סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

מי יותר גדול
הלפרין 44%  44%  [ 29 ]
בורשטיין 56%  56%  [ 37 ]
סך הכל הצבעות : 66
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 3:12 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
רק נציין שעמוס הזכיר את ג'ינובילי כדוגמא לשחקן שנבחר במקום ה57 בדראפט, רק לא בדראפט של יותם אלא ב99 (נוסיף גם שסיאטל בחרה באותו הדראפט את קורי מאגטי בבחירה ה13 ובסיבוב השני לא החזיקה בבחירה).

אוריאל, אני מנסה להבין אם אתה באמת כל כך אוהב את יותם או שאתה פשוט נהנה להטריל פה את כולם.

במשחק 1 על 1 (רציני, על איזו התערבות משפילה, לא סתם ידידותי) יותם לא היה מנצח את טל כי הוא לא היה מצליח לקלוע עליו בהתקפה (כמה שחקנים הוא כבר עבר בכדרור בקריירה מאז אליפות העתודה) או לעצור אותו בהגנה. בעצם אולי פעם בכמה פוזשנים הוא היה מוציא לו את הכדור מאחורה אחרי שטל היה חולף על פניו (אני חושב שזה היה המהלך ההגנתי הכי מזוהה עם הלפרין - "לתת" לשחקן לעבור אותך ואז לנסות לחטוף את הכדור מאחור... חבל שבד"כ שרקו לו על זה עבירה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 9:42 am 
Sophomore

הממ... השאלה האמיתית היא איך כל אחד מהם היה מסתדר במשחק 1:1 על כסף מול רז ניסים כהן.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 11:39 am 
מנהל פורום

Att כתב:
זו לא דעה בנוגע ליכולת שלו, זו אולי דעה בנוגע למה הוא היה יכול להיות בעיניהם (דעה שלא התממשה). כמו שעמוס לב כתב, הם פספסו את ג'ינובילי. כמה טוב כבר היה הסקאוטינג שלהם?

כך או כך, זה קצת מצחיק לשפוט קריירה של שחקן לפי מה שחשבו שהוא יכול להיות לפני שהבינו מה הוא כשאנחנו... כבר יודעים מה הוא.

וזה די הזוי שאתה חושב שחבורת סקאוטים או סקאוט כלשהו מכיר את יותם יותר מכותבי הפורום הזה, שראו אותו סביר להניח פי כמה יותר, בטח כשחקן כדורסל בוגר.

אבל הם אנשי מקצוע...
כן, ככל הנראה אנשי מקצוע כושלים (זה לבטח היה דראפט נוראי מבחינתם עם מוחמד סנה בבחירה העשירית והלפרין על פני ג'ינובילי).

אני לא בטוח מי יותר הזוי זה שמאמין שהוא יודע להעריך שחקן יותר טוב מסקאוטר מקצועי או אני

בוא אמחיש לך. נניח שאתה חובב הנדסת טילים, קורא וכותב על זה בפורמים שונים ונחשב חריף מגניב ודעתן
מי מדען טילים טוב יותר אתה או זה שגרם להתרסקות הקולמביה?

כלומר אם אצטרך לתכנן עוד חללית ורק אתה והמדען הזה יהיו אופציות. את מי אבחר?

אני בוחר אותו למרות שבחר במוחמד סנה, סליחה למרות שריסק את הקולמביה

הבחירה של סיאטל לא עומדת בפני עצמה, היא מצטרפת לרשימה ארוכה. לא אחזור על הרשימה אבל אקורד הסיום שלה, אחרי שכבר לכולם ברור שיש לו תקרת זכוכית והוא לא הולך לממש את הפוטנציאל האדיר שלו. אחרי שהכל היה גלוי וידוע עדיין בחרה אותו קבוצה שהצ'ק שהיא חתמה עליו היה שמן יותר מזה שמכבי חתמה לטל בורשטיין בשיאו.

וסליחה מגלמליאל שאני לא סופר שמועות של סוכנים רומא וכו שהוזכרו כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 12:36 pm 
Hall of Famer

אוריאל, אתה לא מדייק. הבחירה בהלפרין בדראפט בפירוש הייתה בחירה בפוטנציאל. הוא היה בן 22, באמתחתו אליפויות צעירים שבהן הוא היה אחד משלושת השחקנים הבולטים, הוא בדיוק סיים עונה טובה במדי ליובליאנה שנחשבה לחממה של אירופאים לפני האן.בי.איי. זאת הייתה בחירה לחלוטין של פוטנציאל, אניי ממש לא מסכים שתקרת הזכוכית הייתה ברורה בשלב זה. הוא חזר למכבי אחרי אותה עונה כשחקן עם תפקיד מרכזי, בניגוד מוחלט למעמד שלו בעונה האחרנוה לפני המעבר לסלובניה. ועם כל זאת אסור לשכוח שהוא נבחר רק במקום ה-53 בדראפט, ואסור לשכוח שזה גם היה דראפט אחד החלשים בהיסטוריה. בורשטיין בגיל הזה היה מוצר מוגמר ולא פוטנציאל. אם הויכוח למי היה יותר פוטנציאל, אז הבחירה בדראפט הייתה נימוק מאד משמעותי ואני לא חושב שמישהו היה חולק עליך. אבל הדיון הוא על מי היה שחקן טוב יותר.

לגבי שאר התחנות, אין ספק שהעובדה שאולימפיאקוס בחרה בו וזרקה עליו סכום עצום עומדת לזכות הלפרין, אבל מה שהוא עשה במדי האדומים והעובדה שהם זרקו אותו, אם אני זוכר נכון לפני תום החוזה, עומדת כנגדו. אתה לא באמת יכול להשוות את ספרטק מוסקבה ואת באיירן מינכן למכבי תל אביב, נכון? ולפי מה שאני זוכר הסכומים שבורשטיין קיבל במכבי (הגיע לחצי מיליון נטו) היו גבוהים ממה שהלפרין קיבל באירופה.

הנימוק של הפועל ירושלים אם כבר הוא עובד לכיוון ההפוך. בגיל 28 באה הפועל ירושלים והציע להלפרין הצעה שמכבי יכלה לעמוד בה בקלות. מכבי העדיפה לוותר עליו. בסיטואציה דומה כשירושלים הציעה לבורשטיין הצעה, מכבי נלחצה ועשתה מה שצריך בשביל להשאיר את בורשטיין במדיה. אני די משוכנע שאם נוציא את החוזה של אולימפיאקוס, שהיה היוצא מן הכלל, אחרי עונה אירופאית יוצאת מן הכלל (והעונה הכי מוזרה בתולדות מכבי), אז בורשטיין עשה סכום יותר גבוה מיותם בקריירה. אם נחליף את הסכום שאולימפיאקוס זרקה על הלפרין בסכום ממוצע באותן שנים שמכבי זרקה על הישראלים המובילים, אני מניח שההכנסות של השניים יהיו דומות.

אם אתה רוצה לדבר על הביקוש של בורשטיין, אז אתה יכול להגיד שלאחר עונת התאוששות בינונית במכבי אחרי הפציעה הקשה הוא עדיין היה מבוקש בליגה הספרדית, לא בטוח שבקבוצה פחותה מספרטק מוסקבה של הלפרין ואחרי עונה בפואנלברדה, בניגוד להלפרין, מכבי כן החזירה את בורשטיין לשורותיה.

אני לא אהבתי יותר מדי את בורשטיין וחשבתי שהוא מאד אוברייטד לפני הפציעות. אני די אהבתי את הלפרין וחשבתי שבשל תדמית "אין הביצים" שלו הוא אנדרייטד, אבל בעיני יכולת התפקוד שלו ברגעים הבאמת חשובים בעונה ובמשחקים הגדולים הייתה בעיה אמיתית ומאד פגעה בקריירה שלו. בעיני לבורשטיין הייתה קריירה עדיפה על הלפרין. אין פה משהו לגחך עליו כמו לאבר בול שהיה מנצח את מייקל ג'ורדן באחד על אחד ואני גם יכול להבין מי שחושב שהלפרין נהנה מקריירה טובה יותר, אבל לא להסכים. מה שכן אני לגמרי לא מסכים עם הטיעונים שהבאת פה, בעיקר לא על בחירת הדראפט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 12:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אוריאל, עם כל הכבוד לסקאוטרים מדעני הטילים של סיאטל, אני בטוח שכל אחד מאיתנו ראה את הלפרין פי וכמה וכמה יותר מהם. אתה כותב כאילו שלא נבחרו ב15 שנים האחרונות כל מיני סקיטה, דארקו, קולרוב ובנדר.
ושוב, מה זה משנה מה שהעריכו שהוא יכול להיות אם הוא לא יצא כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 1:56 pm 
מנהל פורום

עם ההודעה של עמוס לב אני יכול לחיות למרות האי דיוקים הרבים, בעובדות. (הסכומים שבורשטיין קיבל לא נכונים, זה לא ספרטק מוסקבה אלא קבוצה מסנקט פטרבורג שנבנתה בהמון כסף חברו לקבוצה היה פטריק בברלי שנבחר לMVP ויותם נבחר לחמישיה השניה של המפעל ויש עוד עובדות שגויות) אבל רוח הדברים ברורה ואני לא חושב שיש טעם להמשיך בדיון, אם בחרת בטל בורשטיין על הקשקש אז בסדר.

צ'ארלס, הבנת את הדוגמא של מדען טילים? זה לא סיפור, זו דוגמא להמחשה של רעיון
לא משנה כמה טעויות איש מקצוע יעשה הוא תמיד יהיה עדיף על חובבן טולקבקסיט.
הבחירה של סיאטל היא עוד תחנה בקריירה של יותם והיא ראויה לאיזכור. לא הוכחה מכרעת לכלום

אם אתה חושב שבחירה של שחקן ישראלי בדראפט אפילו בסיבוב שני לעומת אחד שאף אחד לא ספר לא ראויה אפילו לאיזכור כחלק מרצף של איזכורים בקריירה אז יש לנו אי הסכמה בסיסית ואני לא מצליח להבין את הטיעון שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 3:00 pm 
Sophomore

לטיעונים הדמגוגים המופרכים שאוריאל העלה, בניסיון להצדיק את הדעה המופרכת כמעט באותה מידה, אני לא רואה טעם להתייחס.

אבל לטענה הכללית יותר של "איש מקצוע" אני חייב להתייחס.
מדען טילים למד פיזיקה במשך שנים ולכן בוודאי שהוא מוסמך יותר בהשוואה להדיוט.
רופא למד רפואה במשך 7 שנים ולכן הוא מוסמך יותר בתחום הרפואה.
לעומת זאת, לסקאוט, ואפילו למאמן או למנהל מקצועי, אין שום הכשרה, ידע או ניסיון שלחובב כדורסל אין. ה"יתרון" היחיד כביכול זה שהם מונו למשרה בתחום ומקבלים עליה כסף. ולכן הם לא מוסמכים בנושא יותר מאשר חובב כדורסל, הדעה שלהם לא מבוססת על ידע או כלים שאין לחובב כדורסל, ולכן אין לה שום תוקף מיוחד.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 3:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
עם ההודעה של עמוס לב אני יכול לחיות למרות האי דיוקים הרבים, בעובדות. (הסכומים שבורשטיין קיבל לא נכונים, זה לא ספרטק מוסקבה אלא קבוצה מסנקט פטרבורג שנבנתה בהמון כסף חברו לקבוצה היה פטריק בברלי שנבחר לMVP ויותם נבחר לחמישיה השניה של המפעל ויש עוד עובדות שגויות) אבל רוח הדברים ברורה ואני לא חושב שיש טעם להמשיך בדיון, אם בחרת בטל בורשטיין על הקשקש אז בסדר.

צ'ארלס, הבנת את הדוגמא של מדען טילים? זה לא סיפור, זו דוגמא להמחשה של רעיון
לא משנה כמה טעויות איש מקצוע יעשה הוא תמיד יהיה עדיף על חובבן טולקבקסיט.
הבחירה של סיאטל היא עוד תחנה בקריירה של יותם והיא ראויה לאיזכור. לא הוכחה מכרעת לכלום

אם אתה חושב שבחירה של שחקן ישראלי בדראפט אפילו בסיבוב שני לעומת אחד שאף אחד לא ספר לא ראויה אפילו לאיזכור כחלק מרצף של איזכורים בקריירה אז יש לנו אי הסכמה בסיסית ואני לא מצליח להבין את הטיעון שלך

הבנתי את הדוגמא של מדען הטילים ונראה לי שחוצפן חיובי ענה לגבי זה יפה.

לגבי הבחירה בדראפט:
א) זו לא היתה תחנה נוספת בקריירה כי אאל"ט הוא אפילו לא ניסה ללכת למחנות במנש אז זו יותר אנקטודה מתחנה בקריירה
ב) זה אולי היה נותן להלפרין יתרון לפני עשור וקצת אם היינו באים לבדוק למי מהם יש יותר פוטנציאל, אבל בגלל שראינו את מה שיצא מהקריירות של שניהם, מבחינתי אין לבחירה המבוזבזת של סיאטל בהלפרין שום משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 4:35 pm 
מנהל פורום

צ'ארלס
ברכותי לחוצפן שהחזיר את הסגנון המתלהם לת'רד. אם ירצה נלך מכות אחר כך בחצר האחורית של הבר

לעצם העניין, כן הוא צודק המדען טילים היא המחשה קיצונית, אבל עדיין פער עצום בין צופה כדורסל ממוצע. עושים את זה עם כלים אנלטיים ועם איסוף מידע מסודר וטבלאי שאין שום סיכוי שאתה או אני מתקרבים לרמה הזו
כן הם עושים טעויות.
אבל אנחנו משווים בין שני שחקנים לאורך כל הקריירה וגם גיל 20 הוא חלק מהקריירה, אז הבאתי את זה במיוחד שהשחקן אליו אנחנו משווים בכלל לא היה ברזולציה. הם לא עשו אנ דן דינו ונפלו על יותם, נכון. את מה שהוא עשה עד הגיל שהוא נבחר מותר וצריך לספור בסיכום קריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 4:54 pm 
Freshman

אבל אף אחד לא מתווכח איתך בקשר לפוטנציאל. כולם מסכימים שכשהם היו בני 20 הלפרין היה פרוספקט יותר גדול, אבל כל הפוטנציאל הזה לא שווה כלום אם אתה לא מממש אותו והלפרין לא מימש אותו. בית הקברות של כדורסל מפוצץ בשחקנים שבגיל צעיר חשבו שיהיו שחקני nba ומה לא ובסוף לא התקרבו לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 6:30 pm 
מנהל פורום

זה אוזכר כתחנה בקריירה ולא כמשהו שמגדיר קריירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 6:33 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה היה נחשב כתחנה אם הוא היה מגיע לשחק שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 6:56 pm 
Hall of Famer

נתת אי דיוק אחד, התבלבלתי ובמקום לרשום ספרטק סנט פטרסבורג, מתוך רפלקס כתבתי ספרטק מוסקבה. ונכון הקבוצה מסנט פטרסבורג השקיעה הרבה כסף ועדיין כמה כסף לדעתך הוא קיבל מסנט פטרסבורג? ומה זה קשור שפטריק בברלי נבחר ל - MVP של היורוקאפ או שקיבל הרבה כסף? גם שאראס, ניקולה ופארקר קיבלו המון כסף ונבחרו לתארים ביורוליג. ונציין עוד פרט חשוב. הלפרין חתם על חוזה לשנתיים בסנט פטרסבורג. אחרי שנה, השחקן שנבחר לחמישיה השניה של המפעל שוחרר. מה זה אומר על הקדנציה שלו? ואם אתה כבר רושם שהיו עובדות שגויות, בבקשה ציין אותן. אם לא נישאר עם טעות של הרגל.
דרך אגב, לפני שהלפרין חתם בבאיירן בשל בעיות מס, לפי ידיעה בוויינט הוא קיבל הצעה על 400 אלף דולרים ממכבי לשנתיים. ניתן להניח שאם הסיבה שהוא לא חזר לצהובים הייתה בעיות מס, אז השכר שבאיירן הציעה לא היה גבוה, בוודאי לא משמעותית מזה של הצהובים.

ולא בחרתי בטל בורשטיין על הקשקש. בחרתי כי אני חושב שהוא נהנה בסופו של דבר מקריירה טובה יותר. אני יכול להבין למה מישהו יטען שהלפרין היה השחקן הטוב ביותר, אבל זה לא אומר שאני לא חושב שהוא טועה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 9:54 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לגבי סנט פטרבורג, צריך להיות הוגן ולומר שהשחרור שלו לא היה באשמתו. הקבוצה הבטיחה כסף שאין לה, ועונה אחרי זה שיחררה בערך את כל כוכביה עד כמה שאני זוכר. היא עוד המשיכה על אדי הדלק, סיימה בתחתית ה-VTB שבדיוק קמה, ועפה מוקדם באירופה, לפני שהתפרקה סופית בסיום העונה.
אבל זה כן נכון לומר שברגע ששוחרר ואחרי שהתברר שהוא לא יכול לחזור לישראל כי הוא צריך להשלים עוד שנה בגלל ענייני המס, לקח לו זמן למצוא קבוצה אחרת. באיירן מינכן היום קבוצה די גדולה, אז היא הייתה פרוייקט שאפתני בתחילת דרכו, והוא נחת שם די מחוסר ברירה מבחינתו.
ואיכזב שם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 10:06 pm 
Hall of Famer

הלפרין שוחרר בתום עונת 2011/12. סט. פטרסבורג התפרקה 2 עונות אח"כ. בעונת 2012/13 הקבוצה סיימה במקום הרביעי בבית שלהב -VTB ועפה בשמינית הגמר. בליגה הרוסית היא סיימה במקום השלישי. יכול להיות מאד שהסכומים ירדו לעומת העונה הקודמת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 18, 2018 10:11 pm 
Hall of Famer

אתה צודק, טעות שלי. הוא שוחרר ללא קשר אם כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2018 10:40 am 
Sophomore

השנקל שלי על הדיון הזה.

לדעתי השאלה הקובעת היא , במידה והיה לך מקום אחד ברוסטר והיית צריך לבחור בין בורשטיין ליותם , במי היית בוחר , הבחירה שלי היא טל. מגן טוב יותר , מתפקד טוב יותר ברגעי לחץ.
לדידי גם בורשטיין מיקסם את הקרייריה שלו , יותר מאשר יותם , שסט הכישורים שלו , עולה על זה של בורשטיין (כישוריי ההתקפה שלו בכל מקרה).
לגבי החוזים שיותם קיבל וטל לא , אני חושב שמדובר ב2 תקופות שונות ששניהם היו בשיאם , שיותם הגיע לשיאו , טל היה כבר אחרי פציעה אחת קשה או 2.
אם הייתי צריך לנתח את זה , אז הייתי אומר שיותם "רכב" יפה על העונה הטובה שלו במכבי , עונה שבה במכבי הגיעו לגמר יורוליג , עונה שבעטייה קיבל את החוזה היפה באולימפיאקוס , ועד שהרושם של אותה עונה התפוגג , הספיק לקבל עוד כמה חוזים.
לא חסרים מקרים כאלו ששחקן "רכב" על עונה אחת מוצלחת , ברזומה שלו , צירבס לדוגמא קיבל על אותה עונה בכוכב , מליון +-, היום הוא כבר חזר למימדים האמיתיים שלו. גם יוגב קיבל הצעה יפה (קובאן?) אחרי עונה נחמדה במכבי וסדרה טובה מאד מול פאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2018 1:57 pm 
Sophomore

חוצפן חיובי כתב:
אבל לטענה הכללית יותר של "איש מקצוע" אני חייב להתייחס.
מדען טילים למד פיזיקה במשך שנים ולכן בוודאי שהוא מוסמך יותר בהשוואה להדיוט.
רופא למד רפואה במשך 7 שנים ולכן הוא מוסמך יותר בתחום הרפואה.
לעומת זאת, לסקאוט, ואפילו למאמן או למנהל מקצועי, אין שום הכשרה, ידע או ניסיון שלחובב כדורסל אין. ה"יתרון" היחיד כביכול זה שהם מונו למשרה בתחום ומקבלים עליה כסף. ולכן הם לא מוסמכים בנושא יותר מאשר חובב כדורסל, הדעה שלהם לא מבוססת על ידע או כלים שאין לחובב כדורסל, ולכן אין לה שום תוקף מיוחד.

ממש לא מסכים.

קודם כל, למרבית מה שרופאים לומדים במשך 7 שנים אין ממש קשר לתחום המומחיות שלהם. אם כבר, יותר רלוונטית היא ההתמחות שזה דווקא ניסיון יותר מעשי.
באופן כללי בהרבה תחומים ניסיון מעשי הרבה יותר משמעותי מלמידה אקדמית.

והאמת שהמשפט- "לסקאוט, מאמן או מנהל מקצועי, אין שום הכשרה, ידע או ניסיון שלחובב הכדורסל אין" הוא בכלל הזוי. הלו, מה זאת אומרת? לבנאדם שזאת העבודה שלו, שנמצא במגרשים, נמצא באימונים, בחדר ההלבשה, יושב ומתעד בזמן צפייה, הולך לכנסים, להרצאות, מדבר עם שחקנים, מדבר עם מאמנים וכך מפרנס את ביתו אין יותר הכשרה, ידע או ניסיון ממני וממך?? אתה רציני?
אם הוא אמביציוזי ורציני וחשוב לו להיות גם איש מקצוע טוב וגם להתפרנס כמו שצריך (ושלא יפטרו אותו) אז הוא עושה את כל אלה ואלו בהחלט רלוונטיים מבחינת הכשרה, ידע וניסיון. גם אם זה לא נלמד באוניברסיטה.

ואעלק למאמנים אין שום הכשרה או ידע. איזה ערימת שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2018 1:25 pm 
Hall of Famer

פורש סופית
https://m.ynet.co.il/Articles/5331994

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2018 4:44 pm 
Junior

הקבוצה בהודעה רשמית, מחר ב-17:00 מסיבת עיתונאים של הלפרין ב"ארנה"- מודיע על פרישה

מסיבת העיתונאים תשודר בלייב בדף הפייסבוק של הקבוצה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2018 9:00 pm 
Hall of Famer

הדקות הראשונות של יותם בבוגרים

https://www.facebook.com/Kalaim10/video ... 321600454/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2018 9:21 pm 
Hall of Famer

אוף. אני שוב מרגיש זקן. לא יעבור רגע וגם דני אבדיה יודיע על פרישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2018 10:09 pm 
Sophomore

נו בחייכם
את מי הייתם לוקחים לצוות המקצועי, את טל בורשטיין (פני הכריש) עם הלסת המוזרה וחיתוך הדיבור של הסמג"ד, או את יותם עדין הדיבור, יפה העיניים?
אני דורש סקר נוסף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2018 10:34 pm 
Hall of Famer

עזוב, בשביל מה צריך סקר? הלפרין מנצח בכל מקרה. גם כשהוא מפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 21, 2018 3:02 pm 
Junior

מכבי תל אביב בסרטון הערכה לרגל פרישתו של יותם הלפרין, ומאחלת לו בהצלחה בהמשך...
https://www.facebook.com/9987461830/pos ... 967161831/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 153 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל, עופר האדום ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: