סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 5:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בלדסו לעולם לא יוסיף לקבוצה שלו נצחונות. מקרה אבוד.

והביטוי "אם סימונס יראה קליעה טובה" כרגע שקול ל"אם דווייט הווארד יפתח קליעה טובה". אני אזכיר את העובדה המצערת שסימונס היה העונה 0/11 לשלוש. בעיניי, הציפייה לכך שהוא יתפתח להיות אפילו קלע בינוני היא פנטזיה. פשוט אין לו את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 5:27 pm 
Sophomore

בעיניי רוביו בהחלט טופ 15, הייתי מעיף את טיג הסתמי. אני רואה איך מינסוטה בעידן באטלר הייתה נהנית מהנוכחות של רוביו הרבה יותר מאשר מהנוכחות של טיג.
בלדסו אאוט בכיף. הסטט' משקרת כמו שאמרו.
את קמבה הייתי מעביר קצת אחורה, ככה שרונדו ודראגיץ' הגבר יהיו לפניו. לדראגיץ' יש סטט' נאות מאוד ומעבר לכך- "שחקן שהוא המנוע העיקרי של קבוצת פלייאוף, גם אם היא במזרח". בעיניי זה נימוק ממש מספיק טוב לכך שהוא לפני קמבה ווקר (שהוא כישרון ענק אבל שארלוט לא מנצחת והוא חלק משארלוט).
קיירי ו-ווסטברוק מחליפים מקומות.

הבעיה הכי משמעותית שלי, ואני רואה שאני כאן בעמדת מיעוט. איזייה! שמעו, עולם הכדורסל זה עולם לא פשוט בשביל גמדים. שנים על גבי שנים מבקרים אותו, מספידים אותו. הוא שחקן עצום, אחד שמקריב בשביל הקבוצה, סקורר בחסד. שנים מספידים ושנים הוא מוכיח ולא רק בבוסטון.
הוא נפצע, והיה חלק מחדר ההלבשה הרקוב בקליבלנד. זה לא מספיק בעיניי בשביל לקבור אותו. הוא שחקן כדורסל מעולה, ואם הוא היה 1.90 אף אחד לא היה מדבר ככה. שווה טופ15, שווה גם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 5:54 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
, אייברסון סחב קבוצה על הגב לגמר וגם עשה שם רעש מול אחת מהקבוצות הכי דומיננטיות בליגה אי פעם, משהו שעוד לא ראינו מווסטברוק (ולא, תותח, הגמר עם דוראנט והארדן ביחד לא נחשב !!!) ועוד קצת להבדיל, אייברסון היה אתלט סביר

אתלטיות זה לא רק כמה גבוה אתה קופץ או כמה שילוב של פיזיות ומהירות יש לך. אייברסון היה אתלט על. לגבי עונת הגמר של אייברסון זה קצת לחטוא למציאות. זאת הייתה העונה הכי ביזיונית של המזרח אי פעם. פילי בדרך לגמר עברה קבוצה בינונית מינוס מינוס רק במשחק 7, אחרי השערוריה של וינס וטקס הסיום ואז בגמר האיזורי הם התמודדו מול מילווקי, בסדרה שריח חריף של העדפת שיפוט נדף ממנה והיא נגמרה גם אחרי 7 משחקים. אותה קבוצה של מילווקי בהובלת 3 הגדולים אלן, ביג דוג, סם קסל, שנה קודם השתחלו לפלייאוף עם 42 ניצ' ושנה אחר כך כבר לא הגיעו לפלייאוף עם 41 ניצ'. בקיצר לא בדיוק מאריות הליגה. גם בגמר הם לא ממש עשו רעש. הייתה את ההפתעה של משחק מספר 1 עם אייברסון דורך/מדלג מעל טיירון לו, אבל אח"כ הלייקרס סגרו סיפור עם 4 ניצ' ברצף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 6:01 pm 
Hall of Famer

