 39% מהשדה...

- דני קוליסון של אינדיאנה ניהל שנה שעברה התקפה טובה מאד לצידו של ויקטור אולדיפו, במה שהוכח כאחד הבק-קורטים הטובים בליגה. בהחלט סולידי ובהחלט ראוי ל HM
12.4 נק', 5.3 אס', הוביל את הליגה עם 47% מהשלוש, ולמעשה היה קרוב מאד, בלי שאף אחד ישים לב להיכנס למועדון ה 50-40-90, שאותו פספס בגלל 0.05% מהשדה ו 0.2% מהעונשין.

- ריקי רוביו נראה טוב יותר ביוטה מאשר במינסוטה. כלומר, כן, במינסוטה הוא היה מוסר הרבה יותר בגלל השיטה שבה כל שחקן שרק מקבל את הכדור ממנו היה הולך לסל, אבל ביוטה הוא הראה קשיחות, מנהיגות וקליעה שהוא לא הראה במשך רוב הקריירה שלו וחבל. היו שנים שהוצאתי אותו מה HM אבל השנה בהחלט מגיע לו.
13.1 נק', 5.3 אס', 4.6 ריב', 1.6 חטיפות, 35% סבירים עבורו מהשלוש.

שני שחקני שנה שניה (ובקרוב שנה שלישית) הם:
- קריס דאן של שיקגו שמשום מה הפך להיות קאלטי, והוא אכן הראה דברים בשיקגו שהוא לא הראה במינסוטה, אבל עדיין רחוק מלהיות כוכב על, מה גם שהוא היה פצוע מדי, אבל הכשרון הגולמי שם.
13.4 נק', 6 אס', 4.3 ריב', 2 חטיפות, צריך לשפר את ה 32% מהשלוש
- ג'מאל מורי של דנבר הוא שחקן עם גוף גדול ועם פוטנציאל חביב, אבל כזה שבהחלט צריך ויכול לקפוץ מדרגה. מה שכן, הנחיתו לו את אייזיאה תומאס על הראש אז לא בטוח שזה יקרה, מה שכן - סביר להניח שיחד עם גארי האריס המצוין, הוא יקבל הרבה דקות גם לצידו של אייזיאה.
16.7 נק', 3.4 אס', 3.7 ריב', 38% טוב מהשלוש.

שני רוקיז (ובקרוב שנה שניה) שצריך לשים עליהם עין הם:
- דניס סמית' של דאלאס. יש שם אקפלוסיביות וכשרון רציני מאד. מעניין כמה מניהול המשחק ייקח דונצ'יץ' השנה אבל כך או כך, הפוטנציאל עצום
15.2 נק', 5.2 אס', 3.8 ריב'. האיש הוא חודר בחסד אמנם אבל צריך לשפר מהר את האחוזים מהשדה (39%) ומהשלוש (31%) בשביל לקפוץ לרשימה העיקרית
- לונזו בול - כי אם מדברים על אחוזים שצריכים שיפור, זה האיש. אז כן, יש שם ניצוצות של ג'ייסון קיד, והרבה כדורסל טוב ואחראי מהאיש שבא עם הכי הרבה רעש ובלגן שנה שעברה, אבל הטכניקה לא לגמרי שם, ובטח לא הקליעה. ועם זאת, יש מצב שהוא יהפוך להיות שחקן מיוחד. השנה לצד לברון שיחזיק כדור המון ואולי מאחורי רונדו, שגם אוהב את הכדור, יהיה מבחן גדול מאד לאיש הזה.
10.2 נק', 7.2 אס', 6.9 ריב', 1.7 חטיפות. אבל... 36% מהשדה זה גרוע, 30% מהשלוש זה רע ו 45% מהעונשין זו בושה וחרפה.

ולבסוף:
מייק קונלי (תשיעי בדירוג אשתקד). השחקן היחיד שיצא מהדירוג, בגלל שנה פצועה לחלוטין וגם בגלל שהוא כבר בן 31. לא יודע אם הוא יכול לחזור לתת דברים גדולים, ואישית אני בספק גדול לגביו.
רק 12 משחקים השנה בהם קלע 17.1 נק' ומסר 4.1 אס' עם 31% מהשלוש.

ולרשימה העיקרית:
15. אייזיאה תומאס (לפני שנתיים בבוסטון, משם לחצי עונה בקליבלנד ולחצי עונה בלייקרס. שנה הבאה בדנבר. שביעי בדירוג אשתקד)
כבר חצי עשור לא מאמינים בו והוא נותן נקודות בסיטונאות. האנדרייטד התמידי של הנ.ב.א שהצליח במשך שנה אחת די קסומה להפוך לסופרסטאר ולכזה ששווה חוזה של עשרות מיליונים, ובשנה אחת אחר כך לאבד את הכל ולקבל חוזה של 2 מיליון. אז יהיו כאלה שיצחקו על הדירוג הזה, אבל אני חושב שדנבר הוא מקום שבו הוא בהחלט כן יכול לתרום המון לצד קו אחורי של בארטון, מארי והאריס, ולתת לפחות סקור אקספלוסיבי שזה משהו שלפעמים חסר לקבוצה הזאת.
15.2 נק', 4.8 אס', אבל אחוזים ממש גרועים מהשדה (37%) ומהשלוש (29%). השאלה היא רק האם העונה האחרונה היתה הדעיכה או רק האנומליה.

14. אריק בלדסו (מילווקי' 13 בדירוג אשתקד)
סוף סוף שנה בריאה לאיש הזה שמצד אחד הוכיח שהוא חתיכת בולדוזר בהתקפה ואחד השחקנים החזקים פיזית בעמדה שלו. ומצד שני, לראשונה מזה שנים היתה לו עונה בריאה שבה הוא הוכיח שהוא גם קצת טיפש וראש בקיר. ובפניקס בתחילת העונה הוא גם הוכיח שהוא מישהו עם מוסר עבודה נמוך. אז למה בכל זאת הוא ברשימה? כי כשרון וכוח זה לא רע ויותר ממה שיש לרוב השחקנים ב HM. וכי עם כל כמה שהוא בראש בקיר, הוא עדיין עושה המון דברים יותר טוב מהרבה אנשים. וכי גם אם הוא עושה טעויות בפלייאוף, לפחות הוא מצליח להביא את הקבוצה שלו לשם (בתור השחקן השלישי בחשיבותו אמנם).
17.7 נק', 5 אס', 3.8 ריב', 2 חטיפות (3 בליגה) ו 35% סביר מהשלוש.

13. ג'ף טיג (מינסוטה, 14 בדירוג אשתקד)
והנה לשחקן סולידי וחביב שכבר שנים נמצא אצלי באיזור הדירוג הזה. העובדה היא שהוא עשה משהו שרוביו לא עשה - ולקח את מינסוטה לפלייאוף. אז נכון שגם באטלר היה שם, ועדיין. קליעה סבירה ומשתפרת עם השנים ובעיקר ניהול משחק לא מבריק אבל סביר ומעלה מסבירים את העמדה שלו. לעולם לא יהיה כוכב על, אבל תמיד יהיה פוינט גארד סולידי ואיכותי. תמיד כשאני חושב עליו, אני משווה אותו לקוליסון, ויחסית אליו הוא בהחלט שידרוג.
14.2 נק', 7 אס' (8 בליגה), 3 ריב', 1.5 חט', 37% מהשלוש

12. קייל לאורי (טורונטו, 10 בדירוג הקודם)
עוד ירידה קלה בדירוג, כי למרות שאיכותית הוא שחקן טוב מאד עדיין. בהחלט ברמה מעל טיג או בלדסו - אבל בגיל 32, הוא לא נעשה צעיר יותר וכבר בשנה האחרונה בהחלט חווינו ירידה מהשנתיים המצוינות הקודמות לה. כך שאני מצפה שבשנה הבאה זה ימשיך. השנה אין לו את קייסי שנתן לו המון חופש, ואין לו את דרוזן שלקח לו חלק מהחופש, אבל יש לו את קאווי שייקח לו אפילו יותר (אם יואיל בטובו לשחק). אני מצפה מטורונטו להיות טובה פחות השנה, פחות מחוברת, ואני מצפה שלאורי עדיין ייתן המון משחקים גדולים, אבל משהו בתפוקה הכללית שלו ימשיך לרדת. זה המקום הריאלי שלו.
16.2 נק', 6.9 אס' (9 בליגה), 5.6 ריב', 3 שלשות ב 40% נהדרים למשחק.

11. גוראן דראגיץ' (מיאמי, 11 גם אשתקד)
גם הוא בן 32, אבל בעיניי הסלובני הוא אחד השחקנים החכמים בליגה, ושחקן שתמיד יודע למצוא את המקום שלו ואת היכולת לשחרר לקליעה, גם עם אתלטיות בינונית מינוס במונחי הליגה. מיאמי לצערי לא הנחיתה אף אחד מעניין השנה אבל במזרח החלש היא תמשיך להיות סוג של סוס שחור. לפני שנתיים השילוב בין דראגיץ' לווויטרס עלה יפה, והשנה ווייטרס אמור לחזור מפציעה ארוכה וג'סטיס ווינסלו אמור לתת עוד קפיצה קדימה. אפשר וצריך לחשוב שהקבוצה שלא השתנתה מהותית תעשה גם השנה פלייאוף והמנוע שלה תמיד היה דראגיץ'. מבחינתי, שחקן שהוא המנוע העיקרי של קבוצת פלייאוף, גם אם היא במזרח, שווה מקום כזה בדירוג.
17.3 נק', 4.8 אס', 4.1 ריב', 37% מהשלוש

10. רייג'ון רונדו (עבר מניו אורלינס ללייקרס, 10 גם אשתקד).
עוד אחד ממועדון הבני 32. יהיה חלק מהמארג המאד (מאד מאד מאד) מעניין שנבנה בלייקרס. שחקן שצריך את הכדור ביד, ישחק השנה ליד גדול שחקני הליגה, ושחקן שמעולם לא הוכיח את עצמו ככזה שיכול לשחק בלי הכדור ביד (אולי פרט להבלחות מסוימות במיאמי) בדמותו של לברון ג'יימס. עדיין אחד השחקנים האהובים עליי בעולם, שמשחק תמיד על הילוך שני במהלך העונה הרגילה, ומוכיח שוב ושוב את מקומו בצמרת הפוינט גארדים ברגע שהפלייאוף מגיע. עשה את זה לפני שנתיים בשיקגו, ובהחלט עשה את זה השנה בניצחון הגדול והסוויפ על פורטלנד. היה גדול, ויהיה מעניין, נורא מעניין.
עונה רגילה: 8.3 נק', 8.2 אס' (4-5 בליגה), 4 ריב', 33% מהשלוש, 54% מהעונשין
פלייאוף: 10.3 נק', 12.2 אס', 7.6 ריב', 42% מהשלוש, 64% מהעונשין

9. קמבה ווקר (שרלוט, 8 אשתקד).
נראה שהאיש הזה, ללא ספק אחד המוכשרים בפוינט גארדים בעולם, קצת דורך במקום. אחד משלושת המכדררים הטובים בעולם (לצד קיירי וסטף) הוא גם חודר נהדר וגם קלעי טוב מאד. אבל כמנהל משחק יש בהחלט מקום לשיפור, ובעיקר נראה שהוא לא יכול או לא יודע לתת את הקפיצה קדימה לעמדת הסופרסטאר. הוא לא השתלט על הקבוצה שנה שעברה ושוב לא הוליך אותה לפלייאוף ועם כל היכולות האישיות הטובות, זה בהחלט עומד לו לרועץ. לא רואה איך השנה זה ישתנה. הביאו לו את טוני פארקר שישמש לו קצת כחונך, אבל קמבה כבר נמצא כמעט עשור בליגה, וספק עד כמה חונך זה מה שהוא צריך עכשיו. או שאולי כן... מישהו שיכניס לו קצת "רוע" שבהחלט אין לו. כך או כך, אני לא רואה את המועדון הכושל של שרלוט עושה פלייאוף, ואולי מגיע לקמבה הזדמנות במקום אחר בכלל.
22.1 נק' (16 בליגה), 5.6 אס', 3.1 ריב', 38% מהשלוש.

8. ג'רו הולידיי (ניו אורלינס' 15 בדירוג הקודם)
שנה שעברה היה אחד משני רכזים, השנה בלי רונדו יהיה הרכז המוביל והעיקרי. ובאופן כללי, הולידיי הוא שחקן שאני אוהב גם כן. גוף גדול ושרירי. אקספלוסיבי, ואפילו "בריוני" מול רוב השחקנים ששומרים עליו. לא עושה טעויות, קולע היטב. מנהל משחק טוב. שומר אדיר. באופן כללי, רכז נהדר שגם הוא התעלה בפלייאוף לצידו של רונדו, אבל בניגוד אליו משחק היטב גם בשאר השנה. עדיין צעיר ומשתפר משנה לשנה. שחקן שאני בהחלט לוקח לכל מלחמה. השנה תהיה מעניינת במיוחד, הביאו לו את אלפריד פייטון, שחקן עם יכולות מאד דומות לאלו של רונדו (ריבאונד טוב, מוסר טוב, קולע חרא). יש לו את הפאוור הטוב בעולם, והביאו עוד אחד בדמותו של רנדל. ניו אורלינס היא קבוצה שאמורה לעשות שוב סיבוב פלייאוף שני אם הכל מתחבר. הולידיי הוא הוא החיבור הזה.
חמישיית ההגנה הראשונה של הליגה. 19 נק', 6 אס', 4.5 ריב', 34% מהשלוש וגם הוא בפלייאוף נראה כמו סופרסטאר של ממש עם 23.7 נק', 6.3 אס', 5.7 ריבאונדים ובסופו של דבר יחד עם רונדו, מחיקה רצינית מאד של מה שנחשב לאחד הקווים האחוריים הטובים בעולם - לילארד ומקאלם של הבלייזרס.

7. דמיאן לילארד (פורטלנד, 5 אשתקד)
סופרסטארים אמורים להיות טובים יותר בפלייאוף. רק ברשימה הזאת, אפשר להזכיר את רונדו, הולידיי ווול למשל. לילארד הוא בדיוק מקרה הפוך, אחד הקלעים הטובים בליגה. שחקן SMOOTH לגמרי - אבל שחקן שנראה שנה אחר שנה פחות טוב בפלייאוף, והגדיל לעשות השנה כשהפסיד בסוויפ למרות יתרון ביתיות בסיבוב הראשון, כשבעיקר גם הולידיי וגם רונדו נראים פשוט טוב ממנו. אז כן, בעונה הרגילה הוא היה תותח על כרגיל, ותמיד אחד השחקנים היחידים בליגה שיכולים לתת 50 נקודות בכל יום נתון. אבל בדיוק כמו שהמונדיאל קובע המון עבור שחקני כדורגל, כך הפלייאוף אומר המון על שחקני כדורסל, והפלייאוף האחרון לא אומר עליו טובות. פורטלנד השנה תמשיך להיות אובראצ'יברית בעונה הרגילה, אני מניח', אבל גם תמשיך להיות הטורונטו של המערב. אובראצ'יברית בעונה הרגילה, שמוכיחה בפלייאוף שהיא לגמרי מתחזה.
חמישיית הליגה הראשונה. 26.9 נק' (4 בליגה), 6.6 אס', 4.5 ריב', 3 שלשות ב 36% שזה אמנם קצת חלש, אבל בכל זאת, אחד השחקנים היחידים בליגה שיכולים לעלות לשלשה תוך כדי כדרור. אבל בפלייאוף הוא נתן 18.5 נקודות, ורק 30% מהשלוש

6. ג'ון וול (וושינגטון, 3 אשתקד).
ירידה לאיש הזה, ולא - אלו לא התמונות עם הכרס שעושות את זה, אלא כל מיני מיקרו תזוזות של אחרים, וחוסר תזוזה שלו. אז קודם כל הוא היה פצוע חצי עונה, שזה בטח לא משהו שתרם לדירוג, אבל יותר מכך - נדמה לי שלראשונה יש בעל בית חדש בוושינגטון, ווול העביר את המושכות לביל. וזה רע, כי וול מוכשר יותר מביל. ובגלל שוול ולא ביל, הוא הרכז, וזה לא משהו שצריך להיות. רכזים אחרים ברשימה הזאת לא היו מעבירים את המושכות לקבוצה בכזאת קלות. חוץ מזה, החולשות הלו הן עדיין חולשות, הוא עדיין קולע לא טוב מספיק, ועדיין לפעמים משאיר את הכדור אצלו ביד מעט יותר מדי. ונדמה לי גם שההגנה שלו התרופפה השנה והוא היה בהחלט פחות אקספלוסיבי, ווושינגטון עצמה נראתה קצת פחות טוב מאשר בשנה שקדמה לה. אבל אז הגיע הפלייאוף, ובמשך שישה משחקים של סדרה טובה ראינו את וול הישן והטוב, זה לא הספיק מול טורונטו אבל זה כבר היה הרבה הרבה יותר טוב.
בגיל 28 ובהנחה של שנה בריאה הוא בהחלט יכול לחזור לעצמו, והכשרון שלו הוא עדיין של רכז טופ 5 בליגה, ושל סופרסטאר ברור. אבל הכרס... ואולי גם דוויט האוורד בקבוצה זה לפחות בשנים האחרונות, סימן רע.
19.4 נק', 9.6 אס', 3.7 ריב' , 37% מהשלוש (האחוז הטוב בקריירה, גם זה משהו). מצד שני, פלייאוף אדיר של 26 נק', 11.5 אס', 5.7 ריב', 2.3 חטיפות אבל רק 19% מהשלוש, ובעיקר - בסופו של דבר למרות סדרה טובה, הפסד.

5. בן סימונס (פילדלפיה)
לא מן הנמנע שרוקי השנה האחרונה יהיה גם במקום השני בדירוג הזה בסוף השנה הבאה, אבל כרגע יש לו עדיין כמה סימני שאלה, ועוד כמה דברים להוכיח. אז מצד אחד, סימונס הוא רכז במלוא מובן המילה, שולט לחלוטין במשחק. הגובה שלו ויכולת הכדרור וראיית המשחק שלו, הופכות אותו הן לסקורר טוב (גם אם קלעי נוראי) ובעיקר למנהל משחק עצום. לא בכדי פילדלפיה היתה אחת הקבוצות הטובות של השנה בליגה, ולדעתי תיתן אפילו קפיצה בשנה הקרובה, עד כדי סיכוי סביר לגמר נ.ב.א, לא פחות. היכולת האבסולוטית של האיש הזה בדברים שהוא עושה טוב הם אחת משתי הסיבות לכך (לצידו של אמביד). קליעה? אין לו, אבל ייאמר לזכותו שבתור שחקן מאד מאד אינטליגנטי הוא גם לא מנסה, ולא בטוח שזה כזה משנה, כשהוא מצליח לחדור לסל בכזאת אלגנטיות וקלות. ברור שקליעה היתה הופכת אותו למשהו אחר לחלוטין אבל גם כך הוא יוניקורן מובהק. יש לו פוטנציאל אמיתי להיות אחד משחקנים ההגנה הטובים בעולם ואחד משחקנים ההתקפה הטובים בעולם. HELL, יש לו סיכוי טוב להיות מג'יק.
15.8 נק', 8.2 אס' (4-5 בליגה), 8.1 ריב' (18 בליגה), 1.7 חטיפות (8 בליגה), 55% מצוין מהשדה - שכן, ברור שזה בגלל שהוא רק זורק ממטר מהסל, אבל בעיניי זו בהחלט גם נקודה לזכותו. בהחלט מסוג השחקנים שמציתים את הדמיון.

4. קיירי אירווינג (בוסטון, 6 שנה שעברה)
דווקא אחרי עונה די פצועה, שבה קיירי אפילו לא שיחק בפלייאוף, הוא עולה אצלי בדירוג. קודם כל, בגלל שכשהוא שיחק הוא נראה כמו הרכז הטוב בעולם, בעיקר במחצית הראשונה של העונה. אז נכון, גם אייזיאה תומאס נראה אצל סטיבנס כמו הרכז הטוב בעולם, ועדיין. קיירי אצל סטיבנס, הראה שהוא יודע לתת לשחקנים אחרים גם לבלוט. הוא עדיין לא, וגם לעולם לא יהיה מנהל משחק עצום, אבל אם הוא נותן את הבמה לשחקנים אחרים, גם כשלא קוראים להם לברון, זה בהחלט יפה. טרי רוז'ייר החליף אותו מאד יפה במשחקים בהם קיירי נפצע אבל באותה מידה היה ברור שזה ממש לא זה. לקיירי יש ברק ויש לו יכולות אוף ובעיקר און דה בול שהן נדירות לחלוטין. אולי המכדרר הטוב בעולם, קלעי מצוין ושחקן שהוכיח את עצמו יותר מפעם אחת כשחקן עם ביצים. אומרים שיהיה בריא בשנה הקרובה ואיתו, בוסטון היא המועמדת מס' 1 (לפני פילי) למקום הראשון במזרח. ולמרות עלייתם של טייטום וג'יילן בראון, ולמרות המנהיגות של אל הורפורד, קיירי עדיין צריך להיות השחקן הטוב בקבוצה הטובה במזרח.
24.4 נק' (8 בליגה), 5.1 אס', 3.8 ריב',41% אדיר מהשלוש.

3. ראסל ווסטברוק (אוקלהומה, 2 בשנתיים הקודמות).
יורד מקום אחד בדירוג אצלי, ונדמה לי שזה בגלל שהתחושה רווחת יותר ויותר, שהוא כן משחק על מספרים. מצד שני, זה לא לגמרי האופי. ווסטברוק הוא שחקן של תשוקה למשחק, תשוקה בלתי נגמרת למעשה, לא זוכר שחקן שתמיד נתן 110% אנרגיה כמו שווסטברוק נותן אי פעם. אולי רק ג'ורדן. מצד שני, לווסטברוק יש שני חסרונות - קודם כל חלק מה 110% האלה הם לא רק בשביל הקבוצה אלא גם בשביל עצמו (ובעיקר בשביל המספרים ההיסטוריים שלו), ושנית, בגלל שהוא שחקן די טיפש עם קבלת החלטות נוראית לפעמים. אז לא, בניגוד לשונאיו, אני לא אטען שעדיף לאוקלהומה בלעדיו. אוקלהומה בלעדיו היא קבוצת לוטרי. אוקלהומה איתו היא קבוצה של 45-50 נצחונות כבר שנה שניה ברציפות. אבל כן אטען שהוא יכול להיות טוב יותר ושהוא כנראה לא יהיה, ושבהחלט יש טובים ממנו. עונת טריפל דאבל שניה ברציפות זה מאד יפה ובהחלט הישג, אבל זה הישג עם כוכבית. השנה יש לו פוינט גארד מהרשימה הזאת בתור גיבוי (שרודר), רוברסון אמור לחזור בריא, מלו הרעיל כבר לא פה, אבל פול ג'ורג' כן. אפילו נרלנס בא לגבות את סטיבן אדמס המצוין. לכאורה, יש לאוקלהומה את כל הכלים בשביל סיבוב פלייאוף שני. למעשה? כבר שנה שניה ברציפות היא ניגפת בסיבוב הראשון, בהחלט גם באשמת ווסטברוק.
חמישיית הליגה השניה, 25.4 נק' (שביעי בליגה), 10.3 אס' (מלך האסיסטים של הליגה), 10.1 ריב' (עשירי בליגה, ראשון מבין הגארדים) 1.8 חטיפות (5 בליגה) ורק 30% מהשלוש.

2. כריס פול (יוסטון, 4 בדירוג האחרון)
וכך, בגיל 33, כריס פול מקבע אצלי את מעמדו כרכז השני בטיבו בעולם אחרי כמה שנים של ירידות. והאמת היא שבצדק. קודם כל, כי לראשונה בקריירה המאד ארוכה שלו, הוא הגיע סוף סוף לגמר איזורי בפלייאוף. שנית, כי עד שנפצע, יוסטון נראתה כמו הקבוצה היותר טובה מול האלופה לעתיד והקבוצה ההיסטורית של גולדן סטייט. ושלישית, כי במהלך העונה השילוב שלו עם הארדן היה מושלם. אז נכון, בחלקים גדולים של העונה שניהם היו פצועים (בעיקר פול ששיחק רק 58 משחקים), אבל האמת היא שבמשחקים בהם הוא שיחק עם הארדן, יוסטון נראתה כמו קבוצה שלא נופלת משמעותית אם בכלל, מגולדן סטייט. פול הוכיח השנה שהוא שחקן ההגנה הטוב ביותר ברשימה הזאת, ועדיין מנהל המשחק הטוב ביותר ברשימה. דיברתי על קמבה, פול וסטף בתור מכדררים. אבל האמת היא שפול לא באמת נופל מהם, במיוחד לא ברמת המיקרו. אולי המכדרר הטוב בעולם במגרש בגודל מטר על מטר. ועדיין מנהל המשחק הטוב ביותר מאז שג'ייסון קיד וסטיב נאש הזדקנו \ פרשו, ועד שבן סימונס לא יגדל מעט. האיש הזה כולו שכל, כולו אינטנסיביות, כולו כדורסל נהדר למרות 1.80 ושייבה ואתלטיות בינונית יחסית. תותח שכמעט ומגיע לו הזדמנות לאליפות - אם רק יפסיק להיפצע כל עונה ברגע הכי פחות מתאים ואם רק לא היתה גולדן סטייט בדרך
18.6 נק', 7.9 אס' (6 בליגה, למרות ששיחק לצד הארדן), 5.4 ריב', 1.7 חטיפות, 2.5 שלשות למשחק ב 38%

1. סטף קרי (גולדן סטייט, 1 גם אשתקד)
כריס פול הוא אולי הרכז השני בטיבו ב 25 השנים האחרונות בליגה. הבעיה היא שסטף הוא הרכז מס' 1 ב 25 השנים האחרונות בליגה, ופה אין "אולי". גם אם לא הגיע לו MVP של הפלייאוף (ולדעתי בהחלט הגיע לו) הוא היה זו השנה השניה אחד מהשניים המובילים בקבוצה האלופה. בעיניי הוא בכלל הרכז המושלם, עם מספרי אסיסטים שמשקרים מאד, בגלל השיטה של גולדן סטייט. אני לא חושב שאי פעם ראיתי שחקן חשוב ממנו בלי הכדור ביד. הקלעי הגדול בהיסטוריה, ועוד אין ספור סופרלטיבים רק מתחילים להגדיר את האיש הזה, שהוא בקלות השחקן האהוב עליי אי פעם. נדמה לי שהכל כבר נאמר עליו.
השנה גולדן סטייט קיבלה את קאזינס (לפחות לחצי העונה השניה), אבל יוסטון רק התחזקה ונדמה לי שגולדן סטייט תצטרך שוב להיות בשיאה המנטלי בשביל אליפות, ואני לא בטוח שאין שם עייפות החומר. למעשה, במהלך הפלייאוף האחרון טענתי שהשנה (האחרונה) גולדן סטייט ייקח, ושלא אתפלא אם בשנה הבאה הם יפסידו כבר בסיבוב הראשון בגלל אותו שובע, ואני עדיין חושב שזה יכול לקרות.
הלוואי ואתבדה, אבל כן - זה בהחלט יכול לקרות. אבל סטף, סטף יכול לרשום עוד פרק באגדה. רק שיהיה בריא.
חמישיית הליגה השלישית, 26.4 נק', 6.1 אס', 5.1 ריב', 1.6 חטיפות, 42% מהשלוש, כשהוא מפספס את ה 50-40-90 רק בגלל 0.05 אחוז מהשדה. חבל קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 30, 2018 9:23 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
רשימה כמעט מושלמת מבחינתי חוץ מעניין ווסטברוק - אני הייתי מוריד אותו אפילו עוד אחורה. אם שואלים אותי איזה רכז אני מעדיף לקבוצה שלי, האם אני מעדיף את אירווינג לפניו ? כן. את וול ? כן. את סימונס ? גם כן. אולי אפילו את לילארד אבל צריך אותו להעניש על פלייאוף נוראי. ככה שווסטברוק נוחת אצלי במקום 7 עד שיתחיל להראות סימנים שהוא יורד ממסלול ההרס העצמי של רכזים אתלטיים ע"ש פרנצ'ייז וסטארבורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 30, 2018 9:45 pm 
Hall of Famer

דארן קוליסון ולא דני.
קוליסון טוב יותר מתומאס שהוא גמור והשוק מראה את זה.
רונדו זה דירוג למי שהלך לישון ב 2012 ולא התעורר.
טיג ובלדסו לא יותר טובים ממורי של דנבר.
רוביו טוב מטיג.
זה דירוג של מי שלא צפה בעונה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 30, 2018 9:50 pm 
Hall of Famer

וטרי רוזיר טוב מהבאים: תומס,טיג,רונדו,בלדסו(בפלייאוף ראינו זאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 30, 2018 9:55 pm 
Hall of Famer

כשכתבתי על אייזיאה תומאס ש"יהיו כאלה שיצחקו על הדירוג הזה" התכוונתי בעיקר אליך סטריאני. ברור היה לי גם קודם שאתה לא חושב שאייזיאה תומאס שווה מקום 15. בעיניי, הוא הוכיח מספיק, ועדיין לא נתן מספיק הוכחה הפוכה כדי שאוציא אותו משם. בשנה הבאה נראה ואולי אתבדה, ואולי לא. אבל הוא בטח שווה את הספק.
רונדו זה דירוג למי שמאז 2012 דואג גם לראות את הפלייאוף ולא רק את העונה הרגילה. רונדו של הפלייאוף הוא תמיד טופ 10 ברכזים והיה כזה גם השנה.

זה גם קל להגיד שרוביו טוב מטיג, כאשר דווקא כשטיג הגיע (כן, גם ג'ימי באטלר) מינסוטה היתה קבוצת פלייאוף. במינסוטה, טיג היה טוב מרוביו. מה שכן, רוביו נתן יופי של עונה ביוטה. מצד שני, גם ג'ורג' היל שלא נמצא אצלי ב HM השנה, גם הוא נתן יופי של עונה ביוטה. קבוצה עם שיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 30, 2018 10:25 pm 
Hall of Famer

בנאדם מרים רשימה מושקעת, עם מחשבה, מנומקת ומנוסחת היטב. סטריאני מגיב ב7 שורות, כולן לאקוניות ושליליות ומכוונות להוציא קטן ולא מעודכן את הכותב.

נורטון, פשוט תחסוך מעצמך תגובות לדבר הזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 30, 2018 10:36 pm 
Junior

הכשרון בעמדה לא משהו - היבול משנה שעברה אכזב בסך הכל מי יותר, מי פחות (פולץ, בול, פוקס וסמית) בדראפט של 2019 אין איזה פרוספקט מיוחד והרבה מהרשימה הנוכחית של נורטון יתאיידו לנו בשנתיים הקרובות.

כפי שכתבתי לפני כמה שבועות, הקרון של שיי אלכסנדר נראה נוח לפוינט גארד מוביל והנה הרינגר שמים אותו עכשיו כבחירה שלישית בעריכה מחדש מאוד מוקדמת של הדראפט שזה עתה התקיים. מעניין יהיה לראות את המשחקים הראשונים שלו בקליפרס.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 30, 2018 10:51 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
בנאדם מרים רשימה מושקעת, עם מחשבה, מנומקת ומנוסחת היטב. סטריאני מגיב ב7 שורות, כולן לאקוניות ושליליות ומכוונות להוציא קטן ולא מעודכן את הכותב.

נורטון, פשוט תחסוך מעצמך תגובות לדבר הזה.

מה זה שליליות? אם אני לא מסכים אני לא אמור לכתוב את זה. מטרת הפורום פה זה לקבל תגובות שמסכימות איתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 30, 2018 10:59 pm 
Hall of Famer

סטריאני, נדמה לי שאתה לא מבין (או עושה את עצמך).
א. כשאתה כותב "זה דירוג של מי שלא צפה בעונה האחרונה" אתה יורד על הכותב - והעניין הוא שאתה מקשקש, כי גם אתה יודע שצפיתי בעונה האחרונה.

רוצה תגובה עניינית? רק מעליך עמוס גואטה הסביר את דעתו על ווסטברוק בכך שייתכן והוא הולך בדרכיהם הנלוזות של סטפון מרבורי וסטיב פרנצ'ייז. זהו נימוק . מה שאתה כתבת זה ניים דרופינג נטול ערך. X יותר טוב מ Y, Z יותר טוב מ V. זה חסר משמעות לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 30, 2018 11:55 pm 
Junior

קודם כל - כל הכבוד נורטון
תודה על ההשקעה

אני חוזר לשאלה על מה הדירוג
עבור משחק פלייאוף בודד אז אפשר להאמין ברונדו ולהבין את הסקפטיות מהגארדים של טורונטו.
אם מדובר על עונה שלמה, אחרי שרונדו עצמו התנדנד חלק גדול מהעונה בניו אורלינס, אני לא רואה איך אפשר לשים את לאורי, שמשחק הגנה כל משחק, מתחתיו
אם מדובר על העונה שעברה אז הולידיי וליליארד צריכים להיות מעל וול וקיירי הפצועים, כנראה גם מעל סימונס.

היה סיפור בעייתי עם הפציעה של וול ואיזה חדווה זה גרם לשאר השחקנים של וושינגטון.
אחרי שנים שוול היה מסדר חוזים לשחקנים עם היכולת שלו לתת אסיסטים לשלשות מהפינה(מרטל וובסטר?),
פתאום שהשחקנים ידברו על כדורסל דמוקרטי וכיפי בלעדיו.. להסתכסך עם סנטר פולני מפחיד ולקבל במקומו את דוויט.. קצת מפחיד להמר על וושינגטון העונה.

בעיניי אין ספק שההבדל של מיניסוטה זה באטלר ולא טיג.

ז'אק לואו מזכיר הרבה את הרצון והכדאיות של קבוצות להיות one break away from contender, כי תמיד עשוייה להיות איזו פציעה בצד השני (למשל איגי)
טיפת המזל הזו - הפציעה של כריס פול במשחק 5 לדעתי מנעה מיוסטון אליפות
ומה זה היה עושה לליגה, לגולדן סטייט ולדירוג של נורטון אפשר רק לנחש.

אגב - למה לא הארדן?
דאנתוני היה שם אותו ראשון בדירוג הרכזים.
ונראה לי שגם אני - היה מדהים כשפול היה פצוע במהלך העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 12:32 am 
Hall of Famer

נדמה לי שכתבתי את זה בעבר, אבל השאלה עליה אני מנסה לענות היא:
"אנחנו בסיבוב השני של הפלייאוף בשנה הקרובה (2019) והרכז הפותח שלך נפצע. את מי תביא במקומו?"

אני כן מסכים איתך שבאטלר חיוני בהרבה מטיג למינסוטה. אבל לטיג יש שנים של הוכחה כרכז טוב, באינדיאנה, באטלנטה ובמינסוטה. מקום בתחתית הרשימה הזאת הוא כן שווה.
לגבי הארדן, קשה לומר, כן הוא סוג של רכז, אבל גם פול הוא סוג של רכז, ובגלל שהארדן הוא מסורתית 2 ופול הוא מסורתית 1, אני נותן כאן לפול את המקום ב 1 ולהארדן את המקום ב-2... זה לא תמיד נכון (למשל ריברס ולו ווליאמס, מבחינתי שניהם משחקים 2 , סוג של).
אם כן הייתי מכניס את הארדן, הוא היה אצלי במקום השני למרות הכל, למען האמת. ההגנה שלו פחות טובה משל סטף (שגם הוא לא ממש כוכב גדול בצד הזה של המגרש) והוא פורח בתוך שיטה מאד מיוחדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 12:51 am 
Junior

נורטון כתב:
"אנחנו בסיבוב השני של הפלייאוף בשנה הקרובה (2019) והרכז הפותח שלך נפצע. את מי תביא במקומו?"

אז אני נאלץ להפיל את סימונס בדירוג.
הוא שחקן שיוצר מיסמאצ', לטוב אך גם לרע.
לא הייתי בוחר לקבוצתי הגנרית רכז שלא יכול לתת לי קליעה, שהוא מגן מצוין על וינגס אבל יהיה פחות יעיל אם הוא שומר על הרכז השני
בסופו של דבר, פילי נידונה לשלם פרמיום על הקליעה של רדיק בגלל המגבלות של סימונס ואמביד (מבלי להפחית מכבודם) והסטריקיות של קובינגטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 1:06 am 
Sophomore

סטף הוא הרכז המושלם: גם סקורר גדול אבל יודע לשתף את החברים. יודע לייצר לעצמו מצבי קליעה, אבל לא לא צריך את הכדור ביד כדי להיות דומיננטי (בניגוד לפול). חודר מצויין. קלעי השלשות אולי הגדול בהיסטוריה. זה אולי נראה טריוויאלי, אבל לא כל רכז אולסטאר היה מצליח לתפעל את הקבוצה, באופן שינצל את את כל הפוטנציאל מכולם וממנו. אני חושב שיש לו קייס מול מג'יק.

לגבי סימונס - הייתי מעלה אותו מקום אחד בדירוג לגבי ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 1:36 am 
Hall of Famer

ווסטברוק = פרנצ'ייז ומרבורי? הבנאדם כבר סגור בהול אוף פיים אחרי שתי עונות של טריפל דאבל, תגידו מה שתגידו. הוא גם הגיע להישגים קבוצתיים משמעותיים יותר, ועוד במערב, ככה שהזלזול לא ממש במקומו. גם מרבורי וגם הפרנצ'ייז מעולם (לשיטתי לפחות) לא היו בטופ של העמדה שלהם, שלא לדבר על הטופ של האן בי איי. ווסטברוק לגמרי שם, בין אם תרצו ובין אם לא. אני גם חושב שהעונה, בלי כרמלו, זה הולך להיראות טוב יותר.

לגבי אייזיאה תומאס, אני מסכים עם סטריאני. הבנאדם אשכרה חי על אדי הדלק של פלייאוף מלפני שנה+, לפני הפציעה. מבחינתי טעון הוכחה.

קריס דאן לא ראוי ל-HM. רכז שנתן 13 נק' ו-6 אס'... ראינו כבר הרבה כאלו. לצורך העניין, ספנסר דינווידי מברוקלין עם מספרים די דומים, כנ"ל אלפריד פייטון.

ולמרות העונה האחרונה, שנשענה על כך שעמנואל מודיאיי הוא לא רכז העתיד לא של דנבר ולא של אף קבוצה, ג'מאל מאריי מבחינתי יותר סקנד גארד מפוינט גארד. לא בכדי, מאריי סיים את העונה מס' 3 באסיסטים בקבוצה שלו, לא בדיוק פליימייקר.

הייתי גם נותן יותר קרדיט לרוביו. בכל זאת, קבוצת פלייאוף סיבוב שני במערב. הפציעה שלו הייתה קריטית. יש לו חלק לא מבוטל בהצלחה של יוטה השנה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 3:47 am 
Senior

כן, לדעתי הוא צועד בדרכם בדיוק. נימוקי ההול אוף פיים והטריפל דאבל חסרי משמעות מבחינתי, ראינו איך הוא השיג את הטריפלים שלו, וההול אופ פיים הוא לא דירוג שחקנים, הוא מוזיאון. כשמישהו עשה הישג סטטיסטי כמו עונת טריפל דאבל זו חובה של המוזיאון לכלול את זה כחלק מה"אוסף" שלו. אבל אין לזה שום השלכה לעל כמה ווסטברוק עוזר לקבוצה לנצח. והוא עוזר, שלא תבין לא נכון, אבל לא כמו החברה שבחרתי לפניו. לא בפלייאוף שההגנות מתהדקות וצריך לעשות החלטות טובות. גם סטארבורי והפרנצייז הובילו קבוצות לעונות סבירות לחלוטין, אבל היתה להם תקרה, ובשלב מסויים האתלטיות שלהם התחילה להתפרק והקריירה שלהם צללה לפח. ווסטברוק על הדרך הזו. הוא יכול לתקן מסלול אבל ממש אין לו הרבה זמן לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 4:01 am 
Hall of Famer

אני מבין את זה, אבל זה לא קרוב. אם כבר, השוואה קרובה בהרבה בעיניי לווסטברוק, היא לאייברסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 7:17 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני מבין את זה, אבל זה לא קרוב. אם כבר, השוואה קרובה בהרבה בעיניי לווסטברוק, היא לאייברסון

בדיוק. אנשים נוטים לפעמים לנפח חסרונות של שחקן מעבר לכל פרופורציה, כן הוא טיפש (לפעמים), וכן בעיקר בשנתיים האחרונות הוא חושב יותר על הסטטיסטיקה שלו, אבל עדיין חיית משחק מטורפת ושחקן שיכול לעשות באמת הכל על המגרש ואם הקריטריון הוא לתת סדרת פלייאוף ענקית בסיבוב השני, הוא בעיני לגמרי ראוי למקום בטופ-4, כשקרי בבירור ראשון וכל אחד מהשלושה שאחריו (פול, אירווינג ו-ווסטברוק) הוא שחקן שיכול להתפוצץ ולסחוב את הקבוצה על הגב.

סימונס די אוברייטד, כל עוד הוא לא יתקן את הקליעה שלו החולשה הזו רק תלך ותבלוט יותר וקבוצות פשוט ינצלו אותה ויפרקו אותו לגמרי, הוא עוד צריך להוכיח כמה דברים כדי להיות חמישי בדירוג הזה.

קייל לאורי קצת אנדרייטד לטעמי, בכל זאת אחד משני השחקנים המובילים של טורונטו שהיא קבוצה טובה כבר כמה וכמה שנים, גם נחנק קצת פחות מדרוזן בסדרה מול קליבלנד השנה.

רונדו... רונדו... לא יודע מה לעשות איתו, 90% מהזמן הוא בכלל על גבול הכניסה לרשימה, ואז ב-10% מהזמן הוא נראה כמו רכז טופ-5 מדהים. מת עליו, כבר שנים, אבל הייתי מוריד אותו למטה בדירוג הזה.

לגבי איזייה, אני הייתי לוקח את ההכנסה שלו לרשימה הזו כמו דירוג מוגן בטניס, רק לפני שנה וקצת הוא נתן פלייאוף עצום והוביל את בוסטון לגמר המזרח, אולי הוא אף פעם לא יחלים מהפציעה, אולי העונה האחרונה הייתה סתם חוסר מזל והוא יחזור לעצמו, לא יודע. אבל כבר קברו אותו מספיק פעמים, אבל הוא שחקן עם לב ענק והייתי נזהר מלהספיד אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 8:52 am 
Hall of Famer

המקום ה 15 אצלי מסורתית הוא המקום לו אני שומר "מיוחדים" כמו למשל ג'בייל בשנה הקודמת. ובאופן כללי כאלו שיעוררו יותר דיון. איזיאה מתאים לזה בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 9:05 am 
מנהל פורום

אני מסכים עם כמעט הכל תתבייש נורטון בזיון של פורום

מה כן הייתי משנה?
אולי מוסיף ל-HM את מרקוס סמארט, פרד ואן ווליט (סטיה שלי אני מודע לזה) ואת פטריק בברלי (אולי האחרון היה יותר מידי פצוע בשנה האחרונה, אבל אז זה מעלה שאלות לגבי קוואי בהמשך...)
הייתי מוריד את סימונס מתחת לוול ולילארד (רק בשביל לראות אותו מדורג שני שנה הבאה, כי הוא עד כדי כך טוב)
אצלי ראס שני ופול שלישי.
אולי גם הייתי מוריד את קיירי מקום אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 9:11 am 
Junior

תודה נורטון! תמיד אוהב לקרוא את הרשימות שלך...

לגבי תומאס - אני מסכים עם נורטון לגבי המיקום שלו. הבנאדם סיים לפני שנתיים עונה של 28.9 נקודות. אז נכון ששנה שעברה הוא נראה לא טוב אבל הוא גם חזר מפציעה רק באמצע העונה וגם לא הסתדר חברתית עם קליבלנד ומשם עבר כשחקן ספסל לקבוצה חסרת מטרות. אם הייתי צריך להמר על איזה רכז פותח יהיה תומאס בדנבר אז אני חושב שההימור שהייתי לוקח כרגע הוא רכז פותח ממוצע (מקום 15 בליגה בערך...). הוא יכול לסיים את העונה הבאה בטופ 10 באותה קלות שהוא יכול לסיים בבוטום 10.

לגבי סימונס - דווקא אחרי הסדרה מול בוסטון המניה שלו ירדה קלות אצלי. עדיין פוטנציאל גבוה ויכולות חדירה ומסירה מרשימות בטירוף אבל חוסר הקליעה הופך את ההגנה עליו ליותר אפשרית. צריך לתת לו מטר בקליעה ולשים גוף גדול בצבע וכבר הורדת את התרומה של סימונס בצורה דראסטית. אם אני צריך שחקן פלייאוף לשנה הבאה עדיין הייתי מהמר על הניסיון והיכולת של וול\לילארד לפני זאת של סימונס. מאוד סביר שעוד שנה-שנתיים זה ישתנה וסימונס ייכנס לטופ 3 של הדירוג אבל אם לא יפתח את הקליעה אני יכול לראות אותו נשאר סביב מקום 5-6 הרבה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 12:37 pm 
Junior

נורטון כתב:

אם כך, התשובה שלי
1. קארי
2. ווסטברוק. למרות עונה רעה, האיש חיית פלייאוף וחיית סדרות גדולות. חיה עם כשרונות מתפרצים לא אנושיים, ובמצ'אפ מול השאר כאן, הוא יהיה יותר דומיננטי. הוא השתווה לקארי במצ'אפ לפני שנתיים
3. אירווינג (קל)

4. ג'ון וול
5. דמיאן לילארד
6. כריס פול - שחקן שהוכיח במשך עשור שהוא לא מסוגל להוביל קבוצה מעבר לסיבוב שני, והיו לו קבוצות מצוינות. הוא כינור שני מצוין, אבל לוקח את לילארד ו-וול טיפה לפניו

7. סימונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 12:39 pm 
Hall of Famer

מדורגים גבוה מדי לטעמי:

ווסטברוק-כן, המספרים. סבבה, המספרים. כולם יודעים, המספרים. אבל הוא הדוגמה החיה והבועטת לזנות מספרים מהי. שחקן שבלתי אפשרי לצמוח לצדו, אי אפשר לנצח איתו כשחקן מוביל ואני לא בונה איתו קבוצה בחיים אלא אם השיקול שלי כלכלי ואני חייב אחד כזה כדי להביא קהל. זאת כנראה הסיטואציה של אוקלהומה, וזה יותר טוב מכלום, אבל מבחינת כדורסל-לא בשבילי.

סימונס-מקום חמישי זה גבוה מדי בעליל, עם כל הכבוד וההתלהבות. שילמד לקלוע. עזבו שילמד לקלוע, שפאקינג יזרוק. הוא פוטנציאל אדיר אבל הוא לא בטופ 5.

טיג-ספק ברשימה. השחקן הכי משעמם בליגה.

מדורגים נמוך מדי:

קמבה-יקירי הנצחי, אמנם לא מביא את שארלוט לפלייאוף אבל זאת שארלוט. הייתי מת לראות אותו במקום אחר, דכאון שהוא נשאר בצפון קרוליינה.

וול-אמנם ירידה העונה ופציעות וזה, אבל שווה חמישייה לגמרי. מנהל משחק בחסד.

לילארד, למרות הפלייאוף המאכזב, בטח מעל סימונס ואני גם לוקח אותו לפני ווסטברוק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 2:26 pm 
Senior

אין לי יותר מדי בעייה עם ההשוואה לאייברסון, מהבחינה הזו שהוא עוד גארד שהיה יכול להיות הרבה יותר ממה שהוא אם היה מתקן את הראש. מה שכן, אייברסון סחב קבוצה על הגב לגמר וגם עשה שם רעש מול אחת מהקבוצות הכי דומיננטיות בליגה אי פעם, משהו שעוד לא ראינו מווסטברוק (ולא, תותח, הגמר עם דוראנט והארדן ביחד לא נחשב !!!) ועוד קצת להבדיל, אייברסון היה אתלט סביר אבל הוא לא נסמך על האתלטיות שלו כמו שעל הסקילס המטורפים עם הכדור ויכולת הקליעה, מה שאפשר לו לדפוק משחקים של 50 נק' גם בשלהי הקריירה. ווסטברוק ברגע שהאתלטיות שלו תתחיל לרדת הוא ייגמר, אלא אם יפתח משהו מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 2:52 pm 
Hall of Famer

אייברסון>ווסטברוק גם בספר שלי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ג' יולי 31, 2018 5:11 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 4:34 pm 
Hall of Famer

מסכים עם החתול יובב. אולי השנה לונזו וחבריו לדראפט יפרצו, יש סיכוי לא רע לכך, אבל בינתיים הרשימה הזו, מלבד סימונס, מדגישה את זה שהעמדה מזדקנת קצת ונמצאת בירידה. המקומות האחרונים הם לא מקור לגאווה.

שינויים מרכזיים - בלדסו אאוט. הסטט׳ מכניסות אותו פנימה אבל הפלייאוף שלו היה אומלל ביותר ושיקף את חוסר היכולת שלו להשתלב היטב במילווקי. אולי השנה זה ייראה אחרת תחת מאמן טוב.
מורי החביב בפנים, גם רוביו. תומאס בחוץ עד שלא יוכח שהוא חזר מהפציעה ושהוא יותר משחקן ספסל, בשלב הזה בקריירה שלו.
עוד החלטות - לילארד לפני סימונס עדיין (אבל לא לפני ווסטברוק אחרי הפלייאוף המאכזב שלו). אם סימונס יראה קליעה טובה, הוא יכולקפוץ למקום השני ברשימה. נתתי קרדיט שמרני גם לוול שעדיין במקום ה-7 אבל יש לו פוטנציאל להדרדר עוד. קיירי אירווינג הוא הרכז השלישי בטיבו בליגה, בעיניי, אחרי קארי ומה שנשאר מפול. הייתי לוקח אותו לפני ווסטברוק any day (טוב, אולי לא יום שבו הוא פצוע).

HM
טרי רוזייר, קוליסון, בלדסו

15. מורי
14. טיג
13. רוביו
12. דראגיץ׳
11. רונדו
10. לאורי
9. הולידיי
8. קמבה ווקר
7. וול
6. סימונס