Meir123 כתב:
ראיתי את המשחקים ויש לי כמה דברים להגיד לגבי הנבחרת שלנו-
1. יותר מידי אגו ובעיות אישיות בין שחקנים, חוסר היררכיה מטורף (הרבה על הצוות).
2. היום משחק כל כך חסר משמעות למה לא לתת לדני אבדיה לנוח ?? למה להרוג את הילד ב36 דקות משחק .
3. סוף סוף תומר לוינסון בפלוס מינוס חיובי גבוה כמו שהיה צריך להיות בכל האליפות..
4. עידן אלבר, מה האבל לעשות לשחקן כל כך טוב? בכל הזדמנות שהייתה לו הוא לקח אבל נתי פשוט לא נותן לו.
5. גיא פלטין נתי ממשיך לא להאמין בו בהתקפה ורק להעלות אותו להגנה, שגיא הוכיח בליגה לנוער שגם התקפה הוא יודע לעשות...
6.ים מדר השחקן שהוביל את הנבחרת בכל ההכנה יכול משחק אחד להופיע ושתיים לא .
7. את אלון דרוקר אני מאוד אוהב אבל קצת סיכון לדעתי להביא שתי רכזים שאחד מהם לא שיחק חודש ויצא לאליפות פצוע..
8. אין עוד מה להגיד חוץ מלקוות ששנה הבאה שנתון 2001 כנראה ללא דני אבדיה יעלו לדרג א׳.
אתה בטוח שראית את המשחקים?
1. מסכים לגבי עניין ההיררכיה. כבר מהשניה הראשונה היה בלאגן ברוטציות וזה נראה כאילו נתי כהן סתם זורק הרכבים למגרש. חלק מזה קשור להיעדרו של אבדיה מההכנה ופציעות, וחלק זה פשוט החלטות לא ברורות של הצוות. יחד עם זאת, אני לא מבין על סמך מה אתה אומר שיש בעיות של אגו ובעיות אישיות בין השחקנים? אני שואל באמת, אולי היו סימנית ואני לא שמתי לב. גם יכול להיות שיש ענייני אגו, אבל תוך כדי המשחק לא ראיתי משהו מיוחד. כן רואים שאין ממש מנהיג על המגרש, ועל זה כבר דיברנו, אבל לא ראיתי שחקנים מתווכחים ביניהם או משחקים בצורה סוליסטית במובהק.
2. הקטע עם דק' המשחק ועייפות - עבור שחקנים בני 30 לשחק הרבה דק' יום אחרי יום זה קשה. השרירים לא מתאוששים, מרגישים יותר את הברכיים, אבל בני 17? אם אין פציעה מיוחדת, אין פה שום בעיה. אם הוא כבר יצא במילא לטורניר (ואז לא יכול להשקיע את הזמן למנוחה מנטלית, לעבודה בחדר כושר או על טכניקה) אז זה לא משנה אם משחק 20 דק' או 36. בגילו הגוף מתאושש צ'יקצ'ק ובטורניר לש כמה ימים אין באמת שחיקה ריצית. שוב כאמור אם הוא במילא יצא כבר לטורניר. אם הוא כבר עושה חימום ועולה לשחק אז ההבדל בין 10 דק' לפה ולשם לא משנה כלום.
3. הפלוס-מינוס אומנם חיובי, אבל זה לא כי הוא משחק יותר טוב. מההתחלה היה ברור לי שיהיו משחקים שהוא יקלע מחצי מרחק באחוזים יותר טובים, כמו אתמול (לדעתי המשחק היחיד עד כה) אבל הוא עדיין מתקשה לסיים ליד הסל ולא תורם בשום דבר אחר. אני מתחיל להרגיש לא נעים כל פעם לרדת עליו, כי הוא באמת עושה רושם של נער נחמד שמוכן לעבוד קשה בשביל להצליח, אבל לא ברור לי מה הקבוצה הקרואטית רואה בו והאם הם באמת חושבים שיש לו פוטנציאל.
4. לא יודע עד כמה זו אשמתו של נתי כהן, אבל אלבר פשוט לא ממש טוב בטורניר הזה, וזה גם המשך ישיר מטורניר שווייצר. היתרון שלו זה הוינריות שלו, ובשביל זה הוא צריך את הכדור ברגעי הכרעה. יכול להיות שלשחק לצד שחקן דומיננטי כמו מדר, או שהוא פשוט לא משחק במאני-טיים, זה דיי מבטל אותו ואז אני מסכים. אבל בכל זאת, הוא חדר יפה אבל התקשה פעם אחר פעם לסיים ליד הסל, לא פגע מבחוץ, לא הצליח לייצר לאחרים ולא הפגין הגנה יוצאת דופן (אפילו הגנה חלשה ואפס "האסל").
5. מסכים לגמרי. לא מבין מה קטע של נתי כהן.
6. כנ"ל.
7. כנ"ל.
8. יהיה מעניין. במיוחד אם לשם שינוי איגוד הכדורסל באמת "יוותר" לדני על אליפות הנוער.
אגב, דרג א' בסגל של איטליה משחק שחקן יליד 2002 (סשה גארנט) והוא גם אחד המובילים. מעניין אותי אם ישחק שבוע הבא גם בטורניר הקדטים. בספרד ויתרו על אוסמאן גארובה בנבחרת הנוער (איתם זכה לפני שנתיים בתואר וב-MVP של הטורניר) והוא ישחק השנה רק עם הקדטים.