מסכים עם עמוס בכל:
א. קודם כל, אייברסון היה אתלט בחסד עליון, מהיר כמו שד. אם לא היתה לו אתלטיות, הוא לא היה בליגה. זה לא היה סטיב נאש.
ב. שנית, לא נראה לי שההישגים של אייברסון קבוצתית עולים באמת על אלה של ווסטברוק. שניהם היו בגמר הליגה. אייברסון בתוך מזרח חלש במיוחד, ווווסטברוק, לצד שני כוכבים (כשהוא מס' 2). ווסטברוק אבל, הגיע גם לגמר איזורי נוסף יחד עם דוראנט. מה שנדמה לי שאייברסון לא עשה (ואולי אני טועה)

אני לא אומר שווסטברוק עשה יותר בקריירה בינתיים אבל בעיניי זו השוואה מאד מאד הוגנת ומאד צמודה. צמד הגארדים של הניקס לפני עשור ורבע נמצאים שנות אור של איכות מאחורי השניים האלה. לפחות.
ורק כדי לסבר את האוזן, לווסטברוק ולאייברסון יש 7 בחירות כ"א לחמישיות העונה. למרבורי יש 2 בחירות בחמישיה השלישית, לפרנסיס יש 0 עגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 6:20 pm 
Sophomore

ווסטברוק לדעתי שחקן טוב ממה שהיה אייברסון. זה גם מה שמכעיס. אייברסון היה גאנר חסר מצפון ואם הוא לא היה גאנר חסר מצפון הוא לא היה אייברסון. ווטסברוק יכול להיות יותר ממה שהוא. אולי נראה את זה עכשיו אחרי ששיטת הטריפל דאבלים לא הביאה אותו להישגים קבוצתיים. הוא נראה לי ברנש תחרותי ולא רק רודף סטט', אז אולי יהיה שינוי שיהפוך את הקריירה שלו ליותר מאשר קריירה של סתם גאנרים.
מה שכן ההשוואה למארבורי וסטיב פרנסיס באמת לא תואמת מציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 6:22 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
והביטוי "אם סימונס יראה קליעה טובה" כרגע שקול ל"אם דווייט הווארד יפתח קליעה טובה". אני אזכיר את העובדה המצערת שסימונס היה העונה 0/11 לשלוש. בעיניי, הציפייה לכך שהוא יתפתח להיות אפילו קלע בינוני היא פנטזיה. פשוט אין לו את זה.

אני גם רחוק מלהיות אופטימי בהיבט הזה אבל גם כך, לסימונס יש סיכוי ריאלי להיות טופ3 בעמדה שלו בשנה-שנתיים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 6:26 pm 
Hall of Famer

השוואות בין שחקנים זה אחד הדברים השנואים עליי אז אין לי שום בעיה עם מי שיטען שווסטברוק שווה לאייברסון או מעליו, אבל בחיאת נורטון-גמר הליגה של ווסטברוק זה טיעון מצחיק. ווסטברוק הגיע לגמר הליגה עם דוראנט (הסקורר המוביל בליגה), הארדן וסרג' איבאקה שהיה אז מלך החסימות של הליגה ואחד משני הגבוהים ההגנתיים הטובים בליגה, וחטף 4-1 ממיאמי. אייברסון אמנם ניצח מזרח חלש, אבל עשה את זה עם ה"ה אריק סנואו, ארון מקי, מאט גייגר, ג'ורג' לינץ' וכיוצ"ב. חוץ מההגנה של מוטומבו והעלייה הטובה מהספסל של מקי, היה שם חומר של יורוליג. לך תשווה את מקי עולה מהספסל להארדן עולה מהספסל. לך תשווה את כל הכשרון ההתקפי של כל שחקני הסיקסרס חוץ מאייברסון לחצי דוראנט. וגם הגמר של אייברסון נגמר ב4-1, רק שזה היה ללייקרס של שאקובי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ג' יולי 31, 2018 6:29 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 6:27 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
הבעיה הכי משמעותית שלי, ואני רואה שאני כאן בעמדת מיעוט. איזייה! שמעו, עולם הכדורסל זה עולם לא פשוט בשביל גמדים. שנים על גבי שנים מבקרים אותו, מספידים אותו. הוא שחקן עצום, אחד שמקריב בשביל הקבוצה, סקורר בחסד. שנים מספידים ושנים הוא מוכיח ולא רק בבוסטון.
הוא נפצע, והיה חלק מחדר ההלבשה הרקוב בקליבלנד. זה לא מספיק בעיניי בשביל לקבור אותו. הוא שחקן כדורסל מעולה, ואם הוא היה 1.90 אף אחד לא היה מדבר ככה. שווה טופ15, שווה גם יותר.

אני לא חושב שזה קשור לגובה של תומאס. הוא היה מזעזע שנה שעברה וצריך לראות אם הוא מסוגל לחזור מהפציעה שלו. זה סימן השאלה הראשון. השני הוא איך הוא מגיב למעמד החדש שלו (שכר מינימום, כנראה לעלות מהספסל), אחרי שכבר הגיע כמעט לטופ. שלישית, הוא מגן רע וזה אומר שאם הוא לא דומיננטי ומסייע לך מספיק בצד השני, אתה רק חוטף בהגנה והאימפקט הכללי שלו עלול להיות שלילי.
הוא מעין ג׳וקר כזה. מבין את מי שמאמין בו אבל גם חושב שבאותה מידה שהוא חוזר לטופ 10 בשנה-שנתיים הקרובות (ללא ספק מוכשר מספיק), הוא גם יכול להיות מחוץ לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 6:34 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

אני גם רחוק מלהיות אופטימי בהיבט הזה אבל גם כך, לסימונס יש סיכוי ריאלי להיות טופ3 בעמדה שלו בשנה-שנתיים הקרובות.

ועדיין, כדי שמוביל כדור בלי קליעה יוביל קבוצה מנצחת צריך לבנות סביבו קבוצה מאד מיוחדת ומאד מאומנת. זה החסרון הכי גדול שיכול להיות לגארד בימינו, וזה תמרור אזהרה ענק לגביו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 6:40 pm 
Hall of Famer

א. לגבי אייברסון - ווסטברוק. אני חוזר בי ומסכים, ההישג של אייברסון ספציפית בעונת 2001 היה מרשים יותר ממה שווסטברוק עשה עד היום. ועדיין, אני לא בטוח אם במכלול אייברסון עשה יותר מאשר ווסטברוק עד היום. ווסטברוק היה חלק משמעותי (מס' 2 ברמה דומה לזה של קובי בלייקרס הראשונים) מקבוצת צמרת מערבית מובהקת במשך חצי עשור. כן עשה גמר אחד (גם אם הוא פחות משמעותי מזה של אייברסון)... גם אם מכלול העבודה של אייברסון עדיין מעל זה של ווסטברוק, ההפרש לא גדול.
ב. אני לא יודע אם אני מסכים לגבי בן סימונס, ולכן שמתי אותו גבוה. כן, קליעה היא מאד חשובה היום, אבל שחקנים כמו וויד ודרוזן (גם אם ברור שהקליעה שלהם טובה בהרבה מזו של סימונס) עשו קריירות גדולות מאד גם בלי קליעה מהשלוש. סימונס חודר טוב מדרוזן כבר היום, והוא פחות "שמיר" (GUARDABLE) פוטנציאלית מוויד בשיאו. גם מג'יק, האיש שאליו הוא מושווה, היה בסופו של דבר פוינט גארד בלי קליעה, למרות שבעידן אחר לחלוטין. אני כן רואה את האתלטיות והאורך של סימונס מספיקים בשביל להתחבר לראיית המשחק הפנומנלית שלו ולהפוך אותו לכוכב, גם בלי קליעה.
אבל אם נחיה גם נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 7:23 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
מאנו כתב:

אני לא חושב שזה קשור לגובה של תומאס. הוא היה מזעזע שנה שעברה וצריך לראות אם הוא מסוגל לחזור מהפציעה שלו. זה סימן השאלה הראשון. השני הוא איך הוא מגיב למעמד החדש שלו (שכר מינימום, כנראה לעלות מהספסל), אחרי שכבר הגיע כמעט לטופ. שלישית, הוא מגן רע וזה אומר שאם הוא לא דומיננטי ומסייע לך מספיק בצד השני, אתה רק חוטף בהגנה והאימפקט הכללי שלו עלול להיות שלילי.
הוא מעין ג׳וקר כזה. מבין את מי שמאמין בו אבל גם חושב שבאותה מידה שהוא חוזר לטופ 10 בשנה-שנתיים הקרובות (ללא ספק מוכשר מספיק), הוא גם יכול להיות מחוץ לליגה.

שלא לדבר על ההגנה. כן זה משהו קצת חשוב. תומאס זורק לבנים ולא שומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 8:16 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אני לא יודע אם אני מסכים לגבי בן סימונס, ולכן שמתי אותו גבוה. כן, קליעה היא מאד חשובה היום, אבל שחקנים כמו וויד ודרוזן (גם אם ברור שהקליעה שלהם טובה בהרבה מזו של סימונס) עשו קריירות גדולות מאד גם בלי קליעה מהשלוש. סימונס חודר טוב מדרוזן כבר היום, והוא פחות "שמיר" (GUARDABLE) פוטנציאלית מוויד בשיאו. גם מג'יק, האיש שאליו הוא מושווה, היה בסופו של דבר פוינט גארד בלי קליעה, למרות שבעידן אחר לחלוטין. אני כן רואה את האתלטיות והאורך של סימונס מספיקים בשביל להתחבר לראיית המשחק הפנומנלית שלו ולהפוך אותו לכוכב, גם בלי קליעה.
אבל אם נחיה גם נראה.

אין ספק שלסימונס יש את הפוטנציאל להיות כוכב, הוא שחקן מיוחד מאד כבר היום מעצם השילוב הזה של אורך-אתלטיות-הובלת כדור-ראיית משחק, אבל גם אין ספק בעיניי שחוסר הקליעה שלו יגביל אותו משמעותית. עם קליעה סבירה הוא היה חומר גלם לפנטזיה על השחקן הכי טוב בהסטוריה. במצב הנוכחי הוא פוטנציאל מלהיב ומרתק שיכול להיות שחקן מאד איכותי, אבל עם מגבלה שהמשמעות שלה בכדורסל המודרני היא עצומה.

ההשוואות לווייד ודרוזן לא מתאימות לדעתי. כשאתה אומר "בלי קליעה מהשלוש" בהקשר שלהם אתה בעצם אומר "שחקנים חלשים מהשלוש". יש להם ממוצע קריירה של 29% לשלוש בערך שזה גרוע לגארד, אבל זה קיים. אצל סימונס כשאתה אומר "בלי קליעה מהשלוש" זה מילולי ממש. אין לו קליעה מהשלוש ברמה שלדווייט הווארד אין קליעה מהשלוש.

מעבר לזה, השנים הגדולות באמת של ווייד היו באמצע-סוף העשור הקודם. ר"ל, לפני גולדן. הכדורסל כל הזמן הולך לקליעה, ואנחנו בעידן הכי קיצוני של זה. דרוזן שאתה מציין כשחקן מצוין לא באמת מוביל קונטנדרית. האם אפשר להוביל היום קונטנדרית כגארד בלי קליעה (ועוד פעם: באמת בלי קליעה)? ספק גדול מאד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 8:51 pm 
Hall of Famer

לדעתי זה גם תלוי מאד במה אתה מקיף אותו.
קבוצה כמו זו של שנה שעברה היא די אידיאלית עבורו בהתקפה. סנטר מטרה נהדר (אולי הטוב בליגה) וחבורה של קלעי שלשות. למעשה, כשחושבים על זה סימונס לא שונה מהותית מהצורה בה לברון שיחק בגלגול הראשון שלו בקליבלנד. כדור ביד, כמעט כל הזריקות שלו הם מחדירה (בניגוד ללברון הבוגר יותר שלמד לקלוע מחצי מרחק, והמבוגר עוד יותר שגם למד לקלוע מהשלוש), והמון המון הוצאות החוצה. רק שעם כל כמה שלברון הוא מוסר נהדר, נדמה לי שסימונס הוא מוסר עוד יותר טוב. ועם כל כמה שאילגאוסקס היה סביר, הוא אפילו לא שמינית אמביד.
אז סקורר גדול הוא לא יהיה, השאלה שלי היא האם הוא יהיה ג'ייסון קיד בשיאו. כלומר, במובהק הפוינט גארד הטוב בליגה במשך חצי עשור (99-03) למרות שאת מירב הנזק הוא עושה בהגנה ובניהול משחק פנומנלי. אז שוב - זה תלוי מאד במי יקיף אותו (למשל, נדמה לי שפאוור קופצני יכול מאד להתאים, כפי שקניון מרטין התאים לג'ייסון קיד). אבל זה לא בלתי אפשרי כל עוד השליטה של סימונס בניהול המשחק היא אבסולוטית (וכן, אני מודע לכך שזה עדיין לא שם, אבל זה יכול להיות).

אבל אני מסכים עם דבר אחד, לסימונס יש עוד המון להוכיח בשביל להיות לברון הצעיר או קיד גרסת 2000, (או מג'יק CA. 85)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 9:04 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
שוב פעם, אין לי בעייה עקרונית עם ההשוואה לאייברסון, העניין הוא שגם אם אתה שם את ווסטברוק איפשהו על הקשת בין סטיבי וסטפן לאייברסון, אפילו נניח יותר קרוב אליו מאשר להם, זו עדיין בסופו של יום קשת שהמכנה המשותף שלה הוא החמצה קשה וWHAT IFים בלי סוף. כל השחקנים האלו הדגימו שהם לא יכולים לשחק עם כשרונות אחרים, הם ברחו מהם או שהבריחו אותם. כולם בסופו של דבר זאבים בודדים וזו ליגה של להקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 10:06 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
אין לי יותר מדי בעייה עם ההשוואה לאייברסון, מהבחינה הזו שהוא עוד גארד שהיה יכול להיות הרבה יותר ממה שהוא אם היה מתקן את הראש. מה שכן, אייברסון סחב קבוצה על הגב לגמר וגם עשה שם רעש מול אחת מהקבוצות הכי דומיננטיות בליגה אי פעם, משהו שעוד לא ראינו מווסטברוק (ולא, תותח, הגמר עם דוראנט והארדן ביחד לא נחשב !!!) ועוד קצת להבדיל, אייברסון היה אתלט סביר אבל הוא לא נסמך על האתלטיות שלו כמו שעל הסקילס המטורפים עם הכדור ויכולת הקליעה, מה שאפשר לו לדפוק משחקים של 50 נק' גם בשלהי הקריירה. ווסטברוק ברגע שהאתלטיות שלו תתחיל לרדת הוא ייגמר, אלא אם יפתח משהו מעבר.

מה זה עוד לא ראינו מווסטברוק?? להוביל 3-1 על קבוצה של 73 נצחונות לא מספיק טוב בשבילך?? רק ג'ורדן יודע איך הייתה הליגה נראית אם הת'אנדר היו לוקחים אליפות באותה שנה (ולחלופין, כנ"ל לגבי הווריורס).
ואתה אשכרה שם באותה שורה את התרומה של ווסטברוק והארדן באותה עונה ופלייאוף?

בחיי שאתם מגזימים בטירוף.
ולאייברסון ממש לא הייתה קליעה לספר עליה הביתה. לפרטים, מוזמן לצפות במשחקי נבחרת הבלהות 2004.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 10:29 pm 
Hall of Famer

כמה אני אוהב שאתה מתחכם. על הקליעה של אייברסון אתה יכול לראות לאורך כל הקריירה שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 10:52 pm 
Hall of Famer

הקליעה של אייברסון היתה בינונית לכל היותר לכל אורך הקריירה. בשיאו קלעי של 35% אבל בדרך כלל הסתובב סביב ה 30% בקריירה.
מה שכן, הוא מהראשונים שהיו יכולים לייצר לעצמם קליעה מהשלוש אוף דה דריבל. הרבה לפני שסטף לקח את זה ושכלל את זה פי אלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2018 12:14 am 
Hall of Famer

רוב תודות נורטון , תענוג לקרוא !

אני אשמח דווקא להתעכב על הפירוט לאיזכור של סטף קארי , שם צוין כי "יוסטון רק התחזקה ונדמה לי שגולדן סטייט תצטרך שוב להיות בשיאה המנטלי בשביל אליפות".
לא יודע , בפרט עם הצירוף של אנתוני ( כלומר - כפי הנראה אין "ג'וקר אחר בשרוול" ) , אני דווקא חושב שיוסטון נחלשה . שחקן כמו אריזה שעועשה מצוין את כל הדברים מסביב , הוא פשוט התאמה אידיאלית לשני מובילי כדור שכאלו . אנתוני הוא פחות או יותר ההיפך המוחלט ...
אני לא יודע אם הם לא יעשו גמר מערב ( כי אין ממש קבוצה בולטת אחרת שהתקדמה השנה לרמה הזו ) , אבל אני לא רואה אותם לוקחים שוב את גולדן סטייט לסדרה כה צמודה , או לחילופין נותנים עונה סדירה כה דומיננטית .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2018 12:35 am 
Hall of Famer

לא יודע אם התחזקה.
אישית, אני כן מאמין במלו עדיין (אולי כי אני רומנטיקן, וכי לא חשבתי שזה יעבוד גם בין פול והארדן, ועובדה.). למרות שהאבידה של אריזה אכן לא קטנה. אבל הם השאירו את קפלה (לצערי) וזה היה צעד עצום, ואם פול יהיה בריא (וכן, אני יודע, זה אם גדול), אז יוסטון תמשיך להיות חזקה, אם או בלי מלו.
אבל יותר מכריע מכך, הוא השובע של גולדן סטייט, ונדמה לי שהשובע שם יהיה גדול מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2018 12:45 am 
Hall of Famer

למה לצערך השאירו את קאפלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2018 1:10 am 
Hall of Famer

כי הייתי מעדיף פחות תחרות לקבוצה שלי

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2018 7:55 am 
Hall of Famer

ֿ :D
הלייקרס? או הווריורס?
זוכר אותך יותר כחובב שחקנים מאשר קבוצות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2018 8:19 am 
Hall of Famer

אכן. סטף קרי הוא האיש הנוכחי. ודוראנט זה לא מספיק בשביל להרוס את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2018 8:44 am 
Hall of Famer

רשימה מקבילה (לא רעה) של הופסהייפ, למי שבא לו לקרוא:
https://hoopshype.com/2018/07/29/nba-pr ... westbrook/

ממה שראיתי, לילארד במקום הרביעי (התמקדו בעונה הרגילה המצוינת שהייתה לו), קונלי ב-15 הראשונים והרוקיז לשעבר (לונזו, סמית', פוקס) לא רחוק משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2018 10:22 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
בנאדם מרים רשימה מושקעת, עם מחשבה, מנומקת ומנוסחת היטב. סטריאני מגיב ב7 שורות, כולן לאקוניות ושליליות ומכוונות להוציא קטן ולא מעודכן את הכותב.

נורטון, פשוט תחסוך מעצמך תגובות לדבר הזה.

רציתי לכתוב את זה. זו היתה הודעה pure satriani.
כמה צפויה, ככה דוחה (כולל התיקון ההו כה חשוב לשם של קוליסון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 128 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה