סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 7:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכבי ראשון לציון 18-19
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2018 5:32 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
אז ננצל את החתימה של קולשוב כדי לדבר קצת על ראשון של העונה הבאה.
לא ברור אם הניסוי הזה יצליח, אבל מה שבטוח זה שצביקה שרף החליט מראש
על הקו שלו לעונה הבאה: ניקוי אורוות (אף שחקן מהעונה שעברה לא נשאר) - וישראלים צעירים (יחסית) - אבל עם ניסיון בליגת העל,
ובעיקר כאלה שיש להם מה להוכיח. אה, וכמובן עם רגליים בהגנה (בניגוד לעונה שעברה בראשון):
עוז בלייזר - אחרי העונה הרעה בחיפה, חייב להוכיח שזה היה מקרי, ולא באשמתו.
איתי שגב - צריך להוכיח שהוא גבוה לגיטימי בליגת העל. לפי צביקה בראיון ל-103FM,
שגב הולך לקבל דקות גם בעמדה 4. מקווה שזה יילך, כי שגב בשנים האחרונות שיחק רק 5,
וזו לא העמדה שבה הוא התחיל את הקריירה. עם רכז פיקנרול טוב, אני מאמין ששגב יכול להגיע
לסטטיסטיקה של לפחות 8-5 במשחק.
אדם אריאל - עונה טובה באשדוד, הוכיח כבר שהוא ישראלי לגיטימי לעמדות 2-3 (לדעתי יותר 2).
אולי יצליח לעשות עוד קפיצת מדרגה בראשון. שחקן שתמיד חיבבתי, לטעמי עם IQ כדורסל גבוה,
שמוציא את המקסימום מהפוטנציאל שלו.
איגור קולשוב לטעמי ההחתמה הגדולה של ראשון הקיץ. בונה עליו לא מעט. שנה ראשונה כמקצוען, וכמובן ש... יש לו מה להוכיח.
נמרוד טישמן - טוב, כבר אי אפשר לקרוא לו צעיר (27 נדמה לי) - אבל אולי הזדמנות אחרונה להראות שהוא ברמה של ליגת העל.
יקבל לפחות בהתחלה להערכתי לפחות 10 דקות למשחק.
עמית עבו (עוד לא חתם) - כישרון התקפי גדול, לטעמי אחלה גיבוי לעמדת הרכז. מאוד מקווה שיקבל דקות משמעותיות,
הייתי נותן לו לשחק נגד גלבוע :wink: מניח שהוא עדיין כועס על בית הלחמי שלא לקח אותו לעתודה.

בנוסף חתומים בראשון כרגע שני זרים - קמרון לונג (שחברי הפורום עד כמה שאני זוכר מחבבים) - חוזר אחרי עונה טובה מאוד באשדוד.
ודשון סטיבנס, פורוורד שאולי בליגה שלנו יכול לשחק גם 5. שיחק בעונה האחרונה בליגה האיטלקית השנייה, ולפני כן בצרפת.

ראשון אמורה להחתים עוד רכז זר (היתה במו"מ עם מארק ליונס, שהעדיף לחתום בלבנון..) ושחקן פנים זר.

האם על שתי ההחתמות האלה של הזרים תקום ותיפול העונה של ראשון? ומה דעתכם על סגל הישראלים
והתבשיל המעניין (או שלא) שרקח שרף בראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 12:29 am 
Junior

אחלה הודעה. וגם די אמיצה בפורום סלניוז ועוד באמצע אוגוסט :a_g_a:

כרגע ניתן לסכם רק את הסגל הישראלי. ובוודאי מהסיבות שמנית מדובר בשדרוג. צביקה היה בתסכול עמוק מבן שימול והגנת הפיק אנד רול של זלמנסון וכל הכבוד לו שווידא שהשנה זה לא הצרה שלו (בהצלחה לדרוקר).

בנוסף, באמת הגיע הזמן לעבור הלאה מחנוכי. למרות מחאות האוהדים, עוד צעד נבון.

ההערה היחידה שלי. אם ידעו שקולשוב ברשת שלהם והם לא מתכוונים לשחרר אותו, אז למה להחתים את אדם אריאל? היה להם את יניב סולומון אני מניח בפחות כסף. הייתי משקיע את ההפרש הזה בזרים.

לונג הוא החתמה סולידית פלוס. וכבר לפני שנה נראה לי שכתבתי שהיה טעות לא להמשיך איתו ולהביא את סיגרס.

הדבר הקריטי כרגע ועליו תקום או תיפול העונה אלה שני הזרים שנותרו (לא מכיר את סטיבנס) ובמיוחד הרכז שיביאו. עם שני קלעים כמו אריאל וקולשוב וגם לונג הם צריכים רכז אמיתי שיודע לעבור את השחקן שלו, לחתוך את ההגנה ולמצוא קלעים. בוא נגיד יותר סלאשר ואתלטיות בחדירה על חשבון קליעה.. אם אפשר עם בינת כדורסל מה טוב. לא בטוח שמארק ליונס עונה לקריטריון הנ"ל.

אוהב מאוד את הורסטיליות שהעושר היחסי בהרכב הישראלי יעניק להם. הם יהיו מסוגלים ללכת כבד עם שניים מתוך שגב - זר - סטיבנס מול קווים קדמיים כבדים כמו הקו הקדמי של מכבי, הציוות המעניין של הקיץ של אדריאן ושאק מוריס, או הולמס + אמינו בהפועל. אבל יוכלו בקלות גם להסיט את קולשוב לארבע (מסוגל לעשות דקות כארבע הגנתי בליגה שלנו) ולשחק עם רכז זר - לונג - אריאל - קולשוב - סטיבנס /זר מול הרכבים נמוכים. יש לצביקה הרבה אפשרויות השנה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 8:57 am 
Hall of Famer

אני דווקא פחות אוהב את הבניה של ראשון, בעיקר מסיבה אחת, זהות המאמן.
קשה לי להאמין שצביקה השתנה עם השנים ולאורך כל השנים שרף העדיף רוטציה קצרה, בדר"כ רוטציה של 8 שחקנים שמקבלים את רוב הדקות. כמובן שגם זר אחד בוודאי ובדר"כ שניים שמהווים כמעט כל הפוקוס ההתקפי של הקבוצה הם די סימן היכר של קבוצות שרף. בקיצר, לי נראה שהסגל הישראלי העמוק של ראשון מאד מיותר. יש לי הרגשה שאדם אריאל הולך להיעלם ברוטציה וגם אחד מבין בלייזר ושגב הולך לראות דקות לא רבות בתפקיד משני.
הכול יהיה תלוי בזרים שעוד יגיעו. לונג זה לא השחקן שצביקה יבנה עליו כשחקן מרכזי ואת סטיבנס גם אני לא מכיר. נראה לי ששניים מהזרים החדשים שיוחתמו יהיה השמות הגדולים של הקבוצה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 10:25 am 
Junior

אגב, מתי שרף בנה בפעם האחרונה קבוצה?

הוא בהחלט יכול, ואולי אפילו סביר, לפקשש במהלך העונה בגלל נטייה כזאת או אחרת. גם אותי מפתיע להחמיא לו באוף סיזן הזה. בכל זאת, לא להגיש בכלל הצעה לבן שימול וחנוכי זה צעד אמיץ יחסית והיו שם הרבה אוהדים שהתנגדו לו. גם לא ללכת על סחורה "חמה" יחסית כמו זלמנסון (עליו אני לא יודע אם ויתרו מראש) ולא ללכת על שחקנים זקנים ויקרים כמו שולדי וקולמן זאת דוגמא למהלכים לא טובים שנמנעו מהם.

בהתייחס למה שגלעד שמע ב103. אני זוכר במעומעם את הראיון ונראה לי שהוא די פיקפק ביכולת של שגב לצאת מעמדה 5.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 11:05 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:
אגב, מתי שרף בנה בפעם האחרונה קבוצה?
הוא בהחלט יכול, ואולי אפילו סביר, לפקשש במהלך העונה בגלל נטייה כזאת או אחרת

בנה באשדוד ב-2015, הבנייה היתה לא רעה בכלל (דיאנטה גארט הנהדר, צ'ארלס תומאס
שאני לא משוגע עליו אבל שרף הביא אותו לארץ בזמנו ובאשדוד היה טוב, שולדנברנד, סוואן.
וזר רביעי, מייקל גלדנס, 2.11 שסגר את הצבע).
אשדוד רצה טוב באותה עונה, וגם הגיעה לגמר גביע, אבל אז צביקה שיחרר את גלאדנס - טעות קשה, כי
הוא נתן להם את כל הבאלנס בהגנה. בנוסף הסתכסך עם סוואן, וזה גמר להם את העונה פחות או יותר...

החתול יובב כתב:
בכל זאת, לא להגיש בכלל הצעה לבן שימול וחנוכי זה צעד אמיץ יחסית והיו שם הרבה אוהדים שהתנגדו לו. גם לא ללכת על סחורה "חמה" יחסית כמו זלמנסון (עליו אני לא יודע אם ויתרו מראש) ולא ללכת על שחקנים זקנים ויקרים כמו שולדי וקולמן זאת דוגמא למהלכים לא טובים שנמנעו מהם

מת על אבי, לדעתי יכול היה להיות מעולה כרכז מחליף, לא כרכז מוביל של 30-33 דקות למשחק כמו בעונה שעברה.
בשביל התפקיד הזה, של פליימייקר פותח, הוא דרש יותר מדי כנראה.
לגבי חנוכי אני משוחד. השחקן הישראלי שאני הכי אוהב, אייקון, סמל בראשון כמובן, אישיות נדירה. לדעתי אסור היה לוותר עליו ככה,
ואפשר היה להגיע איתו להסכם יצירתי שהיה גורם לו לסיים את הקריירה בראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 12:41 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:
הדבר הקריטי כרגע ועליו תקום או תיפול העונה אלה שני הזרים שנותרו (לא מכיר את סטיבנס) ובמיוחד הרכז שיביאו. עם שני קלעים כמו אריאל וקולשוב וגם לונג הם צריכים רכז אמיתי שיודע לעבור את השחקן שלו, לחתוך את ההגנה ולמצוא קלעים. בוא נגיד יותר סלאשר ואתלטיות בחדירה על חשבון קליעה.. אם אפשר עם בינת כדורסל מה טוב. לא בטוח שמארק ליונס עונה לקריטריון הנ"ל.

תוהה אם ורגאס החיפאי לשעבר היה מתאים כרכז. חושב עליו כבר תקופה, לא בדקתי אם חתום איפשהו, בטח המושבע יודע. מצד אחד מתאים מהסיבות שמנית, אחלה קלעים, וגם נראה שלא יזיק לקבוצה הזאת פלור מנג'ר רציני. וכמובן שומר מצוין, לוחץ על הכדור, דבר שמאז כריס רייט וגם לפניו לא היה בראשון. יוכל בקלות למצוא את הקלעים. מצד שני, לדעתי אין לו מספיק כישרון ליצור בעצמו, והקבוצה הזאת לגמרי זקוקה לשחקן שייצור כשהכל תקוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 9:50 pm 
Hall of Famer

אני רק מקווה ששגב יקבל פחות דקות מאשר העונות שלו במכבי , כך אולי טיעון מסורתי מאוס אחד ייעלם קצת מהמפה ( או לכל הפחות תהיה תשובה ניצחת כלפיו ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 9:59 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני דווקא פחות אוהב את הבניה של ראשון, בעיקר מסיבה אחת, זהות המאמן.
קשה לי להאמין שצביקה השתנה עם השנים ולאורך כל השנים שרף העדיף רוטציה קצרה, בדר"כ רוטציה של 8 שחקנים שמקבלים את רוב הדקות. כמובן שגם זר אחד בוודאי ובדר"כ שניים שמהווים כמעט כל הפוקוס ההתקפי של הקבוצה הם די סימן היכר של קבוצות שרף. בקיצר, לי נראה שהסגל הישראלי העמוק של ראשון מאד מיותר. יש לי הרגשה שאדם אריאל הולך להיעלם ברוטציה וגם אחד מבין בלייזר ושגב הולך לראות דקות לא רבות בתפקיד משני.
הכול יהיה תלוי בזרים שעוד יגיעו. לונג זה לא השחקן שצביקה יבנה עליו כשחקן מרכזי ואת סטיבנס גם אני לא מכיר. נראה לי ששניים מהזרים החדשים שיוחתמו יהיה השמות הגדולים של הקבוצה.

מה גורם לך לחשוב שאריאל ושגב ימחקו במקרה של רוטציה קצרה ולא טישמן ועבו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 10:29 pm 
Sophomore

כח צביקה הדור הבא.
מרפי הולוואי לא ממשיך?
הגארד הבא לא יהיה רכז לדעתי, ולכן ורגאס פחות מתאים על יד קמרון לונג.
סק הנרי היה התאמה מושלמת, ולדעתי זה צריך להיות הכיוון, סקורר שהוא קומבו או איך שתרצו.
שרף הוא זה שבוחר את הזרים בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 10:37 pm 
Hall of Famer

אני חושב שקצת פספסת אותי. אחד מבין עבו וטישמן הולך להיות נער פוסטר, השני גם לא הולך לקבל דקות. הם בכלל לא בסקופ של שאלה, האם הם יפגעו מהרוטציה של שרף. זה יקרה, אלא אם צביקה השתנה לנו.
.אני לא יודע כמה זרים ראשון הולכת להחתים, אבל יש לי הרגשה שיהיו חמישה. רוטציה של 8 שחקנים, 5 זרים, משאיר מקום לכמה ישראלים? אז אריאל לא הולך לקבל 2.4 דקות למשחק, אבל גם לא הרבה מעל 10 דקות. גם בין בלייזר לשגב אחד יקבל מספר דקות לא גבוה במיוחד. אם יהיו 4 זרים, המצב יהיה קצת שונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 11:05 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

יהיו 4 זרים, לא 5.
ובאיזשהו שלב היתה מחשבה, שלהבנתי ירדה מן הפרק, להתחיל את העונה עם 3 זרים.
לשאלת STACK, שרף בוחר את הזרים, למה מי חשבת, פרי? ומרפי הולוואי לא ממשיך, חתם בקוריאה נדמה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 11:36 pm 
Junior

לורגאס הייתה עונה מאוד רעה בספרד ממה שאני רואה. הוא אוטוטו בן 33 ולשחקן שמסתמך בעיקר על המהירות שלו זה משמעותי. יכול להיות שהעונה בחיפה הייתה העונה הגדולה האחרונה שלו.

הייתי מחפש במחוזות אחרים.

וטוב שמרפי הולוואי לא ממשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2018 12:49 pm 
Hall of Famer

על הנייר הסגל הישראלי צעיר רחב ואיכותי כרגע חתומים 2 זרים .הגארד לונג והפור.סנטר סטיבנס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2018 1:50 pm 
Hall of Famer

נראה לי שכל ביקורת שלילית על בניית הסגל של רישון עד כה תהיה מאולצת משהו. הם בנו את הסגל הישראלי הכי טוב שאפשר לבנות מחוץ למכבי-הפועל, עם שחקנים די צעירים, די רעבים ודי מוכשרים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2018 5:42 pm 
Sophomore

גלעד כתב:
יהיו 4 זרים, לא 5.
ובאיזשהו שלב היתה מחשבה, שלהבנתי ירדה מן הפרק, להתחיל את העונה עם 3 זרים.
לשאלת STACK, שרף בוחר את הזרים, למה מי חשבת, פרי? ומרפי הולוואי לא ממשיך, חתם בקוריאה נדמה לי

אכן חתם בקוריאה, ולדעתי הוא שחקן שבנוי נהדר לליגה הישראלית, העובדה ששרף הוא שבוחר את הזרים היא חסרון ומכאן גם השאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2018 3:06 pm 
Junior

אבי סגל על המהפך בראשון לציון - בעיקר בישראלים
https://www.israelhayom.co.il/article/578863

ציטוט:
מכבי ת"א עשתה זאת בעונה שעברה; מכבי ראשל"צ עושה זאת הקיץ. אחרי אכזבה גדולה, מגיעה לה מהפכה מהיסוד. הקבוצה מעיר היין בונה את עצמה מחדש מבלי להשאיר זכר לסגל של העונה שעברה.

בראשל"צ היו מאוכזבים מאוד מהתוצאות לאחר האליפות ב־2016 וההעפלה לפיינל פור בעונה שלאחר מכן. הם סיימו את העונה בצורה מאכזבת - 33 אחוזי הצלחה בלבד ומקום אחד בלבד מעל מכבי חיפה, שירדה ליגה. בראשל"צ ביצעו תפנית של 180 מעלות בסגל הקבוצה ובאופי שלה. מקבוצה שהיתה מבוססת על שחקנים ותיקים עברו שם לתהליך הצערה משמעותי. המאמן צביקה שרף שוב לא חושש להיות אחראי למהפכה, מה שכבר עשה בעבר במכבי ת"א.
זה כלל קודם את שחרורם של שניים מן העוגנים הוותיקים שהפכו לסמלים במועדון בשנים האחרונים. הרכז אבי בן שימול בן ה־33 שוחרר אחרי שלוש שנים ונחת בהפועל אילת. ניצן חנוכי, שהיה קפטן והניף את צלחת האליפות, עוזב בגיל 32 לבני הרצליה אחרי שהגיע לראשל"צ ב־2010 ושיחק בקבוצה בשבע מתוך שמונה העונות האחרונות. כל הזרים הוחלפו וכך גם עידן זלמנסון, שעזב אחרי שלוש שנים וחבר לבן שימול באילת.
המוטו לתהליך השינוי היה הבאת שחקנים צעירים או כאלה בגיל הביניים שחובת ההוכחה עליהם. כך, למשל, איתי שגב בן ה־23, שעבר עונה מטלטלת. הוא התחיל אותה כקפטן מכבי ת"א אך ניסיונותיו לעבור קבוצה הביאו לכך שסרט הקפטן הועבר לג'ון דיברתולומיאו. זו היתה שנה שבה ראה המון ספסל וזו תהיה עונה שבה הוא ירצה להראות שמקומו על המגרש.

עוז בלייזר כבר הפך לסמל במכבי חיפה, שם שיחק בשלוש השנים האחרונות. הפורוורד מגיע לראשל"צ אחרי עונה פחות טובה שהיתה מלווה בירידת ליגה. אדם אריאל, עוד לא בן 24, מגיע ממכבי אשדוד כדי לעשות עוד קפיצה בקריירה שלו ולבסס את עצמו כאחד הגארדים הישראלים הבולטים בליגה.

נימרוד טישמן הוא המבוגר מאלה שהגיעו, אך יש לו אולי הכי הרבה מה להוכיח. השחקן בן ה־27 רוצה להוכיח שמקומו בליגת העל ויותר מזה. בצעירותו הוא סומן כאחד השחקנים המוכשרים ומאלה שיובילו את הכדורסל הישראלי. לא רק שזה לא קרה, הוא גם ירד בעונה שעברה לליגה השנייה (מכבי קריית גת). עוד צעיר שמגיע הוא עמית עבו בן ה־19, תוצר מחלקת הנוער של מכבי ת"א.
נקודת השיא במהפכה היא איגור קולשוב, שסיים את קריירת המכללות המוצלחת שלו. הוא היה על הכוונת של מכבי ת"א, אך מחויבותו החוזית היתה לראשל"צ, שם שיחק לפני שיצא לארה"ב. השחקן בן ה־23 בהחלט יכול להיות כלי משמעותי בליגה הישראלית.

אל הצוות הזה יצטרפו ארבעה זרים חדשים, שניים כבר הוחתמו: הגארד קמרון לונג, שכבר היה בקבוצה ומגיע ממכבי אשדוד, והפורוורד דשון סטיבנס.
המשימה של שרף היא להרכיב ולחבר את כל הפאזל המעניין הזה. מכבי ת"א חוותה על בשרה כמה לא פשוט זה יכול להיות. בראשל"צ מעוניינים לחזור לחלק העליון של הכדורסל הישראלי ולמחוק את העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2018 3:35 pm 
Junior

אפשר ממש לדמיין את אבי סגל כותב את הכתבה הזו מול המקלדת עם עיניים מנומנמות וקיסם שיניים מחוטט. לפחות היה טורח להיות להרים טלפון למישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 17, 2018 7:58 pm 
Junior

הרכז האמריקאי מרקיז רייט (23, 1.85 מ') חתם בראשל"צ
http://basket.co.il/news.asp?id=19273

ציטוט:
מכבי ראשל"צ הודיעה היום (שישי) על החתמתו של מרקיז רייט לעונה הקרובה. הרכז האמריקאי בן ה-23 (1.85 מ') מצטרף לגארד קמרון לונג ולפורוורד-סנטר דשון סטיבנס כזר השלישי של הכתומים לעונה הקרובה.

רייט הוא בוגר מכללת סיינה, בה היה שחקן חמישייה בכל ארבע עונותיו ובכולן שיפר את ממוצע הנקודות שלו. כסיניור הוא רשם ממוצעים של 16.8 נקודות, 4.2 ריבאונדים, 5.0 אסיסטים ו-1.1 חטיפות ב-34 דקות, כשהוא קולע כשלשה וחצי למשחק ב-35% ומגיע לקו קרוב לחמש פעמים למשחק עם 74% דיוק. את שיא הנקודות שלו קבע מול מונמאות' בפברואר 2017, כאשר קלע 36 נקודות ושש שלשות.

בעונה החולפת הוא שיחק במדי אגיס קורמנד ההונגרית, לה עזר להעפיל ממוקדמות היורופקאפ עד לשמינית הגמר במפעל. בנוסף, הוא רשם 11.4 נקודות, 4.3 ריבאונדים, 4.9 אסיסטים, 36% לשלוש ו-80% מהקו בליגה ההונגרית, בה נבחר למשחק האולסטאר, דורג בין עשרת המובילים במסירת אסיסטים והגיע עם קבוצתו לחצי גמר הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 10:40 pm 
Hall of Famer

אפשר לרשום ככותרת ששחקן מסיינה מגיע לראשון לציון

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 10:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אולי אם חזרת 15 שנה בזמן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2018 12:02 pm 
Junior

נקפיץ...שמח אצל הרס"ר

ברק חקלאי, ynet:
- קמרון לונג לא אוהב את ההתנהלות במועדון והחליט להחרים את שני האימונים האחרונים בראשל"צ.
- מרקיז רייט דורש פיצוי של ארבע משכורות כדי לעזוב.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 80,00.html

ציטוט:
...מיד אחרי התבוסה לאדומים עלה קמרון לונג למשרדי ההנהלה של המועדון בבית מכבי ושוחח עם המנכ"ל גלעד זיו. לונג דרש לעזוב באופן מיידי וגורמים בראשל"צ טוענים כי הוא לא מסתדר עם צביקה שרף.

זיו לא החזיר תשובה ללונג והגארד החליט להחרים את האימון שנערך אתמול (רביעי) וגם הבוקר. כמו כן, גם דייויד וויבר צפוי לעזוב. החוזה של הסנטר המאכזב שמסתיים עוד שבוע לא יוארך.

בקבוצה היו שמחים להשתחרר גם ממרקיז רייט, אבל סוכנו של השחקן דורש פיצוי של ארבע משכורות וטוען כי יש לו הצעה אחרת עליו באירופה. במועדון לא מוכנים גם לפצות אותו וגם שיעזוב וירוויח שכר מלא בקבוצה אחרת. בינתיים הוא מתאמן כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2018 1:47 pm 
Hall of Famer

רייט שוחרר רשמית על פי וואן וספורט חמש. לונג רוצה לעזוב במיידית בגלל סכסוך עם שרף והסנטר וויבר יעזוב בסוף החודש ולמעשה בסוף החוזה הקצר שקיבל. שגב ייעדר לפחות שבועיים בגלל נקע בקרסול. בקיצור בלאגן :shock:
ראשלצ כנראה תצטרך לחפש 3"זרים חדשים בפגרת הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2018 2:01 pm 
Junior

דווקא כשפרי צריך להטיס את המאמן הוא חולם.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2018 2:06 pm 
Hall of Famer

היו שאמרו בתחילת העונה שזה בדיוק מה שיקרה : שצביקה יפתח חזק בזכות היסודיות ונאומי הציונות , ואז מתישהו ייאבד את זה ותתפרק הקבוצה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 22, 2018 2:06 pm 
Junior

אני חייב להגיד שלמרות שאין לי שום דבר נגד ראשון, העובדה ששרף חרבן עוד קבוצה והוא בדרך החוצה משמחת אותי מאוד ומאזנת יפה את קרנבל ״הרס״ר חזר״ ו״כח צביקה״ של לפני חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], ItaySegev ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה