סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
כמי שמעורב לאחרונה (במקומות אחרים) בדיוני סרינה ויליאמס למיניהם, מספיק לי דיון אחד על מיזוגניה/גזענות/סקסיזם/אייג'יזם/קיוטיזם/כל איזם אחר...

מישהו הכריח אותך להשתתף בדיון?

והאמת היא שאני לא מנסה לפתח פה דיון על איזם כלשהו. אני רק מביע את דעתי מה מוביל התעסקות אובססיבית למדי בתופעה שולית לגמרי. סתם כי סיקרן אותי לראות אם אני זוכר נכון, אורן_80 הזכיר את פאקינג בקי גריפין וההודעות שלה בטוויטר בת'רד "לאן הולכת העונה של הפועל ירושלים", בת'רד "זוהר נגד חזן", בת'רד ייעודי שהוא פתח שנשא את הכותרת "בוב גריפין" וכמובן הת'רד המפואר הזה. דרשני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 4:49 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נדמה לי שמספיק דברים נכתבו בעבר כאן על פרסונות מקבילות כמו למשל רון קופמן או לייזר כהן. אני חייב להגיד נדב, שהגישה שלך כאן די תמוהה ובעיקר נותנת לי תחושה עמוקה של pc, או משטרת דיעות

קודם כל פוליטיקלי קורקט זו לא מילה גסה (לא שאני חשוד בזה), אבל איפה הלכת עם "משטרת דיעות". אני יוזר כאן שחושב X, יש מספיק יוזרים שחושבים הפוך, מישהו חוסם מישהו מלדבר? (ומי זה לייזר כהן לעזאזל?).

אני רואה משהו שמרגיש לי כמו סטוקריות גסת רוח, אני אומר שזה סטוקריות גסת רוח. אחרים חושבים שאני דביל, לבריאות. הכל טוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:04 pm 
Senior

בשולי הדברים אעיר שכן נחרצוּת לא נחרצוּת, כן בוטוּת/גסוּת לא בוטוּת, הרצון האנושי לתקן מוסרית את הסובבים אותנו הוא אחד הדחפים שהריסוּן יאה לו, לפחות מדי פעם.
לדעתי, כמובן שלדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Hacohen כתב:
נורטון כתב:
נדמה לי שמספיק דברים נכתבו בעבר כאן על פרסונות מקבילות כמו למשל רון קופמן או לייזר כהן. אני חייב להגיד נדב, שהגישה שלך כאן די תמוהה ובעיקר נותנת לי תחושה עמוקה של pc, או משטרת דיעות

קודם כל פוליטיקלי קורקט זו לא מילה גסה (לא שאני חשוד בזה), אבל איפה הלכת עם "משטרת דיעות". אני יוזר כאן שחושב X, יש מספיק יוזרים שחושבים הפוך, מישהו חוסם מישהו מלדבר? (ומי זה לייזר כהן לעזאזל?).

אני רואה משהו שמרגיש לי כמו סטוקריות גסת רוח, אני אומר שזה סטוקריות גסת רוח. אחרים חושבים שאני דביל, לבריאות. הכל טוב.

וכשאני רואה עיוות המציאות עד כדי לא אמת, אני אומר את זה...
אורן פתח את ת'רד "בוב גריפין" על, ובכן, בוב גריפין. הרפרנס היחיד הוא עשה לבקי גריפין בנושא הוא שהיא מטילה ספק ביהדותו.
מי שהפנה את הת'רד באופן כללי ל"בקי גריפין בחורה עם בעיות" ולכל מה שהיא אומרת על משפחתה זה לא הוא.

הת'רדים האחרים נפתחו בכלל בנושאים אחרים, והדברים שאורן דיבר עליהם התפרסמו בכלל בתקשורת הארצית (כספי, סטודמאייר, וגם מה שאמרה על אמא שלה ועל ישראלים בכלל). לפחות במקרה סטודמאייר זה היה מאמר יזום של בקי גריפין עצמה, במעריב או מקור ראשון או משהו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:09 pm 
Hall of Famer

התכוונתי ללייזי גורדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:15 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
בשולי הדברים אעיר שכן נחרצוּת לא נחרצוּת, כן בוטוּת/גסוּת לא בוטוּת, הרצון האנושי לתקן מוסרית את הסובבים אותנו הוא אחד הדחפים שהריסוּן יאה לו, לפחות מדי פעם.
לדעתי, כמובן שלדעתי.

"יאללה, שיהיה לבריאות", ציטוט שלי. לא מנסה לתקן אף אחד. מותר להם לטנף על גריפין, מותר לי לחשוב שהם סטוקרים גסי רוח, מותר להם להגיד שאני דביל. הכל טוב.

ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:
נורטון כתב:

וכשאני רואה עיוות המציאות עד כדי לא אמת, אני אומר את זה...
אורן פתח את ת'רד "בוב גריפין" על, ובכן, בוב גריפין. הרפרנס היחיד הוא עשה לבקי גריפין בנושא הוא שהיא מטילה ספק ביהדותו.
מי שהפנה את הת'רד באופן כללי ל"בקי גריפין בחורה עם בעיות" ולכל מה שהיא אומרת על משפחתה זה לא הוא.

הת'רדים האחרים נפתחו בכלל בנושאים אחרים, והדברים שאורן דיבר עליהם התפרסמו בכלל בתקשורת הארצית (כספי, סטודמאייר, וגם מה שאמרה על אמא שלה ועל ישראלים בכלל). לפחות במקרה סטודמאייר זה היה מאמר יזום של בקי גריפין עצמה, במעריב או מקור ראשון או משהו.

"עיוות המציאות עד כדי לא אמת"? הנה הציטוטים של אורן על בקי גריפין מהשנה וחצי האחרונות:

בת'רד על העונה של ירושלים:

oren_80 כתב:
uriel17 כתב:
את האתר אכן קניתי מגיל אייל שהוא עורך דין יזם סטרט אפ בניו יורק

ההוא שבקי גריפין נכנסה בו בתגובות לעוד אחד מהפוסטים העצובים שלה על עצמה?

בת'רד "זוהר נגד חזן":

oren_80 כתב:
ואם כבר ננצל את הת'רד:
בקי גריפין נגד המשפחה. מה הולך שם?

בת'רד "בוב גריפין":

oren_80 כתב:
בקי גריפין טוענת שהוא בכלל לא יהודי, ובן של רב טען ברבנות שהוא היה איתו בישיבה ומפה לשם ככה זה התגלגל

:shock:

oren_80 כתב:
אף אחד מאיתנו למען האמת לא יודע מה קורה בין 4 קירות של משפחה.
מה שכן, היא מאוד מאוד תוקפנית וקשה למי שחושב אחרת ממנה או נותן לה ביקורת זו או אחרת, ורואים את זה בכל דיון שלה בתגובות בפייסבוק.
סה"כ היא בן אדם שכנראה מאוד רע לו, ואני לא אומר את זה בלגלוג, שלא יובן אחרת.

והת'רד הנפלא הזה.

לא מצליח להשתכנע שהבנאדם לא עוסק בבקי גריפין קצת מעבר לרגיל, אבל אולי זה רק אני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:18 pm 
Hall of Famer

4 הודעות (אחת מהן בכלל שואלת על בוב עצמו) ועוד ת'רד אחד בשנה וחצי? וואו. איזו אובססיה.
אורן, בוא לטיפול אצל אשתי. תכין 600 שקל לשעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:21 pm 
Senior

Hacohen כתב:
תומר כתב:
לדעתי, כמובן שלדעתי.

"יאללה, שיהיה לבריאות", ציטוט שלי. לא מנסה לתקן אף אחד. מותר להם לטנף על גריפין, מותר לי לחשוב שהם סטוקרים גסי רוח, מותר להם להגיד שאני דביל. הכל טוב.

מותר לחשוב הכל, אני בכלל לא טוען אחרת. הצורך להגיד הכל הוא לא תמיד רצוי בעיני.
אלא אם כן כמובן בעיניך כל הדיון הזה (שהיה די צפוי בסופו של דבר) הוא מפרה ומרתק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:26 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
4 הודעות (אחת מהן בכלל שואלת על בוב עצמו) ועוד ת'רד אחד בשנה וחצי? וואו. איזו אובססיה.
אורן, בוא לטיפול אצל אשתי. תכין 600 שקל לשעה.

באמת שיבוא, אם כבר לעקוב אחרי מישהו-אז אחריך.

וכן, להזכיר מישהי שאין לך קשר אליה ב4 ת'רדים שונים כולל פתיחת ת'רד ייעודי עליה (והאמת שהיא בעיניי הת'רד "בוב גריפין" היה סוג של "בקי גריפין" בתחפושת, ולראיה ההודעה הבאה שלו בת'רד ההוא)..לא רוצה להמשיך לדבר פה על אורן שבסה"כ הוא בחור שאני מאד מחבב, אבל אמרתי מה אני חושב על זה ואולי כאן המקום לקחת את עצתו של תומר ולהפסיק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:32 pm 
Hall of Famer

ההודעה הבאה שלו בת'רד הזה באה אחרי שהת'רד כבר נלקח לכוון על ידי אנשים אחרים. אני דווקא זוכר שהת'רד ההוא נפתח כשהיה בסלניוז שטף של נושא אחר שיש לגביו אובססיה מסויימת בפורום - בדיקת כשרות אזרחותם ו/או יהדותם של מתאזרחים. האזכור היחיד לבקי גריפין היה בנושא הזה, והכוון שאליו הת'רד הלך לא בא מאורן (וממילא ההודעה השנייה שלו שחתמה את הת'רד היא חלבית לגמרי).

ואם הוא מוכן להיות מטופל ולשלם לנו 600 שקל לשעה רק כדי לעקוב אחרי, הוא מוזמן. גם אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 5:38 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
טוב, נראה לי שמיצינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: