סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 8:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא בבוטות של נדב, אבל בקי גריפין, ההתחרפנות שלה וההתנהלות שלה ברשתות החברתיות וכמובן השנאה לישראל ולישראלים זה חדשות של אתמול או לפני שנה. לא ברור מה מושך אנשים להתעניין בה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 8:31 pm 
Freshman

אז כנראה שאני לא מעודכן כי לא היה לי מושג שאלו העמדות שלה. מה קרה פתאום שגרם לה לפתח כזו שנאה כלפי ישראלים וישראל באופן כללי? מעניין אותי ממה זה התחיל, התרשמתי ממנה בעבר כבנאדם רציני ושקול דווקא.

זה נשמע כמו קטע פמיניסטי יותר מאשר שמאלני, אבל זו עמדה מאוד תמוהה כי הרי לא חסרים טונות של עמדות שובניסטיות ומיזוגניות ומקרים של הטרדות מיניות גם בארה״ב מקום מושבה אז למה היא מלאה בטינה דווקא כלפי ישראלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 8:50 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Hacohen כתב:
מעקב בטוויטר לכשעצמו בוודאי לא עושה אותך סטוקר, אבל:

להתחיל דיון עם מישהי שאתה לא מכיר-->להיחסם על ידה-->להמשיך לעקוב אחריה-->להתעסק עם זה ברמה שאתה טורח לפתוח על זה נושא למרות שאין פה באמת דיון לפתח

זה כבר קצת סטוקר.

והעובדה היא שמי שקפץ על העגלה היה בעיקר לאומית-סטוקר מוצהר שמשחרר פה נפיחות מיניות פעם בכמה הודעות, לרבות החתימה הקודמת שלו-וסיר צ'רלס עם "איזו כלבה!" די מראה מה איכותו הצרופה של הת'רד.

רק לציין שאני עומד מאחורי האמירה שלי. זה שאתה קורא למישהי כלבה לא הופך אותך אוטומטית לשוביניסט/מיזוגן, במיוחד אם היא מתנהגת כמו כלבה.

ואני עומד מאחורי האמירות שלי, לא קראתי לאף אחד כאן שוביניסט או מיזוגן, היחיד שיש לו קייס להרוויח כינוי כזה זה הסטוקר החולוני שמרייר על טניסאיות.

אבל יש כאן פן סטוקרי, ובעיקר-אין כאן דיון ואין נושא לדיון. המקסימום שפתיל כזה יכול לתת זה מה שקורה בו עכשיו-חבורה של גברים שמעלים ציטוטים של הגברת ומחלקים לה סופרלטיבים שונים, כשאף אחד לא באמת יתן תשובה לשאלה מה קרה לה או למה היא כה אגרסיבית. זה מרגיש כמו גרסה של החנונים החרמנים מהתיכון שיושבים בצד עם "מה הייתי עושה לה" וכשבחורה באמת פונה אליהם הם בולעים את הלשון.

אבל היי, מה שעושה לכם טוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 12, 2018 9:31 pm 
Hall of Famer

נו, אז אין כאן דיון. ביג דיל.
אפשר לחשוב שזה פורום קתדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 7:44 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
sir charles כתב:
Hacohen כתב:
זה מרגיש כמו גרסה של החנונים החרמנים מהתיכון שיושבים בצד עם "מה הייתי עושה לה" וכשבחורה באמת פונה אליהם הם בולעים את הלשון.

חייב לומר שלא ברורה לי ההשוואה המצחיקה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 7:57 am 
Freshman

גם אני לא הבנתי מה פשר ההשוואה. חוץ מזה שאורן כן כתב לה בטוויטר (מה שבהשוואה שלך לא בדיוק שקול ללבלוע את הלשון מולה) והיא חסמה אותו. היא חסמה את אורן. הבנאדם הכי מנומס ברחבי הרשת הישראלית לתולדותיה פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 8:20 am 
Hall of Famer

פשרה של ההשוואה הוא:

1) אין לי ספק שהמעקב, לפחות בתחילתו עד שהיא "התקלקלה" כלשונו של "הבחור הכי מנומס ברשת", נובע מהמראה של גריפין לא פחות מחשיבות הגיגיה לעולם.

2) אין לי ספק שהמעקב, כפי שהוא ממשיך, נובע ממציצנות של אנשים לפרסונה של גריפין כ"ידוענית" ברמה כזו או אחרת הרבה יותר מחשיבות הגיגיה לעולם.

3) אין לי ספק שהמעקב, כפי שהוא מתבטא ע"י פותח הת'רד (שהוא הת'רד השני לפחות שהוא פתח לגביה בשנתיים האחרונות, לא כולל אזכורים בהודעות אחרות ומן הסתם מחוץ לפורום) ואלה שהצטרפו אליו, משמש כר ל"בריונות מקלדת" (בלי להביע שום דעה על הסגנון של גריפין עצמה) של אנשים שסביר מאד להניח שלא היה להם ביצים להגיד את אותם הדברים לבקי גריפין בפנים, בטח לפני ש"התקלקלה" (מבחינת מראה כמובן, לא מבחינת אישיות).

4) אין לי ספק שאם גריפין, ה"דוגמנית שהתקלקלה", היתה מגיבה לאורן ומנהלת איתו דיון ברוח טובה, הוא היה עף על זה.

5) ואין לי ספק שאנשים שמתעסקים לאורך שנים בדוגמנית עבר ומנתחים את הציוצים שלה תוך שפיכת ארס וכינויים שונים ומשונים עליה, הם בערך בעלי אותו סוג אישיות של החנונים החרמנים וכו'.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:01 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
פשרה של ההשוואה הוא:

1) אין לי ספק שהמעקב, לפחות בתחילתו עד שהיא "התקלקלה" כלשונו של "הבחור הכי מנומס ברשת", נובע מהמראה של גריפין לא פחות מחשיבות הגיגיה לעולם.

2) אין לי ספק שהמעקב, כפי שהוא ממשיך, נובע ממציצנות של אנשים לפרסונה של גריפין כ"ידוענית" ברמה כזו או אחרת הרבה יותר מחשיבות הגיגיה לעולם.

3) אין לי ספק שהמעקב, כפי שהוא מתבטא ע"י פותח הת'רד (שהוא הת'רד השני לפחות שהוא פתח לגביה בשנתיים האחרונות, לא כולל אזכורים בהודעות אחרות ומן הסתם מחוץ לפורום) ואלה שהצטרפו אליו, משמש כר ל"בריונות מקלדת" (בלי להביע שום דעה על הסגנון של גריפין עצמה) של אנשים שסביר מאד להניח שלא היה להם ביצים להגיד את אותם הדברים לבקי גריפין בפנים, בטח לפני ש"התקלקלה" (מבחינת מראה כמובן, לא מבחינת אישיות).

4) אין לי ספק שאם גריפין, ה"דוגמנית שהתקלקלה", היתה מגיבה לאורן ומנהלת איתו דיון ברוח טובה, הוא היה עף על זה.

5) ואין לי ספק שאנשים שמתעסקים לאורך שנים בדוגמנית עבר ומנתחים את הציוצים שלה תוך שפיכת ארס וכינויים שונים ומשונים עליה, הם בערך בעלי אותו סוג אישיות של החנונים החרמנים וכו'.

1. אין לי ספק שאתה טועה מאחר וראשית, המעקב הגיע אחרי שהציגו לי את ההגיגים שלה. שנית, גם אם התיאוריה שלך הייתה נכונה, תמונות לא הייתי מוצא שם...

2. המעקב מידי פעם בפעם ממשיך מאחר ו, ובכן, מדובר בתופעה חריגה לחלוטין בעיניי של אדם מוכר. אז כן, מידי פעם אני עוקב. בהחלט תופעה נדירה שמידי פעם קוראים פוסטים של מישהו בטוויטר!

3. לא זכור לי שפתחתי ת'רד עליה בעבר, למען האמת. אם הייתי זוכר מן הסתם לא הייתי עושה כן. ביצים להגיד בפנים? לא הייתה לי בעיה לומר לה בפנים את מה שכתבתי לה בדיון שהייתי שותף לו עימה מאחר ומה שכתבתי באותו דיון היה בלשון עניינית לחלוטין.

4. לא הוא לא. היא מבחינתי אדם כמו כל אחד אחר, ולעוף על דיון ענייני על משהו מסוים עם מישהו מסוים או מישהי מסוימת, גם אם הייתה דוגמנית בעברה, זה לא מה שגורם לי לעוף בחיים.

5. לא יודע אם מכוון לגביי האופי שלי או שהתכוונת לאחרים כאן אבל אם כן - תודה על ניתוח. מעריך את זה.

נערך לאחרונה על ידי oren_80 בתאריך ה' ספטמבר 13, 2018 9:15 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:14 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תזכירו לי, מי היה זה שפתח פעם ת'רד על כמה שכולם פה נחרצים וצריכים להיגמל מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:18 am 
Hall of Famer

אני. איזה כלב!

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 10:03 am 
Hall of Famer

זה הטוויטר שלה ?

https://twitter.com/dorothyofisrael

כי אני רואה שם רק אנגלית ולא מוצא את כל הציוצים שדיברתם עליהם.....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 10:06 am 
Hall of Famer

חיובי.
הרוב באנגלית. הציוצים המדוברים היו בימים הקודמים. תגלול למטה ותראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 11:13 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
אני. איזה כלב!

לא כלב, אבל אולי כדאי שתקח את העצה של עצמך ותהיה פחות נחרץ, למשל באבחונים פסיכולוגיים של שאר המשתמשים בפורום, ובמיוחד כאשר הם כל כך רחוקים מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 11:19 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
חיובי.
הרוב באנגלית. הציוצים המדוברים היו בימים הקודמים. תגלול למטה ותראה.

בכללי לא הבנתי למה היא כותבת ומתווכחת עם כל העולם בעברית אם היא כל כך שונאת את הישראליות שלה. נראה לי שהיא די נהנית מהויכוחים. בקיצור, זונת צומי (נדב, לפני שאתה קופץ ולמען הסר ספק, אני כותב זונת צומי באופן הכי לא מיזוגני שאפשר והייתי משתמש באותו הכינוי גם אם היתה גבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 11:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואפילו אם הייתה גבר שחור? הא, יא גזען?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 11:32 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
ואפילו אם הייתה גבר שחור? הא, יא גזען?

כושי, אני מבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 12:07 pm 
Sophomore

מבלי להיכנס יותר מדי עמוק לדיון, אני רוצה לציין שכבר מזמן הייתי שוכח מקיומה של הגברת אילולא שמה היה עולה כאן אחת לשנה וחצי.

ואני רוצה לציין עניין נוסף - זה שאין תמונות, לא אומר שסיבת המעקב לא נובעת מחרמנות. התמונה הטובה שלה (לפני ש-"התקלקלה") צרובה טוב בראש של כולנו ואחד מהקסמים של הטוויטר זה שהוא מאפשר שיח שמרגיש מאוד אינטימי, דבר שכנראה לא היה מתאפשר בחיים האמיתיים. להיפך, זה שאין תמונה מאפשר לשמר את התחושה שמדברים עם אותה בקי של פעם, זאת הלא מקולקלת. שדיה כשני עופרים.

בעיניי זה לגיטימי לעקוב אחרי אנשים מחרמנות אבל זה לא מעניין כנושא לת'רד ואין כאן תוכן. יש הרבה אנשים אגרסיביים ותוקפניים ממשפחת הכלביים בעולם הזה שלא מסוגלים לקבל ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 12:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאנו כתב:
מבלי להיכנס יותר מדי עמוק לדיון, אני רוצה לציין שכבר מזמן הייתי שוכח מקיומה של הגברת אילולא שמה היה עולה כאן אחת לשנה וחצי.

ואני רוצה לציין עניין נוסף - זה שאין תמונות, לא אומר שסיבת המעקב לא נובעת מחרמנות. התמונה הטובה שלה (לפני ש-"התקלקלה") צרובה טוב בראש של כולנו ואחד מהקסמים של הטוויטר זה שהוא מאפשר שיח שמרגיש מאוד אינטימי, דבר שכנראה לא היה מתאפשר בחיים האמיתיים. להיפך, זה שאין תמונה מאפשר לשמר את התחושה שמדברים עם אותה בקי של פעם, זאת הלא מקולקלת. שדיה כשני עופרים.

בעיניי זה לגיטימי לעקוב אחרי אנשים מחרמנות אבל זה לא מעניין כנושא לת'רד ואין כאן תוכן. יש הרבה אנשים אגרסיביים ותוקפניים ממשפחת הכלביים בעולם הזה שלא מסוגלים לקבל ביקורת.

אבל איפה במהלך הת'רד עלה בכלל נושא המראה שלה ע"י מי שביקרו את ההתנהלות שלה?
מי שלמעשה גנב את הת'רד לכיוון הזה הוא נדב עם הטענה המוזרה לסטוקריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 12:31 pm 
Sophomore

אז שתי נקודות:
אורן כינה אותה "הבחורה" שזה בסדר, אבל היא בת 40 ורק מעיד על מה הוא רואה לנגד העיניים כשהוא מתכתב עם בקי גריפין.

בהודעה הבאה כבר אמרו שהיא מתנהגת ככה כי לא קיבלה הרבה זמן. מה היא לא קיבלה הרבה זמן? בוא אני אחסוך לך. זה זין שהיא לא קיבלה. עכשיו, למה עולה אסוציאציה לזיונים וקבלה של בולבולים כשמדברים עליה?

היא הייתה כתבת קוים לפני 15 שנה והיא באמת לא מעניינת. אם אתם רוצים, אני יכול לתת לכם שמות של בחורות שעוד נמצאות בשיאן וטרם התקלקלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 12:36 pm 
Sophomore

בכלל התגובה הנכונה להודעת הפתיחה של אורן80 זה:
"כן, היא הייתה ממש כוסית פעם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 1:12 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה איתך, אבל בשפה שלי לכנות מישהי בת 40 "בחורה" זה נורמאלי לגמריי. לא קשור למראה. היקש שאתה עשית רק שכאמור, לא מדויק בעליל למה שאתה מייחס לי.
שנית, לגביי ההודעה היותר מוקדמת: מאחר ונטפלת לעניין המראה, אני אדקדק בו גם: יש תמונות, אך מועטות מאוד. כמו שאמרתי גם לנדב, אני עוקב אחריה מידי פעם בגלל הפוסטים המוזרים ולא בגלל דמיונות שאני מעלה לעצמי בראש של איך היא נראתה לפני 15 שנה.

(בכלל, הקונספט של לעקוב אחרי דוגמניות ברשתות חברתיות בגלל התמונות שהן מעלות הוא זר לי לחלוטין. לא מעניין בעליל בעיניי. מעדיף לעקוב אחרי עמודים שמעלים צילומי טבע או הסטוריה....).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 1:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאנו כתב:
אז שתי נקודות:
אורן כינה אותה "הבחורה" שזה בסדר, אבל היא בת 40 ורק מעיד על מה הוא רואה לנגד העיניים כשהוא מתכתב עם בקי גריפין.

בהודעה הבאה כבר אמרו שהיא מתנהגת ככה כי לא קיבלה הרבה זמן. מה היא לא קיבלה הרבה זמן? בוא אני אחסוך לך. זה זין שהיא לא קיבלה. עכשיו, למה עולה אסוציאציה לזיונים וקבלה של בולבולים כשמדברים עליה?

היא הייתה כתבת קוים לפני 15 שנה והיא באמת לא מעניינת. אם אתם רוצים, אני יכול לתת לכם שמות של בחורות שעוד נמצאות בשיאן וטרם התקלקלו...

כמו שאורן כתב מעלי, לקרוא למישהי בת 40 בחורה זה נורמלי לגמרי. מה עדיף - גברת? זה לא שהוא קרא לה הפרגית.

לגבי ההודעה שאחרי (ותודה שהבהרת את העניין, אני לתומי חשבתי שהיא לא קיבלה את כספי הביטוח הלאומי :-): ), זה לא "אמרו", זה "אמר" וזה הגיע מיוזר ספציפי שאוהב להיות גס רוח, שזה בסדר מבחינתי כל עוד זה לא מופנה ליוזרים אחרים.

ושוב פעם, אני לא רואה פה יותר מדי נושאים שעולים על כל מיני דוגמגישות למינהן שעושות דברים שגורמים לעקם את האף כמו בר רפאלי או אביבית בר זוהר, אבל כשמישהי מאבדת את הצפון כמו הגברת גריפין (או ענבל אור), זה מעניין לדון בנושא. אני גם לא רואה פה בריונות מקלדת מהסוג של שמחה לאיד על מישהו שנמצא למטה, כי זה לא שהיא נפלה מהטופ אל הקרקעית... כמו שציינת - היא כולה היתה שדרית קוים לפני 15 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:03 pm 
Hall of Famer

כמו שאורן כבר הודה, אין פה באמת נושא לדיון. וכמו שאנחנו רואים בעיניים, אין באמת נושא לדיון. השאלה היא לא האם יש פה נושא למעקב אחרי בר רפאלי, אלא האם אילן ליזרוביץ' למשל (בהיותו איש תקשורת בדרגה בינונית-מינוס, נניח סטייל גריפין) היה מעורר את אותו סוג תגובות אם היה מתבטא כך בטוויטר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כמי שמעורב לאחרונה (במקומות אחרים) בדיוני סרינה ויליאמס למיניהם, מספיק לי דיון אחד על מיזוגניה/גזענות/סקסיזם/אייג'יזם/קיוטיזם/כל איזם אחר...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:44 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שמספיק דברים נכתבו בעבר כאן על פרסונות מקבילות כמו למשל רון קופמן או לייזר כהן. אני חייב להגיד נדב, שהגישה שלך כאן די תמוהה ובעיקר נותנת לי תחושה עמוקה של pc, או משטרת דיעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: