סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 12:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2018 1:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ולעניין הרשימה עצמה: אין לי ויכוח מהותי כמעט עם שום דבר. את השלישייה הראשונה הייתי משאיר as is, ואת אולדיפו הייתי משדרג למקום הרביעי ע"ח דרוזן שיירד לחמישי. הייתי מוריד את מיצ'ל כמה מקומות לאיזור המקום השמיני, ומעלה לשש-שבע את ביל ומקאלם. מיצ'ל עוד ימצא את מקומו בטופ בשנים הבאות לצד בוקר. מהמקום העשירי ומטה זה שחקנים שאני לא אוהב במיוחד, למעט ג'יילן בראון כמובן. פורנייה גבול רשימה.

מי שאומר שבאטלר ואולדיפו מוגבלים..במה בדיוק? והעומק בעמדה ממחיש כמה עמדות זה דבר נזיל בNBA. לפני לא הרבה שנים העמדה הזאת היתה שממה ושממון. היום כמה מהשמות הכי מעניינים בליגה משחקים בה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2018 1:40 pm 
מנהל פורום

Att כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
לפחות את ווקר והולידי אני הייתי מדרג לפני 4-5 מהמדורגים ראשונים כאן.

אבל אני באמת לא מאד מעריך את רוב השחקנים כאן ברשימה כשאני חושב על זה. ואני חושב שבאטלר ואולדיפו מראים לי גם למה, בסופו של דבר מדובר ברשימה שמלאה בשחקנים מאד מאד מאד מאד מוגבלים ביכולות שלהם, פרט לתומפסון והארדן שממצים את הכלים שלהם ולאולי מידלטון ובהמשך בוקר שהם שחקנים די מגוונים, אבל פשוט לא טובים כ"כ (אצל בוקר זה עוד ישתנה), השאר או ממש לא מגוונים בכלל, או סתם לא יודעים לעשות הרבה במונחי טופ NBA.

גם הולידיי, גם ווקר וגם רונדו יכולים ויכלו (רונדו סתם לא מעוניין בד"כ)

באיזה מובן באטלר ואולדיפו מאוד מוגבלים?
הולידיי, ווקר ורונדו לא מתקרבים לרמה שלהם בעיניי.

לבאטלר יש טווח מאד מוגבל, יכולת מסירה מאד מוגבלת, הוא לא ממש אפקטיבי בלי הכדור ביד, מכדרר בינוני יחסית לסופרסטאר בעמדות חוץ ואני אישית גם חושב שההגנה שלו מעט אוברייטד. אולדיפו פשוט נראה לי כמו מישהו שעושה הכל פשוט בסדר גמור מינוס. אבל אם הוא ייתן עוד עונה כמו האחרונה, ולא יהיה פחות טוב משמעותית בפלייאוף אודה בכך שאני טועה לגביו. אבל הוא לא באמת סקורר טוב, לא באמת יוצר ברמה גבוה לו ולאחרים ולא באמת איום מכדרור מול הגנות טובות. הוא כן שומר נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2018 1:40 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
satriani כתב:
דרוזן לפני בטלר...בסססססדר.

בטלר מדורג לפני דרוזן, אז עם כל הכבוד להתניה הפבלובית לכתוב הודעות מעפנות שלא תורמות כלום, לפחות תסתכל על מה אתה מגיב.

התגובה שלך נכונה גם לגביך.
סטריאני הגיב להודעה של ציפה...

sir charles כתב:
Hacohen כתב:
satriani כתב:
דרוזן לפני בטלר...בסססססדר.

בטלר מדורג לפני דרוזן, אז עם כל הכבוד להתניה הפבלובית לכתוב הודעות מעפנות שלא תורמות כלום, לפחות תסתכל על מה אתה מגיב.

אני חושב שסטריאני התייחס להודעה של ציפה, לא לרשימה של נורטון.

מאחר שהוא לא טרח לתת ציטוט ומאחר שהוא מגיב פבלובית לכל הודעת רשימה של נורטון (תמיד מושקעת, מנומקת ולתפארת סלניוז) בהודעת סטריאני קלאסית (שלילית, לקונית, לא תורמת כלום לדיון)-אני מניח שהטעות שלי די מובנת. אז בסדר, סטריאני הסתכל על מה הוא מגיב, והוציא הודעת סטריאני קלאסית. עכשיו זה בסדר?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2018 1:44 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
Att כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

אבל אני באמת לא מאד מעריך את רוב השחקנים כאן ברשימה כשאני חושב על זה. ואני חושב שבאטלר ואולדיפו מראים לי גם למה, בסופו של דבר מדובר ברשימה שמלאה בשחקנים מאד מאד מאד מאד מוגבלים ביכולות שלהם, פרט לתומפסון והארדן שממצים את הכלים שלהם ולאולי מידלטון ובהמשך בוקר שהם שחקנים די מגוונים, אבל פשוט לא טובים כ"כ (אצל בוקר זה עוד ישתנה), השאר או ממש לא מגוונים בכלל, או סתם לא יודעים לעשות הרבה במונחי טופ NBA.

לבאטלר יש טווח מאד מוגבל, יכולת מסירה מאד מוגבלת, הוא לא ממש אפקטיבי בלי הכדור ביד, מכדרר בינוני יחסית לסופרסטאר בעמדות חוץ ואני אישית גם חושב שההגנה שלו מעט אוברייטד. אולדיפו פשוט נראה לי כמו מישהו שעושה הכל פשוט בסדר גמור מינוס. אבל אם הוא ייתן עוד עונה כמו האחרונה, ולא יהיה פחות טוב משמעותית בפלייאוף אודה בכך שאני טועה לגביו. אבל הוא לא באמת סקורר טוב, לא באמת יוצר ברמה גבוה לו ולאחרים ולא באמת איום מכדרור מול הגנות טובות. הוא כן שומר נהדר.

אני מת על באטלר אבל יכול לקבל את רוב הטענות כלפיו (מה שלא מונע ממנו להיות שחקן אדיר בעיניי). לגבי אולדיפו, הסגנון שלו די גמלוני ולא נאה במיוחד לעין, אפשר לומר שיש למשחק שלו סקסאפיל של צב. אבל.."לא באמת סקורר טוב"? מה זה "באמת סקורר טוב" אם לא שחקן בטופ 10 של הליגה בעשיית נקודות? "לא באמת יוצר ברמה גבוהה"? מבין השחקנים בעמדה 2, הוא שני רק להארדן לדעתי כמנהל משחק, והוא מייצר לעצמו יופי. אני חושש שהביקורת שלך כלפיו נובעת יותר מסגנון משחק מאשר מרמת משחק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2018 2:04 pm 
מנהל פורום

יש מצב, לא אכחיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2018 2:10 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
Att כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

לגבי אולדיפו, אתה פשוט טועה. סקורר מצוין, יוצר ברמה גבוהה, ממש לא בסדר גמור מינוס.

לגבי באטלר, הוא בהחלט אפקטיבי גם בלי הכדור. הוא שחקן חכם שיודע לנוע, הוא קלע טוב בסך הכל והוא מגן מצוין. הוא אולי לא הכי פלאשי עם הכדור ביד אבל הוא יעיל, איתו ובלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 2:28 pm 
Junior

ממש לא התחברתי לטקסט על סי.ג'יי. יש לו ביצים מברזל ויצירתיות אבל אין לו כישרון? מה?
סי.ג'יי הוא סקורר ברמה הכי גבוהה בליגה, הקליעה שלו מכדרור היא בין הטובות בליגה, זה מה שיש לו, לא פחות ולא יותר. כישרון? הוא מבריק מהבחינה הזאת, שני רק לסטף. יצירתיות? הוא מכדרר עולה לזריקה ומדביק ג'אמפרים באחוזים אדירים, לא ברור לי מה כל כך יצירתי בזה. וביצים מברזל? הוא ווינר, יש לו קרח בורידים, אבל הוא לא גו טו גאי ברגעי ההכרעה בדרך כלל, למרות שכן הייתי סומך עליו גם מהבחינה הזאת. אבל גם ביצים מברזל זה לא היתרון היחסי שלו, היתרון שלו הוא כאמור בלכדרר, פעמיים שלוש, בין הרגליים, לעלות לזריקה מחצי מרחק ולקלוע אותה בדרך כלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 14, 2018 5:26 pm 
מנהל פורום

שמתי את הפוסט הזה בדף הפייסבוק של סלניוז. כנסו לשם תנו בלייקים תפגינו אהבה והערכה לנורטונו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2018 11:43 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
טוב. אחרי שקראתי את הכל שוב בעיון, יש עוד שינוי שהייתי עושה ברשימה הזו. מידלטון ב-10 ובארטון בHM - לא שייכים לכאן. הם שייכים לרשימה הבאה, שכנראה תצטרך אותם, מאחר שמה שהולך להיות שם זה טבח, אז אפשר בהחלט לקדם את ריברס ל-15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2018 1:11 am 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
טוב. אחרי שקראתי את הכל שוב בעיון, יש עוד שינוי שהייתי עושה ברשימה הזו. מידלטון ב-10 ובארטון בHM - לא שייכים לכאן. הם שייכים לרשימה הבאה, שכנראה תצטרך אותם, מאחר שמה שהולך להיות שם זה טבח, אז אפשר בהחלט לקדם את ריברס ל-15.

לא הבנתי למה הם לא שייכים לכאן.
הם משחקים יותר SF מ-SG?
מידלטון ספציפית משחק עם יאניס, שנחשב ל-SF, באותה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2018 2:06 am 
Hall of Famer

אומר כבר עכשיו, יאניס יהיה אצלי ברשימת הפאוורים, בגלל הרבה סיבות (בעיקר בגלל שאני חושב שבכדורסל של היום, אין קשר בינו לבין עמדת הסמול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2018 3:28 am 
Hall of Famer

מעניין. יודעים מי הולך לפתוח לצידו במילווקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2018 4:05 am 
Senior

כן, מידלטון משחק לרוב ליד שני גארדים יותר "גארדיים" ממנו (בלדסו-סנל, בלדסו-ברוגדון, דלבדובה-סנל וכו') שיאניס ב-4 והנסון או מייקר בסנטר. בארטון מקרה פחות מובהק אבל גם אצלו הנטייה היתה רוב הזמן לשחק עם מוריי והאריס ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2018 4:37 am 
Hall of Famer

לא יודע אם אני מסכים שסנל יותר גארד ממידלטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2018 7:33 am 
מנהל פורום

גם לדעתי, מידלטון בדרך כלל לוקח את ה-2 של היריבות והוא גם פחות "סווינג" מסנל.

ויאניס ב-4 נראה לי הגיוני מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 16, 2018 9:52 am 
מנהל פורום

סנל ומידלטון מתי שהוא זה התחלף לבורגדון ומידלטון שיחקו כמו שני סקנדס, מידלטון בגלל הגודל שלו מופיע ב depth כסמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 17, 2018 6:51 am 
Senior

הוא בחור מאסיבי יותר מסנל וממה שאני ראיתי הוא דוקא כן בד"כ שומר את הסמולים ממול. אבל זה לא בעייה גדולה מדי לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 17, 2018 8:35 am 
Hall of Famer

איפה בודקים משהו כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 17, 2018 12:50 pm 
Sophomore

מי שומרים את מידלטון? למה זה לא שיקול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 17, 2018 10:52 pm 
מנהל פורום

אפשר להסכים שמידלטון הוא סווינגמן ולכן לגטימי מצד נורטון לשים אותו ברשימת הסקנדס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen, uriel17 ו 130 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה