סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 9:17 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני אגיד עכשיו את מה שאמרתי תמיד.
הנבחרת צריכה להיות חובה לכל מי שמוזמן אליה.
הדרך לעשות את זה היא בדיוק הדרך לפתרון כמות המתאזרחים הלא הגיונית בכדורסל שלנו.

הגדרה חדשה של מי שיכול לשחק כמקומי בליגה שלנו.
ההגדרה תכלול את ההגדרות של פיבא. בנושא מתאזרחים בנבחרת (כל מי שקיבל את אזרחותו עד גיל 18 אם אני לא טועה)
חוץ מזה ההגדרה תכיל גם חובה לענות לכל זימון של נבחרת ישראל.

קוראים לדני רבינוביץ לנבחרת והוא לא מגיע , לא יכול לשחק כמקומי בליגה.
ואותו הדר גם לאלכס טיוס וגם למורן רוט וגם לכל אחד אחר שיחשוב על הברזה מהנבחרת שלא בתאום עם אנשי הנבחרת.

עד שאין חוקים ברורים לכולם , אני לא רואה סיבה לבוא ולהאשים את כל העולם ששחקנים כמו טיוס לא באים.
(והרבה שחקנים לא באים , לא רק טיוס )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 9:56 pm 
Hall of Famer

אתה קצת פוגע בחופש העיסוק, אתה לא חושב? וגם קצת בזכויות אזרח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 01, 2018 11:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נבחרת זה צבא? זה מילואים? זה מלחמה? האיראנים על הגדרות? חאמד חדאדי הולך להעיף עלינו טילים?
זו נבחרת ספורט. מדהים אותי כל פעם מחדש איך אנשים נהיים נוער גבעות כשזה מגיע למשהו שהוא בסופו של דבר נבחרת ספורט.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 8:55 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
נבחרת זה צבא? זה מילואים? זה מלחמה? האיראנים על הגדרות? חאמד חדאדי הולך להעיף עלינו טילים?
זו נבחרת ספורט. מדהים אותי כל פעם מחדש איך אנשים נהיים נוער גבעות כשזה מגיע למשהו שהוא בסופו של דבר נבחרת ספורט.

+1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 9:04 am 
Senior

אני מסכים עקרונית עם NTK, הנבחרת צריכה להיות חובה. מי שמטעמי מצפון לא יכול להצטרף לקמפיין עת יזומן אל הדגל, יוכל תמיד להמיר את השירות בנבחרת בשירות לאומי במגוון אפשרויות לפי בחירתו (בפנימיות לנוער, מוסדות סיעודיים וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 9:06 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תומר כתב:
אני מסכים עקרונית עם NTK, הנבחרת צריכה להיות חובה. מי שמטעמי מצפון לא יכול להצטרף לקמפיין עת יזומן אל הדגל, יוכל תמיד להמיר את השירות בנבחרת בשירות לאומי במגוון אפשרויות לפי בחירתו (בפנימיות לנוער, מוסדות סיעודיים וכו').

ואם זה לא יסתדר אז אין מנוס מהגליה לסיביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 10:22 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
תומר כתב:

ואם זה לא יסתדר אז אין מנוס מהגליה לסיביר.

אפשר גם תליה פומבית אחרי משפט ראווה ציבורי.

וברצינות, להפוך את הנבחרת לחובה זה דבר פשוט מטומטם, קודם כל, כי תמיד יהיו את אלו שהמאמן/האיגוד רוצים ביקרם ויקבלו פטור מוצדק או "מוצדק" בכל פעם שירצו להעדר (או שפשוט לא יזומנו) ומצד שני יהיו את אלו שנוח לזרוק עליהם רפש, אז הם יחטפו את כל האש על כל העדרות, גם אם היא סבירה ומוצדקת לגמרי. ומעבר לזה, מה התועלת של הנבחרת בשחקן שלא רוצה ולא מעוניין להגיע? בעיני גורם יותר נזק מאשר תועלת. הדבר היחיד שאותו כן הייתי עושה, וגם זה בזהירות גדולה מאוד, זה שספורטאי שמשרת בצבא על תקן ספורטאי פעיל (או איך שלא קוראים לזה עכשיו) יכול לאבד את המעמד הזה אם יעדר מהנבחרת מסיבה שאינה מוצדקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 10:41 am 
Hall of Famer

דרישת הופעת חובה בנבחרת היא כ"כ מטומטמת שקשה לראות מאיפה להתחיל.

מילא חייל בשירות פעיל שמקבל סטטוס מיוחד עקב משחקו בנבחרת-אני לא מאמין שאי פעם יהיה החייל שיקבל סטטוס כזה ויחליט שהוא לא משחק בנבחרת, אבל ניחא. אבל מהרגע שמדובר באזרח רגיל...קשקוש בלבוש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 11:16 am 
Hall of Famer

סליחה, אני מתקן - לא האיראנים על הגדרות, זה החרקים מקלנדאתו!
Service guarantees citizenship!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 11:26 am 
Senior

מפליאה אותי מאוד הגישה החופשייה - על גבול המופקרת - שלכם לנושא השירות בנבחרות.
מה צריכה לחשוב משפחה של שחקן כמו יובל זוסמן שפעם בכמה זמן עוצר את חיי השיגרה שלו ונקרא אל הדגל לייצג את מדינתו, כששחקנים אחרים מבלים באותם הימים ממש, בים ובמועדונים.
מי ששוויון בנטל היא יותר מסיסמא ריקה בעיניו, לא יכול להרשות לעצמו להתיחס לנושא בקלות ראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 12:14 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
מה צריכה לחשוב משפחה של שחקן כמו יובל זוסמן שפעם בכמה זמן עוצר את חיי השיגרה שלו ונקרא אל הדגל לייצג את מדינתו, כששחקנים אחרים מבלים באותם הימים ממש, בים ובמועדונים.
מי ששוויון בנטל היא יותר מסיסמא ריקה בעיניו, לא יכול להרשות לעצמו להתיחס לנושא בקלות ראש.

"יש עכשיו שחקנים שמתאמנים בתעלה, בזמן שאתם חוגגים בדיזנגוף ובים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 12:17 pm 
Hall of Famer

בהכירי את אבא של יובל זוסמן (המורה שלי לספורט בתיכון והמאמן שלי בקט-סל), בחור קרבי, ציוני ופטרויט במיוחד (ליובל קוראים יובל כי הוא נולד בשנת היובל למדינה)-אם זוסמן ג'וניור רק יחשוב על היעדרות מנבחרת, הוא יישלח באופן יזום למחנה חינוך מחדש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 12:19 pm 
Hall of Famer

אגב, גם לבן של איציק וכוכי מרדכי שגם הוא נולד ב-98' קראו יובל- Yovel

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 12:21 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:

:D גדול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 5:08 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:

לא, אני לא חושב.
יהיה מותר לקבוצה להעסיק אותך , רק שאתה תחשב במניין הזרים ולא במניין המקומיים.
בכלל האמירה הזאת של חופש העיסוק וכו... תמיד עולה כשאין דרך אחרת להתמודד עם המציאות.
אבל המציאות מראה לנו שבתי המשפט לא כל כך מתערבים בדברים כאלה.
וגם אם הם מתערבים לפעמים , אפשר למצוא דרך יצירתית שתעבור את הסף של בתי המשפט.

אבל האמת היא שאני לא רואה אף גורם שאשכרה ינסה את מזלו בבית המשפט.
מה ההבדל בין זה לבין הקביעה שמי שלא שרת בצבא , לא יכול לאמן את הנבחרת הלאומית ( זה לא פוגע ? ) בסופו של יום ברק בכר מעדיף לבצע בגילו סוג של שירות צבאי ולא לתבוע אף אחד.

אם תהיה הסכמה לזה במנהלת , אני מניח שאפשר יהיה להעביר את זה משפטית , כמו את חוק הצעירים וכמו חוקים אחרים.

ראי שעל הקיר כתב:

כן , לשאלתך , נבחרת זה צבא והאירנים על הגדרות.
אם תחשוב על זה , כל האהדה שלנו למשחק כדורסל (או כל ספורט אחר ) היא מטופשת לחלוטין.
אם היינו פוגשים מישהו שעשה משהו אחר שאין בו שום דבר שימושי ונחוץ ומשקיע בזה את כמות הזמן שאוהד ממוצע משקיע בקבוצה שלו , היינו חושבים שהוא אובססיבי ומטורף.
ובהינתן ההגזמה הפראית הזאת בכל נושא ונושא שקשור בכדורסל , גם ההגזמה בדרישה של הנבחרת היא לא יוצאת דופן.

אז זה נכון שמי שמנסה למדוד את זה בכלים אובייקטיבים , לא יצליח להבין את זה.
אבל מי שיבדוק את זה באותם כלים , לא יבין איך אדם עוזב הכל ונוסע ל5 ימים לאירוע ספורט (נגיד פינאל פור)
וגם אני אם הייתי שומע שמישהו עזב הכל ל5 ימים עקב רצונו לראות הרבה טלווזיה בשידור ישיר , הייתי חושב שהוא מגזים בטירוף (ומעשית אין שום הבדל בין לראות ספורט ללראות טלווזיה.

הפלוס של זה הוא שבזכות ההגזמה שלנו , הקבוצות מקבלות סכומי כסף אדירים ממקורות שונים כגון מפרסמים גופי שידור וכו... (מה שמביא למשכורות מטורפות בספורט הזה.
המינוס הוא שגם דברים כמו נבחרת או קבוצה מקבלים יחס לא פרופורציונאלי לכלום.
וזה בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 5:14 pm 
Hall of Famer

אז נישאר חלוקים. נבחרת ספורט זה לא צבא, ספורט זה לא מלחמה, קיומנו לא תלוי בנבחרת ספורט, האיראנים והחרקים מקלנדאתו לא על הגדרות. אין לזה שום קשר לאהדה למשחק הכדורסל או למועדון שלך, אתה יכול להיות אוהד שרוף של קבוצתך גם בלי להיות לאומן על גבול הפשיסט (ומי שרואה בנבחרת צבא ובספורט מלחמה קיומית - זה מה שהוא בעיני), ואגב גם ברמת המועדונים זו לא מלחמה, וקיומך, איכות חייך ורמת חייך לא תלויים בהצלחתו של המועדון שלך (בהנחה שאתה רק אוהד ולא בעל אינטרס או מתפרנס ממנו).
נבחרת ישראל בכדורגל כבר כמעט 50 שנה לא עולה למפעל כלשהו ואני לא מרגיש שחיי נדפקים בגלל זה, שקיומי נפגע או שמצבי יותר או פחות טוב. לעומת זאת אם צה"ל מפסיד במלחמה - כנראה שדווקא כן....

מה ההבדל בין זה למקרה בכר? אין הבדל, גם הקישור בין עשיית צבא לאימון הנבחרת היא התחלקות על השכל בעיני.

לגבי החלק הראשון, אם אני מבין אותך נכון אתה טוען שיש ליישם זאת ללא מורא וללא משוא פנים, גם כלפי הצברים טהורי הדם. רק בשביל הבידור אני מקווה שינסו ליישם את זה, לא רק על המתאזרחים שהכשזה מגיע להם המושג "אזרחות" שווה לתחת אצל נוער הגבעות שהם חלק מאוהדי הכדורסל בישראל (שחלקם יכולים להיות ליברלים, שמאלנים, דורשי שוויון אזרחי מוחלט בכל תחום אחר), אלא גם על הצברים טהורי הדם וארגון הצברים שהם מאוגדים בו. הכינו את הפופקורן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 7:08 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
עמוס לב כתב:

לא, אני לא חושב.
בכלל האמירה הזאת של חופש העיסוק וכו... תמיד עולה כשאין דרך אחרת להתמודד עם המציאות.

מה ההבדל בין זה לבין הקביעה שמי שלא שרת בצבא , לא יכול לאמן את הנבחרת הלאומית ( זה לא פוגע ? ) בסופו של יום ברק בכר מעדיף לבצע בגילו סוג של שירות צבאי ולא לתבוע אף אחד.

אם תהיה הסכמה לזה במנהלת , אני מניח שאפשר יהיה להעביר את זה משפטית , כמו את חוק הצעירים וכמו חוקים אחרים.

אז אני הייתי ציני. ברור שזה פוגע בחופש העיסוק. יעלו את עלות המעביד שלך ב-25% או יורידו לך את השכר ב-25%.
אפשר להגיד הפוך - תמיד הלאומיות המוטרפת הזאת עולה כשאין דרך אחרת להתמודד עם המציאות.
אני לא מכיר מקרה שבו המציאות הראתה לנו אפליה משמעותית בתנאי העסקה של אזרחים, היתה פניה לביהמ"ש אבל הוא החליט לא להתערב בכך. אשמח לדוגמאות.

הקביעה שמי שלא שרת בצבא לא יכול לאמן נבחרת לאומית היא מטופשת בעיני ומאחר ומקרי ברק בכר יש מועטים, אם בכלל, אז ברור שבכר עצמו החליט לעשות איזה סידור צ'וקומוקו כדי לסדר את המעמד שלו, במקום ללכת להילחם משפטית ולהוציא כסף.

אני עשיתי מילואים קרבי במשך 19 שנים, קצת יותר משמעותי למדינה מאשר השתתפות בנבחרת ישראל. לא ראיתי שתנאי התעסוקה שלי השתפרו לעומת 95% מהמשתחררים משירות צבאי (וזה לא כולל את כל אלו שבכלל לא התגייסו) שלא נדרשו לעשות מילואים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 8:39 pm 
Junior

אני חושב שלא צריך לעצור במי שבוחר לא להתייצב לסגל הנבחרת. מה לגבי העלאת מיסים לשחקן שכן הולך לנבחרת אבל לא מתאמץ בהגנה? מאסר על תנאי למי שלובש את המדים הלאומיים ולא בזין שלו לסגור לריבאונד? כי שיוויון בנטל זו לא סיסמה ריקה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 9:36 pm 
Junior

מנסה למצוא מה המקבילה של לא להשמיע בגלגלץ, או לא להזמין למופע יום העצמאות...
לא לאמן בנבחרות זה מצומצם מדי, לא לקבל חוזה הממומן מעירייה זה דרקוני מדי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 10:12 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אני חושב שלא צריך לעצור במי שבוחר לא להתייצב לסגל הנבחרת. מה לגבי העלאת מיסים לשחקן שכן הולך לנבחרת אבל לא מתאמץ בהגנה? מאסר על תנאי למי שלובש את המדים הלאומיים ולא בזין שלו לסגור לריבאונד? כי שיוויון בנטל זו לא סיסמה ריקה!

מה אתה מדבר, אלה עוד יותר גרועים מהמשתמטים. הם הסוציומטים שלא מחליפים באלונקה, שלא עוזרים לנקות את המאג לפני מסדר בוקר, שאף פעם לא עושים משמרת שנייה. שמיכה בלילה, זה מה שמגיע להם. עושים מעשה זמרי ודורשים שכר כפנחס גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 11:17 pm 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
בהכירי את אבא של יובל זוסמן (המורה שלי לספורט בתיכון והמאמן שלי בקט-סל), בחור קרבי, ציוני ופטרויט במיוחד (ליובל קוראים יובל כי הוא נולד בשנת היובל למדינה)-אם זוסמן ג'וניור רק יחשוב על היעדרות מנבחרת, הוא יישלח באופן יזום למחנה חינוך מחדש.

לא סתם בשנת היובל. נולד ביום העצמאות ב-98.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 12:25 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
N.T.K כתב:
עמוס לב כתב:

לא, אני לא חושב.

אז אני הייתי ציני. ברור שזה פוגע בחופש העיסוק. יעלו את עלות המעביד שלך ב-25% או יורידו לך את השכר ב-25%.
אפשר להגיד הפוך - תמיד הלאומיות המוטרפת הזאת עולה כשאין דרך אחרת להתמודד עם המציאות.
אני לא מכיר מקרה שבו המציאות הראתה לנו אפליה משמעותית בתנאי העסקה של אזרחים, היתה פניה לביהמ"ש אבל הוא החליט לא להתערב בכך. אשמח לדוגמאות.

הקביעה שמי שלא שרת בצבא לא יכול לאמן נבחרת לאומית היא מטופשת בעיני ומאחר ומקרי ברק בכר יש מועטים, אם בכלל, אז ברור שבכר עצמו החליט לעשות איזה סידור צ'וקומוקו כדי לסדר את המעמד שלו, במקום ללכת להילחם משפטית ולהוציא כסף.

אני עשיתי מילואים קרבי במשך 19 שנים, קצת יותר משמעותי למדינה מאשר השתתפות בנבחרת ישראל. לא ראיתי שתנאי התעסוקה שלי השתפרו לעומת 95% מהמשתחררים משירות צבאי (וזה לא כולל את כל אלו שבכלל לא התגייסו) שלא נדרשו לעשות מילואים.

לא יעלו או יורידו לך במיסים בכלל.
פשוט לא תוכל להחשב כשחקן מקומי לצורך רישום בטופס המשחק (כשיש הגבלה של X מקומיים וY שאינם מקומיים)
בדיוק כמו ששחקן שמשחק כשיראלי היום יכול לקבל הנחות מס של שחקן לא ישראלי.

כשיבינו שחקנים שיכולתם להתפרנס בארץ מכדורסל תלויה בהסכמה שלהם להגיע לנבחרת כשהם מוזמנים , לא יהיו עוד הברזות מהנבחרת.
ואם יבוא ישראלי כשר למהדרין שיחליט שהוא לא מגיע לנבחרת אך כן רוצה קבוצה ישראלית שתעסיק אותו , בבקשה , שימצא קבוצה שתעסיק אותו בשכר שהוא חושב שמגיע לו אבל במשחק הוא יחשב כזר לצורכי חוקים רוסיים או ספירת זרים כלשהי שתהיה מונהגת באותה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 12:33 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לגבי החלק הראשון, אם אני מבין אותך נכון אתה טוען שיש ליישם זאת ללא מורא וללא משוא פנים, גם כלפי הצברים טהורי הדם. רק בשביל הבידור אני מקווה שינסו ליישם את זה, לא רק על המתאזרחים שהכשזה מגיע להם המושג "אזרחות" שווה לתחת אצל נוער הגבעות שהם חלק מאוהדי הכדורסל בישראל (שחלקם יכולים להיות ליברלים, שמאלנים, דורשי שוויון אזרחי מוחלט בכל תחום אחר), אלא גם על הצברים טהורי הדם וארגון הצברים שהם מאוגדים בו. הכינו את הפופקורן.

יכול להיות שזה לא יהיה ישים בגלל לחץ כלשהו שיופעל (תקשורת / אוהדים / וכו.. )
ברור גם לי שמהלך כזה יופעל בפועל בעיקר על מתאזרחים ולא על צברים ישראלים , כי למרות שהחוק שוויוני לכולם , ברור לי שהבירוקרטיה היא הדרך שבה ההפליה נכנסת לפעולה
והסבירות שהמאמן הלאומי פשוט לא יזמין את הישראלי שעושה בעיות ויתעקש דווקא על המתאזרח שעושה בעיות היא סבירות גבוה.

ועדיין זה המעשה שצריך לעשות בכדי להחזיר את הנבחרת שלנו להיות דבר שממוקם מספיק גבוה ברשימת הדברים ששחקן מבין שחובה עליו לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 12:45 am 
Junior

השאלה שעדיין לא ראיתי שענית עליה היא למה זה צריך להיות חובה ועוד חובה קדושה כל-כך?

נבחרת אמורה להיות זכות ושאיפה של כל שחקן (כמו שהרבה פעמים השחקנים בעצמם אומרים, אם כי זה זכור לי בעיקר אצל כדןרגלנים), למה אחד שלא רוצה אז צריך להעניש אותו?

אם הנבחרת מגיעה למצב ששחקנים מעדיפים להתרחק ממנה, הממונים צריכים לעשות חושבים רציני איך היא הגיעה למצב הזה. לרמות, איומים וקנסות רק יחזקו את הרצון לברוח ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 1:17 am 
Sophomore

Dovi כתב:
השאלה שעדיין לא ראיתי שענית עליה היא למה זה צריך להיות חובה ועוד חובה קדושה כל-כך?

נבחרת אמורה להיות זכות ושאיפה של כל שחקן (כמו שהרבה פעמים השחקנים בעצמם אומרים, אם כי זה זכור לי בעיקר אצל כדןרגלנים), למה אחד שלא רוצה אז צריך להעניש אותו?

אם הנבחרת מגיעה למצב ששחקנים מעדיפים להתרחק ממנה, הממונים צריכים לעשות חושבים רציני איך היא הגיעה למצב הזה. לרמות, איומים וקנסות רק יחזקו את הרצון לברוח ממנה.

הנבחרת היא לאו דווקא זכות ושאיפה של כל שחקן.
במיוחד בגלל שבניגוד לכדורגל , הנבחרת היא לא באמת קרקע להצגת היכולות שלך ברמות הגבוהות והיא לרוב לא משמשת מקפצה לשחקנים.

אבל מי אמר שהיא צריכה להיות שאיפה של כל אחד.
הנבחרת היא אינטרס של קהל הכדורסל בארץ ושל איגוד הכדורסל בארץ (וגם של הקבוצות בצורה עקיפה יותר כי הצלחה ברמת הנבחרת = כסף גדול יותר לכדורסל מהווינר וממשרד הספורט כי יש קריטריונים לחלוקה והם בין השאר מושפעים מהישגים.)

אבל מעל כל זה , נמצא האוהד ספורט הישראלי.
אמנם כשנבחרת הכדורסל מודחת , אף אחד לא יושב ובוכה , אבל כשהיא מצליחה , זה עושה טוב לכל כך הרבה אנשים וגם לכדורסל (תרא מה היה סביב נבחרת העתודה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 150 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: