סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:07 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 11:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אתה מוזמן להתווכח עם SI ששמו את הורפורד שאתה נותן לו ציון 8 במקום ה-16 בין כל שחקני הליגה.

לגבי קאפלה, אני מניח שההגנה של דטרויט הייתה משתדרגת ושהיא הייתה מוצאת דרך אחרת לשים נקודות. זה לא שדראמונד האולסטאר (אגב, מקום 46 אאל"ט בדירוג הזה) היה מכונת קליעה משומנת בשנה שעברה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' ספטמבר 12, 2018 11:12 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 11:09 pm 
Junior

ברור שהקונטקסט משנה.
אבל גם אם נניח שקפלה צריך רכז מוביל כדי להצליח, האם אנחנו בטוחים שדראמונד ביוסטון היה נראה טוב כמו קפלה?

Hacohen כתב:
ואם קאפלה, אז כאמור אצל אדאמס-קצת הבחנה בין עיקר לטפל פור גאד סייק. שים מחר בבוקר את קאפלה ככוכב באיזשהי קבוצה-היא מגיעה למשהו? הוא משלים במהותו. איך מקום רביעי, איך.

מה שקפלה עשה לטאונס וגובר בפלייאוף האחרון, בשני צידי המגרש, היה מדהים.

לגמרי תומך ברשימה של מאנו

נערך לאחרונה על ידי idansha בתאריך ד' ספטמבר 12, 2018 11:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 11:16 pm 
Sophomore

מאנו כתב:
האמת שהרשימה הזאת נורא נורא קשה לדירוג. היא נורא חזקה והסנטר זה תפקיד מאוד מרכזי בקבוצה. ההגנה של רוב הקבוצות מתבססת על הסנטר שלה, יש סנטרים כאן ברשימה שהם פינישרים ענקיים (אז מה אם קאפלה רק מסיים לובים, הוא אחד מהטובים בזה בעולם. הוא זז הכי נכון, יש לו טיימינג וידיים אדירות), כאלה שמנהלים את ההתקפה, קלעים של ממש מהשלוש. אין, עמדה פסיכית. יש גם כמה חבר'ה שעבר זמנם, כמו מארק גאסול האהוב או דוויט הדוחה שועלים.

לא הצלחתי להכריע, שמתי כמה נתונים בסיסיים בקובץ אקסל (נק', איב', אס', ריב' (התבאסתי בסוף שלא היה לי כוח לשים גם ריב' הגנה והתקפה אבל שיהיה), בלוק', חט', %2, %3, %עונשין, GP). היו לי 18 חבר'ה ברשימה- כלומר, בהתחלה הייתי צריך לנפות. בכל מדד סימנתי את שלושת הגרועים (איבודים היה המדד היחידי שחישבתי לפי 36 דקות, כי אין סיבה ששחקן ירוויח מזה שהוא משחק מעט בהקשר הזה) ואז בדקתי כמה כל שחקן מופיע - הכי גרועים היו קאנטר ו-ואלנצ'יונס שעפו.
בסוף נותרתי עם 16 (עם תיקו בין 4 שחקנים במאבק על הזכות להיכנס לרשימה)
בשלב הבא בנוסף לקריטריונים הרגילים הוספתי מדד של בריאות (שקלול של דקות משחק וGP), מדד שמתייחס לשיפור עתידי (1 או 0 בהתאם לגיל ומי נראה לי שעוד ילך וישתפר), מדד של תלות התקפית (אס'+נק'), מדד חשיבות הגנתית (שקלול של חסימות וחט'), מדד של ניהול משחק וקבלת החלטות. נתתי נקודה לכל אחד שהיה לפחות סטיית תקן מעל הממוצע במדדים האמיתיים, ובמדדים המונפצים פשוט מי שנכנס קיבל נקודה. איבודים ל36 דקות, אחוזים רעים מהעונשין ומדד בריאות עניינו אותי רק אלה שנמצאים סטיית תקן מתחת לממוצע ולהם הורדתי נק'.
ומה שקיבלתי היה קבוצות איכות...

1. דיויס, אמביד, קאזינס
2. יוקיץ'
3. הורפורד, טאונס, דראמונד
4. גובר, קאפלה, דיאנדרה
5. מארק גאסול ואדאמס
6. נורקיץ'
7 (ומדד שלילי). ברוק לופז, ווצ'ביץ' ודוויט.

האמת שאני די מבסוט מהדירוג הזה - יש שם את הטופ הבלתי מעורער של העמדה במס' 1. אחרי זה את יוקיץ' שהוא באמת שחקן מיוחד. אחר כך הורפורד ודראמונד שלפני שנייה היה כאן ויכוח על מי יותר טוב ביניהם וטאונס שהוא מוכשר כמו שד, אבל בעייתי בהגנה ובאופי. אחר כך הקבוצה של גובר, קאפלה ודיאנדרה שהם שרי הגנה ושחקני לובים התקפיים.
ועדיין הבנתי שמשהו חסר - עשיתי מדד של חשיבות יחסית בחמישיהXסיבוב בפלייאוף.
ואז קיבלתי:
1. דיויס (8)
2. אמביד ( 7.8 )
3. קאזינס (6)
4. הורפורד (5.1)
5. יוקיץ' (4)
6-7. קאפלה ( 3.8 )
6-7. טאונס ( 3.8 )
8. גובר (3.6)
9. דראמונד (3)
10. דיאנדרדה (2)
11. אדאמס (1.6)
12. גאסול (1)
13. נורקיץ' (0.6)
14-16. לופז, דוויט ו-ווצ'ביץ' (1-)

עומד לחלוטין מאחורי הרשימה הזאת.

חבל לי שההודעה שלי תתפספס. זה דירוג אש.
אני מאוד מאמין בקאפלה, אני חושב שהאימפקט ההגנתי שלו אדיר ושהוא אחד משלושת השחקנים החשובים בקבוצה שכמעט הדיחה את גולדן סטייט ושאין לו תחליף ביוסטון. לא רואה את יוסטון עם דראמונד עושה את מה שיוסטון עם קאפלה עשתה, ודטרויט לאשווה כלום, אז אני תוהה מה בכלל הופך את דראמונד לכזה "שחקן מוביל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 11:47 pm 
Hall of Famer

זה באמת אחלה דירוג והודעה מושקעת מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 12:12 am 
Hall of Famer

נדב צודק שיש את אפקט כריס פול שנותן לקאפלה יתרונות רבות (לפרטים נוספים אתם מוזמנים לפנות לטייסון צ'נדלר, דיוויד ווסט, דאנדרה ג'ורדן ובלייק גריפין).
מצד שני, מאנו צודק שקאפלה בתכונות שלו תפור ליוסטון הרבה יותר מאשר דראמונד או סנטרים כבדים אחרים.
אגב, היכולות האישיות של קאפלה מאוד אנדרייטד. יש לו טכניקה לא רעה בכלל באחד-על-אחד, וכנ"ל סיומת מרשימה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 1:16 am 
Junior

אגב,
רשימת המאה של si...
https://www.si.com/nba/2018/09/10/top-1 ... k-nowitzki

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 7:20 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אתה מוזמן להתווכח עם SI ששמו את הורפורד שאתה נותן לו ציון 8 במקום ה-16 בין כל שחקני הליגה.

לגבי קאפלה, אני מניח שההגנה של דטרויט הייתה משתדרגת ושהיא הייתה מוצאת דרך אחרת לשים נקודות. זה לא שדראמונד האולסטאר (אגב, מקום 46 אאל"ט בדירוג הזה) היה מכונת קליעה משומנת בשנה שעברה.

אבל אני לא מתווכח עם SI, אני מתווכח איתך. יש 11 עונות ו-10 פלייאופס של פרספקטיבה על אל הורפורד. סטיבנס הביא אותו לפריחה, וגם בפריחה הזאת הוא לא כוכב אלא שחקן מוביל. הוא שנים היה שחקן מוביל של אטלנטה, וראינו מה הוא יודע לתת. סיטואציה אידאלית של מאמן ושחקן זה תמיד כיף לראות, אבל לא סיבה לעשות מהורפורד כוכב שהוא פשוט לא.

יפה שאתה מניח שדטרויט היתה "מוצאת דרכים אחרות לעשות נקודות", כי אני מסתכל על הסגל של דטרויט ורואה מסביב לגריפין ודראמונד סגל יורוליג. דראמונד הוא לא מכונת קליעה משומנת אבל הוא שחקן מוכשר, וכאמור הוא שחקן מוביל. קאפלה-טוב ככל שיהיה בתפקידו כשחקן משלים-הוא שחקן משלים. שלא לדבר על אדאמס שאני שמח שבינתיים ירד מהדיון.

תותח, דיוויד ווסט לא ממש שייך לרשימה הזאת למרות שגם הוא נהנה מכריס פול. בלייק גריפין בעליל לא שייך. שניהם שחקנים עם מספיק כשרון התקפי לכשעצמם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 7:33 am 
Hall of Famer

הורפורד עם החסימות ויכולת המסירה שלו שווה הרבה יותר מ 13 נקודות למשחק. התרומה שלו לא פחותה משחקן שקולע 20 לדעתי.
ובהגנה, הוא הרבה מעל הממוצע גם. כלומר, ה"נקודות נטו" שלו, הן די גבוהות. בגלל זה הוא תמיד מסתובב אצלי סביב המקום ה 6-8 בין הסנטרים, כבר חצי עשור.

למי זה דומה? לדריימונד גרין כמובן. שגם אצלו האימפקט של ה"נקודות נטו" שלו גבוה מאד מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 7:55 am 
Hall of Famer

צריך להגיד שאל הורפורד שחקן שהשתפר עם השנים. יכולת המסירה של הורפורד זה משהו שמדברים עליו ברצינות בשנתיים האחרונות בבוסטון. ממוצע האסיסטים שלו ב9 עונות באטלנטה היה 2.7 למשחק, בבוסטון הוא כבר ב5 למשחק. נתון עוד יותר מדהים זה שב8 העונות הראשונות שלו בליגה הורפורד זרק 65 זריקות לשלוש ביחד, ממוצע של כ8 זריקות לשלוש בעונה. ב2015-16 הוא כבר זרק 256 זריקות מהטווח בעונה הזו בלבד, וגם בבוסטון הוא זורק יותר מ3 למשחק.

אבל זה לא דריימונד גרין. אני קורא לדריימונד גרין "יחידת חיסול של איש אחד", הוא ורסטילי ברמות מטורפות ולא בכדי גמר את הפלייאוף האחרון לא רחוק ממוצע טריפל-דאבל. אתה מדבר על הגנה למשל. דריימונד גרין כוכב הגנתי. שחקן ההגנה של הליגה בפעם אחת, 3 פעמים חמישיית הגנה ראשונה, פעם אחת חמישיית הגנה שנייה, פעם אחת מלך החטיפות של הליגה. אל הורפורד נבחר בעונה האחרונה בפעם הראשונה לחמישיית ההגנה של הליגה. זהו. זה מצוין, אבל זה אומר משהו על ההבדל שאני מדבר עליו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:05 am 
Hall of Famer

הורפורד הוא לא דריימונד גרין, אבל לא סתם דריימונד גרין מדורג שני בין הפאוורים כשיש לו אפילו קייס למקום ראשון בזמן שהורפורד מדורג, פלוס מינוס, 4-7 בסנטרים. אז נכון, רשימת הסנטרים יותר חזקה מרשימת הפאוורים, אבל גם אם היינו עושים רשימה מאוחדת של "גבוהים", גרין היה לפני הורפורד. זה לא אומר שלא מדובר בשחקנים שיש ביניהם הרבה דמיון, גם מבחינת פרופיל פיזי (שניהם אנדרסייזד ולא בדיוק אובר-אתלטים), גם מבחינת תפקוד בקבוצה (גבוהים שמנהלים משחק, בעיקר מבחוץ) וגם מבחינת הורסטיליות. הורפורד שחקן אולי יותר יציב שמרגיע את המערכת, הוא גם קלע שלשות יותר טוב מגרין, גרין שחקן הגנה יותר טוב וגם מוסר יותר טוב וההשוואה ביניהם בסך הכל די קולעת.

הם לא כוכבים מרכזיים בקבוצה כמו דיוויס, אמביד וקא"ט, הם לא משלימים איכותיים כמו גובר, קאפלה, אדאמס וג'ורדן, הם משהו שהוא בין לבין. היחיד ברשימה הזו שאני עוד לא בטוח אם שייך להורפורד-ים והגרין-ים או לדיוויס-ים והאמביד-ים זה יוקיץ', אבל כרגע הייתי ממקם אותו יחד עם הורפורד וגרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:14 am 
Junior

אפשר את ההגדרות לכוכב, שחקן מוביל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:25 am 
Hall of Famer

סבבה רוני, אני מסכים איתך. שמתי את הורפורד שמיני, אני אחיה איתו שישי או שביעי.

idansha כתב:

כוכב, אם לתת לזה כותרת לעניין סנטרים, זה שחקן של 20 ו-10. אנתוני דיוויס, אמביד, קאזינס, טאונס-שחקנים שבכל משחק נתון יתנו לך את זה, כל אחד והתוספות שלו למשחק (והמגרעות כמובן). בגדול כמו בכל עמדה, כוכב צריך להיות גם סקורר מוצלח לכשעצמו, רצוי כזה שמסוגל לייצר נקודות בתלות נמוכה באחרים, וככל שיש לו יותר ויותר אספקטים חיוביים במשחק-כך הוא כוכב גדול יותר. כך למשל ויגינס הוא רק סקורר ולכן אנשים מתבאסים עליו ולא מגדירים אותו ככוכב.

שחקן משלים הוא שחקן שיש לו תלות גבוהה יחסית בשיטה ובאחרים לעומת הכוכב. סטיבן אדאמס נראה טוב כשחקן רביעי בהיררכיה של אוקלהומה, כי נטל הסקורינג לא על כתפיו והוא פנוי להילחם מתחת לסלים ולאסוף שם נקודות וריבאונד. אם תנסה לתת לו להוביל קבוצה, זה יגמר באסון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 11:05 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

idansha כתב:

כוכב, אם לתת לזה כותרת לעניין סנטרים, זה שחקן של 20 ו-10.

זה מסביר לא מעט. זו הגדרה צרה, מיושנת, לא מתוחכמת וכזו שמתעלמת לגמרי גם מיעילות בהתקפה וגם מכל הדבר הזה שנקרא הגנה.
לפי ההגדרה הזו קאנטר הוא כוכב גדול. למה הוא בסביבות המקום ה-20 אצל נורטון? ולא מופיע כלל ברשימת הטופ100 של SI. למה ווצ׳ביץ׳ לא נכנס לטופ15 של נורטון? למה אורלנדו מנסה להיפטר מהכוכב שלה?

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' ספטמבר 13, 2018 11:09 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 11:08 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

idansha כתב:

שחקן משלים הוא שחקן שיש לו תלות גבוהה יחסית בשיטה ובאחרים לעומת הכוכב. סטיבן אדאמס נראה טוב כשחקן רביעי בהיררכיה של אוקלהומה, כי נטל הסקורינג לא על כתפיו והוא פנוי להילחם מתחת לסלים ולאסוף שם נקודות וריבאונד. אם תנסה לתת לו להוביל קבוצה, זה יגמר באסון.

בעוד שאם תיתן לדראמונד להוביל קבוצה, זה ייגמר באליפות.
מה הייתה העונה שעברה של הפיסטונס אם לא אסון? האם סתם פיטרו שם GM ומאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 11:11 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

idansha כתב:

גדול כמו בכל עמדה, כוכב צריך להיות גם סקורר מוצלח לכשעצמו, רצוי כזה שמסוגל לייצר נקודות בתלות נמוכה באחרים, וככל שיש לו יותר ויותר אספקטים חיוביים במשחק-כך הוא כוכב גדול יותר. כך למשל ויגינס הוא רק סקורר ולכן אנשים מתבאסים עליו ולא מגדירים אותו ככוכב.
אלא אם אתה טוען שאנשים בטעות לא מכנים את וויגינס כוכב, הוא סותר את ההגדרה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 11:36 am 
Hall of Famer

נדב , גם בהינתן ההגדרות שלך עצמן : האם לא ייתכן "ששחקן משלים" מהטובים בעמדה ידורג גבוה יותר מאשר "כוכב" שלא תורם רבות לקבוצתו חרף מספריו ? או שמא מדובר בשני רצפים נפרדים שאין לערבב בדירוג הכולל שלהן ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 2:10 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:

בהקשר הזה (לפחות מבחינתי): כוכב-שחקן שמסוגל לייצר לעצמו ברמה גבוהה, שיכול להיות אופציה התקפית ראשונה בקבוצה נורמלית, שחקן משלים הוא שחקן עם יכולות (בעיקר התקפיות) יותר מוגבלות שתלוי בשחקנים אחרים שיפעילו אותו ושיתנו לו את הכדור במקומות הנכונים, אם זה שחקן גבוה אז בדרך כלל הוא צריך שיתנו לו את הכדור לדאנק/לייאפ או במקרה הטוב לקאץ' אנד שוט מחצי מרחק או אפילו שלוש. אם מישהו כמו גובר, קאפלה, ג'ורדן או אדאמס יקבל את הכדור בתחילת ההתקפה וינסה לייצר מהלך לעצמו או למישהו אחר, זה יגמר רע ברוב המקרים, אם תיתן את הכדור למישהו כמו דיוויס, אמביד, טאונס או אפילו הורפורד או יוקיץ', אלו שחקנים שיש סיכוי טוב בהרבה שיוכלו ליצור יתרון על השומר שלהם ולייצר איזשהו מהלך שיוביל לזריקה טובה, שלהם או של מישהו אחר.

שחקן משלים יכול להיות מדורג גבוה יותר מכוכב (אם תיתן ליוסטון לבחור נניח בין קאפלה לבין מלו, אין בכלל שאלה במי היא תבחר), אבל זה במקרה של שחקן משלים מצוין לעומת כוכב שנמצא בירידה או בעייתי מבחינת אופי/פציעות, זה לא המקרה הנפוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 2:15 pm 
Hall of Famer

זו ראייה עקומה מאוד בעיניי, בטח בעמדת הסנטר.
איפה ההגנה נכנסת לתמונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 2:32 pm 
Hall of Famer

בסופו של דבר התקפה יותר חשובה מהגנה, תמיד. שחקן משלים בלי הגנה שווה מעט מאוד, כוכב אולי יהיה שווה פחות עם הגנה לא טובה (נניח-יוקיץ', נניח-טאונס), אבל עדיין כמעט בכל המקרים שווה יותר משחק משלים. למצוא שומרים טובים שיחפו על כוכב ששומר שלא שומר טוב זה תמיד קל יותר מאשר למצוא שחקנים שיכולים באופן עקבי לייצר יתרונות גם מול הגנה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 3:56 pm 
Hall of Famer

תודה לך רוני.

shmueliki כתב:
נדב , גם בהינתן ההגדרות שלך עצמן : האם לא ייתכן "ששחקן משלים" מהטובים בעמדה ידורג גבוה יותר מאשר "כוכב" שלא תורם רבות לקבוצתו חרף מספריו ? או שמא מדובר בשני רצפים נפרדים שאין לערבב בדירוג הכולל שלהן ?

זה עניין תפישתי, אצלי לשחקן שיכול להיות אלפא דוג יש עדיפות בדירוגים שכאלה על פני שחקן משלים במהותו. זה לא מחייב, אבל זה מעין כלל אצבע. כמובן שלקבוצה ספציפית ייתכן שהמשלים מתאים יותר, כך קאפלה הוא התאמה די מושלמת ליוסטון וייתכן שהוא מתאים לה הרבה יותר מאשר טאונס, שבכללי הוא שחקן טוב יותר ולא במעט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:12 pm 
Hall of Famer

"עדיפות" זה ברור , שכן יכולת להיות אלפא-דוג היא יכולת כדורסל , ואף חשובה .
אבל לטעמי כמותה יש עוד לא מעט יכולות ( חלקן "מחוץ למגרש" - כשירות , סיבולת לדקות רבות , סרטן קבוצתי וכו' ) , ולא צריך לבודד אלמנט זה כחשוב ביותר בהכרח .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:19 pm 
Hall of Famer

כרגיל נדב, אתה לא טורח להגיב להודעות שלא נוחות לך ולא תורמות ליכולת שלך להקטין את הצד האחר ואת הדעות שלו.

מצד שני, עם מישהו שחושב שקאנטר הוא במקום ה-13 בסנטרים אני גם ככה לא צפוי להסכים ובמקרה שלך גם לא לשכנע. המציאות עצמה לא מצליחה בכך. המעמד של אדאמס (מקום 15 אצלך) וקאנטר בליגה שונה מאוד ואוקלוהומה סיטי אף בחרה ביניהם אאל"ט, בחירה שאף אחד מאוהדיה סביר להניח לא מתחרט עליה.

העיקר שיש כשרון התקפי וסטט' של 20 ו-10. ההגנה או סטט' מתקדמות ובכלל תרומה לנצחונות לא מרשימות אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:37 pm 
Hall of Famer

רוני פשוט הסביר את זה מצוין, למה שאחזור אחריו?

לא יודע מה אוהדי אוקלהומה חושבים ולא יודע אם קאנטר שוחרר כברירה בינו לבין אדאמס. קאנטר הועבר בטרייד על כרמלו, סקורר חסר מצפון ונטול הגנה לכשעצמו. זה שקאנטר הוא בעיניי שחקן טוב מאדאמס לא אומר שהייתי לוקח אותו לפניו לאוקלהומה ספציפית. זה כן אומר שהוא שחקן טוב יותר ברמה האישית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:40 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
"עדיפות" זה ברור , שכן יכולת להיות אלפא-דוג היא יכולת כדורסל , ואף חשובה .
אבל לטעמי כמותה יש עוד לא מעט יכולות ( חלקן "מחוץ למגרש" - כשירות , סיבולת לדקות רבות , סרטן קבוצתי וכו' ) , ולא צריך לבודד אלמנט זה כחשוב ביותר בהכרח .

אבל לא מדובר פה בדירוג התאמת שחקן לקבוצה ספציפית, מדובר בדירוג אישי-מי לטעמך טוב מהאחר. אני לא מתווכח עם זה שהורפורד הוא מאץ' מעולה לסלטיקס, קאפלה ליוסטון ואדאמס לת'אנדר. אני רק מסתכל על הקונטקסט הרחב יותר ובודק איך כל אחד מהם היה מתפקד כשחקן מוביל. זו המשמעות של דירוג אישי בעיניי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:50 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
רוני פשוט הסביר את זה מצוין, למה שאחזור אחריו?

לא יודע מה אוהדי אוקלהומה חושבים ולא יודע אם קאנטר שוחרר כברירה בינו לבין אדאמס. קאנטר הועבר בטרייד על כרמלו, סקורר חסר מצפון ונטול הגנה לכשעצמו. זה שקאנטר הוא בעיניי שחקן טוב מאדאמס לא אומר שהייתי לוקח אותו לפניו לאוקלהומה ספציפית. זה כן אומר שהוא שחקן טוב יותר ברמה האישית.

מלו הוא בדיוק הפרוטוטייפ של השחקן אלפא נטול הגנה שאתה מדבר עליו. להזכיר לך מה המעמד שלו בליגה כרגע וכמה יוסטון משלמת לו?

אני אשמח לדעת למי קאנטר מתאים יותר, מבין קבוצות הצמרת של הליגה (או אפילו בין קבוצות הפלייאוף או קבוצות שלא מגיעות לפלייאוף והוא היה סוחף אותן לשם). אני ממש בספק אם בוסטון עושה טרייד בינו לבין ביינס :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 84 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה