סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 12:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 5:25 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ממפיס צריכה להימלט מהמרתף השנה, שנה הבאה עם גאסול בן 35 ולקונלי עוד שנה בחגורה יהיה לה קשה להימלט מההגנה.
לתת את הבחירה לא מוגנת עוד שנתיים זו (עוד) מכה אנושה למועדון בסדר הגודל הזה שנשען יותר מקבוצות אחרות על הדראפט.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 7:18 pm 
Hall of Famer

המערב לא כזה קשוח השנה (ולמעשה כל הליגה).
קבוצות טובות ובטוחות בפלייאוף - גולדן סטייט, יוסטון, לברו..לייקרס. כמה שאני לא אוהב את ווסטברוק, אני מניח שהוא וג'ורג' זה מספיק לפלייאוף. הספארס גם יגיעו למעט קטסטרופת פציעות. פופ, למרקוס ודרוזן צריך להספיק גם ליתרון ביתיות. אבל גם קבוצות הפלייאוף הללו לטעמי למעט הווריירס כמובן וכנראה גם הרוקטס לא באמת קבוצות חזקות ואף אחת לא תהיה קונטנדרית (למעשה הליגה השנה תחזיק במקרה הטוב 3 קונטנדריות, אולי אולי 4 אם מרקל פולץ פתאום יתגלה כבחירה מספר 1 סבירה ומעלה מה שלא סביר).

יוטה לטעמי גם יהיו בפלייאוף. לא מת על רוביו, לא מחזיק מאינגלס, אבל מיצ'ל באמת נראה כמו הדבר האמיתי וגובר עוגן הגנתי משמעותי. זה צריך להספיק, אלא אם יהיו פציעות לרוביו וגובר המועדים, אבל אני לא יכול להתחייב על כך. אני גם חושב שמה שיש למינסוטה זה מספיק לפלייאוף, אבל גם פה יכול להיות תסריט רע.

כל היתר? הרבה פחות טובות עם המון חורים. הקליפרס, הגריזליס, גם הפליקנס (אפילו לפני המועדות לפציעות של החדגבה והולידיי, אני לא מחזיק מהקבוצה הזאת), דנבר, ממפיס, אפילו פורטלנד לא כאלו גדולים על פיניקס. האם הסאנס יגיעו לפלייאוף? זה הימור שאני לא הייתי לוקח וחושב שהוא סטרץ'. אבל אני גם יכול לראות תסריט שזה קורה, עם טרייד חכם על רכז מיומן, עוד התקדמות של בוקר ומילוי הציפיות של דיאנדרה אייטון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 8:10 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
לפני המספרים שלו בקינגס הוא היה בפלקינס ולא נראה טוב יותר מאתוו'ן מור.

לפני שאראה שההשוואה בין הילד למור מופרכת, אוכיח בקלילות שגם שחקן שלא נראה טוב יותר מאיטוואן מור היה משפיע לטובה על סיכויי הפליקנס לביתיות בפלייאוף.

ובכן, התמורה שהתקבלה בניו אורלינס בטרייד שהילד היה חלק ממנו היתה קאזינס ועמרי כספי. קאזינס ועמרי כספי לא ישחקו בפליקאנס העונה. מכאן נובע: שחקן שלא נראה טוב יותר מאיטוואן מור>כלום. מש"ל.

ועכשיו נזכיר כמה עובדות: באדי הילד היה כוכב מכללות אדיר. בעונה האחרונה שלו באוקלהומה הוא קלע 25 למשחק ב50% מהשדה, 46% לשלוש ו88% מהקו. בסיום העונה הזו הוא זכה ל4 פרסי הצטיינות שנעים בין "הסקנד גארד הטוב במכללות" דרך "השחקן הכי מדהים במכללות" ועד "שחקן השנה במכללות" (יש כל מיני גופים שנותנים כל מיני פרסים בקולג'ים). מובן מאליו שהוא היה קונצנזוס אול-אמריקן. הוא נבחר 6 בדראפט שנחשב לחזק (סימונס ראשון, אינגרם שני, ג'יילן בראון שלישי. בנדר הרביעי לא הוכיח ולא יוכיח שהוא שווה את זה וקריס דאן החמישי סימן שאלה), היה הסקנד הפותח של הפליקאנס ברוב התקופה שלו שם, עבר בטרייד לסקרמנטו והיה הסקנד הפותח ברוב התקופה כשהוא נותן בקינגס 15 נקודות למשחק ב43% לשלוש. בסוף העונה הוא נבחר לחמישיית הרוקיז הראשונה. נעבור לתחילת הקריירה של איטוואן מור, שנבחר במקום ה55 בדראפט 2011-בחירה אחת מעל צ'וקוודיאברה מדוואבום. בעונת הרוקי שלו הוא מיעט לשחק בסלטיקס, והמספרים שלו היה רעים. אנחנו כבר מתחילים להבין תמונה של רמות כשרון שונות לגמרי ומעמד שונה לגמרי. הלאה. בעונה השנייה בליגה הילד אמנם עולה לרוב מהספסל, אבל משחק 25 דקות למשחק וכאמור קולע 13.5 לערב ב43% לשלוש ו-88% עונשין. איטוואן מור בעונה השנייה שלו בליגה עלה לרוב מהספסל באורלנדו, שיחק 22 דקות למשחק, וקלע 8 נקודות לערב ב34% לשלוש. הבדל מסוים. העונה הראשונה בקריירה של איטוואן מור עם מספרי דאבל פיגרז בנקודות היתה העונה הקודמת בפליקנס מאותגרי הקו האחורי. הוא עשה 12.5 נקודות לערב ביעילות גבוהה ועם 43% לשלוש, אבל 71% מהקו וזה בעונה השביעית שלו בליגה.

לאור האמור לעיל, הייתי אומר שבאדי הילד בסגל-קלע נפלא בואכה עונתו השלישית בליגה, שהוכיח כבר בעונת הרוקי שהוא מסוגל לעשות דאבל פיגרז למשחק, שמרווח לך את המשחק ונותן לך נשק התקפי משמעותי בקו אחורי מאותגר-היה עוזר לך לנסות להגיע למקום הרביעי במערב שחוץ מ3 הטנוריות נראה פתוח מאד.

לגבי פיניקס, כבר אמרתי שצריך רכז. ואני מאמין בקוקושקוב, מאמן חזק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 9:51 pm 
Hall of Famer

אה, ופרט עובדתי קטן על יתרון ביתיות במערב. בעונה שעברה סיימה שלישית בקונפרנס פורטלנד טריילבלייזרס, קבוצה שבנויה על 2 כוכבים בקו האחורי שמסביבם חבורה של חוטבי עצים ושואבי מים. הקבוצה הזאת חטפה סוויפ בסיבוב הראשון מ...ניו אורלינס פליקנס. אז נכון שבינתיים לברון הגיע ונשאר רק המקום הרביעי כמקום ריאלי ליתרון ביתיות, אבל מה כל כך מופרך בהנחה שניו אורלינס עם באדי הילד היתה יכולה להתמודד יפה על המקום הזה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 10:40 pm 
Junior

בסופו של דבר, המקום השלישי במערב סיים עם 49 ניצחונות.
המקום התשיעי סיים עם 46 ניצחונות.
אני מסכים שבסיטואציה כזו שינוי קטן יכול להיות מתורגם לשינוי משמעותי במיקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 1:42 am 
Hall of Famer

האם משתמע כאן שהלייקרס סבירות גבוהה יסיימו במקומות 3-4 ויהיו עם יתרון ביתיות ?
מסופקני

הספרס לדעתי יסיימו מעליהם , ולא אופתע אם עוד שתיים/שלוש קבוצות מבין יוטה , אוקלהומה , מינסוטה וניו אורלינס המדוברת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 3:12 am 
Sophomore

אין שום סיכוי שאוקלהומה, מיני או ניו אורלינס יסיימו לפני לברון. והלייקרס מוכשרים גם מעבר ללברון.

סן אנטוניו יכול להיות, יוטה גם.

ההימור שלי:
גולדן
יוסטון
לייקרס
ספרס
יוטה תלוי בבריאות של רוביו וגובר שניהם (כמובן גם מיטצ'ל טפו טפו)
ניואורלינס
אוקלהומה
מיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 9:25 am 
Hall of Famer

נבר סיי נבר, אבל הלייקרס עם לברון (וסטיבנסון, ורונדו, ומגי) לצד אינגרם שכבר התחיל לפרוץ בעונה הקודמת והוא כוכב בהתהוות, קוזמה, בול והארט שווים ביתיות ולדעתי לא יסיימו נמוך מהמקום השלישי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 10:59 am 
Junior

נבר סיי נבר (כי ההפרש בין מקום שלישי לשישי היה ניצחון אחד, מקומות 4-6 סיימו באותו מאזן)
אבל אני לא רואה את הלייקרס מסיימים טוב ממקום שישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 11:20 am 
Hall of Famer

אני רק אציין שמשפט כמו "אין מצב שפילדלפיה מסיימים לפני לברון" היה בוודאי יכול להיכתב גם בשנה שעברה .
מה גם שקבוצה כזאת אולי לא תשחק בשיא הכוח מהלך כל העונה ( רונדו מן הסתם , ללברון היו תקדימים כאלו בקליבלנד לא אחת וכו' ) , ויהיה להם ביטחון "לשייט" כל עוד הם למשל בטווח מקומות 3-6 , ולכן לשיטתם פייבוריטים ( ברורים ? ) בסיבוב הפלייאוף הראשון .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 11:31 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מתאר לעצמי שלברון יעדיף לסיים שישי או שביעי מאשר 4-5 כדי שלא לפגוש את ג"ס בסיבוב השני ולקוות שמישהו ייפצע להם עד הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 11:41 am 
Hall of Famer

זו פרשנות אפשרית
אבל מקום שביעי ( אפילו בהנחה הלא לגמרי ברורה מאליה שאכן יוסטון יסיימו במקום השני ) זה סכנה גדולה מאוד להדחה בסיבוב הראשון , שלא לומר סוויפ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 12:37 pm 
Hall of Famer

אלה פרשנויות כורסה קלאסיות. לברון יעדיף להיות הכי טוב שהוא יכול, מחשבות על באיזה סיבוב גולדן מחכה יהיו רלוונטיות-אם בכלל-כשתהיה תמונת מיקומים ברורה. במערב של העונה שעברה הכל היה פתוח עד הסוף בערך במקומות 3 ומטה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 12:48 pm 
Sophomore

מודה שההימור שלי נובע אך ורק מאיכות הכדורסל שאני יכול לדמיין שהקבוצות יראו. ולא מכל מני אסטרטגיות משונות של להפסיד בשביל קרבות מיקום.

מעבר לכך, אולי זה נאמר גם על פילי - אבל בוא תראה לי איזו מהקבוצות שהצבעת עליהן מחזיקות בשני פרוספקטים צעירים שרק מחכים להתפתח לכוכבים בליגה.
הקבוצה שהכי קרובה לפרופיל הזה היא - הלייקרס, ובהתחשב בכך שהם גם הביאו את השחקן הכי טוב בעולם ועוד כמה חבר'ה לא פראיירים, אני מרגיש שהם עוד יכולים להפתיע בכיוון ההפוך (ופתאום למצוא את עצמם יותר מרשימים מיוסטון למשל). לא הייתי מהמר על זה כרגע, אבל גם לא הייתי נופל מהכיסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 1:26 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
מעבר לכך, אולי זה נאמר גם על פילי - אבל בוא תראה לי איזו מהקבוצות שהצבעת עליהן מחזיקות בשני פרוספקטים צעירים שרק מחכים להתפתח לכוכבים בליגה.

נתת תיאור לא רע למינסוטה ...
ויש את יוטה עם הקבוצתיות וההגנה , אוקלהומה עם ווסטברוק , ניו אורלינס על "אדי העונה שעברה" ( ועם חיזוק ראוי ) , וכמובן שאין לזלזל בפופ - בפרט שהשנה יש לו שני אולסטרים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 1:46 pm 
Sophomore

במינסוטה המצב מסובך. אין ספק שיש להם סגל לפלייאוף, אבל באטלר מסיים חוזה השנה ודי ברור שהוא לא מעוניין להישאר, כך שסביר להניח שינסו להרוויח עליו משהו. גם גיבסון וטיג מסיימים חוזה, וגם קאט. אז בעוד שלגבי קאט מינסוטה בוודאי תלחם בשיניים, ואני חושב שהם אלה שיכולים להציע לו הכי הרבה, שאר החבילה די מועדת להתפרקות ויש סיכוי שינסו להוציא משהו גם על טיג וגיבסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 1:49 pm 
Sophomore

זה לא תיאור של מינסוטה. וויגינס לא מחכה להיות כוכב בליגה. הוא מה שהוא לטעמי. תיאור הרבה יותר של הלייקרס משל מינסוטה.

לא מזלזל ביוטה וספרס.
מזלזל עמוקות באוקלהומה וטיפה פחות בניו אורלינס (פשוט כי דיויס מדהים, אבל גם לו יש גבולות).

העניין הוא שסך הכל - מינסוטה, ספרס, אוקלהומה, וניו אורלינס קבוצות שדי ברור איפה בערך התקרה שלהן.
אם כבר, מכל אלה אולי יוטה יכולים להיות הכי מפתיעים - יש תלכיד קבוצתי ויש כשרון צעיר אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 10:24 am 
Sophomore

יוסטון - מאוד נחלשו עם העזיבות של אריזה ומוטה. כרמלו ירגיש את ההבדל בין לשחק עם ווסטברוק לבין שניים מהמוסרים הטובים בתולדות המשחק, אבל אין פיצוי להגנה שנחלשה. לא יגיעו לגמר לדעתי.

סן אנטוניו - סקנד גארד בטופ5 וסנטר טופ5 יספיקו למאמן הגדול בהיסטוריה כדי להגיע לפחות לסיבוב השני. לא הייתי פוסל שהם יצליחו להתגנב לגמר, כדי לשמש שטיח לגולדן סטייט.

דאלאס - לוטרי. מעניין יהיה לראות את דונצ'יץ משתלב בליגה. לא היה שום היגיון בלהחתים את קפלה, ולהתחייב בחוזה ארוך טווח, כשהקבוצה תהיה בטאנקינג לפחות בשנתיים שלוש הבאות.

ניו אורלינס - אוקפור הוא שחקן שאני הכי רוצה בהצלחתו, והוא יכול להגיע רחוק. יש לו את כל הסיבות שזה יקרה בניו-אורלינס. 3 הגבוהים הבכירים הם פאוורים טבעיים והוא יוכל להשתלב בכל ציוות עם אחד מהם. גם בן הדוד הרחוק משגיח מקרוב. הזדמנות אחרונה מבחינתו.

ממפיס - כספי בדרך הבטוחה להיות השחקן עם הכי הרבה משחקי נבא ללא משחק פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 11:43 am 
Hall of Famer

itay2 כתב:
יוסטון - מאוד נחלשו עם העזיבות של אריזה ומוטה. כרמלו ירגיש את ההבדל בין לשחק עם ווסטברוק לבין שניים מהמוסרים הטובים בתולדות המשחק, אבל אין פיצוי להגנה שנחלשה. לא יגיעו לגמר לדעתי.

סן אנטוניו - סקנד גארד בטופ5 וסנטר טופ5 יספיקו למאמן הגדול בהיסטוריה כדי להגיע לפחות לסיבוב השני. לא הייתי פוסל שהם יצליחו להתגנב לגמר, כדי לשמש שטיח לגולדן סטייט.

דאלאס - לוטרי. מעניין יהיה לראות את דונצ'יץ משתלב בליגה. לא היה שום היגיון בלהחתים את קפלה, ולהתחייב בחוזה ארוך טווח, כשהקבוצה תהיה בטאנקינג לפחות בשנתיים שלוש הבאות.

ניו אורלינס - אוקפור הוא שחקן שאני הכי רוצה בהצלחתו, והוא יכול להגיע רחוק. יש לו את כל הסיבות שזה יקרה בניו-אורלינס. 3 הגבוהים הבכירים הם פאוורים טבעיים והוא יוכל להשתלב בכל ציוות עם אחד מהם. גם בן הדוד הרחוק משגיח מקרוב. הזדמנות אחרונה מבחינתו.

מעניין.

יוסטון - מי כן יגיעו לגמר המערב לדעתך?
דאלאס - אני מבין את ההיגיון מאחורי מה שאתה אומר ולרוב אני מצדד בו אבל לא נראה שדאלאס מנסים לעשות טאנקינג. הם החתימו את ג׳ורדן, ווטרן וסנטר בכיר (לפחות לדעתם), לעונה אחת. דונצ׳יץ׳ נחשב למוכן לליגה... הם לא מנסים לבנות קבוצה שתפסיד. עם קאפלה לפחות היה להם סנטר צעיר ומבטיח כחלק מה-core.
ניו אורלינס - אני די פסימי לגבי אוקפור, לצערי. הוא שחקן מוכשר התקפית אבל עצל ודי קלולס בהגנה (ובעמדה שלו זה קריטי; זה אומר שהוא יכול להיות לכל היותר שחקן ספסל) והוא תמיד לוקח שנייה או שתיים אחרי שהוא מקבל את הכדור כדי להחליט מה לעשות ועוצר את השטף של ההתקפה. אני מקווה בשבילו שאני פסימי לחינם ושהוא ימצא בקבוצה הזו בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 1:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
itay2 כתב:

מעניין.

יוסטון - מי כן יגיעו לגמר המערב לדעתך?
דאלאס - אני מבין את ההיגיון מאחורי מה שאתה אומר ולרוב אני מצדד בו אבל לא נראה שדאלאס מנסים לעשות טאנקינג. הם החתימו את ג׳ורדן, ווטרן וסנטר בכיר (לפחות לדעתם), לעונה אחת. דונצ׳יץ׳ נחשב למוכן לליגה... הם לא מנסים לבנות קבוצה שתפסיד. עם קאפלה לפחות היה להם סנטר צעיר ומבטיח כחלק מה-core.
ניו אורלינס - אני די פסימי לגבי אוקפור, לצערי. הוא שחקן מוכשר התקפית אבל עצל ודי קלולס בהגנה (ובעמדה שלו זה קריטי; זה אומר שהוא יכול להיות לכל היותר שחקן ספסל) והוא תמיד לוקח שנייה או שתיים אחרי שהוא מקבל את הכדור כדי להחליט מה לעשות ועוצר את השטף של ההתקפה. אני מקווה בשבילו שאני פסימי לחינם ושהוא ימצא בקבוצה הזו בית.

לניו אורלינס יש אולי את הקו הקדמי הרבגוני ביותר בליגה. רק חבל שהם ויתרו על באדי הילד ועל בחירת דראפט תמורת קאזינס.
אם יוסטון לא עולים לגמר יש לי הרגשה ש-OKC יעפילו. זה יהיה נפלא לראות את ווסטברוק מעיף את דוראנט ואז הקאפקייק יחבור ללברון ותהיה עוד סיבה לשנוא את הלייקרס (ואפשר יהיה לחזור לסמפט את הווריורס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 4:07 pm 
Sophomore

אני לא רואה את אוקלהומה מצליחה יותר מדי השנה. יש להם בור רציני בעמדה 4 אלא אם פטרסון יחזור לעצמו. לא מבין למה לא החתימו שוב את ברואר.

הפייבוריטית המרכזית להיות בגמר המערב היא הלייקרס, אבל יש הרבה סימני שאלה לגבי הבריאות של לברון (בכל זאת בן 34 ואחרי 16 עונות) והכימיה שתיווצר שם. זה יכול ללכת לשני הכיוונים. הבאים בתור כמו שציינתי הם הספרס.

לגבי ג'אליל, היו דיווחים שהוא התאמן כל הקיץ ושיפר את הכושר הגופני. נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 4:58 pm 
Hall of Famer

כן, קראתי (וגם ראיתי כמה קטעי וידאו) שהוא התאמן בקיץ. מאוד מקווה בשבילו שהוא בכושר טוב יותר ומוכן מנטלית ופיזית לעונה.

התקווה שלי לגבי אוקלוהומה היא ג׳רמי גראנט. ראיתי אותו מעט בשנה שעברה כך שאני לא יכול להעיד בוודאות אבל במעט הזה, ראיתי שחקן טוב יותר ובוסרי פחות מזה שהיה בפילי. הוא אתלט נהדר וחוסם מצוין עם ממדים שמתאימים לעמדה. אם הוא יצליח לקלוע את השלשה החופשית ולתת הגנה מצוינת, אוקלוהומה תסתדר איתו בעמדה 4. רוב הקבוצות בליגה לא מעמידות כוכבים בעמדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 7:28 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
אני לא רואה את אוקלהומה מצליחה יותר מדי השנה. יש להם בור רציני בעמדה 4 אלא אם פטרסון יחזור לעצמו. לא מבין למה לא החתימו שוב את ברואר.

הפייבוריטית המרכזית להיות בגמר המערב היא הלייקרס, אבל יש הרבה סימני שאלה לגבי הבריאות של לברון (בכל זאת בן 34 ואחרי 16 עונות) והכימיה שתיווצר שם. זה יכול ללכת לשני הכיוונים. הבאים בתור כמו שציינתי הם הספרס.

לגבי ג'אליל, היו דיווחים שהוא התאמן כל הקיץ ושיפר את הכושר הגופני. נראה.

האמת היא שאין הרבה סימני שאלה לגבי הבריאות של לברון. אמנם יהיה בן 34 ואמנם זאת תהיה העונה ה16, אבל בעונה שעברה שיחק בסדירה את כל המשחקים עם 37 דקות למשחק ובפלייאוף עלה ל42 למשחק. לברון הוא תופעה פיזית פנומנלית, חוץ מהנתונים החד-פעמיים שלו הוא גם שומר על עצמו גופנית ברמה הכי גבוהה והכי מדויקת מדעית שאפשר, מה שמאפשר לו להגיע לנתון המדהים של 2 עונות מתוך 15 שבהן החמיץ יותר מ10 משחקים בעונה, כשבשלוש האחרונות הוא לא החמיץ יותר מ6 משחקים בעונה. אם יש משהו שאפשר לסמן עליו V זה הבריאות של לברון, טפו-טפו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה