סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 4:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

מי יותר גדול
הלפרין 44%  44%  [ 29 ]
בורשטיין 56%  56%  [ 37 ]
סך הכל הצבעות : 66
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2018 10:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מעתיק מתוך הדף יורופיד:
ציטוט:
לפי כל ההערכות שפורסמו היום, יותם הלפרין צפוי לפרוש ולהמשיך בצוות המקצועי של הפועל ירושלים. כששחקן פורש, אנחנו פה בשביל לסכם.

קודם כל נגיד - גיל 34 לדעתנו הוא גיל מוקדם מדי לפרישה וחבל שיותם לא נותן לנו עוד 2-3 שנים מהכדורסל שלו. עם כל הפציעות שהוא עבר בקריירה, היכולת של יותם שווה עוד כמה עונות. אז נקווה שאיכשהו זה לא הסוף למרות שהסיכוי קלוש.

למרות שתמיד קיננה התחושה שלפוטנציאל ושמו יותם הלפרין היה סיכוי לעשות קריירה הרבה יותר טובה והישגית ממה שבסופו של דבר הוא עשה, מבט על התחנות של הלפרין בקריירה מגלה שבסופו של דבר, הוא עשה קריירה מדהימה יחסית לכדורסלן ישראלי. נכון, יש אפשרות שהוא היה יכול להגיע רחוק יותר אבל שימו לב.

ליותם הלפרין יש 5 אליפויות עם מכבי ת"א, 4 גביעי מדינה ועוד 2 תארי יורוליג עם מכבי. הראשון ב-2004 כשחקן יחסית שולי ועוד אחד ב-2005 כשחקן רוטציה לכל דבר. סה"כ 13 תארים עם מכבי ת"א. הוא נבחר לחמישיה השניה של היורוליג בעונת 2007/08, עונה שבה היה השחקן הישראלי המוביל, ואולי המוביל בכלל של סגנית אלופת אירופה. זה נתון אדיר. הסל הזכור ביותר שלו במדי הצהובים הוא השלשה הענקית במדריד מול ריאל, ששלחה את המשחק להארכה שם ניצחו הצהובים, באחד מהמשחקים הגדולים בקריירה שלו.

בקיץ 2006 ניגש לדראפט של הNBA ונבחר במקום ה-53 ע"י הסיאטל סופרסוניקס, אך מעולם לא שיחק בליגה הטובה בעולם.

קיץ 2008 היה נקודת המפנה הגדולה בקריירה של הלפרין, או לפחות אחת מבין שתיים. אחרי שהואשם ע"י אוהדי מכבי ת"א בבריחה מהכדור ומאחריות בגמר הפיינל פור ב2008 מול הפועל חולון, יצא (במכוון?) ב-5 עבירות כדי לא לקחת חלק במאני טיים ומירר בבכי על הספסל בסיום המשחק ואובדן האליפות, הלפרין ביקש לעזוב את הקבוצה. כישראלי הבכיר של המועדון, עם חוזה מובטח לעונה הבאה, הלפרין לא יכל לשאת את ההאשמות, הלחץ ואת היחסים עם האוהדים. אולימפיאקוס שביקשה לרכוש אותו שילמה למכבי ת"א כמעט מליון דולר ביי אאוט והלפרין חתם בפיראוס על חוזה כמעט דמיוני לשחקן ישראל - 4.5 מליון דולר ל-3 שנים.

הוא היה חלק מאולימפיאקוס הגדולה למשך 3 שנים, אבל לא סתם 3 שנים. אולימפיאקוס הענקית של ג'וש צ'ילדרס, פאפאלוקאס וניקולה וויצ'יץ'. הוא הגיע איתה לגמר הפיינל פור של היורוליג ב-2009 (שני גמרי יורוליג רצופים) והפסיד לפאו. הוא גם זכה עם אולימפיאקוס בשני גביעים בעונות 2010 ו-2011.

הוא שיחק גם בלובליאנה בעונת 2005-6 שם זכה איתה בדאבל הסלובני, שיחק גם בסנט פטרסבורג ובאיירן מינכן וחזר לאחר מכן ל-5 שנים בהפועל ירושלים, שם זכה בעוד 2 אליפויות. הוא נבחר פעמיים לחמישיה השניה של היורוקאפ (2012 ,2014) שימש כקפטן של הקבוצה בשנים האחרונות, היה אהוב הקהל, אחד שתורם רבות למען קהילת האוהדים של הפועל ירושלים וכשחקן הכי חשוב בחדר ההלבשה. ההצלחה של הפועל ירושלים בעידן אורי אלון עומדת באותה נשימה עם ההגעה של הלפרין (ואליהו) לקבוצה, במקום להמשיך במכבי ת"א. רבים זילזלו במהלך הזה כשהוא קרה, אבל הלפרין הוכיח לכולם שזה היה מהלך שובר שיווין בליגה הישראלית.

יש לו גם 3 גביע ווינר (אחד עם מכבי ת"א, 2 עם ירושלים). הוא זכה בתואר הMVP של גביע ווינר ב-2014. ורגע אחד מטורף - אנשים לא ממש זוכרים אבל האיש היה על המגרש בזמן נס ז'לגיריס. לא על הספסל אלא על המגרש, כחלק מהחמישיה שעלתה ל-2.2 השניות האחרונות. מי שיתבונן טוב בוידאו, יראה אותו תופס את הראש כשהשלשה של דריק שארפ צללה פנימה, כלא מאמין.

בליגת העל הוא קלע 8.7 נקודות בממוצע בקריירה, סה"כ 2420 נקודות ב-11 עונות בליגה כשהוא מדורג במקום ה-111 בקלעי כל הזמנים של הליגה. שיא הקריירה שלו היה 29 נקודות בהפסד החוץ של מכבי ת"א להפועל ירושלים ב-29 למרץ 2007, תחת המאמן נבן ספאחיה. שיא האסיסטים שלו הוא 12 אסיסטים, זה קרה בעונת 2013/14 במדי הפועל ירושלים במשחק מול הפועל ת"א. באותה עונה השיג גם את שיא המדד שלו - 40, בניצחון של ירושלים על נס ציונה במלחה.

הלפרין שימש כקפטן נבחרת ישראל בשנים האחרונות, החל מ-2012 עד 2015. הוא עבר בכל הנבחרות הצעירות וזכורה במיוחד אליפות אירופה לעתודה שם הגיע ישראל של הלפרין לגמר בשנת 2004 וסיימה במקום השני כשהלפרין מסיים במקום השני בטבלת מלך הסלים עם 20.4 נקודות למשחק באליפות. באליפות העולם עד גיל 21, בה ישראל סיימה עשירית, הלפרין סיים כמלך הסלים עם 23 נקודת למשחק. הלפרין השתתף בלא פחות מ-7 יורובאסקטים, החל מעונת 2003 ועד היורובאסקט ב-2017 כאשר החמיץ רק את היורובאסקט המוצלח של הנבחרת בצרפת ב-2015. הוא היה חלק מנבחרת ישראל הבוגרת 14 שנים ברציפות עד שהודיע על פרישה.

תעברו שוב על הרשימה הזו. זו לא רשימה של עוד שחקן, מדובר פה בקריירה יוצאת מהכלל שאולי בגלל האופי ומערכת היחסים עם מכבי ת"א, שידעה עליות ומורדת, התחושה היא שהוא יכל להשיג יותר. לדעתנו - לא בטוח.

יותם הלפרין היה לפני הכל קלעי אדיר. כמי שראה אותו באימונים של מכבי וירושלים לאורך העשור האחרון, האיש היה מכונת יריה שאולי לא נוצלה מספיק במשחקים. הוא לא היה אתלט גדול אבל חכמת המשחק האדירה שלו נתנה לו את האפשרות לכפות על זה עם ניהול משחק מצוין, אסיסטים וכמובן היכולת לשים את הכדור בסל מכל עמדה במגרש. שיתוף הפעולה שלו עם ליאור אליהו שהתחיל בנבחרת העתודה, המשך במכבי ת"א והסתיים בהפועל ירושלים היה מהסוג שאי אפשר ללמד או לתרגל - זה משהו שנבנה על שנים של היכרות ואמון.

מקומו של הלפרין בהיכל התהילה של הכדורסל הישראלי מובטח, ההישגים שלו הם הישגים שכל שחקן ישראלי היה רוצה לחוות, הגיוון של הצהוב/אדום/חו"ל הוא בדיוק מה שכל שחקן ישראלי היה רוצה שיהיה רשום לו בקורות חיים. הלפרין יזכר תמיד לא רק כשחקן כדורסל גדול אלא בעיקר כאישיות בחדר ההלבשה, אישיות מול האוהדים ושחקן נוח מאד לאימון, גם אם מדי פעם, האופי בגד בו והוא העדיף שלא לעמוד בלחץ, משהו שהשתחרר לגמרי בשנים האחרונות. התבגר.

נערך לאחרונה על ידי אבימאל בתאריך ג' אוגוסט 14, 2018 7:15 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הלפרין - הסוף?
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2018 10:50 pm 
Hall of Famer

השני סנט שלי:
הלפרין הוא הישראלי הצבר האחרון שהיה לו מקום בהרכב של מכבי. גם אם לא בחמישיה הפותחת או במאני טיים, הוא היה שווה מספר דו ספרתי של דקות ביורוליג.
לא זוכר ישראלי אחריו שהגיע לרמה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2018 11:00 pm 
Junior

אליהו? אוחיון? פניני? ואני עושה לך טובה ולא מדבר על כספי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2018 11:16 pm 
Freshman

כן, עונת יורוליג של אליהו בקדנציה הראשונה של ספאחיה הייתה יותר טובה מכל עונת היורוליג של הלפרין במכבי.
לאוחיון, בתקופה שהוא עוד היה שחקן כדורסל, היו 4 עונות רצופות של מעל ל20 דק' בממוצע ביורוליג. גם לפניני היו כמה עונות נחמדות. אפשר להתווכח לגבי הרמה שלהם אבל בשיאם הם היו שחקני רוטציה לגיטיימים ביורוליג, כולל בקבוצה שהייתה אלופת אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2018 11:26 pm 
Sophomore

אמנם לא זכרתי את זה ככה, אבל אוחיון בשנתיים הראשונות שלו במכבי בד"כ פתח בחמישייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 12:13 am 
Hall of Famer

3 בחירות לחמישיות ( שניות אמנם ) במפעלים אירופאיים , זה משהו נדיר מאוד במונחים שלנו .
הרי כשמסתכלים קדימה קשה לדמיין שחקן ישראלי ( צבר , אם יורשה לי ) שאפילו בתסריט האופטימי ביותר מגרד איזו בחירה לחמישייה שנייה ( שלישית יש גם ?! ) אפילו במפעל משני יותר כמו ליגת האלופות .

לטעמי הוא הגדול ביותר ( פרט לכספי ) ב"עידן הנוכחי" ( פוסט קטש ושפר , גורדון וגמצ'י - שלא עקבתי אחרי כל הקריירה שלהם ולכן קשה לי להשוות ) , יותר מבורשטיין , שארפ , טפירו וחבריהם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 2:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בשתי מילים - היה מת.
בטח יחסית לבורשטיין, ולדעתי גם לשארפ.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 2:46 am 
Hall of Famer

בורשטיין גם שחקן עדיף וגם יותר הישגי.
הלפרין אמנם היה שחקן שלם יותר משארפ אבל לעולם לא היה יכול להיות רול פלייר כמוהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 9:01 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני רק שאלה - על אלו פציעות רבות מדבר הכותב? לי נראה שהלפרין פשוט נשחק ולא ממש שמר על עצמו.
אולימפיאקוס באמת שילמו עליו בייאאוט של מיליון דולר?

האנקדוטה על ההשתתפות שלו ב2.2 השניות של נס זלגיריס באמת מאלפת. אני שמעתי שבזמן שהשחקנים חיכו להוצאת החוץ יותם נצמד לבגצקיס ולחש לו באוזן שיום יבוא והוא ייזכר כאחד המאמנים הגרועים בהיסטוריה של מכבי. זה כל כך זעזע את הלטבי שלא פלא שהוא פספס את המסירה של שלף לשארפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 9:11 am 
Junior

ביחס לציפיות שהיו ממנו בתחילת הקריירה הוא בהחלט איכזב.
בסופו של דבר נתן אולי עונה אחת באמת טובה ברמה האירופית (פחות מחשיב את ההצלחה בלובליאנה שהיתה חלשה מאוד) ובשאר העונות נע בין בינוניות באולימפיאקוס ובין עולב מוחלט בבאיירן.

האכזבה הגדולה ממנו היא שכבר בגיל 29 בערך הוא לא נראה מבחינה פיסית כמו מי שמתפרנס מכדורסל, אלא כמו חוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 10:37 am 
מנהל פורום

כן, אני חושב שהשרשור הזה מסביר יפה מאד מי זה הלפרין עבור הכדורסל הישראלי, ועבור אוהדי הכדורסל הישראלי.
שחקן עם המון המון המון קבלות, שהדיון היחיד לגביו הוא מה הוא עשה לא טוב ואיך אפשר להקטין את ההישגים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 10:38 am 
Hall of Famer

הלפרין זה שחקן שאף פעם לא הצלחתי לסבול.

כן, חכם מאד. כן, קליעה נהדרת. אבל אני אוהב את השחקנים שלי עם אש בעיניים. אצל הלפרין היה חלב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 11:27 am 
מנהל פורום

כשמשווים אותו לטל בורשטיין ועוד מגחכים צריך לשאול למה אף אחד לא ירק לכיוון שלו באירופה לעומת יותם
ולזכור שיכולת מסירה חשובה לא פחות מדאנק פראי ושאגת קרב בבונית
אני בדיוק הפוך
מודע לגמרי לחסרונות שלו באגרסיביות ובלקיחת סיכונים ולמרות זאת הוא אחד האהובים עלי בכל הזמנים עוד לפני שהגיע אלינו
כמו בספרים ובמוזיקה גם בכדורסל אפשר לאהוב יותר מז'אנר אחד
בז'אנר הכדורסל האסטטי עם מעט מגע פיזי יחד עם אליהו הם פשוט נהדרים, יש עוד כמה כאלה רג'י מילר למשל
בז'אנר של המשחק המלוכלך והארגסיבי יש לי את ולדה דיבאץ' איזאה כשחקן ועוד
אני אוהב את שני הז'אנרים, תלוי במצב רוח
מאז שהוא הקפטן בהפועל אני אוהב אותו עוד יותר, התגלה כאדם גדול (להבדיל מאדם קטן) שמחבר את הקהל להנהלה באופן מושלם

מילה על הנטיה שלו לא לזרוק בשניות ההכרעה. זה משהו פיזי לגמרי ובמסגרת הגילויים של דרוזן וקווין לאב כדאי להזכיר שחרדת ביצוע היא תופעה נפשית אבל היא פיזיולגית לגמרי. האנשים האלה מגיעים לרגע שבוא הם נמצאים מול שיפוטיות בעוצמה גבוהה ואז מתחילות תופעות פיזיולגיות לגמרי, כמו דופק מואץ ואיבוד שליטה על הקואורדינציה. זה שאדם מצליח למרות הבעיה הזו לעשות קריירה כל כך מרשימה בספורט היא רק לזכותו ולא לחובתו

בקיצור חבל שפרש, הייתי שמח לראות אותו משחק בשכר מכובד בקבוצה מקצוענית כלשהיא, הוא יכול להיות קואוצ'ר נהדר לגארדים צעירים
מעדיף אותו על בלאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 11:49 am 
Hall of Famer

הלפרין, מבחינת כשרון, היה באיזה שתי דרגות עדיף על בורשטיין. עצם העובדה שהקריירה שלו, בסופו של דבר, לא עדיפה על זו של בורשטיין היא עדות לטובת האופי של בורשטיין ולגנות האופי של הלפרין (לא כאדם, כשחקן כדורסל). זה לא אומר שהלפרין לא אחד השחקנים הישראלים הכי גדולים מאז הדור של קטשפר, זה כן אומר שלפחות לדעתי, הוא יכל להיות יותר טוב והתחושה שהיא שקצת כמו אליהו, במקום להתקדם ולהתפתח ככל שהקריירה שלו התקדמה, הוא די דרך במקום ואפילו הלך אחורה במובנים מסויימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 12:23 pm 
Hall of Famer

אוריאל, לא ירקו באירופה לכוון בורשטיין? אתה, כאילו, רציני? הוא שיחק במשך שנים כשחקן מרכזי בקבוצה שהייתה באותה תקופה בין אחת הגדולות בהיסטוריה האירופית לבין "סתם" קבוצה שהייתה קבועה בהצלבה עם אחוזים יפים של הגעה לפיינל פור. לאן בדיוק הוא היה אמור לעבור משם?

ולהגיד שחרדת הביצוע של הלפרין רק מדגישה לחיוב את הקריירה שלו זה בכלל מגוחך. הפוך על הפוך ברמות על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 12:27 pm 
Hall of Famer

את בורשטיין רצו בספרד לעונת 06/07. הוא כבר די היה סגור שם, ואז נפצע בגמר הפיינל פור מול י-ם . אחרי זה הוא חזר, אבל כבר לא היה באותה רמה של לפני זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 12:42 pm 
Junior

מה שראי אמר. כל אחד יכול לאהוב את מי שהוא רוצה וגם לעקם את המציאות בשביל להצדיק את זה אם בא לו, אבל יש גם דבר שנקרא אמת בעולם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 1:18 pm 
Sophomore

רגע השיא שלו היה על רגל אחת מול סרביה.

היה יכול להיות אחד הגדולים אבל ייזכר כחביב פלוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 1:19 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
מה שראי אמר. כל אחד יכול לאהוב את מי שהוא רוצה וגם לעקם את המציאות בשביל להצדיק את זה אם בא לו, אבל יש גם דבר שנקרא אמת בעולם...

אם יש זרם שחושב שיש דבר כזה שנקרא "אמת" אז אני לא משתייך לזרם הזה
מה יש? יש אמת מדעית שגם היא נקראת תזה עד שיוכח אחרת
אולי למיסטיקנים יש אמת, לי יש חתירה לאמת שלעולם לא נגמרת
בורשטיין היה פחות מוכשר מיותם, אף אחד לא התעניין בו באירופה כי הוא פשוט לא מוכשר לעשות דברים מעבר למרקם המאוד ספציפי שנוצר במכבי

להתגבר עם מגבלה פיסית ולהצליח בספורט זה ציון לשבח
חרדת ביצוע היא מגבלה פיסית כמו דיכאון וכמו חרדות אחרות ששחקנים סובלים מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 1:26 pm 
Hall of Famer

בורשטיין אולי פחות מוכשר מיותם הלפרין, בכל הקשור למתת האל שאיתו יצא מרחם אמו. הוא עשה קריירה הרבה יותר גדולה משל הלפרין.
ומי שהתעניינה בבורשטיין זו אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה האירופית ששמרה אותו אצלה שנים רבות כשחקן מרכזי.

חרדת ביצוע זה לא פגם פיזי. היא אולי גורמת לתופעות לוואי פיזיות. אני לא פסיכולוג ולא יודע לאבחן במדויק אם מה שיש להלפרין זו ההגדרה הקלינית של "חרדת ביצוע", גם אתה לא. נסתפק בהגדרה הלא קלינית של חוסר בביצים במאני טיים, ולהפוך את זה ליתרון זה ממש מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 1:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בחייאת אוריאל... מגבלה פיזית? אם כבר לבורשטיין היתה מגבלה פיזית אחרי הפציעה שלו כי אחרת הוא היה ממשיך לשחק, אם לא במכבי אז ברמות הבינוניות-גבוהות באירופה עד לסוף הקריירה.
לגבי יותם, הוא תמיד יכל לעשות ניתוח להפלת שק האשכים אבל הוא בחר שלא ::yaz-yk:

כהערת אגב, איך הכנסת את דיבאץ ומשחק הפינס שלו לזאנר השחקנים האגרסיבים אני לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 1:30 pm 
Junior

uriel17 כתב:
נביא בעירו כתב:

אם יש זרם שחושב שיש דבר כזה שנקרא "אמת" אז אני לא משתייך לזרם הזה
מה יש? יש אמת מדעית שגם היא נקראת תזה עד שיוכח אחרת
אולי למיסטיקנים יש אמת, לי יש חתירה לאמת שלעולם לא נגמרת
בורשטיין היה פחות מוכשר מיותם, אף אחד לא התעניין בו באירופה כי הוא פשוט לא מוכשר לעשות דברים מעבר למרקם המאוד ספציפי שנוצר במכבי

להתגבר עם מגבלה פיסית ולהצליח בספורט זה ציון לשבח
חרדת ביצוע היא מגבלה פיסית כמו דיכאון וכמו חרדות אחרות ששחקנים סובלים מהם

סבבה. אז בוא נחתור ביחד אל האמת ונסכים שאם בורשטיין היה מחליט שלא מעניין אותו כלום ואחרי אחת העונות שבהן הוא היה בורג משמעותי באלופת אירופה הוא היה אומר לסוכן שלו "לא מעניין אותי כלום, אתה מסדר לי בעונה הבאה חוזה בספרטק מוסקבה", הוא כנראה היה מצליח להתברג בסגל שלהם.

ואם כבר חותרים לאמת - אולי גם אפשר להודות שאת חרדת הביצוע "הפיזית" של הלפרין, זו שעליה הוא מתגבר במאמצים על אנושיים ומצליח לעשות למרות הכל קריירה בכדורסל, אתה המצאת ממש בעצמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 1:57 pm 
מנהל פורום

חרדת ביצוע המצאתי בעצמי?
אתה מוזמן לגגל את המונח ולשאול את עצמך האם זה מתאים לדפוס ההתנהגות שלו
וזו תשובה גם לראי.
אני סובל מחרדת ביצוע באופן מאובחן יודע איך זה לתפקד בעולם מקטלג את זה כחוסר ביצים או חוסר גבריות
זה סיוט בלתי נשלט, שאפשר פה ושם לשכך אותו בטכניקות כאלו או אחרות
אבל אי אפשר לתקן אותו לחלוטין בלי תרופות משנות תודעה שברוב במקרים לא באות בחשבון בעולם הספורט

ההתלהבות מטל בורשטיין סובייטקיבית בעיניי, מכבי רצתה אותו כי התאים לסגל המופלא שהתכנס שם נכון לאותו זמן, גם לקבוצה המופלאה של מכבי מודל 2004-2006 היו מתחרות שניסו לקחת כוכבים וגם לקחו, את בורשטיין אף אחד לא חמד

לא חושב שהיה סל של בורשטיין שהקביל לסל של יותם שהביא את מכבי להארכה ולעלייה לגמר היורוליג (2008 אאל"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 2:02 pm 
Hall of Famer

בזמן של 2004-2006 לא זכור לי שלקחו למכבי שחקן שהיא רצתה, למעט שאראס שהלך ל-NBA שזה סיפור אחר.
ושוב, לגביי בורשטיין- הוא היה בדרך לספרד בתום עונת 2006. הפציעה גמרה לו את האופציה הזו.
אגב, תקן אותי אם אני טועה, אבל זה לא שיותם עשה גדולות ונצורות בקריירה האירופית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 2:08 pm 
מנהל פורום

נכון הוא לא עשה גדולות ואפילו לא נצורות
למעט משחקים גדולים פה

לא יודע איזה קבוצה מספרד רצתה את טל, לא זוכר את זה
אבל זה מעולם לא עמד במבחן המציאות
מציאות זה האם היה GM שהכניס את היד לכיס שהוציא מיליונים בשבילו...לא שזה הופך את יותם לשחקן גדול אבל אם רוצים לראות מה חושבים אנשים מקצוע על האמה של שני השחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה