סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 11:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 11:38 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בוואן מפורסם שאמארה-36/208 יחתום רישמית בבירה בימים הקרובים ויהיה הזר ה7 .ישחק בעיקר בזירה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 2:43 pm 
Sophomore

מעניין אם ישחררו את תומאס או ישאילו את הג'ו הזה. על פניו נראה לי שתומאס מתאים יותר לשחק לצד אמארה ואוואנס.
מצד שני, אם אמארה לא משחק בליגה, ללכת על תומאס ישאיר את הפועל בלי סנטר אמתי במסגרת המקומית, אבל זה נראה לי פחות נורא.
אבל צריך לראות מה תהיה ההחלטה של הרשויות לגבי תומאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 3:08 pm 
Senior

מתאר לעצמי שכרגע הם זורמים - אם אמארה יחתום ותומאס מושעה - ג׳ו יישאר.
אם אמארה לא יחתום ותומאס לא יושעה - ג׳ו יישאר.
אם גם אמארה וגם תומאס יהיו חלק מהקבוצה העונה - ישאילו את ג׳ו.
אם אף אחד מהם לא יהיה חלק מהקבוצה - ג׳ו יישאר ויתחילו את העונה ככה, ומקסימום יעשו שינויים בתנועה, כרגיל.

הערכה מאוד ספציפית, אבל אני די מאמין בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 3:30 pm 
Junior

גם ורד כהן החליטה - אמארה סטודמאייר יצטרף בקרוב להפועל ירושלים
https://sports.walla.co.il/item/3182577

ציטוט:
לסגל הפועל ירושלים צפוי להתווסף בקרוב שחקן נוסף ומוכר מאוד: אמארה סטודמאייר יחבור בקרוב לקבוצה כשביחד עם זאת בירושלים מעדיפים לא להכריז על חזרתו ולשמור על פרופיל נמוך בעניין, לאחר התקרית במהלך הקיץ אז הכריזו על כך והשחקן כעס על ההודעה.

למרות רצונו העז, סטודמאייר לא מצא קבוצה ב-NBA ורוצה להמשיך לשחק. בקבוצה שמרו על קשר עם השחקן במשך כל הקיץ ובירושלים מאמינים כי הניסיון של השחקן יתרום לקבוצה מקצועית כמו גם יעזור בהתאקלמותם של השחקנים הזרים. סטודמאייר רצה לשחק בקבוצה גם בעונה שעברה אך לא הגיע לבסוף. זאת מכיוון שבעונה שעברה המאמן פוטיס קציקאריס לא התלהב משילובו בסגל המקצועי. קרטיס ג'רלס, שמקורב מאוד לשחקן, אף ניסה בעונה שעברה להוביל מהלך שישוב במהלך העונה, אולם זה לא יצא לפועל.

לסטודמאייר יש עבר עשיר ב-NBA. הוא נבחר שש פעמים לאולסטאר, שיחק 846 משחקים במשך 14 עונות והעמיד ממוצעים של 18.9 נקודות ו-7.8 ריבאונדים לאורך הקריירה. שנותיו הגדולות היו בפיניקס, שם שיתף פעולה עם סטיב נאש ומייק ד'אנטוני באחת הקבוצות המלהיבות והמהפכניות שידעה הליגה. בקיץ 2016 הודיע כי הוא פורש מה-NBA ועבר להפועל ירושלים, עליה יש לו אחוזי בעלות. סטודמאייר זכה עם ירושלים באליפות והעמיד ממוצעים של 9.9 נקודות ו-5.9 ריבאונדים למשחק בליגת העל, אבל הקבוצה החליטה שלא לחדש את חוזהו ולאחר מכן הוא הודיע על פרישה מכדורסל מקצועני, הודעה שככל הנראה תחזיק רק שנה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 8:31 pm 
Sophomore

חוץ מפלדיין יש בסגל של ירושלים זרים שהם מעבר לרמה של זר ליגה ממוצע/טוב?

נערך לאחרונה על ידי מיכאל בתאריך ה' אוגוסט 23, 2018 6:14 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 9:18 pm 
Junior

אני מבין שלא תפסת הרבה משחקים של גלבוע/גליל שנה שעברה..

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 9:29 pm 
Junior

אני עדיין מקווה שכריס ג'ונסון יתגלה כמשהו מעבר ואני מסכים שגם בראון הראה בשנה שעברה שהוא קצת יותר, אבל לצערי נראה לי שהצדק עם מיכאל.

באופן כללי, אני מאוד מתנגד לקונספט הבנייה לרוחב שהפועל דוגלת בו בשנים האחרונות. במקום להביא הרבה זרים בפחות או יותר אותו סכום כסף (ולהתקע עם סגל של 11-12 שחקנים שכולם מרגישים שמגיע להם לשחק הרבה יותר דקות ממה שהם מקבלים), יותר חכם בעיניי לנצל את התקציב הגבוה יחסית כדי להמר על שניים-שלושה זרים בהרבה כסף, שיכולים לעשות הבדל אמיתי, ואת שאר הסגל למלא בשחקנים משלימים, זולים וקשוחים. נראה שהפועל הלכה בכיוון הזה עם פלדיין (מכבי עשתה משהו דומה עם ווילבקין), אבל חסר לפחות עוד שחקן אחד שיהיה רמה מעל השחקנים שקבוצות כמו הפועל ת"א וחולון (או לחילופין - דיז'ון ונימברוק) מסוגלות להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 9:31 pm 
Junior

מיכאל כתב:
חוץ מפלדיין יש בסגל של ירושלים זרים שהם מעבר לרמה של זר ליגה ממוצע:טוב?

כריס ג'ונסון נראה אחד כזה.

אבל רק נראה. נצטרך להמתין.

וכמובן תמיר בלאט מעל הליגה ;;-))) :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 9:45 pm 
Sophomore

מצד שני, בראון, ג'ונסון, באטלר ואוואנס הם זרים שאמורים להיות בחצי הטוב יותר של הזרים בליגה, פרט לג'ו אין הימורים.
אם תומאס יישאר בסוף, הוא לכאורה ברמה קצת יותר נמוכה, אבל הוא אמור להתאים מאוד לשיטה של קטש שמתבססת על פיקנ'רול כך שיש סיכוי טוב שהוא ימקסם את עצמו.

על פניו יש סגל זרים טוב ולמעלה מזה. עכשיו ישנן שתי שאלות-

1. האם הזרים יעמדו בציפיות.
2. האם אפשר לסמוך לפחות על 3-4 מהישראלים של הפועל שיתנו תפוקה סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 9:52 pm 
Sophomore

אני חושב שבסגל הזה תהיה משמעות מיוחדת ליכולת ליצור זריקות, כי בזה החולשה שלו. יש הרבה קלעים טובים, אבל מעט חודרים איכותיים.
יכול להיות שאליהו יהיה בכל זאת יותר משמעותי ממה שנדמה, כי הוא בין הבודדים שבאמת יוצרים לאחרים, הוא ובראון, ואולי גם אוחיון ובלאט.
אולי דרך הפיקנ'רול קטש ימצא דרך לייצר יותר מצבים משחקנים שעל פניו פחות חזקים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 10:10 pm 
אדום88 כתב:
מיכאל כתב:
חוץ מפלדיין יש בסגל של ירושלים זרים שהם מעבר לרמה של זר ליגה ממוצע:טוב?

ציטוט:
כריס ג'ונסון נראה אחד כזה.

אבל רק נראה. נצטרך להמתין.

לדעתי באטלר שחקן טופ יורוקאפ לגיטימי. לא חושב שמחוץ למכבי ת"א יש הרבה כאלה בליגה. לפחות לא שחקנים מוכחים.

הבעיה בליגה תהיה הישראלים. אליהו אמור להיכנס למשבצת של הוואל וצוברביץ לזו של אליהו, מבחינת דקות. וזו ירידה מאוד משמעותית ברמה, בפרט שאליהו לא מצעיר משנה לשנה ועוד ללא ידידו הטוב יותם לצידו.

אם לא יקרה אחד מהדברים הבאים תהיה לנו שנה מאד קשה מבחינת ישראלים.

א. הנס קורה ואמארה מקבל אזרחות (קשה להאמין שמה שלא קרה בשנתיים של מאמצים, יקרה בדיוק עכשיו).
ב. הנס קורה ויוגב אוחיון חוזר לשחק כדורסל ברמה של סוף שנותיו בהפועל או עיקר שנותיו במכבי (כלומר, מצליח להכניס את הכדור לטבעת באחוזים ובכמות של שחקן כדורסל מקצוען).
ג. הוואל/אלכסנדר באיז שהיא דרך חותמים בהפועל.
ד. בלאט ג'וניור מתגלה כשחקן הגדול שחלק מאנשי הכדורסל (והעיתונאים) מאמינים שהוא יכול להיות ושהאוהדים לא מאמינים להם, שהם באמת מאמינים בזה.
ה. קטש רוקח בקיץ יחד עם הראל שיקוי קסם שמרפא בן לילה את הדלקת החריפה בקרום החשק, בה לוקה ליאור אליהו.

ריאלית לא רואה שמשהו מכל אלה קורה. ובמצב כזה, יש לנו בעיה קשה בליגה.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 22, 2018 11:35 pm 
Sophomore

בראון ופלדיין הם בודאות מעבר לרמה הממוצעת בליגה.

הציפיות שלי מכריס ג'ונסון מאוד גבוהות, מלבד רקורד של filler+ בnba, אתם מוזמנים לנסות ולתפוס משחקים שלו מגראבלין בעונה שעברה, סה"כ מאוד מרשים, שלשה בפינה זה סל בטוח מבחינתו, הוא מייצר נקודות יפה מאוד גם בצבע, עושה הגנה ובכלל נראה מאוד מתאים למה שמצופה ממנו בהפועל ירושלים, אם תרצו צ'אק אידסון לעניים.

דשון באטלר הוא שחקן מוכר בסה"כ לכל מי שעוקב אחרי כדורסל אירופאי, שחקן שהפציעה שלו גרמה לשינוי דרסטי בסגנון המשחק.
אי אפשר להתעלם מכמות שלשות הקלאץ', ובסה"כ יש לו פוטנציאל להצליח בליגה, אבל לא אופתע אם יתברר כאכזבה ביחס למה שמצפים ממנו.

לגבי אוונס, אני לא עוקב אחרי הליגה הטורקית יותר מידי, אבל ממה שקראתי, האוהדים שלו טופאש שמחו לשמוע שהוא עוזב בדיוק כמו שאוהדי הפועל ירושלים שמחו לשמוע על הבדיקה של תומאס.
מהרושם שלי נראה שהוא שחקן חד גוני בהתקפה ורים פרוטקטור סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 6:23 am 
Sophomore

החתול יובב כתב:

דווקא ראיתי הרבה - לא ראיתי משהו שהופך אותו לשחקן יותר מטוב (ואפילו בנוגע לזה יש לי ספקות, בגלל שלא ראיתי אפשרות לאפסייד משמעותי וגם קשה לי להתנער מהתחושה שהוא הראה את מה שהוא הראה בגלל שקיבל יד חופשית להשתולל - מה שלא נראה לי שיהיה אפשרי בירושלים).

היו בשנה שעברה שחקנים יותר טובים ממנו בראייתי (או לפחות ברמה שווה) - הנרי, לויד, הולווי ומקניל לדוגמה; ואני חושב שלידיי היה הדיפרנס-מייקר בגלבוע ולא בראון.

אני חושב שירושלים היה צריכה לנסות ולבנות סגל של שניים-שלושה שחקנים ״מעל הליגה״ וכל השאר משלימים - לא מכיר מספיק טוב את שאר השחקנים שהובאו, אבל על-פניו לא נראה לי שזה המצב (זה בוודאות לא המצב עם אוונס ותומאס שלדעתי הם ברמה של זרי ליגה בינוניים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 7:44 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מיכאל, מכיוון שזו העונה בשנה שאתה צץ - מה דעתך על הסגל של מכבי? או שהרמת ידיים גם אתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 8:33 am 
Sophomore

מיכאל כתב:
החתול יובב כתב:

דווקא ראיתי הרבה - לא ראיתי משהו שהופך אותו לשחקן יותר מטוב (ואפילו בנוגע לזה יש לי ספקות, בגלל שלא ראיתי אפשרות לאפסייד משמעותי וגם קשה לי להתנער מהתחושה שהוא הראה את מה שהוא הראה בגלל שקיבל יד חופשית להשתולל - מה שלא נראה לי שיהיה אפשרי בירושלים).

היו בשנה שעברה שחקנים יותר טובים ממנו בראייתי (או לפחות ברמה שווה) - הנרי, לויד, הולווי ומקניל לדוגמה; ואני חושב שלידיי היה הדיפרנס-מייקר בגלבוע ולא בראון.

אני חושב שירושלים היה צריכה לנסות ולבנות סגל של שניים-שלושה שחקנים ״מעל הליגה״ וכל השאר משלימים - לא מכיר מספיק טוב את שאר השחקנים שהובאו, אבל על-פניו לא נראה לי שזה המצב (זה בוודאות לא המצב עם אוונס ותומאס שלדעתי הם ברמה של זרי ליגה בינוניים).

מה זאת אומרת לא ראית דבר שהופך אותו לשחקן יותר מטוב?
המספרים מדברים בעד עצמם, הם בדיוק ההפך מלהשתולל, אחוזים טובים מכל טווח ויחס אסיסטים איבודים מצוין עבור שחקן שהחזיק הרבה בכדור, כשלצידו האריסון שהוא שחקן שמייצר מכדרור בלבד.

האפסייד אולי לא קיים, אבל זו בטח לא בעיה, מעשית הוא בנקודה שצריכה להיות שיא הקריירה שלו, אם ייתן מספר דומים ביחס לכמות הדקות, הפועל ירושלים הרוויחה.

מהשמות שכתבת, לויד לא משחק באותה עמדה, הנרי הוא היחיד שהייתי מתבלט בינו לבין בראון, השניים האחרים שחקנים פחות טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 11:21 am 
Junior

מיכאל כתב:
החתול יובב כתב:

לא יהיה אפשרי להשתולל בירושלים? ראית גארדים זרים בירושלים לאחרונה?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 3:29 pm 
Hall of Famer

לפחות בגזרת הזרים לדעתי ירושלים השתדרגה משמעותית יחסית לעונה שעברה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 3:55 pm 
Junior

על פי לוח משחקי האימון באתר המנהלת, ניסוי כלים ראשוני של קטש ביום רביעי, משחק אימון נגד תל אביב באולם הישן (מלחה) בשעה 17:00.
מקור: http://basket.co.il/more-games.asp?cYear=2019

משחקי אימון נוספים- גלבוע/גליל 8.9 (מלחה), תל אביב 15.9 (דרייב אין), אולימפיאקוס 21.9 (יוון, טורניר הכנה), רת'ימנו 25.9 (יוון, טורניר הכנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 5:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ליאור אליהו מונה לקפטן במקום הלפרין. עכשיו הוא יוכל להשרות מהרעב והמוטיבציה השופעת שלו על חבריו לקבוצה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 5:57 pm 
Junior

זה היה ברור שהוא ייבחר להיות קפטן. נכון וראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 7:12 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
ליאור אליהו מונה לקפטן במקום הלפרין. עכשיו הוא יוכל להשרות מהרעב והמוטיבציה השופעת שלו על חבריו לקבוצה.

תמיד יכול להתייעץ עם גור שלף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 7:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מי יהיה הקפטן המחליף באימונים שלאליהו לא יתחשק לבוא אליהם?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 7:24 pm 
Hall of Famer

מעניין אם זה היה נו-בריינר , או שהייתה גם חלופה ששקלו - בר טימור
( אם כי אולי דווקא השנה זה בעייתי , בעקבות מעמדו המקצועי הלא ברור בקבוצה )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 7:51 pm 
Freshman

זה לא שמעמדו המקצועי של אליהו הוא לא בעייתי, לטימור לפחות יש סיכוי להישאר מעבר לעונה הבאה. ירושלים בשמחה הייתה זורקת את אליהו מהקבוצה אם לא חוזה כל כך גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 23, 2018 8:11 pm 
Hall of Famer

תמיד אעדיף לקבוצה שלי קפטן שהוא קצת עצלן מאשר קפטן שהוא חלאה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, אבימאל, דניאל, מכבי רעננה זל, נביא בעירו, נורטון, עופר האדום, רוני דיאון ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: