סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 4:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 219 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת הנוער 2018
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 8:42 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מה קרה לקרואטיה באליפויות גילאים האחרונות? אני לא כל כך עוקב כבר, אבל האם זה נכון שהם מתנדנדים בין תחתית דרג א' לדרג ב' כבר כמה שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 10:02 am 
מנהל פורום

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
מה קרה לקרואטיה באליפויות גילאים האחרונות? אני לא כל כך עוקב כבר, אבל האם זה נכון שהם מתנדנדים בין תחתית דרג א' לדרג ב' כבר כמה שנים?

לא חושב שזו מגמה.
יש להם המון כשרונות בין ילידי 95-97, חלקם כבר ב-NBA וחלקם בדרך להתבסס ברמות הגבוהות באירופה.
בגילאי העתודה הם נפלו נטו דווקא בגלל האיכות - כלומר היה מצב שחצי מהקבוצה כבר היו ב-NBA או בדרך אז הם ירדו.
העתודה הנוכחית זה סתם שנתון אחד באמת חלש וזה גם השנתון שירד לפני שנתיים בנוער.
חוץ מזה הם בסדר. השנה בנוער למשל כמה שחקנים מובילים לא משחקים איתם, כי שיחקו באליפות העולם עד גיל 17. כלומר בגילאי 2000-2001 יש להם עדיין כשרונות גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 10:16 am 
Junior

ודים כתב:
picknroll כתב:
אני לא מבין למה אי אפשר לשמר את הדרגים בהתאם לשנתון.

אותה השאלה שואלים גם הרבה אנשים לגבי ליגות הנוער שלנו.
הרי למה בעצם שקבוצת ילדים א' (כיתה ח') תשחק במחוזית, רק כי הקבוצה של שנה מעל באותה אגודה הייתה חלשה? כנ"ל גם לגילאי נערים ונוער.

מעניין באמת האם יש מדינה כלשהי שבה זה באמת לפי השנתון.

נכון. באופן תאורטי, נגיד יש מועדון שבדרך כלל מאוד חזק, אבל יש לו שנתון נפל. אז כל שנה הוא יורד ליגה וכן שנה השנתון מתחתיו יעלה ליגה ויסבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 11:47 am 
מנהל פורום

ודים כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

לא חושב שזו מגמה.
יש להם המון כשרונות בין ילידי 95-97, חלקם כבר ב-NBA וחלקם בדרך להתבסס ברמות הגבוהות באירופה.
בגילאי העתודה הם נפלו נטו דווקא בגלל האיכות - כלומר היה מצב שחצי מהקבוצה כבר היו ב-NBA או בדרך אז הם ירדו.
העתודה הנוכחית זה סתם שנתון אחד באמת חלש וזה גם השנתון שירד לפני שנתיים בנוער.
חוץ מזה הם בסדר. השנה בנוער למשל כמה שחקנים מובילים לא משחקים איתם, כי שיחקו באליפות העולם עד גיל 17. כלומר בגילאי 2000-2001 יש להם עדיין כשרונות גדולים.

אם השנתון השנה הוא באמת חלש ועדיין הגיע לגמר
מה זה אומר על שאר הנבחרות שהיו באליפות?

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 12:10 pm 
מנהל פורום

סליחה, הייתי צריך לציין שאני מדבר במונחי פוטנציאל שחקנים לרמות הגבוהות. כלומר שקרואטיה עדיין ממשיכה לייצר שחקנים, למרות הירידה ב"הישגים" באליפויות הגילאים.
וכן, זו שאלה טובה מה זה אומר באמת על יתר הנבחרות. הרי גם ישראל וגם קרואטיה ירדו לדרג ב' לפני שנתיים עם אותם גילאים כביכול. אז אפשר להגיד שהיה את הנסיבות המקלות שהטורניר נערך בדצמבר, ובמתכונת מצומצמת, וגם הסגל הישראלי עבר סוג של מהפכה וצירוף של אבדיה משנתון הרבה יותר צעיר. אז הקרואטי באופן אירוני נבחרות העתודה של ילידי 96 ו-97 היו הרבה יותר חלשות ולא הגיעו קרוב להישג של השנה, כיוון שהיו להם הרבה שחקנים טובים שכבר המשיכו הלאה. נבחרת העתודה הנוכחית היא שנתון יחסית אפור, בלי יותר מדי שחקנים שסומנו כפוטנציאלים גדולים בגיל צעיר ולכן הם גם כולם שיחקו השנה והגיעו למקום השני בעתודה.

בקיצור לעניינו - אם באליפות אירופה לקדטים (U16) השחקנים עוד בוסריים מדי, ויש שחקנים מוכשרים שבגיל הזה עוד לא בשלים פיזית (לרוב הגבוהים) וכאלה שההפך - בולטים בעיקר בגיל הזה כי התפתחו מוקדם ואז נעלמים. ובאליפות העתודה (U20) כבר לא משחקים רוב הכשרונות, אז המדד המדוייק יותר להשוואת רמת השנתונים והפוטנציאל לעתיד זה אליפויות הנוער (U18).

נערך לאחרונה על ידי ודים בתאריך ה' אוגוסט 02, 2018 12:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 12:16 pm 
Hall of Famer

אפרופו קדטים האליפות מתחילה עוד שבוע עם הענק גלעד לוי 218 סמ.. .שחייבים להשקיע בו כדי שיהיה סנטר העתיד של נבחרת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 3:24 pm 
מנהל פורום

ועוד עניין שקשור לשחקני נוער ואליפויות אירופה וכו'.
כל שנה אני שם לב שיש יותר ויותר פרוספקטים ממדינות שונות המשחקים בעצם בקבוצות הליגה הספרדית לנוער.
חלק מאוד גדול משחקנים המובילים בנבחרות של הגוש היגוסלבי לשעבר עוברים לאקדמיות בספרד בגיל 14-15, כנ"ל לגבי שחקנים ממדינות סקנדינביה, וגם מדינות שונות ממזרח אירופה, למשל ליטא, לטביה, צ'כיה ופולין.
וזה עוד מבלי להזכיר הרבה שחקנים מאפריקה שקבוצות בספרד גם מביאות בגיל צעיר.
בקצב הזה יהיה קשה למצוא ספרדים "אסלים" גם בקבוצות הנוער של ברסה וריאל.
מעניין אותי האם יש מחאה כלשהי בנושא בספרד ומעניין איזו השפעה תהיה לזה לטווח הארוך לכדורסל הספרדי ברמת הנבחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 3:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה שהכי מסקרן אותי זה איך קרה דבר כזה לנבחרת הנוער שלנו למרות התהליך הכה עמוק שעובר עלינו. איפה סתמבאדי שיסביר לנו.

לגבי ספרד, קודם כל זה אומר שיש להם אחלה אקדמיות.
דבר שני זו ממש לא תופעה חדשה. בינתיים לא נראה שזה מאד השפיע על איכות הנבחרת שלהם.
דבר שלישי, חלקם מתאזרחים בספרד, לפעמים אפילו לפני גיל 16 כך שהם לא נחשבים מתאזרחים לצרכי הנבחרת. הם גם לא נחשבים לזרים בספרד, כי בספרד זרים שגדלו בתוכנית הכדורסל שלה לא נחשבים לזרים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 3:44 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מה שהכי מסקרן אותי זה איך קרה דבר כזה לנבחרת הנוער שלנו למרות התהליך הכה עמוק שעובר עלינו. איפה סתמבאדי שיסביר לנו.

סתאמבאדי מן הסתם (באדי) יסביר לך שהיוצא מן הכלל מעיד על הכלל.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 7:18 pm 
Sophomore

ודים כתב:
ועוד עניין שקשור לשחקני נוער ואליפויות אירופה וכו'.
כל שנה אני שם לב שיש יותר ויותר פרוספקטים ממדינות שונות המשחקים בעצם בקבוצות הליגה הספרדית לנוער.
חלק מאוד גדול משחקנים המובילים בנבחרות של הגוש היגוסלבי לשעבר עוברים לאקדמיות בספרד בגיל 14-15, כנ"ל לגבי שחקנים ממדינות סקנדינביה, וגם מדינות שונות ממזרח אירופה, למשל ליטא, לטביה, צ'כיה ופולין.
וזה עוד מבלי להזכיר הרבה שחקנים מאפריקה שקבוצות בספרד גם מביאות בגיל צעיר.
בקצב הזה יהיה קשה למצוא ספרדים "אסלים" גם בקבוצות הנוער של ברסה וריאל.
מעניין אותי האם יש מחאה כלשהי בנושא בספרד ומעניין איזו השפעה תהיה לזה לטווח הארוך לכדורסל הספרדי ברמת הנבחרות.

גדעון לוי שהוזכר במעלה הת'רד, על 218 סנטימטריו, עבר השנה לאקדמיה של קבוצת תחתית בספרד, ברח לי שמה.
אולי זה מה שיעזור לו. כי באחיו, שגובהו דומה, פחות או יותר, (לא באמת משנה בפסגות הללו..), השקיעו פה באקדמיה את הנשמה, ויצא ממנו שחקן ארצית.

איך שאני מבין אותך, זה מהלך נכון בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 8:33 pm 
מנהל פורום

זה גלעד לוי.
עם אח שלו זה היה סיפור שונה לגמרי. שום אקדמיה לא הייתה עוזרת לו. הוא גם התחיל הרבה יותר מאוחר, גם הייתה לו בעיה רפואית ברגליים שהגבילה,ועדיין מגבילה אותו.
כאשר האח הבכור, אוראל, היה בגיל של גלעד, הוא בקושי יכל לרוץ בלי לשים לעצמו רגל. שלא לדבר על הבדל של שמיים וארץ בכישורי הכדורסל.

לגבי האקדמיות בספרד - יותר דיברתי מהצד של קבוצות ושחקני הנוער המקומיים שם ופחות באיך זה עוזר לשחקנים מבחוץ להתפתח. לגבי גלעד זה יכול לקדם אותו, אין ספק אבל תהיה המון הסתגלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 9:51 pm 
Junior

אגב פיבא וחוקי השחקנים שגדלו. זה לגמרי דרך לחזק את האקדמיות והקבוצות הספרדיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 03, 2018 10:01 pm 
מנהל פורום

יכול להיות שטעיתי בהערכות שלי לגבי היריבות של ישראל, או לפחות לעסקנים יהיה עכשיו תירוץ טוב:
הולנד מביסה 93-71 את שוודיה מהבית המקביל, וצ'כיה אומנם מפסידה ומאבדת כל סיכוי לעלות, אבל רק 68-65 לסלובניה, שאמורה להיות חזקה, וזאת כאשר הכוכב הצ'כי נפצע כנראה ומשחק רק 10 שניות.

עכשיו מתחיל המשחק חסר החשיבות של ישראל מול סלובקיה.
https://www.youtube.com/watch?v=jnOyKHochig

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 03, 2018 11:25 pm 
Sophomore

לא יודע למה הזלזול בהולנד. הראו שיש להם נבחרת נחמדה מאוד כל הטורניר הזה (כולל מולנו, חוץ מרבע האחרון של בלאק-אאוט), עם משחק קבוצתי מאוד וגבוהים שהלוואי עלינו.

המשחק של ישראל אכן חסר חשיבות, ובכל זאת הזדמנות לראות עוד קצת את הצעירים. בתום שלושה רבעים אנחנו ביתרון 16 כשאבדיה עם עוד משחק מצויין של 29 נקודות (לדעתי הייתה לו גם עוד איזו שלשה שלא נספרה). הוא באמת גדול על האליפות הזו. רק חבל שהמשחק החלש היחיד שלו היה נגד צ'כיה. קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 03, 2018 11:48 pm 
מנהל פורום

אני מאוד התרשמתי מההגנה האגרסיבית של ההולנדים, אבל בתכלס מדובר בקבוצה של פורוורדים (שאכן היו יחסית גבוהים), ורק שחקן פנים משמעותי אחד, שהוא בכלל קצת אנדרסייזד ודיי הסתדרנו איתו. היה להם גארד אחד דיי מוכשר, אבל שאר הגארדים כולל הרכז המחליף דיי התקשו להוביל כדור. מהמשחק מולם יצאתי עם הרושם שאילולא טעויות טיפשיות של נתי כהן, היינו מסוגלים לקחת את המשחק ב-20 הפרש. להתחיל עם חמישייה חזקה (מה שכבר היה מונע יתרון מנטלי גדול להולנדים כבר בפתיחה ונתן להם דלק לרוב המשחק), לא לשתף שחקן כה מוגבל כמו אטיאס, להגביל את הדק' של לוינסון, יותר דק' של מלכה ו-40 דק' של לחץ על הכדור והיינו מנצחים 20 הפרש.

ראיתי גם כמה משחקים בדרג א' וזה עוד יותר נתן לי את התחושה שהולנד וצ'כיה (וגם ישראל לצורך העניין) לא קבוצות שמתקרבות בכלל לרמה של הנבחרות בדרג א', ויצאתי מנקודת הנחה שיש בטורניר של דרג ב' נבחרות שכן מתקרבות. אולי טעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 4:56 am 
Sophomore

טוב, אני התרשמתי קצת אחרת. לדעתי מדובר בקבוצה חזקה יותר מישראל וניצחנו בגלל התעלות של אבדיה ומדר. קוטה הסנטר ההולנדי תפס משחק חלש יחסית מולנו והחטיא ממצבים שבמשחקים האחרים הוא גמר בקלות. בקיצור, אם אנחנו מולם שוב, אני שם את הכסף עליהם, למרות שבגארדים אנחנו באמת יותר טובים.

לגבי רמת הנבחרות בדרג א', תלוי מי. לנבחרות כמו סרביה (בעיקר), צרפת, גרמניה, לטביה וליטא באמת היינו מתקשים לתת פייט. מול חלק מהאחרות (איטליה, יוון, בריטניה, קרואטיה, אולי גם ספרד) דווקא יש מצב למשחק צמוד. היו לנו כמה משחקי אימון נגד קבוצות מדרג א' בהכנה (בלי אבדיה) והם כולם היו צמודים. כלומר, בהחלט לא פערי רמות בלתי נתפסים. וכמובן יש בדרג א' גם כמה נבחרות חלשות יותר, שסביר להניח שהיינו מנצחים (אוקראינה, פינלנד, אולי גם בוסניה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 4:10 pm 
Freshman

ראיתי את המשחקים ויש לי כמה דברים להגיד לגבי הנבחרת שלנו-
1. יותר מידי אגו ובעיות אישיות בין שחקנים, חוסר היררכיה מטורף (הרבה על הצוות).
2. היום משחק כל כך חסר משמעות למה לא לתת לדני אבדיה לנוח ?? למה להרוג את הילד ב36 דקות משחק .
3. סוף סוף תומר לוינסון בפלוס מינוס חיובי גבוה כמו שהיה צריך להיות בכל האליפות..
4. עידן אלבר, מה האבל לעשות לשחקן כל כך טוב? בכל הזדמנות שהייתה לו הוא לקח אבל נתי פשוט לא נותן לו.
5. גיא פלטין נתי ממשיך לא להאמין בו בהתקפה ורק להעלות אותו להגנה, שגיא הוכיח בליגה לנוער שגם התקפה הוא יודע לעשות...
6.ים מדר השחקן שהוביל את הנבחרת בכל ההכנה יכול משחק אחד להופיע ושתיים לא .
7. את אלון דרוקר אני מאוד אוהב אבל קצת סיכון לדעתי להביא שתי רכזים שאחד מהם לא שיחק חודש ויצא לאליפות פצוע..
8. אין עוד מה להגיד חוץ מלקוות ששנה הבאה שנתון 2001 כנראה ללא דני אבדיה יעלו לדרג א׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 4:35 pm 
Freshman

ועוד דבר למה להוציא שלושה סנטרים??? ולשחק עם ננקין סנטר
למה לא לקחת עוד רכז או עוד גארד במקום? עוד אחד שיתן את הנשמה שלו ולא יחפש רק לזרוק כמו כל הנבחרת הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 4:57 pm 
מנהל פורום

Meir123 כתב:
ראיתי את המשחקים ויש לי כמה דברים להגיד לגבי הנבחרת שלנו-
1. יותר מידי אגו ובעיות אישיות בין שחקנים, חוסר היררכיה מטורף (הרבה על הצוות).
2. היום משחק כל כך חסר משמעות למה לא לתת לדני אבדיה לנוח ?? למה להרוג את הילד ב36 דקות משחק .
3. סוף סוף תומר לוינסון בפלוס מינוס חיובי גבוה כמו שהיה צריך להיות בכל האליפות..
4. עידן אלבר, מה האבל לעשות לשחקן כל כך טוב? בכל הזדמנות שהייתה לו הוא לקח אבל נתי פשוט לא נותן לו.
5. גיא פלטין נתי ממשיך לא להאמין בו בהתקפה ורק להעלות אותו להגנה, שגיא הוכיח בליגה לנוער שגם התקפה הוא יודע לעשות...
6.ים מדר השחקן שהוביל את הנבחרת בכל ההכנה יכול משחק אחד להופיע ושתיים לא .
7. את אלון דרוקר אני מאוד אוהב אבל קצת סיכון לדעתי להביא שתי רכזים שאחד מהם לא שיחק חודש ויצא לאליפות פצוע..
8. אין עוד מה להגיד חוץ מלקוות ששנה הבאה שנתון 2001 כנראה ללא דני אבדיה יעלו לדרג א׳.

אתה בטוח שראית את המשחקים? :twisted: :lol:
1. מסכים לגבי עניין ההיררכיה. כבר מהשניה הראשונה היה בלאגן ברוטציות וזה נראה כאילו נתי כהן סתם זורק הרכבים למגרש. חלק מזה קשור להיעדרו של אבדיה מההכנה ופציעות, וחלק זה פשוט החלטות לא ברורות של הצוות. יחד עם זאת, אני לא מבין על סמך מה אתה אומר שיש בעיות של אגו ובעיות אישיות בין השחקנים? אני שואל באמת, אולי היו סימנית ואני לא שמתי לב. גם יכול להיות שיש ענייני אגו, אבל תוך כדי המשחק לא ראיתי משהו מיוחד. כן רואים שאין ממש מנהיג על המגרש, ועל זה כבר דיברנו, אבל לא ראיתי שחקנים מתווכחים ביניהם או משחקים בצורה סוליסטית במובהק.
2. הקטע עם דק' המשחק ועייפות - עבור שחקנים בני 30 לשחק הרבה דק' יום אחרי יום זה קשה. השרירים לא מתאוששים, מרגישים יותר את הברכיים, אבל בני 17? אם אין פציעה מיוחדת, אין פה שום בעיה. אם הוא כבר יצא במילא לטורניר (ואז לא יכול להשקיע את הזמן למנוחה מנטלית, לעבודה בחדר כושר או על טכניקה) אז זה לא משנה אם משחק 20 דק' או 36. בגילו הגוף מתאושש צ'יקצ'ק ובטורניר לש כמה ימים אין באמת שחיקה ריצית. שוב כאמור אם הוא במילא יצא כבר לטורניר. אם הוא כבר עושה חימום ועולה לשחק אז ההבדל בין 10 דק' לפה ולשם לא משנה כלום.
3. הפלוס-מינוס אומנם חיובי, אבל זה לא כי הוא משחק יותר טוב. מההתחלה היה ברור לי שיהיו משחקים שהוא יקלע מחצי מרחק באחוזים יותר טובים, כמו אתמול (לדעתי המשחק היחיד עד כה) אבל הוא עדיין מתקשה לסיים ליד הסל ולא תורם בשום דבר אחר. אני מתחיל להרגיש לא נעים כל פעם לרדת עליו, כי הוא באמת עושה רושם של נער נחמד שמוכן לעבוד קשה בשביל להצליח, אבל לא ברור לי מה הקבוצה הקרואטית רואה בו והאם הם באמת חושבים שיש לו פוטנציאל.
4. לא יודע עד כמה זו אשמתו של נתי כהן, אבל אלבר פשוט לא ממש טוב בטורניר הזה, וזה גם המשך ישיר מטורניר שווייצר. היתרון שלו זה הוינריות שלו, ובשביל זה הוא צריך את הכדור ברגעי הכרעה. יכול להיות שלשחק לצד שחקן דומיננטי כמו מדר, או שהוא פשוט לא משחק במאני-טיים, זה דיי מבטל אותו ואז אני מסכים. אבל בכל זאת, הוא חדר יפה אבל התקשה פעם אחר פעם לסיים ליד הסל, לא פגע מבחוץ, לא הצליח לייצר לאחרים ולא הפגין הגנה יוצאת דופן (אפילו הגנה חלשה ואפס "האסל").
5. מסכים לגמרי. לא מבין מה קטע של נתי כהן.
6. כנ"ל.
7. כנ"ל.
8. יהיה מעניין. במיוחד אם לשם שינוי איגוד הכדורסל באמת "יוותר" לדני על אליפות הנוער.
אגב, דרג א' בסגל של איטליה משחק שחקן יליד 2002 (סשה גארנט) והוא גם אחד המובילים. מעניין אותי אם ישחק שבוע הבא גם בטורניר הקדטים. בספרד ויתרו על אוסמאן גארובה בנבחרת הנוער (איתם זכה לפני שנתיים בתואר וב-MVP של הטורניר) והוא ישחק השנה רק עם הקדטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 5:01 pm 
מנהל פורום

Meir123 כתב:
ועוד דבר למה להוציא שלושה סנטרים??? ולשחק עם ננקין סנטר
למה לא לקחת עוד רכז או עוד גארד במקום? עוד אחד שיתן את הנשמה שלו ולא יחפש רק לזרוק כמו כל הנבחרת הזאת

הייתה פה טעות נגררת לדעתי.
אטיאס אולי פוטנציאל ויכול להיות בעתיד סוג של בירכץ בבוגרים בליגת העל, אבל כרגע אין לו מה לתרום. אולי לקחו אותו בשביל הפוטנציאל ולפתח אותו שנה הבאה, אז זה משהו אחר.
אם לקחו אותו ואת בן-שמן רק כדי שיהיה מישהו מאסיבי בצבע, אז חבל כי היה ברור שהיתרון שלנו הוא בגארדים ובפורוורדים ואין לנו מה להתאים עצמנו ליריבות, בטח לא בסגל ב'. זה לא כאילו שיחקנו מול סרביה עם שני הענקים המוכשרים שלהם.
ברגע שלקחו אותו, הרגישו כנראה צורך להשתמש בהם, גם אחרי שראו שזה לא ממש עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 5:54 pm 
Junior

אני חושב שבגדול, למעט מלכה, כל השחקנים אכזבו בטורניר הזה.
גם אבדיה (שהיה טוב ברוב המשחקים) בעיני אכזב. גם לא מספיק דומיננטי, גם לא מספיק הנהיג וגם לא היה טוב במשחקים החשובים. נגד צ'כיה הוא היה לא טוב ונגד הולנד הוא אמנם ניצח את המשחק עם פעולות גדולות, אבל גם זה בא אחרי משחק חלש באחוזים מזעזעים.
לגבי כל השאר אין מה להגיד. מדר (שנתן משחק ראשון גדול ואז נעלם), אלבר, לוינסון. פשוט טורניר רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 7:16 pm 
Junior

התובנה שלי היא שזה ממש לא משנה באיזה דרג אנחנו. יש משחקים נגד קבוצות ברמה שלנו וזה מאפשר להשתפשף.
וזה נאמר אחרי הזכייה ההיסטורית בנבחרת העתודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 7:36 pm 
מנהל פורום

אבל זה כן משנה! גם תודעתית, גם מבחינת רמת ואיכות הניסיון לשחקנים הצעירים וגם מבחינת המוטיבציה.
זה אולי לא סוף העולם להיות/להישאר בדרג ב', ולא צריך להקריב הכל בשביל לעלות, אבל זו כן מטרה לגיטימית וישראל כן צריכה לשאוף להיות בדרג א' בכל אליפויות הגילאים, אם אנחנו רוצים שהנבחרת הבוגרת תייצג אותנו בעתיד בכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 10:41 pm 
Freshman

ראיתי את כל המשחקים ובעיניים המשחקי אגו אם תשמע את המשחק ולא רק תראה תשמע צעקות של דני על לוינסון או של ים על דני תנועות גוף של שחקנים שלא מוסרים להם וכדומה.
בגדול יש פה באמת סגל מאוד מוכשר אבל צוות חלש קחו לדוגמא פעמיים בשנתיים האחרונות שפיני שם מאמנים מעולים בנבחרת
אריאל בית הלחמי ועודד קטש , והגענו מאוד רחוק.
לדעתי מאמני נבחרות צעירותו צריכים להיות ברמה הגבוה ביותר! גם בשביל הילדים זה יהיה הכי טוב וגם בשביל הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 11:48 pm 
מנהל פורום

היום עידן אלבר מספק את הסחורה: 17 נק' באחוזים מעולים ו-9 ריב'.
ישראל מובילה 93-85 50 שניות לסיום מול פולין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 219 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att ו 91 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: