סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 2:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
Hacohen כתב:
בטח שתתחרט על זה, כי אתה חרטטן. שרודר כבר 3 עונות ברציפות זורק בין 3 ל4 שלשות למשחק-נכון, הוא עושה את זה באחוזים לא טובים וקוראים לזה "נקודת חולשה במשחק". טריי יאנג לעומת זאת זרק בקולג' כמות מופרעת של מעל 10 שלשות למשחק-ועשה את זה באחוז לא מדהים ועוד בקשת השלוש של המכללות, זאת אומרת שאפשר להגיד שהוא מסתמך על הקליעה שלו, אבל עוד לא ברור אם זה יתרון או חסרון ברמת NBA.

שורה תחתונה, אתה כנראה האדם היחיד בעולם שרואה 2 פוינט-סקוררים מתחת ל1.90, רזים, לא עושים הגנה וחיים עם כדור ביד, ויטען שהם "הפכים מוחלטים" כי אחד מסתמך על קליעה יותר מהשני.

שרודר יכול לזרוק עד מחר (מתאר לעצמי שהוא לא יעשה את זה ב-OKC). אם היתרון והכרטיס המרכזי של יאנג הוא הקליעה וזהו החסרון הבולט ביותר של שרודר אז כן, סגנונית הם שונים ולא אותו שחקן.

גם אחד מהם נולד בגרמניה והשני נולד בארה"ב, לאחד קוראים דניס ולשני קוראים טריי, אחד הגיע מהבונדסליגה ואחד מהקולג'-הם לא אותו שחקן!

חרטטן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 3:46 pm 
Junior

הרינגר מסכימים שזה בית כזה גרוע, שברור למה גלשו בת'רד הזה לדבר על הסלטיקס
https://www.theringer.com/nba/2018/8/28 ... worst-ever

מקווה שבהמשך נבין למה כל ת'רד NBA אחר גולש לסלטיקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 4:08 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
Hacohen כתב:
בטח שתתחרט על זה, כי אתה חרטטן. שרודר כבר 3 עונות ברציפות זורק בין 3 ל4 שלשות למשחק-נכון, הוא עושה את זה באחוזים לא טובים וקוראים לזה "נקודת חולשה במשחק". טריי יאנג לעומת זאת זרק בקולג' כמות מופרעת של מעל 10 שלשות למשחק-ועשה את זה באחוז לא מדהים ועוד בקשת השלוש של המכללות, זאת אומרת שאפשר להגיד שהוא מסתמך על הקליעה שלו, אבל עוד לא ברור אם זה יתרון או חסרון ברמת NBA.

שורה תחתונה, אתה כנראה האדם היחיד בעולם שרואה 2 פוינט-סקוררים מתחת ל1.90, רזים, לא עושים הגנה וחיים עם כדור ביד, ויטען שהם "הפכים מוחלטים" כי אחד מסתמך על קליעה יותר מהשני.

שרודר יכול לזרוק עד מחר (מתאר לעצמי שהוא לא יעשה את זה ב-OKC). אם היתרון והכרטיס המרכזי של יאנג הוא הקליעה וזהו החסרון הבולט ביותר של שרודר אז כן, סגנונית הם שונים ולא אותו שחקן.

גם אחד מהם נולד בגרמניה והשני נולד בארה"ב, לאחד קוראים דניס ולשני קוראים טריי, אחד הגיע מהבונדסליגה ואחד מהקולג'-הם לא אותו שחקן!

חרטטן.

מתקפות אישיות לרוב מעידות על טיעונים חלשים.
במקרה שלך זה גם זה וגם כנראה בעיקר אופי... לא משמח.
כרגיל מתחרט שהתחלתי איתך דיון כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 4:35 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
נובמת.
אטלנטה, עד שיוכח אחרת חלילה וחס, עושה את מה שעשו הרבה קבוצות לפניה, במקביל אליה ועוד יעשו. בונה מחדש. יש לה שחקן צעיר שהיא בונה עליו ככוכב, יש לה הרבה שחקנים בינוניים-מינוס מסביב והיא מצפה באופן טבעי להיות מנמושות הליגה ולהתפתח דרך הדראפט וכו'. אבל אתה לא רואה שם דגל של קידוש ההפסד.

נראה שבכתבה שעידן צרף לא מסכימים איתך:

Even if Charlotte can offload Kemba Walker, and Miami can trade Whiteside, they’ll likely receive a package that points them towards tanking, not contending.

Atlanta, meanwhile, is already there. More than half their roster has two years or less of NBA experience, making it clear that they hired ex-Sixers assistant Lloyd Pierce to coach the team through its own version of The Process while Trae Young hopefully blossoms into their franchise cornerstone.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 4:36 pm 
Hall of Famer

לא כזה מכיר את יאנג, אבל אם הוא אכן תואם סטף, אזי כפוינט גארד, זה שונה מאד משרודר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 5:22 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
ההנהלה היא לא משהו אבל היא יותר טובה מהקודמת (שהצליחה לעשות כמעט את כל הטעויות הקלאסיות של בנייה מחדש).
אני לא יודע איך הגעת לזה שמצב הקאפ בשארלוט טוב יותר או שקל להיפטר מבאטום ושיש לו ערך חיובי (אחד החוזים הגרועים בליגה).
שתי הקבוצות במצב לא משהו בכלל אבל לדעתי שארלוט ממולכדת יותר ועם אפסייד נמוך יותר להתרומם.

מבאטום קל להיפטר, כי יש לו עוד עונה אחת בחוזה מעבר לנוכחית. אולי לפני תחילת העונה זה יהיה קשה, אבל בהמשך העונה כשקבוצות עושות מהלכים לכאן ועכשיו, זה יהיה יותר קל. איך בדיוק שארלוט ממולכדת יותר מאורלנדו כשיש לה בדיוק שחקן אחד עם חוזה מעל שנתיים וזה קודי זלר עם חוזה בינוני לימים אלו של 15 מיליון בעונה האחרונה של החוזה? המג'יק לעומת זאת ישלמו לארון גורדון ב-4 השנים הקרובות 76 מיליון. לפחות החוזה יורד בכסף עם השנים, אבל עדיין מדובר על 18 מיליון ב-2021. אוון פורניה יקח 51 מיליון ב - 3 השנים הבאות. המג'יק בתחילת עונת 2021/2022 יתחילו עם 48 מיליון דולרים בחוזים (גורדון, פורנייה, במבה ואייזק), בהנחה שלא מחתימים אף אחד לחוזה ארוך טווח. שארלוט יתחילו את 2021 עם 24.5 מיליון בהתחייבויות, במידה והם יצליחו להעביר את באטום בשנתיים הבאות, דבר שאני בהחלט מצפה לו. ואם לא? אז גם הם יהיו עם 48 מיליון בהתחייבויות, בוודאי לא יותר ממולכדים. לגבי האפסייד הנוכחי? בינינו, ההבדל הגדול בין הקבוצות הוא במבה. הוא מעניין, הוא יכול להפוך לשחקן מאד משפיע, מעין גובר משודרג, אבל עם כל הכבוד, רק על במבה אתה לא יכול להגיד שהאפסייד של המועדון גבוה יותר. אני יכול להגיד שהאפסייד של שארלוט יותר גבוה, כי הם הולכים לבחור בדראפט בשנתיים הגבוהות יותר גבוה מהמג'יק. אני גם מעדיף את המאמן החדש של ההורנטס, עם השורשים של הספארס מקליפורד של אורלנדו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 5:34 pm 
Sophomore

החוזים של גורדון ופורנייה לא כאלה גרועים. אני לא חושב שהם בנויים להיות שחקנים מובילים, אבל בהחלט רואה סיטואציה בה הם נוטלים חלק משמעותי בקבוצת צמרת, בחמישייה או כשחקן שישי, ובחוזים האלה, שהם לא כאלה גדולים, ערך הטרייד שלהם הוא לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 6:19 pm 
Hall of Famer

אני לוקח את החוזים הלא מזהירים של גורדון ושל פורנייה על פני החוזה הנוראי של באטום any day.
לא יודע איך החלטת שאחד החוזים הגרועים בליגה הוא חוזה שקל להיפטר ממנו או שהוא מסיים חוזה עוד שנתיים ולא עוד שלוש.
עד אז משלמים לו משמעותית יותר והוא נותן משמעותית פחות:
https://www.spotrac.com/nba/charlotte-h ... atum-6149/

לגבי אפסייד, במבה בהחלט מציג אפסייד דומה לזה של גובר ואף למעלה מכך (מאמין שיש לו לא מעט מה לתרום בחלק ההתקפי). אייזיק גם עשוי להיות שחקן תורם (מודה שלא נחשפתי מספיק אליו) ומסתמן שגורדון עדיין מתפתח.
זה הרבה יותר ממה שיש לשארלוט.

לגבי בחירה גבוהה יותר, זה כבר עניין אחר שהוא תלוי הנהלה ואסטרטגיה.
אני מקווה לטובת שארלוט שהם ילכו לבנייה מחדש אבל אין לדעת מה הם יעשו
ואני מקווה לטובת המג׳יק שהם לא יאיצו באופן מלאכותי את העלייה מעלה אלא יישארו עוד למטה ויאספו נכסים שיגדילו משמעותית את האפסייד שלהם. כרגע לא ברור לאיפה שתי ההנהלות הולכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 8:44 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ניק ווצ'ביץ' מסיים חוזה בתום העונה ויש לי הרגשה מציקה שהמג'יק יחליטו לשמור עליו, כדי למקסם את התקופה הבינונית מינוס מינוס של השנים האחרונות. המג'יק הולכים על סטרט של לשחק בחמישיה עם רכז שהוא שחקן ספסל מובהק (ולא משנה אם קוראים לו אוגוסטין או ג'ראיה גראנט). בנוסף הכשרונות הצעירים שהם צריכים לפתח תקועים קצת אחורה. אייזיק, בחירה מספר 6 בעונה שעברה כנראה יחלוק את עמדת הפאוור עם ארון גורדון ואילו במבה יראה את ווצ'ביץ' נותן לפחות 30 דקות של רכות כל ערב.

המג׳יק שמעו שאתה מודאג לגבי שיתופו של ווצ׳ביץ׳ במשך 30 דקות לערב + החתמה מחדש בסוף העונה: https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... la-Vucevic

זה היה צפוי. הם הרגע בחרו סנטר על המשבצת שלו בבחירה גבוהה, הם אוהבים קפיצים ארוכים ואתלטיים כמו במבה ואייזיק ו-ווצ׳ביץ׳ הוא סנטר מהזן הישן, שמוכשר ככל שיהיה, בקושי שמיש בליגה הנוכחית כסנטר פותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 10:14 pm 
Junior

ווצביץ עם ה-12 מ' חוזה נגמר שלו מאוד מעניין לטריידים.
בוסטון יכולים להביע אותו עם רוזייר וחוזים קטנים
יכול לעבור עם עוד משהו על קמבה

לייקרס, נטס, אטלנטה, ניקס, דאלאס, ספרס
הרבה קבוצות שיכולות להתעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 10:26 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
ווצביץ עם ה-12 מ' חוזה נגמר שלו מאוד מעניין לטריידים.
בוסטון יכולים להביע אותו עם רוזייר וחוזים קטנים
יכול לעבור עם עוד משהו על קמבה

לייקרס, נטס, אטלנטה, ניקס, דאלאס, ספרס
הרבה קבוצות שיכולות להתעניין

לא הבנתי למה אתה חושב שבוסטון או שארלוט או שאר הקבוצות ייקחו אותו. אתה יכול לפרט/להסביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 10:34 pm 
Hall of Famer

מכל הקבוצות שצויינו, הלייקרס עם הואקום שלהם בעמדות הפנים יכולים להתפתות לטעות. לא רואה למה קבוצות בבנייה כמו הנטס או ההוקס יתנו משהו תמורת שחקן שמתחיל את העונה השמינית שלו, כשברור שהוא לא מזיז את המחט מבחינת תרומה להישגים וצריך להחתים אותו בסוף העונה על חוזה חדש. גם את המאבס אני לא רואה שנותנים משהו משמעותי עבור המחליף של דיאנדרה ג'ורדן. אולי הספארס, אבל מה הם כבר יכולים לתת בחזרה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 10:41 pm 
Hall of Famer

יאנג ושרודר שונים. החסרונות של שרודר ברורים והם גם הסיבה למה אטלנטה יחסית ויתרה עליו בקלות -
1. הוא לא יודע לשים את הכתום בסל באפקטיביות מזהירה (32% לשלוש, 43% מהשדה)
2. הוא קולע עונשין טוב אבל לא מגיע הרבה לקו (2.6 זריקות ב-24 דקות)
3. הוא לא אפקטיבי במיוחד בניהול משחק (יחס אסיסטים/איבודים של 2)

חייב להוריד את הכובע בפני הנהלה שקיבלה החלטה אמיצה לעשות כזה ויתור. לא כל קבוצה ממהרת להיפטר משחקן של 19 נק' ו-6 אס' בכזו קלות.
יאנג בראש ובראשונה אמור להביא קליעה לשלוש. וכן, גם יכולת ניהול משחק אפקטיבית יותר. נחיה ונראה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 28, 2018 11:18 pm 
Hall of Famer

בעיניי זו החלטה קלאסית (וטובה) כחלק מבנייה מחדש/טאנקינג. זה אכן מצריך אומץ מסוים ובעיקר אסטרטגיה ברורה.

לגבי זה שהם שחקנים שונים, אני שמח שאני לא היחיד שמזהה הבדל בסגנון. מסתבר שיש לפחות 3 חרטטנים בפורום הזה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2018 11:32 pm 
Hall of Famer

מה זאת אומרת שונים או דומים? השאלה כרגיל היא מה השאלה, או לכמה מיקרו אתה יורד. אם אתה מסתכל ברמת המיקרו, מה כל אחד עושה, אז הם אכן שונים. טרה יאנג נראה מוסר יותר טוב וקלע שלשות יותר טוב, לעומת המהירות של שרודר, אבל ברמת המאקרו גם לנק' המבט של נדב יש הצדקה. שני רכזים/סקוררים שלא שומרים ולא קולעים באפקטיביות. בעיני טרה יאנג יכול להתפתח הרבה יותר מאשר שרודר וזאת הסיבה שהוא באטלנטה ושרודר לא. ההחלטה לא הייתה קשה ולא צריך להוריד את הכובע. ברגע שההוקס לקחו את יאנג הם התחייבו אליו. כבר לא היה מקום גם לשרודר. מאחר וההוקס לא ממש היו צפויים העונה להיאבק על משהו, למעט על מקום כמה שיותר נמוך בתחתית, לא הייתה באמת סיבה להחזיק את שרודר בקבוצה. הוא נוגס בדקות של יאנג, הוא לא מנטור שכזאי לגדל את יאנג מאחוריו, הוא יוסיף ניצחונות מיותרים וכמובן הם לא באמת יכולים לשחק ביחד. זה היה הדבר הכי ברור בקיץ הזה אחרי הדראפט שההוקס ייפטרו משרודר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2018 11:08 am 
Hall of Famer

מה שמדהים אצל Att, בנוסף ליכולת הפנומנלית לא להבין מה טוען מי שמתווכח איתו, זו היכולת שלו לסתור את עצמו אחרי 5 דקות.

רגע אחרי שהוא מסביר לי ששני פוינט-סקוררים נמוכים, רזים והתקפיים שחיים עם כדור ביד הם "הפכים מוחלטים" (ושלא נתבלבל: זו היתה הטענה המקורית שלו, הפכים מוחלטים), הוא נותן פה:

Att כתב:
עמוס לב כתב:
ניק ווצ'ביץ' מסיים חוזה בתום העונה ויש לי הרגשה מציקה שהמג'יק יחליטו לשמור עליו, כדי למקסם את התקופה הבינונית מינוס מינוס של השנים האחרונות. המג'יק הולכים על סטרט של לשחק בחמישיה עם רכז שהוא שחקן ספסל מובהק (ולא משנה אם קוראים לו אוגוסטין או ג'ראיה גראנט). בנוסף הכשרונות הצעירים שהם צריכים לפתח תקועים קצת אחורה. אייזיק, בחירה מספר 6 בעונה שעברה כנראה יחלוק את עמדת הפאוור עם ארון גורדון ואילו במבה יראה את ווצ'ביץ' נותן לפחות 30 דקות של רכות כל ערב.

המג׳יק שמעו שאתה מודאג לגבי שיתופו של ווצ׳ביץ׳ במשך 30 דקות לערב + החתמה מחדש בסוף העונה: https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... la-Vucevic

זה היה צפוי. הם הרגע בחרו סנטר על המשבצת שלו בבחירה גבוהה, הם אוהבים קפיצים ארוכים ואתלטיים כמו במבה ואייזיק ו-ווצ׳ביץ׳ הוא סנטר מהזן הישן, שמוכשר ככל שיהיה, בקושי שמיש בליגה הנוכחית כסנטר פותח.

כלומר מסביר למה הבחירה בבמבה מסמנת את הדרך החוצה לווצ'ביץ'. אין לו בעיה לכתוב "הם הרגע בחרו סנטר על המשבצת שלו" למרות ההבדל הסגנוני הברור בין ווצ'ביץ לבמבה, אבל הוא ילך להראות לי כמה שלשות יאנג זורק במשחקי אימון כשאני פאקינג טוען את אותו טענה פשוטה על שרודר ויאנג. :ne_vi_del:

ואם להבהיר עוד יותר את מה שהובהר חזור והבהר: הטענה הצלולה כבדולח שלי, שהיתה ברורה לכל חובבן עם הגעתו של יאנג להוקס, היתה שההגעה של הפוינט-סקורר הנמוך הזה תגרום לשחרור מהיר של הפוינט-סקורר הנמוך הנוכחי. וכך גם קרה, למרבה הפלא. לא טענתי שיאנג לא מסתמך יותר על קליעה או כל טענה אחרת שקשורה לסגנון המשחק שעמוס הגדיר כמיקרו, אלא רק שברור שההוקס לא בנו על שניהם ביחד, כמו שאף קבוצה לא היתה בונה על שניהם ביחד. משום מה ההגיון הנורא פשוט הזה שAtt ראה לבזבז לכולנו את הזמן ולהתווכח איתו, נהיה לו מאד ברור כשמדובר בווצ'ביץ' ובמבה באורלנדו :ne_vi_del: פעם שנייה.

ושתי הערות קטנות נוספות על יאנג ושרודר:

1) גם יאנג לא הוכיח שהוא מסוגל לשים כדור ביעילות בסל, וזה היה ברמת מכללות. הוא אמנם סיים עם מספרי טוטאל מרשימים מאד של נקודות ואסיסטים, אבל עשה את זה ב42% מהשדה ו-33% לשלוש. יש לו הרבה מה להוכיח.

2) לא כזה הימור אמיץ לשחרר את שרודר, שבסופו של דבר הוא שחקן סתמי וההוקס ניסו להציע אותו לכל הליגה עד שבסוף הוא שוחרר בשביל כלום בערך.

ואת שמו של יאנג מבטאים טריי, אם זה חשוב למישהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2018 1:00 pm 
Hall of Famer

אם כבר מישהו מחרטט כאן זה אתה. אתה כתבת שהם אותו שחקן מבחינת סגנון. גארד שמתבסס על קליעה מרחוק לפני הכל ומושווה (בצדק או לא) לקארי וגארד שמתבסס על חדירה לפני הכל ויש סימני שאלה לגבי התאמתו לצד ווסטברוק בכלל קליעה בעייתית הם כנראה לא אותו שחקן מבחינה סגנונית.

וברור שליאנג יש מה להוכיח. הוא עוד לא שיחק דקה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2018 1:16 pm 
Hall of Famer

היי, אולי תסביר קודם איך ההגיון שכ"כ ברור לך באורלנדו לא עובד לך באטלנטה?

ואני הבהרתי-כמו תמיד בויכוחים איתך וכמו תמיד צריך להבהיר שוב ושוב ושוב כי אתה לא מבין-בדיוק למה התכוונתי. למעשה הבהרתי את זה בהודעות הראשונות של התת-דיון. למהדרין, גם עמוס לב בא והסביר לך למה התכוונתי. אז יותר מזה כבר אין מקום בכפית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2018 1:36 pm 
Sophomore

נדב אף אחד לא מכריח אותך להבהיר את עצמך. אתה לא עושה טובה לאף אחד. אני לא יודע מה בatt עד כדי כך מדליק אותך, אבל במקום אשכרה להחליף דעות בצורה עניינית, אתה כל הזמן הולך לכיוונים נורא כוחניים כאילו אתה מקבל כסף על מה שאתה כותב כאן (או חושב שמגיע לך כסף על מה שאתה כותב כאן).

תגיד מה שאתה רוצה על att, הוא תמיד מאוד ענייני. שגיאות לוגיות זו לא עבירה. אתה חושב שיש שגיאה לוגית בטיעון מסויים אתה מוזמן להצביע עליה.

לעניין, שרודר ויאנג שחקנים דומים במובן שהם רכזים סקוררים. חלק נכבד מהרכזים המובילים בליגה הם כאלה. קיירי, קארי, ווסטברוק, קמבה וכו וכו. ההבדלים הם ברמה שבה הם עושים כל דבר, בעד כמה הם מצליחים להפעיל חברים לקבוצה ובסגנון שבו הם מייצרים לעצמם נקודות. יאנג ושרודר יכולים להיות הפכים בתיאוריה (אם נסתכל ברזולוציות קצת יותר גבוהות מזה שהם רכזים סקוררים), אבל זה בעולם שבו יאנג מוכיח את עצמו כשחקן לגיטימי תורם. כרגע הוא בכלל צריך להראות שהוא יכול להשתלב בליגה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2018 2:03 pm 
Hall of Famer

הסיבה שאני מבהיר את עצמי היא כי אני באמת רוצה שAtt יבין, אבל כשהוא לא מבין יש לו נטייה לעוות את הטיעון שלי ואז אני צריך להבהיר שוב, כדי להגיד מה באמת אמרתי.

אם זה לא ברור-אין לי שום דבר אישי נגד Att, לא מכיר אותו ואולי יהיה כיף לשבת איתו לשתות קפה. אבל בעיניי הטיעונים שלו הם הרבה פעמים מופרכים, ואם אתה כבר יורד לרזולוציות האלה-אז כמעט כל ההודעות שלו עוסקות בהחלטות הנהלה כאלה או אחרות, כשלמעשה הוא הרבה פעמים (לדעתי) פשוט לא מבין את המהלכים שהוא מתיימר לפרשן. הוא טוען נתונים מוטעים בבטחון רב (דוגמאות בשליפה של שנייה מהראש: האמון הרב של הקהל של פילי במהלכים של הינקי כשכל הנתונים מראים הפוך, הטענה שפיניקס בנתה מחדש באמצעות טנקינג כשכל הנתונים מראים הפוך), ואפילו בדיון הזה הוא לוקח מהלך בנאלי שברור לכל ילד (קבוצה בחרה פוינט סקורר נמוך אחד, שחררה פוינט סקורר נמוך אחר) ואונס אותו לטובת התיאוריה שלו (אטלנטה עושה הכל כדי להפסיד ושרודר משוחרר כי הוא מסוגל לעשות נקודות). לטיעוני הצד המופרכים האחרים שהוא זורק כל הזמן (אהלן טיעון מייק מוסקלה משוחרר כי הוא עלול להוסיף נצחונות) אני אפילו לא מקדיש יותר משורה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2018 2:06 pm 
Hall of Famer

ודיסקליימר קטן כדי שלא אתפס במילה וטיעוני יעוות: יכול להיות ששרודר היה מוסיף נצחונות כי הוא בכל זאת יודע לעשות נקודות, מה שברור זה שהסיבה העיקרית לשחרור שלו זה הרצון לפתח את יאנג ולתת לו את המפתחות. זה שיש סייד אפקט של פחות נצחונות ועקרונית זה טוב-סבבה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2018 9:35 pm 
Hall of Famer

האומץ בלהיפטר משרודר הוא שהוא היחיד באטלנטה ששיחק כדורסל בעונה שעברה.
וכן, יש לו גם כשרון לא רע בכלל. זה לא כמו שהיה בזמנו ניו אורלינס עם קלעים בולטים בדמות דן דיקאו ולי ניילון.
הרבה קבוצות היו מחפשות להוסיף כשרון בעמדות אחרות, מאשר להיפטר מהכישרון הכי גדול שיש להם.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2018 9:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

התותח המפוברק כתב:
האומץ בלהיפטר משרודר הוא שהוא היחיד באטלנטה ששיחק כדורסל בעונה שעברה.
וכן, יש לו גם כשרון לא רע בכלל. זה לא כמו שהיה בזמנו ניו אורלינס עם קלעים בולטים בדמות דן דיקאו ולי ניילון.
הרבה קבוצות היו מחפשות להוסיף כשרון בעמדות אחרות, מאשר להיפטר מהכישרון הכי גדול שיש להם.

כל מי שבחר אותו לקבוצת הפנטזי בזמנו בטח קרא לו דן דיכאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2018 10:29 pm 
Hall of Famer

כל זה כותב מי שקורא סטט' בלבד. שרודר שחקן בינוני מינוס על חוזה גדול מאד ל-3 עונות. ההוקס בדיוק בחרו על העמדה שלו את כוכב העתיד שלהם, שחקן שלמעשה הם בחרו בטופ 3. השניים לא יכולים לשחק ביחד. ההוקס בכל מקרה לא הולכים לשום מקום ששווה להם לשמור את שרודר כסקורר מהספסל. הדבר הכי ברור בעולם היה ששרודר לא ממשיך באטלנטה והפלא ופלא, זה בדיוק מה שקרה, לצד עוד דבר אחד שהיה הכי ברור בעולם וזה שמלו לא יישאר באוק-סיטי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 30, 2018 11:19 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
הסיבה שאני מבהיר את עצמי היא כי אני באמת רוצה שAtt יבין, אבל כשהוא לא מבין יש לו נטייה לעוות את הטיעון שלי ואז אני צריך להבהיר שוב, כדי להגיד מה באמת אמרתי.

אם זה לא ברור-אין לי שום דבר אישי נגד Att, לא מכיר אותו ואולי יהיה כיף לשבת איתו לשתות קפה. אבל בעיניי הטיעונים שלו הם הרבה פעמים מופרכים, ואם אתה כבר יורד לרזולוציות האלה-אז כמעט כל ההודעות שלו עוסקות בהחלטות הנהלה כאלה או אחרות, כשלמעשה הוא הרבה פעמים (לדעתי) פשוט לא מבין את המהלכים שהוא מתיימר לפרשן. הוא טוען נתונים מוטעים בבטחון רב (דוגמאות בשליפה של שנייה מהראש: האמון הרב של הקהל של פילי במהלכים של הינקי כשכל הנתונים מראים הפוך, הטענה שפיניקס בנתה מחדש באמצעות טנקינג כשכל הנתונים מראים הפוך), ואפילו בדיון הזה הוא לוקח מהלך בנאלי שברור לכל ילד (קבוצה בחרה פוינט סקורר נמוך אחד, שחררה פוינט סקורר נמוך אחר) ואונס אותו לטובת התיאוריה שלו (אטלנטה עושה הכל כדי להפסיד ושרודר משוחרר כי הוא מסוגל לעשות נקודות). לטיעוני הצד המופרכים האחרים שהוא זורק כל הזמן (אהלן טיעון מייק מוסקלה משוחרר כי הוא עלול להוסיף נצחונות) אני אפילו לא מקדיש יותר משורה.

א. זה בהחלט מרגיש מאוד אישי ומאוד תוקפני.
ב. הרבה פעמים אתה מפרש לא מסכים כ-״לא מבין״. אולי בראש שלך, אם מישהו רק יבין את כוונתך, לא יכול להיות שהוא לא יסכים איתך.
ג. את הטענות שלי, שאתה טוען שהן מופרכות, גיבו כמה וכמה אנשים כאן ובמקרה של שרודר ומוסקלה והכיוון הכללי של אטלנטה גם עיתונאי ב״דה רינגר״ (אלא שכמובן שלציטוט שהבאתי משם לא התייחסת וגם לא לתגובות של משתמשים אחרים).
ד. דובר על טרייד של שרודר חודשים לפני הבחירה ביאנג (כולל בטרייד שהיה על השולחן לפי השמועות; מילווקי העדיפו את בלדסו) ויש שלל סיבות לכך, החל מהאופי הבעייתי לכאורה שלו, חוסר הרצון המופגן של השחקן להיות חלק מקבוצה בבנייה, היעילות הנמוכה שלו וזה שלא ראו אותו בקבוצה כחלק מהעתיד (וככזה, בקבוצה בבנייה מחדש/טאנקינג, הוא חייב ללכת שכן הוא מוסיף אי-אילו נצחונות מיותרים). כמובן ששחקן צעיר שנבחר בבחירה גבוהה בדראפט על העמדה שלו היא עוד סיבה טובה להיפטר ממנו.
ד. ספציפית לגבי הטיעון הלא מעניין ולא רלוונטי בעליל לגבי הקהל של פילי - לצערי אני לא גר בפילדלפיה ולכן יכול רק לשער מתוך מדגם (מייצג או לא מייצג) של פורום האוהדים שלהם ברילג׳יאם (שם אני נמצא יותר ממך, אני מתאר לעצמי). רוב האוהדים שם היו פרו הינקי ועודם. במשאל שנערך לאחרונה לגבי זהות ה-GM הבא, הרוב המוחלט רוצים לראות אותו בחזרה בתפקיד.
נוכחות הקהל בעיניי אינה אינדיקציה נכונה יותר לתמיכה בתהליך שכן מה לעשות, עונות של 10-20 נצחונות הן לא דבר שכיף לראות. זה היה צפוי - ואכן התממש - שהקהל של פילי יחזור בהמוניו, כאשר הקבוצה תתרומם, כפי שאכן קרה בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 143 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה