Att כתב:
* אני לא הצלחתי למצוא כמה זמן באחוזים בילה בנדר בעמדה 4 וכמה בעמדה 5 אז אצטרך להאמין לך שהוא 4.
אני מתקשה לראות שילוב סביר בינו לבין אייטון אבל נראה מה יהיה.
* מאחל לבנדר את ההתפתחות של דראגיץ׳ ונותר, כמוך אגב (שסתם אוהב להתווכח גם כשאתה מסכים), סקפטי.
* לא יודע מה חושבים בקליבלנד אבל נדמה לי שלאליפות יש קשר לכך שהיו בקבוצה את לברון (השחקן הטוב בליגה), קיירי (כוכב צעיר ובחירה מס׳ 1) ולאב (כוכב שנשלח בטרייד תמורת בחירה מספר 1). תומפסון היה בחירה לא טובה. זה שהוא היה שימושי ולא באסט טוטאלי לא משנה בעיניי את זה שבבחירה גבוהה כזו אתה מצפה לקבל יותר - את אחד מאותם שלושה שחקנים מובילים של קבוצה שרוצה להגיע רחוק ולא רול-פלייר שימושי.
אני סתם אוהב להתווכח גם כשאני מסכים? היה לנו ויכוח על השאלה כיצד יתפתח דרגאן בנדר? לפי מה שאני מבין, הויכוח היה בנקודות הבאות:
1) אתה טענת שבנדר הוא באסט, ושפיניקס מודעים לזה ובחרו שחקן על העמדה שלו. אני אומר שעוד מוקדם מאד לקבוע האם בנדר באסט או לא, ושאייטון לא על העמדה שלו ולכן הטענה הזאת מופרכת.
2) אתה טענת שכל בחירה רביעית שהיא לא ברמת אולסטאר היא בחירת באסט, ואני טוען שלא ומביא דוגמאות נגדיות גם של שחקנים טובים שנבחרו במקום הרביעי והם לא באסטים, ומעבר לכך כפי שציינו ופירטו אחרים-אפשר לראות הסטוריה של בחירות 4 ולהבין שיש טווח מסוים של רמה שאפשר לצפות לו. ולמעשה כמו כל בחירה גבוהה אחרת-יש סופרסטארים, יש שחקנים טובים, יש בינוניים, יש גרועים (באסטים). הבאסט הכי מובהק מהרשימה של עמוס, למשל, הוא ווס ג'ונסון שגם נתן קריירה לא יעילה ולא זכירה וגם נבחר מקום אחד לפני דימרקוס קאזינס. גם קודי זלר לא ייזכר כשחקן טוב, אבל הוא נבחר בדראפט מזעזע אז יותר קשה לבוא בטענות.
עכשיו, בתור בנאדם שבילה פה שעות כדי להסביר לך את ההבדל בין בחירה נכונה לבחירה טובה, אני שמח שהטרמינולוגיה קצת חודרת ומתחילים לדבר על בחירה טובה/לא טובה ביחס לאלטרנטיבה. אלא מאי, שדווקא טריסטאן תומפסון זו דוגמה לא טובה לבחירה לא טובה ביחס לאלטרנטיבה, כי הוא אחד המקרים שבהם בחירת צורך מתגברת על בחירת כשרון. כפי שציינת, לקליבלנד של האליפות היו 3 כלים התקפיים ברמה מעולה-לברון, קיירי, לאב. שחקן כמו טריסטאן תומפסון זה בדיוק מה שהיה חסר להם, גבוה עם אוריינטציה הגנתית שנלחם מתחת לסלים ולוקח את הריבאונד. האם עדיף היה להם לבחור את ולנצ'יונאס שבפועל נבחר מקום אחד מתחת? אני חושב שכן, אבל זו מחשבה תיאורטית ולא רלוונטית כי בסך הכל תומפסון מילא בהצלחה את הצרכים של קליבלנד ממנו. לכן, אע"פ שבבירור נבחרו מתחתיו שחקנים הרבה יותר מוכשרים, הבחירה בו היא לא לא-טובה.