סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 8:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 376 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:44 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
כן, זה בדיוק מה שהתכוונתי... שבלאט ברמה של נאש...

אין לי ספק שיש כאן כמה בפורום שההפסד היום עושה להם טוב. הרי עכשיו אפשר לחזור לירידות על בלאט שאיבד כדור מכריע ועל קטש על כל ההחלטות שלו (לפחות לגבי קטש, את חלק מהביקורת הוא מרוויח ביושר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:44 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
עם כל ההתלהבות מהצעירים, מי שבאמת טוב בנבחרת ובעיני רמה מעל כולם, זה ג'ייק כהן.

ברור, הפיזיות שלו והשליטה בריבאונד שלו לא נתנו לגיאורגים שום סיכוי להתקרב לריבאונד ההתקפה.

ריבאונד ההגנה של הנבחרת היה פח באופן כללי ומן הסתם גם לו היה חלק גדול בזה, אבל בלעדיו בחיים לא מגיעים פה למשחק צמוד.
היחיד בפאקינג נבחרת שלמה שמסוגל לייצר בעצמו סל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:46 pm 
Sophomore

אגב, ביטאדזה הצעיר, שניצח היום לגאורגים את המשחק, נחשב כבר לא מעט זמן לפרוספקט נבא. הלוואי עלינו גבוה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:47 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:

ברור, הפיזיות שלו והשליטה בריבאונד שלו לא נתנו לגיאורגים שום סיכוי להתקרב לריבאונד ההתקפה.

ריבאונד ההגנה של הנבחרת היה פח באופן כללי ומן הסתם גם לו היה חלק גדול בזה, אבל בלעדיו בחיים לא מגיעים פה למשחק צמוד.

הגבוה העיקרי בסגל, לוקח 4 ריבאונדים ב-30 דקות כשכל המי ומי חוגגים עליו בריבאונד התקפה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:47 pm 
Junior

סאבוניס כתב:

אין לי ספק שיש כאן כמה בפורום שההפסד היום עושה להם טוב. הרי עכשיו אפשר לחזור לירידות על בלאט שאיבד כדור מכריע ועל קטש על כל ההחלטות שלו (לפחות לגבי קטש, את חלק מהביקורת הוא מרוויח ביושר).

לא אמרתי שטענת שבלאט הוא ברמה של נאש, אלא שהוא כמו סטיב נאש ברמת הכדורסל הישראלי וזה פשוט תלוש. הבעיה עם בלאט היא שאלמלא הוא היה כל כך אוברייטד, הוא באמת היה יכול להיות שחקן נחמד. את מה שיש לו אי אפשר לקחת לו ואם הוא היה מקבל קרדיט ברמה שמגיעה לו הוא כנראה היה שחקן מאוד סימפטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:50 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
סאבוניס כתב:

לא אמרתי שטענת שבלאט הוא ברמה של נאש, אלא שהוא כמו סטיב נאש ברמת הכדורסל הישראלי וזה פשוט תלוש. הבעיה עם בלאט היא שאלמלא הוא היה כל כך אוברייטד, הוא באמת היה יכול להיות שחקן נחמד. את מה שיש לו אי אפשר לקחת לו ואם הוא היה מקבל קרדיט ברמה שמגיעה לו הוא כנראה היה שחקן מאוד סימפטי.

גם את זה לא טענתי, למרות שנאש בגילו היה בערך ברמתו בנבא והלך והשתבח עם השנים. מה שכן אמרתי זה שאני מאוד נהנה לראות אותו בגלל חכמת המשחק, המסירות, וכן גם הקליעה היפה, באופן דומה להנאה שלי מלראות את נאש בזמנו. האם בלאט יגיע יום אחד להיות ה-MVP של הליגה הישראלית? לא סביר, אבל שוב זה לא מפחית מההנאה שלי לצפות במשחק שלו. ומה הכוונה באובר-רייטד? זכור לי שכששיחק בעתודה דיברו כאן כמה על כך שיהיה אסון אם אי פעם יגיע לבוגרת ועד כמה שיפתח זיו עדיף עליו. אז נו, הוא הגיע ולא בדיוק נראה כמו השחקן הכי גרוע בנבחרת.

נערך לאחרונה על ידי סאבוניס בתאריך ה' ספטמבר 13, 2018 9:53 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 9:52 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

[quote="אדום88"]תמיר בלאט, בר טימור, אדם אריאל, איתי שגב וג'ייק כהן. איזו 5 !![/quote]
זוסמן. לא טימור. טימור חירב את המשחק ברבע האחרון. פשוט כלום. לא בהגנה ולא בהתקפה. חבל מאוד על הקרדיט המוגזם שקיבל. וחבל שאדם אריאל שהיה שותף לרבע השלישי המצוין ישב בחוץ כל הרבע האחרון. עוד החלטה הזויה של קטש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 10:00 pm 
Junior

סאבוניס כתב:
הוקיץ' כתב:
סאבוניס כתב:

גם את זה לא טענתי, למרות שנאש בגילו היה בערך ברמתו בנבא והלך והשתבח עם השנים. מה שכן אמרתי זה שאני מאוד נהנה לראות אותו בגלל חכמת המשחק, המסירות, וכן גם הקליעה היפה, באופן דומה להנאה שלי מלראות את נאש בזמנו. האם בלאט יגיע יום אחד להיות ה-MVP של הליגה הישראלית? לא סביר, אבל שוב זה לא מפחית מההנאה שלי לצפות במשחק שלו. ומה הכוונה באובר-רייטד? זכור לי שכששיחק בעתודה דיברו כאן כמה על כך שיהיה אסון אם אי פעם יגיע לבוגרת ועד כמה שיפתח זיו עדיף עליו. אז נו, הוא הגיע ולא בדיוק נראה כמו השחקן הכי גרוע בנבחרת.

אוברייטד זה אומר שבונים עליו בתור מי שיוביל את הכדורסל הישראלי. זה אומר שנותנים לו קרדיט ענק והמון דקות בחולון והוא מחזיר בעונה חלשה שבה הוא בעיקר הלך אחורה.
היום היה באמת אחד המשחקים הטובים שלו בקריירה אבל אתה באמת חושב שהוא צריך להיות הרכז הראשון של נבחרת ישראל?
לפי הסיפורים הוא גם חושב שהוא ראוי ליותר קרדיט ממה שהוא מקבל וזו כבר בעיה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 10:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גלעד כתב:
אדום88 כתב:
תמיר בלאט, בר טימור, אדם אריאל, איתי שגב וג'ייק כהן. איזו 5 !!

זוסמן. לא טימור. טימור חירב את המשחק ברבע האחרון. פשוט כלום. לא בהגנה ולא בהתקפה. חבל מאוד על הקרדיט המוגזם שקיבל. וחבל שאדם אריאל שהיה שותף לרבע השלישי המצוין ישב בחוץ כל הרבע האחרון. עוד החלטה הזויה של קטש

אך לא הזויה כמו ההחלטה להשאיר את שגב להתקפה האחרונה, וגם לעשות איתו פיקנרול, כאילו מתוך הנחה שזורוס לא מכיר את העונשין שלו.
גם התירוץ של "לא היה לי מתי לקחת פסק זמן", תגיד לי אנחנו ילדים בני 3? אתה יכול לקחת פסק זמן אחרי כל סל שאתה חוטף.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 10:04 pm 
Sophomore

השאלה מי בונה. לדעתי בונים (אני לפחות) הרבה יותר על שחקנים כמו זוסמן ואבדיה. האם הוא צריך להיות הרכז הראשון בנבחרת? תלוי באלטרנטיבות. לאור מה שהיה זמין היום, בפירוש כן. אם בעתיד איזה ים מדר יפרוץ ויראה שהוא טוב יותר, זה בהחלט ישמח אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 10:16 pm 
Freshman

כל עוד זה תלוי בקטש, בלאט יקבל קרדיט בלי קשר לרמתו במגרש. ולכולם זה ברור כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 10:38 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

אין לי שום בעיה עם הקרדיט לבלאט היום. זה גם לא שממש היו אופציות אחרות.
יש לי בעיה קשה עם הקרדיט המוגזם לבר טימור.
אדם אריאל אמנם לא קלע נקודה ברבע השלישי, אבל שמר מצוין, כולל עזרה בצבע ובריבאונד -
ובהתקפה ריווח את המשחק: עמד בפינה, הגיאורגים חששו מהשלשות שלו ונצמדו אליו,
וכל האמצע היה פנוי לפיקנרולים של בלאט וזוסמן + שגב וג'ייק כהן.
לא מסוגל להבין איך לא שיחק ברבע האחרון, ובר טימור שלא עשה כלום חוץ מנזק, שיחק כל הרבע.
וראי, אני בהחלט מסכים, שגב לא היה צריך להיות במגרש בפוזשן האחרון (וטעות של זוסמן שמסר לו לצבע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 10:49 pm 
Freshman

גלעד כתב:
אין לי שום בעיה עם הקרדיט לבלאט היום. זה גם לא שממש היו אופציות אחרות.
יש לי בעיה קשה עם הקרדיט המוגזם לבר טימור.
אדם אריאל אמנם לא קלע נקודה ברבע השלישי, אבל שמר מצוין, כולל עזרה בצבע ובריבאונד -
ובהתקפה ריווח את המשחק: עמד בפינה, הגיאורגים חששו מהשלשות שלו ונצמדו אליו,
וכל האמצע היה פנוי לפיקנרולים של בלאט וזוסמן + שגב וג'ייק כהן.
לא מסוגל להבין איך לא שיחק ברבע האחרון, ובר טימור שלא עשה כלום חוץ מנזק, שיחק כל הרבע.
וראי, אני בהחלט מסכים, שגב לא היה צריך להיות במגרש בפוזשן האחרון (וטעות של זוסמן שמסר לו לצבע)

מסכים איתך לגמרי , אדם אריאל היה חייב להיות על המגרש במקום בר טימור.

אני יכול לשער שמתוקף "הותק" , קטש העדיף שבר טימור יוביל את ההתקפות האחרונות(דבר שלדעתי היה גורלי והכריע את המשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 10:50 pm 
Freshman

סאבוניס כתב:

בלאט נתן את אחד המשחקים הטובים ביותר לרכז , בטח בנבחרת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 10:52 pm 
Freshman

סאבוניס כתב:
השאלה מי בונה. לדעתי בונים (אני לפחות) הרבה יותר על שחקנים כמו זוסמן ואבדיה. האם הוא צריך להיות הרכז הראשון בנבחרת? תלוי באלטרנטיבות. לאור מה שהיה זמין היום, בפירוש כן. אם בעתיד איזה ים מדר יפרוץ ויראה שהוא טוב יותר, זה בהחלט ישמח אותי.

היתרונות של בלאט עולים באופן ברור על החסרונות שלו.

באמת שמבחינת העמדה שלו אנחנו מכוסים לשנים הבאות, שחקן אחראי שיודע להוביל את הקבוצה, לקלוע מתי שצריך, לתת מסירות מפתח נכונות במהלך המשחק, בדיוק מה שרכז אמור להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 10:53 pm 
Freshman

הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:

מסכים , שחקנים כמו קולשוב ודאוסן חייבים להיות בפגרה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 11:37 pm 
Hall of Famer

אגב, כל הדיבורים ששומעים לא מעט ש"כמה הקהל רוצה לראות צברים" וכו'.
4,000 איש היום, היציעים העליונים לא נפתחו. קמפיין מוקדמות אליפות העולם, חמישי בערב בשעה נהדרת.
יש לא מעט משחקי ליגה של מכבי וי-םבמשחקי לגיונות הזרים של הליגה שמביאים יותר מזה.
כנראה שעניין ה"לראות ישראלים" לא כזה חשוב לקהל כמו שחלק טוענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 13, 2018 11:49 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:

לדעתי עם כספי בסגל היו מגיעים עוד 2,000

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:07 am 
Hall of Famer

זה משחק אחד הטובים של רכז בנבחרת ישראל (עדי גורדון מתבייש. מה זה המשחק החלש הזה מול יוון לעומת ההופעה של הג'וניור?)??????????
את האמת זה היה אחד המשחקים היותר טובים שראיתי של בלאט ועדיין, זה לא היה משחק טוב, ואם לא היה את הרבע השלישי, אז זה אפילו היה משחק חלש מאד.
רבע שלישי כמו שכתבו נהדר, 10 נק', 6 אס', 1 איב'. שאר שלושת הרבעים? 2 נק', 4 אס', 4 איב' (כולל אחד אחרון מכריע) ובעיקר אחוזים נוראיים. 0-4 מהשלוש ואם אני זוכר נכון 1-3 משתי נק'.
אז נכון, העין מתמקדת ברבע השלישי, ששם הוא נתן כמה אס' באמת ללקק את האצבעות (זיהוי נפלא של ניסיון סוויץ' הגנתי של הגאורגים להטבעה קלה של שגב היה האהוב עלי) ואפילו קלע. הוא אפילו נראה יותר מהיר עם הכדור מאשר בעבר. אבל כאמור 3 הרבעים האחרים נראו אחרת לחלוטין וההגנה אולי לא בלטה שלילית כמו בעבר, אבל עדיין הייתה רעה למדי.

מעבר לכך, זוסמן נראה לא רע בכלל. הקליעה לא שם לחלוטין, אבל הוא נתן משחק אול אראונד יפה. לצד כוכב (אבדיה?) הוא יכול להיות יופי של שחקן נבחרת. ג'ייק כהן נתן תרומה נאה מאד. ברור שהוא לא השחקן הכי פיזי שיש וריב' לא טוב, אבל סה"כ עשה עבודה טובה מאד. לשגב היה משחק לא רע שדי מראה את התקרה שלו. הגנתית הוא אקטיבי ומשתדל, אבל חסר המון בפיזיות ובסייז. סה"כ לא רע. התקפית הוא נע טוב ומסיים באתלטיות בצורה לא רעה. נק' בונוס, רץ טוב מאד למתפרצת כשחקן גבוה. אדם אריאל נתן את הפוש עם השלשות שהחזיר את ישראל למשחק ברבע הראשון, תחילת השני וברבע השלישי הוא היה חלק מהחמישיה שעשתה ריצה מרשימה. סה"כ מעודד.

את האמת, הנבחרת הייתה חביבה. מעט מאד כישרון בעיני, אבל כן היתה לחימה והתלהבות, כן היה כדורסל חכם וסה"כ היה אפשר להתחבר לחבורה הזאת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:23 am 
Hall of Famer

נתחיל מזה שברמה האישית באמת כמה שחקנים הפתיעו לטובה , למשל אדם אריאל עם 3/3 מבחוץ , ותרומה יפה של הגבוהים בסקורינג ( שגב , גינת וצ'וברביץ' ) .

אבל דווקא בעקבות ההופעה הלא רעה ( וטרם תבוסה בגרמניה ביום ראשון ) שגררה ביקורות טובות מרוב הדוברים בטלוויזיה ( וגם כאן בפורום ) - אני עוד יותר בתחושה לא טובה .
הרי מדברים על כך שהקמפיין הנוכחי לא חשוב , אלא בונים נבחרת לעוד כמה שנים .
אז מי אני חושב "שראוי" להוביל את הנבחרת עוד 4-5 שנים ?
ברור שזוסמן ואבדיה ( וליף עם כוכבית ) , אבל אם ישחקו מעבר לים - אז באמת שאי אפשר לדעת כמה יהיו זמינים לחלונות השונים . לכן נראה שדווקא שחקנים כמו דאוסן ( שאני צופה לו התקדמות משמעותית בספרד ) וקולשוב הם הבאים בתור לעמדות 2-3 ( בטח שלא נראה איזה מתאזרח צעיר מבטיח באופק לכמה שנים קדימה ) , ואותם כנראה שלא נראה בנבחרת בעתיד הקרוב - ועל כך אני מצר מאוד .

אגב , נחמד שכל הגארדים שלנו ( כולל תמיר בלאט ! ) רשומים כ-1.90 , כבר התקדמנו .
http://www.fiba.basketball/basketballwo ... tab=roster

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 1:02 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
נתחיל מזה שברמה האישית באמת כמה שחקנים הפתיעו לטובה , למשל אדם אריאל עם 3/3 מבחוץ , ותרומה יפה של הגבוהים בסקורינג ( שגב , גינת וצ'וברביץ' ) .

אבל דווקא בעקבות ההופעה הלא רעה ( וטרם תבוסה בגרמניה ביום ראשון ) שגררה ביקורות טובות מרוב הדוברים בטלוויזיה ( וגם כאן בפורום ) - אני עוד יותר בתחושה לא טובה .
הרי מדברים על כך שהקמפיין הנוכחי לא חשוב , אלא בונים נבחרת לעוד כמה שנים .
אז מי אני חושב "שראוי" להוביל את הנבחרת עוד 4-5 שנים ?
ברור שזוסמן ואבדיה ( וליף עם כוכבית ) , אבל אם ישחקו מעבר לים - אז באמת שאי אפשר לדעת כמה יהיו זמינים לחלונות השונים . לכן נראה שדווקא שחקנים כמו דאוסן ( שאני צופה לו התקדמות משמעותית בספרד ) וקולשוב הם הבאים בתור לעמדות 2-3 ( בטח שלא נראה איזה מתאזרח צעיר מבטיח באופק לכמה שנים קדימה ) , ואותם כנראה שלא נראה בנבחרת בעתיד הקרוב - ועל כך אני מצר מאוד .

אגב , נחמד שכל הגארדים שלנו ( כולל תמיר בלאט ! ) רשומים כ-1.90 , כבר התקדמנו .
http://www.fiba.basketball/basketballwo ... tab=roster

זוסמן לא הולך מעבר לים כל כך מהר (אם בכלל). אבדיה כנראה שכן. וליף, אם ימשיך ביכולת הנוכחית, ימצא את עצמו תוך שנתיים-שלוש משחק בשביל שמעון מזרחי. אבל אני מקווה שעד לטורניר הבא שיטת החלונות הפשוט נוראית הזו תשתנה. לא נראה לי שיש מקום אחד (חוץ מבמסדרונות פיב"א) שבו מרוצים מהשיטה הזו. לא הקהל, לא הנבחרות, ובטח שלא השחקנים. מצד שני, היגיון בריא אף פעם לא היה הצד החזק של פיב"א, אז מי יודע. לגבי קולשוב ודוסון, לא יודע. זו לא נראית לי גזירה משמיים. אולי בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 1:48 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עידן שגיב כתב:
בלאט הוא בדיוק סטיב נאש רק בלי החדירות חסרות הפחד, לקיחת האחריות, הדרישה לכדור ברגעים המכריעים, המאמץ בריבאונד והידיעה שאסור לתת לו אף פעם צעד ראשון. חוץ מזה? תאום זהה. שניהם הרי לבנים ונמוכים

נאש לא היה 1.90 +?
לא יודע איך בלאט היה ברבע השלישי כי הייתי חייב לצאת לפני המחצית אז ראיתי ממנו רק את המחצית הראשונה בה הוא היה די גרוע (ועדיין קטש לא הוציא אותו גם כשבכל מהלך הגנתי הוא איבד את השומר שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 7:47 am 
Sophomore

oren_80 כתב:
אגב, כל הדיבורים ששומעים לא מעט ש"כמה הקהל רוצה לראות צברים" וכו'.
4,000 איש היום, היציעים העליונים לא נפתחו. קמפיין מוקדמות אליפות העולם, חמישי בערב בשעה נהדרת.
יש לא מעט משחקי ליגה של מכבי וי-םבמשחקי לגיונות הזרים של הליגה שמביאים יותר מזה.

משום מה, לא נראה לי שזו הסיבה. הרבה יותר הגיוני שזה קשור לטורניר המעוות והבלתי נגמר שפיב"א סידרו לנו, שנמרח על פני שנה וחצי, מחליף שחקנים בכל התמודדות, ושבו אפילו לאוהדים מושבעים קשה להבין מה קורה, מתי זה ייגמר ומה צריך כדי להעפיל (היי, אפילו חלק ממנהלי הנבחרות לא היו ממש סגורים על השיטה והקריטריונים).

וזה לא רק בישראל. קנדה שיחקה אתמול מול ברזיל, עם 10 שחקני נבא בהווה/עבר על המגרש, והאולם (גם כן קיבולת של 10,000 מקומות) היה חצי ריק. וזה לא בגלל שהמשחק היה בקוויבק. רק לפני חודש במשחק אימון של דיוק מול אוניברסיטה מקומית באותו מקום, האולם היה מפוצץ. וגם במקומות אחרים רואים דברים דומים.

כמו שמישהו אמר, אם כספי היה מגיע, בטח היו באים עוד איזה 2000 איש, אבל באופן כללי קשה עד בלתי אפשרי להתחבר לטורניר הזה. וגם התקשורת לא ממש משתפת פעולה. הכיסוי בבוקר המשחק היה מינורי מאוד וקל למי שלא עוקב מקרוב לפספס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 8:40 am 
Freshman

המהלך האחרון של נאש הישראלי.

מה שנקרא, לפרארי נגמר הדלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 8:48 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הגאורגים מדברים בראיונות אחרי המשחק על התבוסה של ישראל לאוקראינה במשחק האחרון ביורובאסקט, שמנעה מהם לעלות. הם אומרים שהיו בתחושה שישראל לא נלחמה, ולכן שמחו במיוחד על הנצחון אתמול.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 376 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, אבו שוקרי ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: