sir charles כתב:
מאנו כתב:
sir charles כתב:
מאנו כתב:
ויכוח מגוחך... הרי צ'ארלס בכלל לא מאמין בלראות משחקים.
מבחינת ביקורת על קטש, דקות הובלת הכדור של טימור היו קשות לצפייה. הבנאדם מאבד כדור כשהוא מנסה להקפיץ בין הרגליים בלי שמפעילים עליו לחץ אפילו. מכדרר עם החזה, מה לא. מזעזע.
מה הקשר?
הקשר זה שכדי לדעת להעריך שחקני כדורסל צריך לראות אותם משחקים. מקווה שעכשיו זה יותר ברור...
וואלה צודק. מעולם לא ראיתי את השחקנים האלה משחקים ואני כותב הכל על סמך 2 השניות בסיום המשחק.
וסחטיין שציטטת רק את ה"מה הקשר?" ולא את שאר ההסבר שלי... אחלה דרך להתדיין.
נביא בעירו כתב:
הנראטיב מקדש את האמצעים ואם האמצעים שנשארו זה להגיד ״ב-2 השניות שראיתי מהמשחק, קטש שגה כשהסתפק בלהגיד לגינת להחטיא, ולא הלך על הגרסה המלאה של המשפט, שהיא כמובן: ׳תחטיא, אבל אל תשכח לפגוע בטבעת, יא אהבל׳,״ אז זה מה שיש ועם זה ננצח.
על איזה נראטיב אתה מדבר?
האמת שחיכיתי להודעה שלך שתגן בחירוף נפש על בחורינו הרגישים והעדינים. מה הפעם? גרמניה עדיפים עלינו ב20 רמות וכולנו צריכים להגיד תודה שהבחורים בכלל היו קרובים לניצחון? זהו? נהיינו נבחרת הכדורגל ששמחים על שנותנים פייט...
יורדים אצלנו כל הזמן על נבחרת הכדורגל אבל אין מצב שאם הכדורגלנים היו מפספסים ככה שהיו מטפלים בהם בכפפות של משי כמו אחרי המשחק הזה. דוגמאות נבחרות - כל מה שגור שלף אמר בחדשות הספורט, העובדה שאפילו לא הראו את החטאת העונשין המדוברת בתקציר ובחלק מהמקומות לא ציינו בכלל איך הגרמנים הגיעו להזדמנות להשוות.
אני רק אבהיר שאני לא נהנה לרדת על הנבחרת ולא הייתי רוצה שיצלבו את גינת ובהרבה דקות הנבחרת שיחקה כדורסל יפה ומהנה, אבל ההתייחסות לשחקנים הישראלים כחיות בר מוגנות שאסור לפגוע ברגשותיהם טיפה מוגזמת.
sir charles כתב:
מאנו כתב:
sir charles כתב:
מאנו כתב:
ויכוח מגוחך... הרי צ'ארלס בכלל לא מאמין בלראות משחקים.
מבחינת ביקורת על קטש, דקות הובלת הכדור של טימור היו קשות לצפייה. הבנאדם מאבד כדור כשהוא מנסה להקפיץ בין הרגליים בלי שמפעילים עליו לחץ אפילו. מכדרר עם החזה, מה לא. מזעזע.
מה הקשר?
הקשר זה שכדי לדעת להעריך שחקני כדורסל צריך לראות אותם משחקים. מקווה שעכשיו זה יותר ברור...
וואלה צודק. מעולם לא ראיתי את השחקנים האלה משחקים ואני כותב הכל על סמך 2 השניות בסיום המשחק.
וסחטיין שציטטת רק את ה"מה הקשר?" ולא את שאר ההסבר שלי... אחלה דרך להתדיין.
נביא בעירו כתב:
הנראטיב מקדש את האמצעים ואם האמצעים שנשארו זה להגיד ״ב-2 השניות שראיתי מהמשחק, קטש שגה כשהסתפק בלהגיד לגינת להחטיא, ולא הלך על הגרסה המלאה של המשפט, שהיא כמובן: ׳תחטיא, אבל אל תשכח לפגוע בטבעת, יא אהבל׳,״ אז זה מה שיש ועם זה ננצח.
על איזה נראטיב אתה מדבר?
האמת שחיכיתי להודעה שלך שתגן בחירוף נפש על בחורינו הרגישים והעדינים. מה הפעם? גרמניה עדיפים עלינו ב20 רמות וכולנו צריכים להגיד תודה שהבחורים בכלל היו קרובים לניצחון? זהו? נהיינו נבחרת הכדורגל ששמחים על שנותנים פייט...
יורדים אצלנו כל הזמן על נבחרת הכדורגל אבל אין מצב שאם הכדורגלנים היו מפספסים ככה שהיו מטפלים בהם בכפפות של משי כמו אחרי המשחק הזה. דוגמאות נבחרות - כל מה שגור שלף אמר בחדשות הספורט, העובדה שאפילו לא הראו את החטאת העונשין המדוברת בתקציר ובחלק מהמקומות לא ציינו בכלל איך הגרמנים הגיעו להזדמנות להשוות.
אני רק אבהיר שאני לא נהנה לרדת על הנבחרת ולא הייתי רוצה שיצלבו את גינת ובהרבה דקות הנבחרת שיחקה כדורסל יפה ומהנה, אבל ההתייחסות לשחקנים הישראלים כחיות בר מוגנות שאסור לפגוע ברגשותיהם טיפה מוגזמת.
ועל זה נאמר: פחחחח...
הסברתי כבר יותר מפעם אחת על איזה נראטיב אני מדבר, ואני מאמין שאפילו אתה כבר הבנת, אבל אם לא, אני מוכן לחזור על זה פעם אחרונה. הנראטיב: ״קטש מאמן גרוע. בוודאי הרבה יותר גרוע ממה שעושים ממנו (מי?). הסגל שהוא הזמין הזוי והקרדיט המוגזם שהוא נותן לבלאט לחלוטין לא מוצדק״. ואז הגיעה המציאות: ישראל הפסידה פעמיים, אבל שיחקה כדורסל הרבה יותר טוב ומרשים ממה שמישהו ציפה ולמעשה, יותר ממה שאיזשהי נבחרת ישראלית שיחקה בשנים האחרונות. אחד משני הזימונים המוזרים של קטש, אריאל מה השפן במשחק הראשון ובלאט המושמץ נתן שני משחקים טובים מאוד. עכשיו, יש שתי אופציות. האחת, להזדיין בסבלנות ולחכות עד לחלון הבא שבו קטש אולי באמת יעשה שטויות אמיתיות (ולא - לתת לבר טימור מקום בסגל זו לא שטות. וגם לא להזמין את גולן גוט לקצה הספסל. קטש מאמין שזו סמן צריך לשלוט על עמדה 3 ולהביא את דוסון, או אפילו שמחון וקול שוב בשביל דקה פה ודקה שם, זה לא לעניין) ובלאט יסריח את המגרש. האופציה השנייה, שבה אתה בחרת, היא להתעקש ולצאת מצחיק. ואז באמת אפשר להאשים את קטש שהוא לא צעק לגינת לפגוע בטבעת ואפשר לא לראות את המשחקים (לגיטימי, כן? אין שום חוק לצפות בכדורסל בינוני. פשוט אז, אולי אפשר לשקול לוותר על הדיון שאחרי המשחקים האלה).
לגבי הטענה שאני מגן בגופי על השחקנים הישראלים מביקורת? ראה הפחחח הנ״ל. יש עשרות שחקנים ישראלים שאני לא סובל, כולל נבחרת ישראל עצמה ברבים מהגלגולים שלה. ספציפית, החבורה הצעירה הנוכחית סימפטית מאוד בעיניי ונראה לי שבשני המשחקים האחרונים היא גם הוכיחה שבתוספת כספי ואיזה מתאזרח ברמה גבוהה, גם יש לה עתיד די מבטיח.