תומר כתב:
בשולי הדברים אעיר שכן נחרצוּת לא נחרצוּת, כן בוטוּת/גסוּת לא בוטוּת, הרצון האנושי לתקן מוסרית את הסובבים אותנו הוא אחד הדחפים שהריסוּן יאה לו, לפחות מדי פעם.
לדעתי, כמובן שלדעתי.
"יאללה, שיהיה לבריאות", ציטוט שלי. לא מנסה לתקן אף אחד. מותר להם לטנף על גריפין, מותר לי לחשוב שהם סטוקרים גסי רוח, מותר להם להגיד שאני דביל. הכל טוב.
ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:
נורטון כתב:
נדמה לי שמספיק דברים נכתבו בעבר כאן על פרסונות מקבילות כמו למשל רון קופמן או לייזר כהן. אני חייב להגיד נדב, שהגישה שלך כאן די תמוהה ובעיקר נותנת לי תחושה עמוקה של pc, או משטרת דיעות
קודם כל פוליטיקלי קורקט זו לא מילה גסה (לא שאני חשוד בזה), אבל איפה הלכת עם "משטרת דיעות". אני יוזר כאן שחושב X, יש מספיק יוזרים שחושבים הפוך, מישהו חוסם מישהו מלדבר? (ומי זה לייזר כהן לעזאזל?).
אני רואה משהו שמרגיש לי כמו סטוקריות גסת רוח, אני אומר שזה סטוקריות גסת רוח. אחרים חושבים שאני דביל, לבריאות. הכל טוב.
וכשאני רואה עיוות המציאות עד כדי לא אמת, אני אומר את זה...
אורן פתח את ת'רד "בוב גריפין" על, ובכן, בוב גריפין. הרפרנס היחיד הוא עשה לבקי גריפין בנושא הוא שהיא מטילה ספק ביהדותו.
מי שהפנה את הת'רד באופן כללי ל"בקי גריפין בחורה עם בעיות" ולכל מה שהיא אומרת על משפחתה זה לא הוא.
הת'רדים האחרים נפתחו בכלל בנושאים אחרים, והדברים שאורן דיבר עליהם התפרסמו בכלל בתקשורת הארצית (כספי, סטודמאייר, וגם מה שאמרה על אמא שלה ועל ישראלים בכלל). לפחות במקרה סטודמאייר זה היה מאמר יזום של בקי גריפין עצמה, במעריב או מקור ראשון או משהו.
"עיוות המציאות עד כדי לא אמת"? הנה הציטוטים של אורן על בקי גריפין מהשנה וחצי האחרונות:
בת'רד על העונה של ירושלים:
oren_80 כתב:
uriel17 כתב:
את האתר אכן קניתי מגיל אייל שהוא עורך דין יזם סטרט אפ בניו יורק
ההוא שבקי גריפין נכנסה בו בתגובות לעוד אחד מהפוסטים העצובים שלה על עצמה?
בת'רד "זוהר נגד חזן":
oren_80 כתב:
ואם כבר ננצל את הת'רד:
בקי גריפין נגד המשפחה. מה הולך שם?
בת'רד "בוב גריפין":
oren_80 כתב:
בקי גריפין טוענת שהוא בכלל לא יהודי, ובן של רב טען ברבנות שהוא היה איתו בישיבה ומפה לשם ככה זה התגלגל
oren_80 כתב:
אף אחד מאיתנו למען האמת לא יודע מה קורה בין 4 קירות של משפחה.
מה שכן, היא מאוד מאוד תוקפנית וקשה למי שחושב אחרת ממנה או נותן לה ביקורת זו או אחרת, ורואים את זה בכל דיון שלה בתגובות בפייסבוק.
סה"כ היא בן אדם שכנראה מאוד רע לו, ואני לא אומר את זה בלגלוג, שלא יובן אחרת.
והת'רד הנפלא הזה.
לא מצליח להשתכנע שהבנאדם לא עוסק בבקי גריפין קצת מעבר לרגיל, אבל אולי זה רק אני.