סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 27, 2025 7:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 376 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 8:54 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
sir charles כתב:
עידן שגיב כתב:
בלאט הוא בדיוק סטיב נאש רק בלי החדירות חסרות הפחד, לקיחת האחריות, הדרישה לכדור ברגעים המכריעים, המאמץ בריבאונד והידיעה שאסור לתת לו אף פעם צעד ראשון. חוץ מזה? תאום זהה. שניהם הרי לבנים ונמוכים

נאש לא היה 1.90 +?
לא יודע איך בלאט היה ברבע השלישי כי הייתי חייב לצאת לפני המחצית אז ראיתי ממנו רק את המחצית הראשונה בה הוא היה די גרוע (ועדיין קטש לא הוציא אותו גם כשבכל מהלך הגנתי הוא איבד את השומר שלו).

How convenient

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 9:17 am 
Hall of Famer

לאומית 2 כתב:
המהלך האחרון של נאש הישראלי.

מה שנקרא, לפרארי נגמר הדלק.

ככה זה כשמשחקים 37 דקות ואין אוויר..... בלי שנדבר על זה שבסך הכל למרות כל הרוח והצלצולים מדובר בבחור בן 21. לשפוט את המשחק שלו אתמול על האיבוד האחרון, קצת הזוי הייתי אומר. אגב, תזכיר לי עוד רכז בגיל שלו שעשה אי פעם במשחק של הנבחרת דאבל דאבל עם אסיסטים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 9:37 am 
Junior

יצא לא משהו לכל המבקרים של קטש. אדם אריאל, הזימון ההזוי, נתן אחלה משחק ותמיר בלאט, שנתן מחצית ראשונה גרועה, המשיך לקבל את האמון של קטש ונתן בתמורה רבע שלישי לא פחות ממדהים. אז אין ברירה, מדברים על המשחק שלו ״לא כולל הרבע השלישי״ והעשרה אסיסטים, כל אחד יותר יפה מהשני הופכים ל״כן, אז הוא יתן כל משחק איזה שתי מסירות יפות״. בסדר...

אני, כשלעצמי, עדיין לא ממש אוהב אותו, בעיקר בגלל שהוא הבן של וכל מנטאליות הפרארי שלו. מצד שני, אם הוא ישפר את ההגנה שלו (וזה משהו שממש יכול לקרות בין גיל 20 ל-24) ויפתח יכולת כלשהי ללכת לטבעת, הוא יהיה ברמה של כוכב יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 10:28 am 
Junior

זה שקול ללהגיד "אם הוא רק יגבה ב-10 ס"מ ויהפוך לאתלט...", כי זו הדרך היחידה שלו לשפר את הדברים האלה.
כוכב יורוליג? נו בחייאת, כרגע הוא נטל ברמת הליגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 10:38 am 
Junior

מה שיפה כאן זה שכל צד מרגיש חובה להציג את הדברים בצורה קיצונית, כאשר בפועל ברור שבלאט לא יהיה כוכב יורוליג גם אם הוא ישפר את ההגנה ואת היכולת ללכת לטבעת, אבל מצד שני להציג אותו כנטל ברמת הליגה שלנו זה גם מגוחך, אלא אם כן אתה טוען שכל שחקן ישראלי שמשחק במסגרת מה שמכונה החוק הרוסי הוא נטל על הקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 10:48 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
זה שקול ללהגיד "אם הוא רק יגבה ב-10 ס"מ ויהפוך לאתלט...", כי זו הדרך היחידה שלו לשפר את הדברים האלה.

לגבי החלק הראשון, אתה פשוט טועה. יש הרבה מאוד שחקנים שמשפרים את ההגנה שלהם בגילאים האלה גם בלי להפוך לאתלטים (למרות שגם אתלטיות משתפרת בגילאים האלה) או לגבוה. למעשה, כמעט כולם. לגבי חדירה - הציפייה היא לא שהוא יתחיל לתת דאנקים בפרצוף של אנשים. אם הוא רק יפתח איזה פלואוטר יעיל, הוא יהפוך לשחקן התקפה מפחיד.

וכוכב יורוליג? אני לא חושב שזה כל כך דמיוני. אני יכול לחשוב על כמה וכמה כוכבי יורוליג שהתבססו כמעט אך ורק על יד קטלנית משלוש וביצוע מושלם של פיקנרול (מכיר אחד, שרונאס משהו? הממוצעים שלו בלובליאנה, בגיל 24, היו 9 נק׳ ו-3 אס׳), ואת שני אלה, מה לעשות, יש לבלאט ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 10:50 am 
Junior

מבחינתי אם שחקן ישראלי קולע מהקו שמונים אחוז פלוס הוא שחקן סביר... בלאט לא הביאה החדשה של סטיב נאש, אבל הוא שחקן לא רע לליגה שלנו ויכול לתרום הרבה לנבחרת. בר טימור טיפש כמו נעל, היה ויישאר, לא ממצה 20 אחוז מהיכולת שלו. אם המאמן ידע לווסת את הדקות(וכרגע הוא לא) ולזמן את כל האנשים הנכונים(וכרגע הוא לא) יש נבחרת לא רעה בכלל להרבה שנים. הייתי מזמין את כספי לטקס פרידה מפואר, ברגע שהחשק שלו לשחק בנבחרת זה כמו החשק של אליהו אז אפשר להיפרד יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 11:22 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
זוסמן לא הולך מעבר לים כל כך מהר (אם בכלל). אבדיה כנראה שכן. וליף, אם ימשיך ביכולת הנוכחית, ימצא את עצמו תוך שנתיים-שלוש משחק בשביל שמעון מזרחי.

לגבי ליף, אני חושב שעוד מוקדם לשפוט, אנחנו פשוט לא יודעים מה זו "היכולת הנוכחית" שלו כי הוא לא קיבל כמעט דקות העונה בפייסרס (תקוע מאחורי טרנר, יאנג, סאבוניס ובהמשך העונה גם טרבור בוקר), סיטואציה ממש לא אידיאלית לרוקי, במיוחד לא בקבוצה עם שאיפות פלייאוף שלא ממש יכולה לוותר על משחקים כדי לתת לו צ'אנסים. מצד שני, הפייסרס לא ממש ניצלו את האפשרות לשלוח אותו לליגת הפיתוח, ובמעט המשחקים שבהם הוא קיבל דקות משמעותיות הוא לא נראה רע, לפחות ממה שראיתי, אז יכול להיות שלפחות כרגע הם מאמינים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 11:36 am 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
הוקיץ' כתב:

לגבי החלק הראשון, אתה פשוט טועה. יש הרבה מאוד שחקנים שמשפרים את ההגנה שלהם בגילאים האלה גם בלי להפוך לאתלטים (למרות שגם אתלטיות משתפרת בגילאים האלה) או לגבוה. למעשה, כמעט כולם. לגבי חדירה - הציפייה היא לא שהוא יתחיל לתת דאנקים בפרצוף של אנשים. אם הוא רק יפתח איזה פלואוטר יעיל, הוא יהפוך לשחקן התקפה מפחיד.

וכוכב יורוליג? אני לא חושב שזה כל כך דמיוני. אני יכול לחשוב על כמה וכמה כוכבי יורוליג שהתבססו כמעט אך ורק על יד קטלנית משלוש וביצוע מושלם של פיקנרול (מכיר אחד, שרונאס משהו? הממוצעים שלו בלובליאנה, בגיל 24, היו 9 נק׳ ו-3 אס׳), ואת שני אלה, מה לעשות, יש לבלאט ברמה גבוהה.

איזה שחקנים שיפרו מהותית את ההגנה שלהם במהלך הקריירה? אני מתקשה לחשוב על שחקנים שהיו שחקני הגנה גרועים והפכו לשחקני הגנה בינוניים, או בינוניים שהפכו לטובים. שלא לדבר על גרועים שפתאום הפכו לשומרים טובים. ברור שאפשר לשפר כל מיומנות, אבל כאמור לא מכיר שחקן ששיפר באופן ניכר את היכולת ההגנתית שלו לאורך הקריירה הבוגרת שלו.
זה גם דיי הגיוני מאחר והגנה, בטח ברמות הגבוהות, תלויה בעיקר בשני דברים: נתונים פיזיים+יכולת אתלטית והדבר השני זה ה"רצון" לשמור ולהתאמץ בהגנה. את הראשון מן הסתם קשה לשפר והדבר השני הוא כבר חלק מהאופי ואני גם לא רואה איך שחקן פתאום משנה את התכונה הזו בעצמו. בהגנה יש גם מרכיב של שכל והבנת משחק, אבל זה משהו שגם ככה דיי גבוה אצל בלאט ואני לא חושב שיש לו עוד לאיפה לשפר זאת, וזה גם לא החלק שמונע ממנו להיות שומר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 11:53 am 
Junior

בין גיל 20 ל-25? אני מתפלא לשמוע את זה דווקא ממך. כאמור, כמעט כל השחקנים משתפרים מהותית בגילאים האלה בכל האספקטים של המשחק, כולל הגנה. קודם כל, מדובר בגילאים שבהם בכל שנה אתה נהיה יותר חזק ויותר מהיר. אבל הדבר המשמעותי שעליו אני מדבר הוא באמת סוויץ' ברצון ובגישה. וכמו לגבי החדירה, אני לא מדבר על איזשהו שינוי של 180 מעלות, רק שיהפוך משחקן הגנה חלש לבינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:08 pm 
מנהל פורום

מצטער, אבל אתה לא מחובר למציאות.
בין גיל 20 ל-25 ואף מעבר הרבה שחקנים מעלים מאסת שריר, מתחזקים וכמובן מתחזקים ומשפרים את היכולת האתלטית. אלא שבערך 90% מהיכולת האתלטית זה עניין גנטי. זה לא שבלאט יהיה פתאום אתלט טוב. הוא תמיד יהיה אתלט חלש לרמות האלה, לא משנה כמה יתאמן! אם נגיד בסקאלה של 100, כאשר 100 זה בערך מישהו כמו ווסטברוק, אז בלאט נמצא נגיד ב-10. הוא יכול בכיף עוד כמה שנים להגיע ל-15 בערך. אבל זהו. האם זה מה שישדרג מהותית את ההגנה שלו? לא.
רק בודדים שמתפתחים פיזית מאוחר (ובלאט לא ביניהם) עושים באמת קפיצה פיזית אחרי גיל 20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:09 pm 
Freshman

הראיית משחק של בלאט , זה משהו שלא היה בשנים האחרונות לרכז ישראלי.

הוא מסוג השחקנים שמשדרג את השחקנים שלידו , לא פלא שזוסמן לידו בדרך כלל פורח.

אנשים כאן שוכחים שהוא בסך הכל בן 21, עם IQ כדורסל מאוד גבוה.

נערך לאחרונה על ידי Carem בתאריך ו' ספטמבר 14, 2018 12:10 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:09 pm 
Sophomore

הגנה אישית זה לא רק אתלטיות ורצון. הגנה (וריבאונד. ומשחק פוסט) זה המון הבנה של זויות, עבודה עם הגוף, הבנה של מרכז כובד וכו'... בגלל זה אני גם חושב שיש יתרון רציני לילדים שהיו בג'ודו או אומנויות לחימה אחרות בהסתגלות לכדורסל.

אבל ברגע שיש נחיתות פיזית מאוד בולטת, הרצון והיכולת להשתמש במשקל גוף יכולים רק לרכך. מיס מאצ' זה מיס מאצ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:13 pm 
Freshman

מאנו כתב:
הגנה אישית זה לא רק אתלטיות ורצון. הגנה (וריבאונד. ומשחק פוסט) זה המון הבנה של זויות, עבודה עם הגוף, הבנה של מרכז כובד וכו'... בגלל זה אני גם חושב שיש יתרון רציני לילדים שהיו בג'ודו או אומנויות לחימה אחרות בהסתגלות לכדורסל.

אבל ברגע שיש נחיתות פיזית מאוד בולטת, הרצון והיכולת להשתמש במשקל גוף יכולים רק לרכך. מיס מאצ' זה מיס מאצ'.

עדיין אני חושב שהיתרונות שלו עולים באופן ברור על החסרונות שלו.

אפשר לחשוב ששאראס / נאש ועוד שחקנים מהסוג שלו היו שחקני "הגנה" סבירים.

רוביו מסתדר יופי בNBA בלי יכולת קליעה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:26 pm 
Hall of Famer

אז מסתמן שטימור לא ישחק מול גרמניה , וסביר שגם מקל לא יסכן את עצמו יתר על המידה עם פציעה ( או אפילו יכולת רעה מאוד ) שיכולה לפגוע בסיכוייו להשיג חוזה בקרוב ( ולצערי בכלל עם "הרוח החדשה" בנבחרת - לא נראה אותו בחלונות הבאים ) .

בחלון הבא מארחים את סרביה ל"משחק ההזדמנות האחרונה" ב-30.11 , ולאחר מכן נוסעים לגיאורגיה ב-3.12 . למכבי מתוכננים שני משחקים יורוליג ב-29.11 וב-6.12 , כך שיהיה מעניין ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאחר שכנראה נאבד סיכוי אמיתי עוד הרבה לפני זה, יהיה הרבה פחות מעניין.

ולהשוות את בלאט לשאראס זה עלבון בשביל בלאט. אחרי סטיב נאש אפשר רק לרדת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:40 pm 
מנהל פורום

מאנו כתב:

ברור שלא רק, לכן כתבתי שבעיקר ודיברנו ספציפית בהקשר של בלאט ועבור רכז סגירה לריב' ושמירה על פוסט זה יחסית שולי (למרות שברור שעדיף רכז שגם עוזר בריב').
הדברים שכרגע בגללם ההגנה של בלאט נחשבת לכה חלשה היא בעיקר אותם שני דברים שציינתי, שכאמור קשה מאוד לשפר אותם באופן ניכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:41 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
נביא בעירו כתב:
הוקיץ' כתב:

איזה שחקנים שיפרו מהותית את ההגנה שלהם במהלך הקריירה? אני מתקשה לחשוב על שחקנים שהיו שחקני הגנה גרועים והפכו לשחקני הגנה בינוניים, או בינוניים שהפכו לטובים. שלא לדבר על גרועים שפתאום הפכו לשומרים טובים. ברור שאפשר לשפר כל מיומנות, אבל כאמור לא מכיר שחקן ששיפר באופן ניכר את היכולת ההגנתית שלו לאורך הקריירה הבוגרת שלו.
זה גם דיי הגיוני מאחר והגנה, בטח ברמות הגבוהות, תלויה בעיקר בשני דברים: נתונים פיזיים+יכולת אתלטית והדבר השני זה ה"רצון" לשמור ולהתאמץ בהגנה. את הראשון מן הסתם קשה לשפר והדבר השני הוא כבר חלק מהאופי ואני גם לא רואה איך שחקן פתאום משנה את התכונה הזו בעצמו. בהגנה יש גם מרכיב של שכל והבנת משחק, אבל זה משהו שגם ככה דיי גבוה אצל בלאט ואני לא חושב שיש לו עוד לאיפה לשפר זאת, וזה גם לא החלק שמונע ממנו להיות שומר טוב.

היחידי שעולה לי לראש זה דיויד בלו, אם אני לא טועה, שבתחילת הקריירה שלו לא טרח לשמור יותר מידי ובסופה היה שומר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:53 pm 
Junior

ודים כתב:
מצטער, אבל אתה לא מחובר למציאות.
בין גיל 20 ל-25 ואף מעבר הרבה שחקנים מעלים מאסת שריר, מתחזקים וכמובן מתחזקים ומשפרים את היכולת האתלטית. אלא שבערך 90% מהיכולת האתלטית זה עניין גנטי. זה לא שבלאט יהיה פתאום אתלט טוב. הוא תמיד יהיה אתלט חלש לרמות האלה, לא משנה כמה יתאמן! אם נגיד בסקאלה של 100, כאשר 100 זה בערך מישהו כמו ווסטברוק, אז בלאט נמצא נגיד ב-10. הוא יכול בכיף עוד כמה שנים להגיע ל-15 בערך. אבל זהו. האם זה מה שישדרג מהותית את ההגנה שלו? לא.
רק בודדים שמתפתחים פיזית מאוחר (ובלאט לא ביניהם) עושים באמת קפיצה פיזית אחרי גיל 20.

אל תצטער, זה פחות עניין של חיבור למציאות מצידי ויותר של הבנת הנקרא מצידך. אני לא טוען שבלאט יהפוך פתאום לאתלט ממוצע (או ל40-60 בסולם ווסטברוק). אני כן טוען שעד היום, התחושה הכללית שבלאט הוא שומר מזעזע קשורה לא מעט בכך שבשנתיים האחרונות בליגה ראינו שחקן בן 19-20 שומר על שחקנים מבוגרים ממנו משמעותית. אולי מי שראה את בלאט משחק הרבה נגד השנתון שלו חושב שהוא מזעזע בהגנה באותה מידה. מהמעט שראיתי בנבחרת העתודה, זה ממש לא המצב.

לגבי ההערה של ראי, כמובן שלא השוויתי בין בלאט לשאראס במובן של טענה שמדובר בשחקנים באותה רמה. העליתי את השם של שאראס כי זו דוגמה מצויינת לרף של שחקן לא אתלט ולא שומר, עם יכולת מסירה וקליעה יוצאות דופן. זה נכון שבלאט פחות אתלט גם משאראס וגם נמוך ממנו באיזה 15 ס״מ או משהו, ולכן סביר מאוד שהוא יתפתח לשחקן הרבה פחות מרשים בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 12:56 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
מאחר שכנראה נאבד סיכוי אמיתי עוד הרבה לפני זה, יהיה הרבה פחות מעניין.

ולהשוות את בלאט לשאראס זה עלבון בשביל בלאט. אחרי סטיב נאש אפשר רק לרדת.

גם להשוות אותו לנאש זה עלבון בשביל בלאט. בלאט בגיל 21 כבר הוביל קבוצה לתואר, תזכיר לי כמה תארים לקח נאש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 2:48 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Carem כתב:
מאנו כתב:

עדיין אני חושב שהיתרונות שלו עולים באופן ברור על החסרונות שלו.

אפשר לחשוב ששאראס / נאש ועוד שחקנים מהסוג שלו היו שחקני "הגנה" סבירים.

רוביו מסתדר יופי בNBA בלי יכולת קליעה בכלל.

אני לא מבין איך מזכירים בכלל את בלאט באותו משפט עם נאש או שאראס רק כי שלושתם קלעים טובים מבחוץ ומצטיינים בפיקנרול, תוך כדי התעלמות מכך ששני האחרונים היו מעל 1.90 מ' ובלאט 1.80 מ' עם עקבים. הג'וניור כמעט ולא מנסה לזרוק בתוך הקשת מפחד להיחסם וכשהוא כבר זורק הוא בד"כ מחטיא (29% מה-2 לאורך הקריירה בליגה).
ועם כל הכבוד לרבע השלישי המוצלח שלו אתמול, מול איזה רכז בדיוק הוא התמודד בצד השני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 3:21 pm 
Sophomore

רצו לתאר רכזים עם נחיתות פיזית שבאמצעות קליעה, מסירה וחכמת משחק הצליחו להתבלט למרות הנחיתות.

גם להזכיר את נאש ושאראס באותו משפט זה מגוחך. נאש היה אחד מהשחקנים הטובים בעולם, שאראס היה אחד מהשחקנים הטובים באירופה וראינו איך נראה בנבא.
אני מניח שאף אחד לא חושב שבלאט הולך להתבלט למרות מימדיו בנבא או ביורוליג, אלא בליגה הבינונית מינוס שלנו, שם שחקנים ישראלים משחקים בלי קשר לרמתם. הוא יכול להיות ישראלי משמעותי.

בנבחרת משחקים עם מה שיש, מה לעשות. כבר שנים הרכזים שלך הם שני גרבצנים ששיאם מאחוריהם בדמות מקל ואוחיון - אם ימצאו דרך להסתיר אותו הגנתית, אז התקפית ברור שהוא נותן יותר מהם למרות שהוא גמד (כי הוא קולע ומנהל משחק טוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 14, 2018 4:33 pm 
Sophomore

מאנו כתב:
רצו לתאר רכזים עם נחיתות פיזית שבאמצעות קליעה, מסירה וחכמת משחק הצליחו להתבלט למרות הנחיתות.

גם להזכיר את נאש ושאראס באותו משפט זה מגוחך. נאש היה אחד מהשחקנים הטובים בעולם, שאראס היה אחד מהשחקנים הטובים באירופה וראינו איך נראה בנבא.
אני מניח שאף אחד לא חושב שבלאט הולך להתבלט למרות מימדיו בנבא או ביורוליג, אלא בליגה הבינונית מינוס שלנו, שם שחקנים ישראלים משחקים בלי קשר לרמתם. הוא יכול להיות ישראלי משמעותי.

בנבחרת משחקים עם מה שיש, מה לעשות. כבר שנים הרכזים שלך הם שני גרבצנים ששיאם מאחוריהם בדמות מקל ואוחיון - אם ימצאו דרך להסתיר אותו הגנתית, אז התקפית ברור שהוא נותן יותר מהם למרות שהוא גמד (כי הוא קולע ומנהל משחק טוב).

תגובה יפה מאנו.

מה כל כך לא ברור שכשאומרים "סטיב נאש שלנו" בסך הכל משווים סגנון משחק ולא פוטנציאל נבא/יורוליג? אישית, החסרונות של בלאט ברורים לי לחלוטין. כך שההשוואה מלכתחילה הייתה רק כי מדובר כאן בשחקנים שכיף לראות. נאש, השחקן האהוב עלי, נכשל פעם אחר פעם בהגנה על רכזים יריבים. פרשנים ציינו את זה, אבל זה אף פעם לא הגיע לרמת הנאסטינס שבלאט מקבל מהכותבים כאן ולא הפריע להנאה מהחוכמה ההתקפית שלו.

ולגבי האחוזים הדלים של בלאט משתיים, יפה שאתם סופרים אחוזים לילד בן 19-20 ששיחק מול בוגרים. בארבע השנים הראשונות שלו בנבא, נאש (שאגב רק הגיע לליגה כשכבר היה כמעט בן 23) קלע בערך 8 נקודות למשחק, בסביבות 40% מהשתיים, ומסר בערך 4 אסיסטים בכמעט 25 דקות למשחק. אחר כך הוא המריא. אז בהחלט לא סביר שגם בלאט יראה כזה שיפור ביכולת לאורך הקריירה. אבל קצת התחשבות בגיל שלו כשמדברים על מה שהראה עד עכשיו בליגה לא תזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 15, 2018 2:43 pm 
Junior

איפה מדברים על הפורמט המוזר, שהוביל הברזות המוניות
עד כדי כך שסלובניה מפסידה ללטביה
וספרד מפסידה לאוקריאנה והרוקי של הלייקרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 16, 2018 7:30 pm 
Junior

בינתיים אחרי כמעט רבע וחצי לא רק שהנבחרת מחזיקה מעמד אלא שמובילים על הגרמנים ב 15 נקודות. יכול להיות שמישהו דבר אתם קודם...
https://www.youtube.com/watch?v=HEedHjsKZJs

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 376 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: