Hacohen כתב:
נורטון כתב:
נכון, ברור שתומפסון הוא בחירה טובה מדארקו, משמעותית.
אבל אני חושב שלשפוט את תומפסון על פי מקרה שקרה שנתיים אחר כך, זה לא הרבה יותר הגיוני מאשר לשפוט את מיליצ'יץ' על פי מקרה אחר.
אנחנו חוזרים ליסודות. מהי החלטה נכונה, מהי החלטה טובה. אם בפרפסקטיבה רואים שבסופו של דבר טריסטאן הפך להיות שחקן חמישייה תורם בקבוצה אלופה/סגנית אלופה, אז הוא בחירה טובה. אם רואים שדארקו לא תרם שום דבר ועף מהליגה בבושת פנים, אז הוא בחירה רעה. ככה שופטים טוב/רע בהחלטות.
Att כתב:
Hacohen כתב:
נורטון כתב:
נדב
האמת היא שגם אני חשבתי על מיליצ'ץ' כשקראתי את ההודעה שלך על טריסטן. אם אפשר לשפוט את תומפסון על פי מה שקרה במקרה שנתיים אחר כך, כשלברון הגיע וקליבלנד היו צריכים גבוה הגנתי, למה אי אפשר לשפוט את מיליצ'יץ' על פי מה שקרה לדטרויט (שכמעט ללא ספק לא היתה מביאה את שיד לו מיליציץ' אפילו היה מראה קצת פוטנציאל).
כי מיליצ'יץ' היה חסר תועלת ותומפסון היה מועיל, זה די מפתיע אותי שצריך לכתוב את זה. המשמעות של בחירה טובה זה לא איזו תאוריית כאוס התפתחה כתוצאה ממשק כנפי הפרפר של בחירה לא מוצלחת, אלא מה השחקן נתן. תומפסון נתן הגנה, מלחמה וריבאונד לקבוצה שהיתה צריכה את זה ולקחה איתו אליפות. מיליצ'יץ' היה כ"כ בוסרי וגרוע שהביאו על העמדה שלו שחקן שעזר להביא אליפות. זה לא מסביר את עצמו למה בחירה אחת היא טובה והשנייה לא?
אתה טענת ששופטים לפי תוצאות בפועל של הקבוצה. אז הנה, דטרויט שיחקה אותה עם מיליציץ׳. התרומה שלו בנפנוף מגבות הייתה מכרעת. כמעט כמו זו של תומפסון.
שאגב לא הייתה מרשימה במיוחד (בייחוד אם חושבים על עמדת הסנטר של ג״ס האלופה וכמה עולה להביא היום סנטר שנותן את אותם הדברים, אם לא הצלחת לגרד אחד כזה בסיבוב השני).
שמע, אני משתדל לא להגחיך את העמדות שלך ואת צורת הדיון שלך למרות שזה קל. כמויות הטעויות בהגדרות, הפליק-פלאקים באמירות והבורות בהגיון מאפשרות לי לצחוק עליך הודעה אחרי הודעה. אני שומר על סובלנות, אז אל תתחיל איתי ב"התרומה שלו בנפנוף מגבות היתה מכרעת" וכאלה, כי כרגיל מי שלא הבין פה זה אתה ומי שנאלץ להסביר שוב זה אני.
תראה לי מקום אחד שאמרתי "שופטים לפי תוצאות בפועל של הקבוצה". יאללה, לך חפש. מצאת? יופי, אז אל תכניס לי מילים לפה, ואל תמציא תאוריות על בסיס דברים שלא נאמרו. עכשיו לך תקרא מה כתבתי לנורטון ואולי סוף-סוף תבין למה הכוונה.
ההוכחה לשופטים לפי תוצאות בפועל של הקבוצה נמצאת בתחילת התשובה שלך.
זה שתומפסון היה שחקן תורם בקבוצה אלופה לא אומר שום דבר.
לקונטנדריות או קבוצות אלופות לרוב אין אפשרות לשלם ל-5 כוכבים אז הם תוקעים שחקן שמיש כלשהו בחמישיה, בין אם זה פרקינס של בוסטון או טאקר של יוסטון או נאזר מוחמד של ס״א או ג׳ורדן בל או לוני או פצ׳וליה של ג״ס.
אף אחד מהם הוא לא חומר לבחירה טובה בבחירה הרביעית.
תומפסון, אם לרגע מסתכלים עליו, שלא בהקשר של לברון, קיירי ולאב שכיכבו לידו (כלומר בנפרד מההצלחה הקבוצתית המקרית שאליה הוא נקלע), הוא סנטר חלש למדי שכנראה מעולם לא נחשב ל-15 הטובים בעמדה שלו, כלומר ברוב המשחקים הקבוצה שלו הייתה בנחיתות בעמדה מול היריבה. למרות היותו צעיר יחסית (27) ולמרות החוזה המופרך שקיבל, קליבלנד העלתה אותו שנה שעברה מהספסל וגם משם הוא בקושי תרם ונראה כבוי וחסר עניין. בהתחשב בכך שהאנרגיות שלו הן אולי הדבר החיובי המרכזי שהוא מביא, אפשר לומר שהוא די בלתי שמיש בגיל צעיר, בטח לא בחירה שקליבלנד הייתה מקבלת מחדש לו הייתה יכולה.
אתה יכול לנסות להגחיך אותי כמה שתרצה, אם זה עושה לך טוב.