סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 3:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2018 1:18 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא בהכרח טענתי זאת
למרות שכל עוד אין לי מידע אמיתי שמשעור בכושר משחק טוב , אז שמחון ודאוסן ( תפקוד קצת שונה - ברור ) ללא ספק לפניו .

היות שיש שני משחקי הכנה ואז שני משחקים רשמיים ( אני מניח סך הכל כשבועיים ברוטו ) , אני עדיין לא משוכנע שכל שחקני מכבי ת"א אכן ישוחררו . לכו תדעו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 19, 2018 8:40 pm 
Junior

כארם משעור שוחח עם עודד קטש וביקש להשתחרר, מעוניין להתרכז בהכנות לעונה החדשה לאחר עונה קשה בה סבל מפציעות רבות ומיעט לשחק במדי מכבי:
https://www.israelhayom.co.il/article/580667

כעת מונה הסגל 15 שחקנים, שלושה מהם יקבלו הודעת ניפוי לפני המשחקים:
גל מקל, גיא פניני, ג’ייק כהן, יובל זוסמן, ג’ון דיברתולומיאו, נמרוד לוי, בר טימור, תמיר בלאט, רפי מנקו, תומר גינת, עידן זלמנסון, בן אלטיט, גולן גוט, איתי שגב, איגור קולשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 20, 2018 11:33 am 
Sophomore

אדום88 כתב:
כארם משעור שוחח עם עודד קטש וביקש להשתחרר, מעוניין להתרכז בהכנות לעונה החדשה לאחר עונה קשה בה סבל מפציעות רבות ומיעט לשחק במדי מכבי:
https://www.israelhayom.co.il/article/580667

כעת מונה הסגל 15 שחקנים, שלושה מהם יקבלו הודעת ניפוי לפני המשחקים:
גל מקל, גיא פניני, ג’ייק כהן, יובל זוסמן, ג’ון דיברתולומיאו, נמרוד לוי, בר טימור, תמיר בלאט, רפי מנקו, תומר גינת, עידן זלמנסון, בן אלטיט, גולן גוט, איתי שגב, איגור קולשוב.

שמחון לא ישחק בנבחרת כל עוד קטש שם? הזוי.
שוכמן מתאים יותר לרוסטר מאשר בר שלא מביא איזה משהו יוצא דופן , יהרגו אותנו בריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 24, 2018 4:32 pm 
Junior

לכל אלה שהאשימו את קטש ב"שחיתות" או "ניגוד אינטרסים" - איגוד הכדורסל מפרסם כעת בעמוד הפייסבוק הרשמי שלו שצ'וברביץ' יחליף את משעור בסגל:

ציטוט:
הסנטר אלכס צ'וברביץ', זומן לסגל נבחרת ישראל שיפתח את אימוניו ביום חמישי הבא, לקראת שני המשחקים הקרובים במסגרת מוקדמות גביע העולם, נגד גאורגיה בבית ונגד גרמניה בחוץ.

בסוף יש לנו נגר בסגל! מצטרף לבלאט וטימור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2018 9:07 am 
Junior

הסנטר של גלבוע/גליל, בן אלטיט, נפצע בגבו באחד מאימוני קבוצתו, ושוחרר מסגל הנבחרת לצמד המשחקים מול גיאורגיה וגרמניה במסגרת מוקדמות גביע העולם 2019:
https://www.israelhayom.co.il/article/582981

אני מתחיל לחשוש שאשכרה צ'וברביץ' הולך לראות זמן פרקט :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2018 9:19 am 
Hall of Famer

כי מה בדיוק עשה בן אלטיט בקריירה שלו שמוכיח חד משמעית שהוא יותר טוב ברמה מעל אלכס צ'וברביץ'?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2018 10:03 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
כי מה בדיוק עשה בן אלטיט בקריירה שלו שמוכיח חד משמעית שהוא יותר טוב ברמה מעל אלכס צ'וברביץ'?

היית כותב את זה אם צוברביץ לא היה עובר הקיץ לי-ם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2018 10:13 am 
Junior

עופר האדום כתב:

אין מה להשוות בכלל. צ'וברביץ' הוא נגר על, כבד ואיטי עם אחוזים איומים מכל הטווחים. אני ממש מקווה שהוא הגיע על תקן המחליף לאליאספור קרי לקבל מספר דקות חד ספרתי בממוצע למשחק.
מפחידים אותי פה בפורום שהוא הולך לקבל קרדיט רב תחת השרביט של קטש. אני מקווה שתרחיש האימים הזה לא יתרחש.

צ'וברביץ' בן 32, בן אלטיט בן 25, הוא עדיין רעב ומלא בתשוקת משחק, ורסטילי ואתלטי יותר, יש לו עוד לאן להתפתח. אני לא טוען שהוא מייסאו באסטון הישראלי אבל בהחלט מוכשר הרבה יותר.

צ'וברביץ' מחכה לפרוש וכל מה שמעניין אותו כעת זה חנות הדיג שלו בנתניה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2018 11:00 am 
Senior

שמע, אני לא מעריץ גדול של צ'וברוביץ', אבל אתה קצת מגזים עם הביקורת עליו. האחוזים שלו מהשדה הם בהחלט עניין מעליב לשחקן בגובה הזה, אבל בכלל לא בטוח כמה הוא נופל מבן אלטיט והוא בטוח שווה יותר דקות ממה שאליאספור קיבל לפני שנה.
אבל אם נעזוב את צ'וברוביץ' עצמו ונסתכל על המצב של הפועל - כנראה ש3 השחקנים הכי טובים שלך הולכים להיות הזרים בעמדות 1,2,3, אתה מחויב לתת 80 דקות לישראלים ויש לך 3 גארדים ישראלים ושני גבוהים ישראלים.
אם אתה לא רוצה להגיע למצב שבו בלאט-אוחיון-טימור (ובחלק מהזמן אוחיון אפילו לא יהיה זמין בטח בגלל פציעות) יראו 60 דקות לערב (וישאירו 60 ל3 זרים), אתה חייב לתת 30-35 דקות לאליהו את צ'וברוביץ'.
אליהו עם כל הכבוד לא שווה בימינו 30 דקות משחק, גם לא בליגה הישראלית, אלא יותר לכיוון ה20-25, זה משאיר לך איזה 10 דקות ומעלה של צ'וברוביץ' לערב. זה לא אסון גדול, אבל כשמתחשבים בזה שאליהו עשוי גם להחמיץ משחקים העונה, זה מבהיר עד כמה הבנייה של הפועל עקומה בנושא הישראלים, במקום אסופת שחקנים משלימים נחמדה שמרכיבה איזה 6 שחקנים שמתפרשים יפה על 5 עמדות יש לך 5 שחקנים ש3 מתוכם על אותה עמדה שבכדורסל של היום אתה צריך לשאוף שהזרים יחזיקו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 29, 2018 2:09 pm 
Sophomore

stavs כתב:
שמע, אני לא מעריץ גדול של צ'וברוביץ', אבל אתה קצת מגזים עם הביקורת עליו. האחוזים שלו מהשדה הם בהחלט עניין מעליב לשחקן בגובה הזה, אבל בכלל לא בטוח כמה הוא נופל מבן אלטיט והוא בטוח שווה יותר דקות ממה שאליאספור קיבל לפני שנה.
אבל אם נעזוב את צ'וברוביץ' עצמו ונסתכל על המצב של הפועל - כנראה ש3 השחקנים הכי טובים שלך הולכים להיות הזרים בעמדות 1,2,3, אתה מחויב לתת 80 דקות לישראלים ויש לך 3 גארדים ישראלים ושני גבוהים ישראלים.
אם אתה לא רוצה להגיע למצב שבו בלאט-אוחיון-טימור (ובחלק מהזמן אוחיון אפילו לא יהיה זמין בטח בגלל פציעות) יראו 60 דקות לערב (וישאירו 60 ל3 זרים), אתה חייב לתת 30-35 דקות לאליהו את צ'וברוביץ'.
אליהו עם כל הכבוד לא שווה בימינו 30 דקות משחק, גם לא בליגה הישראלית, אלא יותר לכיוון ה20-25, זה משאיר לך איזה 10 דקות ומעלה של צ'וברוביץ' לערב. זה לא אסון גדול, אבל כשמתחשבים בזה שאליהו עשוי גם להחמיץ משחקים העונה, זה מבהיר עד כמה הבנייה של הפועל עקומה בנושא הישראלים, במקום אסופת שחקנים משלימים נחמדה שמרכיבה איזה 6 שחקנים שמתפרשים יפה על 5 עמדות יש לך 5 שחקנים ש3 מתוכם על אותה עמדה שבכדורסל של היום אתה צריך לשאוף שהזרים יחזיקו אותה.

כתבתי בת'רד על הפועל, טקסט מאד דומה כמעט מילה במילה.

יש כמה שרוצים להאמין שאיכשהוא זה לא יקרה ואליהו+צוברוביץ, יתחלקו יחד ב25 דקות ומטה. הלוואי והם יצאו צודקים, אבל אין לי מושג איך זה יוכל להתבצע בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 9:00 am 
Freshman

עודד קטש בראיון: ״שוב עלה השם של אלכס טיוס, הבנו שרצון גדול אין שם. זה בחירה שלו וזה בסדר״.
עצוב שכך מנהלים את הכדורסל בישראל.

בעוד כמה ימים יספרו אנשי מכבי ועדר האוהדים שטיוס היה מוכן להקריב כליה עבור נבחרת ישראל ופשוט לא אפשרו לו.
ובמשחקים כולם יעמדו דום וישירו את ההמנון כמייצגי מדינת ישראל.
צבועים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 9:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בהיעדר מונח יותר טוב, פחחחחח...
האיגוד הוא זה שיוצא מנוול בכל הסיפור הזה. חזרו בהם מאיחור מוסכם (אף אחד לא הכחיש את זה) כדי לעשות לו זובור פומבי. שבכלל לא יבואו פעם הבאה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' ספטמבר 01, 2018 9:08 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 9:06 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
בהיעדר מונח יותר טוב, פחחחחח...

תגובה מתאימה לאוהד מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 9:09 am 
Hall of Famer

אם כבר הצבוע פה זה אתה יחד עם האיגוד שלך. באו במטרה לעשות לו זובור. שילכו ויחפשו בפעם הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 9:40 am 
Freshman

- לפני מוקדמות אליפות אירופה ב-2014, אלכס טיוס העדיף לחזור לארה"ב כדי לעבור טיפול שיניים ו/או לסיים את לימודיו ועורר כעס גדול בנבחרת.
- לפני הסיבוב הראשון במוקדמות גביע העולם, יוני 2018, המתאזרח של מכבי ת"א הודיע שייסע להתחתן בארה"ב ויוותר על קמפיין מוקדמות גביע העולם.
- ספטמבר 2018, הסיפור חוזר על עצמו. מנגנון החשק והרצון (לדברי המאמן).

אילו באיגוד הכדורסל היו יושבים אנשים עם עמוד שדרה וללא אינטרסים אישיים, אלכס טיוס היה זוכה לדעתי לעונש כבד.

נערך לאחרונה על ידי giladco בתאריך ש' ספטמבר 01, 2018 9:58 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 9:57 am 
Hall of Famer

רק שכחת שביוני 2018 כל הידיעות, שאף אחד לא הכחיש אותן באיגוד, דיברו על זה שהוסכם בין כולם שהוא יגיע להכנה באיחור. ואז בוקר בהיר אחד הם הוציאו הודעה נבזית ומנוולת וצבועה, שבה אמרו שהוא לא היה במרבית ההכנה ולכן הוא לא מחויב, וסילקו אותו מהנבחרת. מישהו באיגוד, ואני יכול לנחש מי (זה שהתראיין תחת כל עץ רענן מיד אחרי זה) החליט להשפיל אותו, וכך עשה.
אז אם כבר עמוד שדרה, אם אני טיוס הייתי מודיע מיידית שלא יבואו לחפש אותי יותר.

(ואם כבר עוד יותר עמוד שדרה, הגיע הזמן שמישהו יקום ויגיד שנבחרת זה לא צבא. מצחיק שפתאום כולם נהיים נערי גבעות כשזה מגיע לנבחרת ספורט).

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' ספטמבר 01, 2018 10:14 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 10:02 am 
Freshman

אם כבר צבועים, כמה פעמים עוד כספי יצטרך להחליט לא להגיע לנבחרת כדי שנשמע שביב של ביקורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 10:14 am 
Hall of Famer

תוסיף לזה את התגובה למשעור כשהיה במכבי, לבין התגובה למשעור אחרי ששוחרר ממכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 12:27 pm 
Freshman

הסיפורים והתירוצים מתוך דף המסרים לא יעזרו. המתאזרח של מכבי תל אביב לא התייצב למשחקי נבחרת ישראל. נקודה.
למי שמתקשה עם עובדות:
- לפני מוקדמות אליפות אירופה ב-2014, אלכס טיוס העדיף לחזור לארה"ב כדי לעבור טיפול שיניים ו/או לסיים את לימודיו ועורר כעס גדול בנבחרת.
- לפני הסיבוב הראשון במוקדמות גביע העולם, יוני 2018, המתאזרח של מכבי ת"א הודיע שייסע להתחתן בארה"ב ויוותר על קמפיין מוקדמות גביע העולם.
- ספטמבר 2018, הסיפור חוזר על עצמו. מנגנון החשק והרצון. עודד קטש בראיון: ״שוב עלה השם של אלכס טיוס, הבנו שרצון גדול אין שם. זה בחירה שלו וזה בסדר״.

אם סקוטי וילבקין יכול להתייצב למשחקי נבחרת טורקיה, גם אלכס טיוס שמשחק כאן על תקן מתאזרח חייב היה להתייצב לאימוני הנבחרת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 1:02 pm 
Hall of Famer

"דף המסרים" כשאתה עושה קופי פייסט להודעה שלך זה קצת מצחיק.
דובר על זה בפורום כבר בזמן אמת, תחזור להתחלה של הת'רד. אבל עובדה שזה מצליח לאיגוד, אתה ההדגמה, ולעולם אין לזלזל בכוחה של הדגמה.
הצבועים פה זה לא מכבי. היחס השונה לכארם משעור גם הוא מדגים את זה מצוין.

טוב מאד שטיוס לא מתייצב, אחרי מה שעשו לו ביוני אני במקומו גם הייתי עושה את זה יותר בתקיפות, שלא יפנו אלי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 2:05 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
היחס השונה לכארם משעור גם הוא מדגים את זה מצוין.
כארם משעור הגיע למכבי כישראלי הטוב בליגה ועזב כשבר כלי כמו הרבה ישראלים לפניו. על מה בדיוק אתה מתלונן?

ראי שעל הקיר כתב:
טוב מאד שטיוס לא מתייצב, אחרי מה שעשו לו ביוני...
טיוס הוא בעצם קדוש מעונה והאיגוד שם לו רגל בכוונה. נו באמת, יש עוד מישהו שמאמין לזה חוץ ממך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 2:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

giladco כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
היחס השונה לכארם משעור גם הוא מדגים את זה מצוין.
כארם משעור הגיע למכבי כישראלי הטוב בליגה ועזב כשבר כלי כמו הרבה ישראלים לפניו. על מה בדיוק אתה מתלונן?

ראי שעל הקיר כתב:
טוב מאד שטיוס לא מתייצב, אחרי מה שעשו לו ביוני...
טיוס הוא בעצם קדוש מעונה והאיגוד שם לו רגל בכוונה. נו באמת, יש עוד מישהו שמאמין לזה חוץ ממך?

משעור עזב כשבר כלי? בוא לא נגזים. משעור עבר עונה פצועה שהמשיכה עוד מהעונה שלפני וגם כששיחק לא תפקד כמו שצריך והלוואי על כולנו להרוויח בשנה הזאת את מה שהרוויח.

ואיך בדיוק אתה בא בתלונות לטיוס על זה שהעדיף בקיץ אחד לסיים את לימודיו ובקיץ שני להינשא על פני להעביר אותם בנבחרת, כאשר עומרי כספי לדוגמא פשוט לא מגיע ברוב הקיצים כי הוא רוצה להתכונן לעוד עונה חדשה בקבוצה חדשה בדרך לשיא ההופעות בליגה ללא משחק פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 2:20 pm 
Hall of Famer

אתה מפספס את הנקודה, כי השנאה מעבירה אותך על דעתך.
על מה אני מתלונן במקרה משעור? אתה בכלל מקושר לדיון שאתה מנהל? אנחנו מדברים על היחס למשעור מצד האיגוד והנבחרת, תתאפס. כשמשעור טופל בארה"ב בפציעה שלו, הם סירבו לשחרר אותו ודרשו לטרטר אותו באמצע הטיפול לארץ, שייבדק בארץ ויחזור לשם. עכשיו הוא משוחרר לבקשתו בלי שאף אחד ירים גבה, גם לא אתה, למרות שקטש רצה אותו.
ומי עוד מאמין לזה חוץ ממני? אוהדי קבוצות אחרות שיש להם יושרה, לא אתה. תחזור לתחילת הת'רד ותמצא שם לפחות אוהד ירושלמי אחד ולפחות אוהד הרצלייני אחד שהבינו בזמן אמת מה קורה (וגם שמו לב לדמיון בין מה שעשו לו ביוני למה שעשו למשעור - אבל המקרה של טיוס יותר גרוע, כי הייתה הסכמה של האיגוד מראש, והם התהפכו עליו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 8:58 pm 
Hall of Famer

בנושא זה , אני רק שאלה
לא היה עדיף ליובל זוסמן עצמו בפרט , ול"כדורסל הישראלי ככלל" שהוא יעשה את ההכנה לעונה עם מכבי תל אביב , ינצל את זה שחסרים לקבוצה ( כולל בטורניר מכובד מאוד בחו"ל ) איזה 4-5 שחקני נבחרות , וינסה לתפוס מקום מכובד ברוטציה ?
במקום זה הוא יהיה המחליף של רפי מנקו או משהו בסגנון , בנבחרת שגם כך אין יותר מדי חשיבות לתוצאות המשחקים שלה בחלון הנוכחי ( אלא אם תהיה הצלחה סופר מפתיעה - סיכוי לא גבוה לכך ) .

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ש' ספטמבר 01, 2018 10:51 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 9:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
בנושא זה , אני רק שאלה
לא היה עדיף ליובל זוסמן עצמו בפרט , ול"כדורסל הישראלי ככלל" שהוא יעשה את ההכנה לעונה עם מכבי תל אביב , ינצל את זה שחסרים לקבוצה ( כולל בטורניר מכובד מאוד בחו"ל ) איזה 4-5 שחקני נבחרות , וינסה לתפוס מקום מכובד ברוטציה ?
במקום זה הוא יהיה המחליף של רפי מנקו או משהו בסגנון , בנבחרת שגם כך אין יותר מדי חשיבות לתוצאות המשחקים שלה בחלון הנוכחי ( אלא אם תהיה הצלחה סופר מפתיעה - סיכוי לא גרוע לכך ) .

בהחלט היה עדיף לו ומוזר לי למה הוא לא בחר לעשות כך. אם כספי יכול, למה לא זוסמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: