סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 5:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 380 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2018 9:22 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ג'וקוביץ' זוכה ועולה למקום השלישי בעולם.
הפיגור שלו מול נדאל נראה גדול, אבל גם נדאל וגם פדרר צריכים להגן על כמות ארבע ספרתית של נקודות בעונת האולמות, לג'וקוביץ' אין נקודות להגן עליהן.
בקיצור עד סוף השנה הוא יעבור בוודאי את פדרר, ואני לא אתפלא שגם את נדאל ויסיים את השנה במקום הראשון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2018 11:21 am 
Hall of Famer

ובסוף השבוע הקרוב - חצאי גמר גביע דייויס ופלייאוף הבית העליון.
הזדמנות כמעט אחרונה לראות את גביע דייויס כמו שאמור להיות, עם קהל ביתי ומשחקים של 5 מערכות, לפני שג'רארד פיקה הורס לנו אותו כמו שחלמו ב-ITF כבר שנים.

חצאי גמר:
צרפת - ספרד (מגרש קשה, אולם): פואי, גאסקה, בנואה פר, בנטו, מאהו - קרניו-בוסטה, באוטיסטה-אגוט, ראמוס-ויניולאס, פליסיאנו לופז, מרסל גרנוירס. נדאל היה רשום והיה אמור לשחק, אבל בעקבות פציעת הברך ביו אס אופן כמובן פרש מהמשחק. יאניק נואה מוותר על פייר-היג הרבר בזוגות ומצוות את ניקולה מאהו לבן הזוג הישן שלו ז'וליאן בנטו, ומוותר גם על מנרינו הלא יציב, ז'יל סימון, מונפיס וז'רמי שארדי.

קרואטיה - ארה"ב (חימר, חוץ): צ'יליץ', צ'וריץ', פרנקו סקוגור, מאטה פאביץ', איוון דודיג - ג'ק סוק, סטיב ג'ונסון, טיאפו, קוורי, מייק בראיין. מייק בראיין שבעקרון פרש עם אחיו מהנבחרת חוזר בכל זאת, ישחק מן הסתם את הזוגות עם שותפו הזמני-הקבוע ג'ק סוק במקום בוב הפצוע. קרואטיה פייבוריטית בעיני, צ'יליץ' בכושר מצוין ויש להם גם זוג מעולה כמו פאביץ' ודודיג, יחד עם המשטח והביתיות.

פלייאוף הבית העליון:
ארגנטינה - קולומביה (חימר, אולם): שוורצמן, גידו פייה, הורסיו סבאז'וס, מקסימו גונזלס - חמישה קולומביאנים אלמונים. הטניס הקולומביאני במשבר גדול, ובמשחק הזה אפילו הזוג המצוין שלהם, קבאל ופארח, לא נמצאים. לא כוחות.

בריטניה - אוזבקיסטן (קשה, אולם): קמרון נורי, ג'יי קלרק, דניאל אוונס, ג'יימי מארי, דומיניק אינגלוט - דניס איסטומין ועוד ארבעה. בלי אנדי מארי וקייל אדמונד, בריטניה מסתמכת על קמרון נורי הצעיר והלא מנוסה ועל דניאל אוונס שחוזר לאט לאט מהשעיית הסמים שלו. יחד עם שחקני הזוגות המעולים שלה, ג'יימי מארי ואינגלוט, זה אמור להספיק.

אוסטריה - אוסטרליה (חימר, חוץ): דומיניק תים, דניאל נובאק, אוליבר מראש, האחים מלצר - מילמן, דה מינור, ג'ורדן תומפסון, ג'ון פירס, לייטון יואיט! כן כן, הקפטן לייטון יואיט רושם את עצמו להתמודדות, יהיה מעניין. לאוסטרליה חסר שחקן זוגות לעלות עם ג'ון פירס, מול אוליבר מראש וכנראה אחד האחים מלצר. אולי בגלל זה. בעייה גדולה לאוסטרלים שהחליטו לוותר על ניק קיריוס הבעייתי. הנוכחות והכושר של דומיניק תים יחד עם הזוגות להערכתי הופכים את אוסטריה לפייבוריטית פה.

שווייץ - שבדיה (קשה, אולם): חמישה אלמונים - רוברט לינדשטט וארבעה אלמונים. אין פדרר, אין ואברינקה, גם אין את האחים אימר מהצד השני, ומה שקיבלנו זה משחק בין שחקני מאייה שלישית ורביעית. חבל.

סרביה - הודו (חימר, אולם): קראינוביץ', לאיוביץ', לאסלו ג'רה, ועוד שניים - שני הודים מהמאייה השנייה, רוהאן בופאנה, דיביג' שראן, ועוד איזה אחד. גם בלי ג'וקוביץ' לא אמורות להיות לנבחרת של ננאד זימוניץ' בעיות, למרות שלמאהש בופאטי יש את אחד הזוגות הטובים בדייויס (בופאנה ושראן).

קנדה - הולנד (קשה, אולם): ראוניץ', שפובאלוב, פוספיסיל, אוז'ה-אליאסים, דניאל נסטור - רובין האסה, סקוט גריקספור, תיימו דה-באקר, ז'אן-ז'וליאן רוז'ר, מטווה מידלקופ. קנדה בהרכב מלא נראית פייבוריטית אבל לא הייתי מזלזל בהולנד. רובין האסה נראה טוב מאד לאחרונה, תיימו דה באקר כבר עשה קסמים בדייויס, וזוג מעולה יש להם (רוז'ר ומידלקופ, או שרובין האסה יעלה גם בזוגות).

הונגריה - צ'כיה (חימר, חוץ): ארבעה הונגרים - ייז'י וסלי, לוקאס רוסול, ועוד שנים. בלי מרטון פוצ'וביץ' שהביא את הונגריה כמעט לבדו מדרג 2 האזורי עד לבית העליון, לא רואה להונגרים שום סיכוי.

יפן - בוסניה (קשה, חוץ): טארו דניאל, נישיוקה, בן מקלאכלן, ועוד שניים - מירזה בסיץ' ועוד שלושה. גם בלי נישיקורי יפן אמורה לעבור את בוסניה נטולת דמיר ג'ומהור. יתרון גם ביחידים וגם בזוגות עם בן מקלאכלן, היפני עם השם הסקוטי, שחקן הזוגות הנורמלי היחידי במפגש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2018 11:34 am 
Hall of Famer

משחקים מעניינים בבתים האזוריים:
רוסיה - בלארוס, אירופה/אפריקה 1. דווקא כשהטניס הרוסי חוזר לצמרת, בא ההפסד המפתיע מאד לאוסטריה נטולת דומיניק תים ושלח את הרוסים למאבקי הישרדות בדרג 1. שאמיל טרפישב הבלתי נגמר לא לוקח צ'אנסים, כל הצעירים קיבלו צו 8 - ח'צאנוב, מדבדב, אובלב, יחד עם יבדני דונסקוי. נבחרת חזקה מאד שלא אמורה להיתקל בבעיות - אבל גם מול אוסטריה לא היו אמורים... הפסד והם יורדים למשחק אחרון בהחלא על ההישרדות.
אוקראינה - פורטוגל, אירופה/אפריקה 1. גם זה משחק על ההימנעות ממפגש הישרדות. גם כאן לא לוקחים צ'אנס, ז'ואאו סוזה נוסע לאוקראינה שתעלה את סטחובסקי ומרצ'נקו המוכרים לנו היטב לצערנו.
אורוגוואי - מקסיקו, אמריקה 2. פאבלו קואבס מתגייס להעלות את אורוגוואי לדרג 1.
רומניה - פולין, אירופה/אפריקה 2. משחק בדרג 2 עם שחקני מאייה בשני הצדדים - מריוס קופיל הרומני, הוברט הורקש הפולני, ויותר מעניין יהיה שם בזוגות, מפגש צמרת של ממש בין קובוט ומטקובסקי לבין הוריה טקאו ומי שלא יהיה השותף שלו. שתי נבחרות שלא אמורות להיות בדרג 2, אבל רק אחת תעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2018 11:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
לפני שג'רארד פיקה הורס לנו אותו כמו שחלמו ב-ITF כבר שנים.

זו בדיחה מסוימת , או שקיים אדם בשם זה גם בטניס ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 11, 2018 11:16 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ג'וקוביץ' זוכה ועולה למקום השלישי בעולם.
הפיגור שלו מול נדאל נראה גדול, אבל גם נדאל וגם פדרר צריכים להגן על כמות ארבע ספרתית של נקודות בעונת האולמות, לג'וקוביץ' אין נקודות להגן עליהן.
בקיצור עד סוף השנה הוא יעבור בוודאי את פדרר, ואני לא אתפלא שגם את נדאל ויסיים את השנה במקום הראשון.

במירוץ ללונדון (כלומר, נקודות רק מהשנה) נדאל עדיין עם 1000 נקודות יותר מנולה, אבל לאור הפציעה של הראשון, והכושר של האחרון זה משהו שבהחלט יכול להימחק עד סוף העונה

חוץ מזה, מדהים אותי, עד כמה שג'וקוביץ' מקבל עשירית מההתלהבות והכותרות שמקבלים נדאל ופדרר. אף פעם לא הבנתי את זה, ואמשיך לא להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 4:36 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
גם נדאל וגם פדרר הם טוענים סופר לגיטימיים לתואר "הגדול ביותר אי פעם" (פדרר בטניס בכלל, נדאל בטניס בכלל ועל חימר בלי שום עוררין), ג'וקוביץ' עדיין לא וכנראה אף פעם לא. זה טבעי שהערכה תדעך בצורה אקספוננציאלית, ונראה לי שזה המצב גם בתחומי ספורט אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 8:32 am 
Hall of Famer

ג'וקוביץ" עם 14 גראנד סלאם ועם כל המאסטרס יכול בהחלט לטעון לתואר, ובוודאי אם לא כבר היום יוכל לטעון לתואר הזה בקרוב מאד אם יישאר בריא.
העניין הוא אחר לדעתי. אין לג'וקוביץ' אפילו קמצוץ מהכריזמה והקלאסה של שני האחרים, והוא כנראה על פי סיפורים ששמעתי, כולל ממקור ראשון, לא טיפוס נעים במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 9:42 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
לפני שג'רארד פיקה הורס לנו אותו כמו שחלמו ב-ITF כבר שנים.

זו בדיחה מסוימת , או שקיים אדם בשם זה גם בטניס ?

לא בדיחה, למעשה זה מאד עצוב. וכן, זה ג'רארד פיקה מברצלונה, הוא ולא אחר. חברה בבעלותו קנתה את הזכויות על הדייויס החל משנה הבאה, במעלה הת'רד כמה עמודים אחורה תמצא תיאור של מה שהוא הולך לעולל לו.
עריכה:
viewtopic.php?f=2&t=17101&start=200#p649630

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 3:57 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ג'וקוביץ" עם 14 גראנד סלאם ועם כל המאסטרס יכול בהחלט לטעון לתואר, ובוודאי אם לא כבר היום יוכל לטעון לתואר הזה בקרוב מאד אם יישאר בריא.
העניין הוא אחר לדעתי. אין לג'וקוביץ' אפילו קמצוץ מהכריזמה והקלאסה של שני האחרים, והוא כנראה על פי סיפורים ששמעתי, כולל ממקור ראשון, לא טיפוס נעים במיוחד.

דווקא ג'וקוביץ' טיפוס הרבה יותר כריזמטי ומשעשע מהשניים המדוברים, שתמיד עושים עלי רושם של צנון.
אני חושב שהסיבה שדג'וקוביץ' פחות זוכה להערכה מהם זו הגישה שלו שהיא קצת בכיינית ומתריסה, כזו שמשדרת אנדרדוג תמידי. גם צריך להגיד שסגנון המשחק שלו פחות אטרקטיבי.
מצד שני, לדעתי אם הוא יגיע למספר הגרנד סלאמים של נדאל כבר אי אפשר יהיה להתעלם ממנו.
לי בכל מקרה אין ספק שמדובר בשלושת הטניסאים הגדולים בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 5:09 pm 
Hall of Famer

מילא פדרר אבל מה אטרקטיבי בסגנון של נדאל לעזאזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 5:38 pm 
Freshman

נורטון כתב:
מילא פדרר אבל מה אטרקטיבי בסגנון של נדאל לעזאזל

הפורהנד דאון דה ליין, העובדה שנדאל זה טניסאי שבכל שנה מוסיף אלמנטים למשחק שלו, הוא היום הרבה יותר התקפי מבעבר, הסרב השתפר, משחק הרשת שלו הוא בטופ העולמי.

הסרבי הוא רובוט משעמם, אתלט על שמחזיר כל כדור, עושה הכל טוב מאוד אבל זהו בערך. מה שראית ממנו ב-2011 זה מה שאתה רואה ממנו עכשיו ומה שתראה ממנו בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 6:24 pm 
Hall of Famer

ובכל זאת, העובדה היא שהגרנד סלאם החלש ביותר של נדאל הוא ווימבלדון, תמיד.
בעיניי, דג'וקוביץ' התקפי יותר, ונדמה לי שבכל משחק בין השניים, היו לו יותר ווינרים. בטח ובטח שבאופן יחסי להבדל בשגיאות בלתי מחויבות. זאת סטטיסטיקה שדי קל להראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 9:16 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

דווקא ג'וקוביץ' טיפוס הרבה יותר כריזמטי ומשעשע מהשניים המדוברים, שתמיד עושים עלי רושם של צנון.
אני חושב שהסיבה שדג'וקוביץ' פחות זוכה להערכה מהם זו הגישה שלו שהיא קצת בכיינית ומתריסה, כזו שמשדרת אנדרדוג תמידי. גם צריך להגיד שסגנון המשחק שלו פחות אטרקטיבי.
מצד שני, לדעתי אם הוא יגיע למספר הגרנד סלאמים של נדאל כבר אי אפשר יהיה להתעלם ממנו.
לי בכל מקרה אין ספק שמדובר בשלושת הטניסאים הגדולים בהיסטוריה.

הכריזמה נבנית קודם כל על המגרש, ושם הוא רחוק מלהיות כריזמטי. יש לו כן אתלטיות וגמישות על. אבל הסגנון שלו הרבה פחות מעניין את העין משל השניים האחרים, האחד עם הגיוון והספינים והשני עם הסגנון המלוטש והאלגנטיות פלוס כמה מכות שנראות כמו הבזקי גאונות. תוסיף לזה סיפורים כמו הסיפור שסיפרתי פה פעם ששמעתי בשידור על מה עשו נדאל והוא כשבאו לחדר אוכל שהיה מלא (שלמה צורף אומר שראה את המקרה במו עיניו) וכנראה שמצטייר טיפוס שלא מעורר הרבה אמפתיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 9:31 pm 
Hall of Famer

מה היה בחדר אוכל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 8:10 am 
Hall of Famer

סיפרתי את זה כאן. צורף אומר כאמור שראה את זה בעצמו. בטורניר כלשהו היה חדר אוכל לשחקנים שהיה באותו זמן מאד עמוס. נכנס נדאל, העמיס מגש, הסתכל סביבו, ראה שהכל מלא. הלך לפינת החדר, התיישב על הרצפה ואכל. כמה דקות אחר כך נכנס ג'וקוביץ' עם פמליה לש אנשים. העמיסו מגשים, הסתכלו סביבם, ראו שהכל מלא, הלכו לשולחן של שחקנים צעירים ועמדו להם על הראש. לא עבר הרבה זמן והצעירים קמו באמצע האוכל ופינו להם את השולחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:02 am 
Hall of Famer

איכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:38 pm 
Hall of Famer

בינתיים יש ידיעות על זה ששופטים שוקלים להחרים את משחקיה של סרינה ויליאמס אחרי טענותיה המגוחכות, ואחרי התמיכה שהיא מקבלת מה-WTA ואיגוד הטניס האמריקאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 8:08 am 
Hall of Famer

אגב, עוד מישהו נתקל בוידאו מלפני כמה שנים, שבו הסופרג'טית העשויה ללא חת משחקת את עצמה בסרטון שצוחק על "הגבריות" של אמלי מורסמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 8:52 am 
Hall of Famer

קטע מעניין הוא שסמפראס החזיק בשיא המייג'ורים 8 שנים עד שפדרר השווה אותו ו10 שנים עד שפדרר שבר אותו.
והנה ב6 שנים מאז שהוא נשבר הוא הספיק להשבר שוב , ועכשיו להיות משווה.
רק מראה עד כמה אנחנו חיים בתקופה שונה, מבחינת השליטה האבסולוטית של השלישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 10:06 am 
Hall of Famer

יפן 1 - בוסניה 0. טארו דניאל מסתדר בקלות עם טומיסלב ברקיץ'. בדקות הקרובות יתחיל המשחק השני, נישיוקה נגד מירזה באסיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 3:58 pm 
Hall of Famer

קרואטיה 1 - ארה"ב 0. ראיתי קצת מהמשחק הזה, תצוגה של בורנה צ'וריץ' על סטיב ג'ונסון. ג'ק סוק לא עולה ליחידים משום מה, בלעדיו אני לא רואה סיכוי לארה"ב. כרגע צ'יליץ' משחק נגד פרנסס טיאפו וכבר הביס אותו במערכה הראשונה.
יפן 2 - בוסניה 0. גם במשחק השני היפנים לא מתקשים, נישיוקה מביס את באסיץ' ויפן בדרך חזרה לבית העליון.
אוסטריה 1 - אוסטרליה 0. דומיניק תים המצוין עושה קציצות מג'ורדן תומפסון, מפסיד רק 4 גיימים. כרגע דניס נובאק שהיה מצוין במפגש עם הרוסים משחק נגד אלכס דה מינור, הילד האוסטרלי בשנת הפריצה שלו. 1:1 במערכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 4:03 pm 
Hall of Famer

ובביצתנו, איגור סמילנסקי זוכה בטורניר קאהן לשחקנים צעירים וזוכה ב-100000 ש"ח. בהתחשב במצבו המשפחתי והכלכלי זו יכולה להיות חתיכת זריקת עידוד.
מאיה טחן זוכה במקביל אצל הנשים.
הבנתי שהשנה יש עוד טורניר כזה בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 4:39 pm 
Hall of Famer

צרפת 1 - ספרד 0. בנואה פר שהועדף על פני ארבעה מדורגים גבוהים ממנו חזר מפיגור 5:3 ושלוש נקודות מערכה כדי לקחת את הראשונה, ומאז הפסיד רק עוד גיים אחד נגד קרניו בוסטה. לא יודע מה קרה לספרדי, אבל בבייגל במערכה השלישית הוא פשוט הפסיק ללכת לכדורים. לא ראיתי אם נפצע או סתם עשה קיריוס - בכל מקרה לדעתי סיים את ההתמודדות וגם אם המפגש עוד יהיה חי ביום האחרון הוא כבר לא יחזור.

אוסטריה 2 - אוסטרליה 0. דניס נובאק מבסס את עצמו כגיבור דייויס לא צפוי, הויינטראוב של אוסטריה. אחרי התצוגה מול הרוסים, היום מנצח את הכוכב העולה אלכס דה מינור, שהגיע להתמודדות בכושר מצוין, ב-4 מערכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 4:57 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ובביצתנו, איגור סמילנסקי זוכה בטורניר קאהן לשחקנים צעירים וזוכה ב-100000 ש"ח. בהתחשב במצבו המשפחתי והכלכלי זו יכולה להיות חתיכת זריקת עידוד.
מאיה טחן זוכה במקביל אצל הנשים.
הבנתי שהשנה יש עוד טורניר כזה בהמשך.

קראתי בערוץ הספורט שהזוכה אכן מקבל 100 אלף שקל , אך המקום השני רק 3500 ...
מה ההיגיון ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 5:33 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
קרואטיה 1 - ארה"ב 0. ראיתי קצת מהמשחק הזה, תצוגה של בורנה צ'וריץ' על סטיב ג'ונסון. ג'ק סוק לא עולה ליחידים משום מה, בלעדיו אני לא רואה סיכוי לארה"ב. כרגע צ'יליץ' משחק נגד פרנסס טיאפו וכבר הביס אותו במערכה הראשונה.
יפן 2 - בוסניה 0. גם במשחק השני היפנים לא מתקשים, נישיוקה מביס את באסיץ' ויפן בדרך חזרה לבית העליון.
אוסטריה 1 - אוסטרליה 0. דומיניק תים המצוין עושה קציצות מג'ורדן תומפסון, מפסיד רק 4 גיימים. כרגע דניס נובאק שהיה מצוין במפגש עם הרוסים משחק נגד אלכס דה מינור, הילד האוסטרלי בשנת הפריצה שלו. 1:1 במערכות.

סוק בעונה מזעזעת שמזכירה את אגסי ב 97. נדמה שהוא סובל מדיכאון כרוני או משהו דומה. טיאפו עדיף השנה ובהרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 380 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: