סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 9:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טענת שהאוול "נותן פייט לאיזרוח של טיוס", אז כנראה שלא הבנת. עכשיו אולי כן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 9:20 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כל מי שחושב שטיוס קיבל אזרחות בשלהי עונת 11/12 רק כי התחיל את התהליך שעוד היה בקולג' בארצות הברית משקר לעצמו :lol: !

רועי גלדסטון | ספורט 5 | פורסם 11/06/12 01:45

ציטוט:
סנטר מכבי אשדוד בעונה החולפת אלכס טיוס קיבל היום (ראשון) את האזרחות הישראלית שלה ייחל כל כך הרבה זמן ושבגינה סומן על ידי המאמן אריק שיבק כמתאזרח החדש של נבחרת ישראל, במקום דייויד בלו שמילא את המשבצת בשנתיים האחרונות.

בעקבות זאת המשא ומתן בין מכבי ת"א ואלכס טיוס, שעל פנייתה של האלופה אליו פורסם כבר באתר ערוץ הספורט בעבר, הואץ והוא צפוי להיות חלק מן הסגל בעונה הקרובה.

למעשה במכבי ת"א מודל 2012/2013, סילבן לנדסברג ואלכס תיוס אמורים להיכנס למשבצת של שני ישראלים שככל הנראה לא ימשיכו, טל בורשטיין ודייויד בלו. כאמור בורשטיין עשוי לפרוש או לחילופין לעבור ניתוח בירך בעקבות הפציעה שעבר. בלו לעומת זאת משהה את קריירת הכדורסל שלו ונשאר בארצות הברית כדי להתחיל ללמוד.

במכבי ת"א מתכוננים לעונה החדשה כאשר הקבוצה נמצאת במשא ומתן עם ריצ'רד הנדריקס. בנוסף, ראשי המועדון הודיעו לקית' לנגפורד כי הם מעוניינים לממש את האופציה לגביו. כמו כן הקבוצה התירה את החוזה עם מילאן מצ'באן. לשחקן שהיה תחת חוזה לא נמצא מקום מבחינה מקצועית בסגל של דייויד בלאט בעונה החולפת והוא הושאל לקבוצה הסרבית כאשר מכבי המשיכה לשלם אחוז משמעותי משכרו כדי למזער נזקים.

כתוצאה מכך, הפורוורד שמחזיק בחוזה לשלוש עונות נוספות במכבי תל אביב והושאל בעונה החולפת לפרטיזן בלגרד, יתיר את חוזהו עם הדאבליסטית ולמעשה יביא לפרידה מוקדמת מהצפוי בין הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 9:25 pm 
Hall of Famer

כמובן, גם עורכת הדין שטיפלה באיזרוח שלו משקרת לעצמה. ומכבי איזרחה אותו רק כדי לשלוח אותו לקאנטו בסוף.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' ספטמבר 04, 2018 9:26 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 9:26 pm 
Junior

יש ת'רד כללי יותר על הנבחרת ולא רק על טיוס?

אם לא, אז קטש שחרר את קולשוב מהנסיעה הקרובה. אני לא יודע מה זה אומר על הרמה של קולשוב, אבל מוזר שהוא בחוץ ושחקן כמו גולן גוט בפנים.
בכל מקרה, אני לא מבין את ניהול הסגל של הנבחרת. זה נכון שאנחנו בתקופת מעבר ונמצאים בדור חלש של שחקנים, אבל לוותר על שחקנים כמו כספי, דאוסון, שמחון, בלייזר, קולשוב ועוד ובעמדת המתאזרח להביא את ג'ון-די ולא את טיוס, הוואל, אלכסנדר או לנסברג מרגיש לי כמו פריבילגיה שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו.
אני מניח שכל מקרה לגופו, אולי חלק מהמקרים מוצדק (אני לא בטוח בכלל לגבי כספי, או מה מידת המאמץ שהשקיעו בלהביא את טיוס או אלכסנדר) אבל באופן כללי יש יותר מדי סימנים מדאיגים (השחרור התמוה של דאוסון בלי שהודיעו לו לטענתו, אי הזימון של שמחון ועוד).
זה לא שעם השחקנים האלה היינו לוקחים את אליפות אירופה, אבל השחקנים האלה עולים בהרבה על שחקנים כמו גוט, מנקו, נמרוד לוי, שגב, ופניני (בגילו מתקדם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 9:38 pm 
Hall of Famer

בראיון ביולי 2012 טיוס אמר ש"רציתי להשאר בישראל, אבל אף קבוצה לא הציעה לי להצטרף. דיויד בלאט רצה אותי, אבל ההנהלה לא עשתה את העסקה".
לכן הלך לקאנטו. למכבי הגיע שנה מאוחר יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 11:20 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
יש ת'רד כללי יותר על הנבחרת ולא רק על טיוס?

אם לא, אז קטש שחרר את קולשוב מהנסיעה הקרובה. אני לא יודע מה זה אומר על הרמה של קולשוב, אבל מוזר שהוא בחוץ ושחקן כמו גולן גוט בפנים.
בכל מקרה, אני לא מבין את ניהול הסגל של הנבחרת. זה נכון שאנחנו בתקופת מעבר ונמצאים בדור חלש של שחקנים, אבל לוותר על שחקנים כמו כספי, דאוסון, שמחון, בלייזר,
קולשוב ועוד ובעמדת המתאזרח להביא את ג'ון-די ולא את טיוס, הוואל, אלכסנדר או לנסברג

א. מקצועית אני לא מכיר את קולשוב למעט כמה קטעים קטנים ממשחקים שהוא שיחק , ממה שהתרשמתי , לא מדובר כאן בכוכב גדול , סתם עוד מקרה של הדשא של השכן ירוק יותר.
ב. כספי וויתר על עצמו , שמחון מפתיע אבל מתאים לבניה המחודשת והצעירה (אם אתה מבוגר , לפחות תהיה עם נסיון מה שאין לשמחון ) , דאוסון זה באמת תעלומה מבחינתי , ובלייזר זה לא שונה ממה שיש לנו בנבחרת
ג. ג'ון די זה באמת לא ברור , וגולן גוט נראה לי שנשאר על תקן שחקן נבחרת עתידי שלא ישחק באמת וכנראה גם ינופה בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 11:39 pm 
Freshman

גולן גוט על תקן טובה לחבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 04, 2018 11:52 pm 
Hall of Famer

כרגיל הסגל גם לא כזה צעיר כמו שעושים ממנו ...
לטעמי 3 השחקנים המרכזיים צריכים להיות מקל ( בן 30 ) , ג'ון-די ( 27 ) וג'ייק כהן ( 28 ) .
בסגל גם פניני ( 35 ) , צ'וברביץ' ( 32 ) וטימור ( 26 ) .
רק אצלנו עדיין מתייחסים לשחקנים בני 23-24 ועם ניסיון רב שנים בבוגרים ( מנקו , זלמנסון , שגב ) כשחקנים צעירים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 12:04 am 
Junior

הקטע שכולם גומרים לשמחון את הקריירה כשחקן מבוגר (29) ובאותה נשימה פניני שם "בשביל הניסיון" הוא יותר עצוב ממצחיק.

שמחון שם כבר שנתיים רצוף שם 14 נקודות בממוצע בארבעים אחוז מחוץ לקשת בנפח זריקות גבוה פלוס. גם בגילו המתקדם הוא משתפר כל שנה בניגוד לפרח הכמורה הצעיר והרענן רפי מנקו שסטגנטי במקרה הטוב. יש לו עוד שלוש ארבע שנים של רמה גבוהה בכיף. כמה קל להיתלות בעניין "הניסיון".

עוד נראה לגבי קולשוב. אבל לפחות שאתה נתפס לסיסמא נוספת "הדשא של השכן.." אולי תספר מהקטעים שראית במה במשחק כדורסל רפי מנקו וגולן גוט עדיפים עליו? לדעתי, הדשא שלו אמור להיות ירוק משמעותית יותר משל השניים הללו.

הקטע עם דוסון פארסה מוחלטת. אפילו בסקנד גארד הייתי נותן לו את הדקות של טימור. מה טימור עשה בנבחרת עד עכשיו?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 12:27 am 
Junior

המושג נבחרת קצת איבד מהמשמעות שלו, לא? לא מדובר בחבורת השחקנים המובחרים ביותר שיכולים לייצג את ישראל. ממש לא מקרה של the best of the best. מדובר סתם בחבורה שמתאימה לאיזו סכמה שקטש מפנטז, במקרה הטוב.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 12:36 am 
מנהל פורום

הרסי הוקינס כתב:
המושג נבחרת קצת איבד מהמשמעות שלו, לא? לא מדובר בחבורת השחקנים המובחרים ביותר שיכולים לייצג את ישראל. ממש לא מקרה של the best of the best. מדובר סתם בחבורה שמתאימה לאיזו סכמה שקטש מפנטז, במקרה הטוב.

ונבחרת ספרד בטורניר הזה זה "נבחרת" ספרד? סתם כל מיני שחקנים ספרדים... שבמקרה עדיין דיי טובים יחסית לרמה, אבל לא באמת נבחרת של הספרדים הטובים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 1:29 am 
Freshman

אדום88 כתב:
כל מי שחושב שטיוס קיבל אזרחות בשלהי עונת 11/12 רק כי התחיל את התהליך שעוד היה בקולג' בארצות הברית משקר לעצמו :lol: !

רועי גלדסטון | ספורט 5 | פורסם 11/06/12 01:45

ציטוט:
סנטר מכבי אשדוד בעונה החולפת אלכס טיוס קיבל היום (ראשון) את האזרחות הישראלית שלה ייחל כל כך הרבה זמן ושבגינה סומן על ידי המאמן אריק שיבק כמתאזרח החדש של נבחרת ישראל, במקום דייויד בלו שמילא את המשבצת בשנתיים האחרונות.

בעקבות זאת המשא ומתן בין מכבי ת"א ואלכס טיוס, שעל פנייתה של האלופה אליו פורסם כבר באתר ערוץ הספורט בעבר, הואץ והוא צפוי להיות חלק מן הסגל בעונה הקרובה.

למעשה במכבי ת"א מודל 2012/2013, סילבן לנדסברג ואלכס תיוס אמורים להיכנס למשבצת של שני ישראלים שככל הנראה לא ימשיכו, טל בורשטיין ודייויד בלו. כאמור בורשטיין עשוי לפרוש או לחילופין לעבור ניתוח בירך בעקבות הפציעה שעבר. בלו לעומת זאת משהה את קריירת הכדורסל שלו ונשאר בארצות הברית כדי להתחיל ללמוד.

במכבי ת"א מתכוננים לעונה החדשה כאשר הקבוצה נמצאת במשא ומתן עם ריצ'רד הנדריקס. בנוסף, ראשי המועדון הודיעו לקית' לנגפורד כי הם מעוניינים לממש את האופציה לגביו. כמו כן הקבוצה התירה את החוזה עם מילאן מצ'באן. לשחקן שהיה תחת חוזה לא נמצא מקום מבחינה מקצועית בסגל של דייויד בלאט בעונה החולפת והוא הושאל לקבוצה הסרבית כאשר מכבי המשיכה לשלם אחוז משמעותי משכרו כדי למזער נזקים.

כתוצאה מכך, הפורוורד שמחזיק בחוזה לשלוש עונות נוספות במכבי תל אביב והושאל בעונה החולפת לפרטיזן בלגרד, יתיר את חוזהו עם הדאבליסטית ולמעשה יביא לפרידה מוקדמת מהצפוי בין הצדדים.

אהבתי את הציטוט "ראשי המועדון הודיעו לקית' לנגפורד כי הם מעוניינים לממש את האופציה לגביו".....

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 5:21 am 
Sophomore

ודים כתב:
הרסי הוקינס כתב:

ונבחרת ספרד בטורניר הזה זה "נבחרת" ספרד? סתם כל מיני שחקנים ספרדים... שבמקרה עדיין דיי טובים יחסית לרמה, אבל לא באמת נבחרת של הספרדים הטובים ביותר.

נכון. ולא רק ספרד. בערך בכל הנבחרות חסרים הרבה מהשחקנים המובילים. שחקני נבא כמעט ולא באו למרות שהם בפגרה. יש נבחרות כמו ספרד, ליטא, יוון או סרביה עם הרבה עומק, שבהן זה יחסית פחות משמעותי מאצלנו. אבל הביקורת העיקרית שלי היא על פיב"א ועל הטורניר המפוזר והבלתי נגמר שארגנה, כולל כללים לא הגיוניים שחלק מהנבחרות אפילו לא היו מודעות אליהם. אפשר לא להסכים עם בחירה כזו או אחרת של קטש, אבל ממש לא הוגן לזרוק עליו את האשמה לזה ש(כמו כל הנבחרות בערך)זה לא הסגל הכי חזק שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 7:44 am 
Hall of Famer

כן, רק שבניגוד לנבחרות אחרות מרבית החיסורים בנבחרת הם מהחלטה של קטש עצמו. אולי בחלק מעורב גם עמוס פרישמן, אבל כמעט הכל קטש.
ההשוואה שאתה עושה לא תקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 9:59 am 
Junior

מחר (חמישי) ובשישי הזדמנות לבחון את נבחרת ישראל הנוכחית שקטש הרכיב, הנבחרת משתתפת בטורניר הכנה משולש עם רוסיה ופולין בסנט פטרסבורג:
http://ibasketball.co.il/%D7%A0%D7%91%D ... A9-%D7%91/

ציטוט:
נבחרת ישראל תצא מחר לסנט פטרסבורג כדי להשתתף בטורניר משולש עם רוסיה ופולין בחלק המרכזי של ההכנות שלה לקראת צמד המשחקים נגד נגד גאורגיה וגרמניה במסגרת השלב השני של מוקדמות גביע העולם. זו השנה השנייה שהנבחרת משתתפת בטורניר ע”ש אלכסנדר בלוב והיא מחזיקת הטורניר מהשנה שעברה אז ניצחה את פינלנד ורוסיה ערב יורובאסקט 2017.

ביום חמישי בשעה 19:30 (שידור בספורט 5) תפגוש הנבחרת את רוסיה וביום שישי בשעה 17:00 את פולין. בדומה לישראל, לשתי הנבחרות מאזן 3-3 בשלב השני של מוקדמות גביע העולם, אבל לשתיהן המאזן הזה מספיק כרגע למקום שלישי בבית שלהן ולעמדת זינוק טובה לעלייה לאליפות, בעוד ישראל מדורגת רביעית בבית אחרי סרביה עם 2-4.

רוסיה תגיע למשחק עם הכוכב הגדול של הכדורסל הרוסי, השחקן היקר באירופה ומלך הסלים של היורוליג אלכסיי שבד. בסגל של סרגיי בזארביץ’ נמצאים גם הותיקים ניקיטה קורבנוב, ויטאלי פרידזון ודימיטרי חוסטוב, יחד עם הכישרונות של סרגיי קראסב והאחים דימיטרי ומיכאיל קולגין.

לסגל של נבחרת פולין חזר מצ’אי לאמפה הותיק, נמצא בו המתאזרח המצוין איי.ג’יי סלאוטר מוילרבאן, הענק פרזמיסטאו קארנובסקי (2.16) שחתם באנדורה הספרדית וארון סל צרפתי ממוצא פולני שמשחק במונקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 12:38 pm 
Hall of Famer

גוט ואחד מבין שגב או צוברוביץ לא יהיו בסגל הסופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 2:30 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
כן, רק שבניגוד לנבחרות אחרות מרבית החיסורים בנבחרת הם מהחלטה של קטש עצמו. אולי בחלק מעורב גם עמוס פרישמן, אבל כמעט הכל קטש.
ההשוואה שאתה עושה לא תקפה.

רוב החיסורים? אני בטוח שקטש היה שמח מאוד עם כספי היה מתייצב מלא מוטיבציה. כנ"ל לגבי האוול או טיוס. אולי גם לנדסברג. דוסון? לא ממש ברור (לי לפחות) של מי האחריות כאן, השחקן או הנבחרת. אפשר רק לציין שעד היום הוא היה די נוראי כששיחק בנבחרת. שחקנים כמו שמחון, בלייזר או קולשוב אולי טובים יותר ממי שבסגל ואולי לא. בכל מקרה, ההבדל לא נראה לי גדול מאוד ותמיד יש החלטות מהסוג הזה. איזה עוד "כוכב גדול" היה אמור לשחק ולא נמצא רק בגלל קטש? בדיוק על זה (שחקני נבא/יורוליג) דיברתי בהשוואה עם נבחרות אחרות ולכן היא בהחלט תקפה. לנו פשוט יש בערך אחד וחצי כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 2:36 pm 
Hall of Famer

אף אחד לא הפריע לו לבקש את לנדסברג ולא את דיברתולומאו, אם באמת היה רוצה אותו.
דוסון? אני לא רואה שום ערפל בנוגע למי חתך את מי פה. אני לא יודע אם דוסון מת להגיע לנבחרת או לא, אבל לא הוא זה שחתך. שמחון לפחות יותר טוב מכל האלטרנטיבות הקיימות, בלייזר עבר עונה לא משהו אבל גם הוא לדעתי יותר טוב לפחות מחלק מהקיימים. את קולשוב אני לא מכיר מעבר לסיפורים, אבל אם הוא לא טוב יותר מגולן גוט אז מישהו עבד עלינו כל השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 2:38 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
אם אלכס צוברוביץ' הנגר ישחק בסוף בנבחרת ישראל בקמפיין הנוכחי זה באמת יהיה "שיא השיאים" (כמאמר המשוררת אופירה אסייג)

אני רוצה להאמין שלא..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 2:52 pm 
Junior

ההבדל בין שמחון למנקו/גוט נופל להגדרה של גדול מאוד. זה מוכח סטטיסטית. זה נהיה גרוע שבעתיים שמוסיפים פקטורים כגון זה ששמחון שחקן חזק מנטלית לעומת מנקו (אבל למנקו יש ניסיון ואת הנעורים) וכאמור שחקן בקו עלייה די רציף. רק לדאבונו, העלייה התחילה בסוף שנות העשרים וכך הפך זקן מידי במקומותינו. הוא גם שחקן שעושה כל הזמן תנועה, לא צריך את הכדור ביד ואפילו בקבוצת חצי מגרש שמריצה פיק אנד רולים, הוא בוודאי היה יכול לתרום ב"שיטה" של קטש.

דוסון מול מנקו/גוט מדובר בהבדל גדול עוד יותר. ועם כל החסרונות מדובר בשחקן עם ארסנל תכונות ייחודי שהופכים חשובים עוד יותר ברמת הכשרון הקיימת בנבחרת.

"לא הצליח עד כה בנבחרת" למה? אז פה השיטה של קטש באמת לא מתאימה. כי לדוסון יותר קשה שאין משחק מעבר והפוינט גארד לא דוחף את הכדור מהר שלא לומר ממזמז את הכדור(מקל) ועקב הבנת המשחק הלקויה שלו כשמריצים פיק אנד רול אחד אחרי השני, הוא די לא מוצא את עצמו בהתקפה.

אבל בשביל רמת כישרון כזו, קטש היה צריך להתגמש. אז בהתקפה העומדת היה יכול לנסות לשחק לחוזקות של דוסון. איזה אופן ולתת לו לתקוף את הסל, לתכנן לו תרגיל ולזרוק לו חצי חסימה כדי ששוב ייכנס לאזור הצבע ומשחק חצי המרחק שם הוא יעיל. כל זה קשה שמקל מכדרר כל התקפה 15 שניות, זה בטוח.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 3:55 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
RREEDDTT. כתב:
אם אלכס צוברוביץ' הנגר ישחק בסוף בנבחרת ישראל בקמפיין הנוכחי זה באמת יהיה "שיא השיאים" (כמאמר המשוררת אופירה אסייג)

אני רוצה להאמין שלא..

שגב נגר לא פחות גדול :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 4:03 pm 
Hall of Famer

אז צריך לחלק את זה. שאחד יהיה נגר והשני יהיה מסגר. הרבה יותר יעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 8:03 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
דוסון? אני לא רואה שום ערפל בנוגע למי חתך את מי פה. אני לא יודע אם דוסון מת להגיע לנבחרת או לא, אבל לא הוא זה שחתך. שמחון לפחות יותר טוב מכל האלטרנטיבות הקיימות, בלייזר עבר עונה לא משהו אבל גם הוא לדעתי יותר טוב לפחות מחלק מהקיימים. את קולשוב אני לא מכיר מעבר לסיפורים, אבל אם הוא לא טוב יותר מגולן גוט אז מישהו עבד עלינו כל השנים.

לנדסברג, לפי הפרסומים, דווקא קיבל פנייה וסירב להגיע. ואגב, לא זכור לי שבשנים שלו במכבי הייתה לאוהדים שלה איזו התלהבות גדולה ממנו ולחץ שיהיה בנבחרת. נראה לי שלא מעט אוהדים די שמחו כשמכבי החליטה להביא את דיבאר במקומו. לגבי דוסון, היו גרסאות סותרות, ובכל מקרה ברור שלא היה כאן מקרה קלאסי של שחקן שמאוד רצה לבוא וקטש פשוט אמר לו לא. קולשוב היה באימונים עם ה-15 ושוחרר. למה? אני לא יודע, אבל ברור שקטש לא בנה עליו לדקות משמעותיות. בהחלט יכול להיות שגם שמחון ובלייזר יותר טובים מחלק מאלו שבסגל הסופי (לדעתי, לפחות לגבי שמחון זה המקרה). אבל שוב, לא מדובר כאן בשום מצב על גיים-צ'יינג'רז.

בקיצור, בהחלט אפשר לא להסכים עם כמה מההחלטות. אבל בין זה לבין להגיד שזו "לא נבחרת ישראל" יש לדעתי מרחק לא קטן. וכמובן, בסופו של דבר, זה לא באמת משנה. גם בהרכב הכי חזק שלנו (שאגב כולל תיאורטית גם את ליף הבן) הסיכויים לעלות לשלב הבא קלושים. בשביל זה צריך ניצחון כפול על סרביה בבית ובחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 8:22 pm 
Junior

לא מבין את הקלות ראש של "הם לא משני גורלות" ובמילא אין סיכוי. אז מה קטש עושה? אפשר לעלות עם העתודה וזהו. דוסון, קולשוב ושמחון שחקנים טובים בהרבה מטימור, פניני, מנקו וגוט.

אז הוא לא באמת מצעיר את הנבחרת מצד אחד, כל חודשיים ההרכב והשלד של הנבחרת משתנה בגלל אה ודא ועכשיו כבר די ברור שיש לו ביף רציני עם דוסון, שמחון ועל פי אלי סהר גם עם עומרי כספי. התירוצים של שמחון מבוגר מידי, כספי החלטנו לשחרר בגלל שיקולים פנימיים ודוסון לא מתאים אינטפנטליים. איך יכול להיות שמהעמדה היחסית הכי עשירה בכדורסל הישראלי (3) אנחנו נשארים עם פניני, מנקו וגולן גוט?

גם גולן גוט במקום שוכמן? לא מבין מה הוא עושה.

ומה עם האפקט של לקבל בראש מנבחרות כמו גרמניה? זה בטח לא יוצר אפקט חיובי לכדורסל והכדורסלן הישראלי ורק מוסיף דלק למנוע הבעירה הנצחי של מיני האוזמנים ותומר ירונים שמתים להביא את רובי בוסטיין הבא ולמצוא סבתא יהודייה לפארדוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2018 9:16 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לנדסברג, לפי הפרסומים, דווקא קיבל פנייה וסירב להגיע. ואגב, לא זכור לי שבשנים שלו במכבי הייתה לאוהדים שלה איזו התלהבות גדולה ממנו ולחץ שיהיה בנבחרת. נראה לי שלא מעט אוהדים די שמחו כשמכבי החליטה להביא את דיבאר במקומו. לגבי דוסון, היו גרסאות סותרות, ובכל מקרה ברור שלא היה כאן מקרה קלאסי של שחקן שמאוד רצה לבוא וקטש פשוט אמר לו לא. קולשוב היה באימונים עם ה-15 ושוחרר. למה? אני לא יודע, אבל ברור שקטש לא בנה עליו לדקות משמעותיות. בהחלט יכול להיות שגם שמחון ובלייזר יותר טובים מחלק מאלו שבסגל הסופי (לדעתי, לפחות לגבי שמחון זה המקרה). אבל שוב, לא מדובר כאן בשום מצב על גיים-צ'יינג'רז.

בקיצור, בהחלט אפשר לא להסכים עם כמה מההחלטות. אבל בין זה לבין להגיד שזו "לא נבחרת ישראל" יש לדעתי מרחק לא קטן. וכמובן, בסופו של דבר, זה לא באמת משנה. גם בהרכב הכי חזק שלנו (שאגב כולל תיאורטית גם את ליף הבן) הסיכויים לעלות לשלב הבא קלושים. בשביל זה צריך ניצחון כפול על סרביה בבית ובחוץ.

מה קשור ההתלהבות או לא ההתלהבות של אוהדי מכבי? אוהדי מכבי לא מזמנים שחקנים לנבחרת. גם לא כל השחקנים בנבחרת הם שחקני מכבי, הוא נמדד לא רק מול שחקני מכבי האחרים.
לגבי דוסון, איפה הגירסא הסותרת? תמצא לי גירסה שאומרת שהוא לא רצה לבוא. אתה חושב ששחקן אמור לרדוף אחרי המאמן ולהתחנן "אני נורא רוצה, קח אותי קח אותי קח אותי בבקשהההה!" אחרת זה לא נחשב שהוא רוצה? אני לא חושב.
שמחון לא יותר טוב מאלה שבסגל הסופי? בעמדה שלו, מי יותר טוב? ושוכמן, באמת אין לו מקום בסגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Bing [Bot], d.k., Google [Bot] ו 45 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: