ציטוט:
הלוואי והייתי יכולה להוציא ממני את הישראליות ולחזור לימים שלא הבנתי עברית בכלל. לא רוצה כל קשר אליכם. לא רציתי לעבור לישראל. ולא רציתי להישאר שם, במקום האלים בו כולם בריונים, או שותקים ומאפשרים להתעלל במי ששונה, חלש, ללא גב. עם חרא שרק מחפש שעירים לעזאזל.
רסקין:
ציטוט:
הלכתי לחשבון של רסקין כדי לאנפל אותו. ואז ראיתי את זה. שני המיזוגנים של הכדורסל הישראלי בתמונה אחת.
ציטוט:
אז האם הפתיע אותי שרסקין התבטא בצורה מיזוגנית ודוחה? לא באמת. הוא חי בתוך תרבות שהפכה אותו למלך ואת הנשים לזבל. והוא מתנהג בהתאם.
גם חנונים עם משקפיים יכולים להיות שונאי נשים אלימים.
ציטוט:
מכירה אותו עוד לפני ערוץ הספורט, דרך משפחה של בהמות. איתם למדתי על הביטוי ״מיץ כוס״ בגיל 18, ונאלצתי לספוג דיבורים לא ראויים בארוחת צהריים של יום שישי, כשאב המשפחה הבהמתית שותק. וכלום לא השתנה.
ציטוט:
האמת? אני צריכה להודות לניב רסקין. הוא חשף את עצמו במערומיו, והראה לכולם שגם האשכנזים האליטיסטים ויפי הנפש — הם מיזוגנים פרימיטיביים. תכלס, הוא הסביר לכולם מדוע תקשורת הספורט היא פח זבל — כי לגברים הפריוולגים יש הפרעה נרקיסטית קשה שמשתוללת באופן קבוע למרות התכחשותם.
ציטוט:
ניב, אנחנו מכירים מאז שאנחנו ילדים, וכל מה שיש לי לומר לך הוא — שאני פשוט מאוכזבת ממך. אני מבינה שלא התבגרת מאז שראיתי אותך בפעם האחרונה.
כללי:
ציטוט:
בשנה החדשה אני מקווה שתביאו פחות ילדים לעולם. כי לרובכם היה אסור להתרבות בכלל.
ציטוט:
מאנפלת מלא ישראלים לקראת השנה חדשה. רוצה נקיון, לא רוצה את הסחלע שלכם. מעיתונאים פח, ל״מובילי דעה״ שרק עושים קופי פייסט לתוכן של אחרים בלי קרדיט. אתם בסך הכל די מיותרים לי. תמשיכו להתפלש ברפש ולחשוב שזה דבש.
פה היא מדגימה איזו פורצת דרך היא (תוך כדי שימוש באופציית הפיכתה למרטיר שהיא כ"כ אוהבת):
ציטוט:
נמאס לי להקדים את זמני. תתקדמו כבר.
נמאס לי להיות הראשונה להתלונן ולתת כוח ואומץ לאחרות להתלונן (לעיתים על אותו אדם, שהטריד/תקף אותן לפניי), ולהיות השעירה לעזאזל ולספוג הכל.
אבל יודעים ממה הכי נמאס לי? מנשים שהן סוכן כפול של הפטריארכיה, וגברים שהם פמיניסטים בפה, ומיזוגנים
בלב.
בעקבות ציוץ שמישהו שיתף של רגב פנאן אחרי שאוהד הפועל קילל את אבא שלו בשדה תעופה באילת:
ציטוט:
כמו שהוא נהנה מהמעמד על כשאביו העבריין והרמאי היה בחיים, שידע לקבל את זה שהוא לא בעל חסינות יותר. הוא נהנה מכסף רב וכוח כל חייו בגלל אבא שלו. שידע להתמודד עם הצד השני של להיות בנשל עבריין פחדן שתלה את עצמו לפני שיעלו עליו וישלחו אותו לכלא.
מישהו ענה לה:
ואיך כל המניפס שלך מצדיק את קריאות הנאצה שמופנות לאבא מול ילדיו הקטנים ? ואיך כל מה שעשה או לא עשה אביו המנוח מצדיק התנהגות מגעילה של אוהדי הפועל כלפי בנו ? ציוצים מיותרים שמוטב היה לו היו נמחקים מיוזמתך לאחר ששחררת קיטור ועצבים על מוני ז"ל (אינני מכיר את רגב)
תגובתה:
אהלן יפה נפש בשקל. לא הצדקתי. אמרתי שנמאס לי לשמוע על זה. מחא אנשים סובלים מאלימות דוחה במגרשים. ורק על רגב פנאן שומעים כל הזמן. כאילו שהוא היחיד. תשמור לעצמך את השיפוטיות שלך — מותר לי לצייץ מה שבא לי. ודעתך, שהם מיותרים ועלי למחוק אותם — לא מעניינת אותי. זכותי להביע את עצמי.
תגובה שלו:
ברור, זו הבמה להשמיע דעות, גם אם הן חורגות מהנורמל ושמחתי לגלות שכל ציוציך גרפו 3 פרבוטים, גם יחד. אגב, אין שום דמות בספורט הישראלי הסופגת אש ונאצה, על לא עוול בכפה, יותר מרגב פנאן. את יכולה לאהוב אותו, את יכולה לשנוא את אביו על מה (שכנראה) עשה לך-את לא יכולה לחפש הצדקה למה שעובר
תגובה שלה:
לפי ההגיון שלך — היטלר היה בסך הכל חיובי — כי הוא נבחר ברוב קולות והיה פופולרי בקרב הגרמנים.
מי אתה שתחליט מה נורמלי ומה חריג? לי נראה חריג להיות בן של עבריין שלא מודה במעשיו של אביו ובכך שנהנה מהם רוב חייו — וגם היום — ולקבל יותר אהדה מנשים שנרצחות וחוטפות מכות מדי יום.
ואם כבר אדון מושיק, להיות אישה בתקשורת הספורט זו כבר חריגה מהנורמל. ואם כבר עובדות ומי חוטף וזה — אז מחקרים הראו שנשים כמוני — שמביעות דעה בענייני ספורט — חוטפות יותר מכולם ברשת. אז לך, גבר כלשהו חושב שמזיז לי אם מה שיש לומר נראה לי ״חריג״?
ההוא מגיב לה:
"יפה נפש", "אדון"- אני לא יכול עם כל המחמאות האלה. לקחת את הויכוח למחוזות לא רלבנטיים כלל ועיקר, גב' בקי. תביעי דעה ספורטיבית (....) בכיף, ואני בדר"כ אוהב לקרוא את דעותייך אבל בין מה שהגבת לבין "דעות ספורטיביות" אין קשר. ולא, לא מזיז לי מה את חושבת על מה כתבתי
תגובתה:
ביקשתי שלא תטריד אותי יותר. כי אינך מנהל שיחה. אתה תוקף ומבטל ושופט ולא עונה לגופו של עניין. לכן, לוקחת ממך את הזכות להמשיך ולעקוב אחריי. גם להביע ביקורת ולנהל דיון עם אדם שאינך מסכים איתו יש דרך, איך קראת לזה? ״ספורטיבית״. ביי, צבוע.
מישהו אחר :
בואי נדבר על זה שנייה ברצינות. אם האבא אלים באיזשהי צורה (והתנהגות יהירה זה עדיין לא אלימות), זה מתיר להתנהג כלפי הבן שלו בצורה דומה ?
More
תקרא את כל הציוצים והתגובות שלי — לא הצדקתי אלימות כלפיו.
אוקיי נכון, ואני לא בא להטריל פה, אבל קשה לי עם המשפט ״שידע להתמודד עם הצד השני...״ בציות האחרון שלך. לא מכיר אדם שמקבל כל כך הרבה תגובות נאצה כאלה קשות, וזה לא משנה כמה אביו היה עבריין, וכמה במשפחה היו זכוכים.
אני מכירה מלא שספגו וסופגים, רק שלא קוראים להם פנאן. זה שהכי הרבה מדברים עליו, לא אומר שהוא מקבל הכי הרבה נאצה.
לא יודע, זה לא תחרות מי מקבל הכי הרבה, צריך לגנות הכל. ואולי פספסתי אבל בעולם הספורט אני לא מכיר אנשים שסופגים קרוב לזה.
More
אני. וכולכם שתקתם ושותקים.