סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בקי גריפין בטוויטר
הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2018 2:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
גם לכם יצא לראות את הטרלול שהבחורה הזו עברה בשנים האחרונות?
לא יודע מתי אם בכלל נתקלתי במישהו כ"כ זועם, רושף ובלתי ניתן לדיון אינטרנטי כמו הגב'.
שלא לדבר על כל הציוצים על המשפחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2018 8:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה איתה עכשיו? ספר מהר לפני שיבוא עמוס לב.
מה היא בכלל עושה בחיים? ממה היא מתפרנסת?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2018 1:59 pm 
Freshman

היא ללא ספק להיט. עוקב אחריה זמן רב.

נשמעת כמו מקרה קלאסי של אחת שלא קיבלה יותר מדי זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2018 2:02 pm 
Hall of Famer

לא רוצה לעבור על חוקי הפורום, אבל חייב לומר שכל ההערות המיניות של לאומית על גרסאותיו השונות גורמות לי לחשוב שהוא נראה באופן מאד ספציפי.

אם הוא לא היה סטוקר שרק כותב לאנשים "ראיתי אותך במגרש X" במקום לבוא להגיד שלום, אפשר היה לאושש את התאוריה (אבל לא לראות אם יש לו תסביך אחר שנובע מאורך).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2018 2:02 pm 
Hall of Famer

אם היה לי שקל על כל פעם שהיא כותבת "מיזגוניה" הייתי יכול לקנות דירה.
גם "סחלע" הולך שם חזק.

פעם ניסיתי להתדיין איתה בטוויטר. נחסמתי אחרי 5-6 הודעות ואתם יכולים לנחש שלא טינפתי.

המצחיק הוא שהיא כל הזמן כותבת על האלימות והחוסר נימוס של החברה הישראלית , בזמן שהיא אחת הפרסונות האלימות ביותר שנתקלתי בהן ברשת חברתית כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2018 5:08 pm 
Freshman

שעה 09:00 שעון ניו יורק, המתוקה התעוררה.

עד עכשיו המילה "מיזוגניה" הופיעה רק פעם אחת. כמו כן בתפריט: ארז טל לא קיבל אותי לתוכניות שלו כי לא רציתי לצאת איתו.

נמשיך לעקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2018 7:29 pm 
Hall of Famer

היו גם את הציוצים על רסקין ועל שלח לפני זמן מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2018 7:54 pm 
Junior

היה גם את הצחוקים עם ההוא. בידור חבל על הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2018 8:20 pm 
Hall of Famer

kfir כתב:
היה גם את הצחוקים עם ההוא. בידור חבל על הזמן.

צודק. וגם הביקורת על הזה. מדהים איך היא לא מפחדת להשתלח באנשים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2018 8:51 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
הלוואי והייתי יכולה להוציא ממני את הישראליות ולחזור לימים שלא הבנתי עברית בכלל. לא רוצה כל קשר אליכם. לא רציתי לעבור לישראל. ולא רציתי להישאר שם, במקום האלים בו כולם בריונים, או שותקים ומאפשרים להתעלל במי ששונה, חלש, ללא גב. עם חרא שרק מחפש שעירים לעזאזל.

רסקין:

ציטוט:
הלכתי לחשבון של רסקין כדי לאנפל אותו. ואז ראיתי את זה. שני המיזוגנים של הכדורסל הישראלי בתמונה אחת.

ציטוט:
אז האם הפתיע אותי שרסקין התבטא בצורה מיזוגנית ודוחה? לא באמת. הוא חי בתוך תרבות שהפכה אותו למלך ואת הנשים לזבל. והוא מתנהג בהתאם.
גם חנונים עם משקפיים יכולים להיות שונאי נשים אלימים.

ציטוט:
מכירה אותו עוד לפני ערוץ הספורט, דרך משפחה של בהמות. איתם למדתי על הביטוי ״מיץ כוס״ בגיל 18, ונאלצתי לספוג דיבורים לא ראויים בארוחת צהריים של יום שישי, כשאב המשפחה הבהמתית שותק. וכלום לא השתנה.

ציטוט:
האמת? אני צריכה להודות לניב רסקין. הוא חשף את עצמו במערומיו, והראה לכולם שגם האשכנזים האליטיסטים ויפי הנפש — הם מיזוגנים פרימיטיביים. תכלס, הוא הסביר לכולם מדוע תקשורת הספורט היא פח זבל — כי לגברים הפריוולגים יש הפרעה נרקיסטית קשה שמשתוללת באופן קבוע למרות התכחשותם.

ציטוט:
ניב, אנחנו מכירים מאז שאנחנו ילדים, וכל מה שיש לי לומר לך הוא — שאני פשוט מאוכזבת ממך. אני מבינה שלא התבגרת מאז שראיתי אותך בפעם האחרונה.

כללי:

ציטוט:
בשנה החדשה אני מקווה שתביאו פחות ילדים לעולם. כי לרובכם היה אסור להתרבות בכלל.

ציטוט:
מאנפלת מלא ישראלים לקראת השנה חדשה. רוצה נקיון, לא רוצה את הסחלע שלכם. מעיתונאים פח, ל״מובילי דעה״ שרק עושים קופי פייסט לתוכן של אחרים בלי קרדיט. אתם בסך הכל די מיותרים לי. תמשיכו להתפלש ברפש ולחשוב שזה דבש.

פה היא מדגימה איזו פורצת דרך היא (תוך כדי שימוש באופציית הפיכתה למרטיר שהיא כ"כ אוהבת):

ציטוט:
נמאס לי להקדים את זמני. תתקדמו כבר.
נמאס לי להיות הראשונה להתלונן ולתת כוח ואומץ לאחרות להתלונן (לעיתים על אותו אדם, שהטריד/תקף אותן לפניי), ולהיות השעירה לעזאזל ולספוג הכל.
אבל יודעים ממה הכי נמאס לי? מנשים שהן סוכן כפול של הפטריארכיה, וגברים שהם פמיניסטים בפה, ומיזוגנים
בלב.

בעקבות ציוץ שמישהו שיתף של רגב פנאן אחרי שאוהד הפועל קילל את אבא שלו בשדה תעופה באילת:

ציטוט:
כמו שהוא נהנה מהמעמד על כשאביו העבריין והרמאי היה בחיים, שידע לקבל את זה שהוא לא בעל חסינות יותר. הוא נהנה מכסף רב וכוח כל חייו בגלל אבא שלו. שידע להתמודד עם הצד השני של להיות בנשל עבריין פחדן שתלה את עצמו לפני שיעלו עליו וישלחו אותו לכלא.

מישהו ענה לה:
ואיך כל המניפס שלך מצדיק את קריאות הנאצה שמופנות לאבא מול ילדיו הקטנים ? ואיך כל מה שעשה או לא עשה אביו המנוח מצדיק התנהגות מגעילה של אוהדי הפועל כלפי בנו ? ציוצים מיותרים שמוטב היה לו היו נמחקים מיוזמתך לאחר ששחררת קיטור ועצבים על מוני ז"ל (אינני מכיר את רגב)

תגובתה:
אהלן יפה נפש בשקל. לא הצדקתי. אמרתי שנמאס לי לשמוע על זה. מחא אנשים סובלים מאלימות דוחה במגרשים. ורק על רגב פנאן שומעים כל הזמן. כאילו שהוא היחיד. תשמור לעצמך את השיפוטיות שלך — מותר לי לצייץ מה שבא לי. ודעתך, שהם מיותרים ועלי למחוק אותם — לא מעניינת אותי. זכותי להביע את עצמי.

תגובה שלו:
ברור, זו הבמה להשמיע דעות, גם אם הן חורגות מהנורמל ושמחתי לגלות שכל ציוציך גרפו 3 פרבוטים, גם יחד. אגב, אין שום דמות בספורט הישראלי הסופגת אש ונאצה, על לא עוול בכפה, יותר מרגב פנאן. את יכולה לאהוב אותו, את יכולה לשנוא את אביו על מה (שכנראה) עשה לך-את לא יכולה לחפש הצדקה למה שעובר

תגובה שלה:

לפי ההגיון שלך — היטלר היה בסך הכל חיובי — כי הוא נבחר ברוב קולות והיה פופולרי בקרב הגרמנים.
מי אתה שתחליט מה נורמלי ומה חריג? לי נראה חריג להיות בן של עבריין שלא מודה במעשיו של אביו ובכך שנהנה מהם רוב חייו — וגם היום — ולקבל יותר אהדה מנשים שנרצחות וחוטפות מכות מדי יום.

ואם כבר אדון מושיק, להיות אישה בתקשורת הספורט זו כבר חריגה מהנורמל. ואם כבר עובדות ומי חוטף וזה — אז מחקרים הראו שנשים כמוני — שמביעות דעה בענייני ספורט — חוטפות יותר מכולם ברשת. אז לך, גבר כלשהו חושב שמזיז לי אם מה שיש לומר נראה לי ״חריג״?

ההוא מגיב לה:
"יפה נפש", "אדון"- אני לא יכול עם כל המחמאות האלה. לקחת את הויכוח למחוזות לא רלבנטיים כלל ועיקר, גב' בקי. תביעי דעה ספורטיבית (....) בכיף, ואני בדר"כ אוהב לקרוא את דעותייך אבל בין מה שהגבת לבין "דעות ספורטיביות" אין קשר. ולא, לא מזיז לי מה את חושבת על מה כתבתי

תגובתה:

ביקשתי שלא תטריד אותי יותר. כי אינך מנהל שיחה. אתה תוקף ומבטל ושופט ולא עונה לגופו של עניין. לכן, לוקחת ממך את הזכות להמשיך ולעקוב אחריי. גם להביע ביקורת ולנהל דיון עם אדם שאינך מסכים איתו יש דרך, איך קראת לזה? ״ספורטיבית״. ביי, צבוע.

מישהו אחר :

בואי נדבר על זה שנייה ברצינות. אם האבא אלים באיזשהי צורה (והתנהגות יהירה זה עדיין לא אלימות), זה מתיר להתנהג כלפי הבן שלו בצורה דומה ?

More
תקרא את כל הציוצים והתגובות שלי — לא הצדקתי אלימות כלפיו.

אוקיי נכון, ואני לא בא להטריל פה, אבל קשה לי עם המשפט ״שידע להתמודד עם הצד השני...״ בציות האחרון שלך. לא מכיר אדם שמקבל כל כך הרבה תגובות נאצה כאלה קשות, וזה לא משנה כמה אביו היה עבריין, וכמה במשפחה היו זכוכים.

אני מכירה מלא שספגו וסופגים, רק שלא קוראים להם פנאן. זה שהכי הרבה מדברים עליו, לא אומר שהוא מקבל הכי הרבה נאצה.

לא יודע, זה לא תחרות מי מקבל הכי הרבה, צריך לגנות הכל. ואולי פספסתי אבל בעולם הספורט אני לא מכיר אנשים שסופגים קרוב לזה.

More
אני. וכולכם שתקתם ושותקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 10, 2018 11:31 pm 
Freshman

אריה מליניאק העז לכתוב טור שמבקר את סרינה וויליאמס על התנהגותה העדינה והאלגנטית בגמר נגד אוסקה.

המתוקה בתגובה: "סקסיזם של דור עתיק..קשה לי לקחת את דעתך ברצינות".

:lol: ::yaz-yk:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2018 8:52 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

וואו איזו כלבה! לפחות שתלמד להתדיין עם אנשים. כל מי שלא מסכים איתה או מעז לבקר אותה ישר סופג ממנה נאצות והיא כנראה שברה את השיא לשימוש המהיר והכי לא קשור באזכור של היטלר אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2018 8:47 pm 
Sophomore

לי זה נשמע שהיא עברה פגיעה קשה ולא הייתי ממהר לשפוט אותה.
הבעיה הראשונה שיש לי שהיא מפזרת רמזים בחלק מהמקרים בלי להעלות טענות קונקרטיות.
ושתיים, שהיא מנכסת את ההטרדות המיניות והמיזוגניה ל״ישראליות״, כאילו שזה לא קורה בכל העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2018 10:08 pm 
Junior

חוץ מזה שהיא היתה כתבת ספורט יש עוד סיבה (אם זאת נחשבת סיבה) להתייחס אליה?

הרשת מלאה במשוגעים ומשוגעות.
לא מבין למה היא שווה תרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2018 10:15 pm 
Hall of Famer

כי היא בחורה יפה, וסטוקרים נמשכים לבחורות יפות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 12:04 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

itay2 כתב:
לי זה נשמע שהיא עברה פגיעה קשה ולא הייתי ממהר לשפוט אותה.
הבעיה הראשונה שיש לי שהיא מפזרת רמזים בחלק מהמקרים בלי להעלות טענות קונקרטיות.
ושתיים, שהיא מנכסת את ההטרדות המיניות והמיזוגניה ל״ישראליות״, כאילו שזה לא קורה בכל העולם.

לי היא נשמעת כמו ילדה קטנה ובכיינית. אם רסקין עשה לך משהו אז תדווחי עליו, אבל אל תקשקשי על דיבורים מיזוגנים בארוחות שישי, מה שזה לא אומר, ותתני לנו להשלים מהדמיון... זהו? הגענו למצב שכל גבר שאי פעם סיפר בדיחה שוביניסטית או חיפצן אשה בד' אמותיו הוא שוה ערך להארווי וויינשטיין?

אני גם ממש לא סובל אנשים שלא מסוגלים להתווכח/להתדיין בצורה הוגנת וברגע שאין להם תשובה לעניין גולשים במהירות לטקטיקות מלוכלכות כפי שהיא עשתה עם הבחור שהעיר לה (באדיבות יש לציין) לגבי רגב פנאן.
ציטוט:
ביקשתי שלא תטריד אותי יותר. כי אינך מנהל שיחה. אתה תוקף ומבטל ושופט ולא עונה לגופו של עניין. לכן, לוקחת ממך את הזכות להמשיך ולעקוב אחריי

וזה בא ממי שתקפה באגרסיביות שלא לגופו של עניין והודעה אחריי שהיא הפסידה בויכוח לפי חוק גודווין...
על זה הייתי עונה לה בצורה שהיא תבין (ובשפת אמה): Take a chill pill and STFU!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 3:31 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
כי היא בחורה יפה, וסטוקרים נמשכים לבחורות יפות.

לעקוב אחרי מישהו בטוויטר לא הופך אותך לסטוקר שלו.

לגביי בחורה יפה, זה לא כ"כ רלוונטי מ-2 סיבות:
א- היא לא מעלה לשם תמונות שלה.
ב- היא כבר לא יפה. השנים לא עשו לה טוב. התקלקלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 3:55 pm 
Hall of Famer

מעקב בטוויטר לכשעצמו בוודאי לא עושה אותך סטוקר, אבל:

להתחיל דיון עם מישהי שאתה לא מכיר-->להיחסם על ידה-->להמשיך לעקוב אחריה-->להתעסק עם זה ברמה שאתה טורח לפתוח על זה נושא למרות שאין פה באמת דיון לפתח

זה כבר קצת סטוקר.

והעובדה היא שמי שקפץ על העגלה היה בעיקר לאומית-סטוקר מוצהר שמשחרר פה נפיחות מיניות פעם בכמה הודעות, לרבות החתימה הקודמת שלו-וסיר צ'רלס עם "איזו כלבה!" די מראה מה איכותו הצרופה של הת'רד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 3:58 pm 
Hall of Famer

לא רואה בזה סטוקריות.
זה פשוט די גרם לי להיות בהלם מה שנהיה ממנה/ ומאחר ומדובר במישהי די מוכרת, ועוד מעולם הספורט, מצאתי צורך לשתף. חשבתי שיעניין חלק מהאנשים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 4:39 pm 
Freshman

oren_80 כתב:
לא רואה בזה סטוקריות.
זה פשוט די גרם לי להיות בהלם מה שנהיה ממנה/ ומאחר ומדובר במישהי די מוכרת, ועוד מעולם הספורט, מצאתי צורך לשתף. חשבתי שיעניין חלק מהאנשים כאן.

לא דרוש הסבר.

עם כל הכבוד למבקר המסעדות וונאבי שפעם בחודש מחפש את עצמו ונעלם מהפורום לשנתיים, הוא עדיין לא מנהל הפורום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 4:51 pm 
Hall of Famer

יעוז סבר וונאבי, אם כבר.

חס וחלילה מנהל הפורום, מי אני שיפריע לכם לעדכן באדיקות מה כותבת מישהי שפעם שידרה מהקווים של אולמות כדורסל. אבל סטוקר זה סטוקר, מה לעשות (אין איזו שחקנית טניס שאתה רוצה להעיר על המראה שלה משהו בינתיים? ואיפה נעלמה החתימה שלך על המסאז'? שכחת להוסיף שם "בתשלום"?)

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 5:40 pm 
Freshman

לא מבין גם מה סטוקרי פה, היא דמות מוכרת בסך הכל ואני אם כבר מופתע שבאווירה של היום הציוץ שלה על כך ששונאת את העם הזה, שהיא מצטערת על הישראליות שלה ושהיא לא מתגעגעת בכלל לארץ לא הוציא איזו כותרת עסיסית באחד האתרים ולא יצר יותר רעש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 6:11 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
מעקב בטוויטר לכשעצמו בוודאי לא עושה אותך סטוקר, אבל:

להתחיל דיון עם מישהי שאתה לא מכיר-->להיחסם על ידה-->להמשיך לעקוב אחריה-->להתעסק עם זה ברמה שאתה טורח לפתוח על זה נושא למרות שאין פה באמת דיון לפתח

זה כבר קצת סטוקר.

והעובדה היא שמי שקפץ על העגלה היה בעיקר לאומית-סטוקר מוצהר שמשחרר פה נפיחות מיניות פעם בכמה הודעות, לרבות החתימה הקודמת שלו-וסיר צ'רלס עם "איזו כלבה!" די מראה מה איכותו הצרופה של הת'רד.

רק לציין שאני עומד מאחורי האמירה שלי. זה שאתה קורא למישהי כלבה לא הופך אותך אוטומטית לשוביניסט/מיזוגן, במיוחד אם היא מתנהגת כמו כלבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 7:11 pm 
Hall of Famer

העצבים ממשיכים, הפעם על אחד עם בדיחה לא הכי מוצלחת

https://i.imgur.com/XRyXDIG.png

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 7:21 pm 
Freshman

וואו היא לא נורמלית, הבחורה הזו ב meltdown טוטאלי, לא ברור מה עובר עליה אבל זה לא סתם, יכול להיות שקרה לה משהו ממש קשה שערער אותה נפשית, לא שזה כמובן מצדיק את הגישה המגעילה שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: