סאבוניס כתב:
אכן נראה כמו שדה נוח יחסית לשנה הבאה, למרות שגם השנה הוא די היה כזה וכשלנו.
הבעייה נראה לי היא בנבחרת שלנו. נבחרת הקדטים של שנה שעברה הייתה אחת החלשות שאני זוכר. אחרי אבדיה, חיון, סהר ואהרוני הייתה נפילה גדולה בכישרון. אז אם בשנה הבאה אבדיה לא ישחק (והאמת, הוא צריך לשחק רק עם העתודה), בהחלט יש כאן בעייה. אולי קצת חיזוק מהמחזור הצעיר יותר (לוי, דברת, רינסקי וכאלה), או אולי מישהו אחר שיפרוץ בינתיים.
על פניו נראה שאתה צודק, אבל זה גם לא הוגן שההשוואה האוט' שלנו היא לשנתון הנוכחי, שאומנם עשה קצת פאדיחה, אבל סך הכל מוכשר מאוד.
בלי אבדיה אכן יהיה להם קשה, אבל יש את חיון וסהר, עוד פורוורד מוכשר ברעננה בשם יהל מלמד שהיה בסגל הרחב גם השנה, יש כמה גבוהים מעניינים שהפתחו יחסית מאוחר ויש לפחות שני שחקנים מוכשרים מעמק יזרעאל שאולי הפעם אחד מהם יכנס לסגל. יחד עם חיזוק בדמות גלעד לוי, אהרוני ונועם דברת, יכולה להיות נבחרת לא רעה בכלל.
הבעיה בשנתון 2001 היא החור בעמדת הרכז. בגלל זה אהרוני היה בסופו של דבר דיי משמעותי בקדטים בקיץ שעבר. אין שחקנים, או לפחות אני לא מכיר, בגיל הזה שיש להם שילוב של כישרון ונתונים פיזיים. גם לא מישהו כמו גיל בני. בדרך כלל הבסיס לנבחרת זה השחקנים המובילים מקבוצות הנוער הבכירות, שמתמודדות ברמות ובמעמדים הכי גדולים. במכבי ת"א הרכז המוביל יהיה אהרוני, שהוא כאמור קטן בשנה. בהפועל ת"א זה יהיה מדר, שהוא דצמבר 2000. בגלבוע גם כן שחקן שהוא דצמבר 2000. בחיפה, ירושלים וראשל"צ אין באמת רכז ברמת הנבחרות. אולי ברעננה או כפ"ס יש מישהו שיפתיע.
ועוד דבר, אהרוני העדיף להתבסס על הכישרון של השחקנים שציינת וסביבם בנה סגל של רול-פליירים. שחקנים שהם לא באמת פוטנציאל לעתיד (לדעתי לפחות) וסביר להניח שלא יהיו בנבחרות בעתיד. זה לא ממש עבד לו. יש שחקנים יותר מוכשרים מהם שלא נכנסו מבחירה של אורן אהרוני.