סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 1:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז תומאס בגלל שיוכל לשחק כבר בעוד חודשיים ב1 לנובמברי ישאר בבירה .אם אמארה יחתום אז ג'ו יושאל ו ירושלים תהיה עם7 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 02, 2018 5:21 pm 
Hall of Famer

כצפוי תומאס נשאר בבירה
https://sports.walla.co.il/item/3185058

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 1:53 am 
Junior

RREEDDTT. כתב:
כצפוי תומאס נשאר בבירה
https://sports.walla.co.il/item/3185058
מבאס, כבר חשבתי שיש הזדמנות להשתחרר מההחתמה הגרועה והפזיזה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 11:11 am 
Hall of Famer

מה הבעיה
תעשו לו בדיקת סמים
יש תקדימים לכך ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 11:22 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז זהו, שכבר עשו לו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 12:11 pm 
Hall of Famer

תומאס שחקן סביר בסהכ.
בכל אופן כהן מירוץ חמש מפרסם היום שאם אמארה יחליט בדקה ה90 לא להגיע לבירה אז ג'ו הסודני ישאר בסגל ובכל מקרה לירושלים יהיו 7 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 12:18 pm 
Junior

ג'ו הסודני ;;-)))

איזה באסה שכבר יש לי כינוי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 12:20 pm 
Hall of Famer

תכלס לא יודע אם אמארה עדיף על ג'ו.לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 8:24 pm 
Junior

קטש הציע למאמנת שירה העליון להצטרף לצוות המקצועי של הפועל בתפקיד העוזרת, אך זו סיבה עקב לידת בנה הבכור:
http://www.one.co.il/Mobile/Article/18- ... 19860.html

ציטוט:
מאמן הפועל ירושלים, עודד קטש, פנה לפני מספר שבועות למאמנת נבחרת העתודה לשעבר ומכבי רמת חן/בליך בשלוש השנים האחרונות, שירה העליון וזאת על מנת לצרפה כעוזרת. העליון, שהוחמאה מאוד מכך שקיבלה פנייה מאחת הקבוצות הגדולות בכדורסל הישראלי, נאלצה לסרב עקב חופשת הלידה בה שהתה לאחר לידת בנה הבכור.

הפעם האחרונה שאימנה העליון בכדורסל הגברים, הייתה כאשר קיבלה לידיה את מושכות קבוצת הכדורסל של הפועל תל אביב שדשדשה דאז בליגה הארצית. שירה העליון מוערכת מאוד גם בכדורסל הגברים, כאשר זו לא הפעם הראשונה שמתרחשת התעניינות מצד קבוצות בליגת העל והלאומית, שחלק מהאחרונות אף הציעו לה תפקיד ראשי.

המאמנת, שעזבה את מכבי רמת חן לאחר שלוש שנים ובאפריל האחרון גם את נבחרת העתודה, הגיעה לשני גמרים בפלייאוף ליגת הנשים וזכתה ב-2017 בגביע המדינה. מי שישמשו כעוזרי המאמן של עודד קטש בעונה הבאה הם יונתן אלון וראיין פאנון.

שירה העליון הגיבה ואמרה: “אכן נעשתה פניה מצד הפועל ירושלים, אלא שבאותה תקופה הייתי בחופשת לידה, אותה אני מסיימת בימים אלו. אשמח לשתף פעולה עם מועדון כמו ירושלים בעתיד”.

הלוואי שתגיע בעתיד, זה יכול להיות אדיר!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 03, 2018 8:28 pm 
Junior

לגמרי, הפרשנויות שלה נהדרות ורואים שהיא מבינה כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 12:43 pm 
Hall of Famer

תומאס נחת אתמול בערב בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 7:52 pm 
Junior

https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... 1t4nzVQ=KH

מסביבות הדקה השישית היה מעניין לשתי דקות, עד שהחברים נבהלו מהעניין ולקחו צעד אחורה :men:

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 7:58 pm 
Junior

אני לא מבין מה יוני הללי ציפה שאליהו יענה...? :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 8:10 pm 
Sophomore

יש מצב לפירוט קצרצר למי שלא מסוגל לשמוע את הקול שלהם אפילו לא לרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 8:46 pm 
Junior

עד כדי כך לא יכול לשמוע?

הללי שאל שאלה "חצופה" בגבולות בפוליטיקלי קורקט של ראיונות הספורט (זה שהוא איש כדורגל עוזר..) ואמר לליאור שיש אנשים שמלינים על דרגת ההשקעה.. אעעפס עצלנות שלו. אליהו היה נסער.. גימגם.. רצה לדעת מי האנשים האלה? הללי המשיך להסתתר מאחורי אנשים באולפן. גרשון וקופמן שמריצים על אליהו דאחקות כל הזמן בנושא גימגמו.. גרשון ניסה ללקק, קופמן נתלה בתפיסה הכוללת של השחקן הישראלי כעצלן. עד שלקחו צעד אחורה, פסע מפיצוץ הראיון

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 8:51 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:
עד כדי כך לא יכול לשמוע?

הללי שאל שאלה "חצופה" בגבולות בפוליטיקלי קורקט של ראיונות הספורט (זה שהוא איש כדורגל עוזר..) ואמר לליאור שיש אנשים שמלינים על דרגת ההשקעה.. אעעפס עצלנות שלו. אליהו היה נסער.. גימגם.. רצה לדעת מי האנשים האלה? הללי המשיך להסתתר מאחורי אנשים באולפן. גרשון וקופמן שמריצים על אליהו דאחקות כל הזמן בנושא גימגמו.. גרשון ניסה ללקק, קופמן נתלה בתפיסה הכוללת של השחקן הישראלי כעצלן. עד שלקחו צעד אחורה, פסע מפיצוץ הראיון

תודה רבה.
אם כך, טוב שלא שמעתי. עושה לי רע הגועל נפש הזה. כבר חשבתי שאני מפסיד משהו עם משמעות מקצועית.
כשאתה כותב את זה, זה עדיין הרבה פחות מבחיל ממה שזה נשמע בקול שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 9:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זוכרים שנתתי להלפרין שאפו על המודעות העצמית שלו בראיון הפרישה שלו בעיתון?
אז אליהו בדיוק ההיפך... "אני עצלן?! שקר וכזב!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 9:29 pm 
Junior

כשאליהו יפרוש גם הוא יהיה מודע לעצמו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 11:52 pm 
Junior

לפני שמבקרים את אליהו על אי מודעותו. בואו נהיה רגע קט כנים עם עצמנו כמה אנחנו מסוגלים לקבל ביקורת בגוון מסכם על פועלנו, כל שכן קבל עם ועדה.

באופן כללי, העיסוק בעצלנות קצת יצא מכל פרופורציה והאות הקלון שמתלווה אליו לדעתי מוגזם. נראה לי מאוד טבעי שבני אדם תנודתיים ברמות החשק שלהם למקצוע והטרוגניים בגישתם הראשונית למקצוע מלכתחילה. לא כולם פסיכים פרפקטציוניסטים פסיכים אה לה קובי, לכן בתיאוריה השאלה של הללי מיותרת מלכתחילה.

למרות הסגנון הדוחה וחוסר האונה הפרונטלית (כמו שאר אונותיו) של מר הללי. אני דווקא בעד קצת הסרת הכפפות מראיונות עם פיגורות ספורט. כדורסלינו לא ממש מאותגרים בנושא הזה (המעטים שבכלל זוכים לראיון).

אגב זכור לי גם בראיון בהארץ עם ג'ו אלכסנדר, של עירד צפריר כמדומני, שהנ"ל שאל במילים כאלה ואחרות את אלכסנדר אם הקריירה שלו הייתה אכזבה ואלכסנדר היה תוקפני מליאור אליהו פי כמה בתגובה לשאלה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 12:19 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

חתול, זה ברור שלא כל שחקן כדורסל הוא פריק של אימונים ושיפור עצמי ברמה של ג'ורדן או קובי, אבל תגיד לי מה לדעתך היה גבול רמת החשק העליון של אליהו? האם אתה חושב שהוא מימש 50% מהפוטנציאל שלו? יותר? פחות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 8:57 am 
Junior

קודם כל דיסקליימר, אני משתדל להימנע ממשחקי ירושלים - מכבי ותמיד אעדיף לראות מכללות, אנ. בי. איי או הרצליה - נס ציונה כזה. אז אין לי את הקילומטראז' שלכם.

לגבי קליעה מבחוץ, טענה מוכרת לגבי גרף ההתפתחות שלו, אני מחזיק לחיוב ולא לשלילה שלפחות בהיעדר קליעה שכזאת (והרשימה של פורוורדים ישראליים נטולי קליעה ארוכה) הוא פיתח סיגל משחק חצי מרחק מאוד יעיל. שבמשחק של היום, ואם תסתכל גם בפרספקטיבה של פורוורדים ישראליים אחרים תראה כמה היכולת הזו נדירה.

הגנה וריבאונד אין מה להגיד, נקודה רעה. אבל הוא לא הראשון ולא האחרון ששני האספקטים האלה הם נגזרת ישירה של אופי נונשלנטי משהו.

יכולת מסירה, ראיית משחק, יכולת לנוע לכיסים פתוחים במשחק מעבר משהו שתמיד היה לו. אז מצב מנטלי הגנתי לא היה, אבל הלוואי על כל כך הרבה שחקנים ישראליים כזה מצב מנטלי התקפי כמו שלו.

לגבי האגדה והסכמה החשיבתית המקובלת של "התדרדרות בקליעות עונשין =זריקת זין קולקטיבית" גם איתה אני לא מסכים. א) אני יכול להתחבר למצב שבערוב הקריירה אתה כבר זורק א' או ב' ולא בא לך לזרוק 500 זריקות עונשין ביום. זה מאוד טבעי בעיניי ב) גם אתה זורק את ה500 זריקות האלה, יש שחקנים שנכנסים לבור מנטלי ורגרסיה בנושא הזה כמה שלא ינסו.

מצב גופני. לדעתי הגוף שלו בנוי טוב ולא נראה שהוא מפספס יותר מידי אימוני כוח. אם כבר הנושא הזה מה עם בר טימור וחדר כושר? יש לו פטורים?

מזיכרון פגוע במיוחד אמנם כל אגדות האורבניות (שגרשון מאוד אוהב לצחוק עליו (אבל לא לאוזניו כמובן ברדיו) על אי חשק באימונים פוגעות משהו ברושם הכללי. עדיין שחקן שעשה שירות מאוד ארוך בנבחרות ישראל. ולאור ההיעדרות הארוכה של מר כספי, נראה לי שאפשר לזקוף במידה מסויימת לזכותו שרק לאחרונה ביקש שחרור סופי מהפרק הזה.

מה שיותר מעניין אם הוא מיצה 70 אחוז או 39 אחוז מהפוטנציאל. זה למה פרשנים ואוהדים נאחזים בעניין העצלנות כסממן ההיכר היחיד ששווה לדבר עליו של אחד השחקנים המיוחדים שצמחו כאן? לאור המכתש שנפער אחריו, זה לפחות היה אמור להכניס איזשהו קנה מידה להתייחסות של אנשים אליו. אבל נראה שלא ממש. יש גם הפרזה ושפיטה לחומרה יתרה של שחקנים עם יתרון אתלטי מובנה שלא מצליחים להתגבר ולפתח אספקטים אחרים במשחק שלהם כ"מבוזבזים". כל אותם אנשים כרגיל לא מכמתים את אותם אינספור ניואנסיים רגשיים/מנטליים שיכולים להשפיע בגרף התקדמות של שחקן שהם קריטיים לא פחות וקשה עד בלתי אפשרי לשנות אותם. יש כל כך הרבה שחקנים עם סך פוטנציאל גולמי אתלטי, פיזי גבוה ממנו שהגיעו לכל כך הרבה פחות. יש כזאת הפשטה באמת הדיון והסיכום של פועלו של אליהו כעצלן כאילו באמת בכל שלב הוא היה פשוט צריך ללחוץ על הכפתור הירוק למיצוי הפוטנציאל ולא רצה. זה ילדותי בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 9:05 am 
Hall of Famer

חתול, אם ב"משחק חצי מרחק" אתה מתכוון לגויאבות, אז צר לי לומר שהן לא יעילות כבר מזמן. נכנסות באחוזים נמוכים מאוד. הזריקות היחידות שמחזיקות את האחוזים שלו מהשדה איפה שהם זה מתפרצות (ובהחלט אפשר וצריך לזקוף לזכותו את היכולות במגרש פתוח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 9:30 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה זה אחוזים נמוכים מאוד? גם בעונה הקודמת המזעזעת שלו הוא עדיין קלע ב48% סבירים למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 9:32 am 
Hall of Famer

יש סטטיסטיקה לגבי אחוזי זריקות הגויאבות...? מגניב.

ראובן , אורן טוען שהגויאבות נכנסות באחוזים נמוכים , ומה שמאזן אותן (בדרך ל-48 האחוז שציינת, שזה גם לא להיט לשחקן גבוה) זה המתפרצות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 10:17 am 
Hall of Famer

אפשר להתפלסף ולהרבות במילים ובתיאורים על אליהו, למה לא, השורה התחתונה היא מראה עיניים שלא משקר. שחקן שכל הקריירה ברח ממגע כמו ממחלה מדבקת וסופנית, שחקן שכל הקריירה לא שיפר אלמנטים ברי-שיפור, שחקן שביום שבו הוא יצא מהחממה של ישראל למקצוענות בספרד נתקף אימתה ופחד וחזר/הוחזר אחרי עונה כשהוא חולם חלומות בלהה על אימונים קשים. זה שהוא הצליח להיות שחקן התקפה ברמה אירופית גבוהה למרות כל הנ"ל-ייאמר לזכות הכשרון הבאמת גדול שלו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: דניאל ו 114 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: