מה שמדהים אצל Att, בנוסף ליכולת הפנומנלית לא להבין מה טוען מי שמתווכח איתו, זו היכולת שלו לסתור את עצמו אחרי 5 דקות.
רגע אחרי שהוא מסביר לי ששני פוינט-סקוררים נמוכים, רזים והתקפיים שחיים עם כדור ביד הם "הפכים מוחלטים" (ושלא נתבלבל: זו היתה הטענה המקורית שלו, הפכים מוחלטים), הוא נותן פה:
Att כתב:
עמוס לב כתב:
ניק ווצ'ביץ' מסיים חוזה בתום העונה ויש לי הרגשה מציקה שהמג'יק יחליטו לשמור עליו, כדי למקסם את התקופה הבינונית מינוס מינוס של השנים האחרונות. המג'יק הולכים על סטרט של לשחק בחמישיה עם רכז שהוא שחקן ספסל מובהק (ולא משנה אם קוראים לו אוגוסטין או ג'ראיה גראנט). בנוסף הכשרונות הצעירים שהם צריכים לפתח תקועים קצת אחורה. אייזיק, בחירה מספר 6 בעונה שעברה כנראה יחלוק את עמדת הפאוור עם ארון גורדון ואילו במבה יראה את ווצ'ביץ' נותן לפחות 30 דקות של רכות כל ערב.
המג׳יק שמעו שאתה מודאג לגבי שיתופו של ווצ׳ביץ׳ במשך 30 דקות לערב + החתמה מחדש בסוף העונה:
https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... la-Vucevicזה היה צפוי. הם הרגע בחרו סנטר על המשבצת שלו בבחירה גבוהה, הם אוהבים קפיצים ארוכים ואתלטיים כמו במבה ואייזיק ו-ווצ׳ביץ׳ הוא סנטר מהזן הישן, שמוכשר ככל שיהיה, בקושי שמיש בליגה הנוכחית כסנטר פותח.
כלומר מסביר למה הבחירה בבמבה מסמנת את הדרך החוצה לווצ'ביץ'. אין לו בעיה לכתוב "הם הרגע בחרו סנטר על המשבצת שלו" למרות ההבדל הסגנוני הברור בין ווצ'ביץ לבמבה, אבל הוא ילך להראות לי כמה שלשות יאנג זורק במשחקי אימון כשאני פאקינג טוען את אותו טענה פשוטה על שרודר ויאנג.
ואם להבהיר עוד יותר את מה שהובהר חזור והבהר: הטענה הצלולה כבדולח שלי, שהיתה ברורה לכל חובבן עם הגעתו של יאנג להוקס, היתה שההגעה של הפוינט-סקורר הנמוך הזה תגרום לשחרור מהיר של הפוינט-סקורר הנמוך הנוכחי. וכך גם קרה, למרבה הפלא. לא טענתי שיאנג לא מסתמך יותר על קליעה או כל טענה אחרת שקשורה לסגנון המשחק שעמוס הגדיר כמיקרו, אלא רק שברור שההוקס לא בנו על שניהם ביחד, כמו שאף קבוצה לא היתה בונה על שניהם ביחד. משום מה ההגיון הנורא פשוט הזה שAtt ראה לבזבז לכולנו את הזמן ולהתווכח איתו, נהיה לו מאד ברור כשמדובר בווצ'ביץ' ובמבה באורלנדו
פעם שנייה.
ושתי הערות קטנות נוספות על יאנג ושרודר:
1) גם יאנג לא הוכיח שהוא מסוגל לשים כדור ביעילות בסל, וזה היה ברמת מכללות. הוא אמנם סיים עם מספרי טוטאל מרשימים מאד של נקודות ואסיסטים, אבל עשה את זה ב42% מהשדה ו-33% לשלוש. יש לו הרבה מה להוכיח.
2) לא כזה הימור אמיץ לשחרר את שרודר, שבסופו של דבר הוא שחקן סתמי וההוקס ניסו להציע אותו לכל הליגה עד שבסוף הוא שוחרר בשביל כלום בערך.
ואת שמו של יאנג מבטאים טריי, אם זה חשוב למישהו.